82 komentářů
0
Koukám asi nikdo není ochoten něco zaplatit ... 😃)
0
klidně 15 milionů. Když máš 100, ještě Ti 85 zůstane 😄
Jde mi spis o procentualni vyjadreni prijmu vs naklady na leasing/akontaci. Priklad. Me stoji leasing cca. 12% z cisteh👋prumerneho prijmu a na akontaci jsem dal cca. 3 mesicni platy a zda se mi to az moc. Jake je "rozumne" procento a co je uz snobstvi/zbytecny prepych/vasen do aut. Preci jen auto by melo slouzit jen jako spotrebni nastroj, ktery by si na sebe mel "vydelat". Az budu kupovat auto priste rad bych vedel nazory jinych. Dikes za kazdy prispevek do diskuze.
Potreboval si sa pochvalit ze dost zarabas? Predpokladam ze neleasujes Daewoo Matiz.
😉)) Pochvalit opravdu nechci (jelikoz si nemyslim, ze hodne vydelavam) a Matiska vskutku neleasuji, ale planuji do par let presidleni do nemecka a rad bych porovnal zvyky cechu VS nemcu. Zarazi me totiz, ze nemci davaji pomerne dost velkou cast prijmu prave na auta a rad bych to porovnal.Tot vse.
No dobre, myslim ze by som za auto dal maximalne asi 8 mesacny cisty prijem. A to by som si musel byt isty ze mi ten prijem nebude klesat. Cim drahsie auto tym drahsia rezia. Dalsi prikla😜 moj svokor (po cesky tchan) uvazuje o niecom v hodnote asi 1 hrubeho mesacneho prijmu ale to nie je asi dost dobra ukazka. Teraz ma auto za asi 4 svoje hrube mesacne prijmy.
ehvie> Ten tvoj svokor, co si to chce kupit za plecku za svoj 1 mesacny prijem? Alebo sa chces iba pochvalit v akom je tvoj svokor baliku (= v akom si ty baliku), ze si za jeden plat kupi auto? A tych 8 cistych mesacnych prijmov mas na mysli svojich alebo svokrovych? Sa aspon pochval, co si chces kupit.
A vobec, porad mi, ktoru banku alebo firmu mam vytunelovat aby som si mohol kupit faro za 1 - 4 svoje platy?
A vobec, porad mi, ktoru banku alebo firmu mam vytunelovat aby som si mohol kupit faro za 1 - 4 svoje platy?
Ziadnu banku som nevytuneloval, zivim sa programovanim. Ziadne auto si nechcem kupovat lebo uz mam a ked si prezres MC tak uvidis ake.
ehvie> Neviem, ci som nasiel spravne riesenie. Mas fabku? Ak ano, tak to si asi dost lamer. Robis v nejakom statnom podniku? Myslim, ze spickovy programator si za 8 mes. zarobi na podstatne lepsiu karu.
rypak> Ten Tvůj nick sedí. 😄 Já mám fabku za 670.000Kč a kdybych chtěl, šla by i za 800. Na to popojíždění to ale stačí, ne?
Hufnagl> Stoji to vobec za to? Nech do toho Tvojho auta vrazis prachov kolko chces, stale to bude IBA Skodovka. Nikdy z toho nebude BMW, Audi ani nic podobne.
audino> Ale já z toho nechci dělat Audi nebo BMW. Mám Škodovky rád a myslím, že jsou kvalitní za dost fajn cenu. Nevím, v čem jezdíš Ty (že by audi 😄)) ), ale já bych koupil jedině funglovku a Audi podle mého gusta vychází tak na 1,3mil. a BMW tak na 1,7...
Ti žebráci v základu s podvyživeným dietním motorem, kteří v 80% tyto "lepší" auta na našich cestách zastupují, mně rozhodně neoslovují.
Nebo že bych si místo fabky koupil 2 ojeté Audi a 1BMW, abych vypadal jako BIG BOSS? (podle někoho...)
Ti žebráci v základu s podvyživeným dietním motorem, kteří v 80% tyto "lepší" auta na našich cestách zastupují, mně rozhodně neoslovují.
Nebo že bych si místo fabky koupil 2 ojeté Audi a 1BMW, abych vypadal jako BIG BOSS? (podle někoho...)
Ja som toho nazoru, ze radsej nez za 600K kupit funglovku, ktora za tie prachy urcite nebude plnit ulohu auta podla mojich predstav, si za tie iste prachy kupim nejake 4 rocne auto serioznej znacky, ktore urcite nebude nejakou "dietnou" low-end verziou danej znacky (mimochodom, za cenu nezanedbatelne nizsiu nez Tvoja fabka som takto kupil auto, ktore ako nove stalo asi 1,9 mil). To auto potom za nejake 2-3 roky predam a kupim si opat nejake 4-rocne. Aj rozdiel ceny za ktoru som ho kupil a za ktoru ho predam bude urcite nizsi nez keby som kupoval funglovku.
Ak si priaznivcom znacky Skoda, urcite mas na to svoje dovody a ja Ti ich nebudem vyhovarat.
Ak si priaznivcom znacky Skoda, urcite mas na to svoje dovody a ja Ti ich nebudem vyhovarat.
audino> Tak nahoď nějaké fakta, ne? Tovární značka, typ, motor, r.v., výbava... Mluvíš jako by ses za něj styděl. BTW, já měl taky ojeté auto s PC funglovky 1.400.000Kč, ale to už je dávno.
Hufnagl> Takze zopar faktov: Je to A4 2.8 30V quattro, r.v. 96 (model 97), plna vybava vc. koze a autotelefonu v ktorom som mal SIM kartu zasunutu asi dva razy 😄, Remus, 17" elektrony, gumy 235/55 R17, spusta vselijakych spojlerov a pod.
Myslim, ze som mal velke stastie, ze som na take auto vobec natrafil.
A teraz si predstav, ze by som take nieco kupoval ako funglovku a za 4 roky by som na cene toho auta stratil viac nez 1mil.
Myslim, ze som mal velke stastie, ze som na take auto vobec natrafil.
A teraz si predstav, ze by som take nieco kupoval ako funglovku a za 4 roky by som na cene toho auta stratil viac nez 1mil.
Když Ti nevadí, že je to staré a po někom...
Zalezi na tom, co sa rozumie pod pojmom stare. To auto vyzera ako nove. To, ze je po niekom mi vobec nevadi. Nesmrdi po cigaretach ani po nicom inom. Neda sa predsa kupit ojazdene auto, ktore nie je po niekom 😄
Znova sa dopracujeme k otazke, co je pre koho prvorade. Ked kupim funglovku, tak to asi nebude auto podla mojich predstav (ospojlerovana Fabia ani zdaleka nie je auto podla mojich predstav), lebo tolko prachov za auto urcite nehodlam vyrazit. Ale ked mam moznost za rozumne prachy kupit auto, ktore CHCEM, tak mi nevadi, ze je 4 roky stare a ze je po niekom.
Znova sa dopracujeme k otazke, co je pre koho prvorade. Ked kupim funglovku, tak to asi nebude auto podla mojich predstav (ospojlerovana Fabia ani zdaleka nie je auto podla mojich predstav), lebo tolko prachov za auto urcite nehodlam vyrazit. Ale ked mam moznost za rozumne prachy kupit auto, ktore CHCEM, tak mi nevadi, ze je 4 roky stare a ze je po niekom.
audino> Ale to Tvé auto zní zajímavě ;o)
Až jednou prodám Fabii (tak do 2,5roku), mám zálusk na S3 ještě dále upravenou (tak 180kW a 19" kola...). Určitě to bude fungláč. A4 je pro mně zbytečně velká. 2.8 ale asi pojede taky dobře ;o)
Až jednou prodám Fabii (tak do 2,5roku), mám zálusk na S3 ještě dále upravenou (tak 180kW a 19" kola...). Určitě to bude fungláč. A4 je pro mně zbytečně velká. 2.8 ale asi pojede taky dobře ;o)
Jenom si dovoluju upozornit, že ti, kteří si kupují ojetá auta, jistě tak nečíní ze záliby ve starejch hajtrách, ale .... Je to trapný, ale nemaj na to dostatek financí. Jezdím ojetinama, i si je pochvaluju, ale novým autem bych rozhodně nepohrdnul.
No jo, ale koupit takové dělo, jako má audino? To není finanční insuficiencí, nýbrž vkusem (a možná taky fajnšmekrovstvím nebo dokonce snobizmem).
Samozrejme ze na tom ze si mladej clovek koupi ojety auto neni nic spatnyho, kazdej "nejak zacina". Ja kdyz jsem pred 14cti rokama prisel do USA, tak jsem si prvni auto koupil 6 let starej Pontiac Firebird, pak jsem mel 4 roky starej Grand Prix na a pak uz jsem zacal trochu lepsi auta, Mercedes, BMW, Cadillac, Honda Accord 2.3L EX a ted mam Honda Accord coupe V6 EX, ktery chci prodat a koupit neco jinyho....😄
to Hufnágl: nechceš místo S3 tohle: [odkaz] 😄
NECHCE!!!To chci totiž já? (o: hihi. Je moc hezký a moc pěkně vychovaný, co se teda vlastností a výbavy týče (o:
Saab> Jde to, ale mít 300PS na předním náhonu je pitomost. Chiplá A3 by Ti to stejně natřela 😄
hufe, asi ta sklamem, ale podla clanku na auto.cz ma S3 haldex spojku...podla mna je to smutne, ked taketo nieco daju do vysokovykonneho auta.
matuS> Ale na servru www.audi.cz a potažmo www.audi.de je uveden permanentní pohon všech kol. Tak nevím...
Dal jsem za 4kolku cca 1.3 mil Kč. Byla líznutá.
Pozor!!!!
PeKa neni PeeKaa
PeeKaa ma fabku 😃)
A neptejte se mě jestli si stěžuju nebo se chlubím 😄
PeeKaa
PeKa neni PeeKaa
PeeKaa ma fabku 😃)
A neptejte se mě jestli si stěžuju nebo se chlubím 😄
PeeKaa
Tak ja davam do auta 80procent svych prijmu )😒br />
zbytek sliznou slozenky za bydleni atd (a krmeni zaridi chuva) (o:
To Kazan: Tak to Ta teda lutujem. Aby som 80% casu v praci robil iba na to aby som sa do tej prace mohol doviest to je hovadina nie? Asi by som radsej jazdil furt na svojej starej S 105 L a bol by som na 10%.
Ale Ehvie, ja prece nedelam na to abych mohl jezdit do prace... Dělám, abych si mohl pojezdit..(o:
Pokud Němci dávají do aut velkou část svých příjmů, tak teda Češi dávají do aut úplně všechno! Alespoň já se pohybuju mezi lidmi, kteří jsou ochotni i nejíst a bydlet pod mostem, jen aby si mohli opatřit en svůj vysněný vůz. Odhadoval bych, že v některých případech dávají do auta tak -300% svých příjmů, někdy i víc samozřejmě do mínusu. Bohužel, i já se počítám mezi takové zoufalce, i když poslední dobou se stav mého autoparku udržuje na přiměřenějším počtu 4-5 kusů, přičemž 4 ks považuji již za zcela uspokojivou, průměrně střídmou, možná i zcela nezbytnou základní úroveň.😄 Nicméně, chtěl bych vidět Němce u čerpací stanice, kdyby mu na displeji stojanu naskočila 4 ciferná suma v markách. Myslím, že Češi jsou nejmotorističtější národ této planety, porovnáme li jejich příjmy a pořizovacími cenami vozů, které jsou ochotni zaplatit. Opět stačí pohled za hranice, kde v nabídce běžných i exkluzivních vozů na trhu automobil se sedmicifernou cenou v DEM neexistuje! Na závěr si jenom představte výraz ve tváři Němce, jenž obrací v ruce plastovou lahev plně syntetického motorového oleje, na které je nálepka 500,- DM. V Čechách se nad takovou cenou v Kč nepozastaví už vůbec nikdo. Krátce: Jsme prostě ochotni investovat do automobilu cca 18x více (záleží na kurzu německé marky), než občané jedné z motoristicky nejvyspělejší země světa.
To prof hezky😉)) Ty mas 4-5 aut??? Proboha to jezdi do skolky vlastnim autem i tvoje deti, nebo jsi zavodnik a na kazdy okruh jine auto 😉) ?
prof> Podle čeho soudíš, že máme 18x horší příjmy než němci??? Je to jako bych poslouchal Miroslava Sládka (SPR-RSČ)
Jestliže porovnám 13.500Kč a cca 90.000Kč jako naše a německé průměrné platy (odhad), tak mi vychází koeficient 6.6 a ne 18. Navíc Němci vynakládají oproti nám o hodně dost vyšší částky za bydlení, pojištění, stravování apod., takže jim zase 6,6x víc na útratu nezůstane.
Jestliže porovnám 13.500Kč a cca 90.000Kč jako naše a německé průměrné platy (odhad), tak mi vychází koeficient 6.6 a ne 18. Navíc Němci vynakládají oproti nám o hodně dost vyšší částky za bydlení, pojištění, stravování apod., takže jim zase 6,6x víc na útratu nezůstane.
Hufe, ale je rozdil, kdyz nemec na svoje auto dela necelych 6 mesicu a cech 37!
mracek> Ale to já nepopírám. Nemám jenom rád, když to někdo tak moc zveličuje.
herodes: Když je člověk tak trochu duševně chorej, tak si to vždycky odůvodní, proč tolik aut. Podle mně to je tak, že základem je mít doma obyč. osobák, sporťák, dodávku, náklaďák(nebo piskup) a 4x4 teréňák. Vidíš, to už je 5 aut 😄. On člověk, kterej třeba lyžuje, má těch lyží i víc párů a taky na nich na všech na ráz nemůže jezdit.Hufnágl: samozřejmě jsem to zjednodušil podle kurzu, nicméně i kdyby to tak bylo, Čechy stejně nikdo nepřekoná v fanatizmu do aut.
prof> Souhlasím, že je tomu tak. Jsme fanatici. Ale ne Tebe tu nikdo nemá. 5 aut ... 😄
Hufnágl: Bejvalo to horší 😄AUTOKOMPLEX: To jsou typicky český vlastnosti. Nechápu, jak s takovými příjmy můžeme tak hodně jezdit a navíc to mlčky trpět. Copak je opravdu tak velkej rozdíl mezi prací, kterou udělá česká a německá ruka?
Je rozdíl mezi prací, kterou udělá česká a kterou německá ruka: čechovi trvá, než se do něčeho pustí a když podle sebe vidí, že je to hovadina, tak to většinou neudělá. Ale když se do toho pustí, tak je všechno velmi rychle a velmi kvalitně odvedeno. Němec na nic nečeká a ihned koná a i sebevětší hloupost udělá do detailu. Např. jedna německá firma si objednala u nějaké české firmy, co dělá nějaké "průmyslové vozíky" právě výrobu nějakého speciálního podle německých výkresů. Čechům se do toho moc nechtělo, protože ti skopčácký tupci udělali kolečka, kde na jedno byla zátěž kolem 3 tun, bez jakýchkoliv ložisek a nenechali si to vymluvit. A když to teda se sebezapřením vyrobili a dodali, tak s tím skopčáci ujeli půl metru a zadrhli se - výsledek je takový, že skopčáci žalovali tu českou firmu, že to špatně vyrobili... Jak to ale dopadlo, to nevím.
Na každej pád jsme ale většinou za podstatně lépe odvedenou práci podstatně hůře placeni.
Na každej pád jsme ale většinou za podstatně lépe odvedenou práci podstatně hůře placeni.
1. To je easy, Čech umí jenom blbě kecat a nadávat v hospodě. Nakonec stejně ale vždy zapadne do zaběhnuté rutiny a nic.
2. Nemyslím si že by mezi českou a německou prací byl takový rozdíl, jaký je v příjmech. Zásadní problém, dle mého názoru, je v tom, že Češi si neváží své práce a podkopávají si trh navzájem. Čech neumí říci, "udělám kvalitně a dostanu tolik a tolik", Čech udělá ošizenou práci pod heslem "stejně mi za to nikdo dobře nezaplatí a nemá cenu se snažit" a potom natáhne ruku a čeká co dostane. Slabý výdělek či zisk si potom kompenzuje drobnými krádežemi v zaměstnání nebo krácením daní a šizením slabých a hloupých zákazníků. Němec nejprve dojedná přesnou, požadovanou cenu a poté udělá kvalitní práci. A nemusí se bát, že když on nepřistoupí na špatnou cenu, druhý Helmut za rohem mu vypálí rybník levnou cenou a pokaženým trhem pro všechny.
3. Tohle až pochopíme, bude hej.
2. Nemyslím si že by mezi českou a německou prací byl takový rozdíl, jaký je v příjmech. Zásadní problém, dle mého názoru, je v tom, že Češi si neváží své práce a podkopávají si trh navzájem. Čech neumí říci, "udělám kvalitně a dostanu tolik a tolik", Čech udělá ošizenou práci pod heslem "stejně mi za to nikdo dobře nezaplatí a nemá cenu se snažit" a potom natáhne ruku a čeká co dostane. Slabý výdělek či zisk si potom kompenzuje drobnými krádežemi v zaměstnání nebo krácením daní a šizením slabých a hloupých zákazníků. Němec nejprve dojedná přesnou, požadovanou cenu a poté udělá kvalitní práci. A nemusí se bát, že když on nepřistoupí na špatnou cenu, druhý Helmut za rohem mu vypálí rybník levnou cenou a pokaženým trhem pro všechny.
3. Tohle až pochopíme, bude hej.
AUTOKOMPLEXCZ, našrot: Měl jsem na mysli českou práci, ne českou pracovní morálku. Otec mého kamaráda, za války nuceně nasazený u Mercedesu nám vykládal, že měli nad sebou šéfa, a ten jim říkal: Vy Češi jste nejlepší. Ale musíte mít nad sebou Němce. Ať se to komukoliv jakkoliv nelíbí, je to 100% pravda a můžeme si za to sami, díky čecháčkovským manýrům. Jako největší problém vidím to, že Češi nedokážou držet pohromadě, jedině když jim teče do bot.
Zalezi na tom, ci kupujem funglovku alebo ojazdene. T.j. zavisi to od toho, ako dlho si hodlam auto ponechat. Ak by som kupoval funglovku, tak ratam, ze ho budem mat 4-5 rokov. Vtedy by som do neho vrazil max. 1 rocny prijem. Rozpocitane na celu dobu je to 20-25% prijmu.
Lenze ja aj tak radsej kupujem ojazdene auta 😄
Lenze ja aj tak radsej kupujem ojazdene auta 😄
Jestli plánuješ přesídlení do Němec, tak si budeš MUSET koupit přibližně stejný auto, jako budou mít tvoji sousedi. Jelikož budeš přivandrovalec z východu, budeš si muset koupit o chlup lepší. Pak si možná sousedi řeknou: pane jo, ten je ale šikovnej, s tím se MOŽNÁ budem kamarádit!!!! Hodně štěstí....
Krásně řečeno, bohužel zřejmě je to tak, aspoň to tak pozoruju. A hlavně auto musí bejt furt nablejskaný, aspoň na maloměstě. Vždycky jsem z těch krasavců tam úplně u vytržení... a zrovna v pondělí sem tam viděl tak krásně vyšperkovanou VR6ku, panebože....uááááááá
je to odhad !! ale těch 8,5 roků je fakt reálných !!!!!!! a to musíte mít bydlení zdarma !!!! jelikož částky za bydlení elektriku a daně tam nejsou zahrnuty je to !!!!!!!!!!!!!!!!! TAAAAK
hmm, tak to jsem si asi tak před rokem počítal, jak dlouho by trvalo vydělat rodině se dvěma dětmi s nadprůměrným, ale ne zas tak velkým měsíčním příjmem (50tis. Kč hrubého) na mé vysněné auto (Toyota Supra 3,0 turbo, poslední, také již nevyráběný model, ale před 1 - 2 roky ještě pořád docela aktuální - nový 1,3mil. Kč) a vyšlo mi (aspoň jestli mě paměť neklame), že tak za 35 let bych to moh mít v garáži 😄). Moc příjemné to není - být amíkem po střední škole, tak rok a půl pracuju a mám to doma (při prům. am. platu cca 2500 USD měsíčně a ceně supry 38-42tis.) - a když bych žil normálně i s útratami, tak tak 3 roky.
I JÁ BYCH KDYBYCH NEMĚL SVOJI OCTAVII TEDY SVOJI SPÍŠ MOJI DOKUD BUDU CHTÍT. tAK BYCH SI NA AUTO VYDĚLAL AŽ ZHRUBA NO PLAT NA ZLÍNSKU JE TAK 7000 ČISTÝHO !! JSME BEZ PRAXE!! 80 000 ZA ROK !! BEZ STRAVOVÁNÍ A BEZ NIČEHO !!!! X 5,5 ROKŮ A MÁM NA OCTAVII S KTEROU JEZDÍM !!!!! STÁLA 440 000 KČ !!!!!!!!! STOJÍ TO ZA TO ???? TEĎ S JÍDLEM +ŠATY ZÁBAVA A JINÉ VĚCI !!!!! ZBYDE PLAT 5000 MĚSÍČNĚ 50 000 ZA ROK 8,5 ROKŮ!!!!! 8,5 roků !!!!
1. Když má Němec v bance 100.000,- DEM, jde a koupí si auto maximálně za 30.000,- DEM a ještě k tomu na leasing. Všem sousedům řekne, jak drahé to auto bylo a že jej má jen díky leasingu.
2. Když má Čech 100.000,-Kč v bance, jde a koupí si auto za 500.000,-Kč na lesing, kde oněch 100.000,- představuje akontaci. Všem sousedům řekne, že auto je koupeno CASH a že stálo více než ve skutečnosti.
3. Kdyby Němci měli v přepočtu k přijmu taková vydání za pohonné hmoty jako Češi, téměř všichni by nejdříve brutálně demonstovali a posléze prodali svá auta.
2. Když má Čech 100.000,-Kč v bance, jde a koupí si auto za 500.000,-Kč na lesing, kde oněch 100.000,- představuje akontaci. Všem sousedům řekne, že auto je koupeno CASH a že stálo více než ve skutečnosti.
3. Kdyby Němci měli v přepočtu k přijmu taková vydání za pohonné hmoty jako Češi, téměř všichni by nejdříve brutálně demonstovali a posléze prodali svá auta.
V Nemecku je na pracivisti velky psychycky tlak. Krome toho vladne tady mentalita - kdo to zavinil. Kdys jednou udelas chybu, vspomenou si na to i za 10 let. Kdys ti nikdo nic nerekne, je to jako pochvaleni za vybornou praci. Kdys je pruser, kolegove se to snazi tlacit na druhe - v tom jsou nemci jako americani perfektni. Proto si kazdy dava pozor a pred sefem se vzdy drzi huba. Samozrejme se najdou par co maji charakter. Ale to je podle me ten duvod, proc nemci tak makaji. Ale dost jich je taky zadluzenuch a musi dalsich 20 let zplacet .
Delam jiz 6 let ve vyvoji dilu na auta. 10-hodinove dny jsou normalni, dela to tady 70%. Bydlim u Frankfurtu, za 3-pokojovy byt platim s telefonem 1800 DM. Pred pul rokem jsme dali 45 tis. za auto, ktere bude za 3 roky stat 20 tis. rocni poplatky bez jezdeni delaji skoro 3 tis. Muj vydelek je cisteho 4800 DM a to neni spatne. 3-clenna rodina spotrebuje kolem 2 tis mesicne - na normalni utratu. Kdyz to tak vydite, tak je to vse pekne vyrovnane. Aby sem tam neco slo, musi manzelka delat a ja delat triky s danema. Ale Auto ma tadu vetsi prestige, nez si cizinci mysli. Nemyslim ze je k cesku v tomto smeru veliky rozdil. I Nemec je schopen se psychicky znicit, jen aby mohl mit tluste BMW.
Delam jiz 6 let ve vyvoji dilu na auta. 10-hodinove dny jsou normalni, dela to tady 70%. Bydlim u Frankfurtu, za 3-pokojovy byt platim s telefonem 1800 DM. Pred pul rokem jsme dali 45 tis. za auto, ktere bude za 3 roky stat 20 tis. rocni poplatky bez jezdeni delaji skoro 3 tis. Muj vydelek je cisteho 4800 DM a to neni spatne. 3-clenna rodina spotrebuje kolem 2 tis mesicne - na normalni utratu. Kdyz to tak vydite, tak je to vse pekne vyrovnane. Aby sem tam neco slo, musi manzelka delat a ja delat triky s danema. Ale Auto ma tadu vetsi prestige, nez si cizinci mysli. Nemyslim ze je k cesku v tomto smeru veliky rozdil. I Nemec je schopen se psychicky znicit, jen aby mohl mit tluste BMW.
ehvie je borec. Ja ho poznam. On je schopny utratit podstatne viac prachov za bicykel (po cesky "jizdni kolo") nez za auto 😄
Vysoce NEDOPORUCUJI kupovat ojete auto, protoze nikdy nevite KDO to auto a JAK ridil, jestli nema tohle auto nejaky skryty problem, jestli nebylo havarovane, nebo nekde prestrikavane......Ja sam z vlastni zkusenosti muzu napsat ze dealer's LZOU, protoze nasi znami kupovali minulej tyden novej LEXUS LS 430 a svuj 1999 LEXUS LS 400 davali protihodnotou plus doplatek a tento LS 400 byl odreny , opravovany a prestrikavany, dealer za neho chce 42.000$ a kdyz jsem se ho ptal jestli tohle auto bylo nekdy havarovane nebo prestrikavane, odpovedel ze NE, i kdyz vedel ze je prestrikanej pravej zadni blatnik....V tomto pripade to nema vliv na kvalitu auta, ale nektery auto muze nejakou skrytou vadu a co pak s nim....Ted se o auta dost zajimam protoze chci kupovat auto novy...
Florida89> V tom mas urcite pravdu. Ale pre mna ojazdene auto znamena vela muziky za malo penazi. Samozrejme, ze to so sebou nesie svoje riziko. Poznam zopar ludi, ktori ale aj pri kupe noveho auta natrafili na smejd, ktory sa nevydaril
Minule auto, ktore som mal, som tiez kupoval ako ojazdene, ale to bolo od znameho. Avsak nie vzdy mam po ruke nejakeho znameho, ktory predava take auto, ake potrebujem. V takom pripade mi nic neostane nez kupit funglovku, s ktorou nebudem spokojny alebo auto od neznameho.
Kazdopadne ojazdene auto by som nekupoval v bazari. Ono predsalen, ked ma clovek moznost vidiet majitela toho auta, tak to napovie nieco aj o jeho vztahu k autu a o tom ako sa o to auto staral.
Minule auto, ktore som mal, som tiez kupoval ako ojazdene, ale to bolo od znameho. Avsak nie vzdy mam po ruke nejakeho znameho, ktory predava take auto, ake potrebujem. V takom pripade mi nic neostane nez kupit funglovku, s ktorou nebudem spokojny alebo auto od neznameho.
Kazdopadne ojazdene auto by som nekupoval v bazari. Ono predsalen, ked ma clovek moznost vidiet majitela toho auta, tak to napovie nieco aj o jeho vztahu k autu a o tom ako sa o to auto staral.
Nesouhlasim. Jsou dvě skupiny lidí, jedni si kupují nová auta a druzí ojetiny. A jedni bez druhých se neobejdou. Já beru ojetiny, dá se mezi nima vybrat slušně.
Ja svoje auto ted prodavam, tak ho kdo chce muze koupit.Honda Accord EX V6 VTEC coupe 2dvere, 12.600 miles najeto, barva-San Marino Red, olej meneny kazdy 2.000 miles, 7.500 miles prohlidka u dealera, PERFEKTNI stav, kuze, otviraci strecha,zabudovany otvirac garaze, vypinac poplasneho zarizeni v dome, vypinac venkovnich svetel u domu.Koupil jsem ji uplne novou 20. prosince 1999, nikdy nebylo tohle auto na snehu, ziju na Floride!!!Cena dle dohody, v Cesku nove 1.250.000 korun, pozadovana cena 19.900$, v knizce je cena tohoto auta 21.500$...
Nezlob se na mne, ale musim konstatovat, ze 14 let pobytu v Uesej te dostatecne poznamenalo. Na co by mne bylo (v pripade, ze bych si to auto od tebe koupil) otvirani TVYCH garazovych vrat, zapnuti TVYHO alarmu v dome a zapnuti venkovniho osvetleni baraku nekde na Floride. No rozhodne mas aspon hodne polozek nabizene vybavy. Omlouvam se za vynechani diakritiky - nemam ve zvyku takto psat, ale rad bych, aby se to dalo dobre cist i za velkou louzi....
Ja se na Tebe nezlobim, ale to vsechno si muzes preprogramovat na svoje garazovy dvere, alarm a osvetleni, myslim v Tvem dome, je to jednoduchy.A muze psat s diakritikou, ja to normalne ctu...😄
Je to trochu mimo,ale kam jinam to napsat. Kdybyste měli vybrat mezi BMW 318TDS (el.šíbr, manuál okna, Hell rot červená) a Audi A4 - 1.6(bez šíbru, el.okna, vínová metla). Obě káry jsou 1995, bez klimy, a řekněme za stejnou cenu 250tisíc (Audi je levnější ovšem rozdíl v ceně srovná investice do přední nápravy, která je u BMW ok). Co byste vybrali? Je fakt, že na BMW je všecko dražší, navíc náhon na zadní = nezvyk, navíc když BMW rozstřelím na předek, půjdu si to hodit. Co vytknout Audi nevím. BMW je v tý červený asi větší frajeřina pro kluka mladýho, Audi je zase pan Auto Elegán. To jsem strašně zvědavý co mi poradíte, jsem s kolegou co si jedno z toho kupuje totálně nerozhodnej.
BMW.
TO ATX: Díkes, taky jsem mu nadržoval. A nějaký argument (o: ?
A4-mezi A4 nezajímavý, bezvýkonný motor a nulová výbava, horší spotřeba, hořší budoucí prodejnost, nemožnost tuningu motoru. Jestli je přední náprava KO, tak to je ranec, těch čepů včetně ramen.
BMW-taky nic moc výbava ale aspoň ten šíbr, lepší-tuningovatelný motor, menší spotřeba, lepší budoucí prodejnost, pov. ručená stejné.
Preferoval bych v tomto případě BMW.
BMW-taky nic moc výbava ale aspoň ten šíbr, lepší-tuningovatelný motor, menší spotřeba, lepší budoucí prodejnost, pov. ručená stejné.
Preferoval bych v tomto případě BMW.
Aha, super. Audi má to všecko možný takový zdvojený na nápravě, že jo, brrr.. sice je tam prostor cca 40tisíc, ale stejně. Díkes...
Zdojený? To je ta složitá, prostorová náprava. Jen si spočítej kolik je tam čepů a skoro všechny se mění včetně hliníkových ramen. Moc peněz stojí tato sranda. Taky to odpovídá, že ta A4 má moc km, anebo jezdila jenom ve velkém a dobitém, českém městě.
Hoci mam A4 v kutiku duse viac fandim BMW. Ja by som tiez bral radsej to 318tds.
ATX> Do akej miery sa da vytunovat 2.8 30V ? Povodny majitel mi tvrdil, ze je vytunovana uz od vyroby udajne na 215PS, ale ja mam stale pocit, ze je to nejake lenive a bol to iba nejaky obchodny trik.
ATX> Do akej miery sa da vytunovat 2.8 30V ? Povodny majitel mi tvrdil, ze je vytunovana uz od vyroby udajne na 215PS, ale ja mam stale pocit, ze je to nejake lenive a bol to iba nejaky obchodny trik.
Třeba kompressor +60PS za 9500,- DEM
Neviem, neviem. Vychadza to 160DEM/PS a to sa mi zda byt uz dost. Nejake podobne riesenie s kompresorom som uz videl na nete a tam ho ponukali za 5000 USD pricom slubovali zvysenie vykonu o 50% (t.j. o 96PS). Myslim, ze tam vychadza pomer cena/PS o nieco lepsie. Ale aj tak sa mi to zda byt dost penazi. Davaju tam tie iste kompresory ako sa pouzivaju v Medvedoch. Aky to ma vplyv na zivotnost motoru?
Ono se to hezky píše +96PS za 5000USD a ještě lépe kalkuluje, ale jaká je skutečnost.. Nevím, nemohu soudit. Těchto +60PS je realita neovlivňující fyzickou kondici V6 motoru. Cena je cena, bohužel.
Ta kolega se definitivně rozhodl pro BMW. Nechtěl jsem mít v jeho rozhodnutí prsty, ale aspoň jsem mu sdělil vaše názory a taky to co bych zvolil já. Do tejdne snad tu káru bude mít.
Jinak ta A4ka jezdila po Varech a okolí, ovšem majitel trochu vrah aut, ale zase se znám s klukama ze servisu a ti vědí co všecko už má nový a potvrdili, že špatná je "jen" ta přední náprava a varovali, že je to asi miliarda čepů a dalších tisíc jinejch kousků kovu, gumy atd (o:.
Už se těším, až se v tom BMW povozím, ovšem proti svýmmu Golfu nečekám nic závratnýho (o:
Jinak ta A4ka jezdila po Varech a okolí, ovšem majitel trochu vrah aut, ale zase se znám s klukama ze servisu a ti vědí co všecko už má nový a potvrdili, že špatná je "jen" ta přední náprava a varovali, že je to asi miliarda čepů a dalších tisíc jinejch kousků kovu, gumy atd (o:.
Už se těším, až se v tom BMW povozím, ovšem proti svýmmu Golfu nečekám nic závratnýho (o:
Příští týden dovezu nové Mondeo lehce raněné na předek, neví někdo z vás, dobří lidé, o přijatelných světlech a plastech? Moje kontakty nové Mondeo ještě neumí.
Muzu porovnat zivot v CR, Nemecku, Italii. Vsude jsem delal u prednich telekomunikacnich firem, v CR 3 roky, v Nem. a It. po roce. Vsude programator, low-end staff, tedy temer zadna zodpovednost (krom za svou praci), zadni podrizeni. Velmi me prekvapilo, ze v CR je nejvyssi produktivita prace. Co jsem tady delal 2 dny, na to jsem mel v Nem. cely mesic (!!!) a v It. zhruba 2 tydny. Hlavne v Nem. si jeli na "Langsam aber sicher". Co se tyka platu, padlo tady ze CR 50 tis. hrub, v Nem. 4800 DEM cistyho. S tim muzu zhruba souhlasit. Naklady na bydleni v Nem. jsou skutecne hrozny, za novy byt v totalni dire asi 40 km od Frankf. kde krom jedny hospody nebylo nic, chteli 400 tis. DEM, velikost 60 m. Proto se neni co divit, ze maloktery Nemec nema vlastni bydleni a radci si obdobny byt v ty samy dire rentuje za 800 DEM. My jsme meli pronajmuty barak se zahradou ve meste (ne v ty dire) za 1800.
Zpek k autum - Prumernej Nemec ma teoreticky jen 2 moznosti: bud si koupi poradny auto, nebo chce mit vlastni bydleni a pak si koupi auto plecku. Ani se nedivim, ze vetsina radeji voli prvni variantu. Ja bych to udelal zrovna tak. V Italii je co se tyka nakladu na bydleni jeste horsi, hlavne rentovany byty sou pekelne drahy. Platy nic moc, takze ani na auta uz nezbyde tolik penez.
Zaverem: co se tyka ceskejch programatoru, nejsme na tom s ceskejma platama vubec spatne. Pri techto prijmech (kdyz je clovek samozrejme bezdetnej) zbyde dost penez na leasing slusnyho auta i nejakou tu hypoteku. A k tomu slusny hory a nejaky to pivo. O tom se single-nemcov👋italovi muze jen zdat...
Zpek k autum - Prumernej Nemec ma teoreticky jen 2 moznosti: bud si koupi poradny auto, nebo chce mit vlastni bydleni a pak si koupi auto plecku. Ani se nedivim, ze vetsina radeji voli prvni variantu. Ja bych to udelal zrovna tak. V Italii je co se tyka nakladu na bydleni jeste horsi, hlavne rentovany byty sou pekelne drahy. Platy nic moc, takze ani na auta uz nezbyde tolik penez.
Zaverem: co se tyka ceskejch programatoru, nejsme na tom s ceskejma platama vubec spatne. Pri techto prijmech (kdyz je clovek samozrejme bezdetnej) zbyde dost penez na leasing slusnyho auta i nejakou tu hypoteku. A k tomu slusny hory a nejaky to pivo. O tom se single-nemcov👋italovi muze jen zdat...
Můžu porovnávat Němce v roce 1993. Dělal jsem tam ve fabrice na lisování plastů Low-End pomocná síla jako študák. 1600DM čistého na měsíc. Potkal jsem tam emigranta - brusiče na kulato. Bral shodou okolností 4900DM ale hrubého. Protože platil hodně vysokou sociální pojistku aby mu to vyšlo na důchod, bral čistého cca 3100DM. Byt 120m v Karlsruhe 1100DM/měsíc. Mohl si dovolit jaké auto chtěl, konkrétně rok jetý Mercedes. Nicméně mu to nebylo vřele doporučeno k jeho sociálnímu postavení dělníka. Tak si koupil Ford Escort 1,4ie za 24.000DM a byl Happy. Sám nakonec uznal, že když seřizovač má NISSAN Bluebird, tak Escort je tak akorát. Jinak můj strýc nemá žádné auto a druhý si koupil za 4500,-DM jetý Mitsubichi Galant a je maximálně spokojený. Na druhou stranu ač je to k nevíře, v každé ulici na dědině kde jsem bydlel byla alespoň jedna Carrera. Mladí si prostě dělali radost. Slušná Carrera stojí v bazaru tak 100 - 120K DM, nová od 170K výše. PTD
No dneska už je to trošku jinak, nikde nelítají pečení holubi do pusy. Faktem zůstává, že přece jenom nákupní koč vypadá u Adolfů trochu jinak.