Aj ked ja moc design citroen nemusim 😊
😁 >😁 😁
Ta nova 207 je celkom dobra. 😊
Nova 207 je opravdu moc pekna a to i ve skutecnosti.Porve jsem ji videl asi pred mesicem v Trnave, kde se ty potvurky vyrabeji.Zdalky vypada super, ale po blizsim ohledani je to docela hruza co se tyce dilenskeho zpracovani.Licovani uplne v * a to pominu "malickosti", ze nesly dovrit pate dvere, pry moc hrube tesneni >😁 .Proste francouzky sekernicky zpusob, ale auto to je designove moc hezke.
206 nemala pekny interier.Boli tam take zaujimave plasty na pristrojovke.
Ale teraz to vyzera dobre.Dobry povrch palubnej dosky ma aj Octavia Tour.
Je to na dotyk makke a dobre spracovane.Teda aspon SLX 2,0 85 KW >😁
KOMBI
Ale teraz to vyzera dobre.Dobry povrch palubnej dosky ma aj Octavia Tour.
Je to na dotyk makke a dobre spracovane.Teda aspon SLX 2,0 85 KW >😁
KOMBI
to:Tommy181
Nejvíc se mi líbí ti, kteří hrozně chtějí 206-ku, díky úspěchům 206 WRC v rally. Daj si na to samolepky WRC, samolepku na víčko od nádrže, dozadu křídlo a pod kapotou mají vynikající motor 1.1, který má úžasných 44kw >😁 >😁 >😁 . Viděl jsem jak se snažil předjet Favorita 136L (má myslím 46kw) ve stoupacích pruzích a protože se blížil vrchol, kde už byl zase jeden pruh a jeli vedle sebe odhadem asi 110 km/h, tak ten v tom Favoritu dal za čtyři, dupnul na to a ujel mu >😁 >😁 >😁
Nejvíc se mi líbí ti, kteří hrozně chtějí 206-ku, díky úspěchům 206 WRC v rally. Daj si na to samolepky WRC, samolepku na víčko od nádrže, dozadu křídlo a pod kapotou mají vynikající motor 1.1, který má úžasných 44kw >😁 >😁 >😁 . Viděl jsem jak se snažil předjet Favorita 136L (má myslím 46kw) ve stoupacích pruzích a protože se blížil vrchol, kde už byl zase jeden pruh a jeli vedle sebe odhadem asi 110 km/h, tak ten v tom Favoritu dal za čtyři, dupnul na to a ujel mu >😁 >😁 >😁
😁