Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Alfa Romeo Mi.To: první foto interiéru a srovnání s 8C Competizione

126 komentářů

Blue Sun
Dobrý marketing. Snaha přesvědčit lidi o tom, že mají vlastně mnohem více, než jen malé auto? Že vlastně mají závoďák v levném plášti? To by mohlo zabrat.
Musím říct, že se mi Alfy nijak nelíbily, ale 8C a Mi.To razantně mění můj názor.. A pokud budu uvažovat o hatchbacku, bude na vyšších pozicích.. Ještě ať to dobře drží na cestě😊 Jen tak dál Alfo😊
A2
Veliké designerské dílo, najdou se tu jistě tací, co budou tvrdit, že je to přístrojová deska z Brava, ať je. Tato ovšem s nádherným horním dílem z nejkvalitnějších materiálů.
Exteriér? Sen všech automobilek.. :yes:
Ghostyx
Krasne autiii, to souhlas... :yes: :yes: :yes:
Alfa Romeo je jedna z mála značek,u kterých se mi líbí všechny modely.Od sice starší,ale stále velmi pohledné a nadčasové 147,až po úchvatnou a nepřekonatelnou 8C :yes: ...
Mi.To je krásné auto,které jistě splní sen mnohých ctitelů 8C,kteří na ni nemají.Sen vlastnit 8C Junior...
Každopádně je to skvělý marketingový tah
norday
No ty kra....vo!!! Predstavte si mit doma obe...😃) jednu na hrani druhou na jezdeni po meste a ve stejne barve😄 Takova sada."kompletni reseni" pro vasi domacnost😃)))
:yes:
GTI
Malinký míťa se přetahuje s osmiCkou... jak k tomu ta ikonozní superalfa přijde? Tohle tedy radost diamantovým kovbojům neudělá. Nebo, že by fakt byl míťa tak dobrej, či osmička tak slabá? Jak to vlastně je? Co takhle vedle sebe postavit erosmičku od AUDI a naproti ní... Foxe s rychlejma pruhama?

Míťa a 8C... dva světy. Pokus se je propojit ve svém srdci. Jen ve svém srdci, neb na silnici budou míťovi drnčet osmičky až se osmiCka kolem přežene.

Ale i tak, pochvalme Alfu za tento počin - malinký šporťáček... kup ho své dívce k narozkám v červené, bude ráda. No... a ty ve své 8C též, ne? Nebo snad si to představuješ obráceně?
Capajevko
ja nechapem preco(!!!!) mas take neskutocné komplexy z talianskych znaciek a ich modelov. vsetko z I musi byt srot na 4 kolesach co nesiaha ani po podbehy koncernovym vytvorom zo stajne VW. ibiza je oproti Mi.Tu neskutočna zlatanina tvorov. zato Mi.To je esteticky vyvazene z kazdej strany. a najviac na vsetkom ma zaraza, ze to ma byt auto pre frajerky. co je potom lacna ibiza? faro pre buchacov??? normalne chytam zachvaty pri citani tychto provokacnych clankkov z tvojej dielne. :no: :no: :no:
Blue Sun
Nauč se číst, potom přemýšlet a pak teprve, prosím, piš do diskusí. GTI nesrážel kvalitu značky ani modelů. Kritizoval jen myšlení marketingu, který tímhle způsobem dost znehodnotil původní 8C. Fakt si nepřipadáš jako blbec?
GTI
Míťo, vlastně Čapajevko, koukám, že větší problém máš ty než já... já míťu velmi chválím. Je to malý vůz se sportovním šmrncem. Podle mého je to ideální autíčko pro mladou sportovní dívku, co má ráda pěkné věci a umí dobře jezdit. Mimochodem, doufám nemáš nic proti krásným mladým dívkám, co umí dobře jezdit a líbí se jim pěkná auta. Co mají ty dívky podle tebe řídit, Phaetona?

Ovšem, Čapajevko, drzka v hadích kopytech, se strništěm a s grand-carrerou na levém zápěstí, zde prostě pochop... toho bych směroval jinam. Přece, Čapajevko, nemůžeme všichni jezdit v míťovi 😄 😉
Capajevko
ja som reagol najma na to ze prirovnavat sice na dialku ale Mi.To k Foxu.
ps: videl som dost zien za volantom aut ako je phaeton 😉
GTI
Ale já míťu k Foxovi přece nepřirovnávám. Já píši právě a než o přirovnávání míťi k osmiCce...
Capajevko
priznavam 😄 trosku som vybuchol... pisem bakalarku a uz mi z toho asi trochu zasibalo >😁 heh
GTI
😄 :yes:
507
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Klaudius
Ty si katastrofa odkedy si sa narodil. Načo prispievaš, keď nevieš napísať nič čitateľné, nie ešte rozumné? Bože, prečo si dal dušu do barana?
Bylo to prvni co me napadlo po cteni clanku: Ta srovnavaci kampan jakoby podtrhnula koberec na kterem stoji majitel 8C. Je to asi jako kdyz jdete zene koupit podprsenku, tu nejlepsi kvalitu a ten nejlepsi material, aby jste si pri sundavani neodreli ruce a pak jdete kolem Lidl a tam je uplne ta sama za padesat korun a devadesat haleru. Akorat, ze je vlastne uplne jina 8-s
GTI
Jistě, podle mého je to trochu nedomyšlená reklama... jaksi jednosměrná.
C8 jsou už ale všechny prodané, myslím 😄
Každopádně Audi to vyřešilo líp, TDI v závoďáku (který vyhrává). To je něco jiného. :yes:
Klaudius
Iste, ale nejak sa začať musí. Doteraz to marketingovo nebola žiadna sláva. Možno odkukali niečo od VW, ten predávať vie. Každopádne, neznie to nesympaticky.
Počkej,k Míťovi přiřadit Foxe?K prémiovému superauťíčku přiřadit méně praktický ekvivalent pro Dacii Logan??? >😁

Ale s tou R8 máš pravdu.Jedny z nejlepších a nejkrásnějších supersportů všech dob by mohly poměřit své síly.Ale 8C je nesrovnatelně vzácnější...
GTI
No, právě proto by něměla být osmiCka dávána do předznačených souvislosti s míťou, to je přece jiný svět.
Je to sice jiný svět,ale design Míťi z 8C vychází...
A navíc je to skvělý marketingový tah :yes:
GTI
Jo, diamantoví kovbojové v osmiCkách jásají 😄
Spíš jásají potenciální majitelé Míťi 😄
Ani trochu se jim nedivím...
GTI
No to určitě... 😄
Jakpak to asi bylo myšleno?
GTI
Tak jak jsem to napsal, že ti kluci jsou v amoku.
v amoku jsou,ale z krásného a podmanivého designu :yes:
GTI
Aha... 😄
T613
A co to nasměrovat takto: Jsme Alfa Romeo. Značka vyrábějící klenoty jako 8C, ale i vozy pro běžné uživatele jako je Mi.To"
nebo druhá verze - 8C první vůz nového designového stylu Alfy Romeo.
V každém případě, i kdyby platila tvá verze, pochybuji, že by majitel 8C ho šel prodat nebo sešrotovat- Na to je příliš vzácné, stále má svou cenu. Navíc jak by k tomu přišli chudáci majitelé Audin? Ti by museli z unifikace zešílet..
GTI
Nejde o unifikaci, jde o to, že A3 se neprezentuje jako "skoro" erosma... Pro mne je ta horní reklamní asociace nepochopitelná.

Na ty "běžné" uživatele pozor, Čapajevko ti vysvětlí, že míťa je právě pro "neběžné" 😄 ale z mě neznámých důvodů by to auto zakázal dívkám...
T613
Nevím kdo je Čapajevko, a tak nehodnotím (některé zásady je dobré převzít >😒] ). Mě asociace kupte si Mi.To koupíte si miniC8 nenapadla, ale třeba to tak autor myslel. V každém případě jsem na Míťu zvědav na živo. Na fotkách vypadá dobře, ale na živo.. no uvidíme. V každém případě mu držím palec :yes:
GTI
😄 Jasně, také mu fandím. Čapajevko je horní diskuzní kolega.
Klaudius
Každý má nejaký spôsob a nejaký štýl. keby to robili ako Audi, tiež by si ich kritizoval, ale pre niečo iné. Skús pre zmenu pozitívny pohľad. 😉
GTI
Ten máš nahoře - ideální kára pro mladou sportovní holku, co za to umí vzít.
Ba ne, mlada sportovni holka je zcela ciste marketingove klise - tedy jako spojeni, ne ze by snad neexistovaly. Ale mlada sportovni holka (jako ta realna, ne ta z reklamy na nejakou super vodu bez kalorii, co vam vyhladi fuj na stehnech) ma docela jine priority, nez si kupovat designovou hracku. Ne ze by se mi alficka nelibila, to v zadnem pripade. Jen se obavam, ze v realu a ne rozumnejsich kolech bude vypadat spis jako oduly Budulinek, nez mensi nedokojenek bracha 8c. Holka, kterou vazne zajimaji zazitky ze sportu a ne "lajfstajl" investuje nemale sumy do ucelneho a racionalniho vybaveni. Obavam se, ze mita nesplnuje ani jedno, jakkoliv vypada dobre.
Ghostyx
Taky bych rekl, ze nejde o nic vic nez prezentaci noveho designerskeho stylu ve kterem se konecne po letech jakoby tapani Alfa nasla a je to dobre... Uz Brera je zajimavy pocin, ale furt tomu jakoby neco malo chybelo k dokonalosti, ale "Mita" a 8C je naprosta a designersky primo bozska dokonalost! :yes: :yes: :yes:
507
Klaudius
Čo si ty za exota?
MikyJ
GTI dostava rozum? Pekny prispevek :yes: Nicmene myslim, ze kdo ma v garazi 8C tak mu nejaky ten Mita zily netrha 😉
Sienn
Jo, je to moc hezké auto... Líbí se mi. Strefilo se mi přesně do vkusu. Mám rád malá šmrncovní auta, ale teda jen italská. Asi je to tím, že jsem zamilovaný do svého auta 😄
Jen by mě zajímalo jak se bude prodávat. Našlápnuto má dobře. Jenže kdo si to koupí? Ono se říká, že je to konkurent Ibizi, no to leda tak velikostí... Cenou ne. Když vemu za příklad sebe, jakožto fanouška Italů, tak se zamyslím nad tím co si koupím za auto... První mě napadne GP. Pak si řeknu, že Mi.To je taky fajn a udělám si konfiguraci. No jenže přijde šok a za tu samou cenu Mi.Ta si koupím Bravo, s lepší výbavou a motorem 1,4 T-Jet... >😁
Já osobně kdybych si měl koupit nějaký hothatch do cca 800 000,pokud bych nepočítal své favority z divize RenaultSport,tak se mi také velice zamlouvají právě Mi.To a Grande Punto Abarth.Stačilo si jednou přečíst podrobný test v TopGearu,to byl vyvraceč všech mýtů... :yes:
Sienn
tjn, tak já teď myslel spíš ty auta okolo tech 120 koni... jinak abartha bych bral. zatim v ČR ale neni k dostani myslim 😄
v bílé barvě.... 😄
Se škorpionem ve znaku...
Sienn
skorpiona mam doma, nalepku >😁 ale na auto jsem ji jeste nedal >😁

by me zajimalo kdy to GP Abarth prijde k nam a za kolik... jestli vubec nekdy ;-\
Mohlo by příjít.Zájemci by se jistě našli 😉
Sienn
tak ja bych do nej sel... ted maturuju, od zari zacnu pracovat tak bych se treba i zadluzil >😁
GTI
Jasně, to je přesně vono, matura a Míťa... ovšem bacha na havarijní a zákonnou pojistku. Tu za tebe Alfa platit nebude. A samozřejmě garáž. Pokud tedy chceš mít míťu déle než týden... 😄

P.S. Držím palec ať ta matura dobře dopadne... totiž jen o to jde. Míťa (jednou) přijde sám... snad.
Sienn
tak ja teda po Mitovi nejak extra netouzim. akktualne se mi libi spousta aut. treba i passat cc 😄 az cas uvidi cim jednou nahradim svoje punto...
GTI
😄 :yes:
Klaudius
Tú garáž potrebuješ najmä pre VW a Škody, ak sa nemýlim. Ale máš pravdu, ak máš niečo iné alebo viac ako ľudia v okolí, automaticky si terčom. ja som sa raz pohneval s kamošom, čo závidel susedovi nového Passata a vážne sa chystal na "obchôdzku" s kľúčom. nechcel si to dať vyhovoriť, dostal jednu do zubov, a mal som o kamoša menej... >😁
GTI
>😁 správně.
Sienn
je teda fakt ze o tom aute moc nevim... videl jsem sice video, fotky, motor bude asi 1,4 T-Jet s 150-200 koniky, ale vic nic...
Sienn
Jinak co se týká té reklamy... Ano, mladí kluci se z toho asi udělají a začnou si snít svůj sen o supersportu Mi.To. Ono možná fungovat to bude.
A majitelé pravého supersportu od AR? Myslím, že jsou na takové úrovni, že se tomu maximálně zasmějí pokud si toho vůbec všimnou a nemyslím, že by z toho měli mít špatné spaní. Oni jsou přece ti co mají originál tak můžou být velmi spokojeni...

Jinak reklama je hodně zvláštní věc. Si vzpomeńte na dodávku od Fiatu jak jí řídí Schumacher. Ten teda jezdil snad i Pandě. >😁
Takze vyfocení dvou rozdílných AR vedle sebe mi nepřijde zrovna divné...
GTI
No, pozor, jestliže ti automobilka nabízí reklamu - buďto osmiCku, nebo Míťu... na to jsou diamantoví kovbojové hákliví. To by to muselo být popjato jako evidentní nadsázka, nějakj jako vtípek a tak. To tam ovšem chybí...
Sienn
tak zalezi kam ty fotky sli... jestli z toho vubec bude nejaka reklama v mediich a jak bude finalni podoba vypadat...
no a nebo na to AR prdi, pac stejne se 8C uz davno vyprodala... Spider taktez...

jo nedavno jsem videl propagacni obrazek Fiesty ST a hadej s kym. ano, s Fordem GT... 😄
GTI
;-\ 😄 :yes:
Klaudius
Myslíš? Povedal by som, že tí s 8c budú vždy tí lepší - a o to ide. Podľa mňa to tento model nijak neponižuje. Krajšia, lepšia, dokonalejšia sestra mladého Juniora. Diamantového kovboja s 8c v rukách to určite neurazí. To by nebol diamantový kovboj, to by bol nafúkaný pablb.
GTI
Krásnej volant, to logo na středu hejbe tepem, co? Fantastická sedadla, dokonce středová loketní opěra (bravo), přerostlé střední výdechy, příliš utopené ovládání klimačky, namísto stříbrného panelu bych volil tmavší odstín "drásaného" hliníku. Šikmý zadní pohled velmi potentní, auto "jede" a "sedí". Tak ho kup, to je to jediné, na co Míťa čeká. Vsadím se, že ho nekoupíš...
T613
sice staré jako svět, ale
[odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
GTI
:yes:
T613
v první epizodě myslím je jasně řečeno, že 8C je průkopníkem nového stylu Alfy 😉
Klaudius
Nový štýl s retronádychom v pozadí. Dizajnová dokonalosť sama.
507
KANKUNEN
Jo v Česku budou spíše nové Pola. Sice ne krásné, ale dobré proporce a ani jedna škaredá linka, prostě jako vždy. Osobní zkušenost s AR 156 - skvěle se v něm jezdí a ještě více se leží pod ním. Mazda je podle ní jako by se zastavil čas s poruchama.
Vajtus
Od prvních črtů tohle auto obdivuji a nemohl jsem se dočkat fotek interiéru, teď jsou tady a splnily mé očekávání... Sice jsem doufal, že bude středový panel natočený k řidiči, jako to má třeba 159, ale na druhou stranu tato varianta je pro automobilku kvůli přstavbě na pravostrané řízení(v Anglii se určitě taky bude prodávat😊)nevýhodná a je to přeci jen(ikdyž to není znát) nejlevnější Alfa... Jinak odkaz na 8C je výborný tah a myslím, že AR na Mitu neprodělá... Takže design se povedl a teď už jen jak bude jezdit... :yes:
Ta srovnavaci kampan ma sugerovat podobnost Mi.To. s 8C. To je trochu hloupa kampan. Majitele Mi.To. se vejdou mozna do dvaceti tisic Euro a maji pritom zit v ekstazi 8C. Kdybych ale vydal 200000 Euro za 8C citil bych se ted trochu hloupe 8-s .
Nicmene je Mi.To. celkem povedene auto a verim, ze bude mit i prodejni uspech. Dalo by se take rict, ze doufejme ne takovy jako treba VW Polo a ty duvody k tomuto vyroku by mohli byt kazdemu Alfistovi jasne ...
507
Prosim Ta mily 507, neotravuj uz diskusie na auto.cz svojimi imbecilnymi prispevkami. Prinutil si ma po hadam vyse dvoch mesiacoch opät prihlasit a zareagovat, lebo tie Tvoje vyplody sa nedaju citat.
A teraz k autu. Myslim si, ze to bol od Alfy dobry pocin a svoju klientelu si isto-iste najde.
webpaja
Zadal jsem uz redakci, ale ta o blokaci zrejme nema zajem...verim, ze se utluce sam. 😉 Rad se tu pobavim s kymkoliv, kdo obhajuje rozumne svuj nazor, ale tohle je opravdu moc.
507
pallas
tebe to luto nemusi byt, ved este nemas ani vodicak. A aj ked si ho o par rokov urobis, tak si alfu nekupis, ale nejakeho vylagrovaneho Golfa zvareneho z dvoch buranych. Na okna folie, do kufra basak, a budes nam hucat pod oknami. Ach jaj.
507
Klaudius
Zablokujte už niekto tohto somára.
webpaja
Je mi te lito chlapce... 😄
507
webpaja
Neumis cist?
Tedy řeknu Ti, používat s Tvými názory na auto-fóru takovýto nick je docela drzost. To si BMW nezaslouží. :no:
507
webpaja
Meles tu pate pres devate, pokud jeden den tvrdivas neco, tvrd to i druhy...jinak jsi za hlupaka!
Nic jsi nepochopil!
to nemůžeš napsat, že se ti nelíbí a tečka? je to tvůj názor a máš na něj právo, ale psát na sáhodlouhej komentář o tom, že italskej design je katastrofa?😶 to je docela troufalost, to chceš napsat, že Ferrari sou hnusný? nebo Lamborghiny sou hnusy? a Masserati to samý? no to je fakt odvaha...

sám osobně si myslím, že Alfa jde od roku 2004 hodně dobrým směrem a nová 8C je tím důkazem akorát škoda, že je jenom pro vyvolený, ale to se už netýká Mi.Ta, navíc myslím, že v GT verzi nebude mít konkurenta ve své kategorii. No prostě Cuore Sporitvo
507
Mr.Murphy_
Ahoj Danieli, dnes je hodně teplo, že? >😁 :no:
Capajevko
>😁 :yes: ja som na neho chcel tiez reagovat, ale to nema ziaden zmysel 😄
507
507 prosímtě, vím, že je venku horko, řekni GTImu, ten ti poradí, kde se dávaj mokrý hadry. Tvůj názor ti neberu, ale necpi ho tu na padesáti místech v diskuzi, pokud někdo na ty blitky bude chtít zareagovat, najde si je na tom jednom místě.

Teď k Mitu, auto zraje jako víno a podle reakcí Sienn_CZ se líbí mladým lidem. Pak jedině a velké bravo Alfě, toto byl její cíl, omladit cílovou skupinu směrem k 18-30. Co naplat, že už tam nepatřím, ale Mito mně bohužel (bohudík) velmi oslovilo.
507
pallas
Daniel, a vies o tom, ze Alfu ty osobne vobec netrapis? Ty totiz nie si cielova skupina. Ty nie si zakaznik. Oni auta vyrabaju, aby ich niekto kupoval. Ty listujes casopisy a predstavujes si, ake to bude super, ked raz budes mat vodicak. Zatial sa povoz na skutri, na leto je to parada.
webpaja
[odkaz]
Sienn
nooo.... :yes😒br />
predek, ktery vychazi z nove laguny meganu slusi daleko vic nez lagune.... zadni cast se mi taky libi. jen u toho tridvirka by me zajimalo jaky bude zadnobocni vyhled. asi nulovy. v ty stribrny barve moc nevynika. lepsi by byla naka oranzova nebo cervena 😄
webpaja
5d vypada z profilu trochu "bravovite", ale jinak je to velmi dynamicke! :yes:
GTI
Jo... až bagetozní...
webpaja
Copak? Z Francie jen vino, syr a parfem? 😄
WOW!
WOW!
Já to věděl,že se Renault vrátí k avandgardnímu designu

Tisíckrát díky,Renaulte :yes: :yes: :yes:
webpaja
Vypada... jak bych to..."namachrovane", ale tim spravnym zpusobem. Skoda obecne nevyvazenosti designu Renaultu.

Ted bude mit v portfoliu nevyrazne Twingo, libive Clio, razantni Megane, hezkou Lagunu Grand (liftback nezminuji, zad je zvlastni...), par MPV.
Chtelo by to generalni smer, ten chybi. Jestli je vsak novy Megane tim smerem, pak rikam ano. 😉
GTI
No, tak to snad ani neměli raději ukazovat 😒 Není to polotovar? Nebo nějaká slepá ověřovací série s názvem - tudy ne?
507
webpaja
To neni prototyp, ale predseriovka...takze se nic uz menit nebude.
RS
Laguna vyzerala strašně, ale v skutočnosti je opravdu strašná. Megane vypadá celkem nadějně :yes:
webpaja
To auto ma naboj, bude mit uspech...uvidis 😉
507
Andy
Po strasidlu lagune prijemne prekvapeni, az teda na 3D verzi, bocni profil mi prijde slaby. Za predek a s mirnou vyhradou i zadek vsak patri :yes:
Blue Sun
Eh... doufám, že ne. To se fakt nepovedlo.
figurka
Současný Megane bych označil za extravagantnější, hlavně naživo působí, že je velký ale pocitově velmi "lehký". Tohle mi přijde dosti "těžkopádné" a nefrancouzky agresivní (hlavně foto zepředu) S trochou dávky fantazie by se to hodilo do sci-fi filmu jako lehký policejní obrněný vůz. Rozpačité.
ten 3dwer je zboku nejw luxus ae muzu jen doufat jestli bude mit wzadu wiceprwk. jinak podle meho nazoru po strance jizdnich wlastnosti wede s golfem a focusem predem prohranny souboj :yes: ;-\
ten 3dwer vypada z boku hodne dobre a jako celek je to fakt pekny auto :yes: :yes: ale zase nadruhou starnu muzu jen doufat,jestli bude wzadu wiceprwk. protoze jinak podle meho nazoru wede megane s focusem a golfem po strance jizdnich wlastnosti predem prohrany souboj ;-\ ;-\
jirka1203
progetto955.it -už vidiet mito aj v smotanovej, aj v čiernej farbe a musim povedat že v čiernej sa mi naozaj páči( včervenej metalize priliš nie)
a ktomu interieru.. ten je božský :yes:
marianek
Nejdriv automobilka predstavila 8C Competizione. Uzasny kousek genialniho designera. Na tento design dnes navazuje Mi.TO. Nemuze byt lepsi podpory prodeje, nez prave krok jako tento. BRAVO AR.
Když se tohle malé auto zjevilo s tím,že by se snad mohlo vyrábět,vznesl jsem k ženám doma dotaz,jestli je to průchozí a ať se dohodnou,která,protože se tak jako tak něco koupit bude muset.Všechny,že se jim auto líbí a že jedině červené.Žena poděkovala, že jí stačí to co má,holky se shodly,že by si na střídačku braly velké a tohle malé,podle okolností.Nicméně padlo i červené Bravo coby alternativa.Protože tim jezdit nebudu,je mi to jedno, je mi i jedno,jaký má kdo názor,jen je třeba se smířit,že to auto tu bude a holky obecně jej budou zbožňovat.Ještě padl návrh na Mini.Tím pro mne diskuse končí,děkuji za názory,platím ze svých zdaněných, takže hezké odpoledne...zase jdu pokračovat v práci.
Ku krasnym babam patria krasne auta,takze budes to mat doma dvojnasobnej radosti.Gratulujem.
Díky moc. Teď jsi mne docela dostal. Já čekal, že se mi sdělí informace,že jsem švorcák,socka,že jsem ještě nedospěl a ono tohle.To si tě budu pamatovat.Musím jeden názor:hodně chlapů si nepřipouští,že ženy budou stále významnějšími klienty i pro automobilky(nejenom pro ně),že budou stále vzdělanější,více vydělávat,že jejich názor či vkus se musí respektovat.Možná pohled na svět...
Viz Volvo C30,např.Tam sehrály velkou roli při vývoji a myslím,že skvělou. :yes:
Andy
Mozna u nas, ale na zapad od Ase uz to vedi, alespon mam pocit. Uz treba reklama na minulou A6, popisujici jaky by mel manazer byt a co potrebuje, respekt a poradnou karu, slovo manazer padlo v kazde vete a na konci, coby manazer, vystoupila z auta zena. Jinak tvym zenam bych gratuloval k moznosti volby a doporucil mini😄
webpaja
Zenam se nedoporucuje, zeny jsou svepravnymi zakazniky, ne? Te sve jsem taky nedoporucoval, dostala strop a hotovo...tendence rikat, ktere auto ne a ktere ano jsem spolkl 😄 .
Andy
Proc by se svepravnym zakaznikum nemelo doporucovat? Povazuji se prave za takoveho a rad si poslechnu nazor jinych.
Socky si nekupuju auta s krasnym designom,socka sa boji ist do talianskeho auta,lebo na to nema,socky jazdia vo velkoseriovych nudnych modeloch a tesia sa z toho,ze ich auto je najpredavanejsie v segmente.Nechcem radit,ale mna vzdy potesi ked vidim krasnu zenu v krasnej alfe (a to som uz par rockov zenaty,takze len pokukam poslintam a frcim dalej!).
GTI
Koukám, že tě doma držej zkrátka... >😁 😉
Ani nie,ale uz som vyrastol z tej hry na nove ciarocky v notese.
milan3
No i kdyz by to mnelo byt auto pro dceru tak co by starostlivy otec bych volil MINI proto ze to je nejlepsi antikoncepce! >😁 Jak by rekl klasik:" V MINI to jde taky ale jenom za tepla a za sucha ale jenom pres predni blatnik!!!" 😉
:no:
Pierro
Tak já to řeknu na rovinu - mě se MiTo ani osmička nelíbí. Předek postrádá jakýkoliv náznak elegance, zadek se pak shlédl ve Ferrari?? Tenhle nový alfí look prostě není mým šálkem kávy. Jsem docela zvědav jak se tahle designovka bude prodávat. Napadá mě paralela s Lancií Ypsilon. Tedy zajímavé a originální auto za poměrně hodně peněz... 😐
ten 3dwer vypada z boku hodne dobre a jako celek je to fakt pekny auto :yes: :yes: ale zase nadruhou starnu muzu jen doufat,jestli bude wzadu wiceprwk. protoze jinak podle meho nazoru wede megane s focusem a golfem po strance jizdnich wlastnosti predem prohrany souboj ;-\ ;-\
kurw pyco * net