petrumr
v TYM Holandsku lidi dojíždějí za prací hodně km za den,ale sou tam dobrý silnice,tak ty auta nejsou zničený jak u nás a když jedou na dovolenou s tym svojim karavanem tak se jim pro nic za nic říká bludný holandan.Já bych tipl-50t/rok-rodinný a podnikový-100t/rok
no já jsem ednou mluvil s člověkem kterej si proťuknul auto z holandka slušný zachovalý, na tacháku asi 160 .... jenže dle cebie nebo čeho to bylo to mělo původně přes 350 ..... jinak co mám zkušenost tak i auta z srn maj skoro dycyk stočenej počítač ... ale za to poctivý čeští bazaristi nemůžou ne ne to ty zlý západní který jim ani nedávaj servisky ....
petrumr
když tam má stav thg,tak je to jasný-proč tam nemá napsaný kolik to má najeto?A všechny sou kolem 80t. 😉
co jsem koukal na ty focusy ,co nabízí myslím,že ani jeden z nich nemá na tachometru skutečné kilometry,auta dovážená z holanska
-jsou auta rychle odjetá tz.2 roky starý mondeo TDCI má běžně najeto
230000km, nevšímnul jsem si jestli k tomu jsou servisní knížky,ale spíš asi nebudou,serioznější auta z dovozu pochází z rakouska a srn,
z francie ještě nikdo celé auto nedovez,z itálie je to všechno ujetý, belgie se vozí pouze bouračky a už toho moc nezbývá
pro informaci mrkni na nabídku internetu-
[odkaz] do země hledámí dej niederland a hledej focuse od roku 2000 v TD uvidíš kolik stojí a kolik mají najeto,když koukneš na ty samý auta v srn, jsou dražší,ale mají i lepší kilometry (vše závisí na ceně),
prostě za málo peněz ,málo muziky,ani čech ,ani němec neprodívá auto TD,když má najeto 50000km,za poloviční cenu
-jsou auta rychle odjetá tz.2 roky starý mondeo TDCI má běžně najeto
230000km, nevšímnul jsem si jestli k tomu jsou servisní knížky,ale spíš asi nebudou,serioznější auta z dovozu pochází z rakouska a srn,
z francie ještě nikdo celé auto nedovez,z itálie je to všechno ujetý, belgie se vozí pouze bouračky a už toho moc nezbývá
pro informaci mrkni na nabídku internetu-
[odkaz] do země hledámí dej niederland a hledej focuse od roku 2000 v TD uvidíš kolik stojí a kolik mají najeto,když koukneš na ty samý auta v srn, jsou dražší,ale mají i lepší kilometry (vše závisí na ceně),
prostě za málo peněz ,málo muziky,ani čech ,ani němec neprodívá auto TD,když má najeto 50000km,za poloviční cenu
Dokud nebude tlak kupců ojetin v ČR na to, že budou kupovat jen auta s minulostí a o pochybné bouračky s přetočenými km nikdo zájem mít nebude, bude sitace stejná jako je teď a prodejci si na svém nepoctivém jednání budou mastit kapsu.