Ekonomika
pritom taky Cullinan od Rollsa uz nestacia vyrabat ... ach jo... aston potrebuje jednoznacne rozsirit portfolio ktore uz zacina blednut ... a z historie tiez este nikto nevyzil ... takze ked uz dnes moze mat SUV rolls bentley ci maserati tak astonu by iste tiez neuskodilo prave naopak.... mozno by to bola dokonala "zachranna paka" :yes:
Na jedné straně si řeknete SPAMMER. Jistě a máte pravdu. Ale na druhé straně: [odkaz] je tu věc, kterou jsem pochopil. Žádní Japonci SAMO a SETO, ale jen a jen člověk co něco umí a na základě svých zkušeností funguje.
A když jsem ve ztrátě? Tak ořežu zbyteční výdaje a jdu třeba jinou cestou. Jenže toto akcionáři nepochopí a proto nesmí být business vázán na anonymní lidi, ale jen na ty co ví která páčka. :-!
"Zab pijavici a nebo ji tak znepříjemni život až odleze sama, MORE"
A když jsem ve ztrátě? Tak ořežu zbyteční výdaje a jdu třeba jinou cestou. Jenže toto akcionáři nepochopí a proto nesmí být business vázán na anonymní lidi, ale jen na ty co ví která páčka. :-!
"Zab pijavici a nebo ji tak znepříjemni život až odleze sama, MORE"
PS: pamatam casy ked aston bol este pod ( zadlzenym ) fordom... ale ako vidime toto tiez nemohlo viest k uspechu...