Novinky
0
Zajímalo by mne co na to Porsche, nebo je to s jejich souhlasem? V opačném případě by to byla docela drzost. >😒]
T613
0
to máš jedno, ale cítím.. já cítím.. že už někdo připravuje sportovní edici kuka vozu :-!
geroc I.
0
A kdyby tak vytunil starou Liazku s nástavbou Brandýsa. To by bylo něco. 😄
0
Myslis BobrR nebo BobrRS? >😒]
T613
0
kdysi jsem ti taky poslal na mejl jednoho bobra >😒]
0
Neni bobr jako bobr. Ale temer kazdej bobr ma neco do sebe. Je jen malo bobru, do kterych by clovek nesel ani dvoumetrovou koprivou 😉 Ovsem teorie a prakticke ukazky z bobrologie jsou jaksi mimo zamereni tohoto serveru 😄
geroc I.
0
Určitš nevadí, Porsche je skoro vlastníkem VW.
já si nemůžu pomoct ale mě to připadne jak když se vrátim 10 let zpět, ten zastaralej tvar světel, kapoty a nárazníku....možná i 15 let :no: :no: :no:
folcvágn dodávka f tédéíčku na hlínách...no..myslím že už chýba iba strieborná metla a krídlo z airbusu dozadu ;-\
to všetko by mi nevadilo (hovadiny z dodávkami robí už dnes kdekdo-aj ford) ale to meno, TO MENO..že carrera-do bahna a umlátiť
to všetko by mi nevadilo (hovadiny z dodávkami robí už dnes kdekdo-aj ford) ale to meno, TO MENO..že carrera-do bahna a umlátiť
Tak mám takovej poit že ve Vlkohradě se už totálně zbláznili. Po tom ohavně vytuněném golfu pošlou na trh tohle?? A ještě si dovolí tu kreaci nazvat Carrera Cup Edition?? Nevím jestli to mám brát jako hloupý vtip anebo provokaci... 8-s
žijoooova sen všech dodávkářských závodníků .... 😄 😄 😄 ... kdepak pro komerční úspěch je třeba volit všechny cesty .. škoda že tam nedali aspoń ještě šestiválec ....