14 komentářů
Napis mi, co sa ti nepaci na tej '97 V70.
me se docela ta V70-ka libi, ale jde asi o to, ze kamarad koupil vuz ojetej, takze spousta kilometru na nem zanechala stopy. Velice hlucny naftovy motor mi vadi velice. Je tam petivalec a huci jak tank. Vnitrni velikost pro cestujici vzadu taky nic moc. Jinak je tam plno peknych drobnosti, ja bych jenom za cca 350 000,- volil jinak. Koupil bych si radeji neco novejsiho. Cekal jsem, ze si z Volva sednu na zadek a neni to uplne tak.
Mrzi ma, ze na teba to VOVLO urobilo zly dojem. Ale kazde auto sa da zodrat, ak ma zleho majitela... Ten TDi (Audi) motor je inak velmi dobra volba do starsich Volv. Je to skvely drzak, spolahlivy so slusnym vykonom a rozumnou spotrebou. Mam 1.95m a nikdy mi neprislo ze 70ka ma vnutri malo miesta. To je fakt divny argument. V70 je moje najoblubenejsie starsie VOLVO. Mam s nim velmi dobre skusenosti. Inak za 350 000Kc to bola asi '97 s viac ako 200 000Km, nie?
to VOSA: to Volvo ma najeto prej 112 000 km, ale vsechno v tom hajtruje, jak kdyz to ma najeto 300 000. jak vsichni vime, tak to pro nejake blazny neni problem najet. Me slo spis o to, zda si koupit za 400 tis. Kc nejakou predvadecku /Focus kombi, Octavia kombi atd./ nebo jakoby drsny auto, ale z roku 97 a na tachometru 3x kolem sveta. Ja bych koupil auto klidne o tridu ci dve nizsi, ale mnohem novejsi.
Hey VOSA 😄 Jak to, že máš Focuse ? Co jsi udělal s tou Omegou 3.0V6 ?
to Laďa007: můžu tě ujistit že VOSA zná Volva velmi dobře.
to Laďa007: můžu tě ujistit že VOSA zná Volva velmi dobře.
videl sem od dealera Volvo (Sven) V70 z r. 2000 za
499000, je to 103kw diesel, není ta cena podezrela? Volva vubec neznam, ma to prej 169 000km, tomu by se dalo verit... jinak takové ty kecy: koupeno v CZ, první majitel, nehavarované, vůz koupený a pravidelně servisovaný v našem autorizovaném dealerství značky VOLVO...
Asi to bude drahe na servis, ze? Uvazuju taky o Mondeu z r. 2001, nafta, kombik a to je za 350000, ale asi ma FORD levnejsi servis ze?
499000, je to 103kw diesel, není ta cena podezrela? Volva vubec neznam, ma to prej 169 000km, tomu by se dalo verit... jinak takové ty kecy: koupeno v CZ, první majitel, nehavarované, vůz koupený a pravidelně servisovaný v našem autorizovaném dealerství značky VOLVO...
Asi to bude drahe na servis, ze? Uvazuju taky o Mondeu z r. 2001, nafta, kombik a to je za 350000, ale asi ma FORD levnejsi servis ze?
to KRAKATIT: pokud to VOLVO ma najeto 169 000 km a ty bys za nej dal 500 000,- tak si blazen. Vzdyt muzes mit novy auto za ty penize a ne takovou olitanou vranu. Nebo si myslis, ze to pro VOLVO nic neznamena? Jinak to VOLVO na servis samozrejme drahy bude, drazsi nez Ford urcite. Radeji bych vzal to Mondeo, pokud ma najeto tak do 70 tis. km. Jinak ne.
Když si přečtu třeba větu: "Je to konkurent hlavne Audi A4 Avant, buducemu SAABu 9-3 Combi, ci Lexusu IS200 Swg (sefovia Volva nove modely radi zrovnavaju s BMW, co ja zo zasady nerobim)"
tak jsem skoro spadl na zadek 😄
Čímpak ale jezdíš (neptám se v čem všem jsi už "seděl" ...