Novinky
0
To je přece jasné, že zaostává. U nás je to to samé. Nic mimořádného. V USA je to třeba Chevy nebo Ford, tady je to třeba Škoda, taloši mají třeba Alfu nebo Fiat, to je jedno.
Přejít do diskuze
no ved, tie predajné čísla nie sú žiadny zázrak ale toyota má v amerike svoju klientelu aj čo sa veľkých áut týka
Ve velkých modelech Toyota vždy zaostával o celý řád. Letos zatím prodáno...sedany nad 5 metrů: Toyota Avalon: 12 809. Chevrolet Impala: 71 750. full-size SUV: Toyota Sequoia: 7 850, Chevrolet Tahoe/Suburban: 39 303. Full-size pick-up truck: Toyota Tundra: 40 784 Chevrolet Silverado: 122 779. A to Toyota má jedinou mainstreamovou značku. GM prodá ještě jednou tolik jako přeznačkované GMC, Pontiacy, Buicky atd. Toyota vede ve střední třídě a v malých vozech.
čau náco, dlho som ťa tu nevidel, ako, poliši ťa zase zbalili za nelegálnu distribúciu mein kampfu?
V segmentu full-size nemá Toyota klientelu. A nikdy mít nebude. Stejně prapodivný pokus, jako když Jaguar zkouší prodávat malá auta. Aspoň z nich sleze ta aureola neomylnosti. 😄
Klidně mi jednu Tojótu Flundru pošlete, já si s těma brzdama a losím testem nějak poradim! Kdo má porád tahat ten cement v Mercedesech!
červená směrovka třeba u infi fx je za mlhy lépe viditelná než oranžová vyšisováná žárovička než u fábie ...
Pořízení takového vozidla na naše silnice (nejsem-li samostatně hospodařící zemědělec) je přibližně stejně smysluplné jako zakoupení Hummeru, a to bez ohledu na výkonové parametry či cenu.
Vy co tu voláte, dovezte to do Evropy, jste to vy stejní, co v diskusích o evropských SUV píšete věty o mastodontech, nesmyslném segmentu, případně o malých přirozeních majitelů či o blondýnách? Já jen, že ti evropští "mastodonti" jsou proti těmto amerikanizovaným obludám mrštní jako ještěrky, tak jen pozor ať se vám z té schízy neudělá špatně. 😉
plasty interiéru ako merítko kvality berie len náš 13-ročný kamarát daniel...mňa trápia také tie nepodstatné kravinky ako brzdy, podvozok, červené smerovky..
hej a v prvej zákrute by si sa prevrátil..ak by si už predtým nenabúral kvôli slabým brzdám..vieš ako, americké špecifikácie >😒]
obávám se že by to neprošlo, český uzdi*** si nekoupěj ani dvoulitra, natož šestilitra osmivál, což ale nahrává nám co tyhle auta můžeme