Novinky
0
:yes: :yes: :yes:
Po stažení hybridního accorda a insightnie z trhu kvůli téměř nulovým prodejům se musí Honda pochválit za vytrvalost. Asi maj dost peněz... 😄 Pokud ale příjdou s opravdu dobrou cenou, tak třeba konečně prorazí, ale moc tomu nevěřím. Hondy nepatří mezi levné automobily obecně, natož honda jako hybrid.
Proč toto, nestačí král autohnusáků Honda City? I Sssssang yong bledne závistí! >😁 ...já vim, hybrid je o něčem jinym...
No, city neni hybrid... a v tej kategorii by som bol schopny vymenovat ovela hnusnejsie (ne)tvory... Thalia, Albea, minula fabia sedan... lsad len jedno auto v tej katogorii vyzera dobra a proporcionalne, a to ten novy fiat...
Takhle ma podle me vypadat hybrid. siluetou sice dost podobny Priusu, ale jako celek to pusobi mnohem lepe
Myslím si, že je potřeba zchladit hlavu a vrátit se nohama na zem. Moc by se mi líbilo, kdyby to auto vypadalo tak jako na těch fotkách tady, ale asi to bude trochu jinak. Někde sem zaslechla, že se prý má jednat jen o model Jazz, s upraveným motorem, a možná lehkým faceliftem. Ale v žádném případě nelze čekat takové designové hody, jako u Civicu. Už jen ta cena dává jasně najevo, že někde se bude muset šetřit. A i za design se platí, a penězi v tom lepším případě... Podle mě jsou ty fotky jen marketingový tah, který má o ten vůz vzbudit zájem. Ale třeba to bude vše úplně jinak... nechme se překvapit....