Novinky
looping
0
no a kromě toho případná střela (raketa), která bude útočit, bude spíše než opticky naváděna buď laserem, nebo tepelně...
Přejít do diskuze
Pekelná Micinka
Je moc pěkná,i když by se mi líbila v normální khaki víc. Spíš by mě zajímalo jestli má cenu, aby to mělo takovejhle vzorek, pokud by se nějaký zaměřovací systém soustředil na okna. A taky by mě zajímalo, jestli na to maj nějakej kryt korby, protože ze střela to auto může vidět z nadhledu a náklad rozhodně asi takovejhle pattern mít nebude, totéž prázdná korba by měla být vyvedena ve stejném vzorku.
T613
Tady jsou opoždění, jinde mi už to dali před měsícem :-! Sakra, jdu navrhnout Okristanovi Tatru >😒]
T613
80%majitelem Tatry je společnost Tatra Holdings s.r.o. [odkaz] , která je vlastněná společností Black River s.r.o. Ale ve své podstatě je to americko-indická investiční skupina.
Navtech
Tatro vše nejlepší k narozeninám! Máš narozky, ne? Jinak to neni možný! >😁
T613
Tatra se pod vedením kanadského Terexu (bývalý majitel) dostal do černých čísel, a současný majitel to stále udržuje 😉
norday
parada, to jedno video co jste tu dali je neuveritelny..ta dvoumetrova dira..no ty kra*vo!😃 jak na tom ted vubec tatrovka? financne?..ja vim ze je to mozna utopie, ale porad snim o tom ze casem vydelaji tolik ze rozjedou zase i osobni auta😃)
Blue Sun
Tady se to testovalo právě kvůli rozmanitosti terénu, kde původní barevné schéma moc nefungovalo.
Blue Sun
Taky, taky. Ale je to složitější. Zajímalo by mne, zda použijí více schémat, nebo jedno pro všechna auta. I to udělá dost.
mozna - je to jen moje domnenka - to funguje i jako obrana proti detekci pomoci optickych systemu .... ty jsou zalozeny na digitalizaci a tyhle fleky daji algoritmum pekne zabrat.
T613
Jordánci to aplikují na vše, a co jsem viděl fotky, tak na větší vzdálenost se to stává "neviditelným"
Blue Sun
K té se už asi nedostanu, pokud nezačnu jezdit trucktrial. A to mě moc neláká.
Blue Sun
Ve středoevropských podmínkách je účinnější. Na pláních v USA by byla k ničemu, ale tady je vhodná právě proto, že líp rozbíjí siluetu auta třeba v lesním porostu, křoví... A ty algoritmy jsou tam právě proto, aby se co nejlíp analyzovala silueta auta a rozložila se do maskování.
T613
účelem digi kamufláže je dokonale rozbít siluetu vozu. Někde jsem viděl fotky porovnání vojáká v obyč uniformě a digi uniformě. Nebe a dudy.
Blue Sun
To video je masakr. Dávají jí zabrat, co se do ní vejde 😄 Já si to zkusil ještě ve staré 815 na polygonu v Brně na Výstavišti (jen jako spolujezdec) a je to teda síla.
Líbí se mi ty záběry bočního náklonu... pneumatiky už auto moc nedrží, ale nepřevrátí se a nepřevrátí.
Líbí se mi ty záběry bočního náklonu... pneumatiky už auto moc nedrží, ale nepřevrátí se a nepřevrátí.
T613
Jedině tohle [odkaz] Je to ze Sibiře, během zkoušek pro Indickou armádu. To pod plachtou je raketomet (dnes se tomu říká MLRS)Smerch ráže 300. Rusového montují na podvozky MAZ 543, ale Indové to chtěli dát na Tatry. [odkaz]
Tano
Se divím, že tou speciální "digitální" kamufláži nenatřeli i kola. Jak nepřítel někde v poli uvidí pouze 4 černé kola a nikde nic, hned tam pro jistotu vysřelí nějakou raketu 😄
briza
Dost by me zajimalo nakolik je ta "digitalni" kamulflaz ucinnejsi nez klasicka a nakolik je to akorat zpusob jak z vojaku vytahnout vice penez ("slozite matematicke algoritmy" ... bla bla).
gld
dať to na 30 palcové chromové disky a do čiernej metly a máš drtič hummera >😒] :yes:
marek.g
:yes: to bych chtel mit doma.akorat bez maskovani bo bych ho na zahrade nenasel >😁