Ženeva 2019

Autosalon Ženeva 2019

Informace

V roce 2019 se koná již 89. ročník ženevského autosalonu. Vstupenky jsou k dispozici přímo na výstavišti Palexpo nebo na webových stránkách výstavy. Akce se koná do 5. a 17. března 2019, první dva dny jsou určeny pro odbornou veřejnost, pro běžné návštěvníky je otevřeno od čtvrtka 7. března. Výstaviště je otevřeno od pondělí do pátku mezi desátou ranní a osmou večerní hodinou, o víkendu pak od devíti do sedmi. Vstupné pro dospělé činí 16 franků (cca 370 Kč), po čtvrté odpolední stojí vstupenka polovinu.

Termín

Kdy: od 7. - 17. 3. 2019

Kde: Ženeva, Švýcarsko, výstaviště Palexpo, Route François-Peyrot 30, 1218 Le Grand-Saconnex, z Prahy 950 km, z Brna 1.160 km.

VSTUPENKY

Starší ročníky

Autosalon Paříž

Autosalon Frankfurt

Další autosalony

Zpět na článek

VW Passat Variant R-Line Edition: Když z masovky uděláte limitku

20 komentářů

Arese
To auto má vše, co se mi nelíbí - mimořádně ohavný odstín šedé barvy (podobný bohužel stříká i Škodovka), černá kola a karoserií kombi (jako sedan je tato generace Passatu mnohem hezčí). ;-\ 😢 😒 8-s Ale to je jen můj osobní názor, samozřejmě ho nikomu nevnucuju! 😉
Hammunasakra
A je to Passat [odkaz]
stealth01
Ano. Pro mě je Passat symbolem spolehlivosti. Možná jsem s nim měl zacházet jako dobytek, ale choval jsem se k němu (byť služebnímu) prostě normálně a on za 127 tisíc najetých kilometrů neměl jedinou závadu. To samé Golf GTI, nula chyb nebo závad.
Pro mě může být symbolem nespolehlivosti Mazda3, která po 57 kilometrech po vyjeti z autosalonu šla do nouzového režimu (vadná lambda sonda) a po třech závazných závadach jsme ji vrátili. Ale světě div se, žádná nenávist vůči Mazdě se nekoná, protože ja nerozlišují auta jako ty (no dobra měl jsem slabší období a choval se jako blbecek).
Hammunasakra
No posuzovat to jen podle vlastní zkušenosti a ne podle statisíců kusů = je matematicky.. 😉

Mám příbuzný co měli 2 Voyegary po sobě = a najezdili s nima na lyže do Itálie a Rakouska slušný porce km = a byli tak spokojený že koupili i dalšího. A nic to nemění že v reálný poruchovosti to bylo fakt hodně podprůměrný auto
ryccardo
Ano je to jak píše Hammuna. Je lepší dát na to co si kde přečteš, než na osobní zkušenost. Nicméně mám dojem, že 2,0 TSI jsou už dávný časy celkem bez problémů fungující motorizace. Dětský nemoce tohodle jinak supr motoru koncern vyřešil asi před 8 lety.
Hammunasakra
Kdyby si to myslel vážně = a respektoval co bys měl znát z 2. stupně základní školy = tak fajn. Problém je že ty to myslíš ironicky = to je pak ve výstupu "doubleironie"? >😁
ryccardo
Sorry, ale ty většinou nejdeš brát jinak než ironicky >😁
dr.Remorey
130tis od nova, zvlášť pokud to dáš za 3 až 4 roky, bez závad, bych u novýho auta bral skoro jako samozřejmost, to dal muj otec se 3 lagunama po sobě a dvě z toho byly Laguny 2.generace, na které se všude plive práve pro spolehlivost.
To, že dnes se auto pokazí cestou ze salonu a je na odtah tak, jak uvádíš u té Mazdy, je prostě smutný.
stealth01
Smůla na kus. Beru Mazdu jako značku s vysokou spolehlivostí. Ale ja osobně mám pomalu se vším co koupím problémy (nějaká karma nebo co). Teď jsem koupil v BMW nový nabíjecí kabel na veřejné nabíjení a opět reklamace a výměna kus za kus.
My jsme měli ve firmě politiku nastavenou tak, ze po 120 tisících (zhruba) jsem odevzdal staré auto a koupil nové. Možná ze ten Passat ještě jezdí. Ale něco mi říká, ze nekvalitní produkt (jak ho popisuje Huma) se pozná prave v prvních letech.
dr.Remorey
to dává smysl, vada výroby se projeví většinou v prvních měsících, nebo to automobilka přizná a svolává. Opět príklad z rodiny, Nový Espace Initiale, první rok 3 svolávačky než se problém projevil, jsou tomu 3 roky a vše funguje normálně.
Já kupoval vloni lehce jetou Xc70 (50tis), a když jsem se prodejce ptal, co se mi první pokazí, tak mi řekl, že pokud mi odejde něco do 150ti tisíc, pozve mě na večeři. Jedním dechem ale dodal, že u nové řady Volv by si tohle tvrdit netroufl. pokrok nezastavíš.
stealth01
Co jste si dali? 😉
Dělám si legraci, samozřejmě jsou produkty obecně známé jako kvalitní a obecně známé problémy se spolehlivostí. Já spolehlivost moc neřeším, není to parametr výběru, vždy k autu kupuji záruku na 5 nebo 6 let záruku a šest let mi vydržely v garáži jen dvě auta. GTI a 520d.
sachs800
127000 a neměl závadu? Ale to je teprve dobře zajeté. Závada v těchto kilometrech nepřichází v úvahu.
twistedTSD
Ale přichází, projdi si fóra libovolné značky. Na jednom Rapidu se nám první závada projevila v prvních desítkách km.
Anonym
U škodovky je to nejžádanější kombinace.
Emel
Není. Těch steel moc nejezdí.
dr.Remorey
to je asi jako užitkové Ferrari
coubes
😄
kaa
Nudné auto.
VDC
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse. Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
PetagGIGI
To jim takhle dáte skoro mega a půl za auto a oni vám za to dají fejkový výfuky. Nevím, co k tomu říct....