Novinky
Zajímavý je i vývoj loga od dvojítého RR přes zbrojní výrobu ke kosočtvrerci. Za mě nejlepší loga byla ta z let 1946/59. I to z roku 1972 je slušné, měl jsem jej na Cliu 1G z roku 1990. To současné vycizelované se mi naopak nelíbí vůbec...
Ádo, fakt nevezmeš na milost vůbec žádný současný model Renaultu? Ani trošku? Ani DIESEL?!!
😲
😲
[odkaz]
Šetří se dneska všude, věci včetně automobilů jsou prostě spotřební zboží a pro výrobce je žádoucí, aby si je obměňoval co nejčastěji, samozřejmě po skončení záruky. Nelíbí se mi to, asi jako většině kupujících, ale je to prostě fakt.
To cos nafotil je sice zajímavé, ale ne tragické a možná by ses divil, kolik ostatních výrobců je na tom stejně a nebo hůře.Jen o tom nevíš.
Jinak kamarád měl na cca rok a půl starý Fábce povrchovou rez na uchycení pedálů a nijak to neřešil, bral to stejně, jako píše Ragnotti, tedy, že se mu dřív rozpadne výfuk a pod., než že mu upadnou pedály.
Člověče, v jednom monolitickém odstavci se motat mezi tolika "důvody" bez jakékoli časové či důvodové posloupnosti ... Nota bene pod článkem o historii Tvého "Megaoblíbence" 😉 ...
Nejsi náhodou "spící fans" automobilky s démantem ve znaku ?