Auto.cz

Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu
neregistrovaný "krakra"
3. 12. 2001 22:54
Bez nadpisu
Mika Hakkinen je proste borec. Mika 2003 COMEBACK (trosku pochybuju).
neregistrovaný "Fucida"
3. 5. 2001 12:20
Re: Zmužnění
>Boda: Jo, to mas pravdu. Ja v tom aspon vidim to pozitivni, ze se dokazal zase rozjet a jezdit na spici.
Dobre jel i Alonso, kdyz se rezal s Bennetonama.
neregistrovaný "Boda1"
3. 5. 2001 07:39
Re: Zmužnění
Hrdina zavodu je trochu lepsi vyraz. Na druhou stranu i ostatni jeli na svem maximu (kdyz uz nikdo jiny, tak Schumi a Villeneuve urcite) a nezda se mi uplne fer nazvat jedinym hrdinou toho, komu se to zrovna rozpadne, kdyz ostatni podali stejne vyborny vykon. Jde spis o to, ze Miky bylo kazdemu lito (coz chapu, to i mne), ale racionalne vzato neni duvod mu prisuzovat nejake metaly.
neregistrovaný "Tambay"
3. 5. 2001 00:00
Re: Zmužnění
O.K., Bodo, taky nevím co přesně znamená "morální vítěz" a souhlasím s Tebou, že o tomto titulu by se dalo diskutovat dlouho. Ale když se podíváš zpátky do mého kmenového příspěvku, tak tam o morálním vítězství nepíšu, ale píšu o hrdinovi závodu. A vlastně mi ani tak nešlo o zdůraznění toho, jak je Mika dobrý (od časů Patricka Tambaye nemám v F1 svého vyloženého koně), ale o proměnu proti slzám, na které byly u něj diváci v případě neúspěchu zvyklejší - před časem jsem viděl historický sestřih z nižší formule, kdy Mika vypadl ze závodu a taky brečel.

PS: Když Michaelovi vybuchla pneumatika v Japonsku 98, taky jsem to bral jako sportovní tragédii. Ale takové k F1 nerolučně patří a přijímám je (a doufám, že nejen já) mnohem raději, než tragické havárie.
neregistrovaný "Orpheus"
2. 5. 2001 20:48
Re: Zmužnění
no Bodo, moralni vitez je prave proto ze to bylo v poslednim kole. Na kdyby se nehraje a proto nikoho nezajimaj. Schumiho problemy nebyly tolik videt, aby je mohl obycejnej divak uznat jako odpodstatneny pro Mikovo predjeti skrz boxy.
Proc nebyl JPM moralni vitez Brazilie? Mozna proto, ze to nebylo v poslednim kole ani nijak blizko konci zavodu. Tam byla jeste moznost (a dost velka) ze se to zmeni. Tady takova moznost byla minimalni a prece se to stalo. Tak uz to chodi.
neregistrovaný "Boda1"
2. 5. 2001 13:47
Re: Zmužnění
Jasne, ze je to smula, ale pravdepodobnost, ze se auto poroucha neklesa s ujetou vzdalenosti, ba naopak, s ujetou vzdalenosti roste. Tudiz, logicky vzato, je nejvetsi smula, kdyz se auto rozpadne v prvnim kole, protoze byla nejnizsi pravdepodobnost a presto se to stalo :-))))
neregistrovaný "Fucida"
2. 5. 2001 13:41
Re: Zmužnění
O to vic to nastve. Stane se, ze nekdo musi odstoupit z 1. mista, to urcite nepotesi, ale v poslednim kole, to je smula jak svina.
neregistrovaný "Boda1"
2. 5. 2001 12:36
Re: Zmužnění
Moralni vitez znamena co? A proc je to Mika? Uznavam, ze mel pech, kdyz ho zradilo auto, ale na druhou stranu diky technickym problemum nekoho jineho (Schumiho) se dostal na prvni misto. Takze technika mu nejdrive doprala 1.misto a pak ho zradila. Proc nikdo nemluvil o moralnim vitezovi v Brazilii?? Tam zase Juan Pablo vedl a odstoupil (a dokonce ani ne pro poruchu, ale proto, ze to nej napalil Jos), ale nikdo o nem neprohlasoval, ze je moralni vitez. A co Schumi minulej rok v Monaku? Byl taky moralnim vitezem??? Miky je proste kazdymu lito jenom proto, ze se mu to stalo v poslednim kole.
neregistrovaný "Tambay"
2. 5. 2001 01:08
Zmužnění
Když Mika zastavil a vylezl z vozu, čekal jsem scénu jako v Monze 99 - útěk do nikam a slzy. Byl jsem příjemně šokován, jak to (alespoň navenek) vzal spotrtovně a choval se jako ten, kým v té chvíli byl - hrdina závodu. Škoda, že byl od cíle ještě tak daleko, možná bychom byli svědky tlačení vozu, jako za poměrně nedávných časů. A zíral jsem i na Michaela na tiskovce, když prohlásil cosi ve smyslu, že takto vyhrávat nechce. Tomu se už dá říkat, že se do formule 1 vrací sport. A to by mělo být dobře. Nebo jsem příliš velký optimista..?
neregistrovaný "dizzy1"
30. 4. 2001 10:33
Re: Kondolence pro Eskymáka
Hlavne mel kliku v tom, ze mel problemy. Kdyby je nemel a jel by na 1. miste nebo tesne za MH, tak by MH ziskal 6 bodu :-O
neregistrovaný "Orpheus"
29. 4. 2001 23:23
Prisadim si.
No mistr Grandpryc to byl teda mozkovej vylev. Gratuluju
Jinak je mi moc lito Miky, zaslouzil si vyhrat.
neregistrovaný "VIP"
29. 4. 2001 21:46
Kondolence pro Eskymáka
S hlubokým zármutkem v srdci a tak trochu jízlivým úsměvem na tváři jsem shlédl konec dnešní VC Španělska.

Bylo mi jej opravdu líto. Nechtěl jsem aby vyhrál, fandím Schumimu, ale než vyhrát tak, radši dojet druhý. Hakkinen byl dnes morálním vítězem, Couthard hrdinou závodu a Schumacher největším klikařem.
neregistrovaný "kockan"
29. 4. 2001 18:05
Borec
Borec, tu hrůzu zvládl dobře. Jen tak dál, ono se teprve ukáže, šumák na něj prostě nemá.
neregistrovaný "GrandPrix"
28. 4. 2001 14:07
Re: Mika Hakkinen
Letošní MS je teprve na začátku.A mimo to už je sedmý a bude stoupat nahoru rychlostí blesku.

Naproti tomu Schumacherovi to trochu s těma podvodama nějak nevyšlo.Už podruhý nevyhrál.A

nevyhraje ani potřetí,ani po čtvrtý,ani po

dvacátý.Je prostě levej a levej zůstane.
neregistrovaný "ANATHEMA1"
27. 4. 2001 09:59
Re: Mika Hakkinen
BUďme soudní. Dosavadní průběh letošního MS je z pohledu Mikky totální mizérie. Pokud ani tento víkend nepřekročí svůj stín (že by bedna?, pak letos o titul asi bojovat nebude. V případě Davida to však vidím jinak, tak jsou šance velmi slušné ANA
neregistrovaný "Boda1"
26. 4. 2001 07:30
Re: Mika Hakkinen
Zatim to tak nevypada...
neregistrovaný "Trabi1"
24. 4. 2001 16:01
Mika Hakkinen
Mika Hakkinen je i přesto nejlepší.
neregistrovaný "Alex1"
6. 4. 2001 12:56
Re: Tak jsem dostal kalendare...
Samozrejme, Prosty - a lonske motory Ferrari se jmenuji oficialne Acer V10. Vubec: dneska motory do F1 stavi jen velke automobilky nebo male dilny pokracuji ve vyvoji po odstoupeni - viz Asiatech nebo nedavno Mecachrome/Supertec, a nebo se motory nazvou proste podle sponzora - Petronas, Acer, European, Fondmetal, Playlife..... Vubec se nikdo maly (myslim mala firma) nesnazi o zkonstruovani vlastniho motoru... inu je to vsechno jen o penezich.
neregistrovaný "rado1"
5. 4. 2001 14:19
Re: Tak jsem dostal kalendare...
Když jsme v IT Acer taky snad někoho sponzoruje
neregistrovaný "Alex1"
5. 4. 2001 14:06
Tak jsem dostal kalendare...
... firmy Computer Associates, jeden lonsky a jeden letosni. Proc to sem pisu? Protoze logo CA naleznete na stribrnych sipech :-) A samozrejme kalendare se niceho jineho netykaji :-) Ovsem byvaly kolega ktery mi je privezl u CA konci a prechazi ke Compaqu, takze doufam ze se muzu tesit na dalsi kalendariky ovsem s modrobilymi vozy :-)))))
neregistrovaný "VIP"
2. 4. 2001 21:08
Re: VIP je stale *
Smůlu má, ale nějak často. To už není potom smůla, ale neschonost, ať už jeho či techniků. U Ferrari se to nestává, i když v boxech mají někdy pěkný chaos, to připouštím.
neregistrovaný "quentin"
2. 4. 2001 19:08
Re: VIP je stale *
presne tak, plne s tebou suhlasim
neregistrovaný "Orpheus"
2. 4. 2001 10:10
VIP je stale *
Muzes mi rict, jak chyba Mikovy prevodovky vypovida o jeho schopnostech? A kdo to tu rek, ze neni moc dobrej pilot? Co je to za debilitu. Mika je zatracene dobrej pilot, jen ma zatim smulu.
neregistrovaný "Jožka11"
1. 4. 2001 21:37
Re: MIKA HAKKINEN JE STÁLE V * !!!
Jeste jsem chtel dodat, ze mu nefandim, myslim ze to neni moc kvalitni pilot, ale priznam se, kdyz jsem videl jak mu chcip jeho mecous, jak bezmocne maval rukama, fakt me ho bylo od srdce lito. Mit po trech zavodech prumer na zavod 0,333333 bodu to je tragedie. A taky me bylo lito Montoyi.
neregistrovaný "Jožka11"
1. 4. 2001 21:31
Re: MIKA HAKKINEN JE STÁLE V * !!!
Omlouvám se Q007, toho magora jsem myslel samozřejmě na VIP.
neregistrovaný "Biehn"
1. 4. 2001 21:30
Re: MIKA HAKKINEN JE STÁLE V * !!!
MIKA HAKKINEN JE STÁLE V * !!!MIKA HAKKINEN JE STÁLE V * !!!
neregistrovaný "VIP"
1. 4. 2001 21:27
Re: MIKA HAKKINEN JE STÁLE V * !!!
DVAKRÁT.
neregistrovaný "Jožka11"
1. 4. 2001 21:23
Re: MIKA HAKKINEN JE STÁLE V * !!!
Q007 - ty si ale magor. Ja s tebou souhlasim, ale nestacilo to napsat jednou nebo dvakrat?
neregistrovaný "quentin"
1. 4. 2001 21:23
Re: MIKA HAKKINEN JE STÁLE V * !!!
a rovno si sa aj pri tom urobil, ze?
neregistrovaný "VIP"
1. 4. 2001 21:09
MIKA HAKKINEN JE STÁLE V * !!!
MIKA HAKKINEN JE STÁLE V * !!!MIKA HAKKINEN JE STÁLE V * !!!MIKA HAKKINEN JE STÁLE V * !!!MIKA HAKKINEN JE STÁLE V * !!!MIKA HAKKINEN JE STÁLE V * !!!MIKA HAKKINEN JE STÁLE V * !!!MIKA HAKKINEN JE STÁLE V * !!!MIKA HAKKINEN JE STÁLE V * !!!MIKA HAKKINEN JE STÁLE V * !!!MIKA HAKKINEN JE STÁLE V * !!!MIKA HAKKINEN JE STÁLE V * !!!MIKA HAKKINEN JE STÁLE V * !!!MIKA HAKKINEN JE STÁLE V * !!!MIKA HAKKINEN JE STÁLE V * !!!MIKA HAKKINEN JE STÁLE V * !!!MIKA HAKKINEN JE STÁLE V * !!!MIKA HAKKINEN JE STÁLE V * !!!MIKA HAKKINEN JE STÁLE V * !!!MIKA HAKKINEN JE STÁLE V * !!!MIKA HAKKINEN JE STÁLE V * !!!MIKA HAKKINEN JE STÁLE V * !!!MIKA HAKKINEN JE STÁLE V * !!!MIKA HAKKINEN JE STÁLE V * !!!MIKA HAKKINEN JE STÁLE V * !!!MIKA HAKKINEN JE STÁLE V * !!!MIKA HAKKINEN JE STÁLE V * !!!MIKA HAKKINEN JE STÁLE V * !!!MIKA HAKKINEN JE STÁLE V * !!!MIKA HAKKINEN JE STÁLE V * !!!MIKA HAKKINEN JE STÁLE V * !!!MIKA HAKKINEN JE STÁLE V * !!!MIKA HAKKINEN JE STÁLE V * !!!MIKA HAKKINEN JE STÁLE V * !!!MIKA HAKKINEN JE STÁLE V * !!!MIKA HAKKINEN JE STÁLE V * !!!MIKA HAKKINEN JE STÁLE V * !!!MIKA HAKKINEN JE STÁLE V * !!!MIKA HAKKINEN JE STÁLE V * !!!MIKA HAKKINEN JE STÁLE V * !!!MIKA HAKKINEN JE STÁLE V * !!!MIKA HAKKINEN JE STÁLE V * !!!MIKA HAKKINEN JE STÁLE V * !!!MIKA HAKKINEN JE STÁLE V * !!!MIKA HAKKINEN JE STÁLE V * !!!MIKA HAKKINEN JE STÁLE V * !!!MIKA HAKKINEN JE STÁLE V * !!!MIKA HAKKINEN JE STÁLE V * !!!MIKA HAKKINEN JE STÁLE V * !!!MIKA HAKKINEN JE STÁLE V * !!!MIKA HAKKINEN JE STÁLE V * !!!MIKA HAKKINEN JE STÁLE V * !!!MIKA HAKKINEN JE STÁLE V * !!!MIKA HAKKINEN JE STÁLE V * !!!MIKA HAKKINEN JE STÁLE V * !!!MIKA HAKKINEN JE STÁLE V * !!!MIKA HAKKINEN JE STÁLE V * !!!MIKA HAKKINEN JE STÁLE V * !!!MIKA HAKKINEN JE STÁLE V * !!!MIKA HAKKINEN JE STÁLE V * !!!MIKA HAKKINEN JE STÁLE V * !!!MIKA HAKKINEN JE STÁLE V * !!!MIKA HAKKINEN JE STÁLE V * !!!MIKA HAKKINEN JE STÁLE V * !!!MIKA HAKKINEN JE STÁLE V * !!!MIKA HAKKINEN JE STÁLE V * !!!MIKA HAKKINEN JE STÁLE V * !!!MIKA HAKKINEN JE STÁLE V * !!!MIKA HAKKINEN JE STÁLE V * !!!MIKA HAKKINEN JE STÁLE V * !!!MIKA HAKKINEN JE STÁLE V * !!!MIKA HAKKINEN JE STÁLE V * !!!MIKA HAKKINEN JE STÁLE V * !!!MIKA HAKKINEN JE STÁLE V * !!!MIKA HAKKINEN JE STÁLE V * !!!MIKA HAKKINEN JE STÁLE V * !!!MIKA HAKKINEN JE STÁLE V * !!!MIKA HAKKINEN JE STÁLE V * !!!MIKA HAKKINEN JE STÁLE V * !!!MIKA HAKKINEN JE STÁLE V * !!!MIKA HAKKINEN JE STÁLE V * !!!MIKA HAKKINEN JE STÁLE V * !!!MIKA HAKKINEN JE STÁLE V * !!!MIKA HAKKINEN JE STÁLE V * !!!MIKA HAKKINEN JE STÁLE V * !!!MIKA HAKKINEN JE STÁLE V * !!!MIKA HAKKINEN JE STÁLE V * !!!MIKA HAKKINEN JE STÁLE V * !!!MIKA HAKKINEN JE STÁLE V * !!!MIKA HAKKINEN JE STÁLE V * !!!MIKA HAKKINEN JE STÁLE V * !!!MIKA HAKKINEN JE STÁLE V * !!!MIKA HAKKINEN JE STÁLE V * !!!MIKA HAKKINEN JE STÁLE V * !!!MIKA HAKKINEN JE STÁLE V * !!!MIKA HAKKINEN JE STÁLE V * !!!MIKA HAKKINEN JE STÁLE V * !!!MIKA HAKKINEN JE STÁLE V * !!!MIKA HAKKINEN JE STÁLE V * !!!MIKA HAKKINEN JE STÁLE V * !!!MIKA HAKKINEN JE STÁLE V * !!!MIKA HAKKINEN JE STÁLE V * !!!MIKA HAKKINEN JE STÁLE V * !!!MIKA HAKKINEN JE STÁLE V * !!!MIKA HAKKINEN JE STÁLE V * !!!MIKA HAKKINEN JE STÁLE V * !!!MIKA HAKKINEN JE STÁLE V * !!!MIKA HAKKINEN JE STÁLE V * !!!MIKA HAKKINEN JE STÁLE V * !!!MIKA HAKKINEN JE STÁLE V * !!!MIKA HAKKINEN JE STÁLE V * !!!MIKA HAKKINEN JE STÁLE V * !!!MIKA HAKKINEN JE STÁLE V * !!!MIKA HAKKINEN JE STÁLE V * !!!MIKA HAKKINEN JE STÁLE V * !!!MIKA HAKKINEN JE STÁLE V * !!!MIKA HAKKINEN JE STÁLE V * !!!MIKA HAKKINEN JE STÁLE V * !!!MIKA HAKKINEN JE STÁLE V * !!!MIKA HAKKINEN JE STÁLE V * !!!MIKA HAKKINEN JE STÁLE V * !!!MIKA HAKKINEN JE STÁLE V * !!!MIKA HAKKINEN JE STÁLE V * !!!MIKA HAKKINEN JE STÁLE V * !!!MIKA HAKKINEN JE STÁLE V * !!!MIKA HAKKINEN JE STÁLE V * !!!MIKA HAKKINEN JE STÁLE V * !!!MIKA HAKKINEN JE STÁLE V * !!!MIKA HAKKINEN JE STÁLE V * !!!MIKA HAKKINEN JE STÁLE V * !!!MIKA HAKKINEN JE STÁLE V * !!!MIKA HAKKINEN JE STÁLE V * !!!MIKA HAKKINEN JE STÁLE V * !!!MIKA HAKKINEN JE STÁLE V * !!!MIKA HAKKINEN JE STÁLE V * !!!MIKA HAKKINEN JE STÁLE V * !!!MIKA HAKKINEN JE STÁLE V * !!!MIKA HAKKINEN JE STÁLE V * !!!MIKA HAKKINEN JE STÁLE V * !!!MIKA HAKKINEN JE STÁLE V * !!!MIKA HAKKINEN JE STÁLE V * !!!MIKA HAKKINEN JE STÁLE V * !!!MIKA HAKKINEN JE STÁLE V * !!!MIKA HAKKINEN JE STÁLE V * !!!MIKA HAKKINEN JE STÁLE V * !!!MIKA HAKKINEN JE STÁLE V * !!!MIKA HAKKINEN JE STÁLE V * !!!MIKA HAKKINEN JE STÁLE V * !!!MIKA HAKKINEN JE STÁLE V * !!!MIKA HAKKINEN JE STÁLE V * !!!MIKA HAKKINEN JE STÁLE V * !!!MIKA HAKKINEN JE STÁLE V * !!!MIKA HAKKINEN JE STÁLE V * !!!MIKA HAKKINEN JE STÁLE V * !!!MIKA HAKKINEN JE STÁLE V * !!!MIKA HAKKINEN JE STÁLE V * !!!MIKA HAKKINEN JE STÁLE V * !!!MIKA HAKKINEN JE STÁLE V * !!!MIKA HAKKINEN JE STÁLE V * !!!MIKA HAKKINEN JE STÁLE V * !!!MIKA HAKKINEN JE STÁLE V * !!!MIKA HAKKINEN JE STÁLE V * !!!MIKA HAKKINEN JE STÁLE V * !!!MIKA HAKKINEN JE STÁLE V * !!!MIKA HAKKINEN JE STÁLE V * !!!MIKA HAKKINEN JE STÁLE V * !!!MIKA HAKKINEN JE STÁLE V * !!!MIKA HAKKINEN JE STÁLE V * !!!MIKA HAKKINEN JE STÁLE V * !!!MIKA HAKKINEN JE STÁLE V * !!!MIKA HAKKINEN JE STÁLE V * !!!MIKA HAKKINEN JE STÁLE V * !!!MIKA HAKKINEN JE STÁLE V * !!!MIKA HAKKINEN JE STÁLE V * !!!MIKA HAKKINEN JE STÁLE V * !!!MIKA HAKKINEN JE STÁLE V * !!!MIKA HAKKINEN JE STÁLE V * !!!MIKA HAKKINEN JE STÁLE V * !!!MIKA HAKKINEN JE STÁLE V * !!!MIKA HAKKINEN JE STÁLE V * !!!MIKA HAKKINEN JE STÁLE V * !!!MIKA HAKKINEN JE STÁLE V * !!!MIKA HAKKINEN JE STÁLE V * !!!MIKA HAKKINEN JE STÁLE V * !!!MIKA HAKKINEN JE STÁLE V * !!!MIKA HAKKINEN JE STÁLE V * !!!MIKA HAKKINEN JE STÁLE V * !!!MIKA HAKKINEN JE STÁLE V * !!!MIKA HAKKINEN JE STÁLE V * !!!MIKA HAKKINEN JE STÁLE V * !!!MIKA HAKKINEN JE STÁLE V * !!!MIKA HAKKINEN JE STÁLE V * !!!MIKA HAKKINEN JE STÁLE V * !!!MIKA HAKKINEN JE STÁLE V * !!!MIKA HAKKINEN JE STÁLE V * !!!MIKA HAKKINEN JE STÁLE V * !!!MIKA HAKKINEN JE STÁLE V * !!!MIKA HAKKINEN JE STÁLE V * !!!MIKA HAKKINEN JE STÁLE V * !!!MIKA HAKKINEN JE STÁLE V * !!!MIKA HAKKINEN JE STÁLE V * !!!MIKA HAKKINEN JE STÁLE V * !!!MIKA HAKKINEN JE STÁLE V * !!!MIKA HAKKINEN JE STÁLE V * !!!MIKA HAKKINEN JE STÁLE V * !!!MIKA HAKKINEN JE STÁLE V * !!!MIKA HAKKINEN JE STÁLE V * !!!MIKA HAKKINEN JE STÁLE V * !!!MIKA HAKKINEN JE STÁLE V * !!!MIKA HAKKINEN JE STÁLE V * !!!MIKA HAKKINEN JE STÁLE V * !!!MIKA HAKKINEN JE STÁLE V * !!!MIKA HAKKINEN JE STÁLE V * !!!MIKA HAKKINEN JE STÁLE V * !!!MIKA HAKKINEN JE STÁLE V * !!!MIKA HAKKINEN JE STÁLE V * !!!MIKA HAKKINEN JE STÁLE V * !!!MIKA HAKKINEN JE STÁLE V * !!!MIKA HAKKINEN JE STÁLE V * !!!MIKA HAKKINEN JE STÁLE V * !!!MIKA HAKKINEN JE STÁLE V * !!!MIKA HAKKINEN JE STÁLE V * !!!MIKA HAKKINEN JE STÁLE V * !!!MIKA HAKKINEN JE STÁLE V * !!!MIKA HAKKINEN JE STÁLE V * !!!MIKA HAKKINEN JE STÁLE V * !!!MIKA HAKKINEN JE STÁLE V * !!!MIKA HAKKINEN JE STÁLE V * !!!MIKA HAKKINEN JE STÁLE V * !!!MIKA HAKKINEN JE STÁLE V * !!!MIKA HAKKINEN JE STÁLE V * !!!MIKA HAKKINEN JE STÁLE V * !!!MIKA HAKKINEN JE STÁLE V * !!!MIKA HAKKINEN JE STÁLE V * !!!MIKA HAKKINEN JE STÁLE V * !!!MIKA HAKKINEN JE STÁLE V * !!!MIKA HAKKINEN JE STÁLE V * !!!MIKA HAKKINEN JE STÁLE V * !!!MIKA HAKKINEN JE STÁLE V * !!!MIKA HAKKINEN JE STÁLE V * !!!MIKA HAKKINEN JE STÁLE V * !!!MIKA HAKKINEN JE STÁLE V * !!!MIKA HAKKINEN JE STÁLE V * !!!MIKA HAKKINEN JE STÁLE V * !!!MIKA HAKKINEN JE STÁLE V * !!!MIKA HAKKINEN JE STÁLE V * !!!MIKA HAKKINEN JE STÁLE V * !!!MIKA HAKKINEN JE STÁLE V * !!!MIKA HAKKINEN JE STÁLE V * !!!MIKA HAKKINEN JE STÁLE V * !!!MIKA HAKKINEN JE STÁLE V * !!!MIKA HAKKINEN JE STÁLE V * !!!MIKA HAKKINEN JE STÁLE V * !!!MIKA HAKKINEN JE STÁLE V * !!!MIKA HAKKINEN JE STÁLE V * !!!MIKA HAKKINEN JE STÁLE V * !!!MIKA HAKKINEN JE STÁLE V * !!!MIKA HAKKINEN JE STÁLE V * !!!MIKA HAKKINEN JE STÁLE V * !!!MIKA HAKKINEN JE STÁLE V * !!!MIKA HAKKINEN JE STÁLE V * !!!MIKA HAKKINEN JE STÁLE V * !!!MIKA HAKKINEN JE STÁLE V * !!!MIKA HAKKINEN JE STÁLE V * !!!MIKA HAKKINEN JE STÁLE V * !!!MIKA HAKKINEN JE STÁLE V * !!!MIKA HAKKINEN JE STÁLE V * !!!MIKA HAKKINEN JE STÁLE V * !!!MIKA HAKKINEN JE STÁLE V * !!!MIKA HAKKINEN JE STÁLE V * !!!MIKA HAKKINEN JE STÁLE V * !!!MIKA HAKKINEN JE STÁLE V * !!!MIKA HAKKINEN JE STÁLE V * !!!MIKA HAKKINEN JE STÁLE V * !!!MIKA HAKKINEN JE STÁLE V * !!!MIKA HAKKINEN JE STÁLE V * !!!MIKA HAKKINEN JE STÁLE V * !!!MIKA HAKKINEN JE STÁLE V * !!!MIKA HAKKINEN JE STÁLE V * !!!MIKA HAKKINEN JE STÁLE V * !!!MIKA HAKKINEN JE STÁLE V * !!!MIKA HAKKINEN JE STÁLE V * !!!MIKA HAKKINEN JE STÁLE V * !!!MIKA HAKKINEN JE STÁLE V * !!!MIKA HAKKINEN JE STÁLE V * !!!MIKA HAKKINEN JE STÁLE V * !!!MIKA HAKKINEN JE STÁLE V * !!!MIKA HAKKINEN JE STÁLE V * !!!MIKA HAKKINEN JE STÁLE V * !!!MIKA HAKKINEN JE STÁLE V * !!!MIKA HAKKINEN JE STÁLE V * !!!MIKA HAKKINEN JE STÁLE V * !!!MIKA HAKKINEN JE STÁLE V * !!!MIKA HAKKINEN JE STÁLE V * !!!MIKA HAKKINEN JE STÁLE V * !!!MIKA HAKKINEN JE STÁLE V * !!!MIKA HAKKINEN JE STÁLE V * !!!MIKA HAKKINEN JE STÁLE V * !!!MIKA HAKKINEN JE STÁLE V * !!!MIKA HAKKINEN JE STÁLE V * !!!MIKA HAKKINEN JE STÁLE V * !!!MIKA HAKKINEN JE STÁLE V * !!!MIKA HAKKINEN JE STÁLE V * !!!MIKA HAKKINEN JE STÁLE V * !!!MIKA HAKKINEN JE STÁLE V * !!!MIKA HAKKINEN JE STÁLE V * !!!MIKA HAKKINEN JE STÁLE V * !!!MIKA HAKKINEN JE STÁLE V * !!!MIKA HAKKINEN JE STÁLE V * !!!MIKA HAKKINEN JE STÁLE V * !!!MIKA HAKKINEN JE STÁLE V * !!!MIKA HAKKINEN JE STÁLE V * !!!MIKA HAKKINEN JE STÁLE V * !!!MIKA HAKKINEN JE STÁLE V * !!!MIKA HAKKINEN JE STÁLE V * !!!MIKA HAKKINEN JE STÁLE V * !!!MIKA HAKKINEN JE STÁLE V * !!!MIKA HAKKINEN JE STÁLE V * !!!MIKA HAKKINEN JE STÁLE V * !!!MIKA HAKKINEN JE STÁLE V * !!!MIKA HAKKINEN JE STÁLE V * !!!MIKA HAKKINEN JE STÁLE V * !!!MIKA HAKKINEN JE STÁLE V * !!!MIKA HAKKINEN JE STÁLE V * !!!MIKA HAKKINEN JE STÁLE V * !!!MIKA HAKKINEN JE STÁLE V * !!!MIKA HAKKINEN JE STÁLE V * !!!MIKA HAKKINEN JE STÁLE V * !!!MIKA HAKKINEN JE STÁLE V * !!!
neregistrovaný "Fucida"
28. 3. 2001 20:24
Re: To QUENTIN
to VIP: ze ty ses bolsevik, kdyz vidis tak rude. Bacha, aby si to nekdo, kdo te zna, nevylozil spatne.


Ja zas fandim vsem, krome vsudeopruzujicich Italu.
neregistrovaný "quentin"
26. 3. 2001 19:51
Re: To QUENTIN
no co som hovoril, *
neregistrovaný "VIP"
25. 3. 2001 21:35
Re: To QUENTIN
NO COMMENT !!! Bav se z volem o zítřku, když jde dneska na porážku ...
neregistrovaný "quentin"
25. 3. 2001 16:23
Re: To QUENTIN
aj ked boli moje slova o tvojom ***izme pre niekoho silne, momentalne si dokazal, ze som sa vobec nemylil
neregistrovaný "quentin"
25. 3. 2001 16:17
Re: To QUENTIN
chod sa liecit, v niektorych pripadoch to pomaha, aj ked u teba som velmi skepticky
neregistrovaný "VIP"
24. 3. 2001 18:40
Re: To QUENTIN
Ty naprcaná maďarská opico hozená přes Dunaj, ještě ne proto, že mám jiný názor jsem *.

Já nefandím Ferrari, fandím všem kromě McLarenu (hlavně Fisichelovi a Trullimu). Jsou příliš sebevědomí a Ferrari fandím proto, že je to momentálně z celého startovního pole jediná zbraň na ty anglické nafoukance. Vlastně ani to už neplatí, neboť i Verstapen, R.Schumacher a další jsou letos jednoznačně lepší.
neregistrovaný "VIP"
24. 3. 2001 18:32
Re: Maly navrat do historie
Omlouvám se, nevěděl jsem.
neregistrovaný "Orpheus"
19. 3. 2001 13:20
Re: CO JE?
2 Quentim - no rekl bych, ze ani ty ses nepredved jako inteligent


Anathemko, nebyl bych si tak jist, ze to priste bude lepsi, ale rozhodne se budou snazit.

Co se tyce pristiho roku, tak jsem zvedav, jestli bude Honda porad dodavat dvoje motory, ale zda asi jo.
neregistrovaný "fija"
19. 3. 2001 12:37
Re: CO JE?
vedi, jak do pekla a stredu pole, ale ne jak zpatky na spici :-)))))))
neregistrovaný "ANATHEMA1"
19. 3. 2001 12:35
Re: CO JE?
Co by bylo? je pondělí a v neděli se jela Malajsie, která se mi mimochodem líbila ( a to i přesto, že to Mekoušům zrovna nešlo). O předjíždění podle mne nebyla nouze a zvláště jeden souboj byl výstavní (hadejte který?) Ale ono to zase půjde, je začátek sezóny, a stříbrné šípy již vědí....
neregistrovaný "Alex1"
19. 3. 2001 11:20
Re: Maly navrat do historie
Jo a jeste neco Fiku, vubec v te historii Cosworthu neni zminka o druhem zakladateli firmy, Franku Costinovi (COStin, DuckWORTH) a o kraticke epizode z roku 1998 kdy firmu vlastnil koncern VW resp. Audi.
neregistrovaný "Alex1"
19. 3. 2001 11:16
Re: Maly navrat do historie
Fiku ja vim ze jsi dobrej ale vyhledat clanky o historii umim na webu taky a klavesove zkratky Ctrl+C a Ctrl+V ovladam brilantne. Zkus taky napsat neco z hlavy stejne jako to delam ja :-)

Nicmene diky! To VIP: nevim jak jsi prisel na to ze jsem fanouskem McLarenu. Rozhodne uznavam prevahu Ferrari, ale pockejte pristi rok, vazeni, to to bude zajimavejsi. Ferrari se nebude prat jen s McLarenem jako v minulych letech ale i s Williamsem, Jordanem a BARem. Uz aby to bylo, nadvlada jednoho, dvou tymu je fakt nuda. Tesim se na sezonu silnicnich motocyklu. Takhle maji vypadat zavody!
neregistrovaný "quentin"
19. 3. 2001 10:20
Re: CO JE?
4 VIP: takeho * ako ty treba hladat.

btw, VIP to je istotne pre Very Impotent Person a predpokladam, ze si komplexy liecis pozeranim na "nadherne cervene auticka" a snivas, ze raz sa s tvojim vytuzenym idolom (mimochodom tiez maximalnym nemcurskym ***om) stretnes a pozries mu do jeho krasnych ociciek, pohladakas jeho peknu bradu...
neregistrovaný "Orpheus"
18. 3. 2001 23:23
Re: CO JE?
Vipíku, Vipíku, Tys to nasr.. vsude, ze? No nic. Rozhodne bych si netroufnul rict, ze Mika neni jeden z nejlepsich. Vsichni vime, ze mu voda nesedi a rozhodne si nemohl dovolit skoncit mimo trat. Co se tyce Jose, tak to me taky trochu prekvapilo, ale na druhou stranu, na vlhky trati To Mikovi nesedlo a Jos mel zatracene rychly rovinky. Ty kola na konci dokazujou spis to, ze kdyz ma je na suchu, tak jezdi zatracene dobre.


Anathemko neves hlavu, vono se to casem zlepsi a z Macu bude zase konkurence.
neregistrovaný "VIP"
18. 3. 2001 21:18
CO JE?
Tak co McLarenisti, stáhli jste ocasy co? Neo, Anathemo, Alexi a další. Kde byl ten Váš "stále nejlepší" Mikka. Vždyť jej předjel i Verstapen a Frenzen, kterého mimochodem po Monze 2000 nepovažuji za pilota, ale za řidiče-amatéra. Hold budete se muset smířit s realitou. Dnes to na tiskovce uznal i Coulthard, když řekl, že letos je Ferrari třídou sama pro sebe, a že jej vůbec nepřekvapilo, že vyhráli. To je řeč,co? Michal s Rubensem si z McLarenu a ostatních dnes udělali slalomovou dráhu !!! Čekám na nějaké smuteční řeči, pište, pište !!!
neregistrovaný "VIP"
18. 3. 2001 21:03
MOTTO:
Rudou barvou dneska září, Ferrari v mém kalendáři, podívej se vše je kolem rudé, každé svodidlo, každá tribuna jako kdyby hořela, tam kde jindy Mikka spěchal hymna Ferrari hraje zvesela. Celá Itálie a my všichni, velký svátek máme dnes, černý koník kolem letí, přímo k obloze se vznes.
neregistrovaný "Villeneuve"
18. 3. 2001 18:11
Re: Mika ze je dvojnasobny mistr sveta ? No to je snad vtip.
Nevidel bych to tak hrozne:


a) AMT neni rozhodne o 100 koni slabsi - podle mne dostupnych informaci mel Peugeot v roce 99 760 koni a prosel dvema lety vyvoje. Takze sto to rozhodne nebude.


b) Jos jel na nizky pritlak a tak byl v pomerne velke vyhode.


V kazdem pripade to ale vypadalo dost hrozne :)
neregistrovaný "wawrik"
18. 3. 2001 14:41
Re: Mika ze je dvojnasobny mistr sveta ? No to je snad vtip.
No jo, Mika neprekroci svoj tien. Ked nema najvymakanejsie (no, konkurencieschopne :-)) auto, nevie ist na limit. Najrychlejsie kola ho z tej mizerie nevytrhnu, len dokazuju, ze to auto nie je uplna sracka a chyba je inde...
neregistrovaný "fik1"
18. 3. 2001 13:51
Mika ze je dvojnasobny mistr sveta ? No to je snad vtip.
Vzdyt on se ani nebyl schopny dostat pres Jose a ten ma auto minimalne o 100 PS slabsi. Je videt, ze letosni Mekac se asi opravdu nepovedl. DC bude mozna po dlouhe dobe lepsi nez Mika.
neregistrovaný "VIP"
17. 3. 2001 21:14
Všem McLarenistům
Jděte brzy spát, neboť noc z neděle na pondělí bude pro Vás BEZESNÁ. Uvidíte (od 08:00 hod na RTL) totální debakl McLarenu. I Jordany, Williamsy jsou letos lepší. A nejhorší na tom pro McLaren je, že v rozhovoru pro BBS a CNBS oba piloti přiznali, že by letos chtěli Ferrari alespoň potrápit. Žádné kecy o boji o titul, jen potrápit ...
neregistrovaný "fik1"
16. 3. 2001 21:59
Re: Maly navrat do historie
Ford's purchase of Cosworth Racing was completed in September 1998. It cemented a long-standing relationship that began 40 years ago and has seen the development of some the world's most successful race engines.

Although Ford and Cosworth have always worked together closely, in the past Ford was the customer; this new alliance gives both companies many advantages. Ford's strategic partnership policies will enable Cosworth Racing to maintain its unique and independent identity, while giving the company access to the vast resources of the world's second largest vehicle manufacturer. In turn, Ford will benefit from Cosworth Racing's enormous wealth of engine engineering expertise.

Ford-powered teams in the FIA Formula One Championship, the U.S. Champ Car Championship and the British Touring Car Championship are now benefiting as these resources help Cosworth Racing engineers produce improved and more powerful engines.

Cosworth's links with Ford have been unbroken since founder Keith Duckworth developed his first Formula Junior power unit in 1959. And in the early 1960s Cosworth was consulted on camshaft and manifold design for the original Ford Cortina GT. In the autumn of 1965 Ford contracted Cosworth Engineering to design and develop two new race engines - a four-cylinder 1.6-litre engine (FVA) for Formula Two, and a 3.0-litre engine for Formula One. The FVA won every Formula Two championship from 1967 to 1971.

The first Ford Formula One engine, the V8 DFV, which was developed from the FVA, was unveiled in April 1967. It won the first race in which it competed - the Dutch Grand Prix on June 4, 1967. This engine became the most successful Grand Prix engine of all time, dominating Formula One for 15 years.

When the Ford-Cosworth DFV engine made its winning debut at Zandvoort, it revolutionised the sport as one of the concepts behind this engine was completely new to the Grand Prix world. For the first time in Formula One the engine formed a structural part of the car - an engineering concept that remains fundamental to Formula One car construction to this day.

The Ford-Cosworth DFV engine and its derivatives went on to win 155 Grands Prix. The final win came in 1983 with Keke Rosberg claiming victory in the Monaco Grand Prix, just before Formula One entered the turbo era in the mid 1980s.

The relationship between Ford and Cosworth remained strong and produced a series of turbo-charged and normally-aspirated Grand Prix engines, culminating in the Ford Zetec-R V8 that carried Michael Schumacher to the Formula One World Championship for Benetton-Ford in 1994.

With 175 Grand Prix victories, 13 Drivers' World Championships and 10 Constructors' World Championships, the Ford-Cosworth partnership has a record unequalled by any other engine manufacturer.

In 1996 Ford and Cosworth Racing re-affirmed their commitment to Formula One by joining forces with three-times World Champion and long-time Ford partner Jackie Stewart, and his son Paul, in the all new Stewart-Ford team. The 1999 season has seen the debut of a brand new Formula One engine, the Ford-Cosworth CR-1 -- the third Formula One engine in as many years.

In November 1998 Neil Ressler, Ford's Vice President and Chief Technical Officer of Research and Vehicle Technology, was appointed Chairman of Cosworth Racing. His appointment underlines Ford's commitment to Cosworth Racing.

Cosworth Racing's recent purchase by Ford Motor Company opens the doors to even greater development in the future. Ford's expertise will be of immeasurable help in areas such as metallurgy and computing and the company will provide key engineers to work alongside Cosworth Racing at the track. The relationship will also enable tremendous technology transfer between Cosworth Racing and mainstream Ford engineering programmes.

An example of this is the Ford "Blue Box" sensors which have been installed in Cosworth-powered Champ Car cars to record the vehicle's acceleration and deceleration rates during crash events. The data collected is then fed into a computer which simulates the crash and, coupled with accident footage and medical reports, allows the impact sensor engineers to gauge and analyse what forces the driver felt during the accident.

These racing studies already have influenced Ford vehicle design. Passenger vehicle floor plans, for example, have been redesigned to have a flatter profile after racing research indicated such a change would better control intrusion, and minimise foot and ankle injuries.

The new Ford/Cosworth Racing partnership will continue to bring beneficial results, both to the world of racing and to the everyday motorist.
neregistrovaný "R.Barrichello"
16. 3. 2001 13:19
Re: TO ANATHEMA:
No Minardi vyjíždějí někdy i po 10 minutách, po nich většinou Prosty, Arrowsy, Benettony atd.
neregistrovaný "Alex1"
14. 3. 2001 16:55
Re: TO ANATHEMA:
Ja mam k dispozici RTL takze pohodicka. Vetsinou je obrazek nasledujici: 20 minut se nic nejede, pak vyjedou Minardi, deset minut nic a pak zacina provoz! V Melbourne vyjel mezi prvnimi i Jacques. Ale stribrni a rudi mezi poslednimi. Schumi objede zavadeci kolo, v kvalifikacnim svemu ori poradne slapne na krk a razem je o pul sekundy rychlejsi nez ostatni.... Takhle to udelal v Australii pokazdy, prece se nenecha odsunout stajovym kolegou na druhou sprusli o pouhou tisicinu sekundy, ze? Vyjel znovu a v tu ranu mel na Rubika naskok 6 desetin sekundy. Komentatori si samozrejme vzpomneli na Jerez 97, kdy meli prvni tri lidi na tisicinu stejny cas.... Pamatuju se kdyz jsem hraval Grand Prix 1, vyjel jsem vzdycky hned na zacatku kvalifikace kdyz byla jeste trat prazdna, v pohode zajel pole a uz na me do konce kvalifikace nikdo nemel. Pokud se samozrejme nekdo hned na zacatku neplacal na trati a ja to do nej nenapalil. To se mi stalo, nakonec jsem byl nekde devatenactej... To GP2 je vetsi tragedie, kdyz se k ni obcas dostanu :-)
neregistrovaný "ANATHEMA1"
14. 3. 2001 15:53
Re: TO ANATHEMA:
Bohužel, nemám šanci sledovat F1 jinak než na Primě. Sobotní kvalifikace je tudíž pro mne tabu, což je škoda. Řekni, je to vzrůšo, plné taktizování a neustálých změn v pořadí? zajímá mne to....dík ANA
neregistrovaný "Alex1"
14. 3. 2001 10:04
Re: TO ANATHEMA:
Anathemko, no jo, zase se blizi nedele a hlavne vikend! To znamena i sobotni kvalifikaci, kterou si aspon ja ujit nenecham :-)))
neregistrovaný "Alex1"
14. 3. 2001 10:02
Re: to Alex
Jo, pisu, ale jak je videt delam chyby a nepamatuju si vsechno... Jsem taky jenom clovek ze :-)))))
neregistrovaný "R.Barrichello"
14. 3. 2001 09:54
Re: TO ANATHEMA:
Je to v pořádku, myslel jsem to tak že ford = cosworth a European, ne že byl Cosworth špatně. Chyba byla jen u toho Europeanu.
neregistrovaný "_neo1"
13. 3. 2001 20:37
to Alex
Jestli tohle všechno píšeš skutečně z hlavy tak klobouk dolu, jseš chodící databanka
neregistrovaný "ANATHEMA1"
13. 3. 2001 17:24
Re: TO ANATHEMA:
Slova F.W. jsou drsná, ale navýsost pravdivá. Jen obchod....Monaco neleží ve Francii a ferrari je podle údajů Alexe skutečně jednou z nejmladších automobilek. A pak že tradice, jo :-))) ? Ještě moje přezdívka. ten (ANATHEMA) by asi nešel. toto slovo anglického původu znamená volně něco jako kletba a moji dobří přátelé mi ji vysekli jako pochvalu :-))). Neděle se blíží a ten známý pocit je zase tady: Těším se !!!
neregistrovaný "Alex1"
13. 3. 2001 16:39
Re: TO ANATHEMA:
Jasne, Fondmetal=2000, European=2001, omlouvam se ale tu poznamku Ford=Cosworth nechapu, vzdyt jsem to psal! :-)))) Mimochodem: Cosworth postavil i vlastni kompletni monopost F1 (nikoli pod znackou Ford) ale ten nestartoval ani v kvalifikaci na zadnou Grand Prix. Kvuli problemum se spolehlivosti (auto melo pohon ctyr kol). Jelo pouze nejake zavody do vrchu. Vsechno se udalo v letech 1967-1968
neregistrovaný "R.Barrichello"
13. 3. 2001 13:50
Re: TO ANATHEMA:
Malilinká chyba: Ford = Cosworth( Jaguar) a European (Minardi). Motory Ford pod označením Fondmetal používalo Minardi loni, letos po odchodu Rumiho se používá název European.
neregistrovaný "Alex1"
13. 3. 2001 12:55
Re: TO ANATHEMA:
a jeste jedna poznamecka: Formule 1 je sport v nedeli mezi druhou a ctvrtou hodinou odpoledne. Vse ostatni je business. To rekl clovek ktery se v F1 pohybuje jiz pres 3 desitky let: Mister Frank Williams. A ackoli k tomuto panovi mam sve vyhrady, v tomhle s nim musim souhlasit.
neregistrovaný "Alex1"
13. 3. 2001 12:51
Re: Maly navrat do historie
Mimochodem, k www.formule1.cz: nemusim se tam divat. O historii F1 a automobilu vubec vim docela dost a stale si rozsiruji archiv clanku, casopisu a knih a vseho okolo. A v mych odpovedich zasadne nepouzivam data ktera pri psani hledam na internetu, ale ktera nosim v hlave!!! A na www.formule1.cz jsou dost kiksy (ted ovsem nemam na mysli Ferrari).
neregistrovaný "Alex1"
13. 3. 2001 12:46
Re: Maly navrat do historie
Q007: Monako je skutecne suverenni stat takze nemuze lezet ve Francii, jak Ty pises. To ze je Ferrari jedna z nejmladsich automobilek prezentujicich se ve F1 je bohuzel pravda a budes to muset akceptovat. Ja jsem totiz nenapsal ze Ferrari je jednim z nejmladsich tymu ve F1!!!!! Samozrejme, co se tohoto tyce je nejstarsi, znacka absolvovala vsechny dosavadni rocniky MS). Jenze... vznikla az po valce. A to je prave ono. Nejstarsi automobilkou prezentujici se v soucasne dobe ve F1 je totiz francouzsky Renault (vznikl v roce 1898!). Pak by mohl nasledovat Mercedes-Benz (spojeni dvou samostatnych firem, rok 1926), BMW (vyrabi automobily od roku 1929), Jaguar (1932, i kdyz pred valkou pod znackou SS), pristi rok prijde Toyota (prvni model AA pochazi z roku 1936!). No zapomnel jsem na Ford ale motory maji oficialni nazev Cosworth resp Fondmetal. Jinak prvni automobil Ford spatril svetlo sveta uz v roce 1896! Mladsi nez Ferrari je v soucasne F1 pouze Honda, pokud jsem na nekoho zapomnel. Doufam ze se Ti z te lekce historie nezatocila hlava :-)

Pro Anathemu: ja nepochybuji o tom ze jsi zena, ja si nej delal legraci :-)
neregistrovaný "_neo1"
12. 3. 2001 22:01
To VIP
Lazne v Itavii, * Ty me chces zabit.......
neregistrovaný "Q007"
12. 3. 2001 20:30
Re: TO ANATHEMA:
Můj názor je absolutně irelevantní vůči tomu, jestli jsi chlap, nebo ženská. Pohlaví zde nehraje roli. Anathema může být přezdívka jak ženská, tak i mužská (ten Anathema). Možná bys měla pro příští případy přehodnotit výběr přezdívek, aby z nich bylo jednoznačně patrné, zda-li jde o muže či ženu. A mimochodem, moje manželka fandí F1 také.
neregistrovaný "ANATHEMA1"
12. 3. 2001 11:26
Re: TO ANATHEMA:
Milý příteli, tvá (ne)důvěra v mou ženskost mne má těšit? Ono je to asi divné, když holka fandí rychlým vozům a nedej bože má vlastní názor? Já vím, Bohumile, já vím....Nelíbí se mi dnešní doba, nelíbí se mi svět technické dokonalosti, to je moje odpověď na otázku závodů....
neregistrovaný "VIP"
11. 3. 2001 21:24
Re: Bez nadpisu
Jestli se Ti špatně dýchá, vem si lázně ... v Itálii !!!
neregistrovaný "VIP"
11. 3. 2001 21:19
Re: Hodí se k sobě
Už dlouho jsem neslyšel tak výstižné přirovnání, které by tak krásně, až básnicky popsalo současnou pozici obou rivalů v seriálu F1. Díky. Vstoupíš do dějin F1.

ČERVENÁ A ZLATÁ

ČERNÁ A STŘÍBRNÁ
neregistrovaný "Mr.Kobliha"
11. 3. 2001 20:03
Re: Hodí se k sobě
Správné znění:Červená a zlatá se k sobě hodí stejně jako stříbrná a černá.(blbnou mi hacky carky)
neregistrovaný "Mr.Kobliha"
11. 3. 2001 20:01
Hodí se k sobě
4ervená a zlatá to se k sobě hodí stejně jako stříbrná a černá že?
neregistrovaný "_neo1"
11. 3. 2001 18:37
Bez nadpisu
No tak jsem to rozdejchal a unikl z rudejch drapu, ale bylo to o fous chvili jsem si mysle ze to nerozdejcham a pujdu do rudeho pekla, ale jsem zpet v raji ............ jsem s Vami.
neregistrovaný "_neo1"
11. 3. 2001 18:34
TO Q007
To jsi jako myslel ze bych sel k Cervenejm, to jsi spadnul z jahody na znak? Ja, kterej uznavam jenom dve barvy : cernou a stribrnou ja bych mel prebehnout.... uff pokusi se o mne infarkt..moment musim to rozdejchat....
neregistrovaný "Q007"
9. 3. 2001 22:25
Re: TO ANATHEMA:
Takový sport, kde vítězí chladná technika a vypočítavost se Ti líbí? Mě moc ne a myslím si, že většině sportovní populace také. Kdyby to tak bylo, tak dnes F1 není čím je teď, technicky je náš věk natolik dokonalý, že pilot by něměl v závodě téměř co na práci. Vše by řídily senzory a počítače, auto by samo dobržďovalo, startovalo, pilot by zde byl naprosto zbytečný. Proč si myslíš, že FIA nepovoluje ABS, aktivní podvozky, zvyšuje se výška spojelerů a snižuje se jejich počet, snížil se objem motorů, o zavedení ASR se vedou letité diskuse. Proč? Právě proto, aby sport zůstal sportem a ne tou chladnou vypočítavostí technických mozků. Aby v závodění rozhodoval též um pilota, jeho sportovní duch, zarputilost, zkrátka sportovní srdce. Smysl těchto závodů je nejen v technice, bez ní by to asi nešlo, ale hlavně v tom, že jde o závody lidí, že člověk je omylný, že občas zaváhá, něco pokazí, že někdy jedná intuitivně, že je náladový atd. atd. V tom je krása závodů. Nechci se dočkat doby a snad se ji nikdy nedočkám, že po závodě nebude na stupních vítězů stát nadšeně se radující vítěz se šampaňským v ruce, ale kolektiv japonských inženýrů s pěti dioptriemi, jejichž monopost právě souboj mozků vyhrál a na druhé straně to nebude smutná tvář poraženého, ale bezcitně se tvářící jiní inženýři, kteří již netrpělivě přemýšlejí, jaký že by to vyměnily procesor na základní desce, aby jejich monopost-robot byl příště ten nejlepší.
neregistrovaný "Q007"
9. 3. 2001 22:01
Re: to q007
Alexi,přestože zeměpis základní školy mám dávno za sebou, s určitostí vím, že Monaco neleží v Itálii, ale ve Francii. To přirovnání jsem použil proto, že Monaco leží nejblíže právě Itálii, takže po Monze a San Marinu to mají italové nejblíže právě do Monaca. Možná budeš překvapen, ale za ryze domácí trať nepovažuje Ferrari Monzu, jak by se mohlo zdát od státní příslušnosti, ale právě San Marino, protože leží nejblíže Maranellu a za téměř domácí trať považují také Monaco, byť je to jiný suverénní stát stejně jako je suverénní San Marino. Jistě, italští fandové Ferrari jezdí po celém světě, můžeme je vidět v Austrálii, Japonsku, ale to už nejsou jen italové, těch je tam jen zlomek, ale jsou to milióny příznivců Ferrari z jiných národností. Pochopíš určitě, že se do těchto končin nebudou přemísťovat v takovém množství jako do zmíněných třech. K nim můžu s klidem připojit i VC Evropy, Belgie, Německa, Rakouska atd. a netvrdím, že tyto země leží v Itálii. Tolik na vysvětlenou.

To, že je v seriálu F1 patří Ferrari k nejmladším, je blamáž, neboť Ferrari patří naopak k nejstarším (mají něco přes 600 startů - McLaren přes 400 startů). Je to jediná stáj, zdůrazňuji JEDINÁ stáj, která nevynechala ani jeden ročník od založení seriálů F1. A takových trumfů bych Ti mohl předložit hned několik, ale bylo by to pouze přepisování stránek "www.formule1.cz" ,stačí když se sem podíváš a najedeš do historických tabulek. Jak sám uvidíš je málo disciplín, kde by Ferrari nehrálo prim...Čau Q007.
neregistrovaný "Alex1"
9. 3. 2001 11:23
Re: TO ANATHEMA:
Anathemko, alespon se vydavas za prislusnici opacneho pohlavi (od jiste doby nerikam zenam "nezne pohlavi", ale to sem celkem nepatri :-)))) a ja nemam duvod Ti neverit, i kdyz jsem Te dosud nevidel :-)
neregistrovaný "Alex1"
9. 3. 2001 11:20
to q007
Mily priteli, se svymi zemepisnymi znalostmi by ses mel vratit na zakladni skolu, neni mi znamo ze by Monako lezelo v Italii, jest to samostatny stat. U San Marina je to neco jineho, to je obklopeno italskym uzemim (a mimochodem, je to nejstarsi republika na svete). A VC San Marina se stejne jezdi na italskem uzemi. Pokud jsi srovnani VC San Marina, Italie a Monaka myslel jinak, prosim o vysvetleni. Ovsem na druhou stranu je pravda ze tifosi jsou vzdycky nejvic videt. Ruda barva je neprehlednutelna, Ferrari ma obrovskou tradici ve F1... Ale na druhou stranu je z automobilek ktere se v soucasne dobe prezentuji ve F1 jednou z nejmladsich. Ovsem dalsi protiklad: kamarad se me jednou zeptal: "Kdybys byl jezdcem formule 1, za kterou staj bys chtel jezdit, ktera by byla Tvym snem? Moje odpoved byla naprosto jednoznacna: FERRARI.
neregistrovaný "Alex1"
9. 3. 2001 11:11
Re: FERRARI JE OPĚT NEJLEPŠÍ
KVR: asi doslo k nedorozumeni, V letech 1991-94 jsem Schumimu fandil, jeho nastup do F1 byl excelentni. Ale pak zemrel Senna a me sympatie se presunuly spise k Hillovi. Anglicane jsou mi prece jen blizsi nez Nemci. A v Adelaide 94 si to u me Misa definitivne potento... (vzhledem k tomu ze sem chodi dama budu slusnej :-) Ovsem neupiram Schumacherovy excelentni vykony. Treba sezona 1995, tehdy na nej Hill proste nemel a pod tezkym psychickym tlakem delal chyby.
neregistrovaný "ANATHEMA1"
9. 3. 2001 09:10
Re: TO ANATHEMA:
Milý příteli, celá Tvá teorie obrovským omylem jest. Proč? Už jen proto, že nejsem chlapec,což zasvěcení vědí (že jo, Alexi :-))) ? Jistě, ten sportovní duch a nadšení, v tom jsou italové opravdu jedineční a skvělí, nepopírám. Jenomže (Bohužel !!!) současný svět je právě světem chladné techniky a počítačových mozků. Srdce je skvělá věc a přes všechny příznaky z médií věřím, že jsou oba piloti McLarenu také srdeční lidé. Možná jsou jen příliš zažranými profesionály. V itálii jsem byla jednou, totéž mohu říct o Finsku i Skotsku. Každá země má své kouzlo, tak i lidé v ní. A zvrat v šampionátu? právě ta buldočí německá povaha a počítačový chlad společně s dovednostmi MH a DC, to je to. Ahoj ANATHEMA

P. S.: Alexi, ty rošťáku, ty rejpale....:-))) jsi v pohodě a každý může mít svůj názor.
neregistrovaný "kvr"
8. 3. 2001 22:45
Re: FERRARI JE OPĚT NEJLEPŠÍ
Alex: Co se ti behem sezony (ci pred) 1994 nelibilo na Schumacherovi?


Co se tyce Jeana, je rozhodne skoda, ze se upsal k Prostu, myslim, ze treba dvojka Schumacher-Alesi v soucasnem Ferrari by byla mnohem zajimavejsi, nez soucasny souboj mezi jezdeckym umenim a technikou...
neregistrovaný "Q007"
8. 3. 2001 20:56
Re: TO ANATHEMA:
Vzal sji mi tato slova z úst. Ferrari čekalo na tento okamžik celých 21 roků. A nyní nástává minimálně dvacetijednaleté období Ferrari. To se načekáš chlapče. Ať máš jakýkoliv věk, je možné, že McLaren zvítězí v serálu GP F1, když se budou tvoje děti ženit/vdávat, nebo budeš v důchodě. Prostě chladnou techniku, strojové vedení, studený diktát u McLarenu bez špetky nadšení pro danou věc, nemůže nikdy přebít sportovní srdce (Cuore sportivo) italů, protože oni mají geneticky závodění v krvi. Tomu odpovídá i v normálním běžném automobilismu jejich osobitý styl, motory atd. Já jsem v Itálii byl nesčetněkrát, tu mentalitu jižanů, tu horkokrevnost prostě konzervativní angličané nebudou nikdy mít. Všimni si jak se na stupních vítězů raduje Mikka, David a jak se raduje Schumi či Rubens! Prostě je to ta nejhorší kombinace - Skot a Fin v anglické stáji. VC Anglie v Silverstone je tak studená a mrazivá, jak Anglie sama. A pak se podíváš na VC San Marina, Monaca, Itálie a rozdíl je Ti hned jasný. Sleduješ někdy v přímém přenose ty davy s vlajkami Ferrari, kdy vidíš fandy McLarenu. Někdy mě připadá, že na těch okruzích jsou jenom oni ...
neregistrovaný "Alex1"
8. 3. 2001 16:11
Re: FERRARI JE OPĚT NEJLEPŠÍ
Tak tohle fakt nechapu... vzdycky jsem fandil jezdcum a nikoli konkretnim stajim. Lauda, pozdeji Prost, Mansell, pak Hill, Villeneuve, Hakkinen, Panis a mnozi dalsi. A jeste v roce 1994 i Michaelovi, protoze porad pro me bylo unosnejsi kdyz vyhraje Schumi nez Senna (Anathemko, promin, ja si to neodpustim :-) No ale obcas se me fandovstvi preleva, nejsem tedy zadny zaryty fanda. Vzdycky jsem fandil jezdcum kteri sedeli ve slabsich vozech nez souperi (Alesi-Tyrrell 1990 i pozdeji, tomu fandim dosud, Capelli-March 1988), Barrichello (u Jordanu a Stewartu). Vlastne Jordan je mi ze soucasnych tymu nejsympatictejsi. Ale kdybych mel fandit podle svych osobnich preferenci co se automobilek tyce, musela by F1 jezdit treba Alfa Romeo s jezdeckou dvojici Alesi-Button. Walkinshaw by mel sve Arrowsy s motory Volvo (coz by dnes asi neslo), Jaguari motory by se jmenovaly Jaguar a jezdili za nej Coulthard a... Johnny Herbert.. a tak dale bychom mohli pokracovat...
neregistrovaný "ANATHEMA1"
8. 3. 2001 10:29
Re: FERRARI JE OPĚT NEJLEPŠÍ
Zběhnout jen proto, že mají veliký fan club? NIKDY! Zradit jen proto, že se rudochům právě velmi daří? ANI náhohou...!!! Zůstaneš- li svůj a budeš brát i porážky se zvednutou hlavou, pak jsi člověk, který za to stojí....Protože vy to ještě nevíte....právě v Malajsii končí jedna velká vítězná série a začíná druhá, taková stříbrnošedá... :-)))
neregistrovaný "herrmann_g"
7. 3. 2001 00:00
:-)
No tak tenhle proslov mi pripomina Svedky Jehovovy. Amen.
neregistrovaný "Q007"
6. 3. 2001 22:23
FERRARI JE OPĚT NEJLEPŠÍ
NEO, ruku na srdce, je Ti to rozčilování zapotřebí? Proč si neustále ničit a podrývat zdraví? Vždyť zdraví máš jen jedno. Už jsem Ti to já, nebo někdo ze spoludiskutovníků radil: Přejdi k nám, ke světové špičce, k Ferrari, uleví se Ti, celý rok budeš v pohodě, nebudeš nasranej jak hrnec, nebudeš muset stávat ve 4:00, neboť vždy budeš vědět, že Ferrari zvítězilo, v klidu se podíváš na záznam a svět bude pro Tebe hned růžovější, skoro bych řekl červenější až rudý. Budeš šťastný, protože budeš vědět, že je s Tebou největší Fan Club na světě - Fiffosi Scuderia Marlboro Ferrari. Promysli si to.
neregistrovaný "ANATHEMA1"
6. 3. 2001 09:33
Re: FERRARI JE OPĚT NEJLEPŠÍ
Tak to je docela smutné....kovbojové a dostihoví nadšenci se nám cpou do diskuse čistě interní a radí, jak se má jmenovat....hm, co na to říct? Eskymák a finský smrk, dobrý...hele, já už si taky nerýpu do Barika, protože to co předvádí, mluví hlasitěji než nějaké naše reakce...ne, nemám potřebu srovnávat radegast a nějaký polský utrejch....nesrovnatelné srovnávat nelze....
neregistrovaný "VIP"
5. 3. 2001 21:15
FERRARI JE OPĚT NEJLEPŠÍ
MCLARENISTI: Nic proti, ale v zájmu objektivity už byste mohli přejmenovat tuto sekci na např: Mikka Hakkinen nebyl nikdy nejlepší a můžete zde dopisovat dál, ale jako příznivci Ferrari se mě ten název moc nelíbí. Už jsem nad tou změnou uvažoval v sobotu, ale až v neděli mě Míša přesvědčil. PS:Hakkinen havaroval pro selhání brzd. Neměl ten eskymák místo brzdového obložení z kovu, obložení z finského smrku?
neregistrovaný "Q007"
5. 3. 2001 21:00
Re: Lidi pozor!!
TO NEO: Vzhledem k tomu, kdy a v kolik hodin jsi psal tento příspěvek je patrné jedno: Vstal jsi v neděli tak kolem 11:00 hod, první co jsi udělal - zapls počítač a internet, naserfoval jsi na www.formule1.cz a první co Tě uhodilo do tvých ještě ne zcela otevřených očí byl titulek: SCHUMACHER TRIUMFOVAL V AUSTRÁLII ! V záchvatu zlosti jsi vyplodil ten nesmysl. Hele jsem polda a můžu Ti říct, že to co jsi napsal hraničí s trestným činem: "Šíření poplašné zprávy". Ale neboj trestní oznámení nepodám, spíš Ti dám kamarádskou radu: Obrať se na psychologa ...
neregistrovaný "Alex1"
5. 3. 2001 15:06
Re: Týbrďo
Jozka: Ty vidis rude co? Zebricek soucasnych pilotu tak jak je vidi Alex: 1. M Schumacher, 2. Hakkinen, Panis, Alesi, Villeneuve, 6. Barrichello a Coulthard... alespon top6 staci.
neregistrovaný "Quido"
5. 3. 2001 13:39
Re: Lidi pozor!!
_neo, dyt ty mas ty samy priznaky, akorat misto Ferrari dosad McLaren, misto ceveny, sedivy a misto Italie Velkou Britanii a Nemeco :-))) jses docela zabavnej, treba ty tvoje zoufaly vykriky o chudakovi co postavilo Ferrari, ze nedojede ani jedno kolo :--)))
neregistrovaný "_neo1"
4. 3. 2001 11:38
Lidi pozor!!
Lidi bacha. Vedci objevili novou nemoc:


FAIS - Ferrari anti Intelligence syndrome. Tato nemoc je stejne jako AIDS zatim nelecitelna


Podle pruzkumu touto nemoci trpi 80% italu a vsichni fanousci ferrari. Nemoc se projevuje chorobnou predstavou, ze vsechno co je z italie a je cervene je nejlepsi. Pacieti s touto chorobou ziji uplne mimo realitu. Nekdy se tato nemoc konbinuje s paranoidni predstavou, ze vsechno ostatni neni ani z poloviny tak dobre. Ovsem pokud mate v tele dost obrannych latek typu McLa tak se nemate ceho obavat. Jista firma jmenem McLaren oznamila, ze jiz brzo bude k mani protilatka, ktera by mela vsechny tyto pacienty vrati zpet do reality. Ma to ovsem jeden hacek a to ze vetsina pacientu tento navrat neprezije. V dusledku podlomene psychiky spachaji sebevrazdu.


Takze vsichni zdravi: nenechte se nakazit a budejte si obranne latky a kdybyste nekde potkali pacienta odpovidajiciho vysse uvedenemu chorobopisu, tak se mu nesmejte, on za to nemuze.
neregistrovaný "Jožka11"
3. 3. 2001 22:09
Re: Schumacher zvítězí v GP Austrálie 2001
Nevím, kde bereš ten optimismus, že Couthard dojede čtvrtý? Myslím, že nedojedou oba, jak Hakkinen, tak Couthard, jako tomu bylo loni.
neregistrovaný "VIP"
3. 3. 2001 22:05
Schumacher zvítězí v GP Austrálie 2001
Michal má suverénně pole position, v zádech Rubense, s 99% jistotou zvítězí v GP Austrálie. Předpokládám, že druhý bude Rubens, Hakkinen nedojede pro poruchu plečky, Frentzen bude třetí, Couthard dojede se svojí plečkou čtvrtý. To je moje prognóza 6 hodin před startem.
neregistrovaný "Boda1"
1. 3. 2001 13:05
Re: Hakki ze je nejlepsi???
Nechci nic rikat, ale Hakkinena porazil v treninku i Wurz. A vsichni vime, jak Wurz jezdil mizerne v mizernym aute, ze? V McLarenu proste jede rychle kdokoliv, nevidim tedy duvod proc o Mikovi rikat, ze je nejlepsi.
neregistrovaný "Jožka11"
28. 2. 2001 20:50
Re: TO VIP
To neo: Mám dvě poznámky: 1. Pravopis: Pokud jsi vyšel všech osm tříd základní školy, tak bys mohl vědět, že ve slově "postavily" jako "oni" se po "L" píše měkké "I". A ve slově "Maranelo" se píší dvě "L" za sebou, tj.MARANELLO, hezky si to říkej nahlas před spaním: MARANELLO, MARANELLO, MARANELLO ..., místo počítání oveček ...

Druhá poznámka: Možná, že loni pan Schumacher v Kanadě vyorával květinky, ale to vůbec nevadí, protože stejně vyhrál. Tvůj argument by byl relevantní pouze v okamžiku, kbyby v Kanadě nedojel (...nedojel Hakkinen). Jenomže Hakkinen více VC opékal buřty na motoru (naposledy ve VC USA). Pan Schumacher je tak dobrý, že natrhal v Kanadě květiny pro manžalku Corinu (protože je gentleman) a ještě stačil vyhrát!
neregistrovaný "_neo1"
28. 2. 2001 20:08
Bez nadpisu
P.S. TY VELKA PISMENA JSOU SPRAVNE, PROTOZE ferrari JE TAK MRNAVY, ZE MI NESTOJI ANI ZATO ABYCH HO NAPSAL VELKYMI PISMENY.
neregistrovaný "_neo1"
28. 2. 2001 20:04
TO VIP
POKUD SI DOBRA VZPOMINAM TAK V CANADE VYVORAVALO KYTKY SUMAKOVO ferrari. A TEN CHUDAK KTERYHO LETOS V MARANELU POSTAVILY NEDOJEDE ANI PRVNI KOLO.
neregistrovaný "kvr"
27. 2. 2001 18:47
Re: Týbrďo
VIP: :-)))
neregistrovaný "fija"
27. 2. 2001 17:14
Re: Jsem tady dobře...?
jasne, jen nazev tematu je neplatny :-)))) Nejlepsi je uz dlouho Misa :-))) ne Mika :-))))
neregistrovaný "ANATHEMA1"
27. 2. 2001 17:11
Jsem tady dobře...?
neregistrovaný "VIP"
26. 2. 2001 22:05
Re: Týbrďo
Dnes jsem listoval v ČTK a tam psali, že zlomenému stříbrnému šípu se roztřepali kolena a asi odstoupí z letošního podniku F1. Viděli totiž v Maranellu nový vůz Ferrari a Mikka, ta brzda F1 sportovně uznal,že mu jeden debakl stačil ... (bez záruky). Apropo, typni si je tak z legrace, ve kterém závodě McLarem poprvé dojede alespoň do cíle. Loni to bylo tuším v 10 (cha cha) závodě, nebo se mýlím? Mikka prej se starým vozem vyorával na podzim ve Finsku brambory a protože se mu to zase ***o, tak dva řádky zůstali v zemi. Prej je nechá, ať vzejdou na jaře.
neregistrovaný "Q007"
26. 2. 2001 21:47
Re: SCHUMI A FERRARI NIC A NIKDO NENÍ a NEBYL LEPŠÍ
SOUHLAS !!!
neregistrovaný "Q007"
26. 2. 2001 21:46
Re: AŤ ŽIJE FERRARI !!!
FERRARI JE NEJLEPŠÍ, NEJVÝKONĚJŠÍ, NEJKRÁSNÉJŠÍ AUTO NA SVĚTĚ !!! Je to jedniný tým v celém poli F1, který si dodává jak auto tak i motory!!! Tým s nejdelší tradicí, nejlepší v historických tabulkách, s největším počtem fanoušku nejen v Itálii, ale na celém světě. Prostě tu atmosféru u těch anglických sucharů nemůžeš zažít !!! Nalej si už konečně čistého vína, přijmi porážku a jdi do kotle "červených". Uleví se Ti, fakt.

Ó kde by byl McLaren, kdyby jim Mercedes nedodával motory. V pr...
neregistrovaný "Jožka11"
26. 2. 2001 21:38
Re: Týbrďo
Já Ti dám teplýho šumáka !!! Hakkinen není druhý nejlepší jezdec světa (po Michálkovi), ale až ten pátý. Mezi nima je ještě Rubens, pak Ralf, pak David pak dlouho nikdo a pak náš chudáček, všemi oplakávaný Mikka. Hochu Ferrari na titulu celý rok makalo, kdeždo McLaren se jen chlácholili a točili reklamy. To na vítězství nestačí ...

PS: letos uvidíš reprízu - těš se !!!
neregistrovaný "Coda"
19. 2. 2001 19:53
já ti dam dlouhý slovo!
na dráze, blé:-))
neregistrovaný "Coda"
19. 2. 2001 19:52
Týbrďo
Hele feraráči tralaláči dite laskavě jinam, jo? Nakrucujete se tu jak zmatenej šumák na dráze:-)))))))))))))))))))))))))))))))))…
neregistrovaný "Trabi1"
19. 2. 2001 18:55
Ja to nechápu
Hele, do * co tady dělají tady Ferraristi?Je to server o momentalne nejlepším jezdci sveta Miku Hakkinenem.A pořad se tady pchaji nejaký fanoušci toho teplího Schumáka.
neregistrovaný "SakiF1X"
20. 12. 2000 10:54
SCHUMI A FERRARI NIC A NIKDO NENÍ a NEBYL LEPŠÍ
Ten závod co vyhraje Mika nebo DC je absolutní NNNNNNNNNuuuuuuuddddddaaaa.Vždycky. bez Schumiho a Ferrari by F1 byla závodem taxikářů!!!!!!!!!!!!!!
neregistrovaný "theo"
19. 12. 2000 22:34
Bez nadpisu
Pryč s mongoloidem ( MH )!
neregistrovaný "Boda1"
4. 12. 2000 10:41
Re: > Tifosi
To trabi: mirne zmatena rec, ale snad jsem pochopil. Myslel jsi to tak, ze kdyz blokuje, tak je to OK, ale kdyz ho odpali do travy, tak uz je to problem??
neregistrovaný "Trabi1"
3. 12. 2000 21:34
Re: > Tifosi
To Boda: Vtip je v tom aby nekdo lepší predbehl slabšího tak že se ho nedotkne a že se mu postaví do cesti aby ten druhej musel spomalit a ne aby ho "vykopnul" na trávu a tak vyhral závod
neregistrovaný "Trabi1"
3. 12. 2000 21:29
Re: > Tifosi
to Formel1Fan: To jse uvidi.Jsem si jiste ze v nejbližší budoucnosti je oba posadí do stejného vozu a mýslim že vítezem bude nekdo naprosto jinej
neregistrovaný "Alex1"
29. 11. 2000 15:43
Re: > Tifosi
Anathemo budeme se s tim asi smirit. Bohatyrske doby Fangia a Mosse jsou pryc.... Mimochodem: nedavno jsem koukal na review sezony NASCAR Winston Cupu. Tam klidne posle druhy prvniho v poslednim kole do bariery a vyhraje, zadnej zelenej stul, zadna diskvalifikace. No jo, neco podobnyho by se v Evrope stat nemohlo, americka filozofie je zcela jina. A podobny sampionat jako NASCAR se v Evrope nejezdi....
neregistrovaný "Formel1FAN"
29. 11. 2000 08:37
Hlouposti...
Jsem presvedcen, ze prestoze Ferrari obcas

tvrdi neco jako - nase monoposty jsou uz

v soucasne dobe plne srovnatelne s McLareny

- neni to pravda. McLareny byly - ikdyz jen spetku - vykonnejsi po celou sezonu, prestoze

se Ferrari obcas jakoby priblizovalo. Nicmene Ferrari se dosud k McLarenum priblizovalo jen

asymptoticky. Pockejme si na sezonu 2001...
neregistrovaný "Boda1"
22. 11. 2000 12:37
Re: > Tifosi
Blokovani je neco DOST jinyho, nez najizdeni do nekoho. Je to asi jako v tom hokeji: nelibi se mi,kdyz nekdo zlomi hokejku o neci hlavu, ale kdyz se jen tak postrkujou, tak nevidim problem. Ba naopak, prijde mi to zabavnejsi.
neregistrovaný "ANATHEMA1"
22. 11. 2000 10:12
Re: > Tifosi
Zamyšlení dobré, leč jednostranné. Je něco jiného závodit naplno, ale naprosto fér bez blokování a podobných prasáren. Pak už do sebe tedy mohou všichni najíždět, aby pomohli sobě či svému kolegovi, hlavně že soupeř nedojede....body jsou doma, nezáleží jak....? Hm, docela stupidní pomyšlení. Ti v těch superrychlých rakvích jsou třeba taky sportovci, nebo né? ale některým to asi nic neříká, soudě podle stylu jízdy...ale co, to je možná těžké pochopit...
neregistrovaný "Boda1"
14. 11. 2000 10:00
Re: > Tifosi
Kdyz nekdo jezdi jako prase v zavode, tak mi to nevadi. Je to zavod. Copak byste radeji, aby vzdy,kdyz nekdo uvidi jezdce v zrcatku, tak uhnul nekam na travu a nejlepe zabrzdil? Nebo lepe:gentlemansky pockat na startu,az vsichni odjedou, abych nahodou nekomu neprekazel... Kdyz se mlatej jako pitomci v hokeji, tak nikdo necekne a vsem se to libi. Dost mi vsak vadi, kdyz nekdo jezdi jako prase v realu. Zamyslete se nad tim prispivat do temat jako "kdykoliv,kdekoliv, hlavne nad 200" a pak tady moralizovat. (ted nemyslim NIKOHO konkretniho, jen tak obecne...)
neregistrovaný "Tifosi1"
13. 11. 2000 21:11
Re: > Tifosi
Häkk si škrtnul... a k čemu mu to bylo.


Posadit je do totžných aut, by bylo velice zajímavé a poučné pro fanoušky Eskyma.


Ferrari a McLaren byly srovnatelný vozy, jednou lepší to, jednou ono.


Je mi jedno kdo jezdí za Koníky, prostě mu t opřeju, že jezdí za koníky. Jestli se mi líbí jakym způsobem vyhrává to je věc druhá a Schumi byl prase. Ale poslední dobou (od loňské havárie?) se poněkud sklidnil.

FORZA FERRARI
neregistrovaný "Fucida"
13. 11. 2000 16:30
Re: > Tifosi
Himl, vludily se 2 chyby:


"Sumak byhral" cti "Sumak vyhral" a


"skqelymu" ma bejt "sqelymu"
neregistrovaný "Fucida"
13. 11. 2000 16:27
Re: > Tifosi
Tim myslis, ze bylo letos Ferrari tak mizerny, ze Sumak byhral jen a jen diky "skqelymu" jezdeckymu umeni. Ja myslim ze jejich monopost byl naprosto srovnatelnej s Mc.Larenem.
A to srovnani .. Hakkinen si skrtal a ne malo.
neregistrovaný "Formel1FAN"
13. 11. 2000 14:28
Re: > Tifosi
Naprostej kec. Hakkin nemuze bejt nejlepsi,

protoze neni. Cheche. Tomu rikam "inteligentni" veta. Rikam - posadte Schumiho a Hakkina do

dvou naprosto stejnych formuli - a uvidite...

Hakkin si ani neskrtne...
neregistrovaný "dizzy1"
13. 11. 2000 13:04
oprava
to Jaky tam nema bejt
neregistrovaný "dizzy1"
13. 11. 2000 13:02
Re: > Tifosi
Jo, presne tak. Jaky kdyz nekomu fandim, tak take kvuli jeho charakteru. Auto se meni, clovek zustava.
neregistrovaný "Alex1"
13. 11. 2000 12:58
Re: > Tifosi
Ciste muj subjektivni nazor ale nikdy bych najednou nefandil nekomu kdo jezdi jak dobytek jen proto ze jezdi v rudem voze.
neregistrovaný "Tifosi1"
11. 11. 2000 10:57
Re: > Tifosi
4 Alex Jo tak to máš pravdu. To mi byl Schumi ukradenej. Výjimkou byl třeba Damon. ten za Ferrari nidky nejezdil a měl mojí velkou podporu.

FORZA FERRARI
neregistrovaný "Alex1"
9. 11. 2000 17:39
Re: > Tifosi
Tifosi, poslu Ti jedno hezounky video abys videl jakej je Tvuj milacek Schumi extratrida. Ne, radsi neeee, to video je totiz 6 let stary a tehdy jsi mu zajiste nefandil protoze nejezdil ve FERRARI.......
neregistrovaný "valeris"
9. 11. 2000 14:39
Bez nadpisu
Dizzy,ty si trapny.
neregistrovaný "dizzy1"
9. 11. 2000 11:38
Re: > Tifosi
Strc uz si to svoje Forza Ferrari nekam, poprvy je to pekny, ted uz je to trapny, taky nepisu v kazdym prispevku GO JORDAN.
neregistrovaný "Tifosi1"
2. 11. 2000 23:07
Re: > Tifosi
4 BODA


Mno tak to je fayn... dík za podporu :-)

FORZA FERRARI
neregistrovaný "Boda1"
2. 11. 2000 14:03
Re: > Tifosi
To ROZHODNE nebylo na tebe. Mam stejny nazor. Schumi je nejlepsi. Pokousel jsem se vsem skarohlidum objasnit, ze i kdyz mel Mika nekdy smulu, tak Michael ji mel take. Na smuly jsou si kvit a rozhodovalo jezdecke umeni. Tim padem vyhral Schumi.
neregistrovaný "Tifosi1"
1. 11. 2000 19:57
Re: > Tifosi
Boda: To doufám nebylo na mě... Schumi je extratřída narozdíl od Eksymo z Finska (nemyslim Sala, ten je dost dobrej). Schumi nevyhraje jenom když ho něco zastaví. Když má všechno v poho. Vyhraje narozdíl od protěžovaného Helsiňana.

FORZA FERRARI
neregistrovaný "Boda1"
31. 10. 2000 18:39
Re: > Tifosi
Hm, tak smulu... A co Schumi. Monako-1. misto kvuli blbosti, Spanelsko-gumy, 2x sestrelen na startu, Francie-motor. Taky moc stesti nepobral, tak to tady nezkousej. Hakki mel smulu v prvnich dvou zavodech a v USA, jinak si to podelaval sam. Na smulu jsou si kvit, dost kecu!
neregistrovaný "Tifosi1"
31. 10. 2000 18:04
Re: > Tifosi
VJ: Ano letos neměl štěstí. Proto je tam kam bezpochyby patří.

=> FORZA FERRARI
neregistrovaný "VJ"
31. 10. 2000 16:27
> Tifosi
Nerad se míchám do načaté diskuse, ale tento příspěvek mi nedá. MH je pochopitelně stále nejlepší. Letos měl pouze neuvěřitelnou smůlu.
neregistrovaný "Fucida"
30. 10. 2000 17:47
> Tifosi
98,99 a ne jen papirove.
neregistrovaný "Tifosi1"
30. 10. 2000 09:21
4 Formel1FAN
Hele pane ten stratég u Ferrari je Ross Brown, ale jinak pohodka. Jean Todt je sportovní ředitel Ferrari a jak to vypadá tak po roce 2001 skončí :-(

Hele lidičky jestli někdy byl tak jenom papírově nejlepší ten Váš Häkkinen :-)

FORZA FERRARI
neregistrovaný "Formel1FAN"
25. 10. 2000 11:10
Nazor
At si McLaren respektive "kamennej" Ron Dennis

nehraje na double_staj - Hakkinen 1a, Coultie 1b.

Takova blbost. Takhle to nemohli vyhrat...

Prestoze vic fandim Ferrari, musim rict, ze

McLareny MAJI spetku vykonnejsi monoposty.

Tim vic mne ale tesi, ze jim to takovej

Schumacher s neprekonatelnym strategem Todtem

laxne nandaji skoro o dvacet bodu...
neregistrovaný "dizzy1"
23. 10. 2000 10:33
Re: Ulitý start MH
Ulil ho poradne, na Prime to nebylo videt. Skoda, strategie 1 zastavky se mi zdala lepsi.
neregistrovaný "dizzy1"
23. 10. 2000 10:31
Re: kvr
a Kanada 6 (nebo 10), USA 4, Brazilie 6 - pocitam i diskvalifikace - vidis, to uz by byl dost ve predu. Kdyby, kdyby, kdyby....
neregistrovaný "Mr.Kobliha"
22. 10. 2000 20:50
Ulitý start MH
Fandím Ferrari, ale jesli MH ulil start tak ho ulilo dalších 21 jezdců. Závod by byl mnohem zajímavější nebýt penalizace. DC jel dobře.
neregistrovaný "kvr"
22. 10. 2000 13:58
Re: DC
Dizzy: Ty zavody jsem presne myslel: Hockenheim 6, A1 4, Spa 7, dohromady 17 :-)
neregistrovaný "dizzy1"
22. 10. 2000 12:50
DC
Lepší momentálně není, ale snad někdy bude. Dnes potvrdil svojí sílu, i když nakonec nevyhrál.
neregistrovaný "Mr.Kobliha"
21. 10. 2000 19:23
Re: kvr
DC je lepší než MH, ale MH má plnou podporu RD a tu DC nemá, bohužel. FORZA FERRARI
neregistrovaný "dizzy1"
21. 10. 2000 14:40
Re: DC
A co Hockenheim, Spa, a klidne i A1-ring. Samozřejmě, že to je jen kdyby, ale vyjadřuje to sílu DC.
neregistrovaný "kvr"
20. 10. 2000 23:36
Re: DC
No jo, kdyby... Ale kdyby kdyby, tak mozna tak 17 bodu navic, tymova rezie se obvykle neuplatnuje, pokud mezi dvema jezdci je jeste nekdo treti.
neregistrovaný "dizzy1"
20. 10. 2000 23:17
DC
Tak si představte, kde by byl DC, když by nebyl diskvalifikován a dvakrát penalizován, kdyby od Francie platila týmová režie. Možná by byl na tom DC lépe, než Šumák.
neregistrovaný "VJ"
20. 10. 2000 22:31
Re: shrnutí
Hezká myšlenka, moc by se mi to líbilo. Mám na mysli DC jako šampion 2001.
neregistrovaný "VJ"
20. 10. 2000 22:29
Re: shrnutí
Hezká myšlenka, moc by se mi to líbilo.
neregistrovaný "ANATHEMA1"
20. 10. 2000 15:39
Re: shrnutí
Já nevím, myslím, že příští rok se budeme divit všichni. Doufám jen, že v tom dobrém slova¨smyslu. Možné je všechno a třeba fakt vyhraje DC. Alesi, važ slova, aby z toho pak nebyla nějaká tragédie...
neregistrovaný "Alesi1"
19. 10. 2000 18:18
Re: shrnutí
Když bude DC mistr světa, tak se střelim.

P.S. Mysli, že to nehrozí.
neregistrovaný "dizzy1"
17. 10. 2000 12:20
Re: shrnutí
Jenze DC je mladsi a mene zkusenejsi nez Barik, takze kdyz bude predvadet vyrovnane vykony a vyvaruje se chyb, tak muze byt i Mistr Sveta. (to by byl MK44 stastnej :-))
neregistrovaný "Mr.Kobliha"
15. 10. 2000 19:42
Re: shrnutí
Já sice fandím Schumimu MK44,tys přál MH loni a před loni Schumimu titul já ne, ale musel jsem uznat, že MH měl více štěstí a byl o něco lepší a tak jsem byl zticha.A pikárt a BRZETIA nebo jak. Pro ty bude Schumi vždy jen ...Někteří lidi na víc nemaj.Baryk má na to, aby mohl rovnoceně s DC takže co děláš Baryku???
neregistrovaný "MK44"
14. 10. 2000 09:00
Re: shrnutí
Dobře, beru, že MH a DC jsou vyrovnaní jezdci. Nechci se teď dotknouto Rubinhovejch fandů, ale o vyrovnanosti jezdců ve Ferrari se mluvit nedá. Pokud DC a MH bojovali na trati, tak to bylo především proto, že se ještě nevědělo, kdo nakonec zaútočí na titul. Myslim si, že u Ferrari měl na titul jen Schumi. Na druhou stranu, pokud by měl Baryk stejnou podporu týmu, jako loni Irvine, mohlo být všechno jinak. Kdo ví. Kažřdopádně Schumi získal titul férově a čistě, tak mu to přejte i vy, jeho odpůrci...
neregistrovaný "dodge"
13. 10. 2000 22:56
Bez nadpisu
Hakkinen je uplne v *
neregistrovaný "dizzy1"
11. 10. 2000 19:31
Re: zmente nazev tematu
OK, teď je to přesné :-)
neregistrovaný "Fucida"
10. 10. 2000 20:16
Re: shrnutí
To se mi nezda moc ferovy - Ty bedes jezdit prvni, ty druhej. Pokud jsou jezdci docela vyrovnany (MH a DC v pulce sezony), tak je to docela svinarna.
neregistrovaný "Alesi1"
10. 10. 2000 20:12
Re: shrnutí
Tak abych to komentoval. Irvine z Ferrari odejít musel(a rád by se vrátil). Barrich nikdy Schumiho před sebe nepouštěl. Taktika McLarenům nikdy moc nešla. Je logický, že když jsou dva tými vyrovnaný, tak se jezdí na toho lepšího jezdce. Jde přece o titul a o moc peněz. Kdyby DC pouštěl MH - jasné uznání toho, že by se mělo jezdit na lepšího jezdce. Nevidím nic špatného na způsobu MS získání titulu. Druhý jezdec slouží k získání poháru konstruktérů. A ferrari to dělaj letos moc dobře.
neregistrovaný "fija"
10. 10. 2000 19:43
Re: zmente nazev tematu
OK, Dizzy. Trosku jsem si zamlzil, a ted fakta:

1991 s pěti závody dvanáctý (4 body)


1992 třetí (1 vítězství, 53 bodů)


1993 čtvrtý (1 vítězství, 52 bodů)


1994 první (8 vítězství, 92 bodů)


1995 první (9 vítězství, 102 bodů)


1996 třetí (3 vítězství, 59 bodů)


1997 neklasifikován po incidentu v posledním závodě (5 vítězství, 78 bodů)


1998 druhý (6 vítězství, 86 bodů)


1999 pátý (2 vítězství, 55 bodů)


2000 vítěz (zatím 8 vítězství, 98 bodů)


To, že byl nakonec DQ v sezoně 1997 neberu - podle získaných bodů byl 2.
neregistrovaný "dizzy1"
10. 10. 2000 19:18
Re: zmente nazev tematu
Omyl !!!!! Šumák v roce 1997 nezískal ani BOD !!!! Všechny mu byli odebrány, takže žádné 2. místo !!!!!!
neregistrovaný "preadelien"
9. 10. 2000 21:50
shrnutí
Tak abych to shrnul. Warm up byl celkem nezajímavý , tak se k němu nebudu vracet. Mika teda letos titul nezíská a McLaren s největší pravděpodobností pohár konstruktérů taky ne. Schummacher je bez pochyb vynikající jezdec, jenže nelíbí se mi chování stáje ferrari, vůbec se nedivím Irvinemu, že od nich odešel. Jednou je daný, že stáj má dva závodní jezdce, tak by stáj měla usilovat, aby oba získali titul mistra světa (i když to prakticky nejde), ale né si dát do konexu, že prostě chtějí, aby Schummacher byl mistrem a ten druhý prostě nemá šanci během celé sezony dojet před ním. Něco jinýho je to na konci sezony, ale od začátku? Jasně stáj může preferovat jednoho jezdce víc a druhýho míň , ale třeba při zastávkách v boxech, ale aby ho pouštel před sebe na trati, kdykoliv se objeví za ním je trochu moc. Vždyť se koukněte na BAR , taky dost rozdílný jezdci ve výkonnosti ,ale na trati si nedarovali nic. I McLaren , který později ( až od VC USA) začal opravdu preferovat Hakkinena i na trati, ne jen v boxech sváděl spolu velký souboje, třeba v Británii nebo ve Francii, kdyby po celou sezonu David pouštěl před sebe Miku , když by se za ním objevil, tak by jsme dneska byli taky jinde. Tak že Schummacher získal titul, ale jakým způsobem?! Schummacher je vynikající jezdec , ale radě ji bych viděl jak získá titul férovějším způsobem ze strany stáje. To už si ty makáróni ze stáje Ferrari musí přebrat sami ve

svém svědomí. Zřejmě tato skutečnost skončí v zapomnění v propadlišti dějin, ale já nezapomínám.
neregistrovaný "Mr.Kobliha"
9. 10. 2000 21:02
Re: Huráááá
Taky bys mohl na ten 200 přízpěvek napsat něco inteligentnějšího.
neregistrovaný "fija"
9. 10. 2000 20:30
Re: zmente nazev tematu
Anathemko, zkus si uvedomit, ze Misa byl od roku 94:


'94 1. misto


'95 1. misto


'96 2. misto (Hill)


'97 2. misto (Villeneuve)


'98 2. misto (Hakkinen)


'99 3. misto (Hakkinen)


'00 1. misto

A kde byl Mika do roku 98 ? Nepocitam samozrejme to, ze byl Misa jednou z druhyho mista diskvalifikovanej. Proste i tak dokazoval, ze je nejlepsi, a postupne Ferrari piplal, az ho dopiplal k titulu. Mika presto, ze ma k dispozici nejlepsi auto, tak mu to letos nestacilo, protoze Ferrari F1-2000 je uz jen o malo horsi nez MP4-15.
neregistrovaný "MK44"
8. 10. 2000 21:16
Re: to MK44
Nikdo ti Šumiho nevnucuje. Jsem naprosto šťastnej a totálně vožraelj. Teď jsme dorazili s kalby. Jupíi
neregistrovaný "preadelien"
8. 10. 2000 20:22
to MK44
Překvapivě mě ten dnešní závod tak nevzal i když dopadnul, tak jak dopadnul.Po VC USA to bylo horší. Zítra napíšu ke všemu moje vyjádření. ( Ale Schummimu fandit nezačnu :-) )
neregistrovaný "dizzy1"
8. 10. 2000 15:58
MK44
Zapomněl jsi na Galské blondýnky, nebo chceš-li Blondýnky Gala Lojzi (Gauloises).
neregistrovaný "dizzy1"
8. 10. 2000 15:56
Huráááá
Konečně jsem trefil jubilejní příspěvek - 200 !!!!
neregistrovaný "Mr.Kobliha"
8. 10. 2000 13:13
Gratulace
Gratuluji Mikovi k druhému místu v roce 2000.

GP Japonska zajel dobře.
neregistrovaný "Tifosi1"
8. 10. 2000 13:11
Re: zmente nazev tematu
4 Anathema: Příští rok bude McLaren až třetí čtvrtej. Dopředu se dostane BAR a Jordan. Honda umí... Velkou šanci má i Benetton s Renaulty a Jaguar. Abych nezapoměl... Ferrari bude v čele. PO bojích,aby jsme z toho něco měli, ale suveréně ;-)

=> FORZA FERRARI
neregistrovaný "ANATHEMA1"
8. 10. 2000 10:28
Re: zmente nazev tematu
Proč? Po dvou letech světovlády být jeden rok "až" druhý není žádný pech. A navíc, co zase třeba příští rok? Uvidíme....
neregistrovaný "fija"
8. 10. 2000 09:40
zmente nazev tematu
Protoze Mika je "az" druhy!!!!!
neregistrovaný "Mr.Kobliha"
7. 10. 2000 20:57
Re: Jak jsem viděl kvalifikaci
Moc pěkně.
neregistrovaný "Tifosi1"
7. 10. 2000 15:43
Re: Jak jsem viděl kvalifikaci
Loni sice Eskymák startoval z druhýho místa, ALE Schumimu nešlo o vítězství a taky si nejsem jistej, jestli start nezkazil schválně, kvůli Eddiemu.

Jinak nevim co řešíte starty? Teda na jedinym okruhu. To nehraje roli kdo tu loni zkazil stat a kdo ne. V tomhle na trati vůbec nezáleží.

Eskymákovi je jedno kde jede... buď má štěstí nebo ukáže co OPRAVDU umí... ale že mu ten motor hořel pěkně :-)=> FORZA FERRARI
neregistrovaný "MK44"
7. 10. 2000 10:15
Re: Jak jsem viděl kvalifikaci
Já jen doufám, že loňský úspěch Mika nezopakuje. Ne že bych mu to nepřál, hattrick, ale Šumimu to přeju víc, co se dá dělat, viď Preadeliene??? :-)))
P.S. A když náhodou Šumi vyhraje, tak nebuď smutnej...
neregistrovaný "preadelien"
7. 10. 2000 08:40
Jak jsem viděl kvalifikaci
Bylo to fantastický fakt fantastický , odehrávalo se to jenom v gardu Hakkinen , Schummacher jsou to oba fakt vynikající jezdci.Skvělý byl vždycky pohled kamery do tváře jezdce v boxech , když mu ten druhý právě přebral pole position. I když Mika je druhý se ztrátou 0,009 s , myslím že loni taky startoval stejně a vyhrál, tak neni co řešit.
neregistrovaný "Mr.Kobliha"
6. 10. 2000 20:46
Re: Re:
A kdy ?? _neo
neregistrovaný "MK44"
6. 10. 2000 15:44
Re: 2 ANATHEMA
Šumi prej pužije koně s gumovejma podkovama a kůň dostane před závodem koŇskou dávku projímadla, aby nesral na asfalt...
neregistrovaný "Boda1"
6. 10. 2000 13:56
Re: 2 ANATHEMA
Nahoda.
neregistrovaný "dizzy1"
6. 10. 2000 10:44
Re: 2 ANATHEMA
Co Francie ?
neregistrovaný "Orpheus"
6. 10. 2000 09:36
Re: 2 ANATHEMA
Souhlasim s fér bojem, ale že by se před Schumiho dostal i DC je opravdu celkem utopická myšlenka. K čemu nám jsou závody, kde se ten hlavní souboj vůbec neodehraje.
neregistrovaný "ANATHEMA1"
6. 10. 2000 09:25
Re: Re:
Vidím a s úžasem sleduji, jak se to tady mydlí a potírá...to je blbé, protože já si přeji rovný boj, ve kterém Michaela porazí nejen Mika, ale i ten rebel David. Já vím, je to skoro utopie, ale už to v minulosti vyšlo, tak proč né v neděli...a Šumi, snad třetí, čtvrtý, to by se mi věru líbilo.
neregistrovaný "kockan"
6. 10. 2000 09:02
Re: Re:
_neo: mluvíš dobře, neonová tvář :-) přímo ze srdce mi hovoříš
neregistrovaný "_neo1"
6. 10. 2000 08:10
Bez nadpisu
Tak hele Koblížku, toho svého fialového koně si můžeš natlouct do trenek a co týká vítězství tak je to jak řekl Mika: Šumáka uvidíme ve štěrku :-)
neregistrovaný "Mr.Kobliha"
5. 10. 2000 20:24
Re: Re:
A MH na tom dostane hodiny a rozbije se o svodidla.
neregistrovaný "dizzy1"
5. 10. 2000 19:52
Re:
Jestli tam Šumák pojede na koni, tak by to mělo být v kapse. Dostal by stop-and-go za znečišťování asfaltu.
neregistrovaný "Mr.Kobliha"
5. 10. 2000 19:49
Re: Re:
Je černá na žlutym poli a na hoře je italská trikolora. Schumi stejně vyhraje, tak mě už neser!! MH vyhraje tak možná titul ve flambování motorů!!
neregistrovaný "_neo1"
5. 10. 2000 11:59
Bez nadpisu
* je mi jedno jestli je ta herka řůžová nebo jestli je bledě modrá, prostě někde v zatáčce mu ujedou kecky a švihne sebou do bláta, kam patří. Mika vyhraje a basta. :-)
P.S. Že se ale umím * co?
neregistrovaný "MK44"
4. 10. 2000 22:35
Re: 4 _neo & Dizzy
Ten kůň je sice černej, ale symbolicky je lepší červený oř, poněvadž to symbolizuje barvu Ferrari. A jen tak mimochodem, je vlastně černobílej, jsou tam ještě bílý stíny. Stejně jest to jedno, protože bandita, jak zovou ho jeho nepřátelé, a Nepřemožitelný Germán, jak zovou jeho obdivovatelé si v sedle koníka z Marranella dojede pro mistrovský titul...
neregistrovaný "Tifosi1"
4. 10. 2000 19:59
4 _neo & Dizzy
_neo: jestli mIslíš tak to se nedivim, že fandíš McLarenu. Mimochodem náš vzpínající se koník není rudý, ale černý :-) ve žlutém poli - barvě Modeny, s italskou trikolórou na vrchu štítu, kde je vše umístěno.

Dizzy: Schumi to v Suzuce vyhraje a Mika bude AŽ druhej a to jen v nejlepším případě, že to zase nezkazí. To on umí výborně... štísktař

FORZA FERRARI
neregistrovaný "dizzy1"
4. 10. 2000 08:42
Re
Me je jedno, jak dojede or, hlavne aby vyhral Mika a Sumak nedojel.
neregistrovaný "_neo1"
4. 10. 2000 08:10
Bez nadpisu
Nádherná chvilka poezie v podání MK44 ale stejně si mislým, že střbrbný železný oř uštve banditu v sedle rudého koně.
neregistrovaný "MK44"
3. 10. 2000 22:36
Re: McLaren
Nu dobrá, Sťastný úder by šel...To Jánevimkdo : kulhavý jaguár má byt dravá šelma, ale jset jedno to...
neregistrovaný "pp11"
3. 10. 2000 20:53
Re: McLaren
Hele MK44 ja bych to prelozil jalo stastna trefa, co rikas?
neregistrovaný "ANATHEMA1"
3. 10. 2000 17:56
Re: MK44
Vidím, že se to celkem ujalo. Brzy zase přispěchám s nějakou nůší nadčasových sdělení. Jářku, jde jen o legraci.
neregistrovaný "dizzy1"
3. 10. 2000 13:21
MK44
Radeji nez poezii by ses mel venovat GP2. Doufam, ze tam zajedes jako Schumacher.
neregistrovaný "dizzy1"
3. 10. 2000 13:19
Re: McLaren
Anathemo, pekne receno, ale tvuj optimismus bych chtel sdilet.
neregistrovaný "Orpheus"
3. 10. 2000 08:06
Re: McLaren
Ufff, to je teda poezie. Já bych jen dodal že Marranelský koník vyhraje a hotovo.

2 MK44 - zapomněl jsi na kulhavýho jaguára :o)
neregistrovaný "MK44"
2. 10. 2000 23:31
Re: McLaren
Leč věz cizinče, že na půdě země vycházejícího slunce nezkrotný rudý oř překoná všechny stříbrné šípy, bzučící sršně, šťastné údery (jak jinak přeložit Lucky Strike???), dravé šelmy a všechny ostatní. A celý svět uvidí, jak tento koník po dlouhém období stínu opět se na výsluní navrátí a setrvá tam, dokud v jeho sedle Nepřemožitelný Germán seděti bude a rudá barva (ne ta, kterou myslíte, vy, bolševici) bude zdobit celý svět. A až rudého oře a Nepřemožitelného Germána pohřbí naše vzpomínky a my zatlačíme slzu nostalgie, stále bude srdce naše pro horkokrevného koně z Marranella bít...
neregistrovaný "Tifosi1"
2. 10. 2000 21:28
Re: McLaren
4 ANATHEMA:

A kdo má být ten bojovník, který zkrotí našeho černého koníka?

Häkkinen? Ztuha...

Coulthard možná, ale učitě ne fair-play

FORZA FERRARI
neregistrovaný "preadelien"
2. 10. 2000 19:08
Re: McLaren
Anathemko to bylo moc pěkný já bych to neřekl lépe.
neregistrovaný "ANATHEMA1"
2. 10. 2000 10:04
Re: McLaren
Pouhopouhá závist mluví z Tvých pomatených úst, bledá tváři!!! Tvůj černý hřebec padne v záblesku stříbrného šípu a jeho nezkrotný temperament bude zkrocen. Štěstí vždy přeje velkým bojovníkům a jen baby vedou nesmyslné řeči o jejich síle či slabosti. Domluvila jsem.
neregistrovaný "Mr.Kobliha"
30. 9. 2000 19:46
Re: Jedeme dál
Kockane chtít můžeš, ale uvidíš vítěznou tvář Schumiho.
neregistrovaný "Mr.Kobliha"
30. 9. 2000 19:44
McLaren
Podprůměrný MH a mírně nadprůněrný jezdec DC dělají z kvalitní stáje McLaren ShitLaren. Ferrari zvítězí!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
neregistrovaný "Mr.Kobliha"
30. 9. 2000 19:40
Hakkinen a jeho kvalita
Tato bezcharakterní chladná konzerva vítězí jenom díky tomu, že řídí nejlepší auto v poli. Schumi je mnohem lepší jezdec. MH nedokáže využít potenciál vozu McLaren.Schumi to vyhraje!!!
neregistrovaný "Tifosi1"
30. 9. 2000 11:51
Re: Odkdy?
Sorry, že sem lezu... ALE ODKDY JE HÄKKINEN NJELEPŠÍ?

Vždyť na Indianapolisu ho za sebou udržel sváteční jezdec Mazzacane!!!

Häkk je jenom člověk, kterýmu přeje štěstěna... jak se řiká - největší štěstí má největší parch...

=> FORZA FERRARI
neregistrovaný "preadelien"
30. 9. 2000 10:03
Bez nadpisu
Výrokem "Schummacherova blbost" jsem reagoval na VC Německa , né na Monako nebo Rakousko.
neregistrovaný "MK44"
29. 9. 2000 16:21
Re: Jasne Amantenko
***ijen my příde celej nějakej divnej. FANTIK...no já sem taky občas fanatik, ale jen takhue majinkej...
neregistrovaný "Boda1"
29. 9. 2000 10:08
Re: Jasne Amantenko
Anathemo, v tom se shodnem. Je zbytecne neco svadet na smulu, tim spise tomu rikat blbost. Preadelien ma vsak asi jiny nazor, ja bych rad vedel proc.
neregistrovaný "ANATHEMA1"
29. 9. 2000 09:35
Re: Jasne Amantenko
Opravdu bych nerozlišovala smůlu obou největších rivalů. A asi bych netvrdila, že to byla šumiho blbost. Já jen myslím, že ta smůla ke sportu patří stejně jako štěstí a že se doopravdy rozhodne na trati, ať je to jakkoliv. Ahoj
neregistrovaný "Boda1"
29. 9. 2000 07:05
Re: Jasne Amantenko
Smula Ferrari byla blbost Schumachera?? Vazne myslis, ze kdyz ho nekdo sejme zezadu, tak je blbej?? A kdyz vypadnul v Monaku z prvniho mista kvuli poruse, tak je to taky jeho blbost????? Jsi vubec normalni????
neregistrovaný "preadelien"
28. 9. 2000 18:02
Jasne Amantenko
Jo všichni říkají, že Mika přišel o titul a že by musel oba závody vyhrát a ještě v jednom by musel bejt Colthard před Schummacherem. Ale to je blbost, protože vubec nepočítají, že Schummacher taky nemusí vůbec dojet a pak to zase bude o něčem jiném, možná už v Japonsku.

A ješte JANO10 Já tu VC mám nahranou, tankování, to je ta silná hadice z pravé strany vozu, kdyby si to náhodou nevěděl.Jo a co se týče smůly, tu už McLareny měli na začátku sezony, jestli si vzpomínáš Mika první dva závody nedojel kvůli poruše motoru.A smůla Ferrari byla jenom blbost Schummachera.
neregistrovaný "jano10"
28. 9. 2000 16:01
Re: Zadostucinenie
Preadelien - pozri si to trosku lepsie este raz a uvidis ze az take nezmysli som nepopisal.
neregistrovaný "ANATHEMA1"
28. 9. 2000 09:41
Re: Jedeme dál
Chlapi,jedem,jedem! Ještě to není prohrané, naděje umírá poslední! A my máme dva výborné jezdce, kdežto ferrari jen Šumiho. Barik je jako pomocník asi skvělý, ale na vítězné tažení nemá. Doufám, že to dopadne k naší radosti. MCLAREN !!!
neregistrovaný "preadelien"
28. 9. 2000 09:32
Re: Zadostucinenie
Jano10 , ty jsi snad koukal na jinej závod nebo co? Při přezouvání z mokrejch na suchý gumy, dotankovávali snad všichni, včetně Miky, tak neřikej takový nesmysli, že jenom Schumi.
neregistrovaný "kockan"
27. 9. 2000 08:41
Jedeme dál
Taktika je jasná, šumákovi dal náskok aby ho mohl posléze deklasovat. Miko do toho, chci vidět zašklebený šumákuv obličej :-).
neregistrovaný "jano10"
26. 9. 2000 11:20
Zadostucinenie
No po tej vsetkej smole, ktora prenasledovala Schumiho v druhej polovici sezony konecne smola padla aj na tabor sedivych. A myslim si ze v najvhodnejsi cas! Preadelein takze podla teba vyhral Mika? A urcite by Schumiho predbehol? Nezabudajte na to ze Schumi jediny pri prezuvani z mokrych gum na suche dotankovaval. Po jeho navrate na trat mal uz Hakkinen podstatne menej paliva, kdezto Schumimu vlastne hmotnost este narastla. Taktiez beriem do uvahy vyhlasenie Michaela ze Mika by ho nepredbehol. Ked sa obzriem trochu dozadu a spomeniem si na jeho vyhlasenie po GP Madarska, kde otvorene priznal ze pokial by ho Mika nepredbehol na starte, tak by sa tak stalo neskor, nezostava mi nic ine len verit tomu co povedal. Bola to uz vec taktiky.

P.S. Mika je najlepsi by som doplnil: ale az po Gastonovi!!!!
neregistrovaný "preadelien"
25. 9. 2000 23:12
Bez nadpisu
Je to fakt smutný,co se Mikovi stalo, kdyby prohrál v souboji na trati, tak to beru, ale todle. Po špatném začátku z taktického hlediska, Mika začal zase fantasticky jezdit a Schummacher by nemnel nejmensi šanci. Ale dopadlo to jinak, po odstoupení Miky jsem vypnul televizi, tak ani nevím jak to dopadlo, pro mě vyhrál Mika.
neregistrovaný "frankst"
24. 9. 2000 22:10
Bez nadpisu
Mika natrhnul sval pouze svému motoru.Je mi ho trochu líto, ale jenom trochu.Stejně by Michaela nepředjel.A DC v přímém souboji s MS? Trapné.Málem ho srazil z trati. To se mi bude dneska hezky usínat.
neregistrovaný "MK44"
24. 9. 2000 22:09
Re: příprava
Škoda, že žádnej boj nebyl, MS sice vyhrál, Ferrari má double, ale po Hakošově požáru to byla nuda...
neregistrovaný "frankst"
24. 9. 2000 15:39
Re: příprava
doufám že čestný boj
neregistrovaný "ANATHEMA1"
24. 9. 2000 15:35
Re: příprava
frankste, MK44 není tupoun, ale vidí věci docela s nadhledem. Doufám, že k té bouračce nedojde a Mika jim natrhne ten sedací sval na trati. Coulthy ho, věřím, pustí a pak už to bude jen mezi MH a MS. Bari bude s úctou sledovat boj a čekat jak sup na zdechliny. Na víc zatím nemá. Ale vše se uvidí... čekám fakt perný boj
neregistrovaný "frankst"
23. 9. 2000 23:21
Re: příprava
MK44 ty jsi tupoň,David to po startu napere do Šumachra a Heki si v klidu dojede pro titul!A vina bude na Šumim, protože bude určitě křižovat.

(ty budeš ten reaktor fakt spuštět?)
neregistrovaný "MK44"
23. 9. 2000 21:24
Re: příprava
Ačkoliv je podle vás Mika nejlepší, kvalifikaci vyhrál Míša. DC je podle mne pěkná *** a možná, že jeho přílišná snaha na nesprávném místě bude stát Miku titul...ne, že by mne to nějak štvalo, ale je to od DC nefér...ale co, v závodě ho asi pustí dopředu, tak to vyjde nastejno. I když je možný, že se bude snažit a bude Miku zdržovat, uvidíme...
neregistrovaný "preadelien"
21. 9. 2000 19:41
příprava
Tak už se nám to blíží.Myslím si , že tadle GP hodně napoví o letošním mistru.Protože Japonsko mluví víc ve prospěch McLarenů, ale Malaysie pro Ferrari. Tak že tady to bude hukot. Snad už začne Couldhard pomáhat Mikovi (tak jak to dělá Ferrari už od začátku sezóny ) a mohli by společně trochu přitáhnout uzdičku tomu koníčkovi. Ale bude to dost težký, ještě uvidíme, moc bych to Mikovi přál.
neregistrovaný "MK44"
19. 9. 2000 22:49
Re: MK44 se vyjadřuje...
No jo porád...ADD Orgasmus ze spouštění reaktoru : Frankste, až si to zkusíš, tak se taky uděláš... :-))) No já už toho nechám. A ať vám Ferarri ukáže, zač je toho loket!!!
neregistrovaný "ANATHEMA1"
19. 9. 2000 10:04
Re: MK44 se vyjadřuje...
To je teda nepřípustné i ve snu! To by byla moje okamžitá smrt a v tom delíriu umírání bych jistě začla blábolit, že Michael bude mistrem světa....néééé, to se nestane. To by musel Prost začít znovu závodit, ale ve své vlastní stáji, vybojovat pole position, v první zatáčce vyřadit Miku, v druhé Barika s Šumim a přes penalizaci 15 minut dojet do cíle jako vítěz. Pak by musel popřít svůj francouzský původ a koupit od Bernieho celý kolotoč F1. Tehdy začnu fandit FERRARI! A sex po internetu? No nevím, nevím...znám lepší způsoby. Raději toho nechme, nebo nás odsud vyhodí.
neregistrovaný "frankst"
19. 9. 2000 09:05
Re: MK44 se vyjadřuje...
MK44 se nám zbláznil, nedělá von v atomce? Tam ti dispečeři mluvili o nějakém orgasmu ze spouštění reaktoru._neo má recht.
neregistrovaný "_neo1"
19. 9. 2000 08:37
Bez nadpisu
Fan klub Miky Hakkinena se pomalu mění na porno bojiště, což mně začíná znepokojovat. Nechcete si založit vlastní téma: např.


SEX an okruhu F1


nebo PORNO v zákulisí F1


nebo něco takového
neregistrovaný "MK44"
18. 9. 2000 22:33
MK44 se vyjadřuje...
No já bych to prádlo z tebe serval tak rychle, že bys z toho zčervenala....a vyrašily by ti žlutý pupínky s černym koníkem... :-)))))))
neregistrovaný "ANATHEMA1"
18. 9. 2000 15:21
Re: Anathema...
Ha ha, to je fakt, trenýrky bych nosit mohla, ale asi by mne to nebavilo. A říkáš červené? To nosili kluci povinně v tělocviku. To asi všichni tenkrát fandili ferrari nebo co. raději si seženu spodní prádlo v šedo - stříbrné kombinaci, to ale MK44 radost mít nebude?
neregistrovaný "_neo1"
18. 9. 2000 08:28
Bez nadpisu
Sorry za ten překlep


místo břece má být přece

Ó já jsem básník...
neregistrovaný "_neo1"
18. 9. 2000 08:26
Re: Anathema...
To, že jsi holka, Ti břece nemůže bránit v nošení trenýrek a třeba červenejch, to by měl MK44 radost :-)))))
neregistrovaný "ANATHEMA1"
15. 9. 2000 19:12
Re: Anathema...
Ne každý, koho zajímají rychlé kola, musí nosit trenky, že jo? Přesto všechno nepřestávám být tím, kým jsem. A raději mne nemiluj, Šumi je přece lepší a dokonalejší. Raději dál naplno holduj F1 a třeba Ferrari. Život je pohoda, když se to umí....
neregistrovaný "_neo1"
15. 9. 2000 08:03
Re: Anathema...
Preadeiene, musí říct, že občas sleduji CART v TV a podle mě jsou skoro lepší než F1, co se týče napětí v závodě, dalko více se zde předjíždí a to že někdo někoho předjede a on mu to hned za zatáčkou vrátí, tak to je celkem obvyklé, nemyslím si, že by CART byly přiblblé závody, jsou dobré, ale F1 je F1 :-))
neregistrovaný "MK44"
15. 9. 2000 03:13
Re: Anathema...
ANATHEMO, ty jsi děvče...to jsi mne tedy dostala! Hmm, asi jsem se zamiloval...
neregistrovaný "ANATHEMA1"
14. 9. 2000 09:40
Re: Hurá do USA
Jsem tedy upřímně zvědavá, jak si povedou borci, kteří již s CART mají nějaké zkušenosti. Však vy víte, o koho jde....
neregistrovaný "preadelien"
13. 9. 2000 21:48
Hurá do USA
No já už se taky moc těším do Indianapolis, konečně Amící uvidí pořádný závody a ne ty jejich přiblblý závody CART
neregistrovaný "Geosun"
13. 9. 2000 08:32
Re: Jak jsem to viděl
Zdravim vsetkych zapadnych fandov F1.

Trat v Indianopolise je z pokladu nastavenia

monopostov jedinecna.Polovica trate je pozostatok

ovalu na ktorom sa dosahuju rychlosti okolo 360kph,druha polovica je cisto technicka cast.

Kazdy team sa bude musiet rozhodnut medzi rychlim alebo technickym nastavenim.

Podla slov HH.Frentzena a ostatnych pilotov,ktory

na tejto trati testovali,kompromis nieje mozny!

Predpoklad u vacsiny teamov je nastavenie na

rychlu cast.

Dufam,ze to nebudem musiet prekladat.:o)))))
neregistrovaný "Verstappen"
12. 9. 2000 18:18
VC USA
vyhraje Jos Verstappen pfied M. Schumacherem :-)
neregistrovaný "fija"
12. 9. 2000 18:15
Re: Jak jsem to viděl
Ja mam dojem, ze se na ni da predjizdet dobre - zvlast na te casti "klopeneho ovalu". Ale videl jsem to jen v GP2, takze real je mozna jiny...
neregistrovaný "ANATHEMA1"
12. 9. 2000 17:21
Re: Jak jsem to viděl
Hej lidi, viděli jste již profil té tratě v Indianapolis? Tohle má být moderní super trať? jsem z toho zmatená. zamotává se to ještě víc. Pro koho to vlastně bude výhoda? Našli jsme na ní možná 3 místa pro předjíždění. Je to dost či málo? jsem zvědavá na vaše reakce a komentáře.
neregistrovaný "fik1"
12. 9. 2000 12:08
Re: Jak jsem to viděl
tret se zcela jiste nauci rychleji Schumi, ale kdo vyhraje to teda netusim. Treba RB nebo DC. Stat se muze cokoliv.
neregistrovaný "dizzy1"
11. 9. 2000 15:31
McLaren
Kez by to bylo jenom nastavenim, ale vypada to, ze se Ferrari znovu priblizilo. A po zkusenostech ze Sepangu minulou sezonu se Inianapolisu dost bojim.
neregistrovaný "ANATHEMA1"
11. 9. 2000 15:12
Re: Jak jsem to viděl
tak se nám to mistrovství zase dramatizuje, co? Myslím, že šance jsou momentálně rovnocené, kéž by nám ty dva bodíky navíc byly co platné. To, že šéf FIATu dává 60% Mikovi je buď diplomatická odpověď, nebo ukolébavka, protože newvěřím tomu, že Ferrari neudělají vše proto, aby zvítězil Michael. Uvidíme, co nám napoví 24. září. Moc bych si přál vítězství double stříbrných šípů, ale podotýkám, že to bude moc a moc těžké. jen doufám, že to nerozhodnou nějaké zákulisní špinavosti a intriky. Proto Vám všem přewji potěšení z férového boje. Zdař. Anathema (neznamená to náhodou kledbu, prokletí? Asi jo..)
neregistrovaný "MK44"
11. 9. 2000 14:08
Re: Jak jsem to viděl
No, byli jsme lepší...poslali jsme Red Bull a pomohlo to.
neregistrovaný "_neo1"
11. 9. 2000 11:18
Jak jsem to viděl
Kvalifikace byla v podání McLarenu velice slabá, u Ferrari dobře naladily auta a taky jim to jezdilo. Start byl dobrý pro MS,MH, velice pěkně odstartoval DC, škoda že skončily s RB ve druhé šikaně, mohl to být pěkný závod takhle to bylo představení jednoho muže a MH jel na jistotu, protože auto nebylo až tak dobře vyvážený. Velice dobře je JV (Jos Verstappen nebo jak se to píše).Nevadí, ještě pár zavodů zbývá a MH to určitě dotáhne ke 3. mistrovskému titulu, i náčelník FIATu mu dal 60% a MS 40% tak uvidíme v INDY nová trať, uvidíme kdo je schopný rychleji se naučit novou trať :-))
neregistrovaný "ANATHEMA1"
11. 9. 2000 09:13
Re: po zavodu
Naprosto s tebou souhlasím, nedělní závod byl závodem Michaela, to se musí nechat. A že Bari skutečně neumí startovat, je pravda naprosto stejná! Dle mého sudu McLaren otálel se zastávkou v boxech příliš dlouho, ale na druhou stranu honit Šumiho byl asi velký problém. Chlapi, že vy jste jim poslali ten redbull? Pak se můžeme divit...
neregistrovaný "preadelien"
10. 9. 2000 16:44
po zavodu
Tak Scumi, udelal tem detinskejm fanouskum radost, na at si to uzijou. I kdyz musim priznat, ze Schummacher si todle vitezstvi zaslouzil a k tomu mu gratuluju. I kdyz si myslim , ze dneska jel Mika spise na jistotu a az ke konci ukazoval co v nem je. Ale vzhledem , k tomu , ze se cely vikend trapily , tak to jeste jde. V Americe uz snad novy motor Mercedes bude mit vychytany mouchy.

P.S.:Pro Bodu, ze je Barrichelo nefer jezdec vuci ostatnim jezdcum , ktery si musi pozice v zavodu vybojovat (i proti svejm stajovejm kolegum ) je reakce na VC Madarska, kdy pustil pred sebe na konci cilovy rovinky Schummachera.
neregistrovaný "MK44"
10. 9. 2000 15:41
Monza
Tak co kdo sejčkoval, že Mika na rychlé Monze převálcuje Schumiho??? No já nevim, kdo to byl??? Přiznejte se :-)))))))))))
neregistrovaný "MK44"
9. 9. 2000 15:35
Re: kvalifikace
Boda boduje...za padesát :-)))
neregistrovaný "Boda1"
9. 9. 2000 15:34
Re: kvalifikace
Aha, souhlasim s bodem 1. Hakki opravdu startuje ze 3. pozice. Nestartuje vsak za nefer jezdcem a ironicka poznamka o italskem publiku uz je taky spise ze zoufalstvi, vid?
neregistrovaný "MK44"
9. 9. 2000 15:32
Re: kvalifikace
No necháme se překvapit...
neregistrovaný "preadelien"
9. 9. 2000 14:58
kvalifikace
No tak nic moc to nedopadlo.I když si myslím, že McLareny měli na víc.No ale, pole Schummachera uz jsme tu meli a Miku na 3. miste taky a jak to dopadlo.I kdyz ted to bude asi zajimavejsi.Na zacatku mame jezdce co neumeji startovat MS a RB a za nimi jezdci co maji vynikajici starty MH a Villneuve. I kdyz si myslim, ze to Mika vubec nebude mit jednoduchy.1. startuje ze 3. pozice, 2. bude mit pred sebou jezdce ktery je nefer vuci ostatnim a bude mit nakazano z tymu , aby Miku zadrzel i za cenu kolize a za 3. pojede pred fanatickym italskym publikem. No doufam, ze ale vyhraje.
neregistrovaný "MK44"
9. 9. 2000 14:45
Možná je nejlepší, ale...
...je až třetí...
neregistrovaný "MK44"
7. 9. 2000 22:41
Re: Tip na GP Itálie
ANATHEMO ty jsi vůl. Korunovanej...
neregistrovaný "ANATHEMA1"
6. 9. 2000 14:27
Tip na GP Itálie
Molodci, Monza je považována za dosti rychlou trať, takže by to mělo být to pravé ořechové pro rychlé monoposty...a to FERRARI proti McLarenům bez urážky nejsou. Kval. bych tipnul: MH, DC, MS, RB, samotný závod by pak mohl pro klid mé duše dopadnout: MH, DC, RS, MS, ...ale dopadnout to může jakkoliv a v tom je to kouzlo. Třeba FERRARI pijou redbull a dostanou křídla, kdo ví.
neregistrovaný "frankst"
6. 9. 2000 08:49
Re: Zonta lepší?
Nemyslím, to byl rejpanec do Preadelína :-)
neregistrovaný "pylot"
6. 9. 2000 01:58
Zonta lepší?
Myslíš vážně, že je lepší pilot, který nedokáže objet bez kolize stájového kolegu než pilot který má "jen" o 13 bodů míň než Mika, přestože je zcela evidentně stájovou dvojkou a tím i mnohem víc doplácí na týmovou strategii?
neregistrovaný "MK44"
5. 9. 2000 20:33
Re: Tržní ekonomika...
No přiklonil bych se k preadelienovi, má pravdu. I když pro mne to nemění nic na tom, že Šumi je pro mne nejlepší...
neregistrovaný "preadelien"
5. 9. 2000 19:07
Franksovi
Aspoň, že to přiznáš. Jsi formát čau
neregistrovaný "frankst"
5. 9. 2000 16:57
Re: to franks
Jo ještě DC a Zonta, Zonta je samozřejmě lepší.
neregistrovaný "frankst"
5. 9. 2000 16:54
Re: to franks
dostals mě!! Hade!
neregistrovaný "preadelien"
5. 9. 2000 16:24
to franks
Franksi, přesně jsem čekal , že někdo todle napíše, ale zákon tržní ekonomiky taky fakt nefunguje v F1 je příliš málo jezdců, příliš málo týmů a příliš mnoho druhotnejch ovlivňujících faktorů aby todle fungovalo. Fakt si myslíš, že Coulthart a Zonta jsou na tom stejně? Nebo že Irvine je 8x lepší než Herbert (abych dal příklad ze stejný stáje) a co říkáš na to , že Verstapen má asi 400 000,-DM a Pedro de la Rosa musí platit 15 mil Dm ,aby vůbec mohl jezdit.A opravdu si myslíš, že loni u Stewartu jezdil Barrchello 4x lépe než Herbert?
neregistrovaný "MK44"
5. 9. 2000 16:22
Re: A ještě něco...
No prset a v Monze??? To nevidim nadejne...ale vi buh...
neregistrovaný "MK44"
5. 9. 2000 16:21
Re: stale nejlepsi s jinym vozem?
To je otazka...
neregistrovaný "Boda1"
5. 9. 2000 15:13
Re: A ještě něco...
Doufam, ze zaprsi. Mika se zase vyboura a bude pokoj :-)
neregistrovaný "7th_Gear"
5. 9. 2000 10:49
stale nejlepsi s jinym vozem?
Mika je urcite stale nejlepsim jezdcem McLarenu, v sezone 97 to vypadalo, ze staj uprednostni Coultharda, ktery se zdal byt lepsim jezdcem, ale v roce 98 se najednou z velmi prumerneho Miky stal nastupce Hilla a Villa, tedy jedinych jezdcu, kteri po smrti Senny byli schopni konkurovat MSchumacherovi, pokud meli o neco lepsi vuz, jezdecke umeni samozrejme nelze objektivne zhodnotit, v mem osobnim rebricku ho radim v soucasnosti na 3. misto za MSchum a Jacquese, to, ze je "nejlepsi" dokaze, az po x-letech opusti zabehanou staj a zacne se opravdu venovat testovani a ladeni vozu v ne zrovna spickove staji, vuz vypipla a zacne s nim bodovat, pozdeji i vitezit, ruku na srdce vazeni Mika's hard fans, ma vas milacek na to, aby tento krok ucinil??
neregistrovaný "frankst"
4. 9. 2000 13:46
Re: přečte si to
Preadeliene, Šumachrovi neplatěj tolik peněz proto že jsou blbí, ale proto,že je to jeho tržní hodnota.Ty vytýkáš ostatním, že píší své tabulky podle výdělků jezdců, ale ber to tak, že to je vyjádření schopností jezdců po minulé sezoně.Třeba bude příští rok nejlépe placený Mika, když se ukáže, že je lepší.Ale znovu řikám,těžko to prokáže na nejlepším autě.Vždy se najdou pochybovači (jako já), kteří budou říkat:Má o tolik lepší auto, že vyhraje, i když není nejlepší.Můj tip na Monzu: Kl. 1.MH 2.DC 3.MS

4.RB Závod: 1.MH 2.MS 3.DC 4.RB 5.RS 6.Frentzen
neregistrovaný "_neo1"
4. 9. 2000 08:04
tip na MONZU
Já to vidím jednoznačně


Kvalifikace


1. MH


2. MS


3. DC


4. Truli nebo Frentzen


RB - s ním to nevidím dobře


JV - špatná kvalifikace, výbornej start

Závod:


;( nevím


Rád bych aby to dopadlo takhle:


1 MH


2 DC


..


..


..


7. MS


8. RB

Ale to je jen přání
neregistrovaný "MK44"
3. 9. 2000 20:51
Re: A ještě něco...
Nevim, myslim si že v odchodu Miky je hlavně rodina. Strach ze smrti ten bych tam neviděl. Podle statistik (no praxe to není) je F1 asi 3x bezpečnější než normální auto...Jo jak vidíte další závod? Kdo to vyhraje??? Tifosi podporované a milované Ferrari, nebo McLaren??? A co když to Mika zkazí??? Nebo co když to zkazí Schumi??? Námět do diskuze - vaše názory, tipy a tak...

Můj tip: Kvalifikace - 1.MH 2.MS 3.RB 4.DC ...

Závod - 1.MS 2.RB (To by byla parrráááádddaaaa) 3.MH 4.DC ...
neregistrovaný "TEONANACATL"
3. 9. 2000 12:59
Re: A ještě něco...
Podle tvých komentářů soudím, že F1 vcelku rozumíš. Sháníš se po true fans Mikky H. Fajn, jednoho tu máš. Po tragické smrti jednoho z nejlepších pilotů všech dob, A. Senny jsem na pár let přestal svět F1 sledovat. postrádal jsem někoho tak vyjímečného, jako tento brazilec byl. Mimochodem, fandíl jsem mu od dob Tolemanu i Lotusu. Proto mne zaujal jakýsi neznámý blonďatý fin v barvách kdysi vítězného týmu Lotus, který se v té době zrovna nevyjímal. To, že dnes Mikka kráčí za třetím titulem šampióna, je pro mne satisfakcí za léta předchozí. mrzí mne, že Mikka po případném zisku titulu zvažuje odchod z F1. Avšak je to moudřejší, než zemřít. Zdravím Tě a prosím, přestaň být občas hulvát. Slušných argumentů si vážím mnohem víc, než kličkování na závodní dráze i na internetu.
neregistrovaný "preadelien"
3. 9. 2000 11:01
to MK44
Víš, já Mikovi fandím, fakt už od roku 1995, i když dřív jsem mu nefandil tolik jako dneska, ale i teď nefandim jenom jemu, ale jak jsem už psal fandim ještě Fisichelovi a Frentzenovi. A jak jsem už taky psal , Mikovi bych fandil i kdyby jezdil za Minardy. A co se týče toho, že většina lidí mu začala fandit až v r. 1998, tak to je přeci pochopitelný, tak to prostě je , že lidi fandí tomu, kdo vyhrává.Tak je to i v jinejch sportech, pokud teda toho danýho člověka neznáš osobně, nebo není ze stejný země. A jak říkáš, že jezdí „dřevěně“, to se mi právě líbí ,jak dokáže jezdit se strojovou přesností a bejt celou dobu závodu tak koncentrovanej. No a ještě něco, jak píšeš, že McLaren by nebyl to co je bez Mercedesu a tak dál. Takle to přece nemůžeš rozpitvávat ,to bych taky mohl říct Jordan a BAR bez Hondy a Ferrari bez Browna….Tým je zkrátka tým se vším všudy i s jezdcem. Mercedes se taky nějaký rok vypořádával as pořádnými problémy než se ten motor poved.Historie je už potom neptá ,jak to všechno bylo kdo kde byl když Niki Lauda vyhrál s Ferrari a potom zase s McLarenem, prostě vyhrál proto, že ten rok nasbíral víc bodů než ostatní.
neregistrovaný "MK44"
2. 9. 2000 11:47
A ještě něco...
Jo a jak už se ptal Frankst, zajímalo by mne kdo fandil Mikovi v letech 1995 - 1996. Pokud se někdo takovej najde, tak je to pro mne ten nejlepší Hakkinův fanda, poněvadž nefandí na zákledě úspěchů, ale na základě toho jak daného jezdce vidí...Mám totiž dojem, že většina z vás Mikovi podlehla až během jeho vítězného tažení v roce 1998...
neregistrovaný "MK44"
2. 9. 2000 11:43
Re: přečte si to
Hele, preadeliene, já teď napíšu muj názor na Miku. Rozhodně to není špatnej, nebo průměrnej jezdec (jak jsem psával dříve), ale chybí mi u něj taková ta improvizace (teda v Belgii, klobouk dolů, to mě Mika zaskočil), občas se mi zdá, že jezdí hrozně dřevěně, jak stroj, prostě pokud před sebou nikoho nemá, tak dokáže zajíždět skoro stejný kola. A teď proč je Šumi lepší. První věc, absolutně nejlepší pilot na vodě (mám dojem, že v Belgii - v kvalifikaci se potýkal s vyváženim vozu, takže ho Mika nakonec dostal). Druhá, dokáže téměř vždy vyždímat z vozu maximum. A třetí, má mnohem větší kondičku, než většina ostatních jezdců - a to se taky nesmí podceňovat. A rozhodně nejsem fanatik do Šumiho. Začal jsem mu fandit hned od jeho 2., nebo 3. závodu. Prostě mi byl sympatickej svym stylem jízdy, svou dravostí. V 1994 roce si to u mne trochu zkazil (Hill v Jerezu), ale pak jsem to hodil za hlavu a fandil dál. Jo, a k tomu, že je za zenitem, no nevim, myslím že ještě má pořád světu co ukázat.
A ještě k Mikovi. Musim opravdu ocenit, že na sobě pracuje, ale mám takovej dojem, že Mika Hakkinen by dnes nebyl tím, čím je, bez McLarenu a McLaren by nebyl tím, čím je, bez motoru Mercedes a pana Neweyho. Toť vše. P.S. A už se nemusíme hádat, kdo je nejlepší, já svuj názor mám, ty taky...
neregistrovaný "preadelien"
2. 9. 2000 11:03
přečte si to
Tak koukám, že se moje téma dost rozbíhá, to je dobře , no ale k věci. Franksi, ty jsi mě mile překvapil, vždycky jsem si o tobě myslel, že jsi ten zdaleka největší fanatik do Schummachera a že ti je rozumný uvažování opravdu cizí. Za to se ti omlouvám co jsi teď napsal je rozumný, je mi jasný, že tě asi nepřetáhnu na svojí stranu (to aby si fandil Mikovi), ale to ani není účel, jde přeci o diskusi.S MK44 je to o dost horší , podívej se, myslím , že jsme si to spolu už před časem vyříkali, tak že by ses měl ve svejch výrazech trochu mírnit jo!? A teď na vysvětlenou, moje argumenty nebyli takový, že bych přece pořád do nekonečna tvrdil, že „Mika Hakkinen je nejlepší“ , laskavě se podívejte na mé dřívější příspěvky v tomto tématu a v tématu Michael Schummacher fans. Co se týče toho pořadí jezdců, trochu jsem se pousmál, protože nápadně připomíná pořadí jejich platového ohodnocení. To je pochopitelný, nemůžou dát nikoho jinýho na první místo, než Schumiho, protože má tak výrazně víc peněz než ostatní, že by tím dali najevo Ferrari, tak jsou pitomí, že utráceji zbytečně tolik peněz.Víte Schummi je dávanej na první místo už dlouho, i když se okolnosti už mnohokrát změnily a rozhodně tam nepatří, ale jak se říká zvyk je železná košile. Abych se ještě vyjádřil k výrokům Laudy a Stewarta – beru je s rezervou nebo prostě beru je jako jejich názory, že to neznamená, že to tak je. Niki Lauda na RTL říká každou chvíli něco jinýho, ale to je jedno, jsou to výroky pro televizi. Vzpomeňte si na odhadování Tomáše Engeho jak dopadne ten který závod F1. Po několika odhadech ve kterejch byl úplně mimo a snad i člověk, kterej F1 ješně nikdy nevyděl by se trefil blíž, tak začal říkat ,“že vyhraje ten nejlepší“ , aby to nevypadalo tak blbě. Moje pořadí první desítky je takové.

1. Hakkinen

2. M. Schummacher

3. Villneuve

4. Fisichela

5. Frentzen

6. R.Schummacher

7. Couldhard

8. Irvine

9. Barrichelo

10. Salo
neregistrovaný "MK44"
1. 9. 2000 21:34
Oprava
Ofeus - Orpheus
neregistrovaný "MK44"
1. 9. 2000 21:27
Re: to by stačilo
Mňo aspoň že Ofeus přemejšlí mozkem...
neregistrovaný "Orpheus"
1. 9. 2000 12:34
Re: to by stačilo
Ahojky Codynko, soory, že ti skáču s frankstem do řeči, ale musim se vyjádřit k tý tvojí citaci. Nevim jestli sis nevšimla, ale jezdci řikaj to co jim stáj nařídí. Schumi udělal celkem slušnou prasárnu, takže to musel nějak odčinit. Tak prostě řek, že Mika je dokonalej a úplně mu to lítá a otupil tím spoustu ostří. Von prostě nemůže říct, ***i jsme to s gumama, a tak jsem je na mrtvejch pneumatikách. Takhle to nefunguje.
neregistrovaný "Coda"
1. 9. 2000 10:53
Re: to by stačilo
Kdo řekl Frankste, že budu fandit jen DC a MH? Ve formulích je spoustu férových jezdců, ovšem Schumacher mezi ně momentálně nepatří. A navíc, tady máš jeden krátký úsek z novin:...sezóna, která se zpočátku vyvíjela pro stáj Ferrari se teď definitivně obrátila ve prospěch McLarenu... A navíc sám Schumacher po VC Belgie přiznal: ...Překvapil mě (MH). Ale byl o tolik rychlejší, že kdyby mě nepředjel tam, tak to udělá na další rovince. Doslova letěl. Nebyl k poražení, nikdo na něj neměl... Že by Shumi ztrácel motivaci, zdá se mi, že po VC Maďarska, říkal to samé.
neregistrovaný "frankst"
1. 9. 2000 09:09
Re: Tak znova
Trefa Preadeliene, argument, že je mika nejlepší není argument, ale že je Šumacher za zenitem, o tom se dá diskutovat.Často o tom přemýšlím, myslím že byl dříve dravější a vytrvalejší.Určitě má každý jezdec výkyvy ve formě,(třeba Mika na zač. sezony) a je otázkou, zda má o tolik horší auto, nebo formu.Taky souhlasím že se Mika zlepšuje, zatím co loni byl na vodě nemožnej, letos už mu to jde velmi dobře, což ve mě tlumí nelibost z toho, že je mistrem světa jezdec, kterej se pokálí z deště.Také v počtu chyb se situace začíná srovnávat, což svědčí, že se dal psychicky do pořádku,i když je fakt, že čím máš horší auto, tím víc jedeš na hranici a tím děláš víc chyb.Nejsem fanatik, ale fandím i když zrovna prohráváme, jako ty.A nebudu přece fandit někomu, o kom si myslím že je žabař. Čau.
neregistrovaný "frankst"
1. 9. 2000 08:55
Re: to by stačilo
Vida ženská mezi námi, vše chápu, jsou to opravdu hezký kluci, ale asi brzo umřeš, když jim chceš fandit až do smrti, F1 se dá jezdit jen pár let.Asi jim budeš fandit, dokud budou jezdit, a pak si najdeš někoho jiného.Nechápu, že ženský chtěj hned všechno až do smrti.Teď tě trochu pozlobím, myslím si totiž, že Villenevue je lepší jezdec než Mika i David, ale rád uznám, že McLaren je lepší vůz než BAR.
neregistrovaný "fija"
31. 8. 2000 23:36
Re: Tak znova
Ja to vidim takto:


1.M. Schumacher


2.Hakkinen :-(((


3.Alesi


4.Villeneuve


5.R. Schumacher


6.Frentzen


7.Irvine


8.Coulthard


9.Fisichella


10.Barrichello

Irvine vloni jezdil lip, nez Baryk letos, proto je vejs. Ralf jezdi letos lip nez HHF, kdyz uz maji srovnatelna auta. Alesi mel jit k Ferrari misto Baryka, a byl by aspon titul v tymech jistej.
neregistrovaný "MK44"
31. 8. 2000 21:40
Re: Tak znova
Mňo zní to všechno moc pěkně, ale nesouhlasím. Argumentace totiž neznamená furt dokola omílat spekulaci, ale obhajovat ji a to ty jsi rozhodně nečinil. Jestli považuješ za obhajobu tvrzení že Hakoš je nejlepší, tak (a mrzí mne že ti to ještě nedošlo) jsi zřejmě retardován (a to mentálně). Jo jen tak mimochodem, přikládám výsledky ankety novinářů, kteří se ptali věhlasných znalců jak vidí nejlepší desítku současných pilotů F1 :

Niki Lauda: "Volba je celkem jednoznačná, první M. Schumacher, za ním se dělí o druhou příčku Hakkinen, Irvine a Coulthard"Jackie Stewart: "Jsem ochoten určit desítku, nechtějte však po mne přesné pořadí. Jediný M. Schumacher je jistý, ale také Hakkinen je velmi dobrý, což platí stejně tak o Coulthardovi. Do první čtveřice pak patří ještě Barrichello"Gerhard Berger: "Na rozdíl od Hakkinena je z mého pohledu M. Schumacher komplexnějším a lepším jezdcem"

Když novináři sečetli tipy všech odborníků a vidělili je jejich počtem, dostali toto pořadí :

1.M. Schumacher 1,0

2.Hakkinen 2,2

3.Coulthard 4,3

4.Villeneuve 5,1

5.Irvine 5,7

6.R. Schumacher 5,8

7.Frentzen 6,1

8.Barrichello 6,3

9.Alesi 8,5

10.Fisichella 8,8

Jestli je to váš názor, to netvrdím, ale něco na tom bude, ne???
neregistrovaný "preadelien"
31. 8. 2000 21:18
Tak znova
Argumenty už nepoužívám, protože Šumacheráci je stejně neberou v potaz. To je jasnej případ fanatizmu, pořád jsem vás bombardoval argumenty, že je Mika nejlepší , ale vy melete pořád tu svou.Osobně si taky myslím, že Schumi má větší dar od boha bejt dobrej jezdec, ale víc si vážím těch , kteří dostali od boha za něčím si jít a dosáhnout toho. Jo Mika si to co teď umí opravdu vydřel. To je vidět, že se pořád rok od roku zlepšuje a dozrává.Zatím co Schummi zazářil a teď už se mi zdá ,že je přezrálí a začíná zahnívat, myslím, že je už za zenitem a je svoje šance už promarnil.
neregistrovaný "Coda"
31. 8. 2000 19:55
Re: to by stačilo
Budu fandit MH a DC až do smrti. Ty si klidně fandi Frankste Schumimu, ale u mě to nevyhrál, protože kličkovat před soupeři mi připadá dost ubohý a nečistý. A mimochodem používej laskavě v mém případě fandila, ano?
neregistrovaný "frankst"
31. 8. 2000 17:14
Re: to by stačilo
Bude trojnásobným mistrem světa, to je jasné asi každému, ale spor je o to, kdo je lepší jezdec a to se dá zjistit jen při stejných podmínkách.Ty si klidně fandi tomu, kdo je má momentálně nejlepší, ala zajímalo by mě, komu si fandil v r.1996.Byl to božský Mika?Co se týká stájí, je férovější určit jedničku týmu, nebo vyhlašovat rovné podmínky a potom toho druhého občas přidusit?A tohle Cafe je určeno k modlení se k velkému Hakkinenovi nebo k pokecu?
neregistrovaný "Coda"
31. 8. 2000 16:30
Re: to by stačilo
Hele, ta tříkolka byla moje a takových jiných argumentů mám ještě hodně. Preadelien má sice Zemanovské způsoby, zato má pravdu. Co sem lezeš, když fandíš Šumákovi?! Mimochodem o čem tady ještě diskutuješ? Mika bude TROJNÁSOBNÝM MISTREM. Zní to pěkně, že? :))))))
neregistrovaný "Orpheus"
31. 8. 2000 12:39
Hakki versus Schumi
Jo a mimochodem, zkuste si koupit F1 Racing a podívejte se na výsledky Hakkiho versus výsledky Schumiho. Zjistíte, že Hakki má celkem o 1 závod víc najeto ale ve všech výsledcích je Schumi rapidně před nim. Sice je to namyšlenej skopčák, ale řídit rozhodně umí.
neregistrovaný "Orpheus"
31. 8. 2000 12:35
Re: to by stačilo
Tak tady je jeden polonezaujatej. "Prekdesicosi" co to tu kecáš vo tom jak je Mika skvělej a Schumi na *. Ty si asi upad ne? Upřímně Mika je zatraceně dobrej pilot, ale Schumák je prostě lepší. Podívej se na předloňskou sezonu. To dokázal honit Hakkiho i na naprosto nekonkurenčním autě. Kdybys je voba posadil do stejnýho auta, tak Schumi dává Mikovi tak 1-2 s na kolo. Jo a nevopírej se do Engeho, chtěl bych tě vidět aspoň na kole ty umělče.
neregistrovaný "MK44"
31. 8. 2000 12:23
Re: to by stačilo
Naprosto souhlasím s Frankstem. Jestli cheš abysme ti žrali kecy o Hakošovi a spol, tak nás přesvědč o tom, že jsou nejlepší. Prostě : Hakoš se učí, ale na Schumiho přirozenej dar nemá. Jo uznávám za poslední 3 roky na sobě hodně zamakal, ale všechno má vydřený. Prostě se smiř, že v týhle době nemá Schumi konkurenci...
neregistrovaný "frankst"
31. 8. 2000 11:42
Re: to by stačilo
preadelien to vyřešil Zemanovsky, když mu dojdou argumenty, tak křičí "nechte toho a vypadněte".Neber to tak vážně a radši přemýšlej, jak bys nás přesvědčil, že je Mika bůch.Jeden tvůj

souvěrec tady tvrdil, že je Mika takovej borec, že by vyhrál i na tříkolce, tomu říkám argument.Mělo by se to zkusit.
neregistrovaný "preadelien"
30. 8. 2000 21:19
to by stačilo
Tak Schummacheráci to stačí , a nelezte do tohodle tematu, když furt tvrdíte ty svoje nesmysly o tom, že je Mika průměrným jezdcem.Kdyby Schumi předváděl to co Mika , taky bych uznal , že je dobrej.Když tvrdíte , že je jenom průměrnej jezdec v dobrym autě, tak co je potom Coulthard? No už si neumím představit.A co se týče Panise, tak testování je úplně něco jinýho, než samotný závodění, rozdíl vám snad nemusím popisovat.Kvalifikace je taky něco jinýho, zajet jedno rychlý kolo, nebo jet rychle 300 km. Podíveje se na Engeho, kvalifikace měl slušný (obzvlášť na zacátku sezony) a závod vždycky ***.
neregistrovaný "pp11"
30. 8. 2000 20:13
Re: Ještě něco
Proc si myslis ze mnel Schumacher v roce 94 mnohem horsi auto nez byl Wiliams?
neregistrovaný "MK44"
30. 8. 2000 16:33
Re: Ještě něco
Panis, mám dojem jeden z nejlepších pilotů F1, je rozhodně lepší než Hakkinen a viděls ho minulej rok v Prostu. Udělej si z toho obrázek : bez McLarenu by byl Hakoš *. A Schumacher v roce 1994 dokázal, že i na horšim (a mnohem horšim, než byl Williams) autě se dá vyhrát (pokud odmyslíme tu kontroverzní situaci v Jerezu, která se stala a nic s tim už nenaděláme...)!!! Takže Mika Hakkinen ja stale velice průměrný jezdec, kterého by porazil i Gaston...
neregistrovaný "frankst"
30. 8. 2000 15:21
Re: Ještě něco
Souhlas McLareňáci se opravdu předvedli,jsou nejlepší na světě, o tolik lepší že by vyhráli i bez Miky.Na výhru by stačil jejich testovací jezdec, kterej jezdí lepší časy než Mika.
neregistrovaný "Coda"
30. 8. 2000 14:36
Re: Ještě něco
Hele Frankste, musíš uznat, že McLareňáci se předvedli.A mimochodem, předjížděj si klidně v poršáku Mikku, kde chceš, ale on by byl stejně vždycky rychlejší než ty, i kdyby jel třeba na tříkolce:)))Protože i přes ty ptákoviny, které Schumacher předváděl v Belgii, ho stejně Mika porazil a bezvadně předvedl, že je dvojnásobný světový šampión právem. A _neo má pravdu: Schumacher alias Mikkův stín!!!
neregistrovaný "frankst"
30. 8. 2000 09:19
Re: Ještě něco
Fandím Ferrari proto, že je to značka s dlouhou tradicí v automobilových závodech, že si dělá motory i podvozky,že nezávodí proto, aby zvýšila prodej seriově vyráběných auťáků,že vyrábí auta která jsou krásná a dokáží zrychlit tep jen když je vidíš. Tožím mít Ferrari v garáži, ať si je poruchové jako každé italské auto,ale do mercedesa bych nesedl, to je auto pro lidi, se kterými se nemusím stýkat.Nad pracovním stolem mám veliký obraz Ferrari 250 GTO od Zapadlíka, a každé ráno se jím kochám.Také fandím BMW ,protože jízda bavorákem je opravdu radost.Také jejich prototypy v LeMens létali jen po dráze, zatímco Mercedesy vzduchem.Na koupi Ferrari bohužel ještě nemám, ale toho bavoráčka jsem si už pořídil.
neregistrovaný "frankst"
30. 8. 2000 08:52
Re: Ještě něco
Z rozdílu času odstupu na začátku rovinky a na konci vydělenou délkou dráhy.Výpočet uvedla RTL při rozboru závodu.Lauda to komentoval tak, že Schumacher neměl nejmenší šanci se ve předu udržet.
neregistrovaný "kockan"
30. 8. 2000 07:52
Re: Ještě něco
Takže Ferrari postav na zahradu a nejezdi!! Asi to nic nevydrží :-))
neregistrovaný "MK44"
29. 8. 2000 22:32
Re: Ještě něco
Já osobně fandim Ferrari, protože už hodně dlouho vyrábí jedny z nejlepších aut na světě. A to že si nějakej Deutscher koupil Ferrari a každej měsíc se mu sralo vidim v tom že s tim jezdil jako prase.
neregistrovaný "pp11"
29. 8. 2000 21:18
Re: Ještě něco
Frankst, nevim odkud mas tech 15 km.Mozna to bude nekoho zajimat.Maximalni rychlost ve Qualifying pred zatackou Les Combes: 1. Ralf 319 2.Button 318,5 3. Verstappen 317,9 4. Häkkinen 315.3 5. Barrichello 315.3 daie Couthard, Trulli, Diniz, Gene, Villeneuve, Dela Rosa, Herbert a 13 Michael 313.3 Vsimni se ze ta nejvyssi tychlost neni tak dulezita.
neregistrovaný "preadelien"
29. 8. 2000 21:11
Re: Ještě něco
Co se týče Monzy určitě patří Ferrari, ale jen v počtu fanoušků.Určitě tam bude červeno jak na 1.máje na Rudém náměstí za dob komunismu. Ale o závodě myslím není pochyb, že bude dominovat Mika Hakkinen. To samé platí o Suzuce. Jedinou reálnou šanci Ferrari vydím v Malaysii, ovšem je otazka, jestli už nebude pozdě, když to bude letos poslední velká cena. V Americe je ale vše otevřeno. Pořád ale nemůžu pochopit, proč tolik lidí fandí Ferrari? Je to tím , že jejich auta se nevyrábějí seriově jako třeba Německý Porsche nebo čím to je? Něco vám povím o Ferrari. 6il jsem jistý čas v Německu a známí souseda měl nový Ferrari. Tolik peněz za něj dal, že hrůza, ale kdyby to bylo aspon dobrý auto, ale snad každej měsíc stim musel zajet do servisu, protože to měl přád rozesraný. No a v servisu, když to řeknu obecně, tak za každej vyměněnej šroubek platil tisíce marek. Tak , že Ferrari ani omylem.
neregistrovaný "preadelien"
29. 8. 2000 21:09
Re: to Franks
No jasně mika byl rychlejší na rovinkách, ale to bylo díky nastavení po druhý zastávce v boxech. Kdyby ses díval na kvalifikaci, tak tam to bylo přesně naopak Mika zajížděl nejrychleji v druhý části trati a v první části nad ním vyhrávali i Bennetoni a Bary.Tak jak se ted vymluvíš?
neregistrovaný "fija"
29. 8. 2000 08:35
Re: Ještě něco
drobna poznamka - bylo jasne videt, ze Ferrati meli auta nastaveny na vetsi pritlak. Coz jim bylo platne
a)dokud bylo mokro,
b) dokud Mikovi pri 2. zastavce neupravili nastaveni. Kdo se dival, vi, ze celou dobu mel MH rychlejsi 1. a 3. sektor, MS zase 2. (coz mu nejdrive stacilo na stahovani, pak na zvysovani naskoku a po jeho zastavce ztracel s plnym autem jen 0.2-0.3s na kolo. Po zastavce MH (a dotankovani) zacal Mika stahovat tempem 0.7-1s na kolo ... Problem mohl byt take ve druhe sade pneumatik MS, nebo prvni sade pneumatik MH (myslim samozrejme gumy na sucho).
neregistrovaný "frankst"
29. 8. 2000 08:29
Re: jak jsem videl kvalifikaci
_neo to myslíš vážně? V technické části Heki jezdil stejně rychle a na rovinkách Šumákovi ujížděl o 15km/h.To je opravdu jezdeckým uměním jet na rovině rychleji? To když v poršáku předjedu Hakkinena jedoucího ve škodovce, tak jsem tím pádem lepší jezdec?
neregistrovaný "_neo1"
29. 8. 2000 08:13
Re: jak jsem videl kvalifikaci
A v závodě měl auto nastavený dobře a stejně ho MIKA porazil..... Po téhle sezóně dostane Šumák nálepku HAKKINENŮV STÍN. :-)
neregistrovaný "MK44"
28. 8. 2000 22:11
Re: jak jsem videl kvalifikaci
Jo jenže Ferrari neměli v kvalifikaci dobře nastavený auta a šumi se snažil seč moh. Jenže prostě neměl dobrý auto. A to je fakt, ne obhajoba šumiho. Hakoš měl holt super káru...
neregistrovaný "_neo1"
28. 8. 2000 08:00
Re: jak jsem videl kvalifikaci
A pršelo.... Na zahřívací kolo v neděli ráno bylo vody až moc a pokud jste si dobře všimly milý FERRARIsti tak MIKA dokázal na mokré trati zajet lepší casy než Šumák.............. pánové on ho porazil na vodě :-))))).


No a o závodě vůbec nemluví, protože to co předvedl Šumák byla prasečina zoufalého jezdce, chabý pokus oddálit to co stejně jednou muselo přijít, nááááádherné předjetí, chtěl bych v tej chvíli vidět jak se tváří ZONTA, když se kolem něj z každé strany prohnalo jiné auto a přímo před ním se poprali o první místo, fakt bych chtěl vidět jeho výraz.
neregistrovaný "MK44"
27. 8. 2000 20:58
Re: tema je jasny
Jo až se tam Hakoš zase rozbulí, tak se budu zase chlámat na celý kolo. Monza je Naše, slyšíš??? NAŠE.

Jo a Ron Dennis zase ukázal, jak neupřednostňuje MH před DC. Se suchejma pneuškama se na něj vysrali (a on je chtěl dřív jak MH!!!).
neregistrovaný "preadelien"
27. 8. 2000 16:49
tema je jasny
Cau MK44, tak jsi se vratil z dovoleny prave vcas.Ale asi ted moc dobře spát nebudeš co? :-) No ale k věci, Mika opět dokazal , že je nejlepší, a to i v raním warm- upu , který se jel (pro Schumaheráky) celý na vodě a i tak byl Mika první.Proti tomu se už nedá argumentovat ničín. I přes obvyklé prasárny ze strany Schummiho Mika vyhrál.F1 zdar no a Monza to bude chuťovka.
neregistrovaný "MK44"
26. 8. 2000 19:39
Re: jak jsem videl kvalifikaci
Bude pršet a Hakoš to posere!!!!!!!!!!
neregistrovaný "preadelien"
26. 8. 2000 19:05
jak jsem videl kvalifikaci
Uz téměř tradicí se stalo že Mika je na pole position ve Spa, letos to znova potvrdil a to fakt přesvedčivě.I kdyz tady ještě nevyhrál, věřím, že se to letos podaří.Rozložení na startu je dost příznivý.Taky si konečně Schumi zkusí jaký to je jet za jezdcem, který funguje jako tzv.špunt (viz trulli letos v Monaku), pravděpodobně pojede nejaké to kolo za Trullim a Buttonem.I kdyz se ve Spa dobře předjíždí , mělo by ho to trochu zbrzdit.Ale muže to dopadnout ještě zajímaveji a Villeneuve ze 7. pozice by se mohl dostat i přes Schumiho, i kdyz tady ve Spa ta rovinka k prvni zatáčce neni tak dlouhá, no uvidíme.Pak by to bylo ještě zajímavější.Je trochu škoda, že Frentzen a Fisichela odjeli v podstatě jen jedno seriozní měřené kolo, určitě měli na lepší pozici.Zato Button, možná až do teď nevěří ,co zajel, je to fantastický, i kdzž si myslím, že po startu v první zatáčce hrozí od něj nebezpečí kolize z přílišné horlivosti.

No nakonec, všechno uvidíme zejtra, předpověď počasí hlásí možné přeháňky, tak se ještě můžeme dočkat velkých motanic.
neregistrovaný "ajdji"
26. 8. 2000 14:03
Bez nadpisu
Mimochodem, Mika má nejlepší starty jaké jsem kdy viděl (viz. Maďarsko a Německo)Když už někdo nechce uznat, že je rychlejší než Schumacher tak je prinejmenším stejně rychlý!!!!!!!!!!!
neregistrovaný "ajdji"
26. 8. 2000 13:56
VŠEM
VIVAT MIKA, VIVAT MIKA, VIVAT MIKA, VIVAT MIKA, VIVAT MIKA, VIVAT MIKA, VIVAT MIKA, VIVAT MIKA, VIVAT MIKA, VIVAT MIKA, VIVAT MIKA, VIVAT MIKA, VIVAT MIKA, VIVAT MIKA, VIVAT MIKA, VIVAT MIKA, VIVAT MIKA, VIVAT MIKA, VIVAT MIKA, VIVAT MIKA, VIVAT MIKA, VIVAT MIKA, VIVAT MIKA, VIVAT MIKA, VIVAT MIKA, VIVAT MIKA, VIVAT MIKA, VIVAT MIKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!…
neregistrovaný "EVOI"
25. 8. 2000 23:24
NENI
je to jem prumernej pilot s dobrym autakem, kterej ´´umi´´ vyborne jezdit na vode !!!!!
neregistrovaný "preadelien"
25. 8. 2000 21:08
Re: Bez nadpisu
Přesně tak , minulej rok v Monze bych nechtěl bejt jeho rukavicema, jak s nima prštil o zem.............
neregistrovaný "frankst"
25. 8. 2000 16:00
Re: Bez nadpisu
Jak zařadil tu zpátečku? To by se rozbrečel i Terminátor! :-))
neregistrovaný "_neo1"
25. 8. 2000 15:36
Re: Bez nadpisu
Hakkinen není zase tak studenej čumák...... vzpomeň si v loni na závod v MONZE :-)
neregistrovaný "frankst"
24. 8. 2000 16:49
Re: Bez nadpisu
Omluvu beru, to jsou emoce, a já mám rád lidi co se nestydí je projevit (jako třeba Šumi). Pak je ale divný, že fandíš tomu studenýmu čumáku Hekimu.Ale musím objektivně přiznat,že to Mikovi v poslední době jede i na vodě. Ahoj
neregistrovaný "_neo1"
24. 8. 2000 15:06
Bez nadpisu
Frankstovi se omlouvám za to, že jsem o něm řekl, že je blbej, samozřejmně není, nechal jsem se unést...........omluva.
neregistrovaný "_neo1"
24. 8. 2000 15:04
Re: Re:
Néé že by to MS nejezdlilo dobře na vodě, ale pořád si myslím, že MH jako řidič je lepší...
neregistrovaný "Boda1"
23. 8. 2000 13:26
Re: Re:
Ja to zkusim cesky. Kdyz nezalezi ani tak moc na kvalitach auta (na mokru), tak je MS best, ze?
neregistrovaný "frankst"
22. 8. 2000 16:36
Re: Re:
Asi jsem opravdu blbej, když se ti budu snažit něco vysvětlit, ale co zkusím to. Při mokrém povrchu silnice se rapidně snižuje koeficient tření mezi pneumatikou a silnicí. Výkon, který se v těchto podmínkách dá přenést z motoru na silnici je omezen touto veličinou a je u všech vozů používajících stejné pneumatiky přibližně stejný. Tím se i šance sbližují , protože záleží na citu a umění řidiče, kolik procent výkonu přenese z motoru na sinici při akceleraci a brždění, a jak daleko si dovolí jít k mezi adheze v zatáčkách. Borci si pak dovolej jet na suchejch(naposled Barik.Enge). Ahoj :-)
neregistrovaný "_neo1"
21. 8. 2000 15:52
Re: To MK44
Já Ti dám pravou víru..... Španělskou inkvizici na tebe .. :)) (neber to doslova).
neregistrovaný "preadelien"
19. 8. 2000 19:49
To MK44
Plne souhlasim, zrovna jsem ti to chtel navrhnout.Todle je diskuzni forum a osobni narazky nic nevyresi.Ja proste fandim Mikovi a fandil bych mu i kdyz by treba jezdil za Minardi.At vyhraje titul ten kdo bude mit na konci sezony nejvic bodu. :-)
neregistrovaný "MK44"
18. 8. 2000 23:14
Re: To MK44
Hmmm...tak jsme se minuli. No co, máme vejšku a hádáme se jak malí fracci. Nechme toho a tolerujme jeden druhého. Já fandim Šumimu a ty si fandi komu chceš, jen tě chci obrátit na pravou víru...
neregistrovaný "preadelien"
18. 8. 2000 20:43
To MK44
Ja jsem vystudoval FJFI na CVUT ale zadny simpanze jsem tam nevydel............
neregistrovaný "petemobil"
18. 8. 2000 14:58
Re: Re:
No co si prosimte myslis? Za co Schumiho mas?

To je nehoraznost tvrdit, ze MH je lepsi na suchu. Jenom porovnej kolikrat predjel Schumi

MH a kolikrat to bylo naopak. Je pravda, ze na suchu je ferary pomalejsi, ale Schumi to dozene umenim.
neregistrovaný "_neo1"
18. 8. 2000 14:11
Bez nadpisu
.........Nikdy jsem netvrdil že je MH na mokru lepší než MS, ale MS je horší na suchu než MH.........
neregistrovaný "_neo1"
18. 8. 2000 14:07
Re: Re:
frankste asi seš blbej když si myslíš že se rozdíly za mokra smažou. Rozdíly v autech jsou za mokra i za sucha.
neregistrovaný "MK44"
17. 8. 2000 22:35
Re: A ještě jednou To Preadelien
Je vidět že jsi asi v pomocné škole moc češtiny nepochytil... "Nojo to vite chlapy"...hmmm a tím "my vsichni vime co je propaganda" jsi myslel my všichni blbečci, co se nechali zblbnout lacinou reklamní kampaní odporných cigaret West a šaškování dvou loutek MH a DC (jo občas tam je i ta * Hašek nebo jiná "známá" osobnost)??? Jsi prostě hloupej a na tom bohužel nic nezměníš, jó Matka Příroda si zas vyhrála...
neregistrovaný "MK44"
17. 8. 2000 22:30
TO Frankst
...a za třetí musí před sebou mít volno...
neregistrovaný "MK44"
17. 8. 2000 22:27
Re: TO MK44
Lukáši, podle toho jakej jsem já viděl rozdíl vyjíždění ze zatáček mezi MH a DC, si troufám tvrdit že DC měl auto zpřevodovaný dost odlišně od MH. Ze zatáček vyjížděl výrazně pomaleji, což svědči o jeho jiném zpřevodování - toť můj dojem.
neregistrovaný "MK44"
17. 8. 2000 22:23
Re: To Preadelien (ten hloupej pubescent)
Jo holt šimpanzi jsou dneska tak dobrý, že maj vystudovanou Fakultu Jaderné Fyziky při ČVUT. To bych do nich neřekl...asi jsem vážně šimpanz. Jo!
neregistrovaný "frankst"
17. 8. 2000 16:46
Re: Re:
Kdo je nejlepší jezdec se dá těžko zjistit,když má každej jiný auto, ale tyto rozdíly se smažou např. když začne pršet. Pak se ukáže kdo je opravdu dobrej. Sami víte kolikkrát vyhrál Haki trénink na mokru (málem se nekvalifikoval) a kolik vyhrál velkých cen na vodě (víte o nějaké?).

Tak že Haki je opravdu nejlepší na světě, ale musejí být splněny dvě nutné(nikoli však postačující podmínky).1.musí mít nejlepší auto,a

2. nesmí pršet.
neregistrovaný "preadelien"
16. 8. 2000 18:29
Bez nadpisu
Ja fandim Mikovi, (dale HHF a Fisichelovi) , ale David se urcite bude dale zlepsovat je to na nem kazdou sezonu znat.Jak zikal Mika "myslim si ze David se jednou stane mystrem sveta , ale letos jeste ne :-) ".

A jeste k Madarsku, Schummacher neni nejlepsi je jen preplaceny a proto se o nem hodne keca, navic moc hodne zalezi na tom ze je Nemec a mi vsichni vime co dokaze propaganda. :-) Dost me stve jak Barrichelo neferove (neferove k ostatnim jezdcum, kteri si poradi musi vydrit) pustil Schumiho pred sebe.To ferrari je proste hrozny, maji psychicky trauma z toho , ze uz 21 let neziskali , jezdeckej titul a delaji takovidle nefer cachry, pritom konec sezony je jeste dost daleko.
neregistrovaný "preadelien"
16. 8. 2000 18:16
Bez nadpisu
Nojo to vite chlapy, MK44 sleduje F1 uz 12 let, tak si hraje na profika.No jo, ale i kdyz nechas simpanze koukat na F1 , treba 20 let, tak ji stejne porad rozumet nebude.Vono taky zalezi, kdo ji sleduje a ne jak dlouho........
neregistrovaný "Boda1"
16. 8. 2000 15:38
Re: TO MK44
Kdo je lepsi jezdec by se poznalo, kdyby meli stejny auto.
neregistrovaný "Lukas99"
16. 8. 2000 14:07
Re: TO MK44
Abys chápal, MH není můj favorit. Fandím DC, jen potřebuje trochu dozrát. Bohužel, MH je stále rychlejší páč DC nemá trpělivost a pořád blbne jak dítě, i když tento rok je u něj patrný pokrok. Jistě že zpřevodování hraje roli. Hungaroring je ale pomalej okruh kde vozy nedosahují svého rychlostního maxima. Tudíž bych si dovolil tvrdit, že všechny vozy byly zpřevodovány nakrátko, aby rychleji akcelerovaly ze zatáček a také pří startu. Jaký myslíš že mohl být rozdíl v nastavení aut MS, MH a DC??? Prostě Šumák starty neumí, ale jezdecky je na tom asi opravdu nejlépe, ale vůbec mě o tom nepřesvědčuje. Vývoj vozu a testování je na něm, stejně tak jako u DC a MH, bez jejichž inputu by McLaren takhle nefrčel. MH, DC A MS jsou dle mého na stejné úrovni, každému sedí trochu jiné podmínky, ale to žádného z nich nedělá horšího... Tituly MS za Benetton ale mluví za své, to je pravda. Lukáš
neregistrovaný "MK44"
16. 8. 2000 10:49
Re: TO MK44
No přítlak jsem nemyslel (mluvil jsem o nastavení DC vozu) - záleží hlavně na těch převodovejch stupních (prostě kdy tam frkneš dvojku)...a DC má podle mne na víc než MH (aspoň při startu)
neregistrovaný "Lukas99"
16. 8. 2000 09:17
Re: TO MK44
Komu tady nadáváš do * ty "intelektuále". Jakou asi může hrát roli přítlak při rozjezdu z nulové rychlosti ty chytráku? Právě citlivá noha na spojce určuje to, kolik síly bude v momentu rozjeudu přeneseno na zadní nápravu. Najít balanc mezi max. silou a tím aby se kola neprotočila a neztratil se tím grip je TO umění, co rozhoduje starty. Přitlak...si mě fakt pobavil... Lukáš
neregistrovaný "_neo1"
16. 8. 2000 08:39
Re: můj názor
Rozdíl v nastavení tam být může, ale při startu kdy auta stojej mají všichni stejný přítlak.....ledaže by foukal siiiiiiilnej protivítr :)))))))........... ale ten nefoukal takže na startu je to jedno.
Co se týče rozdílnýho nastavení převodových stupňů, NEDEJ SE VYSMÁT malý rozdíl tam být může ale nemůže zapříčinit tak velký rozdíl ve startu, 99,9 % dobrého startu závisí na jezdci........
Prostě MIKA starty umí a Šumák jenom čumí...
neregistrovaný "_neo1"
16. 8. 2000 08:23
Re: můj názor
Šumáka nemám rád, protože je to debilní arogantní skopčák, kterej si myslí že sežral VOLANT Niki Laudy a Seny dohromady, proto ho nemám rád. To že ho DC nakonec nepředjel, ani se o to nepokusil, je zapříčiněno tím, že by ho to skopčácký prase v nejbližší zatáčce vytlačil mimo trať a že tohle je to jediný co umí jsme se už několikrát přesvědčili (nejen letos, ale i v minulých sezonách). to je můj skromný názor na MC, jinak proti Ferrari jako tokovému nic nemám vždyť kdoby nechtěl mít F50 doma v garáži ;)
neregistrovaný "MK44"
15. 8. 2000 22:16
Re: DC versus MH
Ježiš, ty *, co to plácáš. Ty mi chceš tvrdit, že při startu nezáleží na nasteavení??? Jo, záleží i na jezdci, to jo, ale jestli měl DC auto nastavený na menší přítlak a větší maximálku a trochu jinak nastavený převodový stupně (a tak to určitě na Hungaroringu bylo) tak má zákonitě pomalejší start. A už mě serete, tim že Hakkinen je nejlepší (dokonce stále - cha), dyť se koukněte jaký byl HOVÍNKO v 1994 (a to měl téměř srovnatelný auto s Schumim) a kde skončil. Prostě než se z McLarenu stalo rychlý a spolehlivý auto díky Mariu Illienovi tak byl totální nula!!! A DC jakbysmet (v 1994 měl dokonce rychlejší a lepší káru než Šumi a taky *). Prostě Šumi je po Sennově smrti stále nejlepší...
neregistrovaný "preadelien"
15. 8. 2000 18:18
Re: DC versus MH
No jakne , zase to tvoje nastaveni (MK44) ,pristartu ti je nastaveni k *, nastaveni se nedela na startovaci manevr.Tam zalezi na vaze vozu (ta byla ted jtejna ) no a na kom asi, blbecku? , no na jezdci, jak si pohraje s plynem a se spojkou. Nezda se ti to uz trochu ohrany, kdyz se uz po tolikaty ukazuje jak je Mika super, (nejenom pri startech), vymlouvat se pozad na neco?

Jo a fakt se tesim do Spa ta zatacka za cilovou rovinkou je fakt super akorat sita pro Schummachera ha , ha.
neregistrovaný "MK44"
15. 8. 2000 14:36
DC versus MH
To, že DC odstartoval hůř než MH je dáno tím, že neměl (jak si většina z vás * - McLarenistů myslí) stejně nastavený auto. Ferrari to bude mít těžký, držme palce... HOWGH
neregistrovaný "Plancius"
15. 8. 2000 14:28
Ha - ha - a ha
Nevím co hodnotíte. Jste asi fakt machři, když víte už před závodem (myšleno Maďarsko), že Mika vyhraje. Sleduji svoji čtrnáctou kompletní sezónu a po kvalifikaci a warm-upu bych na něj nevsadil nic. A bylo by nás asi víc než Vás... No krásně příjemné překvapení a závod Mikova stylu, kdy pokud je ve vedení a nikdo mu nepřekáží je jednička. V přímém souboji je poloviční a vždycky poloviční byl stejně tak jako Senna o čemž se moc nehovoří. Rozhodující pro šampionát je to, že se Mika dostal pod onen tlak, který potřebuje a který dělá z Schumachera školáka a smolaře. Další závody pojede stejně jako všechny dosavadní ve kterých musel vyhrát. ( viz. poslední závody předchozích sezón ) Pod absolutním tlakem okolí je nepřemožitelný a je větší než samotný Šumi - byť přiznávám že je to dočasné a časově omezené. Spa bude těžká, neboť např. DC bývá na této trati lepší než MIKA.
neregistrovaný "Lukas99"
14. 8. 2000 15:29
Re: miku bych nejradci pohrbil!!!!!!!!
Hmmm ale pánové :-))). Nic proti Šumákovi je asi nej, i když je to pěkný prase když jde o šampionát (viz kolize s Hillem v Australii + Villeneuve v Barce???). Mika je 2. nejlepší, o fous, protože rozdíl mezi Ferrari a McLarenem je marginální. Nezapomeňte, že kvalita monopostu není dána pouhou konstrukcí, ale také testováním a laděním na kterém se podílejí piloti. Ti teprve dobrušují celkovou kvalitu a výkon vozu na daném okruhu. Sumasumárum, kdyby byl Mika nýmand, tak by s McLarenem jezdil kolem 4-5. místa při vyrovnanosti stájí. Ale on dokáže být rychlejší než Šumák a to i o dost, při témeř stejném technickém vybavení. Přeberte si to sami vy skalní Ferraristi :-))))
neregistrovaný "_neo1"
14. 8. 2000 15:05
Re: miku bych nejradci pohrbil!!!!!!!!
DC ma taky dobry auto a odstartoval na***. Start není jenom záležitost auta ale i jezdce a Mika To prostě umí a Vás to sere!!!!
neregistrovaný "petemobil"
14. 8. 2000 13:43
Re: miku bych nejradci pohrbil!!!!!!!!
To je fakt. Moh by si potrasat rukou leda tak s

Mazzakanem
neregistrovaný "Boda1"
14. 8. 2000 13:41
Re: miku bych nejradci pohrbil!!!!!!!!
No prave, s dobrym autem umi vyhrat kazdej. Kdyby Mika dostal cokoliv jineho, tak jezdi na chvoste.
neregistrovaný "petemobil"
14. 8. 2000 13:39
miku bych nejradci pohrbil!!!!!!!!
Mika je jantar plechovej.Ma je dobry auto.

vyz start na GP Hungaroš.Se Shumim stejne vystartovali,ale jemu to proste lip jede
neregistrovaný "Boda1"
14. 8. 2000 13:24
Re: Jak jsem predpokladal
Mika neni nejlepsi. McLaren je nejlepsi. Mika z toho tezi. Kdyby jezdil se Schumim v jednom tymu, tak by ho Schumi strasne deklasoval.
neregistrovaný "_neo1"
14. 8. 2000 10:30
Re: Jak jsem predpokladal
MIGu jsi asi slepej když nevidíš že je Mika pořád ještě lepší než šumák
neregistrovaný "MiG-211"
13. 8. 2000 21:16
Re: Jak jsem predpokladal
Ano v Madarsku je Mika jaksi nejlepsi, ale ve Spa?? Nebo na jinejch okruzich??? :))))
neregistrovaný "preadelien"
13. 8. 2000 19:19
Jak jsem predpokladal
Presne v Madarsku Mika zase dokazal , ze je stale nejlepsi.Takovejdle prubeh VC jsem si presne predstavoval a ocekaval.Tak ze hura do Spa
neregistrovaný "MK44"
10. 8. 2000 21:44
Re: tak bacha
Víš, tvrdit o někom, kdo při jakémkoliv (byť jen sebemenším) náznaku deště jede strachy přezout, že je dobrej na mokru, je blbost. Dobrej na mokru je Schumacher, Barichello, Frentzen a možná Irvine. A na suchu je průměrnej. Kdyby jezdil (v 1994) na Benettonu, jako Schumi, titul by asi určitě nezískal...
neregistrovaný "preadelien"
10. 8. 2000 11:32
tak bacha
Mika proste je nejlepsi a to dokaze i ted v Madarsku. A co se tyce mokra je na nem velmi dobrej. To ,ze je na suchu nejlepsi, tak vsichni cekaji ,ze bude i na mokru, ale tam je "jenom dobrej" , ale ve srovnani s ostatnimi je porad v prvni petce.
neregistrovaný "jano10"
10. 8. 2000 08:27
???
Mika je The best mozno v piskvorkach!!! V startovom poli F1 je to len priemer, ktory dostla dobre auto. Mozno by bol The best No.2 pre chudaka Ayrtona, ale to uz je ina piesen...
neregistrovaný "Tifosi1"
9. 8. 2000 22:56
Re: Best
Nelze než souhlasit... myslim, že jsou na tom stejne s Rubinhem. Oba vyhráli až když jezdili s dobrým autem... Forza Ferrari :-)
neregistrovaný "MK44"
9. 8. 2000 21:59
Re: Best
Mika není nejlepší, Mika je průměrný. Má však dobré auto.
neregistrovaný "petrn"
9. 8. 2000 21:56
Re: Best
Mika teda urcite neni nejlepsi, kdyz je mokro nebo technicka trat tak je v .....
neregistrovaný "Boda1"
9. 8. 2000 19:32
Re: Best
Pro pouziti vyrazu stale je vhodne, aby popisovany jev vznikl v minulosti a trval do soucasnoti. Mika nikdy nebyl nejlepsi, takze vyraz "stale" je zde pouzit nevhodne.
neregistrovaný "_neo1"
9. 8. 2000 15:21
Best
Mika je určitě bez pochyby nejlepší jezdec.