Novinky
cuisine
0
žijoooova sen všech dodávkářských závodníků .... 😄 😄 😄 ... kdepak pro komerční úspěch je třeba volit všechny cesty .. škoda že tam nedali aspoń ještě šestiválec ....
Přejít do diskuze
Neni bobr jako bobr. Ale temer kazdej bobr ma neco do sebe. Je jen malo bobru, do kterych by clovek nesel ani dvoumetrovou koprivou 😉 Ovsem teorie a prakticke ukazky z bobrologie jsou jaksi mimo zamereni tohoto serveru 😄
Tak mám takovej poit že ve Vlkohradě se už totálně zbláznili. Po tom ohavně vytuněném golfu pošlou na trh tohle?? A ještě si dovolí tu kreaci nazvat Carrera Cup Edition?? Nevím jestli to mám brát jako hloupý vtip anebo provokaci... 8-s
folcvágn dodávka f tédéíčku na hlínách...no..myslím že už chýba iba strieborná metla a krídlo z airbusu dozadu ;-\
to všetko by mi nevadilo (hovadiny z dodávkami robí už dnes kdekdo-aj ford) ale to meno, TO MENO..že carrera-do bahna a umlátiť
to všetko by mi nevadilo (hovadiny z dodávkami robí už dnes kdekdo-aj ford) ale to meno, TO MENO..že carrera-do bahna a umlátiť
já si nemůžu pomoct ale mě to připadne jak když se vrátim 10 let zpět, ten zastaralej tvar světel, kapoty a nárazníku....možná i 15 let :no: :no: :no: