Autosalon Ženeva 2019
Informace
V roce 2019 se koná již 89. ročník ženevského autosalonu. Vstupenky jsou k dispozici přímo na výstavišti Palexpo nebo na webových stránkách výstavy. Akce se koná do 5. a 17. března 2019, první dva dny jsou určeny pro odbornou veřejnost, pro běžné návštěvníky je otevřeno od čtvrtka 7. března. Výstaviště je otevřeno od pondělí do pátku mezi desátou ranní a osmou večerní hodinou, o víkendu pak od devíti do sedmi. Vstupné pro dospělé činí 16 franků (cca 370 Kč), po čtvrté odpolední stojí vstupenka polovinu.
Termín
Kdy: od 7. - 17. 3. 2019
Kde: Ženeva, Švýcarsko, výstaviště Palexpo, Route François-Peyrot 30, 1218 Le Grand-Saconnex, z Prahy 950 km, z Brna 1.160 km.
Pro mě může být symbolem nespolehlivosti Mazda3, která po 57 kilometrech po vyjeti z autosalonu šla do nouzového režimu (vadná lambda sonda) a po třech závazných závadach jsme ji vrátili. Ale světě div se, žádná nenávist vůči Mazdě se nekoná, protože ja nerozlišují auta jako ty (no dobra měl jsem slabší období a choval se jako blbecek).
Mám příbuzný co měli 2 Voyegary po sobě = a najezdili s nima na lyže do Itálie a Rakouska slušný porce km = a byli tak spokojený že koupili i dalšího. A nic to nemění že v reálný poruchovosti to bylo fakt hodně podprůměrný auto
To, že dnes se auto pokazí cestou ze salonu a je na odtah tak, jak uvádíš u té Mazdy, je prostě smutný.
My jsme měli ve firmě politiku nastavenou tak, ze po 120 tisících (zhruba) jsem odevzdal staré auto a koupil nové. Možná ze ten Passat ještě jezdí. Ale něco mi říká, ze nekvalitní produkt (jak ho popisuje Huma) se pozná prave v prvních letech.
Já kupoval vloni lehce jetou Xc70 (50tis), a když jsem se prodejce ptal, co se mi první pokazí, tak mi řekl, že pokud mi odejde něco do 150ti tisíc, pozve mě na večeři. Jedním dechem ale dodal, že u nové řady Volv by si tohle tvrdit netroufl. pokrok nezastavíš.
Dělám si legraci, samozřejmě jsou produkty obecně známé jako kvalitní a obecně známé problémy se spolehlivostí. Já spolehlivost moc neřeším, není to parametr výběru, vždy k autu kupuji záruku na 5 nebo 6 let záruku a šest let mi vydržely v garáži jen dvě auta. GTI a 520d.