citace:Tedˇ jsem se vrátil ze servisu a tam mě řekli, že to je z výroby a že se mám obrátit na výrobce(oni filtr neměnili a tak to neměli sundané).
At ti to tedy da prodejce oficialne pisemne. A oni to chteji zaplatit, nebo to vymeni na zaruku?
At ti to tedy da prodejce oficialne pisemne. A oni to chteji zaplatit, nebo to vymeni na zaruku?
Není jediný důvod, aby jsi kontaktoval výrobce, tohle mi říct, tak se tam asi na někoho vrhnu ( v nadsázce ), garance řeší prodejce a jak si to on vyřídí s výrobcem tebe nezajímá, ještě bych udělal křik, jak to, že při garančce nekontrolují vzduchový filtr...
Yanek: moc ti nezavidim, ale docela by me zajimalo jak se oficialne vyjadri vyrobce ci prodejce. dej mi vedet, ja ted bojuji s renaultem, tak jestli jsi vytrvaly tak preji hodne stesti. No a jestli mas cas tak si precti clanek o reklamaci fabie v Auto Jarov - Pohádka skončila, jak to bylo dál? na mych strankach.
Reklamaci musí vyřešit kterýkoliv autorizovaný prodejce. Tomu, že filtr při servisní prohlídce neměli otevřený neveřím - vizuální kontrola se provádí (aspoň teda u nás) při každé prohlídce. Druhá věc je to, že těžko dokážeš, že to bylo od výroby a že jsi to neduděla ty sám, při předchozím zásahu do filtru......
Prosím o radu jak reklamovat a co přesně mám po nich chtít. Garančka byla ve 30000 km. Včera jsem chtěl 33000km vyměnit vzduchový filtr a po sejmutí ozdobného krytu z motoru jsem zjistil, že dráty v chráničce, asi od váhy vzduchu procházejí přímo středem sání. Guma která je přes sání do filtru je zdeformovaná, chránička proražená a dráty hodně překlesané. Myslím si, že motor musel sát falešný vzduch (zhoršené jízdní vlastnosti, spotřeba), musel se tam dostat bordel (možné poškození). Prosím poradťe jak mám postupovat a jaké mám mít požadavky.
Tedˇ jsem se vrátil ze servisu a tam mě řekli, že to je z výroby a že se mám obrátit na výrobce(oni filtr neměnili a tak to neměli sundané). V podstatě jsem ujel 33000km s otevřeným sáním. Může to mít nějaké následky. Fotky mám, ale nevím jak je sem umístit.
Děkuji Yanek
Tedˇ jsem se vrátil ze servisu a tam mě řekli, že to je z výroby a že se mám obrátit na výrobce(oni filtr neměnili a tak to neměli sundané). V podstatě jsem ujel 33000km s otevřeným sáním. Může to mít nějaké následky. Fotky mám, ale nevím jak je sem umístit.
Děkuji Yanek
Samozřejmě by to měl všechno vyřešit servis, odvolávat se na výrobce je drzost.
Kontakty jsou na adrese [odkaz]