Čaute
Chtěl bych se s váma poradit o koupi ojetého auta.Mám pár požadavků a představu jak by auto mělo vypadat.V celku mi teda nejde o vzhled navenek ,ale co je uvnitř.Na značce tolik nesejde ,hlavně at to není dacia či jiná sociální značka(ted se neurazte Smile)
-takže cena 120000,- to bude strop výš už nehodlám jít,pokud to nebude nějaká bomba
-motor (alespon 70KW) chci aby byl dynamickej,ale taky kultivovanej a při lehké noze moc nežral , max zdvihovém objemu do 2.0
-ujeté kilometry myslím si ,že hranice 80-90 tisic je akorát
-rok výroby 2000 a lepší
-palivo výrazně nerozhoduje (nafta,benzin)
-karoserie hatchback,kupe za ty bych byl rád,ale spokojím se i se sedanem a liftback
-náhradní díly,servis vím ,že třeba takový opel či fiat něco stojí ,ale furt to neni audi,benz apod,takže bych to lehce zanedbal
napadá vás něco?
Čičo
0
rok výroby 2000 a lepší, 80-90 tis. km - 😃)
Buď chceš auto do 120 tisíc alebo do 90 tis. km = 2-3 ročné a to za 120 tisíc nezoženieš ani náhodou!
Aké veľké auto potrebuješ - 1 človek, rodina, náklad?
Koľko kilometrov ročne? Mest👋diaľnica?
milan3
0
Jasne, Fiat Stilo, do ceny se +- krasne vejdes mrkni na mirne jety exemplare hlavne na www.fiat.cz u dealeru. Vyhni se 1.8 benzin jinak je to vcelku jedno, doporucuji vybavu Active, (2x airbag, manualni klima, central, elek.okna) neni problem s chybama bagu, idealni rok od 2003, lepsi 2004.
Chtěl bych se s váma poradit o koupi ojetého auta.Mám pár požadavků a představu jak by auto mělo vypadat.V celku mi teda nejde o vzhled navenek ,ale co je uvnitř.Na značce tolik nesejde ,hlavně at to není dacia či jiná sociální značka(ted se neurazte Smile)
-takže cena 120000,- to bude strop výš už nehodlám jít,pokud to nebude nějaká bomba
-motor (alespon 70KW) chci aby byl dynamickej,ale taky kultivovanej a při lehké noze moc nežral , max zdvihovém objemu do 2.0
-ujeté kilometry myslím si ,že hranice 80-90 tisic je akorát
-rok výroby 2000 a lepší
-palivo výrazně nerozhoduje (nafta,benzin)
-karoserie hatchback,kupe za ty bych byl rád,ale spokojím se i se sedanem a liftback
-náhradní díly,servis vím ,že třeba takový opel či fiat něco stojí ,ale furt to neni audi,benz apod,takže bych to lehce zanedbal
napadá vás něco?
Buď chceš auto do 120 tisíc alebo do 90 tis. km = 2-3 ročné a to za 120 tisíc nezoženieš ani náhodou!
Aké veľké auto potrebuješ - 1 človek, rodina, náklad?
Koľko kilometrov ročne? Mest👋diaľnica?