Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu
Zpět na článek

11 komentářů

Takže to je ten "pracovní", na převodovce u páky vypínání spojky. K němu je mnohem lepší přístup a mohl by být i lacinější, naštěstí...
Tenhle valecek nebyl u pedalu spojky, ale nekde u odvzdusnovani.
Otázkou je, jestli ta kapalina byla vůbec kdy měněná...

Jedná se přesně o stav, který jsem popsal ve svém předchozím příspěvku: kapalina ve spojkovém okruhu by totiž měla být měněna nejpozději po 2 letech (v daném případě - na rozdíl od brzdového okruhu - bez ohledu na km proběh, jelikož jde hlavně o problém hygroskopičnosti, tj. vody v kapalině) a kdo to nedělá, riskuje, že dopadne jako Ty, tj. začne mu téct jeden ze spojkových válečnů, obvykle ten hlavní u pedálu spojky.

Kolik stojí tento díl na Hondu Accord, to opravdu nevím, ale odhaduji, že několik tis. Kč. Kromě toho je u některých typů aut problém s výměnou, jelikož právě tento válec je velmi obtížně přístupný.

PS: Pravidelnou údržbu se holt nevyplácí zanedbávat. Ušetřená "stovka" za výměnu kapaliny ve spojkovém okruhu se pak totiž může "okotit" v podobě opravy za několik tis. Kč!
Podle servisky mela bejt ta kapalina menena naposled ve 120.000km. U spojky tece nejakej valecek, nevis nahodou kolik se to cenove pohybuje?
Jo, a kdy jsi tu kapalinu v okruhu spojky vlastně naposledy měnil? Někdo to totiž nedělá vůbec a pak ty následky! Vlivem hygroskopického efektu se totiž do brzdovky postupně dostane tolik vody, že pak po delším nepoužívání vozu zreznou leštěné plochy v hydraulických válcích, o poškozené plochy se vydřou gumičky a následná oprava se pak hodně prograží: ty gumičky totiž samostatně neseženeš a i kdyby, většina dnešních hydraulických válců je stejně nerozebiratelná...
Takze jsi mel pravdu, uz to zase jezdi jak ma 😉 Diky moc.
Tak jsme to s technikem zkoukli a neni tam zadna brzd. kapalina. Predtim jsem ale zapomnel napsat, ze to ma najeto 180k km.
Díky za odpoved. Jses si jistej? Nechtel bych zbytecne nechat menit celou spojku.
Promiň, nevšiml jsem si, že se jedná o starší vůz, takže ta záruka samozřejmě padá...
Buď máš málo brzd. kapaliny v okruhu hydraulického ovládání spojky (zavzdušnilo se to, případně únik kapaliny nějakou netěsností na trubkách/hadicích), nebo odešla některá těsnicí gumička v tomto okruhu (na hlavním spojkovém válci u pedálu) nebo ve válci ovládajícím vypínání spojky. Vše se samozřejmě řeší bezplatně v rámci záruky.
Zdravim. Před 2 tydny jsem si koupil Hondu Accord, r.v. 98. Od vcerejska mam ale problem se spojkou. Zacalo to tim ze pedal uplne prestal klast odpor az do posledni 1/4 a nakonec mi slo hodne spatne zaradit i kdyz jsem ji vyslapnul az na podlahu. Mate nekdo predstavu o tom co tomu je a kolik by mohla stat oprava? Diky za odpoved.