Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Ženeva 2019

Autosalon Ženeva 2019

Informace

V roce 2019 se koná již 89. ročník ženevského autosalonu. Vstupenky jsou k dispozici přímo na výstavišti Palexpo nebo na webových stránkách výstavy. Akce se koná do 5. a 17. března 2019, první dva dny jsou určeny pro odbornou veřejnost, pro běžné návštěvníky je otevřeno od čtvrtka 7. března. Výstaviště je otevřeno od pondělí do pátku mezi desátou ranní a osmou večerní hodinou, o víkendu pak od devíti do sedmi. Vstupné pro dospělé činí 16 franků (cca 370 Kč), po čtvrté odpolední stojí vstupenka polovinu.

Termín

Kdy: od 7. - 17. 3. 2019

Kde: Ženeva, Švýcarsko, výstaviště Palexpo, Route François-Peyrot 30, 1218 Le Grand-Saconnex, z Prahy 950 km, z Brna 1.160 km.

VSTUPENKY

Starší ročníky

Autosalon Paříž

Autosalon Frankfurt

Další autosalony

Zpět na článek

Mercedes-Benz GLC má po faceliftu. Přijíždí s novými motory a moderním multimediálním systémem

12 komentářů

spaleny6
Přijde mi že po letech zajímavého designu začíná mercedes opět zklouzávat do nudnosti.
CICERO
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse. Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
ikarus
víte o tom kulový, ale rozdáváte moudra
CICERO
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse. Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
ikarus
Děkuji moc za milá slova. O to co jste napsal bych si ji spíše umazal než zlomil, ale nevadí, třeba příště pane ;-)
CICERO
3_diamanty
osobne tento ocucany dizajn novych medvedov moc nemusim... za mna nejaky ten touareg je daleko stylovejsi aj chlapskejsi a drsnejsi uz na pohlad :yes:

rovnako mne sa vobec nepacia tie predne svetla aj masky na tych novsich medvedoch snad na vsetkych za poslednych 5-6 rokov ... strasne lacno to na mna cele posobi a akosi unisexovo a prazdno bezducho .... bez akejsi pridanej hodnoty .. proste je to vsetko take na predok moc plastove a az gycovo naskladane .... pritom este GLK bolo ake paradne a malo aj gule ze jo [odkaz] .. no jo bejvavalo :-( ...
CICERO
3_diamanty
dnes sa mi najviac z takychto drahsich znaciek pozdava audi jaguar a lexus... ani nadopovane bawo s megarypakom ani ocucany meda beda ktory dnes uz zaujima viac panicky uz za mna nemaju taketo caro ake mali kedysi .. napak audi jasne ozilo .. je krajsie a smrncovnejsie ako nikdy predtym.. rovnako jaguare su konecne tam kde ich rad vidim ... a velmi sofistikovany a originalny lexus je tiez konecne uz sam sebou a tam kde mal byt uz davno :yes:
kesumb
GLC melo i PHEV verzi, ted melo prijit jak dieselovy tak i benzinovy PHEV, oboje nikde.
Kde jsou AMG verze?
Kde je R6 diesel?

Takze mercedes nabidku moc neobohatil:(
WinDiesel
Benzíny moc neřeším ale u dieselů mi to připadá jako kdyby je podladili proto, aby vytvořili prostor pro případné plug-in hybridy a R6. Ten prostor tam teď vznikl, ale musejí dodělat homologace.
A nesmíš zapomenout na to že nestíhají vyrábět plug-iny diesely pro C/E/S, hlavně E pro taxikáře >:-[]
Machýrek
Jsem zvedavy na sesti a osmi valce.