Jaké auto byste doporučili?V autech se vyznám,ale tady bych se raději poradil chtěl bych kombi v benzínu asi 1.6.Je podle Vás lepší volbou
Octavia combi II,Renault Megane combi II,Opel Astra combi II,Ford Focus combi II.Ač mé kufr nejmenší je u mě favorit Focus.Jak je to u Vás?Dík
Sranki
0
Strucne to zhrniem.
Octavia I aj II podla mna predrazena, Megane Grandtour - kvalita nic moc, Astra a Focus OK. Mojim favoritom by bol asi Focus.
Treba sa v tom zviest a zvazit ponuky predajcov (navstiv podla moznosti aj viac z jednej znacky).
mysak2
0
No já jsem zsatánce automobilů koncernu VW takže moje volba by bala jasná zvolil bych Octavii combi II 1,6 FSI 85Kw. S fordem nemám dobré zkušenosti ohledně spolehlivosti alespoň co vím od známých.Asi se na mě sesype vlna odporu, ale podle mého názoru je OCtavia daleko kvalitnější a precizněji udělaná než Třeba Focus, nebo Megane. Podle mě bude Octavia míň zrtácet na ceně.
Octavia combi II,Renault Megane combi II,Opel Astra combi II,Ford Focus combi II.Ač mé kufr nejmenší je u mě favorit Focus.Jak je to u Vás?Dík
Octavia I aj II podla mna predrazena, Megane Grandtour - kvalita nic moc, Astra a Focus OK. Mojim favoritom by bol asi Focus.
Treba sa v tom zviest a zvazit ponuky predajcov (navstiv podla moznosti aj viac z jednej znacky).
Ale ť už vybereš cokoli přeju ti štastnou ruku.