Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

1095 komentářů

musim reagovat na tvoje slova,
pretoze som prave vo faze rozhodovania sa o kupe noveho vozidla ISko je jedno z favoritov...bol som prednedavno v predajni aby som si ho blizsie obzrel,vyskusal a zistil nejake info...
s pristupom som bol vcelku spokojny...a ked som si precital to co ti vadi...pytal si sa vobec na nieco z toho pri kupe vozidla? Mam pocit,ze si si ho kupil a pritom si uz od zaciatku vedel,ze ti nebude vyhovovat.Vsetko co si spomenul mi predajca pri prezentacii vozidla povedal ci to,ze servis sa plati /ukazal mi servisne naklady do 90.000km/,ci to,ze navigacia a bluetooth je blokovany /vedia to odblokovat a ukazal mi zoznam kompatibilnych telefonov/,aj to,ze sp.zrkadla sa nesklapaju a aj to,ze stale svietenie nie je standard /vedia domonotovat original modul ako si spominal/.Dokonca ma tiez upozornil na 18 kolesa,kedze sa mi paci ich design,ze je to s nimi trochu tvrdsie a co sa tyka laku, otvorene nechapem ako moze niekto s novy autom za 1,5 miliona ist na kefy? nevidel som lak,ktoremu by kefy pomohli na jeho krase.Nekupoval si macku vo vreci?
EricCartman
Možná to bude tím, že jsi ty jedničky nasázel tolika lidem, že už ani nevíš komu. 😉
pedro5585
Dakujem!! 😄
Návrh pro všechny diskutující .
Přejděte na forum * , to je jednoduché , přehledné ,
ale hlavně funkční forum .
A možná si Vás tam budou i vážit a ne jako tady , kde jste jen
přítěž .
Možná , že to píšu zbytečně, protože už tu skoro nikdo není !
😒 :no: :no:
mitak
První auto, kterému dávám 10 bodů >😁
Tak tu tabulku beru - je tam vidět jasné srovnání. Ono asi záleží na konkrétních sprintech, opravdové délce trati a měřící technice, protože časy z tvé tabulky jsou jednoznačně lepší když to srovnáš s tabulkou z letošního Renocaru - kde bys asi takový čas mohl mít opravdu velmi těžko. Je jasné, že právě při váze Jaguara, (sorry) starém J-Gate automatu není možné abys za normálních okolností porazil všechna Eva, STi a Porsche (podle aktuálních výsledků Renocaru málem i Ultimu GTR). Také záleží jestli se měří na semafor nebo opravdu čistý průjezd.
tieto nadherne auticka este maju dusu!!!!mozem len gratulovat a nepredavaj!
StanS
Výsledky z Renocaru vloni v říjnu už jsou odstraněny. Tabulku s výsledky jsem přidal do fotogalerie a dále si můžete najít článek s odkazem na podzimní Přerov na www.jagxjr.com

Výsledky ve sprintu jsou velmi dobré, když vezmete v úvahu hmotnost xjr s řidičem 1950 kg. Na druhé straně - zadní náhon je na drag špica a měl jsem zimní pneu Pirelli a samozřejmě vypnutou kontrolu trakce, aby mi to nedusilo plyn. Ani to moc negumovalo.
No jo, měl jsem už hodně SUV (různé ročníky), tak určitý přehled mám. A co jsem neměl, v tom jsem jel... 😄 Jo pravda, neměl jsem BMW, Audi a MB. Nemám rád tyhle předražené tuctovky.
corsaczek
sorry, preklep
nazdar tv, som rad ze si spat. jj ten usek pri ZM poznam. bleee. mal som ist aj ja dnes do BA, lebo ide tam kamos ku doktorovi, ale nechcem riskovat, teraz velmi nejazdim, na bratrancove doklady 😊 vodicak este vzdy nemam. behal som aspon na motorke (na tej ma nechytia), ale zveril som ju mojmu dobremu kamaratovi, aby ju na leto ponastavoval aby bolo vsetko ok, a ked mi poobede volal myslel som ze je hotova a mozem ist po nu. ale ked som dvihol tak prve sa ma opytal ci bola motorka poistena. ano, rozbil ju. je to uz moj treti dopravny prostriedok za dva roky, ktory putuje do srotu. ja uz sa bojim sadnut aj na bicykel.
inak zajtra mam obhajobu dipl. prace, celkom som ju ako tak dobavil, najma vdaka tomu ze forum bolo dlho nefunkcne a aj po spusteni stoji za houby, takze ako vravis, zrazu bolo vela casu 😊
ocova C4ka ma teraz 4 tisic km, ale tento aj nasledujuci mesiac ju cakaju riadne porcie km. zatial spotreba podla pp, ktory sme este nenulovali je 7,9. vacsinou po kosiciach, trochu dialnica (PO) a okresky po vychode. otec jazdi dost svizne, ale nie rychlo, takisto mu je cudzi styl brzda plyn. az na tu nestastnu buchotavu skakajucu zadnu napravu je to v pohode auticko, otec je spokojny. uz si ju kupil aj "chatovy" sused, tiez 1.6 16V a ma spotrebu 7,1 az 7,2. on je z PO, pracuju s manzelkou v KE a chata na ruzine, takze ta spotreba je dialnica + PO + KE + klukata cesta na Ruzin.
no nejako som sa rozpisal, idem sa ucit, zajtra obhajoba, o tyzden statnice 😄
dufam ze sa tu stretneme castejsie 😉
wikinko
roubrt37
Rozdíl mezi Alfou a jinou značkou je asi jako mezi manželkou a milenkou. Milenka tě uspokojí mnohem víc jak manželka a proto jí i mnohem více odpustíš.
A kolko tych do povodneho stavu zrekonstruovanych veteranov vlastnis? Alebo, kolko si ich uz zrekonstruoval? Alebo ry pes len tak, zo zavisti?
No vidíš, já chci právě zbourat předsudky o tom, že Jaguar na svatbu musí být zákonitě drahá záležitost - moje motto "Pro všechny 1. třídou..." není jenom fráze, ceny mám proklatě nízké, takže snad oslovím i ty "Trabantisty" jak říkáš 😄 Přesto se někomu i těch pár stovek za pronájem Jaguaru zdá moc, někteří lidé se prostě snaží na svatbě maximálně ušetřit.
Někteří lidé jsou prostě loseři a jimi i zůstanou... Těm bude stačit i Trabant, protože je to "levné".
Myslím že hodně lidem je jedno, čím se na svatbu povezou. "Nežli zaplatit pár stovek za svatební pronájem Jaguaru, tak si raději zajistím oktávku od strýce - a zadarmo." - i s tímto názorem jsem se setkal. Jaguar tedy nabízím lidem, kterým není jedno, čím se vezou...
Když jsem se já kdysi ženil, jel jsem na svatbu v obstarožním BMW. Dodnes toho lituji. Ale byl jsem mladý, hloupý a chudý 😄 Tak dnes alespoň dělám radost příbuzenstvu, když jim půjčuji své vozy na svatby.
:yes: souhlasím :yes: Jaguar je Jaguar 😉
Alespoň jednou v životě zažít opravdový luxus, a proto bych já volil Jaguár (byť ojetý). Audi, MB, BMW má dnes každý šmudla, tomu neříkám opravdový luxus hodný mojí svatby!
Je mi lito, ze tato diskuse umrela. Bylo zajimave cist prispevky k veci. Zejmena Magic je osoba s obrovskym prehledem. Mno, co uz. Zive forum o Alfach je na [odkaz]
Proti gustu žádný dišputát 😄 S ohledem na moje nízké ceny svatební dopravy (viz. web v profilu) volí Jaguar i západoevropsky ladění liberálové 😉
Hello Sirs, I'm very sorry for my post
antivirus help how to get rid of norton anti virus program avas antivirus software best antivirus protection aol mcaffe antivirus avg free anti virus software free anti virus check activation key for norton antivirus 2005 antivirus protection microsoft antivirus software activation key for norton antivirus 2005 microsoft antivirus beta free download uninstall antivirus norton antivirus renewal form mcafee anti virus screen antivirus download remove antivirus mcafee aol dowload avg antivirus scan update anti virus aol free anti virus download symantac antivirus mcfee anti virus e trust ez antivirus protection free mcfee securtiy antivirus software turn off aol antivirus protection
Pepino_Honda
hmm, tak to jsem osobně sám zvědav na odpověď 😉 Co se uzavírá, jsou plynové vstřiky, to jo... 😄
Já bych si dovezl raději něco takového...

[odkaz]

a nebo

[odkaz]
nejvic me fascinujou ty reci o tichu, jaky je v kabine. v tehle tride zcela bezne, zadnej zazrak jsem nezaznamenal. a vsechny v cechach nabizeny motory... 220d je priserny uplne, 250 ma zvuk jak lepsi vysavac, nechce se ji moc do otacek a dynamika je to posledni, co vas v tom aute napadne 😉
Sice si tam nekdo plete kw a hp, treba type-r, ale o konich to poradi asi moc nebude...celkem me to prekvapuje
Nazdar Kesk a Miro, odpoviem kazdemu, ale nechce sa mi pisat dva prispevky.

Kesk - odisiel som na chvilu (2 mesiace), lebo som robil danove priznanie a potom prislo zopar projektov, ktore bolo treba kde-tu po Slovensku porobit a zistil som, ze sa mi na to forum uz ani nechcelo, ale ak Ta to potesi, na zopar ludi z tohto fora, ktorych by sa dalo na prstoch jednej ruky poratat, som si stale spomenul, jeden z nich si Ty (hlavne ked mi policajti namerali na naozaj neuvidenej 60-ke pri ZM podstatne vyssiu rychlost a uz som takmer maval vodicaku - asi som predbiehal ine auto a nevidel som znacku, comu by odpovedala aj namerana rychlost, lebo normalne som maval v ten den tempomatovu stovku nastavenu uz od Kosic). No a neuveris, zistil som, ze mam dajako vela casu a stiham viac, ked nechodim na forum. Vzhladom k Tebou spomenutej dlzke mojich prispevkov tusis preco, ze? No a takisto mi dajako nepasuje ten novy format diskusie, neviem si jednym pohladom pozriet, co je nove, nemozem vlakna otvarat v samostatnych oknach, jednoducho na nervy. BTW, ako si prezil vcerajsie tornado? Pri nas tu lietalo nejake sklo, pred blokom obrovsky otvoreny priestor so zvirenym prachom (fakt to vyzeralo ako tornado s dvoma nozickami), nevahal som, skocil do auta a piekol do otcovej hromadnej garaze aspon pod strechu. Poviem Ti, trochu chapem, ako sa zhruba musi citit cloviecik v USA ked sa blizi ozajstne tornado... Okrem toho, nevedel som, ake zive mam auto 😄

A ako otcova C4-ka? Aka je spotreba?

Miro131 - tak ak uvidis zajtra (stvrtok) v BA presne take iste auto, ake mas Ty (myslim tym farbu) a bude mat KE znacku, tak na mna zatrub. Co a tyka toho odpora, to ma ten chlapik vyskusane, alebo len tak striela do vetra? Ide o to, ze si riadiaca jednotka zistuje (ale neviem, ci na vsetkych svetlach) ako sa maju a ak sa jej nieco nepozdava v zmysle, ze konkretne svetlo ma prilis velky odber, moze sa rozhodnut, ze na vedeni je skrat a odpojit svetlo uplne. Okrem toho, ten odpor by musel byt za zmienovanym ucelom jednak dost nizkej hodnoty, cim by cezen tiekol dost velky prud a takisto by musel asi byt dost silno vykonovo dimenzovany no a taktiez by sa istotne hrial. Neviem, kde by sa to dalo vtesnat. Ja by som sa na to nedal, zatial na to kaslem, najma kedze viem, ze to robia vsetky breaky. Je to proste nieco neodchytene v navrhu riadiacej jednotky a ked to doteraz nic vaznejsie nezrobilo za tie 3 roky, co sa facelift robi, tak asi na to nema vyznam sustredit. Este by ma zaujimalo, ci to nerobia aj starsie predfaceliftove breaky, lebo mali inak zapojene to svetlo, lenze tych je tak malicko, ze to fakt clovek na cestach nevidi. Zoparkrat som videl bieleho starsieho breaka parkovat o par ulic dalej od firmy a snazil som sa vystihnut ho v pohybe, alebo aspon s majitelom okolo, no zatial ziaden uspech...

Ano, benzin sa rozbieha inak ako diesel (otcov Megane 1.6 benzin je jednoducho neprekonatelny, velmi lahucko sa s tym autom jazdi, jedna basen a este aku ma k tomu zotrvacnost, no klobuk dole). No musim povedat, ze Berlingo s najzakladnejsim starym HDi motorom (2.0L, 66kW, RHY) sa rozbieha uplne hladucko, a to uz ma 80 tisic km. Tato 1.6-ka vsak nie. Vinim bud dvojhmotovy zotrvacnik (lamela spojky je tuha bez odpruzenia, avsak zotrvacnik ma dve hmoty, ta druha tvoriaca pritlacny tanier spojky je odpruzena), ktory sa kazil aj na starsich VW motoroch s takouto spojkou, alebo potom ulozenie motora. Budem to zistovat dalej, este mam rok a pol do konca riadnej zaruky a planujem si priplatit aspon o rok viac, takze pohoda.

Vidis, kesk, nesklamal som. Citanie na celu desiatovu prestavku 😄
Ricardo
Takové deja-vu občas neuškodí 😄
Ricardo
Z něčeho tu retuš udělat museli, ne 😄
vidím to tak nějak podobně, dřív mě alfy braly kvůli designu, ale po zkušenostech známých s opravami a mínusech v recenzi nemůžu být k tomuto vozu tolik bodově štědrý, původně sem mu dal 4 body, vzhledem ke kvalitě recenze přidám na 6
Dylan McKay
Větší látrovka než Lancer tady ani bejt nemůže. Lancere, můžu tě ujistit, že já mám jen příjemné starosti, čím dál příjemnější. A s takovou bezcenou nulou se aspoň zasměju. >😁 >😁 >😁
RRAAFF
Tak jak se k tomu postavil servis? Tak může se stát, nebral bych to jako něco hroznýho, pokud se teda závady nebudou opakovat či nenastanou další.
medvidak
Dekuju, velmi cenne info. Koukal jsem na ceny map, pisou ze AtlasCR10R v6 stoji 19kc, coz mi pri srovnani s tema ostatnima cenama v radech tisicu pripada zvlastni..
No jinak stale je CSx muj favorit, jeste jsem koukal na NUVI 350 a 370, ale ty jsou jen do auta.
V kazdem pripade diky za vycerpavajici odpovedi, dam vedet jak jsem dopadl.
Preji hezky den 😄
Od tebe jsem cekal pripominku k linii zadnich bocnich oken...a nic!? 😉
Upřímně když se podívám sem [odkaz] tak se mi ten čas moc nezdá, přeci jen čas jako Eva, Porsche turbo, je hodně zvláštní. Jinak auto bezva a moc se mi líbí novější interiér po roce 97, krásné.
Nedostatky: servisne prehliadky nie su v cene vozidla ako je to u bmw a MB to znamena ze mala stoji 6000skk velka tusim 12000 alebo 15000..

Dalsia vec zrkadla sa automaticky nesklopia a ked je vypnuty motor nedaju sa sklopit..

Auto nema trojite bliknutie pri tuknuti do smerovky..

Nedaju sa nastavit svetla na celodenne svietenie ked som auto kupoval tvarili sa ako majstri ze co by som este od auta nechcel teraz na to domontovavaju modul ale nemam rad dodatocne zasahy do auta...

Blbne bluetooth po prepojeni s mobilom na niektore mobili ani nefunguje..
ked je auto v pohybe nedaju sa vytacat cisla cize cele handsfree je naprd...

Ked sa auto pohne neda sa nic nastavovat na navigacii..

18 palcove pneumatiky zarucuju zly jazdny komfort

Brutalne nekvalitny lak po par navstevach umyvarky vyzera horsie ako predchadzajuci mercedes po troch rokoch!

Slabe brzdy ktore pri vacsej namahe lubia zvadnut ( ale vzhladom na triedu auta dostacujuce)

Pamat sedadla sa neda ovladat ked je vypnuty motor cize ked soferuje priatekla a potom pridem ja musim najprv posunut sedadlo potom musim nastartovat a az potom si mozem nastavit zvolenu polohu...

Brzdove desticky vydrzali 20000 km vymena 12000SKK

PRISTUP SERVISU...

Ked som povedal v lexuse ze mercedes ani jeden z tychto nedostatkov nemal tak m povedali ze oni nie su mercedes a to naozaj nie su maju sa este co ucit 😄

Auto ma aj pozitivne stranky ale ked uz sme pri tych negativach tak som ich spomenulnemam rad ked vo vacsine recenzii si daju ludia na svoje auto 10bodov na vsetko pretoze ziadne auto nie je idealne...

Ked ma este nieco napadne doplnim
myslis ze ani napriklad nejaka uprava od arctic trucks by nepomohla vid www.arctictrucks.com napr. toto
[odkaz]

Problem tej chaty je este v tom ze je to este aj terene a radlicu by som tam asi odtrhol ...
Nie je nejaka snehova freza ktora sa da namontovat nejako lahko na vozidlo pripadne odmontovat z vozidla?

Problem je este v tom ze v tak hlbokom snehu sa neda prejst ani na koni kon tam zapadol...

pripadne mozno by nebolo zle mat pri hlavnej ceste garaz v ktorej by bolo auto s frezou..

Neviete este niekto o nejakom rieseni este mi bolo odporucene volvo c303 ale neviem si realne predstavit na nom jazdit napriklad manzelku 😄
GuitarsHero
Dakujem :yes: Recenziu dorabam postupne, krocik po krociku ak mam na to cas a dufam, ze niekomu pomoze v rozhodovani pri vybere auta. Ak aspon jednemu ano, budem velmi rad 😊 Tak prajem vela stastnych kilometrov 😉
pilotpilot
To se vyplatí, tady v Evropě stojí 60CSx dvakrát tolik. Pokud si ji dovezeš, dá se doinstalovat i čeština :- )
O cenách momentálně už nemám přehled, vše jsem kupoval tady
[odkaz]
Ncm ty, alespoň některé mapy určitě pořídíš tady
[odkaz]
Pokud jde o hlasový výstup: možná někoho dokonce při řízení ruší...? 60ka mluvit neumí, ale zase jí nevadí voda - dokonce vydrží nějakou dobu pod hladinou, což jsem nezkoušel, ale v dešti na kole funguje v poho - a ani hrubé zacházení. Beru to tak, že něco za něco.
Naviguje tak, že dostatečně dlouho před křižovatkou, kde máš odbočit, dá zvukové znamení, a zobrazí křižovatku s naznačeným průjezdem, to samé zopakuje ještě jednou chvilku před křižovatkou a křižovatka už zůstane zobrazena na displeji, takže vidíš, zda ji projíždíš správně. Zobrazení je v podstatě v reálném čase - poloha je měřena každou vteřinu. Nijak to neomezuje v řízení, podíváš se na vteřinku na displej, jako bys kouknul třeba na přístrojovku. Pokud odbočíš špatně, trasu buď automaticky přepočte (pár vteřin) nebo vůbec nepřepočte nebo se zobrazí dotaz, zda má nebo nemá přepočítávat (každá z možností je volitelná).
Na kole ji používáme prakticky pokaždé (samozř. ne když jedu pro rohlíky), jednak víme, kde jsme, čas trasy celkem, čas jízdy, čas stání, průměrné rychlosti, okamžitou rychlost, nadmořskou výšku, za jak dlouho nabo zakolik km budeš v dalším postupném cíli (otočném bodě) nebo v cíli trasy,.......................
A taky umí, a to používám samozř nejraději, zaznamenávat projetou trasu, včetně dalších údajů - třeba výškových profilů, atd.(čili dá se používat i k trénování), takže v zimě, když se nejezdí nebo nelítá, se kochám. A o projeté trasy se můžu podělit s ostatními, nebo načerpat inspiraci, kam příště😒br /> [odkaz]
No a poslední dotaz: možná to pro někoho je jen hračka, kterou po čase odloží, pro nás je to ale užitečná pomůcka, která usnadňuje pohyb po planetě. Jasně, že jsem jezdil bez navigace a šlo to, jsem taky ale po dálnici do Brna vyhlížel, kdy předjedu další auto, které dohoním. A po městě, které neznám, je navigace nedostižný pomocník - prostě si jen zadám přesně adresu, a dojedu "až před barák".
A tak, pokud jde o poslední dotaz, na ten si , pane, budeš muset odpovědět sám :- )
Není zač, užívej, pane!
ja nejsem nějaý fanda hodnocení,ale vaši Mazdičku jsem si už prohlížel,je krásná,to auto se mi odjakživa líbilo,trochu předvídatelný design,který je ale moc a moc sympatický 😄a ta recenze je dechberoucí,na tom jste musel strávit celý den
ano ano ano....! Pujčil jsem na projíždku Alfu známému, velký automobilový fajnšmekr, co nemá problém s penězi. Řidil snad všechno a doma má slušnou sbírku skvostů, včetně těch nejprestižnějších značek(nemyslím BMW, MB...). A ten říkal, že alfička je nějaká líná, na to jak super má podvozek a o řízení mluvil jenom v superlativech. Gt mi dává subjektivně víc informací, než dokážu spracovat a to je jenom dobře, nutí mě to zapracovat na kvalitě svého řízení. Jde proti současnému trendu eliminovat chyby řidiče elektronickými systémy na úkor kvality komunikace s řidičem. Jinak 159 dobrá volba, ale chtěla by zhubnout. To je podle mě cesta, na kterou Alfa nikdy neměla jít...proti tradicím. Alfy vždy byly lehké a výkoné vozy s perfektními jízdními vlastnostmi.
Vašek M.
edit.. zdvojený příspěvek
Cao tv .Mám 1.6 hdi,pack,bežová metal.+tie veci čo máš ty,+cuv senz.vpredu,vzadu a už neviem čo ešte, Som z BA.Ty máš servis cez pol republiky ,odkiaľ si prosím ťa?To tretie brzdové svetlo mi svietilo tiež.Nakoľko mám garáž ,tak som to zistil na druhý deň.
Bol som v servise,tam sa technik tváril,ako by som si vymýšľal ,ale keď som nanho pozrel nasrdene,tak išiel pozrieť von k autu a dal mi za pravdu.Rada je jednoduchá:treba tam naletovať odpor(myslím ,že tak sa to volá-nie som elektrikár),aby sa prúd nevracal späť,inak to svetlo tleje.Nič vážne ,len to na novom aute naserie.No nie.Spojka je zvláštna.Prenášajú sa vybrácie na pedál to mi trochu vadí.Pri rozjazde musím trošku pridať plyn ,ale iba trošíčka inak to nejako zatrasie( minimálne),predtým som mal octáviu benzin a rozjazdy boli trochu iné.Diesel je iný.
Zatiaľ .
Ricardo
Dobře, zítra zase spustím v garáži aparaturu na výrobu Cyklonu B
Onyx
Cece, pritlac na Initial D. Tesim se na tvy komentare. To Sekiguchi: tady pan na holeni by si dal mozna taky jedno hachiroku pred barak.. sezenes mu neco?
Onyx
Souhlasim s tou casti, ze by tu melo byt vic skupin. Bud by se nastavil filtr, do ktery by bylo konkretni auto zarazeno automaticky, nebo by se to muselo nechat na hodnotiteli samotnym. Mozna uz o tom redakce premysli a brzo nas prekvapi. Jak by asi takovy skupiny vypadaly? Sedany, kombiky, coupe, nebo naopak: Nove, 90th, 80th, 70th, oldies.. ? Uvidime.
Hygienu má zmáknutou Micina, tam se problému nebojím 😉 Horší to bude s účtem za plyn :-!
zdravim, blahopreji k volbe. mel jsem tu samou, ale 3,2 V6. a byl jsem s ni moc spokojeny. koupil jsem ji kdyz mela najeto cca 30 tis a tedka v zime jsem ji prodal. s tim podvozkem mas velkou pravdu. je tvrdy jako skala, ale je velmi komunikativni. nezazil jsem jinou predokolku, ktera by mi davala tolik info. a trakce? ano obcas mi trhala doslova volant z ruky. proste nedala nic zadarmo. ale ta dravost bylo to, co jsem zral. jinak zvuk byl uzasny. a spotreba? no po meste tak 18 a mimo tak 13. nicmene stacilo polechtat a byl jsi na 20. 😊
servis mas pravdu. starej se o ni. 😊 mozna ti obcas zavrzou predni ramena v zime. ale v servisu ti je promaznou a je klid. 😊 jinak mi casto praskala zarovka parkovacka. jinak spokojenost. ted mam 159 2,4 jtdm wagon.a to je o necem jinem. ale jsem spokojeny taktez. ale je to jina kategorie. to auto by potrebovalo tak 100 kg dolu 😊 ale zase mas z toho pocit tanku. to mu nikdo neupre. vzdyt je to tezky jak bmw5. mimochodem. jezdim i bmw m3 a to co je citit z predni napravy se neda, ale vubec nazvat jako komunikativni. proste je to dost umele a takove nemaste neslane. takze si ji alfinky vaz a nenechej se tady urazet nejakym chudakem co ma 320 d 😊.
MikyJ
Muj zdroj je: www.lanciaklub.cz
ja te taky miluju :😉, ale uz mam pritulkyni 😉
no vies, ked si predstavim, ze ja mam priemernu marzu cca 8% a zakaznik ma este tu drzost pytat si zlavu ako na vietnamskej trznici tak mam chut tych uzernikov v servisoch vrazdit 8-s to co pytaju za tempomat cennikovo je samozrejme lichva jak hovado no a repraky...fuj :no:
nazdar tv, uz som sa bal ze sa ti nieco stalo, tie tvoje kratke prispevky mi tu chybali. ako sa ti pozdava nove forum? mne ani velmi nie, v podstate som tu prestal chodit, ako ty pred casom 😉
Dragon.001
To je sice pravda, ale jak můžeš porovnávat 2 úplně odlišný auta. Pro člověka co nemá děti, nebo jsou už dospělý. Auto má jen pro svoje ježdění, pro zábavu, radost z jízdy, chce si občas zajet na okruh a nezáleží mu až tak na spotřebě je M3 skvělý auto. Kombík je mu na nic.

Zase ale 5 členné rodině, co jede na dovču k moři a má haldu kufrů je M3 k ničemu. A kombík s průměrnou spotřebou 5,5 litru nafty, kde se všichni pohodlně vejdou i s věcma na 14 dní je pro ně to nejlepší co může být.

Proto je můj názor takový, že dokud se zde nerozdělí auta na kategorie, kde budou soupeřit více či méně rovnocenní soupeři. M3 s Audi S4. Kombík s kombíkem. Tak tu není možné určit lepší auto. To tu můžu postavit vedle sebe rovnou Enzo a Tatru V3S.

A proto by tu zatím měla rozhodovat kvalita recenze a fotek. To jediné se tu dá prozatím objektivně porovnávat a rozhodnout, kdo je lepší 😉
je to syn majitele renocaru v Brně. A to mini je ta nejsilnější verze ještě nějak posílená. No ujížděl, neujížděl bylo to tak na stejno....on je na okruhu jak doma a ja jsem tam byl poprvé...takže moje moto bylo přežít 😄
děkuji za takovou chválu,potěší když se auto líbí,moje kecy když se dobře čtou a fotky,s klterýma si strašně rád pohrávám,se taky líbí...vaše Clio už jsem viděl,skvělý raubíř,taky jedním jezdím,mám tady i recenzi,klidně se podívejte 😄
ps1818
:yes: 😄 :yes:
ps1818
:yes: 😄 :yes:
mirastr
Je to dlouhý příběh. Srdcová záležitost. Když jsem to viděl na internetu na prodej, tak jsem si řekl, že to musím mít. Ze zvědavosti. Nestálo to moc, vzal jsem poslední penízky a jel jsem pro něj😄 Kdybych na tom byl finančně líp a nestěhoval se do Prahy (nyní bydlím u rodičů v RD), tak bych si ho určo nechal, ale vzhledem k tomu, že se budu stěhovat na sídliště, tak.....Jakmile doplatím leasing na Corsu a veškeré půjčky co jsem si bral na podnikání ( [odkaz] ) tak si chci koupit pozemek a pomalu začít stavět barák s mega garáží, tak se vejde dodávka, 2 auta a ještě jedno místa na veterána, kterého si budu dávat dohromady😃)
Musim potvrdit slova majitela. Myslim si ze Clio je najvyraznejsi model Renaultu a je to v podstate spolahlivy stroj.
S tym "batohom" na streche to vyzera super :yes:
Trosku zavidim motorizaciu pretoze si myslim ze 1,4 16V je ideal pre toto auto.
Co sa tyka nazoru na prevodovku tak tiez suhlasim aj pri 1,2 8 ventilovom motore je zbytocne vytocena a pri 100km/h toci 3000ot/min . Inak rovnaka prevodovka je Micre 1,2 16v aj 1,6 16V 😉
Popis aj skusenosti jednoznacne za 10 bodov :yes:
mirastr
Ano, byl. Nějak mi zmizel😄
Nebyl jsi tam v ten pátek??? Se Superbem jsem sice nejel, ale třeba jsou někde fotky, kde se objevuji... 😉
Asi si kvůli tobě koupím jiné, otevřel si mi oči >😁 Ale teď vážně: 100 lidí = 100 chutí, krása je věc subjektivní, to máš jako s holkama 😉
Pozri na www.citroeny.cz, sice to nie je klub, ale je tam dost ludi, ktori ho maju. Uz som tam dlho nebol, snad mi nezrusili nick. Okrem toho, dvaja to su uz klub, ci nie? Tak vitaj, clenu!

Okno 5-ych dveri - este sa Ti otvara? Mne to fungovalo zhruba mesiac, potom tlacim tlacidlo a nic. Vedel som, ktora bije, o tomto som cital na internete este predtym, ked som auto kupil. Jedna sa len o to, ze linka (spoj) k tomu tlacidlu je vedeny na zadnom skle presne takym istym sposobom, ako linky vykurovania zadneho skla a po case sa prerusi. No a dajako "sikovne" tu linku zrobili, lebo od samych prvych breakov az dodnes to robia tak isto. Teda tak isto blbo a nepomahaju staznosti. Viem si vsak predstavit, ze tych staznosti je asi 5 na milion predanych kusov, lebo malokto vobec vie, ze to otvaracie okno tam ma. V zaruke to servis riesi vymenou skla alebo nacinovanim noveho kusu drotika, ktory toto "zazracne vymyslene spojenie" jednoducho preklenie. Robotka na necelu hodinku, polozrucny elektronik schopny drzat pajku v ruke to zvladne v pohode. Ked sa najde cez nejaky vikend cas, rozoberem a spravim si to sam, nechcem otravovat a travit cas v servise, lebo tam chodim cez pol republiky.

PS: dnes som si labuzil na auto-klime, vonku tridsat a ja som potreboval pobehat po meste nejake rozvodne, zakazdym kilometrik - dva, krasne to chladilo.

PS: nevsimol si si, ze by Ti pri rozjazde trochu autom cukalo, ako keby bola nevyvazena spojka? Mne to robilo od sameho zaciatku, ale vzdy len za studena a teraz s klimou to robi o trochu viac. Casu do konca zaruky sice dost, ale pytam sa.

PS2: ked mas break, urob mi pozorovanie: v noci (ale aby bolo co najtmavsie, mimo dosah poulicnych lamp apod.) prid ku autu zo zadnej strany a pozeraj na tretie brzdove svetlo. Je zhasnute. Teraz stlac hocijake tlacidlo na dialkaci, najlepsie na zamknutie auta (hoci je uz aj zamknute). Okamzite sa slabo rozzhavi to tretie brzdove svetlo a zhasne az vtedy, ked auto znova prejde do spankoveho rezimu, co je po cca minute, ak si medzitym neotvoril dvere. Inak povedane, ak auto nie je uspate, svetielko vzdy jemne zhavi. Robi Ti to tiez tak? Vsetky breaky, za ktorymi som mal v noci cest ist, to takto robia. Daj mi vediet ci aj Tebe.

PS3: aku mas farbu, zvlastnu vybavu atd.? Ja mam zaklad plus tempomat, dazdovy, svetelny senzor a zadne el. okna. Pieskova metaliza.
Merkur
Taková šířka kol na ucmrndanejch snad 96 kw 😒 ?
Chuck Norris
njn... hlavní je vidět jejich tupý výraz v tváři když je porazíš jak jsi psal s tím porschetem 😄
Aischylos
No čli s to nakonec vyřešilo tím, že se odmontujou platový dečky a bude po problému... 😄
Lambda se mi projevuje jenom tou kontrolkou...řesíme to v servisu, možná to jsou jenom kontakty...uvidíme. Olej mi mění v Alfě, je to Selenie Racing. Zatim mám najeto jenom pár tis. a nepapalo to nic. Kontroluju to cca a 1000-1500km.

Díky za pochvalu. btw z Písku
roubrt37
Jak se ti projevovala ta závada Lambdasondy? A kolik máš spotřebu oleje? Předpokládám, že SE Racing. Mám totiž ten samej motor a taky mi tam něco neladilo na osciloscopu.U mě se to projevovalo kouřivostí na volnoběh asi 1min. po startu, trvající 5 minut. Jinak ještě jednou musím pogratulovat, že sis vybral tak dobře.....ve 21 letech Alfici! :yes: Jsi přímo z ČB?
Tenhle server je hlavně o AUTĚ!!! a ne o tom kdo kolik o něm napíše!!! tady se hodnoti auto a ne umění majitele psat recenzi. Nějak to spoustě lidí nedošlo, a podle toho to taky vypada. mazda 6 v kombiku je lepé hodnocena než BMW M3...to je smutný 😒
Tohle jsem napsal původně, pak jsem příspěvek editoval. Podíval jsem se totiž na moje hodnocení jiných M6 a opravdu dávám osmičky, těch devět by bylo nefér vůči ostatním a navíc by mě mí "nepřátelé" mohli napadnout, že nadržuju lidem, kteří dobře hodnotí mého Jaga - což opravdu nedělám. Naopak jsem nešetřil ani 6b hodnocením, které se mi několikrát vrátilo (a o jedničkách nemá cenu mluvit viz. Fiat 12😄...
GuitarsHero
No ked uz hovoris o tom charaktere ako my vysvetlis tento email? >😒]
Re: Re: Proč...
Autor😶J
Datum:2007-05-15 14:04:11
Text příspevku😒br /> OK máš to za 9b, protože jsi charakter 😉
JOB
Jakákoliv uprava vozidla ,aby projelo to co požaduješ bude mít za následek to že nebudeš moc legálně na silnici. Viděl jsem sněhovou radlici která se montuje na terénní vozy a ovládá se navijákem ,ale to opět nebude vhodné na cestu do města. Co takhle koupit sněhovou frézu od Bédy trávníčka a mít jí na chalupě.Holt první cesta na chalupu bude pěšky pro frézu.

Zkus si pročíst tohle : [odkaz] 😉
Kromě toho co se stalo v první zatáčce začínají být ty závody celkem stejne a je videt, ze ferrari a mclaren závodí mezi sebou a bud jezdecká chyba(massa na sepangu), nebo souboj(massa vs alonso) a nebo porucha techniky(kimi spanelsko) rozhodnou o tom kdo bude mistrem v letosním roce.Pak je uz samozřejmě skoda té nickovi matice a zase pekne umisteni Coultharda, a komentář asi nema cenu ani hodnotit.
No uvidime jak to vse dopadne snad jen přát ostatním týmům ať se rychle dotáhnou na vedoucí duo Ferrari,Mclaren.
a Lewis je příjemné překvapení sezóny a snad mu tahle forma vydrží.a jako fanoušek Ferrari smekám před jeho výkony, samozřejmě by bylo lepší, kdyby za Ferrari jezdil!
mitak
Naopak si myslím, že jsem veskrze tolerantní člověk s naprosto chladnou hlavou :-! 😄
RELAX, o děcku si myslím udělá každý obrázek sám... fňuk fňuk
zkus par tech nedostatku napsat! (ne, ze bych s tebou nesouhlasil)
A nenazývej mě laskavě "vocasem" - viz. diskuze pod BMW 6. Omlouvá tě jedině fakt, že jsi ještě malé děcko.
Nebudu se zlobit, když mi dáš zpět tu devítku 😉 Já auta hodnotím pocitově, japonský design moc nemusím, i když Mazda 6 se mi celkem zamlouvá. Přeci jen je to relativně běžné auto, 8b je myslím dobré hodnocení. 9b a 10b dávám zejména autům, která mě vysloveně zaujmou nebo svým oblíbeným modelům. Takhle subjektivně hodnotí téměř všichni, nehraju si na odborníka, protože jím nejsem.
GuitarsHero
Dik! :yes: Kadopadne aby som bol uprimny, 2 body rozdiel medzi nasimi masinkami urcite nie je. Ale to je moj pohlad na vec. 😉
OK máš to za 8b, jsi charakter 😉
EricCartman
Taky jsem se učil na faválu a nemůžu si na něho stěžovat. V pohodě auto. Člověk si při parkování i trochu zaposiluje... co víc si přát? >😒]
Cau,mas vyborny auto pro zacatek!! 1.uz nesednes do niceho horsiho 😉, 2. mel jsem ho taky a je to dobry auto na to aby ses naucil poradne ridit. davam 7b :yes:
GuitarsHero
Ahoj a dakujem! :yes:
GuitarsHero
Wohoooo yes: moje 10tky u Teba ostavaju a ver mi, tiez ich len tak nerozdavam! 😉
Nebude 😄 Pokud to vyjde tak by ve znáčku měl bejt sttutgartskej koníček 😉 ale nechci nic zakřiknout....
Krásné neokázalé auto pro každodenní ježdění. Žádný tuzing, žádný nevkus, tak to má být...Ať slouží 😉
sparrow1
To jsem teda zvedavej pokud při stylu brzda-plyn byla spotřeba 6,4l tak to je asi nejuspornejší benzínový motor 😄 já jezdil s 1,6 mezi 7-8 při normálnim stylu jízdy tak myslím že vám palubní počítač trochu keca při stylu brzda -plyn bych to viděl tak 7,5až8l.No příští týden už jí dostanu tak hned napíšu kolik žere syrový auto po městě a okolí :yes:
GuitarsHero
Chlapce, ty si extremista! A KAZDY extrem je ZLY!!! Zmen si nick na James Bond!
Zatimco ty jsi sprostacek, co by zaslouzil pres hubu. Ten Lancer se tady objevuje uz nekolik let a vahu tady ma. Pod diskusema mam daleko vic prispevku nez ty, ty nulo. A 1650 prispevku v Moje.auto pouze znamena, ze si myslis, ze tvuj RR je nekrasnejsi ze vsech a vsichni te tady za to asi budeme obdivovat. Ale pochop, jsou lide s jinym nazorem a vkusem (novinka, ze?). A kdyz si teda umis otevrit muj profil, tak je zajimavy, ze si myslis, ze mam v hlave jen jedno auto. Svihaku trapny, vsem tady davas na jevo, ze mas nejakej mindrak a musis si ho lecit - velky auta, velky kola a velky kecy o tom, jak ses uplne nejlepsi a ostatni jsou blbci, protoze ti nedali 10 bodu... :no: :no:
EricCartman
Prozradíš, co to bude za hračku? >😒] Bude to mít hvězdu? 😄 :yes:
Sorry to som bol ja len som sa zabudol prihlasit....
Papier a internet znesie všetko ale....ak je to tak, gratulujem 😉
Ak tak skus tu recenziu viac rozvinut :yes:
Zdravim Marko. "Ropa patri do traktora?" Asi si myslel naftu nie?
Dylan McKay
Nabídku s radostí přijímám! Má to ještě čas, ale někdy se tam určitě setkáme! 😉
To víš že bude [odkaz] :yes:
Dylan McKay
Objeví se tady nějakej Lancer, a bude doporučovat aby mě ostatní ignorovali? Chlapče, vůbec nevíš co meleš, stačí kliknout na tvůj nick, a hned vidím, že tady máš celkem 276 příspěvků. Můj nick má nějakej význam, ale tobě to vysvětlovat nebudu, to vysvětluju jinde. Nemáš tady auto, nemůžeš rozhodovat, jak to tady bude vypadat. Jsi jen prosťáček, co by zasloužil na holou... >😁 >😁 >😁 >😁 Prostě mě už n.e.s.e.r!
Sranki
Mozem potvrdit tieto spotreby. Pri normalnej jazde mimo mesta a plynulej jazde cez obce nie je problem spotreba 5l na 100km. V meste je to horsie a blizi sa k ten deklarovanej spotrebe podla vyrobcu, ale je to velmi individualne a zalezi kolko stojite na krizovatke.
Vzdy som hovoril, ze tento motor je pre Fabiu idealny a kto s nou nevie jazdit s rozumnou spotrebou tak tak nebude vediet jazdit so ziadnym autom - tzv. digitalny ludia, ktory poznaju len dva stavy brzda-plyn, 0-1 😉
cja
Zase to tam skočilo dvakrát - sláva tomuto novému foru 😉
Sranki
Tusim raz testovali v autosalone na Prime rusky UAZ z obrovskymi balonovymi pneu. Je to skor urcene na zdolavanie bahniteho terenu ale v snehu by to malo mat tiez vasiu priechodnost. Skus pohladat tam (mozno to bolo Auto-Moto-Revue na CT).
Zatimco ty mas podle nicku v palici asi co? >😁 >😁 >😁 Pouze jedno veliky nic a sebe... Takze vlastne nic >😁 . Diskusi jsem cetl celou a zavery si muzu delat kdy chci. Ano, nemam tu auto, ale jsem rad, ze sis dal tu praci a zjistil si to. Ale doufam, ze se mi tim nesnazis rict, ze sem nepatrim... Ja sem patrim stejne, jako kdokoliv jinej. Svihaku, ja se nerad snizuju na nadavani jinym (narozdil od tebe), ale tentokrat se asi neubranim - kde vubec beres tu drzost tvrdit, ze sem nekdo nepatri? ze si nemuze delat zavery a mit svuj nazor? soudit nekoho podle nicku (obzvlast s tim tvym bych pomlcel)? a navrhovat zruseni Moje.auto.cz pouze kvuli tomu, ze nejsi prvni? Zamysli se nad sebou, opravdu se tu jen strapnujes a ja uz se na to nemohl divat...
Klaudius
Ja ho radsej neberem vobec. 😉
to, ze je pouzitelne len o vikendoch je mozno pravda u ludi, co to kupuju za posledne prachy v domneni, ako lacnu nakupili jaguar... nemam, problem pouzivat to auto kazdy den, ostatne priatelka s nim jazdi denodenne do roboty a spat. Kazde auto co som mal, dostalo to co pytalo a vzdy bolo vsetko funkcne... nevidim dovod, preco by to malo byt inak pri jaguarovi.

kto brzdi prehrava, k tomu len tolko. jednak niesom tuner, mam seriove auta a je to skor narazka na vsetkych pseudopretekarov, ktory vedia zalozit na rovine plny knedlik, ale akonahle pridu zakruty, akosi stracaju rychlost...
mitak
No jo no, holt už jsem takový. Ale já bych byl rád, kdyby byly recenze typu. "Koupil jsem levnou plečku, byla levná, ale jezdí docela dobře, takže jsem s ní spokojen maximálně (za deset)" - dobrá, uživatel napíše proč hodnotí plečku za deset i když je to plečka (byla levná - napíše obě strany mince). Na druhou stranu se mi nelíbí recenze "Koupil jsem skvělé auto, jsem s ním maximálně spokojen" - přičemž je z fotek zřejmé, že je to vrak - jako například jeden z jaguárů XJ (1971), kde se majitel ohodnotil za deset bez vysvělení, slabé stránky popsal větou "Taky se nějaké najdou." a přiložil fotky auta, které se pár roků staré prodává za směšné peníze, ale on si koupil třicet šest let staré, motor a kastli to má zrezlé, do interiéru bych se bál sednout a lidi ho hodnotí známkou (teď) 8,80. Nechápu proč. Místo takového auta bych si radši koupil dvakrát mladší Felcku, i když bych se pak asi nemohl vytahovat, že mám "Jaga"

Podle mého:
Absolutní hodnocení vlastního auta za deset =
a) koupil jsem si nové auto, jsem nadšený a mám z něj radost jako prase (můj případ a evidentně i spousty dalších)
b) jsem nekritický mamlas (tohle prosím neber osobně, s tebou je evidentně rozumná řeč), který si nedokáže přiznat nedostatky věcí, které zakoupil i když nestojí za mnoho
c) možnost za cé neexistuje, protože neexistuje auto bez chyb, které by si fakt zasloužilo plné hodnocení

Absolutní hodnocení cizího auta za deset =
existuje jen jediná možnost a to je: Je to opravdu auto které chci za každou cenu a recenze je napsaná, aspoň tak jak jsem já popsal Nissana.
mitak
To by asi všechno vyřešilo, to je fakt, zase bysme se ale nedozvěděli o zajímavých autech na první stránce.
mitak
Tak pročs to desítkou hodnotil ? Mně by docela zajímalo, kdybys radši napsal "dávám devět, proto auto xy má o něco lepší toto a támhle to, pojďme se o tom bavit...". Určitě by to ocenili i další lidi, kteří si auto teprve vybírají. Nekritické hodnocení jim na jistotě nepřidá, protože vždycky vypadá podezřele. Hledat přímou konkurenci k Pathfinderu je docela těžké, protože takových kombinací offroad/SUV moc není, i když v budoucí době se mu možná budou víc přibližovat dříve klasické ofroady (třeba Pajero). Kdybych uvažoval jinak a místo japonce si koupil třeba Merc.-Benz ML s offroad paketem, tak budu taky některé věci hodnotit líp a spotřebu kvůli většímu motoru zase hůř. Žádné auto není ideální a žádné si nikdy nezaslouží všechno dát za deset, i kdyby si to jeho šťastný majitel stokrát namlouval, jak je to přesně to co chce a jak mu to auto vyhovuje. Mám ten pocit, že moje hodnocení Nissanu je ještě příliš nekritické a některé hodnotící kategorie časem snížím, i když budu pořád stejně spokojený. Možná byla chyba psát receni tak brzo po koupi auta, kdy člověk ještě nestačí dostatečně vychladnout.
Pekne auto, bohužial použitelné len o víkendoch alebo na rozvoz svadobcanov./spotreba a vyssie prevadzkove naklady/
Skus trosku rozvinut recenziu pretoze viac sa dozvedame o tebe nez o aute 😢 Auto vyzera byt zachovale a mozno by si zasluzilo viac pozornosti.

Sorry za otvorenost ale to motto a "dalsie informacie" co tam mas znie trosku zakoplexovane a som si isty ze "tvoja jazda" skonci ak v aute odide zasadne drahsi komponent kt. sa na vrakovisku uz nebude dat zohnat. Obycajne koncia taketo auta v bazaroch kde niekolko rokov vystoja jamu a predavaju sa skor za symbolicke ceny.

Dalej motto "kto brzdi prehrava" by som upravil na tuningove heslo "lepsie je byt mrtvy ako druhy..."
V kazdom pripade dane hlasky nekoresponduju z uvadzanym vekom, 25 rokov.
Auto hodnotim na 10 bodov.Recenziu ani fotky nehodnotim.
sparrow1
A jaký máš firemní limit?Já mam v práci vždycky normu město takže až dostanu novou Fabku 1.4 tak ta má 8.7l/100km.Podle těch tvých hodnot máš asi naftak .Ale tuhle diskuzi jsem zakládal o benzínu. 😉
sparrow1
Kde máš obrazek Stila ta potvůrka taky hezká ale Fiatek :yes:
GuitarsHero
BTW - ja by som hodnotenie uplne zrusil!!!
GuitarsHero
Vidim, ze tocis stale o tom istom. NEviem ci si pochopil, ale tieto recenzie nie su o tom ze 10 = najlepsie auto na svete a podla toho sa porovnava vsetko ostatne!!! Toto ty nechapes. Tieto recenzie su o skusenostiach uzivatelov a ich spokojnosti s ich autami. Jezismariajozef, co to fakt nechapes??? PS: si tam mozem dat keramicke kotouce, ty kokos to si ma fakt zabil tymto komentom! >😁
jmurjr (H22A7)
tomu verim. len jedinu upravu by som na nom spravil. a to je, ze by som dal dole ten potah na volant 😒 to moc nemusim. a ked gangsta tak riadny a dal by som tam taky ako mal manson v klipe tainted love. to by si potom bol drsnak.
GuitarsHero
Ako som napisal, toto auto mi vyhovuje. Toto je recenzia o aute a nie porovnanie s ostatnymi autami. Hodnotim Mazdu6 v kombiku. Mam rodinu, preto kombik. ak by som bol single tak idem do niecoho ineho. To ale ty neuvazujes, tebe sa proste kombik nelibi, hoci je podla mna v danej triede najkrajsi. Porovnaj s Mondeom ci Hondou. Ale to je vec vkusu. O motore pisem, ze mi uplne vyhovuje, nie som ziaden pretekar, vozim v nej celu rodinku a preto mi staci a davam 10! Samozrejem, ze su aj vykonnesie motory, ale o tom tato recenzia nie je. Sedacky, siel som vkuse 800km, bezne jazdim 400km a nikdy som nemal najmensi problem. Preco teda nedat 10? Samozrejme, su aj lepsie sedacky ale ja fakt nepotrebujem mat el. nastavitelne ci vyhrievane. Ktore hodnoty z velkeho technicaku? Rychlosti a rpm mam osobne overene a odsledovane, pisem o spotrebe, ktoru tu riesi 90% motoristov, ktori si myslia, ze TDI je bozstvo. Pisem o osobnej skusenosti so spotrebou! Moja recenzia nie je smerovana na porovnanie M6 s konkurenciou! Pisem len o tomto aute a nech si kazdy najde ine auta a potom porovna, pripadne spyta na cokolvek chce, co v mojej recenzii nie je. Rad odpoviem. Mame na to proste odlisny pohlad. A mna len tesi, ze ty si svetkla vynimka co takto razantne kritizuje, lebo ostatni viac chvalili. Ak zacnem porovnavat Tvojho Nissana a Tvoju M6 s konkurenciou, v zivote by som Ti 10 nedal!!!
mitak
Rok je dlouhá doba na to, aby člověk napsal dostatek uživatelských zkušeností s autem (já mám Nissana týden a napsal jsem o dost víc, možná jsem jen větší šťoural).

Brzdy jsou výborné, ale můžu si i do mazdy nainstalovat vlastní daleko větší keramické kotouče, takže "jen" devět.

Vůbec mi přijde, jako kdybys neviděl, e existují čísla i mezi nulou a desítkou. Tolika desítkama jakos ty ohodnotil své auto bych ohodnotil možná Gallardo nebo DB9, i když na těch bych taky něco našel 😉

Prostornost jsem dal devět, na střední třídu je to průměr. Accord je silně pod průměrem. Na d průměrem (desítka) je Superb, i když se mi to auto jinak nelíbí.

Provozní náklady - 8 - platí se jen běžný spořební materiál, ten ale není zrovna levný, proto osm.

Spotřeba - 7 bodů - je sice adekvátní k objemu motoru, ale v sestřině Civicu si užiju to samé s daleko menší spotřebou, oproti jiným autům to žere prostě moc. Od dvanáctiválce taky budu očekávat velkou spotřebu, poud jsem se ale nezbláznil, tak si musím přiznat, že to žere šíleně moc...

Celkov hodnocení za devět je přece naprosto super. Nissanu jsem dal desítku jen proto, že jsem nadšený z nového auto. Přece nemůžu dát mazdě taky desítku, když jsem na ní předtím napsal tolik připomínek.

Jinak je věc, jak se hodnotí, osobně bych byl asi radši kdyby se mohlo hodnotit zvlášť auto a zvlášť recenze. Jakékoliv vlastní průměrování potom vede k takovýmto debatám, ze kterých není východisko. Mně osobně dělá větší radost víc to než že někdo má pěkné dobré auto, že se o něm něco zajímavého dozvím. Takže upřednostňuju v hodnocení spíš recenzi.
Toto je cisto gangsta car,,, :-!
jmurjr (H22A7)
takze ako som slubil mas to za 10. a este aby som nezabudol mk cr b82rez 2g4 >😁 >😁 >😁
mitak
To hodnocení není za auto, svou mazdu jsem ohodnotil devítkou, tvé bych dal osm (menší motor, kombi se mi nelíbí, ...). Jde o to, že místo pokusu o objektivní recenzi jsi opsal seznam výbavy a velký techničák. Mně by spíš zajímaly tvoje zkušenosti a jak se ti s autem žije, na co si dávat bacha a že taky dokážeš objektivně (v posouzení s jakýmkoliv jiným dražším autem) posoudit nedostatky - já jsem jich napsal i na ten krátký text docela dost a to bych tu mazdu mezi střední třídou teď koupil klidně znovu.

Dám příkla😜 "kvalita sedadel". Tys nenapsal ani písmeno a dal jim desítku, já jsem je pochválil a dal devítku. Protože vím, že i když tyto jsou skvělé, tak existují i lepší (minimálně elektricky nastavitelné a odvětrávané, i když je to špička ledovce).

Příklad 2: "výkon motoru" - tys dal svému dvoulitru desítku, přičemž to opravdu není nic speciálního. Menší benzíňáky jsou do střední třídy na ostudu, takže toto beru jako základ. Já jsem dal svému o tři deci většímu motoru pouze devítku, protože vím, že přímo konkurence od Hondy dokáže z atmosféry dostat daleko víc.

Já myslím, že stačí. Zvyšuju moje hodnocení tvojí mazdy na sedm, protože jsem rád, že si je lidi kupují místo nudnějších škodovek, volkwagenů a audin, ale ta recenze se mi stejně moc nelíbí. I když je fakt že tomu autu není moc co vytknout, o to víc bych si cenil, kdybys aspoň ěch pár nedostatků napsal.
GuitarsHero
Este jedna vec. Ak si vsimnes, to auto nemam este ani rok. Mozno za 3-4 roky hodnotenie upravim ale dufam, ze nie. A co sa tika tvojho hodnotenia, dobre. pises Brzdy - vyborne = 9b!?!?! Ked su vyborne, co im chyba k tej 10tke? Prosrnost - lepsia ako Honda = 9b!?!? Preco ale nie 10, uz nepises! Provozni naklady - jen bezny sp. material = 8b!?!? Preco nie 9 ci dokonca 10 to tiez neviem. Alebo cakas, ze auto ude jazdit na vzduch a v zivote sa v nom nic nepokazi? Spotreba - motoru primerena = 7b?!?!? Celkovo - nic sa nekazi a skvele jazdi - 9b?!?! No comment! Mne sa zase zda, ze Ty si az prilis prehnane kriticky. Kazdopadne, ja som nehodnotil Tvoje hodnotenie auta ale auto samotne. V tom sme iny.
GuitarsHero
Pocuj mitak - auto som si vyberal asi pol roka. Dobre som vedel co chcem a mal som na vyber. Vybral som si auto, ktore som chcel. Aku kriticnost chces odo mna pocut, ked vsetko, co mi na tom aute vadi je to, co som popisal v jeho slabych srankach?!?! Ak by som bol s niecim nespokojny, tak si vyberiem iny voz!!! Chapes? Mne toto auto 100% vyhovuje a preto ho tak aj hodnotim. To, ze ty ho hodnotis na 6 a sam mas M6 - to je viac ako divne. Kludne sa ma spytaj, co by som mal skritizovat, alebo co sa Tebe zda, ze by nemalo mat 10 a ja sa pokusim Ti vysvetlit moj postoj. Takze nehodnot moje hodnotenie ale auto a recenziu samotnu! No ale v podstate mi je to jedno, len ma trosku zaraza, ze od kolegu, ktory vlastni M6 dostanem hodnotenie ako za 1.2HTP! Pre mna to fakt nie je docela obycajne auto, to fakt nie! Cau!
GuitarsHero
JJ pri dnesnych cenach PHM spotrebu a rozdiel medzi dieslom a benzinom neries. Hlavne ked sa potom zamyslis nad ostatnymi prevadzkovymi a servisnymi nakladmi v buducnosti, kde je vsetko pre diesel drahsie v podsate. A dalsie detaily ako vacsie opotrebovanie pneumatik (diesel je tazsi), samotne turbo (moze prezit vela ale ak sa nahodou pokazi, hmmmm), rozne filtre koli eco normam atd. Dalej s dieslom si neuzijes takej zabavy ako s benzinom, proste ho do 6tisic nevytocis >😒] No a tiez zaobstaravacia/porizovacia cena dieslu je vyssia. Ja viem, ze toto sa nebude dieslakom pacit ale toto je realita 😉 Kazdopadne, je to stale Mazda - zaruka kvality :yes:
mitak
Vyjádřím se sem, očekávám, že si to asi přečteš. Tvoje recenze je vcelku dobrá, ale absolutně mi s tím nekoliduje to hodnocení: Všechno za 10, naprostá nekritičnost. Mrkni na moje "sebehodnocení", prostě mě to rozladilo, i když to auto není tak špatné a recenze je obsáhlá :yes: Prostě je to příliš oslavný text na docela obyčejné auto. Zkus to pojmout trochu civilnějc jako recenzi spotřební věci s nejběžnějším motorem.
jasne myslel som pre spotrebu - ked tak budem kupovat jazdene, ale mas pravdu, ze pokial nenajazdis az tak moc km/r tak sa diesel neoplatí az tak a benzín je preds len benzín 8al.6litrov pocitam ze aj ten diesel ked sa ponahana pod 7,5 nepojde 😉
Hitachi nám určitě odpustí?
Fakt nemám,ještě jsem to nikdy nepoužil.Jak to funguje?
No, mně je celkem jedno, kdo si co o mém autě myslí, co se týče Mimoně, vždyť tam každoročne přijede hromádka aut, co by neměly ani vyjíždět z garáže, prostě hnus...takže problém s tím, že auto nemám nějak extra upravené nemam. 😄
Ano, v pátek jsem byl celý den na volnejch sprintech, nejlepší pocit jsem měl, když jsem dal novou Octávií RS Combi a BMW 8kové řady....to bylo hezké....ještě Jaguár XJ6 byl docela pomalý....no fotky bohužel nemam, protože jsem řídil a kamarád byl v autě, nějak se mu nechtělo natáčet, stejně by to nebylo moc vidět přes tónovaná skla.... 😉
Ale jako sranda to docela byla, většina lidí nechápala, jak je možné, že terenní auto je rychlejší než upravená auta.....je to prosté "There is no replacement for displacement" :-!
Nemáš icq? Moje je 199-603-061, tam to můžem klidně probrat, už jsme to tu Hitachimu dost zahnojili 😉
Tak dík,nebudu naléhat.Jak to jde do hromady historie a auta?To ještě studuješ,nebo třeba učíš někde na škole,protože,já si nedokážu představit co vlastně historik dělá.Z jakého kraje jsi?
Profesor nejsem ani omylem, ale třeba jednou... Jsem mlaďas, plus mínus čtvrt století 😄
profesí nebo profesor?Tož to zajímavý obor máš!A věk,fakt mě to zajímá,chtěl bych si představit historika co se mu líbí auta.
Historie mě naprosto nezajímá, ale jsem profesí historik >😁
Můžu se Oldo zeptat kolik ti je?To tě zajímá historie,nebo jsi třeba bunkrař?
Aischylos
Hmmm...no to si mě na jednu stranu potěšil...dzenkujem velmi, ale s tím servisem ani ne... 😄
Pozdě. 😉
to je tak ale vo vsetko, JarinoRS... nielen pežoty. 😒 a este taka vec - kolko stoji tempomat v cenniku???? to je tiez hanba. aj tie repračiky... 😄
Ricardo
Náhodou, už jsme z Alexem vyhráli dvoje šnečí dostihy 😉
GuitarsHero
Aj mna by to zaujimalo. Ked sa pozries do celkoveho hodnotenia, zistis ze moja Mazdenka konkuruje jeho Nissanu. Tak preto si myslim, ze mi takticky svihol 6 aby som sa mu vzdialil. To ja ale neurobim, lebo obe jeho auta sa mi pacia!!! No neviem, mne ide o nieco uplne ine ako nejake hodnotenia. Len ma mrzi, ze niektori takto "prochcane" rozmyslaju a boduju. ;-\
Co jsem slyšel, tak ty mu říkáš: "šnečku, šnečku, vystrč růžky" >😒] 😉
Mě by to docela zajímalo,myslíš že ho sere,že jeho 2.3 má míň bodíku než ty z dvojlitrem?
Skus si to dat otestovat vo Forde - pripojiť na PC
vojcekp
S Fabii Combi zatím chodíme do autoriz. servisu, s Feldou jsem skončil v roce 2003, i když jsem si tam ještě nechal v 04 vyměnit kotouče a destičky. Ale to je vše. Já si myslím, že škoda není zas tak špatný auto, ale její pověst kazí právě ty servisy. Proto si kupuji pouze originální díly škoda, ale nechávám namontovat jinde, ale hlavně mohu být u opravy).
Nechci Tě zklamat, ale v servisu tě nejspíš nenechají, pokud tam nemáš známé. Budou se ohánět bezpečností práce.
Tak jsem přehodnotil - za 10.
vojcekp
GuitarsHero
Aj mne povedali, že keď mi blikne kontrolka tak ESP mám 😐 . Zatiaľ som ho nepotreboval. :yes: Po snehu a ľade som šiel iba 2x (auto mám od februára 2007 - dovoz z F) 😐
GuitarsHero
Ano, bohuzial 😢 Nebudem komentovat radsej :no:
Co se týče mých zkušeností s V6, tak se koukni na můj příspěvek o trochu níž, třeba ti to pomůže. Jinak jsem o nespolehlivosti V6 nic neslyšel. Bude to jako každá alfa....kvalitní olej, včasný servis, dobrý benzín, nevytáčet za studena a vydrží věčnost, když to nebudeš plnit, tak si koleduješ

jo a na ten servis,,,,zatím, co jsem měl opravu, tak to byla nějaká hadice v okruhu chlazení...ta stála 1300 vč. DPH. Ale platil jsem 8800kč... takže díly na servisu nejsou to nejdražší.... :-!
BOBB
Zdravím.
K tomu ESP,mám C-MAXE 2,0 TDCI r.v. 12/06 i s ESP a ten má vypínač vedle rádia.Teď by se měl začít vyrábět C-MAX po faceliftu a podle fotek to vypadá, že vypínač zůstává na původním místě tj.vedle rádia vpravo dole.
Zatím čau
je tam 5 stupnovy automat a tim to hasne jestli ti to nestaci dam ti fotku TP
Čau "tv" ďakujem za odpoveď.Medzičasom som už kúpil C5 bk.
Mám ho asi 14 dní,zatiaľ OK.Písal si niečo o okne v piatych dverách. Čo mám očakávať?Ešte raz ďakujem za tvoj čas.
P.S. chcel by som vedieť či existuje nejaký C5-klub (na webe).Ď.
Chuck Norris
proč by to nemoh být zázrak? 😊 jeden známej má upravenou vectru (ale jen motor) prej to docela jede ale žere mu to v ostrý palbě strašnou dardu na 100km a když jsem se ho ptal proč tam nejede tak mi zcela vážně řek že by tam s tou sériovkou vypadal blbě :-! taky jsem se divil 😉 dal sis sprint?
sedmikvalt se daval i do 2004...
GuitarsHero
Ahoj. Dakujem za hodnotenie. Ak sa rozhodnes pre M6-tku, tak verim, ze Ta nesklame a budes spokojny! Co sa tyka diesla, dost nerozumiem preco hovoris, ze "diesel preto, ze je to combik". Ak sa pozries na vykony tych dvojlitrakov, tak zistis, ze benzin ma vacsi vykon ako diesel 😉 a musim povedat, ze naozaj nepocitujem nedostatok vykonu pri tomto aute! Ale to je kazdeho osobna volba, ja osobne by som uz po presadnuti z diesla do tejto masinky do diesla nesiel. Samozrejem ak nenajazdis 30tisic km a viac rocne. Vtedy ma diesel uz aku taku vyhodu ale inak ja osobne ziadnu nevidim. Skor naopak. Co sa tyka negativ, tak zatial len tie co popisujem. Auto mi uplne vyhovuje, lejem tam len benzin a vodu do ostrekovacov a to je to, preco som ho kupoval - aby sluzilo mne a nie ja jemu. Ale kludne sa spytaj co konkretne Ta zaujima, a ja rad odpoviem. 😉
RS
>😁 :yes:
PavelK_
fotku máme na mobilu,z kterého bohužel nejde vytáhnout,dva kamarádi co jeli se mnou mohou dosvědčit,ale psal jsem to už výše,moje hypotézy proč se mi podařilo vytáhnout 200km/h ... kopec,přiznivý vánek😄možná i Shell-V Power diesel...to mohou být pouze dohady,nechci však lhát a nikdy jsem to nedělal,bylo tam 200 a sám jsem tomu nevěřil 😄ale přivádíte mne na myšlenku,že tu maximálku z parametrů zruším,protože,samozřejmě,to není ani v techničáku,jen v mé osobní zkušenosti 😄 a samozřejmě,na vašeho Megouše jsem už koukal,ten zadeček je okouzlující
RRAAFF
To je známý Fsi, pokládá VW za mnohem lepší než Opel, Fiat a spol. >😁 Takže bych ho bral s velkou rezervou.
asi pridem... vlastne chcel by som, ale v tom termine sa ide aj redline a neviem kam skor 😒
Máš úplnou pravdu,když u nás běžela reklama,tak jsem přepínal na Markízu,ale bez zvuku,protože to byl opravdový humus!Na Nově se to dá přežvýknout...Ovšem to uražené křídlo mě dostalo! >😁
Když ti dá někdo na moje.auto 1b a neodůvodní to, pak jej mezi 1000 aut těžko najdeš. Bodovací systém není transparentní, nemáš přehled o tom, kdo a jak hodnotí...Ale já raději už mlčím, lidi to tady neradi slyší ;-\ Přijedeš na sraz? Těším se až tvé XJR uvidím...
ak by islo o princip, tak by si videl, kto dal ake hodnotenie... i ked myslim, ze tazko moze niekto hodnotit jaguara alebo ktorekolvek ine luxusne auto, ked ho videl maximalne tak niekde v showroome, alebo na autosalone...

a vlastne mam v pecku lebo zavist a debilita niektorych individuii aj tak nema hranic...
Jde o princip, na faky tady lidi nejsou zvědaví, protože informační hodnota takového profilu fake auta je zpravidla nulová a "majitelé" fake aut tady dělají z ostatních blbce - je třeba aby tady byla nějaká úroveň - mrkni pod mé auto na diskuzi, příjemné počtení 😉
Ale však jo, já jsem chtěl jen zasvětit "nováčka" na moje.auto do zdejších poměrů...95% lidí je tady rozumných a fajn, byl bych nerad, kdyby se Marko nechal vyprovokovat nějakými rejpaly ke zbytečným invektivům - tak jak jsem se nechal někdy vyprovokovat já 😄 Jsme na své Jagy právem hrdí (snad tohle můžu říct i za Marka...) 😉
je mi jedno, kto ma aky nazor na jaguar... len nechapem, preco musi niekto riesit, ci to fake je, alebo neni???

aj keby bol, myslim, ze je to uplne jedno... a ti, co najviac pipirikaju, poriadne auto nikdy mat nebudu...
Kde? v lexuse v cechah v mercedese v bratislave, v servisoch opel..

Ked som volal do ciech povedali ze "normane to nedelame ale kdyz je to vase prani"....
na slovensku neda sa nie ....

V servise v toyote ma prijimaci technik lepsi pristup ako v Lexuse a to je jedna firma podla mna je to vsetko o ludoch...

Tento lexus vlastnim v benzinovej verzii a nikdy viac ma vela drobnych nedostatkov ktore dokazu nastvat...

A pristup servisu sa mi naozaj nepaci...
Panove, nebudte takovi uplakanci, tohle narikani tady zanasi diskuze o autech, berte to s rezervou, v zivote se dejou horsi veci. Osobne sem nechodim bodovat, ale cist recenze. Kazdy, kdo nejak inklinuje k autum, vi o cem je Jaguar i bez bodu, tomu ver.
Marko, na moje.auto se velmi často objevují i faky (falešná auta - někdo stáhne z netu obrázky, vycucá si z prstu recenzi a vydává se za majitele). Bohužel musíš sem tam počítat s různými nařčeními. Já jsem musel "dokazovat" pravost svého Jagu asi 3 týdny, byl jsem donucen naskenovat malý TP. Pak jsem vystupoval v opačné roli, kdy jsem bojoval proti fake Lamborghini Gallardu, které se nakonec ukázalo opravdu falešné (což téměř nikdo zpočátku nechtěl ani slyšet a musel jsem pak číst na svou adresu příspěvky typu "Ubohý XJ, "Závistivý primitiv" apod). Zdejší uživatelé jsou "opatrní", a jakmile mají podezření na fake, s oblibou ti to hned vmetou do tváře a v horším případě ti dají rovnou jedničku (a nezjistíš kdo, takhle jsem jich dostal mraky)...TAKŽE PRO VŠECHNY: MARKO JE MŮJ KOLEGA Z JAGUAR CLUBU A JEHO JAGUAR JE OPRAVDU JEHO JAGUAR. Marko, pokecáme o poměrech na moje.auto na srazu v Brně 😉
Klaudius
Pozri do zrkadla. Aj Ty si len kopia. Sakra, jak je mozne, ze mas hlavu, koncatiny, oci, usta a nos ako ostatni ludia a nie nejako inak? >😁
da_b0mb
:yes:
Zdravim Maxikare...
Uvazujeme, ze se take zaradime do vasi rodinky a zajimala by mne jedna vec. Kdyz ma C-MAX ESP, ma vedle radia jeho vypinac se symbolem auta a smyku. Nekdo mi nedavno tvrdil, ze novejsi verze (zrejme od r. 2005) jiz nema vypinac ESP, stabilizace je tedy nevypinatelna a to ze ji auto ma je signalizovano rozsvicenim symbolu ESP v budikach na pristrojove desce (pak pry zhasne). Je mi to trochu divne a tak bych rad znal pravdu. Diky.
No fear, však oni si nějak poradí.
Napriklad ktore, ak sa smiem spytat,Tour Eiffel ,Sacré Coeur,Louvre?Ak nahodou pojdete aj do Chateau de Versailles to je z Pariza asi 10 km daj vediet ja byvam asi 500 m od zamku,mozeme sa stretnut,samozrejme ak nebudem robit 😄
Tu DEBILITU si laskeve nech, slusne se zeptal nebo te nejak snad urazil jenom tim, ze se slusne zeptal? Zaslouzi si odpoved bez invektiv.
Větší maják už ve skladu nenašli? >😒] :no:
Já proti komentátorům nic nemám. Ale dostalo mě, když rozebírali, zda se nové přední křídlo McLarenu hýbe moc nebo ne, při pohledu na čumák Rosbergova Williamsu 😁 Holt nikdo není neomylný. Zvlášť, když je člověk zabrán do vlastního vyprávění, tak mu často unikne některé dění na dráze.
Klaudius
Nemyslim, ze zrovna tento dizajn by tak rychle moralne zastaral. Naopak, tym, ze je decentny a umierneny, ma sancu vydrzat hodne dlho.
Chlapci mozete byt radi, za taky skvely komentar, to co sme mali mi na Markize to bol des. Tam bol Malcharek, vraj prvy slovensky pilot F1, jeho uzasne komentare o nastaveni monopostu F1(v ktorom sedel asi 4 krat na testoch) boli velmi vtipne. Takze moc sa nestazuj. :-!
Tak to mas potom lepsie oci ako ostatny, ja som tu zrazku videl az z opakovaneho zaberu. V priamom prenose totiz tato zrazka vidiet nebola.
"trouba"? >😁 Protože, mi tohle auto opravdu nic neříkalo a přeci jen ten old-schoolový design taky není pro všechny. Ale tohle všechno se obrátilo potom, co jsem se mohl jednou pořádně svézt. Vše se změnilo... Poměr výkon/cena v tomhle případě má cenu zlata a je to opravu auto pro radost (teda, pokud funguje... 😢 ) Každopádně už jsem začal sledovat Initial D, sice jsem teprve u třetí epizody, ale docela mě tahle manga dostává.

Takže se nevzdávej a pokračuj v dobře začatý práci. :yes:
o zánik Chrysleru bych se nebál,tato značka je pojem,a nemyslím si,že by někdo dovolil ji nechat zkrachnout a zaniknout,to spíš po takové Kie by pes neštěkl...jen se bojím "co" Chrysler bude vyrábět...když se řekně Chrysler tak si každý asi představí silniční koráb z dob slávy amerických Loud & Proud vozů,nebo dnes PT Cruiser nebo 300C...ale co to bude v budoucnu? O to mám strach,aby sme si třeba v budoucnu nekupovali motorový sekačky Chrysler 😐 "superchop 3000"
Za to, že máš svoje auto rád, že se o něj dobře staráš, a že jsi autu neprovedl tuzingová zvěrstva 😄 Ať slouží... 😉
tralala
ale mít to znak škoda tak se posereš blahem co >😁 >😁
Kadlika bych si spíše dokázal představit jako VIP car 😉
Jirka
Tohle jsme sami ještě nezaznamenali a ani nám taková věc nebyla reportována. Můžete mi popsat prohlížeč, jeho nastavení a instalovaná rozšíření?
Kdyby se komukoliv objevila podobná věc, napište.

Už nám bylo hlášeno, že na našem webu (a to na celém) se při odscrollování stránky, následném kliknutí na odkaz a poté po návratu funkcí prohlížeče (Back/Zpět) ve Firefoxu (jen a pouze ve Firefoxu) stránka sice vrátí, ale neodscrolluje na místo posledního odskoku. Nejde sice přímo o chybu a netýká se přímo jen diskusního fóra, ale i tak je to podivné. Zatím jsme na důvod a tedy ani řešení nepřišli - nápovědu zkušenějších uvítáme.
Tak tak, to je už lepší.....pokud chceš mluvit o Jeepech s majiteli těchto značek, tak určite se dej na www.offroad.cz v sekci Fórum je sekce Jeep, tam je i majitel jiné 5.9ky.....
V podstatě moje upravená 4.7 dává zrychlení na stovku za 7.16 sekund, dle měření, ale na těch 160 to trvá až 20 vteřin, což je docela hodně času, kdyžtak se mrkni na moje video v sekci mého auta....Takz můžeš někdy natočit vlastní, v životě jsem ještě neviděl akceleraci největšího Jeepa vůbec... 😉
Jirka
Už z kolegou MartinemV jsem se dost dlouho bavil na téma "nehotové/nefunkční". Vám neodpovím nic jiného - o žádné "chybě" nevím, přechod na novou verzi se nám "podařil" a postupně spouštíme další (staré/nové) funkce. Rozhodně necítím potřebu se omlouvat za nic jiného, než za prodlení ve spuštění nové verze diskusí, což jsme učinili při jeho spuštění (něco přes týden po spuštění byla omluva za prodlení hned v úvodu stránky diskusního fóra).
nie neviem o tom zatial nic .Baterka je pod tvojim sedadlom....sa mi zda ze varta 110Ah
k tomuto dodam len tolko, ze zavist a debilita niektorich individuii nepozna hranic...

a odpoved na priblblu otazku je, ze auto bolo ponukane cez autobazar... a autobazar dodnes den inzerat nezmazal. je to ich problem, nie moj.
jmurjr (H22A7)
majlnem, aj s pribliznou foto.
soukroma-co bude?
jmurjr (H22A7)
uf, som si to pozeral (NCAP) a zistil som, ze picasso ma 4 hviezdy a to co bude miesto neho ma 5. tak sa mi mierne ulavilo 😉
nemas zac...vzdycky potesi kdyz vidim ze na neco ty NCAPcka jsou 😉
na co potrebuje mladej singl mini SUV?to samy zenska...proste to auto nema rad...a ani se mi nelibi..jako snad jediny bmw 😐
jmurjr (H22A7)
niekedy zasnem nad tym, kam ludia hladia. 😒 ja tiez vselico stretavam, ale toto je vela aj na mna, v kazdom pripade diky.
poslano... 😉
alfička to rozhodla za mě...když ji miluješ, není co řešit 😄
Není zbytečnej. Jenom jeho cílovka by měli bejt mladý sing nebo ženský.
hil
Nejen kolega by od vás očekával něco jako: "Omlouváme se, nepodařilo se nám to, budeme se snažit co nejdříve opravit chyby a doplnit bývalé chybějící funkce (a přidáme i nové?)...."
Zatím jsou podle vašich reakcí vyhlídky neradostné.
nevim,me prijde X3 total zbytecnej model,ale dokavad vydelava dost na vyvoj 335ickovyho motoru,tak jen tak dal... 😉
Jaj tak, uz rozumiem, kde si mieril. K chipu som nechcel nic povedat, iba k tomu meraniu na stolici. A k tomu chipu som sa radsej nevyjadroval preto, lebo to je vzdy taka vajco-sliepka diskusia. Ja som na tej strane, co sa nepreplnovanych benzinov tyka, ze je to najma placebo efekt a operacia za ucelom uspokojenia zakaznika, ze vyda peniaze za nieco, je jedno za co, len nech to stoji. Ale prosim dalej nediskutovat na tento moj sukromny nazor (nebudem na to odpovedat), lebo sa to zvrhne na tie vajco-sliepkove vojny.

PS: z pdf-ka citam, ze teplota oleja bola 12 stupnov (podobne ako teplota nasavaneho vzduchu). Bud motor nemali zohriaty (pochybujem), alebo don nezastrcili sondu. V kazdom pripade vsak nedodrzali postup. Navyse merat sa ma tusim pri 21 stupnoch. Len tolko.
MiKy*
Spotřeby dle prospektu😒br /> 1,2/44 kW měst👋mimoměstský provoz/kombinovaný = 7,8/4,8/5,9
1,2/51 kW = 7,7/4,9/5,9
1,4/63 kW = 8,6/5,3/6,5
MiKy*
Pročetl jsem mnoho testů. Co časopis, to rozdílný pohled na konkurenci Fabie II, ale "Fabka" byla vždy hodnocena skoro shodně. V každém testu vycházela, že oproti konkurentům má "žíznivý" motor, ale přesto s nejlepšími provozními náklady. Jelikož spíše věřím mému soukromému "testu", tak jsem si Fábii II s motorem 1,2/51 kW zapůjčil k běžnému vykonání každodenních jízd. Jízdní průměr stejný, čas jízdy stejný, trasa stejná s porovnáním s Fabií I s motorem 1,4/50 kW, ale spotřeba diametrálně jiná. Pro mne ohromující. Opravdu má motor apetit a to je na něm najeto už skoro 8 tis. km. Mojim cílem je koupit vozidlo pro ženu a dceru do města a blízkého okolí. Vozidlo provozně hospodárné. Tak jsem si po té přepočítal nájezd km za rok, spotřebu, náklady při současné ceně paliva, náklady na roční servis a porovnal s deklarovanými hodnotami konkurentů v testech a přestal jsem chápat uveřejněné závěry hodnocení redaktorů.
Nemám nic proti ŠKODĚ. Jak jsem uvedl, tak jsem jí byl věrný 30 let. Těm co se podaří s Fábií II 1,2/44 a 51 kW zlevnit provoz oproti Fábii I 1,2/40 a 47 kW mají můj obdiv.
GuitarsHero
>😁 jasne :yes:
Aischylos
Děkuju..to je to...chtěl sem si vytvořit červeno-černý auto, takže mě tam to stříbrný na víčku dost sere, ale kdybych zrovna nebyl pryč a přítelkyně neměla slabou chvilku, nebylo by to tam..😒(
Aischylos
Díky moc.. 😄 jj, přesně tak, přední mračítka ABS(MILOTEC) a zadní carbon. Jinak poldi mě už několikrát stopli a nikdy jim nic nevadilo..dokonce i při řešení botičky..se nad tím spíš uculovali..😃 lišta je od Janko, ale bylo s tím dost problémů, neb se lámalo táhlo, které se musí vyměnit..ale oblepil sem to izolepou a np..😃 jinak zítra dou budíky a ve středu budou sloupky..už se těším..😃
pepavasa
Dík! A tobě přeju ať i Mazda mazdí!! 😉
2.0VTEC
Diky,aj Tebe. 😄 Maj sa. 😄
Aischylos
Jo, vím ta ryba a nápis je tam na nic, jenomže to bohužel nebyl můj nápad, bylo to tam nalepeno, když sem u toho nebyl a pak sem s tím už moc nenadělal...a teď to nejde dolů..asi koupím nový víčko... >😁
Aischylos
Ono je to fakt podle toho na jaký kousek člověk natrefí..nakonec u které značky, ne..tak trochu mi až teď co čtu některé rešerže o fabiích dochází jakou kliku sem asi měl...
Aischylos
No já s tím zas jezdím po OL..je sice fakt, že ne úplně ve špičce, spíš jedu po periferii, ale jde to fakt dosáhnout..
Midlosek
No právě, jinak než z venku tohle auto právě neznám >😁 . Když jsem viděl první recenzi v TV, měl jsem trochu "husinu"...ono vůbec BMW má tuhle záležitost asi nejlépe zmáknutou ze všech automobilek.
hatepe
Tak jsem podrobyl maxe testu spotřeby. Vynuloval jsem PP a při cestě z Brna směr Uherské hradiště (silince E50) jsme dosáhnul průměrné spotřeby 7,4 l/100km. Jel jsem mimo obec 90 , v obci 50 na 3ku nebo 60 na 4ku a přidám k tomu kousek dálnice Brno-Slavkov tam jsme jel asi 125-130 na 5ku (jak jinak, že) . Celou dobu byla zplaá klima. Přiznám se, že mě ta spotřeba pěkně nasra*a . Plazil jsem se jak šnek a spotřeba je lepší o cca 0,9 litru. Normálně jezdím mimo obec tak 100-110 , předjíždím, slavkovskej kopec jedu na trojku a tzočím to až do 6500 .
Nevím jakje porídl na spotřebě měla klima. Mám tam automat. duální klimu, tak jestli třeba ona si vzala 1 l/100lm , Každopándě výrobcem udávaná spotřeba 5,9 l/100 km je kravina. Toho se fakt nedá normální jizdou dosáhnout. Ještě teda dodám, že celou cestu byly v autě 3 lidi + pes (43 kg ). Ale i tak. Když jsme v létě jel s kamošem z Brna do mnichova v A4 ve 4 lidech, tak výlsedná spotřeba byla 6 litrů/100 km a to se jelo po německu na plno a u nás samý předjíždění a jízda takřka na max.
Jako jsem z toho motoru pěkně zklamanej. na to, že je to 1,6 , má to promnělivý časování sacích i vžfuk. ventilů tak je to slabota.
Co tady čtu kolegy s naftou tak jen tiše závidím. Jako 3,6 l nafty nebo i 5 je krásná spotřeba.
Diki kamo za dobre hodnotenie.
a neboj o nieaky ten tyzden bude fabia po niejakej tej zmene lebo malo je casu a potom sa ti bude omnoho viac pacit alebo nie. caf >😁
GuitarsHero
Eeeejha! Dakujem! :yes: 😉
Tak nech Ti(nam) sluzia a vela stastnych kilometrov!
2.0VTEC
Nazdo,no ved aj ja Mazdy,mrkni hodnotenie. 😄
Občas ale musíš stáhnout okna abys uvnitř něco slyšel, jak dokonale je to odhlučněný. Ale když postojíš venku, tak i prosté nastartování zní prostě skvěle. >😁
Jo, jo. Přesně tak. Ale zase nic proti tomu autu. Pro svůj účel je ideální, je kvalitní a typicky "svoje".

Ale výraz "machrovací" je super, docela to sedí..
GuitarsHero
>😁 To vies, na Mazdu som ako hlidaci pes a na sestku obzvlast, ta mi teda neujde! 😉 A ta zlta mi udrela ako prve do oci, ked som otvoril tu fotku.

Tak prajem vela stastnych kilometrov a nech Hondicka sluzi! 😉
Sleeper
Nebudeme se hádat, samozřejmě, že jsem si kompletní regule FIVA přečetl už před mou předchozí odpovědí (v hlavě je nenosím) na stránkách FKHV. Dle mého názoru byla testační komise značně benevolentní, zřejmě považovala úpravy pouze za "malé odchylky". Já je za ně nepovažuji 😄 Navíc věta "Interiér, exteriér a celkový vnější vzhled musí být co nejblíže výrobní dokumentaci." hovoří za vše.
Věc názoru, členem testovací komise nejsem. Ale podle mě veterána dělají právě detaily, které na Tvém autě bohužel nejsou původní. Samozřejmě, existuje spousta drsnějších bastlů na veteránských RZ - viz modré camaro v Auto Moto Revue někdy začátkem roku. Ale za svým již prezentovaným názorem si prostě stojím, nezlob se na mě 😄
pepavasa
Éééé, no jasněéé, jak vyšitááá. Máš postřeh!! Já byl slepej jak patrona?! >😁
GuitarsHero
😄 Pozri sa na svoje fotky c.10 a c.11 v poradi a tu zltu kocku v pozadi 😉
pepavasa
Díky za hodnocení! Kopni do mně, "žlutá mazda" moc se nechytám!
Ricardo
Klid... i kdyby to bylo to stejné auto, proč by ho nemohl majitel nabízet někde v inzerátu?
Máš pravdu, raděj to sleduji na Polsatu. Čus R.
Dylan McKay
Ahoj wole, já nevím co na to napsat. Já bych se bejt tebou podíval na mobile.de, tam bych si zadal Porsche Boxter... Koukám tam, a je tam fakt z čeho vybírat! Pokud ti jde zrovna o Boxter. Můj exšéf ho má mimo jiné auta taky, a jezdít s ním je tak trochu za trest. Jel jsem s ním z Prahy do Kutné Hory, zadem přes ty vesnice, no bylo to strašný... Tím tě neodrazuju, ale myslím, že sporťáků je na výběr víc než dost... Kupoval bych ale auto v Německu...
jo,jo,X3 je ideal machrovaci auto....mam SUVecko od bavora,koukejte vsichni.... 😉 Ale pravdu mas v tom,ze jakmile se clovek zacne trochu orientovat v cenach aut,tak si najednou uvedomi kolik tu jezdi vyhozenejch financi,kolik lidi by mohlo mit za stejny penize neco daleko lepsiho apod...
To tedy nejsou budíky od Phexyse? Mně napadl právě jen on, protože většina členů má polepy od něj. Nick: Danis. Proč mám tento nick jos.cerveny je vyprávění na hodně dlouho, ale musím říct, že to nevzniklo v mé hlavě >😁
GuitarsHero
Davam 10b a nebudem radsej komentovat Tvoje hodnotenie mojej Mazdy, ktorej si dal 3 !!! Ale co uz ... hoci by ma docela zaujimali dovody, co Ta k tej trojke viedli ;-\
GuitarsHero
Spolu za auto, recenziu a super fotky musim dat nic ine ako 10b 😉 Inak, ta zlta Mazda na tych dvoch fotkach je paradna! 😄
takže majitel koupil auto od x-car což je něco jako impexcar a jedná se prý o evropský model koupený v usa jen kvůli kurzu dolaru :-! tak co vy na to?
GuitarsHero
Hmmm, davam 8b lebo je objektivne je o bodik za tvojou druhou Hondou. Kazdopadne urcite toto auto nie je o dva body pre M6!!! Trosku objektivnosti by nezaskodilo ;-\ Inak Hondy mam rad!
Komentář pánů Horáka a Turka,to je děs.Je vůbec nezajímá,co se děje v závodě (pokud se tedy nejedná o Hamiltona,Coultharda a Raikonnena). Pořád si melou dokola nějaké teorie a poznatky.Některé jezdce úplně ignorují,druhé vynáší do nebes. To nemá se sportovním komentováním nic společného. Pan Turek jemožná znalec a vyzná se v zákulisí ale bohužel komentovat závod neumí.
Zdravím,
nemám sice, prozatím, možnost dát sem foto toho AUX vstupu, ale pokusím se to popsat slovně. Pokud otevřeš schránku, tak uvidíš
ocelové očko do něhož zapadá zámek dvířek schránky. Vpravo od něj (asi 1 cm) je prolis a v něm je kolečko z bílého plastu, které má po obvodě malé výřezy. Přímo uprostřed tohoto kolečka je AUX vstup.Ten bys neměl přehlédnout.
Na tom kolečku je to dokonce napsané, ale nápis (AUX IN) je mizerně vidět. Snad ti můj popis pomůže.Já mám v Collectionu rádio Sony, tak nevím, zda tento vstup není jen s tímto rádiem.
diky za info >😁 :yes: 😄
a tak ja viem ze to treba brat s rezervou. Ja som to sem dal pre tych, co zivia myslienku sa na to dat. Nic viac. Aj ked som asi okrem linku nemal viac pisat 😉. Nemienil som tym nadavat na Renault. Na druhej strane je pekne, ze tam autor nenasvacial vysledky pekne prehnane, aby nalakal zakaznika. Nieje to tak davno, co tu niekto nad tym chipom uvazoval. Ja som raz chip mal na felde a veru, okrem toho, ze som mal pocit z poklesu spotreby som iny efekt po uprave nezaznamenal. Dokonca som sa snazil zmerat maximalku, zrychlenie v relativne podobnych podmienkach a nic, co by som dokazal zbadat. Kazdy si urobi obraz sam.
uz tu ma niekto s benzinom cez 100tkm ?

tomu linku chyba len dokoncenie .pdf
[odkaz]
mrazik
A ja to uvedu na jeste spravnejsi miru. Escort Cosworth vznikal skutecne z hotoveho Escorta, za tim si stojim. V zadnem pripade nevznikal ze Sierry - ale pozor tim myslim ne vyvoj, ten je skutecne ze sierry, ale produkci. S Escortem ma spolecneho hodne, nejen ten podvozek.
Myslíš Es kommt der tag? To už tu bylo. Dokonce dvakrát... >😁 >😁
Tak to jo, ale jde mi o to, že ta srážka byla vidět (že Wurtz vrazil do auta před ním a ne někdo do něj), ale pan Horák si toho opět nevšiml a pak přišel s tvrzením, že má poškozené zadní kolo
Na tom, že když se poškodí závěs zadního kola, že se zvedne kolo přední není nic divného. Již se to několikrát stalo.
Našel jsem si na netu porsche boxster novej model cca za mega ale je z usa.... Což značí možný problémy (náhradní díly z USA?) auto si prej majitel koupil jako nové ale zatím mi nenapsal jestli přes nějakou společnost nebo sám (denker...) vím že americký auta jsou uplně jinak nastavený ale je to i aut jako je porsche a pokud je auto zde normálně přihlášený (homologace) mělo by to bejt v pohodě ne? Jaký jsou vaše zkušenosti fakt mám o to auto zájem... dík
Proc je tohle auto i na netu?? [odkaz]
Já se vždycky těším na parádní závod a zatím jsem ho letos neviděl. Asi by se muselo startovat po každým desátým kole, aby to bylo zajímavý, bohužel až na start je to nuda. Zato závody supebike a supersport v Monze, to byla fantazie. Komentář pana Horáka není třeba hodnotit, čekal jsem, že s měsíční pauzou stihne návštěvu očního lékaře, ale nestihl. Jeho poznámka k poškozenému přednímu křídlu Wurtze, které se zaseklo pod kolem mě odrovnala. Přitom ta srážka byla jasně vidět, nějak si toho nevšiml a pak řekne, že má poškozené zavěšení zadního kola a tím pádem se auto vpředu zvedne, děs běs :-! První trojce si dokroužila pro body, Massa a Hamilton jeli dobře, ale Alonso doma nezajel nic moc. Asi nejlepší závod zajel David Coulthart a největší překvapení Sato. Doufám, že v Monaku se bude něco zajímavého dít. :yes:
ve vetsine pripadu jsem taky pro autoritativni reseni,souhlasim s tvrdou rukou,ale zrovna tady si myslim ze by ta anketa prinesla legitimnejsi reseni...ale co se tvorby zakonu a vlady v teto zemi tyce,tak se mi ti zda jako cim dal tim potrebnejsi verze...
da_b0mb
presne tak...jinak to nejde! Kupovat si kvuli svatecnim vyjizdkam full equip
Bohužel nestačí ale jinak to nejde no..myslím že už jsem asi pochopil 😐
Focusman
Mám vytažený návod k obsluze od výrobce H + L propan, v textu je formulace uvedena, skutečně se hovoří o "plynových" ventilech. Zkusím zaslat dotaz na firmu, v případě potřeby upravím. Díky za hodnocení
😉 :yes:
Pepino_Honda
jen bych asi trošku poupravil v recenzi pasáž o "uzavřených plynových ventilech". Nic takového přece u lpg aut neexistuje 😉 . Motor má přece pouze "své vlastní", v tomto případě 16 kousků.
jinak osobně byl přesně tenhle typ FoFo druhý na řadě při pořizování auta, kdybych nenašel Hondu 😄 mám ji taky na lpg, v popisu to ještě není, doplníme )
jinak dávám hodnocení 10b.

dk....
no nekoukal, ale uz se musi neco stat... >😒]
Dylan McKay
Ajajaj, dk, nekoukal jsi včera na krále Artuše? 😉
da_b0mb
spatne jsi me pochopil...mluvil jsem o tom,ze kdyz jedu 3x do roka jako spolujezdec,tak mi staci jen helma...ve zbytku mluvim o tom,ze premyslim,ze z pozice spolujezdce se presunu na pozici ridice (tam je vybava samozrejmosti)
dk....
Zadnou anketu!!! proste at nekdo zodpovedny rozhodne a tak se to udela a basta!!! kouknete jak se tady hlasovalo v minulosti a jak to dopadlo, ted kazdy do toho zkousi mluvit co je nej...a co mame... ...na nas narod plati tvrda ruka a ne demokracie, proste poradna autorita a zadne remcani, komu se to nelibi at se sebere a zmizi nebo se proste podridi... 😉 :-! 😉
Diky 😊 A pod jakym nickem te najdu? Phexys tam neni...
Tak nějak to vidím, Linea bude prostě levnější nižší střední s horší technikou, aby přes nižší cenu neohrozila Bravo. Pozor na podobná jména, Idea je toto: [odkaz]
Sourozenec Opelu Meriva, docela hezký (jednu jsem dnes potkal), ale jeho prodeje v ČR importér zazdil až ho přestal dovážet. Brávo má víceméně stejné rozměry jako Stilo, ale je nižší a vevnitř je méně prostoru. Hlavně vzadu. To je daň za přitažlivé dynamické linie. ;-\
Roomsterem jsem jel (stejná motorizace) a na auto za skoro půl milionu je to bída a ostuda, co s tím konceptem provedli. Ze širokého rozumně vysokého úzký a vysoký. V černé vypadá jako kompaktní pohřebák (asi pro zvířátka). >😁 Kdyby to alespoň bylo kvalitní, jak jsem naivně věřil do koupě Fabie. Je to ale stejný spotřebák jako ostatní konkurence...
to je pěkná blbost co si napsal
Máš pravdu na slabší motorce se ani nevyplatí mít oblečení na motorku? Pro boha co to je za pí*ovinu...né je to tvuj život a tvoje zdraví ale pokud ses už vyboural (osobně si myslím že každý na motorce by se měl aspon trochu vyválet aby si uvědomil jak to bolí a jak rychle se to stane) tak by si snad tohle nenapsal. Spadnout ošklivě se dá i na fichtlu...50kw motorka už jede dost na to aby si čehokoliv mohl litovat. Měj se...já bez hadrů na motorku už nelezu a to mam jen "30kw" endůro
Dylan McKay
Tohle auto by měla být ikona MOJE.AUTO.CZ :yes:
no na baterku jsem zatím nekoukal. Asi nebude v motoru, ale pod sedadly nebo v kufru. Jen kvůli tomu subwoofru nemoli dát do auta plnohodnotnou rezervu a je tam dojezdovka a ještě vyfouknutá . Musíš ji nejprve nafoukat kompresorem a pak namontovat. Jinak údajně po celé Evropě, na tohle funguje asistentní služba. Zavoláš jim a oni přijedou, kolo vymění a neplatíš nic. Tak nevím jestli jsi o tomhle slyšel ?
Já myslím, že pokud víš co od toho auta chceš (ne závody ale pohodovou jízdu)a co můžeš dostat, pak můžeš být spokojen.
Tak u nás je to skoro 30 tkč a to už je pro hodně lidí neakceptovatelné-jelikož přesahuje mag. hranici 300 tkč za malé auto. Navíc si myslím,že na ježdění tzv.kolem komína+1 za rok dovolená je 1.4 zbytečný přepych,pokud samo člověk překousne ty vibrace 3-válce na volnoběhu. Když ne ,dobře že je tu ohromný výběr jiných značek. 😄p.s. a to jsme se ještě nebavili o 1.2 44 kw- to už je cenově zase někde jinde.
Ale no tak, Miro, pozri si tuna na fore mnozstvo prispevkov ohladom merania vykonu na stolici. Ja osobne som diskutoval s one-z(om) niekedy zaciatkom marca na tuto temu, myslim, ze nebolo k tomu viac co dodat. Zaver: ako si to naznacil aj sam, porovnavacie meranie, teda porovnanie "pred" a "po" da jednoznacne vysledky o tom, aky mal ten-ktory zasah vyznam. Avsak absolutnu hodnotu vykonu v zmysle tolko a tolko kilowatov na hriadeli motora od toho necakaj.

PS: ten link sa nezobrazil kompletny.
ty martas..ja se dival na ty fotky a i do katalogu a podle me ty radia jsoou uplne stejne..je to porad CD6000...a stim signalem musim souhlasit..pri poslechu stanic signal vypadava a celkove je kvalita prijmu na prd..Ovsem nesouhlasim s tim ze je to jak pises blbym vysilanim..ano i to hraje roli ovsem, na moji Primere z r.2002 kde mam vlatni radio Pioneer a antena je stejna jako na FFII mam na stejnych trasach neporovnatelne lepsi kvalitu prijmu potazmo reprodukce stanic..Dost me to zamrzelo..Jo a mam zkusenost ze octavky na tom nejlepsim radiu maj taky pohodovy prijem...Skoda pro nas
Testací toto auto prošlo bez protekcí a testační komise mi tu renovaci pochválila a zařadili mě do A3, nijak sem to nemohl ovlivnit - auto už sem se všemi doplňky koupil. A pro upřesnění přikladám překlad technického kódu FIVA😒br />
TYP A - STANDARD
Vozidlo bude zařazeno do typu Standard, pokud je ve stavu, jak bylo dodáváno výrobcem. Pro vozidla zařazená do skupiny 2,3 nebo 4 jsou povoleny jen drobné změny a použití příslušenství, které bylo v dané době na trhu.

Skupina 3 - VOZIDLO RESTAUROVANÉ
Vozidlo známého původu, celkově nebo částečně demontované, restaurované a znovu smontované. Povoleny jsou jen malé odchylky od výrobní dokumentace, jestliže původní díly nebo materiál již nejsou k dispozici. Je třeba užít původně vyrobených dílů, pokud jsou k dostupné. Tyto mohou být nahrazeny jinými díly stejných vlastností. Interiér, exteriér a celkový vnější vzhled musí být co nejblíže výrobní dokumentaci.

celý kód k dispozici na [odkaz] viz. Technický kód překlad MD 1.doc
Ano i tuhle sem před rokem a půl našel na mobile.de a jel koupit do Berlína. Je jich tam v Německu ještě relativně dost, ale co teď jel kámoš taky pro jednu, tak až pátá v pořadí byla dobrá koupě, přecejenom už sou to starý auta a léta a předchozí majitelé se na nich většinou podepsali a málokdy úplně citlivě 😒

jinak ta moje by mohla být naprodej, ale jen fandovi, pokud bys měl zájem napiš...
Já si tuzenský auto asi taky nedopřeji.Jel jsem dokonce jako řidič v Roomsteru 1.4 16V a byl jsem velmi zklamán,motor žere,prostor ve předu minimální,noha dře o palubku,no na delší vzdálenost,hrůza.Fobie II bude to samí.Naše domácí značka nejen že je drahá,ale ještě ty auto stojí za h....!Krom teda OciII,ale věřím tomu že jí upraví aby vypadala stejně hnusně jako FobiiII.Takže myslíš Idea bude zatápět Ceedu?VW group ať se jde bodnout,jediná Audi a je mi moc líto že patří do tehle divné grupy.Doufám že jí Porsche stáhne pod sebe a nechá Grupu ve třech.Jseš si jistej že bude Bráva menší než Stilo,domnívám se že tendence automobilů je,že rostou
jmurjr (H22A7)
treba hlavne brat do uvahy, 146 bola kupena nova v roku 2007 a ma najazdenych 100 000 km. a prestavba na zadny nahon tiez nie je ziadna sranda. priklanam sa k honoteniu >😒] >😒] (10)
JOB
Na hory jezdím bez problémů.Ono většinou sebou vezeš hodně věcí a tak seš těžší.

PS: co je to V 94 ?
Dylan McKay
😉 krásných 16 let, máš 10...
Massa se fakt snaží, doufám, že mu to vydrží a zvládne start a nepředjede ho zase Alík nebo kdokoli jiný. Massa je pro mě letos jednička ať si kdo chce říká co chce. Předvádí nejlepší výkony. Lewis taky není špatný.
Mračítka se dají odlepit a nalakovat, zbytek bych určitě sundal. Každýmu se ale líbí něco jinýho... Jinak kdybych mohl dávám 9b.
Dylan McKay
Vážím si tohophle názoru, a do písmene souhlasím! Dlouhodobé půjčení ANO, víkendová projížďka NE! A jsem rád, že jsi jeden z mála, kdo reaguje slušně. Když se totiž někde objeví můj nick s nějakou připomínku, hned se na něj nabalí anonymní h.o.v.a.d.a a začne padat hnůj. Ano, já jsem přesvědčen, že Gordon sem patří...
promiň ale to se pleteš - jde o rychlost v cíli, ne o průměrnou, - já měl 14,62 a na tachu bylo nakonci 150, takže v reálu o něco míň

jinak suprový auto - fotky sice mizerný, ale myslim že sem ho dvakrát viděl v Brně na okruhu při Renocar tuningu - neníliž pravda? 😄
Škodovka mě v poslední době hodně zklamala, vyjma OII se mi žádný nový model ani trochu nelíbí. Vy vývoji je snad něco menšího než Fabia, Superb a malý SUV Yeti, ani jedno pro mě. Pokud budu chtít do rodiny malé auto, bude to nová pětistovka. Když k tomu připočtu nedávné zkušenosti s Fabií (poruchovost), mám pocit, že si nějakou dobu tuzemské auto nedopřeju. 😐 Fiat Linea nebude konkurent Thalie a Loganu, spíš podobně zaměřený vůz u třídu výš, cenu tipuju kolem 300 tisíc (spíš lehce nad), tedy půjde o podobný segement, kam se hodlá zařadit i koncern VW modelem dováženým z Mexika (zpráva o něm proběhla nedávno), který pro něj vyvíjí Magna Steyer, rakouská firma odpovědná také za nové Bravo. Na jeho kombík budu asi čekat, protože 5D je ve všech ohledech menší než Stilo. 😢
Ne, žádná štiplavá tečka nebude.Každý prostě máme jiný úhel pohledu.
Na závěr jenom to, že Vám přeji a nejenom Vám, aby se zde opravdu podařilo zprovoznit všechny věci, které nefungují.Jestli se to podaří, pak se sem určitě rád vrátím a určitě nejenom já.
Dylan McKay
>😁 >😁 >😁 Nejít s davem, Lancer, ty jsi mi ale kolík! Přečteš si polovinu diskuse a děláš závěry? Jéje! Ty tu nemáš auto! Hele, brácho, nepatříš sem... Jasně, nejsem tvůj typ, ale podle nicku máš v tý tvý tupý palici asi jedno jediný auto... Ahoj, ten s těma škaredejma auťákama... >😁 >😁 >😁
To je snad nějaký zázrak, že jsem byl v Mimoni? 8-s
To číslo je ještě z Mimoně, auto jsem od té doby ještě nemyl.
ja som s audiom celkom spokojny. Ale ako je to zvykom, radio hra strasne (to maju skor za nasledok vysielatelia) ale ked si pustim CD, tak basy na paradu, bol som fakt prekvapeny. Aj vysky sa daju a celkovy vykon je tiez fajn. Ale ci je to lepsie ako v predchadzajucej verzii tak to neviem. To by sme museli postavit vedla seba auto so starym a novym audiom a porovnat.
Chaotik
Hej, to už je hustý. Chápu švihákovi obavy, ale prostě tenhle web je prostě pro lidi a veřejně přístupnej. A ještě sem neviděl, že by se v něčem, co je pro všechny, nenašly prostě výjimky, který musí nějakým způsobem účel daný věci ničit. Prostě to je ta daň. Vymýtit by se to dalo určitě, ale to by byl asi těžce placenej web, aby se mohl zaplatit člověk, kterej by nad tím celej den seděl. Každopádně jak už tady bylo napsáno, tak tahle recenze je vpořádku i podle regulí tohohle webu. Tím pádem už vpodstatě není co řešit😄. I kdyby to nebylo v regulích, tak nemůžu souhlasit, že člověk, kterej auto nevlastní, nemá s autem zkušenosti. Když tak nad tím přemejšlím, tak můj tata (já sem ještě miminko😄 ) měl zatím dvě vlastní auta (Š120 a Mondeo, který odkoupil od firmy). A to najezdil hoooodně km ve spoustě aut. Jezdil s něma do servisu, nikdo jinej mu v něm nejezdil... Akorát neplatil pojištění. S každým autem najezdil cca 150tis km, tak o tom kterým něco ví. Rozhodně dost na to, aby mohl zkušenosti psát sem😄. Můj názor.
Mari pilot
taky jsem měl takovýho kolta rv87 a byla to taková nezničitelná suprkára, tak ať ti jezdí :-! hodnocení zatím 4b, chce to něco připsat a pár fotek 😉
Jirka
OK. Vy neustále opakujete svoje a já nemám co víc bych řekl, abych se také stále neopakoval. Kdo nechce porozumět, ten neporozumí - já myslel, že auto, o kterém se bavíme, je třeba právě taková Octavia - ta si myslím, že nejen jezdí - ale zároveň existují i vozy jako Maybach, MB-S, Lexus LS460 atd. My dva se zkrátka neshodneme. Z mé strany končím tento nikam nevedoucí dialog (pochopitelně očekávám nějakou Vaši štiplavou tečku). Mějte se hezky.
Šviháka doporučuji začít ignorovat. Velmi mě mrzí, že redakce udělala pro spokojenost nás všech maximum, taková interaktivita a prostor pro vyjádření se na českém internetu jen tak nevidí a přesto je to některým málo. Ale lidé jsou už prostě takoví, a obzvlášť v ČR to stojí za to. Takže doporučuji pouze pár jedinců ignorovat, pár jich vymazat, ale hlavně to nevzdávat, protože AUTO.cz patří na vrchol webových stránek. Švihák bude mít pořád problém, dokud nebude u všech jeho aut rovných 10.0 b, ale to bohužel nikdy nebude, protože tak špatný vkus jako on už dlouho nikdo neprojevil. Šviháku, tvoje auta jsou prostě škaredý a ty co nejsou, jsi podělal sám. Smiř se s tím a zamysli se nad tím, co to znamená mít svou hrdost a nejít s davem. A redakci přeji hodně sil, myslím, že to bude ještě potřeba...
link nebude ? 😄
Souhlasím stebou,ale já hodnotit můžu. Auto 3b fotky 9b recenze 9b vkus 9b.Máš 8b >😒] :yes:
No já bych osobně vydržel,protože,to Bravo bude pecka,viděl jsem někde obrázky kombiku,myslím,že to bude jeden z nejhezčích kombajnů ve své třídě.Víš co,musejí automobilky zbrojit proti renaultu.Ty thalie a logany jsou hodně značka trnem v oku.Fiat s ideou bude druhý,ale neví o co se pokouší škodovka?Udělat levný auto pro lidi?Vždyť to neumí,udělat něco pro lidi!
Je to Brava sedan,to jo,ale tak pro poláky a tunisany.Myslím si,že má konkurovat thalii,nebo loganu.Palio se jim nepovedlo,ale v polsku ho mají rádi.
Na úroveň zdejších přízpěvků máme asi stejný názor.Tím víc mě překvapujou některé Tvoje argumenty,protože jinak se jevíš poměrně rozumným!K dovednostem špičkového pilota-ať chce nebo ne zákonitě patří nejen rychle jezdit,ale i umět si přizpůsobit a připravit vůz!Tady Kimi zatím žalostně selhává a nutně ho to diskvalifikuje!Technika F-1 je dnes natolik složitá a jemná,že rozhodujou maličkosti-pokud tohle nepochopil,pak nemá nárok na mistrovské ambice! Tvá jedovatá poznámka,že asi je znám všechny osobně-je hodně mimo mísu! Soudím,že se považuješ do značné míry za informovaného člověka(co se F-1 týče)-možná právem!Podle Tebe tedy jinak není možné získat relevantní informace,jen osobním stykem s přímými aktéry?!?! Přitom moc dobře víš,že když bys chtěl není problém si zjistit třeba co měl dneska Kimi k večeři-natož jak probíhá příprava vozu,testování,(samozřejmě až na citlivá data!),jak se chovají piloti k sobě navzájem i vůči zbytku týmu!!!Samozřejmě,že inteligentní člověk si musí umět to množství informací přefiltrovat-ale kdo chce tak důvěrné informace si sežene-aniž musí dneska opustit obývák-ale to přece víš!Tak Tě prosím-neznehodnocuj Tvé jinak rozumné a kultivované přízpěvky ***skýma jedovatýma poznámkama! Jinak Ti přeji zítra hezkou podívanou a ať se Tvému favoritovi daří(to myslím úpřimně-ne ironicky) ahoj!
Kup klidne neco co ma tech 40-50KW, nudit se jen tak nebudes. Motorka (a auto ostatne taky pokud ridis pro zabavu) neni pro cloveka ktery umi alespon trochu jezdit o tom jet rychle po rovince protoze to dokaze opravdu kazdy ale o zatackach. Garantuju ti ze pokud si na nicem poradne nejezdil tak nez se naucis alespon trochu slusne (dokonale se to nenauci clovek nikdy..) projizdet klikatou silnici tak aby si vyuzil alespon 50% schopnosti nejake 500ccm motorky tyk ti probehne hodne asfaltu pod koly a uplyne kus zivota. Lidi co nikdy nejezdili kolikrat ani nevi ze 500ccm silnice ma 0-100km/h za cca. 5 sekund takze i kdyz se tomu rika "motorka pro holky" nechytne se ani OktavkaII RS natos neco slabsiho a stejne tak to i brzdi.
Me treba posledni dobou bavi prohanet se na enduru a i kdyz se presouvam po ceste tak si o dost vic uzivam zatacky kdyz se mi snazi ujet nekdo v aute... je to na tom jednobuchu s obutyma spuntama alespon trochu sranda protoze na "silnici" clovek ani nezisti ze nekdo chtel "zavodit" protoze ho mines moc rychle.... takze alou rozbit prasatko a hura do lesu na klikate silnicky 😉
Tak tak 😉. Díky za body.
Righ
Dostatecny/nedostatecny vykon je samozrejme hodne subjektivni zalezitost a zavisi i na tom, na co je clovek zvykly - pokud jezdil jenom s Feldou 1.3MPi nebo Fabkou 1.2HTP, tak mu bude 100 koni v Primere urcite bohate stacit. Pokud ale clovek pozaduje zivejsi motor a vetsi rezervu ve vykonu, ktera mu zaruci slusnou odezvu na seslapnuti plynu a mohutnejsi zatah, je 1.6 75kW na Primeru podle me minimum. A vzhledem k tomu, jak vyhlaseny (co do vykonu, spolehlivosti i hospodarnosti) jsou dvoulitry v Primerach (P10 i P11), a i vzhledem k pomerne malym cenovym rozdilum, bych ti doporucil poohlidnout se spis po nich. Kazdopade bych ti nedoporucoval kupovat nektery ze starsich a slabsich 1.6tek, nez je ta moje.
Jsem rád, že máte aspoň z něčeho radost. Ovšem To, že sem píšu, ale neznamená, že jsem spokojený. Naopak.
A to, že sem lidé chodí diskutovat i přes to jak to tu teď vypadá, je proto, že se chtějí něco o autech dozvědět a pobavit se o nich.
Pak nechápu jak můžete něco jako je toto fórum vydávat za "hotové" i když je "docela hrozné".
To je blbost. To, že se auto rozjede, neznamená, že je hotové. Spousta lidí od něj očekává i to , že bude brzdit a řadit,půjdou mu stahovat okýnka, fungovat klima,,rádio atd. Prostě věci, který jinde dostane a není to pokládáno za nadstandard.
Tady to zatín jenom jede.Nic víc. Nic co by stálo za pochvalu.
A opět opakuji, že jste spustili produkt, který nefunguje. Každý si prostě pod slovem funguje představuje něco jiného.
Takže jsem změnil hodnocení na 10, kolego z FK >😁 Mě ale na FK nenajdeš podtímto nickem, ale pod úplně jiným.
S mračítky to bude asi trochu problém, protože přední jsou už na světlech. To by se musely lakovat před přilepením. A pokud dobře vidím, tak se jedná o černý ABS plast, kdežto zadní jsou "carbon" a ty se už nelakují. A hlavně abys měl atest na mračítka, protože dokáží pěkně znepříjemnit život. Mračítka jsou od Milotecu? A chromová lišta na masce je od Autostyl Janko?
Polepy "B" sloupku jsou super, auto lépe vypadá a hlavně mají ochrannou funkci. A k tónovaným sklům prostě.. :yes:
Jen se mi teda nelíbí ten nápis na víčku. A super volant, krásně obšitý. >😁
9 bodů
Lakování třmenů a bubnů je v pohodě. Na jiném webu, který se ohledně týká jiné Škody, je toto popsáno.
"Co si člověk neudělá sám, to nemá" >😁 A je to svatosvatá pravda.

Dávám 9bodů
Jirka
Jsem rád, že i uživatel, jež toto fórum považuje za nefunkční, jej používá k diskusím. K tomu, kdy a co bude funkční nemám co nového říct.
Brázdin
Poukazoval jste na,že z 500 tis.uživatelů nad Vámi láme pouhých 10 lidí.Jenomže na fórum jich půl milonu určitě nechodí a proto nechápu spojitost proč ji zde uvádíte.Z toho se dá usoudit, že jste celkově spokojeni a těch zbylých 10 je Vám u ....... Také se podle toho i projevujete.
A každý si asi pod fungujícím fórem představujeme něco jiného. Pro mě toto funkční není a výmluvy, že to sice funguje a je přece jedno jak mi nepřipadají moc přesvědčivé. Možná by jste spíš mohl napsat kdy to bude aspoň na úrovni před Vaším zásahem. Myslím , že to zajímá nejenom mě.
Ricardo
Ano, nejde to neřešit. Kdyby uživatelé hromadným hlasováním dospěli k nějakému číslu, tak ho akceptuji. Ale hodnocení se vyvíjí skokově (pro mě dneska teda příznivým směrem >😒] ale už vpodvečer zase sklouzlo hezky dolů) a nejen u mě. Poloanonymní situace která panuje teď je krizí tohoto serveru. DK se nedivím. Není to dobrý krok vůči těm "jedničkářům" ale ne každý má chuť, čas a náladu se nechat prudit závistivci.
To je přesně to proč sem nerad chodím, ale pak mi to nedá a vnitřně se přesvědčím, že se tady snad dá diskutovat bez osobních narážek a zesměšňování. Tak pro vysvětlení: Vůz se na každý okruh nastavuje jinak a taky pro každého jezdce se nastavuje jinak! Kdyby to bylo tak jednoduché, že se mechanici řeknou tan jezdí tak a tak a my mu to tak nastavíme, tak není třeba aby byli nějací dříči (jak se správně vyjadřuješ ve svém příspěvku). Když se jezdec neumí nebo nechce vyžvejknou jak to auto mají nastavit tak to udělaj podle toho druhého s nějakými úpravami podle jejich názoru jak by si to asi představoval ... to je případ Kimiho - neumí komunikovat s týmem a proto na Filipeho ztácí! A kdo je u Ferrari dříč nebo kdo to fláká nevím, protože je neznám a vživotě jsem tam nebyl (podle tvých "pravd" co píšeš je asi všechny znáš osobně). A k Lewisovi, to že kroutí od mala volantem je pravda a taky vím že je talent. Nicméně, kdo bude lepší, když jsou dva stejně nadaní a jeden cvičí a trénuje od mala a ten druhý začal v 17ti? K tomu, že se Dennis Kimiho zbavil rád se odmítám vyjadřovat 😉
Pěkný článek je tady, C segment, délka přes 4,5 m, kufr 500 litrů😒br /> [odkaz]
Ale když to detailněji pročítám, jsem trochu zklamaný - opravdu je to úsporný model pro východní trhy, i s nejsilnějším motorem má vzadu bubnové brzdy (už Stilo má všude kotouče) atd. i v ostatních ohledech (převodovka jen pětistupňová...). Tak mi nezbyde než vyhlížet Bravo kombi nebo jít ke konkurenci. ;-\
Ahoj, já jsem Olda. 😄 Ten "multivýrobek" Linea je vlastně nové Bravo sedan. Informace se dají najít na italiaspeed.com, většina zpráv proběhlých českými médii byla asi mylná, není to derivát GP, což je ostatně vidět i z šířky. Palio prošlo faceliftem a má se snad vyrábět dál (ale jistě to nevím, je mi ukradené). Vyrábět se má bohužel v Turecku, ale opravdu se mi líbí, tak uvidím, jestli to nerisknu. 😄
Jirka
Vy si nepřečtete ani to, co citujete 😒 . Zmiňuji, že i vůz, který máte (či mám) je hotový i když je v současné době "docela hrozný". A opět opakuji, že jsme nespustili produkt, který by nefungoval. Několikrát jsem psal, že zatím nemá všechny funkce předešlého - ale je funkční. A Vámi podané "informace" - odkazující se na mé předešlé výroky - jsou opět poněkud pokřivené. Nikde jsem nezmiňoval naši spokojenost či nespokojenost s návštěvností. A pokud jde o "přítěž" ve spojitosti s MC - pak jsem se vyjádřil o ekonomické přítěži provozu, nikoliv o uživatelích. Tomuto způsobu pokřivení informací se myslím říká demagogie - ne?
Jdi s takovým příspěvkem někam, tvůj příspěvek je hloupý a štvavý...Nic z toho, co tady píšeš, není pravda, nic z toho jsem neřekl ani nenapsal, jsou to pouze tvé dojmy - po několikáté a naposledy opakuji, že mi vadí hlavně jedničky od anonymních hajzlíků, kteří je ani nezdůvodní. Nenechám se tady osočovat od nějakého usmrkance, který tady nemá ani auto :no:
Je hezké, že jste spokojeni s návštěvností Vašeho webu, ale pokud jsem si nevšiml tak nikdo, opakuji nikdo nežehrá na kvalitu auto.cz. I já sám nemám k tomuto žádné výhrady.
Pokud jste to nepochopil tak jde o fungování nebo spíš nefungování motorcafe.

CITACE:
Ven nepustíme to, co nefunguje - myšleno - co funguje chybně.
To co nabízí funkcionalitu, která je sama o sobě přínosem, to pustíme do světa a postupně přidáváme další funkce. Takto podle mne funguje celý svět kolem nás. Vy považujete svůj osobní automobil za hotový? Já ano. Není dokonalý a z pohledu toho, co je už dnes možné je možná docela hrozný - ale je hotový. Za 10 let bude v té době běžný "hotový" automobil daleko "hotovější", než ten Váš (či můj) dnešní.

Jenomže z pohledu bežné uživatele jste opravdu pustili něco co nefunguje, protože z uživatelského hlediska jste provedli krok zpět a ne jeden. To že už motorcafe nepadá je opravdu chvályhodné , ale není to nic vyjímečného.
Nemluvte o tom co bude běžné za 10 let, tady prostě nefungují věci, které jsou naprosto běžné už teď.
Z Vašich reakcí je hodně vidět, že Vám na uživatelích fóra pramálo záleží a považujete je opravdu za přítěž.
Zimní foto je z Orlických hor (únor 2006), bylo trošku víc sněhu, heh 😉 Ano, třmeny jsem lakoval osobně - co si člověk neudělá sám... 😄 Děkuji za hodnocení!
misoo
ta fotka v snehu, to bolo kde prosim ta ??? >😁
fabca inac v tych kolesach vyzera velmi dobre ! 9b. tie brzdy si si lakoval sam ? :yes:
Je mi to jasný. 😉
Dylan McKay
Taky si to neber osobně, jako tu "smějící se bestii" 😉
Ty musíš okomentovat úplně všechno... Faktem je, že spousta majitelů i velmi drahých aut tu nemá s nikým problém, zatímco jiní ano.
Dylan McKay
A nebo tím, že někomu lezli do pozadí... >😁
misoo
to neva, aspon usetris na gumach 😉
Ahoj, nemáte někdo odkaz kde by se dalo sehnat přesné znění §22/1 (technický stav vozidla) Jde mi o to kvůli čemu mě může policie buzerovat.
misoo
dalsia M3-ka, nejako sa tu rozrastli, ale neva, ja rad davam 10-ky 😉 :yes: :yes:
Pekelná Micinka
V roce 1961 ještě ani neexistoval internet, natož pak auto.cz, takže tak dlouho to asi nebude.. 😉 Dokonce jsem z F1 tak zmatenej, že jsem si neuvědomil za koho jezdí Alonso. Tak oprava, pak ať to vyhraje kdokoliv, ale za MML jen Hamilton.
misoo
jazdil som E36 M, ma to cca rovnaky zvuk, je to ten najkrajsi zvuk aky som kedy pocul. jazdil som aj porsche, ale tento M-kovy zvuk nema konkurenciu. v tom videu to krasne pocut. aj nova M3-ka bude mat taky zvuk :yes: :yes: :yes:
jedine co sa mi nepaci je to "drevo" v interieri, sportove auta by mali mat nieco kovove, ne ? ale to je detail, M3 je o inom ako o interieri 😉 :yes: 10b.
To si jen myslím. Píšu sem dlouho,mrkni na můj věk a připočítej 2. ČÁGO
Pekelná Micinka
Hezký nick. Ale vidím tě poprvé... No, mě je to fuk. Upřímně řečeno, koukám na F1 jen proto, že se těším na kolize atd. Jinak je mi skoro jedno kdo získá titul. Přál bych to i Ferrari, ale tak, aby ho zajel Massa a ne Alonso.
no , tak do Porsche na Smíchvě nejezdím. Ale rád poskytnu info a zkušenosti. Otázka je , co ě zajímá nejvíce. Tu A4 , máš jaký model ??... aha už to vidím, fajn... 😄
mitak
Když už jsme u toho silnějšího motoru, kamarád si souběžně se mnou koupil dovozový Pathfinder s čtyřlitrovým benzínovým šestiválcem, takže až bude čas, tak to někde porovnáme.
taky si myslim ze vyhraje mclaren...ale ten vykonostni skok je videt ..diky moc mclarenu..go mclaren go..oba piloti jsou skveli a spolu s Raikonenem jsou to tri nejlepsi piloti F1... 😉 😉
Onyx
>😁 >😁 >😁 Tomu rikam slovo do pranice. Prosim napis mi na mejl, kde jsou chybky, at to opravim. SR-5ka ma jen 55kw, vid? Hod tam Trueno a ohodnot 😉
Ricardo
Přesně tak! Naprosto s tebou souhlasím. Sice bych navrhoval radikálnější úpravy, ale zveřejnit hodnocení je základ! Čím dříve k tomu dojde tím líp :yes:
wikinko
jedina vec, ktoru treba urobit, je opat zverejnit kto a ako hlasoval. jedine tak je moznost sa ineho uzivatela opytat, preco tak moje auto hodnotil. ak my dal jednicku a patricne to neodovodni, tak mu ju mozem vratit. takto nikto nevie, kto a preco jeho auto ohodnotil neobjektivne. vsetci tu tak trochu hrame na body, a budeme hrat dovtedy, kym by nebolo bodovanie zrusene. ale to nechceme, vsak?
Dragon.001
Dobrý den, čtu si tuto podnětnou debatu a s rozdělením do skupin naprosto souhlasím. Dále bych Vám chtěl navrhnout inspiraci v systému hodnocení serveru [odkaz] Zde má každý uživatel naprostý přehled o svých známkách. Vybere si např. č. 10 a vyjede mu seznam uživatelů, kteří mu tuto známku udělili. Známky je možné třídit podle věku hodnotícího, bydliště a mnoha dalších kritérií. Nemusíto hrotit do takhle velkého extrému. Ale myslím si, že základní funkce by se skvěle uplatnily i zde. :yes:
Za pochvalu dík. Víš soudit lidi podle auta je kravina. Už se to tady jednou diskutovalo. Tohle není o horních deseti tisících, to vůbec. Nepatřím tam a ani nechci, ale je samozřejmě otázka co tak kdo chápe.
Aut za tuhle cenu jezdí neskutečně moc, víc než si myslíš.

Uznávám, že jsou lidé, kteří si to koupí aby si někde léčili nějakej komplex, ale na nich je to prostě vidět a ani auto z nich neudělá normálni lidi. Oni většinou machrujou i vším ostatním, jenom to auto je tak nějak víc vidět.
Já mám ve svém okolí hodně lidí, kteří si na svoje miláčky vydělali poctivě, platí velké daně a jsou uplně normální. A je jedno, jestli maj nabušené A8, Lexusy, Porsche nebo BMW. Taky mám kamarády, kteří mají auto za podobné peníze a vůbec bys to na tom autě nepoznal (třeba plně vybavený Golf R32 nebo Audi S3).

No, ale taky vím o pár machýrcích, neboj. Nevím proč, ale je pro ně nejoblíbenější X3. Asi model pro machýrky. Původně to má být auto pro mladý a ženský, ale asi je dostupnější a mezi neználkama s tím asi hodíš velkej šajn >😁

Auto je auto, nic víc. A tak je potřeba to brát. Důležitý je motiv proč si to auto někdo koupí, ne to auto samotný. Kdybych nejezdil tolik kolik jezdím tak to do toho taky nedám. To si radši koupím něco co využiju líp. >😁
zezlik
Prosím přečtěte si moji odpověď výše a zkuste zareagovat, ať vím, že jste ochoten i naslouchat. Vážím si vašeho zájmu o Moje.auto.cz, zájmu všech uživatelů a všech návrhů, ale pokud se diskuse zúží na vyjádření typu "Stojí za ..., Je to tady samý jedničkář (což není evidentně pravda)," nikam se nepohneme. Děkuji.
zezlik
Zmínka problém není. Na několika místech už jsem se vyjádřil, že s kategoriemi souhlasím a že s nimi počítám, ale někteří uživatelé to zřejmě nechtějí slyšet a raději budou stále dokola opakovat, že to tu stojí za houby, přestože na začátku jsem nic takového neslyšel. Nejsme slepí a hluší k vašim připomínkám, naší filosofií je naslouchat, ale očekával bych od uživatelů totéž. Každopádně věřím, že nakonec vše zdárně vyřešíme ke spokojenosti většiny.
zezlik
Vy mě ale bohužel vůbec neposloucháte. Opět slyším slova bordel, nepořádek a kdo ví co ještě kvůli problému, který když existuje, tak velmi omezeně, a to díky úpravám, které jsme na vaše přání provedli. Takže ok, odkryjme znovu hodnocení a stane se co? Slíbíte mi, že pokud vám někdo dá nižší známku než 9 nebo 10, že jej nebudete chtít upálit na hranici, ale zeptáte se ho (to se netýká "Šviháku" pouze vás, ale všech kteří chtějí opět vidět výsledky hodnocení), na důvod. Recenzi máte vypilovanou, fotografií spoustu, pro mě osobně určitě kvalitní recenze, ale co když vám dá někdo 5 bodů za to, že miluje malá a ekologická auta. Co s ním uděláme? Ano, chceme, aby se tady hodnotila především kvalita recenze, o to jde, ale můžeme takového člověka odsoudit a vymazat? Co myslíte....
eMBébé
Rozdíl mezi přední a zadní pohohou posuvné lavice je 20 cm. Jako auto na popojíždění do práce ve více osobách je ta lavice přímo ideální. Místa pro nohy vzadu víc jak v Oktávce (pro představu dodám foto). Jako auto pro mne rozvedeného se dvěma dětmi a jedním kocurem taky ideální. Ale to stále mluvíme o lavici v zadní poloze, já na batožiny nejsem náročný. S dětskýma sedačkama nemám zkušenost, moje děti už jsou odrostlejší. Ono by to každopádně chtělo si to osobně osahat a vyzkoušet, ale kde vzít Pandu s touto lavicí? Je to na objednávku a jako předváděcí se tyto Pandy nevyskytují. Má to ale i své stinnné stránky. Např. neseženu potahy na míru. Nikdo je nešije. Taky by bylo lepší, kdyby ta lavice byla rozdělena na půl na dvě samostatně posuvné sedačky. Aspoň že opěradla jsou rozdělena 50 na 50 a dají se sklopit.
já počítám s tím, že 100 km/h na tachometru není v reálu, čili nějaká ta desetinka ještě navíc (k těm 7,6). Ale je to vcelku jedno, zrychlení něco na d sedm sekund je docela obrá hodnota na každé auto a výborná na velké SUV
fajn XJ, mne ju poslat mozes 😉
Dylan McKay
Děkuji, i já už mám ohodnoceno 😉 . To bydlení ve Francii, to je prostě slast. Ještě letos tam chceme projet některá místa...
Nemam tušení jak měříš zrychlení, stopky nejsou přesné, já používám zařízení G-Tech Pro, které měří zrychlení a 400 metrů, podle tohoto zařízení je zrychlení 7.16 sekund když jsem to naposledy měřil.....
Ale ikdyž používám stopky, tak podle toho videa mi nejhorší vychází 7.6 sekund, ono se to video na streetfire občas zasekává, to je třeba brát v potaz. 😉
Mas super auta, aby som to zhrnul ku kazdej Tvojej kare som dal po 10 bodov :yes:
Jirka
Děkuji za první pozitivní příspěvek v této diskusi :yes😒br /> (doufám, že jsem nějaký starší nepřehlédl - ale obávam se, že ne)
Snažíme se a budeme se snažit vše zde zlepšovat.
wikinko
presne tak, ani mne by nevadilo, ak by dal jednicku iba mne. ale v diskusii vidim ze rozdaval jednicky zaradom. uz je to vymazane, mohli by vymazat aj celu recenziu.
Dylan McKay
A ty se koukni na ostatní, dyť dal jedničky všem, je trochu jinej, no...
máš pravdu, 8s.
Tommy100
Věřím že časem to tady dáte zase "do pořádku" a všichni budeme spokojení...
Já Vás rozhodně nekritizuji...dokážu si představit náročnost této práce... 😉
Já mám problém i se zpracováváním svých poměrně jednoduchých ekonomických databází středně velké firmy >😁
Myslím že jste za ta léta odvedli kus práce a to si zaslouží uznání...pokud časem spravíte i diskuzní fórum,tak klobouk dolů :yes:
dk....
Na vse spatne je tu ted FAKE LAMBO tak uz nic nereste na vasich diskuzich... 😉
misoo
hmmm, dik za info 😉 :yes:
:yes: 😉
Ricardo
To je pravda :yes: Tak já tady na tohle téma končím 😉
Seřiď si stopky. 😉
Siors88
Souhlas... moc pěkný auto...fiesty mám už rád 😉 jinak s tim předjížděním souhlasím :yes: dávám za 8b
Víš sám, jak to chodí... Tato recenze je dobrá a věcná, takže bych se přimlouval za nezatahování starých sporů a flamů i sem, aby to nezklouzlo i tady. Tento Jaguar si to nezaslouží... 😉
To už je něco neuvěřitelnýho, co ty tady plodíš...
Abych to tedy shrnul, tak ty bys byl spokojeny, kdyby bylo tvoje auto na prvním místě, všichni by ti dávali min.9, lidi, kteří tě podporují(a jsou fajn, jak ty řikáš) mají podhodnocená auta a taky by tedy měli být v top ten, to by se zakonzervovalo a ty bys byl konečně spokojený? Už se vzchop konečně, na to fňukání tady neni nikdo zvědavej. A hlavně nechápu, kdy si vzal tu drzost, že máš patent na to, rozhodovat kolik bodů si jaké auto zaslouží a jaké patří do top ten?? Hlavně si uvědom, že se ti líbí jen lidi se stejným názorem a potažmo i jejich auta a potažmo tedy patčří do top ten. :no:
Dylan McKay
Ale ale!
Neuráží, ale pokud budou dál do diskuze přibývat příspěvky v tomto duchu, brzy s tím někdo začne. ;-\
Aj..tak sem se spletl .. kouknul sem na graf z brzdy a hodnota je 355Nm. I tak je to tusim vic nez se udava.
Focusman
LPG sekvenčního vstřikování funguje tak, že se startuje automaticky na benzín, po zahřání motoru cca 30 stupňů se automaticky přepne pohon na LPG. Za jízdy je možno kdykoliv přepnout zpět na benzín, nebo v případě že LPG dojde, se automaticky přepne samo, na jízdě není vůbec poznat (žádné škubnání při přepínání). Podmínkou je mít v nádrži alespoň nějaký benzín, jinak auto nenastartuje. LPG nemá vliv na výkon vozidla. Díky za 10 😄
z 0 na 100 za deset vteřin, podle videa...to je o něco víc než avizovaných 7, ne? 😲
GuitarsHero
Dakujem! :yes:
:yes: :yes:
misoo
zacinam mat pocit, ze si tu koli bodovaniu, to ze ti dal za 1 ta se*e, ale ze tu nema o aute zhola nic napisane, to ti nevadi ?? 8-s 😉
misoo
moc pekny predok ! ff1 kombik sa mi vzdy pacil, maska je supr ! 😉 10b.
ako vlastne v praxi funguje lpg ? aky je rozdiel medzi benzinom a lpg ? dik
misoo
super auto, paradna recenzia, fotky... 10b ! 😉 :yes:
Nejde to neřešit, ti pomstychtiví závistiví hajzlíci nám to tady chtějí znepříjemnit, já se nedám...Hlavně že jedničky sekají lidi, kteří lezli Rogerovi do zadnice s fake Gallardem...Pravé auto (RR, Jaguar i jiné podhodnocené vozy) je tady škoda uveřejňovat, je to házení perel sviním 😒 Ani se kolegovi dk. nedivím, že svůj RR Sport stáhnul z důvodu nesouhlasu se systémem hodnocení - udělal dobře, rozhodl se rázně a já mu za to tleskám :yes:
Dylan McKay
Bodování jsem taky začal řešit, píšu to pod RR...
Děkuji jsou tady i normální lidi :yes:
Dylan McKay
To jste si asi všichni všimli, a možná ani neuvědomili, třeba já nic s.r.a.č.k.o.u nenazývám, já mám auta rád, a urážet auta je jako urážet ženy...
Souhlasim s Tebou. Na F1 sem koukal rad, ale po tom co to zacina ku*vit pan mocny Ecclestone, tak se radsi divam na WCR a na ostatni zavody, tam se da aspon na neco divat. F1 je uz docela nudna. Samy taktizovani a predjizdeni nikde.
dk....
jo s tim podrzenim je to pravda, ale pak uz je to otazka pro spravce techto stranek ho okamzite vymazat!!!
me je hodnoceni fakt putna, jde me pouze o to aby to bylo ferove a ne anonymni, jestli se nekomu nelibi napr. vw golf tak mu da za jedna a zduvodni to je jeho problem... s tim oko za oko, zub za zub je to asi tak, ze v tom pripade ten clovek nema nazor a mozna by bylo lepsi skocit z okna...???...
Podrží přeci 1, aby se mu napsala 50x >😁
Ne teď vážně: pokud se tady bude hlasovat, jestli schované či odkryté hlasování, tak si hned u mě udělejte poznámku "odkryté". Alespoň se to pozná, kdo jak hodnotí. I když už vidím, jak někomu např. nějaké Volze dávám 3, tak se mně to stejnou měrou vrací nazpátek, tzn. za 3. A dostávám se tedy k tomu hlavnímu co jsem chtěl napsat. V ČR bude prostě platit "Oko za oko, zub za zub".

Jinak já bych se nad těmi jedničkami povznesl a bylo by mi vcelku jedno, jak auto hodnotí ostatní lidi. Důležité je, jestli jsem s autem spokojenej já a bylo by mi úplně putna co myslí ostatní. Většina si myslí, že třeba např. Felicia je sra**, ať si to myslí, já jim to neberu, protože v tom autě nikdy nejeli. Já v něm projezdil celou ČR, část Slovenska a ciziny. Letos se s ním chystám asi do Chorvatska, jezdí bez nejmenších problémů, tak nevidím důvod proč bych se ho měl zbavovat. Tečka.
Dylan McKay
Jak by takovej nýmand, kterej dává jedničky, byl schopnej napsat 50 znaků? Dyť je to *** největšího kalibru! Stejně je to marný, navrhovat můžeme cokoliv. Jednodušší bude odsud zmizet a ušetřit si nervy...
dk....
co takhle udelat povinnost u hodnoceni udelat komentar duvodu hodnoceti s minimalni hodnotou padesati znaku, tak jak je to i na jinych forech??? take jsem to jiz nekde psal, ale nikdo nereagoval...
Dylan McKay
Až se probudíte, tak zauvažujte o tom, jestli by hodnocení nemělo být odkryté. Schované by mohlo být, kdyby bylo objektivní- ale to v žádném případě není! Já si teď přijdu, že jezdím v tom největším h.o.v.n.ě světa, ve s.r.a.č.c.e jměnem Range Rover... :no:
dk....
:yes: :yes: :yes:
jenomze u nas je posranych lidi (nebo skodicu!!!) vice nez tech hrdych, kteri si budou stat za svym nazorem... alespon to zde vidime na volbe o skrytosti nebo otevrenosti hlasovani a naslednem stavu!!!
dk....
jo, jo take to byl muj pripad!!! ja hlavne nesnasim anonymy a tech je tady vetsina!!! ale ztratis tim pouze moznost bodovani, ale debatovat muzes stale ne?!
Dylan McKay
Tentokrát toho mám ale vážně plný zuby, neřešil jsem bodování, ale probudím se, Range s Avantimem jsou na páté stránce, Range spadl z desátého místa na místo přesně sté! Z toho se už samozřejmě nemůžou vyhrabat, to je jasný každýmu. Někdo z toho má radost, a bude mít brzy ještě větší, prostě odsud vypadnu, v týhle formě to tu prostě nesnáším!!!
dk....
Ja si myslim ze je to dvousecne a v pripade Gordona je to obzvlast tezke rozhodnuti. Ja si myslim ze by mel uvest jak dlouho to auto vlastnil (mel spravu nad nim) a to presne a ne nekolik mesicu apod., to se z toho vyvinou tri, ctyri dny jak to tady vsichni zname. A jeste by mel uvezt kolik km s nim v te dane dobe najezdil aby to melo nejakou hodnotu pro budouciho kupce(vzdy beru ze sveho pohledu, ze bych jako chtel to auto koupit). Jestli jde o auta zapujcena na par dni od autosalonu, pujcoven pri dovolenych apod. tak absolutne nesouhlasim, to bych ja osobne mohl napsat recenze k takovym ctyriceti az padesati autum...
A Svihaka sakra obcas berte vzdyt on je docela hodne impulzivni a druhy den je jak beranek, kazdy kdo se zde pohybuje tak me da za pravdu...
dk....
No nebylo jich zde mnoho, ale posledni dobou ten jejich pocet zacal narustat, tak nevim co si o tom myslet...
Dylan McKay
Vše bych pochopil, ale přes noc proběhla jedničková párty, tak vlastně nechápu nic... :no:
Brázdin
Inu brzdil. Polovinu kilometrů jsm najel po Praze a u předchozích aut mi desky vždy vydržely do 40tis. a konec. U Avensisu mi ale taky desky měnily již v 60 tis., protože by do další prohlídky v 75tis. již asi nevydržely. Výdrž desek u Cariny byla unikátní.
medvidak
Ja taky ne. I pri pouzivani "zapujceneho" auta je dost dobre mozne nasbirat dostatek informaci aby clovek byl schopny poradit.. To byste potom museli smazat i auta maminek a tatinku, jelikoz tech tu taky par je. Jedina vec ktera by zrejme byla prospesna je zavedeni jiz zminovanych kategorii.
medvidak
Proc ti na tom tak zalezi? Neni to jedno? Ten kdo umi ocenit kvality auta ti ty body nesnizil, byl to nekdo kdo bud zavidi nebo nechape. A s takovyma si prece hlavu lamat nemusis, ne? Mne tvoje auto taky nic moc nerika, ale ocenuju tvuj napad, to nema chybu 😉 doufam ze se ti bude darit. Skoda ze jsi na druhe strane republiky.
Také souhlasím, že recenze po třech dnech je trochu mimo, to má Švihák i ty pravdu, ale psát pod Gordona aby ho uživatel smazal je podle mě od Šviháka dost přehnané. To je opravdu práce redakce. Zeptám se jinak chcete smazat Gordona? Já ne
Rekord, rating Jaga klesl za 2 min. o půl bodu, já se tomu už směju >😁 :-! Anonymně a bez jakéhokoliv komentáře...Tento systém hodnocení mi ani neumožňuje zjistit, kdo a proč mě poctil jedničkou :no:
Dobrý večer pane Zezulka, systém hodnocení se mi nezdá transparentní, přál bych si mit přehled o tom, kdo a jak moje auto hodnotil - když už se tady hraje hra na body (a já klidně přiznám, že ji hraji). Dále nevím, zda se hodnotí samotné auto, nebo kvalita recenze, fotografie...Jak můžu na jedné stupnici hodnotit vedle sebe Fiat 600, Range Rover a třeba Fabii? Ty kategorie by byly opravdu lepší. Přál bych si, abyste se pod můj Jaguar vyjádřil ohledně zmínky o službách, které s Jagem poskytuji - zda vám to nevadí, pan Bobal mi to "dovolil" 😄 Stal se ze mě velice zanícený uživatel moje.auto, nečekal jsem, že mě to "na stará kolena" tak chytne. Pokud byste viděl v té zmínce problém, tak zmíněnou pasáž smažu. Děkuji a zdravím. Uživatel XJ
Do 160Km/h jsem jel na plnej. Ono je to už přeci jenom 7 let staré auto. 😉
Aha, no tak to je velmi divné, ze bych to viděl na problém ze strany streetfire. Když to zapínam, tak mě to funguje celé. Zkusím se na to teď podívat.
[odkaz]

Nevím proč, ale nejde mi hodnotit žádná auta. Píše mi to, že pouze majitel auta může hodnotit...nějak to nechápu... ;-\
Sprint
Obraz se pohne jen tak do 60km/h, pak se zastaví a je slyšet jen zvuk motoru.
Díky, co přesně ti to hlasí u toho videa? Je to ze streetfire.
Jirka
zatím nejsou oficiální výsledky za duben - [odkaz]
mam Titanium a mel jsem jen predni koberecky - jsou gumove s fixaci (otocne fixacni uchyty - coz je dobre, kobercky drzi) s napisem Focus. Zadni se mi podarilo dokoupit neoriginal v barve vozu za 200 Kc.

Nevite nekdo jestli se da pomoci updatu softwaru dostat do palubniho pocitace okamzita spotreba? Novy FoFo pry uz ukazuje i okamzitou spotrebu.
:yes: :yes: :yes:
zezlik
Kolik takových řidičů, uživatelů na Moje.auto.cz máme? Minimum. Souhlasím s vámi, že na základě jedné jízdy nelze posoudit kvalitu auta, ale zároveň se ohrazuji proti tomu, aby se tady na základě jednoho případu (max. několika případů) házeli všechni do jednoho pytle.
zezlik
Dobrý večer, bohužel si začínám připadat, že házím hrách na zeď. S vámi "Šviháku" jsem si psal nesčetněkrát a vždy jsem se snažil vše vysvětlit. Ale neuběhne ani den a najdu od vás připomínku, že na něco kašleme apod. Je to absolutní nesmysl. Redakce na nic nekašle, procházíme všechna auta, sledujeme dění, ale nemůžeme se chovat, jak si možná představujete. Když se objeví auto, u něhož vzniklo podezření na Fake, oslovíme uživatele, který auto vložil, aby přidal takové informace a fotografie, které podezření vyvrátí. Pokud se tak nestane, auto na Moje.auto.cz končí. Také všichni uživatelé, kteří nepřidají fotografie nebo žádný či velmi krátký popis od nás dostanou zprávu. Nesedíme na zadku a netočíme palci. Co se týče hodnocení - je to podobné. Pokud někdo chce rozdávat samé jedničky, nemá šanci. Pokud ovšem někdo využívá celou škálu a mezi všemi známkami má jednu, dvě nebo pět jedniček, které rozdal z nějakého důvodu, co máme podle vás udělat? Kvůli třem jedničkám vymazat veškerá jeho hodnocení, třeba 100? Od spuštění služby vás posloucháme, přidáváme nové funkce, upravujeme stávající. Ale všechno marně. Všechno se točí kolem jediného - hodnocení. To jsme upravili tak, jak jste si přáli, dokonce i účelové založení auta neumožní jeho majiteli dávat body, ale stále málo. Hlasování nikdy neodráželo a neodráží názory redakce, ale názory čtenářů, takže trošku přestávám chápat, proč na nás stále útočíte a obviňujete nás z toho, že nic neděláme. Děláme, co můžeme. Eliminovali jsme nekalé živly, to bylo v zájmu nás všech a jsme rádi, že jste nám s tím pomohli, ale co dál? Máme trestat uživatele za jejich názory? Budeme mazat vulgarismy, budeme hlídat kvalitu recenzí, budeme sledovat hodnotitele...tak, jako to děláme nyní.Btw: kategorie budou, moderátoři zřejmě také.
hil
Kdy bude aktualizován počet reálných uživatelů (501.641 online měření). Teď je to tam za březen. Předpokládám že to číslo bude za duben +- stejné, i když nejelo DF.
Tvoří přece pouze zlomek návštěv....
GuitarsHero
Hmmm ... nechapem preco to zrusili? ;-\ 8-s
Tato vec tu bola od zaciatku, ale neskor ju zrusili.
genie
Tak nic - uvedme nektera tvrzeni na spravnou uroven 😊 Karoserii dostal na starosti Karman a tech shodnych dilu je ponekud vice. Motor je opravdu evoluci Sierry, stejne jako mnoho jinych mechanickych dilu, nicmene podvozkova plosina je zesilena plosina "Escorta" - ve finale nema temer nic s Escortem spolecneho. Magnetti-Marelli motor management se pouzival jen u motoru s turbem T35, pozdejsi YBP s T25 uz pouzivaji podstatne horsi Ford EEC. Cosworth Engineering jinak majitele menil celkem casto, naposled v roce 2004, kdy ho prave Ford prodal...
dk....
Uzij si to a mej se fajn...
Dylan McKay
A dobrou noc... Někdy se sejdeme, hm? Zítra jedu na Renault sraz do Mělníka, někdy kolem poledne...
lordmystic😒br /> Já mám informaci z jiného zdroje o úplné opravitelnosti všech vstřikovačů common rail Delphi, to ale neznamená, že budou díly hned od začátku a na všechny vstřikovače. Asi to bude poměrně komplikované, Bosch rozjíždí opravu svých vstřikovačů již čtvrtým rokem a pořád nejsou všechny vstřikovače kompletně opravitelné. Takže tak bych si to vysvětloval já. Například jsem se dozvěděl že u vstřikovačů Denso 1. generace nikdy nebudou opravy možné. Takže lidi s Toyotami, Mazdami a Nissany mezi roky 1999 a 2004 mají smůlu. Od 2004 výše se budou opravovat podobně jako Bosch ale s kalibrací jako u Delphi.
Dylan McKay
Děkuji.
dk....
Svihaku, kdyz si nekdo mysli ze muze hodnotit auto po trech dnech zapujceni apod... tak se dostavame uplne nekam jinam a kazdy kdo hleda pomoc, radu pri koupi sveho auta by ji nemel hledat tady, ponevadz to tu za chvili bude pouze o autech pujcenych od autosalonu na vikend apod... to s tebou plne souhlasim! A VSICHNI KDO ZDE TAKOVE AUTO MAJI TAK BY MELI ZAPREMYSLET, JESTLI BY SI NECHALI OD TAKOVEHO CLOVEKA RADIT KDYZ SI BUDOU KUPOVAT SVE NOVE AUTO!!!!! to je jako hodnotit svou novou pritelkyni po tridenni znamosti, jestli je to holka na cely zivot...
To je totální blbost, Coswort nemá s Escortem nic společného krom střechy, zadních dvěří, zadních lamp a klik. V žádném případě není postaven na základě Escorta, ale na zkrácené a upravené (hlavně tuhostně) podlahové plošině Sierry, z níž převzal nejen podélně uložený motor (Escort má motor napříč), ale i komplet transmise a konstrukci podvozku. To auto se sice jmenuje Escort, vypadá skoro jako Escort, ale je to principiálně Sierra 4x4 EvoII. Taky to auto nemá moc společného s Fordem, je to Cosworth (malá nezávislá motorárna, která v té době nepatřila Fordu, resp. pouze z nějakých cca 5 😖. Escort Cosworth byl jedním z nejrozšířenějších a také velmi oblíbeným vozem sk. A8 světových i evropských rally, paradoxem ale zůstává, že s ním továrna neslavila ani jediný titul Mistra světa (pouze ve sk. N). Vydobil ale několik tutulů v mistrovství Evropy a v Asijsko-pacifickém poháru. Mimochodem - jeho motor je postaven na motormanagementu Weber-Magneti-Marelli IAW 4WP, který se v současné době na diagnostických školeních fy Bosch přednáší v kapitole "nejmodernější elektronické systémy ostatních výrobců". Nejmodernejší...vznikl v roce 1991 na bázi procáku Motorola 68040...
Ano, vzpomínám si
Jirka
Je pravděpodobné, že každý přistupuje ke své práci jinak - souhlas.
Kdybych měl pocit, že "se to prostě nepovedlo", tak bych to řekl - takhle mám jen pocit, že "se to některým lidem nelíbí" - což je normální. Zatím tady nad námi láme hůl asi 10 uživatelů - sice dělají slušný rámus, ale jde o asi tento počet ze zhruba 500.000 (auditovaných) reálných měsíčních uživatelů našeho webu.
Righ
Nevim, kde shanel majitel, ale na mobile.de je sestek (tech starejch samozrejme) celkem dost, vcetne jednoho naprosto uzasnyho kousku od Alpiny (330PS)... Mimochodem se tam da najit i par zachovalejch E9tek, ale to uz jdou ceny nad 30000E.
Jinak tahle sestka je vazne perfektni, jedno z nejhezci aut na moje.auto.cz a pro me jedno z nejkrasnejsich aut vubec. Jednou bych si chtel neco podobnyho pro radost poridit. 😄 Davam desitku, ale zaslouzila by si podstatne vic. :yes:
Jirka
Váš názor na "tento paskvil" Vám brát nebudu.
Pokud jde o Váš účet - nemám představu do jaké hloubky bych měl jít při vysvětlování problematiky slučování dvou nezávislých databází a řešení kolizí. Předpokládal jsem, že by Vás mohlo napadnout, že může existovat ve dvou nezávislých databázích účet stejného názvu a při sloučení se musí jeden změnit. Zkrátka - záznamy z databáze uživatelů diskusního fóra se přiřazovaly do databáze globálních účtů a tam už existoval uživatel se stejným nickem. (např. uživatel s nickem PP je [odkaz] - všimněte si způsobu zápisu adresy karty uživatele - snadno tak můžete zjistit, kdo je kdo) Případ pozměnění nicku čekal nemalou část uživatelů bývalého MotorCafé. Čím později by k tomuto sloučení došlo, tím více uživatelů by bylo změnou nicku postiženo. Vzhledem k tomu, že se mohlo stát, že si někteří uživatelé založili jak účet v MotorCafé, tak i "globální" účet a následně došlo k převedení účtů z MotorCafé také mezi "globální" - mohou teď mít někteří uživatelé v důsledku dva funkční "globální" účty. (Globálním je myšleno, že jde o účet použitelný pro všechny aktivity na našem webu.) Pro tyto uživatele jsme spustili možnost si tyto dva účty sloučit v jeden. Přístup k této operaci mají uživatelé v editaci svého účtu.
Úplně na závěr ještě dodám, že v některých případech kolizí je majitelem obou účtů tatáž osoba, protože si sám založil i globální účet se shodným nickem, který uvedl jako uživatelské jméno v MotorCafé. Pro tyto případy je pak snadné si účty sloučit a používat nadále svůj původní nick a ten pozměněný nechat zaniknout.
promin spravim to, zacina se to rozjizdet >😒] . Je krasne a ja mel neduvodne podezreni z fakeu >😒] . Omlouvam se a davam 10!!!!
pocuvajte chalani vobec nechapem o com tu tocite. recenzia je napisana pekne aj ked v udajoch je par chyb, auto ako take neni dokonale ale je to srdcovka a urcite je zabavne. a v tomto stave patri mezi top10 v europe.zdrava kasna sa vyvazuje zlatom, diely sa daju nakupit a z vlastnej skusenosti vidis ze to nebude stat zdaleka tolko jak vyvarit zhnite auto.

dostal by si desat keby som mohol

😉
dk....
co kdyby jsi tam vybral to nej... a nakopiroval to sem pod tohle MOJE Lambo...
Jirka
Jsem rád, že existují i firmy, kde to všechno tak parádně funguje, jako u Vás. Asi máte hodně ujasněné představy o tom, co je hotové a co nehotové a jak se řídí reálný chod a vývoj společnosti. 😉
Kdybychom měli pustit ven jen projekty, které jsou podle nás dokončené, nikdy byste nic neviděli - v jakémkoliv stavu považuji věci za nehotové. Ven nepustíme to, co nefunguje - myšleno - co funguje chybně. To co nabízí funkcionalitu, která je sama o sobě přínosem, to pustíme do světa a postupně přidáváme další funkce. Takto podle mne funguje celý svět kolem nás. Vy považujete svůj osobní automobil za hotový? Já ano. Není dokonalý a z pohledu toho, co je už dnes možné je možná docela hrozný - ale je hotový. Za 10 let bude v té době běžný "hotový" automobil daleko "hotovější", než ten Váš (či můj) dnešní.
Myslím, že jsem svůj postoj k hotovým produktům podal dost jednoduše. Vám Váš pohled brát nebudu, ale nevěřím tomu, že se živíte internetem s tím, že byste měl nějak ovlivňovat dění kolem vývoje či řízení.
Ještě dodám, že pokud se bavíme o vypnutí diskusního fóra, tak se nebavíme o vypnutí našeho webu. Diskusní fórum je hodně malou částečkou celku. A to, co jsme pustili je funkční služba.
A konečně - já padáka žádnému našemu programátorovi dávat nebudu. A sobě dám tak možná panáka. 😄
dk....
ZACK co ta petka memu Lambu, tak ji aspon zduvodni!!!
PP.
Web auto.cz má mou veškerou úctu,z dlouhodobého hlediska opravdu všechna čest,ovšem tato anabáze s fórem to opravdu nemá obdoby,to je totální fiasko,při vší úctě.Tuto léta budovanou prestiž během několika týdnů takto zpackat,to se nedá pochopit.Že má fórum dlouhodobě problémy tu myslím všichni pozorovali minimálně několik měsíců,to se během této doby opravdu nedalo dát dokupy něco funkčního?Navíc nevěřím že byste o tom že bude s fórem něco třeba dělat nevěděli mnohem dříve,než běžní uživatelé.
Další věc je ta,že než spouštět tento paskvil by jsme určitě radši počkali na finální verzi,která by nás ohromila funkcemi a novými fičůrami o kterých se tady ve staré verzi ani nesnilo.
Místo toho se tady řeší,jestli tu vůbec kdy budou funkce které tu dřív fungovaly léta ;-\ .
A když už tu takhle píšu (a podařilo se mi přihlásit mým starým-sice vámi inovovaným jménem),tak bych se chtěl zeptat na věc,kterou tato má averze začala,a to je,proč jste mi vzali nick PP a přiřadili PP1 s odůvodněním že můj nick používá někdo jiný?
To tu jako máte v databázích takový nepořádek,že tu může existovat víc uživatelů se stejný nickem,nebo jak to mám chápat?
Je to takový výcuc od různých autorů, na požádání zašlu diskuzi pro zasmání všem zájemcům na mail 😄 Tu bezva pasáž o primitivech napsal Righ 😄
:yes: :yes: :yes: >😒] >😒] >😒]
Prostě každý ke své práci přistupuje jinak .
Také bych se nechoval tak arogantně a přiznal , že se to prostě nepovedlo .
Dylan McKay
Bravo, XJ, kdo tohle původně pod tou diskusí psal? Nevzpomínám...
dk....
:yes: >😁 :yes:
Je to nádherné auto. Toto není o číslch nebo držení v zatáčkách. Toto je záležitost stylu a klenot pro fanoušky. Jenom škoda, že je to pouze V6, ale to ani tak moc nevadí, vždyť se dají upravit.
Za 10B :-!
>😁 >😁 >😁 >😁 >😁
Dobrý den máte moc pěkné auto, a těch závistivých reakcí si nevšímejte. Chtěl bych se vás zeptat zda nejste náhodou prezident něčeho nebo tak něco? Neplánujete jet Gumball? Koupíte mi prosím taky takový auto? Budu Vám za to sekat zahradu, ty fotky z Vaší zahrady jsou nejlepší. Je škoda, že jste se stal v takové míře obětí zdejších primitivů, kteří se pravděpodobně živí tím, že se snaží za každou cenu usvědčit někoho z "faku" (dokazujic to různými průkaznými fotkami s jiným odstínem nitky prošité v palubce apod.) :yes: :yes: :yes:
Souhlasim.... Docela ten facelift dela z nudne mysky zase docela prijatelny SAAB.
Kdo jednou mel SAABa, tak uz fakt nic jineho nechce. Ale to, co ted vyrabeji, je fakt HRUUUUZA. No, snad bude lip. Tohle je takovy maly krucek zpatky.....
Dylan McKay
Rogere, mne si nedostal, a ty to víš!
ty chudáku zalez někam a už se tady neukazuj smiř se s tím že socka je tvůj úděl enjoy 😉
Twinsen
Kdyz to do recenze poctive napise, at to sem klidne da, kazdy at si udela nazor sam po precteni, jaky to pro nej melo nebo nemelo prinos.
dk....
Rogere kur si svuj doutnicek na vitezstvi jak jsi vcera napsal a uzivej si to, jsi prece vitez a my lide s opravdovymi auty ti nesahame ani po kotniky...
uzij si to, preji ti to...
Dylan McKay
Ahoj Rogere, ty jsi psal že jsi vyhrál, ale ne nade mnou, já ti nevěřil! Ale jsi třída! :yes:
měl jsem ho na vyzkoušení pul hodiny a taky bych něco sepsal - samou chvalu
Běž do *** i s mým lambem
Koukám že si velkej chudák že si sem dáš falešný auto jen proto abys mohl rozdávat 1 * (no tak redakce ten si to oslovení zaslouží nekažte mi to 😉
Dylan McKay
Chci teď a tady tvůj názor na Audi Q7 uživatele xdrive. Měl ho půjčený prý tři dny. Je to dost na to, aby napsal recenzi?
Twinsen
Tak me to ani nenapadlo - prihlasim se na MojeAuto a hned druhy den dam recenzi, ktera rozpouta takove hadky na celem serveru 😊. Ale penize bych do toho zase tak netahal, napr. toho Speedstera jsem si normalne koupil a rekl bych, ze po stejne dobe co jsem ho mel, jsem mel stejne zkusenosti jako s pujcenym Gordonem, takze je to skoro jedno, jestli to auto clovek vlastni nebo ho ma dlouho pujcene, spis jde o to, kolik s nim stihl najezdit. Jinak nejvic me fakt pobavilo, kolik lidi toho Astona vzalo vazne. Hned jak jsem videl prvni fotku te zavodni verze, tak me to bylo jasne, pak jsem si precetl nadpis a bylo me to jeste jasnejsi a pak jsem videl tvuj nick a popis a bylo vymalovano 😊. Ze to pak nekoho bavi hodnotit, kdyz si to ani neprecte.
hil
No nevím, živí mě internet. Ale kdyby moji programátoři přišli s tím, že musí (byť jen na jediný den!) naše stránky vypnout a potom spustí něco nehotového tak si už hledají práci jinde.

Přece než něco dám do ostrého provozu, tak to musím za prvé dodělat a za druhé otestovat.
Dlouho mě mrzelo, že tohle auto tady není, až si ho sem dal ty. Je to naprosto jedinečné auto, absolutně nadčasové a stále krásné. 10 bodů je nejmíň co tomu lze dát, opravdu.
Výkon, image, styl. Prostě klasické staré BMW, navíc evidentně citlivě zrenovované, prostě úžasné. Nemám slov. Oproti tomu je nová šestka téměř nic, ale třeba se na ni za 25 let budou naše děti koukat stejně. Dlouho si hraju s myšlenkou, že bych si ji koupil pro radost. Máš nějaký tip, kde ta auta shánět?

Jestli si najdeš čas na rozšíření recenze, tak to shltnu jako nic a budu to číst dětem před spaním. >😁 . Tohle je totiž jeden z mála skvostů, který je skutečně nadčasový a který bude in i za dalších 25 let.

GRATULUJU a upřímně a čistě (jde-li to vůbec) závidím. Krása...
To nic, já na chvíli taky uvěřil, ale podezření ve mě přetrvávalo...Intuice mě pak zavedla na e-bay a bingo 😄 Roger to hrál bohužel celkem dobře. A víš kdy mi začalo být jasné, že jde o fake? Když Roger napsal toto: "Souhlasím s vámi, vůz na poslední fotografii není můj, nýbrž stažen z výše uvedených stránek. Líbilo se mi provedení fotografie, nemám podobné fotografické vlohy" >😁 >😁 >😁 (Mám na památku uloženu diskuzi, která byla pod Gallardem, citace se vztahuje k fotografii z czechexotics...)
😐 ;-\ 😒 😒 😒 😒 >😁 >😒] :no: :yes: :yes: :yes: :yes: :no: :no: >😒]
da_b0mb
mate pravdu...a takhle jezdi kdekdo...Vcetne me. Jako svatecnimu spolujezdci se mi opravdu nevyplati porizovat nakladnou vybavu. Ale tohle leto do toho asi prasknu akorat nevim na cem zacit😒 Vim,ze kdyz koupim neco kolem 40-50kW tak me to za rok bude nudit a budu prahnout po necem silnejsim...ale zase nerad bych se rozstrelil o prvni strom
Dylan McKay
To je jeko co? Ten nick je docela dobrej! >😁
Dragon.001
Nepřeháním, už je stejnak hotovo. Jinak zadokolka to určitě nebude, max 4x4.
No vono jim stačí si přečíst v názvu auta slovo FAKE :-!
mitak
:yes: Na druhou stranu v takovém Hummeru H2 je prostoru ještě míň, takže proč nebýt spokojený, že ? 😄
Ja ho treba mam rad taky 😉
Ted bych rekl, ze to vazne prehanis. Az si poridis vlastni auto, dostanes ode me urcite vic, nez jedna. Nevykladej si to tak, ze jsem Ti to dal, abych se udrzel v TOP10, takova trubka nejsem. Proste mam na to svuj nazor a ten se nezmeni. Drzim pesti pri porizovani vlastniho auta. Doufam, ze to bude zadokolka 😉.
mitak
Já jsem Pathfindera koupil cca před týdnem a posaz za volantem mě naopak naprosto nadchnul, vůbec nechápu jak to někdo může ohodnotit jako "nepohodlne auto", právě naopak. Auto bude přidané do mého listu během víkendu, takže se to tam pokusím trochu víc rozebrat.

Teď si uvědomuju co vlastně píšeš a že nemyslíš Navaru ale Pathfinder. Takže zadní sedačky v Pathfinderu jsou poměrně prostorné (zhruba stejně jako třeba Touareg) a ten "divny hrb" o kterem pises je hlavova operka, ktera se musi vytahnout nahoru, jinak opravdu tlačí do zad >😒] :yes: Toto považuju za skvělé řešení, protože při stažení dolů, kdy vzadu vozím jen náklad nikoliv osoby, je daleko lepší výhled dozadu. příště to chce trochu víc přemýšlet nebo se zeptat. S tou staženou hlavovou opěrkou se tam fakt sedět nedá. Sedadla tudíž ve své recenzi popíšu podrobnějc...
Ricardo
Dám ho sem, ještě cizeluji recenzi 😉
Johnny_P
to byl samozřejmě vtip. Je mi 19 a jsem student >😁 takžezatim nic :-!
a to 1,2 mega?...no jistě, denně ho nosim v peněžence >😁 >😁 >😁
souhlas :-!
EricCartman
Jasně, je to jedno, skoro na tom nezáleží. Možná to kupoval na začátku 06 a to bylo třeba ještě všechno při starém, nebo to kupoval v 06, ale byl to nějaký model 05. Každopádně je to jedno, ale jestliže napsal, že tam má 150 kw, tak tam bude mít asi pětikvalt 😉
Tak v tom se schodnem já reagoval proto že ten typ tam má 2006 rok výroby... 😉
EricCartman
Aha, tak s tím nasazením nových motorů (a současně nasadili asi i sedmikvalty) nevím, kdy to bylo přesně. Ale tipoval bych, že někdy v roce 06. Možná 05. Už si to přesně nepamatuju. Jinak otec má r. v. listopad 2003 a má 150 kw a pětikvalt 😉
Máti má před faceliftem rok 06 165 kw něco tady nesedí někdo nás vodí za nos.... Vím to moc dobře věř mi.... Takže buď má dřívější rok nebo o tom autě nic neví... :-!
EricCartman
Toto je ale ještě ten typ před faceliftem. Tam se dávaly jenom pětistupňové. Facelift přišel někdy v létě 2006, takže mám takový dojem, že od té doby tam dávají sedmikvalty. Navíc 320 CDI měla dřív 150 kw, což je tento případ, a teďka (po faceliftu) má 165 kw 😉
A určitě rozlišuješ "názor běžného angličana" a "názor běžného angličana vlastnícího automobil Škoda"??? V tom je totiž rozdíl 😉 A jelikož ta anketa hodnotí spokojenost majitelů, tak by se ti snad už mohlo rozsvítit >😁
když ho máš rád,tak za osm,jinak u mě fobie mají nižší hodnocení,nějak jsem na ně zanevřel!
Dragon.001
Mě vadí jen to, že jsem o autě chtěl podat naprosto pravdivé a objektivní informace, včetně toho, že nejsem přímý majitel. Nejsi první a pravděpodobně ani poslední, kdo mě za pravdu trestá. Bohužel tu platí, že s poctivostí nejdřív pojdeš. Proto jsem se rozhodl, předejít budoucím neshodám a recnzi upravit tak, aby mě už v budoucnu nikdo nenapadal. Od tebe už snad ani změnu nechci. Jen mě mrzí, že tu člověk musí lhát, nebo neříkat celou pravdu aby se ostatním zavděčil ;-\
Ahoj marianku, v podstatě ses pozastavil nad tím, co já. Když bude sedět v hospodě deset majitelů škodovek a někdo se jich zeptá, jestli jsou spokojení, tak třeba 9 z nich řekne ano, čili 90%, a pak si k vedlejšímu stolu sednou pan Čong s bratrem a těch se někdo zeptá, jestli jsou spokojení s Kiou, a oni řeknou oba ano, čili 100%. Takže v tomhle hlasování Kia vyhrála... a já jsem se ptal, jestli tohle je princip JDP, nebo jestli je vznik takovéhle chyby nějak metodikou odstraněn. Nemám zrovna čas studovat website jdp a doufal jsem, že mi to tu někdo od fochu vysvětlí. No nic. - K tématu láska Britů ke škodovkám se nechci vyjadřovat, bohužel jsem si posledně nepoznamenal, když nám tu někdo, kde je prý ze Škody, ocitoval čísla prodejů i s tržním podílem, není tu ten kolega někde, aby nám tu informaci osvěžil? Takhle je to mlácení prázdné slámy. btw: pokud já snám nějaké Brity, tak ti většinou byli schopni rozeznat tak Vauxhall a francouzské značky (jo, a ještě taxíky) a bylo jim vlastně dost jedno, čím jezdí...dobré odpoledne všem 😄
Ta spotreba mi taky nesedi, se stejnym motorem davam mimo mesto tak 5,5l , ve meste klidne 6-6,5l. 5,5l ve meste s timhle je podle me scifi 😉 Bydlim v Ostrave, tazke semaforu atp. je tu dost...
CO jsem to poznal já, pohybovala se spotřeba cca o litřík výš. Ale je pravda, že jízda piánko se nekonala.. 😉
V pohledu na diskuzi se neshodnem, takže bych to neřešil... Peace on you man.
marianek
Nejlepsi evropske trhy kazde automobilky jsou: doma, GER, GB
marianek
Odpoved je vcelku jednoducha. Pocet obyvatel. VB je druha nejzalidnetejsi zeme v Evrope. Jednoducha matematika ti ale spocita kolik Skodovek na obyvatele VB se vlastne proda.
Jo, sorry, ted sem se trochu sekl, na druhem miste neni Slovensko, ale Nemecko. To ale nic nemeni na tom, ze treti pricka nalezi Velke Britanii
Já svoje názory zpravidla formuluji věcně a na úrovni, invektivy používám zcela minimálně a vulgarismy vůbec. Trapné a zbytečné byly reakce slepých zastánců Lamba a jejich výpady proti mě, já jsem přinesl přesvědčivé důkazy v podobě odkazu na e-bay. Snažím se to brát s nadhledem, ale drbete tady o mě na můj vkus moc často a neznáte mě. Zkusme se začít bavit o autech 😉
Já si myslím že má pravdu huml máti má 5 stupňovou ale to jen z toho důvodu protože má 4 matic (7 st by se tam prej nevešla...) jinak se standartně dává 7 takže chyba je v zápisu vím to určitě podívej na stránky mercedesu.... :-! Jinak díky tomu je taky rozdíl ve zrychlení u 4 matic to je 7,2-7,4 s (pokud použiješ sekvenci)
No, kdyz uz tady prohlasujes, ze subjektivni nazor bezneho anglicana na Skodovku je negativni, tak mi prosim taky vysvetli, proc ze je vlastne Velka Britanie hned po Ceske Republice a Slovensku tretim nejvyznamejsim odbytistem Skodovky.
no ja som to tu uz raz pisal, robili mi to kamaratsky (s dokladom) a vzhladom k tomu, ze nie su majitelmi Blueboxu ich identitu nezverejnim. Ja som len pisal ake su svine ze kolko si za ten kus plastu a "robotu" pytaju. Ale skus zavolat niekde inde ako v BA, podla moznosti smerom na vychod a verim ze to bude podstatne lacnejsie.
Aischylos
Díky moc. Pianko....řekl bych to takhle: prostě po okreskách a městech jezdím max 90-100, čili podle normy. Jinak by to stejně bylo akorát tak brzda/plyn. Pokud sem na dálnici je to něco jiného..tam už trochu motor protahuju, aby nezlenivěl...na motor si fakt stěžovat nemůžu, je to úspornost sama...
Nemáš pravdu, jsem zanícený uživatel moje.auto a hrdý majitel Jaguaru, který tady někdy trochu ztrácí čas diskuzemi s lidmi, jako jsi ty, na úkor svého podnikání 😄
Jirka
1. budeme se snažit

2. 😄 byl to nápad před 10 lety 😄 … a je to dost práce (např. první 4 roky jsem mimo vánoce a 4 týdny [myšleno víkendy] o prázdninách neměl volný víkend - bez nadsázky - neustále v práci a zhruba stejnou dobu jsme museli financovat tento projekt z jiných aktivit [souběžný vývoj multimediálních výukový CD-ROMů apod.]).
… je to 10 let dlouhý příběh a pořád se točí kolem aut a internetu 😄
Souhlasím a gratuluji ke štěstí na kus. Mě osobně sedla víc 74kw varianta, ale lidi si hodně pochvalujou motor, co máš ty pro jeho vyrovnanost. Řídil jsem i ten, ale mě tak nenadchl, ale proti gustu... Jen mi neodpovídá ta spotřeba, asi jezdíš spíš piánko?
videl jsem v nejake diskuzi tvuj prispevek z 1.5. kde jsi nekomu vyslovne psal, ze uz jsi na bodovani rezignoval, ze body neresis... >😁 koukam, ze se nic nezmenilo a jde ti jen o ne a o prezentaci firmy. to me osobne vadi, za chvili tu bude dle stejne logiky nekdo provozovat autobazar 8-s
Aischylos
To je fakt, mám, nikdy mě nezklamalo, opravdu... Nevím, možno sem natrefil na podařený kousek, protože co tady čtu na jiných recenzích mě občas dost děsí, ale je to pravda. A to opravdu nejsem žádný sváteční řidič. Těžko říct, možná mám jeden z kvalitních motorů...slyšel sem, že právě ty 55kW a 74kW patří k nejlepším co byly kdy do Fabií montovány...
Mohl jsem si koupit i 4.0l, přesto jsem rád, že mám ten "slabý" motor 3.2l kvůli provozním nákladům. Někdy tě svezu, 0-100 km/h za 9s není na tak těžké auto žádná katastrofa. Navíc nemám potřebu s Jaguarem závodit (jako majitelé BMW, jsi zářný příklad), filosofie ježdění s Jaguarem je někde jinde. Ano, motory Jaguar jsou silné a 3.2l není vyjímkou.
A ještě je strašně vztahovačný... Vždy jsem měl za to, že pár znamená dva a více. Tedy pokud netrpí člověk schizofrenií >😁 Celý flame byl trapný a zbytečný. Z věcného hlediska nemám nic proti názoru, ale musí být prezentován na úrovni, což se v té diskuzi mnohým nedařilo. Takže mám dobrou radu, nevztahuj všechno jen na sebe a hlavně to tu ber s nadhledem. A taky sebe... 😉 😄
marianek
Podle rozdilu bodu mezi prvnim a 33. mistem jsem usoudil, ze odpovedi na tento pruzkum byt mnoho nemohlo. Subjektivni nazor bezneho anglicana na Skodu je stale negativni a proto vubec neodpovida jejimu umistneni. Nevim tedy v cem si zde odporuju. Krome nazoru anglicanu, ktery znam velice dobre jsem napsal pouze vlastni domnenky a nazory nicim nepodlozene. Mel by sis nejdriv pozorne precist na co reagujes, nez neco napises.
Avatar - Roman Daněk (Autofun.cz)
Roman Daněk (Autofun.cz)
Vím, je mi jasné, že tenisky nejsou ideální, ale co jsme měli dělat, když ta holčina už tak přijela? ;-\
Na druhou stranu, když prolistuji starší čísla tištěných časopisů, tak v každé redakci občas někdo ulítne a je to vidět na fotkách: támhle jel někdo v kraťasích, jinde měl jen mikinu, a tady zase někomu chyběly rukavice = prostě stane se 😉
"Teď jsem pročetl dnešní diskuzi po Lambem a pár "inteligentů" by dnes zasloužilo naplácat a dát si mokrý hadr na čelo. Slušně řečeno." - tohle je tvůj výrok z této diskuze ohledně "případu Gallardo" zjevně na mou adresu...Naplácej sám sobě, za to, že jsi naletěl >😁 Nevím, proč mě tady pořád propíráte, jste horší než ženské >😁 :-!
Dinar
J.D.Power má webové stránky, něco si o nich přečti, co je to za společnost, čím se zabývá, jaká je metodika průzkumů apod., třeba přestaneš nesmyslně plkat. Na jedné straně zpochybňuješ objektivitu a vypovídací hodnotu "Myslim, ze odpovedi na pruzkum bylo pomalu", abys proti tomu postavil svůj zcela jistě objektivní a nezpochybnitelný argument "Osobne znam subjektivni nazor anglicanu na Skodu a vubec nekoresponduje s vysledky tohoto pruzkumu". Jasně, ty znáš a víš, nějaký průzkum, byť jedné z nejuznávanějších společností v tomto oboru (ale to ty nevíš nebo nechceš vědět, příp. jsi líný si zjistit), tvůj pevný a jasný názor mladého muže s rozhledem přece nemůže změnit. Marianku, to stojí leda tak za pousmání. 😄
misoo
nejde o machrovanie, kto to tak bere, sam machruje, alebo zavidi a nevie sa s tym vyrovnat... neviem co vsetci sutazia alebo co, ved ide len o informacie o autach, nechapem co mate furt s niecim problemy... 8-s
tu F355-ku kludne pofot, napis nieco o nej, rad sa o tom aute dozviem viac ako z casakov... ak nenapises, ze si si to kupil ale priznas ze si bol trochu pojazdit, tak nevidim problem... 😉
ahaaaaaa, ja mam professional, tak me to zmatlo 😊
Tady se ale nejedná o názor všech agličanů, ale pouze těch, kteří jezdí daným autem. Můj názor na spoustu značek může být totálně negativní (a proto si je zřejmě nekoupím), ale podle průzkumu můžou mít tyto značky spokojenost teoreticky 100%, protože všem přímým uživatelům prostě třeba subjektivně vyhovuje.
Je to originál od BMW! Do E46 se dávala v letech 1999-2001 Dodavatel VDO Dayton, model MS 5500. Je tam možnost připojit 3 externí zdroje signálu (couvací kameru, DVD přehrávač . . .) Jede na CD a mapy jsou tam Teleatlas, takže super pokrytí.
U nás se moc nevidí, dávala se spíš do aut co šli do USA
Nelezu bodováním nikomu do zadnice, "obyčejným" autům 9b a 10b nedávám. Dal jsem párkrát i odůvodněné šestky, které se mi vždy neodůvodněně vrátily - viz Dragon.001...Když už je současný bodovací systém postaven jako hra na body, tak ji hraji (a nebojím se to přiznat), ale férově 😉
Twinsen
3 dny sice neni moc, ale nedelej si iluze, ze kdyz testuji auto nekde v motoristickem casopise, ze na to maji vic casu 😊 Az si pujcis to SLR, tak zkusenosti urcite napis. Myslim, ze to kazdy uvita. Jestli se ti teda bude chtit dat cca 430 tis. Kc za tri dny za pujcovne a budes mit 1,2 mega na kauci a uz ti bylo 30 let.
marianek
Rad bych se take docetl o poctu zodpovezenych dotazniku za model. Jestlize minimum je 50 a odpovedi bylo take tolik, nebo o malo vic, potom se nemuzeme bavit o objektivnim survey. Osobne znam subjektivni nazor anglicanu na Skodu a vubec nekoresponduje s vysledky tohoto pruzkumu. Je take mozne, protoze v Anglii zije mnoho cechu, kteri jezdi samozrejme se Skodovkou a ti byli prave znacnou casti odpovidajicich. Neco mi na tom nehraje, nazor bezneho anglicana na Skodu se za poslednich 15 let radikalne nezmenil. Neco jineho rekne anglican do oci cecha a neco jineho si rikaji mezi sebou. Zajimavosti je tez bodovy rozdil prvniho a 33. pricky. Myslim, ze odpovedi na pruzkum bylo pomalu.
ja sa nehnevam, len sa potom necuduj ze ked vacsine uzivatelov svihnes 7-cku ze ti ju nevratia s radostou nazad (ja som to neurobil >😁 ) proste niekto si na bodiky potrpi a niekto nie, mne je to jedno, mna viac tesi ten prstik hore od redakcie auto.cz :yes:
super! ta navigace je tam hezky zadelana. co je to zac??? a kdo to delal??
Podívej, máš pěknou recenzi i fotky, ale já hodnotím hlavně samotné auto, jak se mi subjektivně líbí, nebo nelíbí. Peugeot je fajn auto na lítačku, já osobně jezdím soukromě Fabií a jsem spokojen, nicméně takové (nezlob se za ten výraz) BĚŽNÉ vozy hodnotím zpravidla kolem 7b nebo 8b, opravdu v tom nic jiného není. 9b a 10b dávám autům, která mě nějak osloví...Fotografie jsem přidal nové, ze svatby, sám bohužel kvalitní fotoaparát nevlastním, tak jsem zatím umístil některé fotky z mobilu. Nejsem zdaleka sám, kdo auto odfotil mobilem 😉
Pozeram ze ho mas na veteranskych tabulkach, nie som na Bavoraky ale toto je nadherny stroj :yes😒br />
Skus spravit viac fotiek aj popis to auto si to zasluzi 😊
ano, přiznávám, v BMW materiálech je pokud si pomatuju asi 7,3 nebo tak něco, nevim ale přesně, tak sem to zaokrouhlil - pocitově je tam stovka poměrně dost rychle, protože dvojka točí do 110 a krouťák je už hodně odspoda - každopádně to není u tohodle auta až tak důležitá veličina
salam
Tak jsem včera odevzal Tourana na týden do péče servisu a dostal jsem jako náhradní auto Jettu právě s motorem 1.6 75 kW.
Celkem mě ten motor překvapil, že se s tím dá i jezdit 😄
Ale Touran bude mít asi o nějaké to kilo více a taky jinou čelní plochu, že.
Jen mi připadá dost hlučný - to ale může být tím, že ta Jetta má teprve 7000 km.
Taky mi chybí šestka - při 130 to točí kolem 4000.
Oproti 2.0 FSI v Touranu mám s tím 1.6 v Jettě na stejné trase při podobném stylu jízdy spotřebu o cca 1.5 litru menší.
Onyx
Diky, i Tobe. A necit se poskozenej, to je proste zivot. Jednou jsi nahore, jednou dole. Moji starosti ted je, jestli ma motor prasklou hlavu, nebo jen nacatej rozdelovac proste postupne vypovida sluzbu vic a vic. To je vse.
Vsechny auta jsem pokud vim ohodnotil a to podle toho, jak to citim a tvuj prispevek proste dopadl, jak dopadl. Mam proste nejaky zasady a musim bejt ke vsem fer. Jestli mas zasadu, ze ten kdo ti da za jedna, ma od Tebe za jedna, to je proste realita.
Dnes jsem v JE na relaxvíkend a je tu nová 911t - majitel Carrery4S už si asi řekl dost, teď Turbo 😉 Slintal jsem pěknou chvilku nad krásou i zvukem :😉
nechapu, proc to ty lidi maj zapotrebi??? to bych tu moh mit zaregistrovano vsechno! zacatkem cervna se jedu svezt s F355 na Silverstone... tak to abych hned auto nafotil a zamachroval, ne??? 😒
kdyz je clovek chudak, pozna se to snadno...
jaguarem jsem samozrejme jel! >😁 a to nejen tim tvym, ale i jeho predchudci, i s dvanactivalcem. jizdni vlastnosti toho tvyho jsou ne nic moc, ale spis horsi. o to, ze je tam dost malo mista se doufam prit nebudem, image je v UK spis usmevna atd... Jinak ti musim dat za pravdu. Nejsem e😜ert na Jaguar, ale dost pravdepodobne mam s auty vetsi zkusenosti a s tvym hodnocenim proste nesouhlasim. Oznacit tento motor za silny v teto kategorii je taky vtipny, spis by se hodilo oznaceni zakladni atd... Proste prehanis a ja na to reaguju. Chapu, ze mas auto rad, ale kdyz placas nesmysly, musis pocitat s kritikou.
Dragon.001
Ano cítím se poškozený, protože podle mě taky jsem. Jestli si chtěl rozšířit povědomí tím, že budeš na čas v 10? Nemáš ještě zas tak špatný průměr. Já měl jeden čas kolem 7. Pak to vylozlo, no a pk jsi přišel ty... Můžeš se tam dostat i teď, ale ne, když ti lidi budou dávat 1. Přeju ti hezký den
a je to opravdu Vecko nebo radak?? 😉
zesmesnujes se sam, kdybys nepsal takovy blaboly, rek bych, hezky auto, zeptal bych se na zkusenosti... ale na vykriky o top 20 se vazne neda nereagovat! >😁 navic jsem k tobe slusnej a hezky ti vysvetluju, proc podle me Jag neni nic extra. takze preju hodne km bez problemu a zkus to nejak poresit se svym egem 😉
Já nikomu do zadnice bodováním ostatních aut nelezu. Samozřejmě, že je tady spousta lepších aut, nežli Jag, ty ale Jaguarům zřejmě nerozumíš, nesouhlasím s tvými výroky typu "technicky žádná sláva", "jízdní vlastnosti nic moc" apod. Nikdy jsi v Jagu nejel, kdyby byl můj Jag tak špatný, těžko by se s jinou motorizací udržel ve výrobě v této podobě až do konce r. 2002. Chceš mi to za každou cenu natřít, ale znalosti a zkušenosti s Jaguary prostě nemáš, vaříš z vody >😁
Onyx
Nezlob se, ale proste clovek, kterej nehodnoti v tomhle SVOJE auto, by podle me proste hodnotit nemel. Jakej ma smysl hodnotit auto nekoho jinyho? Mel jsem predtim jiny auta, ale hodnotim je, kdyz uz nejsou moje? Ne. Bud tak hodnej a prestan se do me navazet. Ja si na Tobe nic nelecim, nemam to za potrebi. Kdyby jo, zdrbnu ti to levou zadni, to dokaze kazdej, nemyslis? Diky za tvuj nazor, mas na nej pravo stejne jako kdokoliv jinej. Asi mame kazdej jinej nazor na to, k cemu tady moje.auto.cz je, ale uz ten nazev mluvi za sebe.. Je spis smutny, ze nedokazes muj nazor tolerovat a cejtis se ublizenej :no: .
nestahnul jsem auto kvuli ukrivdeni z bodovani (bylo tusim seste, kdyz jsem ho stahoval), ale proto, ze nesouhlasim s timhle konceptem. Misto aby to podporovalo lidi, aby si vymenovali zkusenosti a rady, kazdej resi jen body a leze do zadku ostatnim, aby jich dostal vic. Kdyz se majitele na neco zeptas, neporadi ti, nepomuze...
a pak jsou tu takovi jako ty. kteri ztratili pojem o realite a vykrikuji, ze deset let starej jag je nejlepsi auto na svete a nesnese, kdyz to nekdo uvede na pravou miru >😁
Dragon.001
Tehle sekce serveru by měla být o kvalitě recenze, fotek, auta...

A nemyslím si že 1 je objektivní. Je v tom evidentní záměr mě úmyslně poškodit. Pokud někdo dá 6, nebo 7 chápu. Nelí bí se mi auto, foky, recenze a zkušenosti jsou dobrý.

Pro to že si ale někdo musí kompenzovat svoje komplexy na jiných lidech mi vadí. Jestli máš mindrák z toho, že na nic lepšího nemáš, nebo vám to nešlape v posteli nevím, ale proč sakra si to vylejváš na mě?

Myslíš že mě dalo míň práce to napsat a nafotit než tobě? Nedalo.

A protože recenzi mám srovnatelnou a fotek víc než ty. A to je podle tvého metru hodnocení za 1. Tak já ti za to samý podle tvý stupnice nemůžu dát víc... :no:
Jirka
Jsem jak jedním z majitelů, tak adminem webu auto.cz.
Pokud jste tady poprvé po měsíci, pak vidíte novou podobu diskusí poprvé - staré fórum bylo vypnuto 8.4.07 a nové zapnuto 20.4.07 - a proto nevím jak Vás podoba nového fóra ovlivnila bez toho aniž jste ji viděl.
K chybějícím záležitostem😒br /> - podpis je u nového typu účtu nahrazen položkami "Motto" a "Další informace" - obě položky se zobrazují v kartě uživatele, která se zobrazí při kliknutí na nick uživatele (jde o obecný princip zacházení s informacemi o registrovaných uživatelích na našem webu - jde o uživatele služeb celého webu - ne jen diskusí - a proto byla sjednocena forma jejich prezentace)
- datum registrace - je na zmiňované kartě
- uvedení posledniho přispěvatele - je vždy uvedeno po najetí myší nad datum posledního příspěvku (není uveden přímo kvůli přehlednosti)
- barevné rozlišení nových diskusí - není - zatím nejsou spuštěny žádné personalizované funkce (budou se objevovat později)
misoo
to je jasne ze skusenosti po 750km nie su take ako napr po 20.000, ale nejake urcite su. avsak xdrive podal informacii o aute celkom dost a urcite viac ako niektori co maju auto mozno aj cely zivot a do recenzie nenapisali takmer nic. vypovedaciu hodnotu si kazdy urci sam vzhladom na najazdene km, ktore ak su uvedene, tak neni o com. ak sa nemylim, tak ste tu kritizovali to ze mal auto pozicane a nie, ze o nom napisal malo alebo irelevantne informacie. v tomto si trochu protirecite nie ? 😉
backer
Nazdar chlapi,koupil jsem GP ze Španělska havarovaný, ale ještě nebylo evidovaný , takže mám první evidenci vozidla.Myslíte že mohu uplatňovat garanci u našich prodejců? 😢
backer
Přesně tak...co bude dál...dojem z autosalonu?? Nevadí mi služební, rodinná auta pokud s nima uživatel najel dostatek km.
Dylan McKay
Každej kdo i jenom v podvědomí podporuje recenze vypůjčených aut, znohodnocuje skvělou myšlenku portálu MOJE.AUTO.CZ! :no:
tak tak, saaba sem měl vždycky moc rád, měl takový kouzlo, prostě jedinečnost, elegance a kvalita.. GM tohle všechno moc nerespektuje, ale držím palce saabu, ať jeho auta jsou vždy "nad věcí" 😄
Jo jasne - vie to 😃 "Stereo blend bazmeg feature" a je bohuzel obvykle i natvrdo zadratovana ve stereodekoderu - jakmile mu v tuneru pritomny S-metr rekne ze (si mysli) ze je slaba uroven prijimaneho signalu, dekoder nevaha a zacne na vyskach michat L/R dohromady cimz sice pravda snizi stereosum, ale hlavne tim nadela naprosto nepouzitelnou kvalitu poslechu, stereobaze se (temer) ztrati a prednes na vyskach to simuluje asi jak ze strednich vln (do 5kHz a smytec). Bohuzel na to je asi nejaka univerzalni norma (kdysi byla kvalitativni parametry pro autoprijimace nebo jak se to tehda v CR jmenovalo) ktera rika pri jake urovni to ma zapinat - a pochopitelne ze je to pro realnej poslech moc brzo (pro jeste stale pouzitelny signal se kterym by si stereodekoder poradil zrejme stale bez problemu), takze to pri jizde v realnym terenu plnym uniku a vykyvu v urovnich vic obtezuje jak se to furt zapina a se zpozdenim zas vypina. Puvodni myslenka aby to redukovalo neprijemny stereosum pri slabem signale je nahrazena druhou a to jeste horsi: ze to zku.vi poslech akusticky daleko vic 😃)) Sum tam ale fakt neni 😃)

Jo a renault ma opravdu riditelnou strmost pridavani s rychlosti (odvozenou z tachosignalu), ale muzou bejt auta ktery to bud maj natvrdo (jedna strmost a nastavena bud malo nebo moc - bych si tipnul 😃 anebo to maj z hlukovyho mikrofonu v kabine coz musi bejt teprve mazec !!!! 😃) Radio zacne hulakat kdykoli nekdo v aute promluvi a kdyz se prejede pres prejezd vyletej z repraku membrany 😃
..nedelal jsem to kvuli tomu, abych se dostal do TOP10, ale abych rozsiril povedomi o tomhle autu. Kdyz se auto ztrati z titulni stranky behem jednoho dne, moc lidi ho uz potom nenajde... Stejne se to nepovedlo. Za svym hodnocenim si stojim. Takhle se dozadovat zmeny hodnoceni ti prijde normalni? :no:
neviem ci som spravne pochopil kapitolu o zvysovani hlasitosti od rychlosti auta. Aspon ja si mozem navolit strmost tej krivky zvysovania. Teda ak sa nepletiem. Ale myslem z nie. Moze zvysovat hlasitost razantnejsie alebo miernejsie. Urcite som sa s tym davno hral.

PP zase mne spotrebu skresluje tak do 2-3%, co je len 2dcl. Mas asi iny 😄
lordmystic
Petr T a Vica: No nevím, přímo hlavní technik ve Ford Hale mi řekl, že tyhle staré první vstřikovače oni opravovat neumí. To jako že jim jen chybí nějaká součástka a díky ní to neumí? To snad ne?
marianek
Vazeni, SAAB byl vzdy revolunim vozem. SAAB je vuz, ktery vas chyti a uz zadny jiny vuz chtit nikdy nebudete. Genialni interier, zajimavy design a vyborne jizdni vlastnosti skombinovane se svetove nejlepsim turbo 4 valcem. Navic na silnici se za vama budou vzdy otacet. Muzete si byt jisti, ze na semaforech za vama nebude stat stejne auto. Takova pseudo-vernost ke znacce znama u majitelu nemeckych aut je v porovnani se SAABem k smichu. Ale bohuzel i takova znacka jako SAAB ma sve mouchy (spis mouchu) a tou je koncern, ke kteremu patri. Macecha GM je dobrym prikladem roztoce, ktery ho vycuca a pak opusti. Tento facelift mne pripada az prekvapive povedeny, skoda, ze je zatim garaz plna. Ale vypada to spis na to, ze se misto bude muset udelat. Skoda, ze nechteji postavit 9-3 v provedeni VIGGEN.
No jestli myslíš, že po 750 km a 3 dnech má recenze nějakou vypovídací hodnotu, pak je auto na svém místě. Já si myslím opak...to můžu zrecenzovat půl parkoviště. Jen čekám, kdy se objeví někdo, kdo to auto ani neřídil, jen ho s ním vezli...to bude teprve konec. 😉
Petr T: Díky trochu mě to uklidnilo.Chtěl bych tam do léta zajet.Myslím že zrovna ten přepadový ventilek bych potřeboval.
hope😜ěkný příspěvek.
misoo
co sa stane, ked sa v celnej zrazke stretne sob s poslednym modelom saab-u ? predsa faceliftovany saab >😁
ale vazne, auto to urcite nebude zle, ako kazdy saab, ale tieto uvodne fotky to celkom pekne * ;-\
Tak jo, necháme toho. Ti, kteří se dnes večer dobře pobavili těm to ze srdce přeji; ti, kteří se cítí pohoršeni nebo poškozeni těm se omlouvám a ti, kteří mi vyhrožovali ať se nejdřív zamyslí nad sebou. Přeji dobrou noc
Dragon.001
Dávám ti taky za 1. Možná by ses moh nad sebou zamyslet a změnit to. Když se opravíš, změním též. Takhle se snažit dostat do top 10 není fér :no: :no: :no:
současné Laguny jsou spolehlivostí propadák,to přiznávám,otevřeně a vím to,zas na druhou stranu,asi kus od kusu,známý koupil před 3mi lety novou Lagunu a lítá si po světě,spokojený jak želva...servis Renaultu je drahý,to beze sporu,ale servisují jako kde všude jinde,pokud přijedete s Hondou nebo VW že máte prasklej nárazník,nikdo se nebude trápit s tím ho lepit,kitovat,brousit a lakvoat,prostě vám tam dají nový...ale mluví ze mě osobní zkušenost...máme Mégana 2005 ,najeto 90 000 a bez problému,máme Clio 2005,najeto 60 000 a též bez problému 😄
Ricardo
Nejsem Ríša, ale to je jedno. Jestli ti přijde vhodné reagovat do jedné diskuse pod více jmény tak prosím, ale tím ses definitivně ukázal v negativním světle. Svoji radu jsem myslel abys pod novým nickem začal doopravdy znova 😉
Já se taky strašně dobře bavím >😁
Promiň Ríšo, ale já jsem s tímhle nezačal. Jen jsem chtěl panu majiteli Escalade co si říká Fabie ukázat, že nade mnou nemůže mít nikdy navrch
Mluv za sebe ty malej MLUVKO :-! A nezapomínej na mojí dobrou radu!
Ricardo
😄 mimochodem máš mail
EricCartman
Už jsem tak udělal. A docela se sledováním diskuze pod tvým Jagem dneska večer bavím.
Ricardo
Rodžíku, jestli chceš někomu vyhrožovat tak si běž na Xchat nebo třeba na Alíka. Tady se bavíme o hezkém autě a ne o tom kdo je lepší hacker 😉
>😁 teď jsi mě pobavil :yes:
glemo
Renault?Ja som zasa po pér skúsenostiach od známich dokonale od Renaulta odradený.Servis mení náhradné diely iba ako celok a nik sa neobťažuje pokazené diely opravovať.Pokiaľ je auto v záruke tak ma takýto typ opráv nebolí ale čo ak si ojazdeného Renaulta kúpi človek, ktorý naň šetrí dosť dlho a potom sa mu pri nejake poruche v servise pri platení zatočí hlava.Možno sa mýlim ale vychádzam z cien opráv niekoľkých Lagún.Mne z toho vyplynul jediný záver:Renaul nebrať.
Ricardo
Já myslím, že klidní jsme všichni. Jen Roger nám samým rozrušením zapomněl vykat 😉 😄
Nene, mazat se nic nebude. Já jsem jenom trošku alergický na ty vaše pseudovýhružky, které tu se švihákem zkoušíte abyste poděsili přispěvovatele. Chápu, že to na někoho možná platí, ale radím ti dobře, nezačínej si s lidma těžšího webového kalibru. Nebudu ti tvrdit, že bych ti byl za pomocí toho co vím schopen za chvíli zaklepat na dveře, u BIS ani jeden z nás nedělá. Ale mohl bych ti trošku znepříjemnit život. Já tu neměl zatím svoje auto i s RZ, zato ty ano!
Nejsem hlupák, abych se mstil ;-\ Takhle se mnou nemluv, vůbec mě neznáš :no: Podívej se pod moje auto na diskuzi ať chápeš souvislosti.
Jsem klidný. Roger si hraje s imaginárními auty, já mám opravdové. Roger si myslí že je king, ale na rozdíl ode mne je loser. Pokud budu chtít, vytahám ho za uši a nasekám mu zadek, to mu za trest bude stačit. No, kdyby mu jeho maminka zakázala onanii, byl by to asi větší trest. Ale v jeho věku asi už dobré rady své matky neposlouchá.
rockyteam
Chápu...každý máme jiný vkus. A tak je to správné :yes: Mě se právě naopak ty stříbrné mřížky na předku líbí...a moc. Protože to nikdo nemá. 😉
misoo
podla mna je uplne jedno ci niekto auto vlastni, vlastnil, kupil za vlastne, pozical, ukradol... to neni dolezite. mna zaujimaju informacie, skusenosti, zazitky atd v recenzii. o tom je moje.auto.cz, ziskat ine informacie ako z reklamnych letakov, testov a profi recenzii. ak sa nejake auto niekomu nepaci, alebo naopak, tak ma moznost vyjadrit svoj nazor bodmi, alebo v diskusii. takze svihaku klidek, toto Q7 sem patri ako kazde ine, aj keby sa to tu volalo babickyno.auto.cz (samozrejme okrem stiahnutych a vymyslenych) 😉
Fabiku klid, jde přeci jen o auta, vzájemně si hrozit nemá smysl.
Ricardo
Většího tvrďáka na auto.cz nepamatuju >😁 :yes: Aby jsi na nás neposlal taky SWAT >😒]
Tak si jí namaž na prsa ty nulo :-!
Ricardo
Na to jsou snad i vhodnější auta. Ale jako reálný sen je optimální 😄
Jojo, a ty jseš hroozně naivní 😉 . Ty o mně nevíš zhola nic, ale chtěl bych tě varovat před jednou věcí. Byl jsi to ty, kdo včera psal do diskuze pod Gallardem, tedy jsi zanechal svoje stopy a informace o sobě v počítadle. Takže bych tě chtěl varovat, dej si bacha aby se to neobrátilo proti tobě. Protože já tvojí IP mám >😁
Ricardo
Roger.F, Rodžer... ještě si založ FRoger, Rojer a Rofer a budete kompletní >😒]
Dám ti jednu z mála dobrých rad tvého ubohého života. NIKDY se nepokoušej naštvat někoho o kom nic nevíš. Nevíš kde a pro koho jsem pracoval a taháš si tu triko. Právě teď, když si čteš tenhle příspěvek jsi připojený, že? Hmm, smůla smůlovatá chudáku...
Ale, fabik se začíná vytahovat. No to bys musel mít nejdřív nějaké relevantní informace... třeba moji pravou IP což nikdy nebudeš >😁
Jo mimochodem, ten včerejší mejl je tvoje práce, já vím. Dobrej pokus...
Až mě Roger nase.re, tak zveřejním jeho plné jméno a bydliště. Rogere, ty nulo nezahrávej si!!!
tomu říkám upřímný a pěkně kritický přístup...jj,znám spoustu lidí co je s VW group spokojencýh,ale taky spoustu,co jen stojí v garáži nebo v servisu...a proto máme Renaulty 😄 s přístupem škodováckýho servisu mám taky nemilé zkušenosti,ale nejen se servisem...člověče,ještě že jsi to prodal,ať už máš teď cokoli,vsadím se že to bude nebe a dudy,já vždy říkal že VW group je kvalitní na povrchu,ale pod povrchem ne
misoo
nadhera, tak to je uz fakt parada !! :yes: :yes: povinne nalepit nad postel !!! >😁 😉
Ricardo
Chtěl jsi říct "prostě jesenická onanovka" ne? 😉
No být tebou bych až zas moc smutný nebyl, věř mi, že když budeš mít štěstí tak v Jesenici Lamborghini potkáš 😉
Trochu neskoro, ale zareagujem na Ferina a denne svetla. Ide o to, ze Peu a Citron maju podsvietenie displejov ovladane cez BSI a reguluje sa stlacenim tlacidla, pricom tusim je tam 16 roznych stupnov, jednoducho to ovlada ten pocitac a je to taky ani coby "digitalny" potenciometer. Renault ale ma mechanicky potenciometer a tam riadiaca jednotka nema ako nim otocit. Preto aj mne na C5-ke funguju denne svetla a svetelny senzor uplne spolahlivo, vnutorne displeje su vzdy dobre citatelne a vonkajsie svetla svietia furt. Renaultik toto nevie (aj ked mohli by sa pochlapit a za denneho svetla preklenut ten mechanicky potenciometer tranzistorom a plnym napatim na ziarovky displejov, znacne by to pomohlo). No nic, kazde auticko ma svoje plusy aj minusy, ja by som napriklad ocenil presnost Meganackeho palubneho pocitaca... Moj totizto nezavisle od akychkolvek okolnosti ukazuje vzdy a presne o 4 deci lepsiu spotrebu ako skutocnost. Takisto by som si nechal transplantovat algoritmus automatickych stieracov a mensiu zavislost "znizovania sumu" radia pri zhorsenom prijme (tamtam vie o com hovorim a dokonca vie aj to zazracne slovo ako sa tento bazmeg feature vola). Mam totizto bud koncertnu miestnost s prekrasnym stereom a za zakrutou krute mono s orezanymi vyskami na hranici odhadom asi 4 kHz. A nic medzitym. Otravne ako svina! A ten cas, kym sa RDS spamata ze je zle... A iba jeden plan zvysovania hlasitosti od rychlosti auta, samozrejme uplne nevyhovujuci, furt mydlim dialkovym ovladanim... Ale zase pekny "fancy" potenciometer hlasitosti na radijku, nie tlacitecka. Co uz, nic nie je dokonale.
Ty sis kvůli tomu hajzlíkovi nevytrpěl tolik co já (od začátku jsem nahlas říkal nepopulární názor, že se jedná o fake, reakce na moji adresu byly často hrubé), tak ti to možná příjde zábavné...Já to vidím jako začátek konce moje.auto, faky jsou čím dál dokonalejší a já tady "policistu" dělat nebudu. Odhalení Lamba bylo pro mě věcí cti, kdo má čest, tomu musí aspoň trochu vadit, že z uživatelů moje.auto dělal Roger blbce - bral to jako on-line hru, to že poštval lidi proti mě a uškodil mi jaksi nikdo neřeší 😒
dobre ty ¨... a ja to sezral,a tesil se na lambo v jesenici... >😁 >😁 >😁 Nechapu ze se kvuli tomu nekdo nasira,ja se smeju,napul svoji naivite,napul tomu bordelu cos tu rozpotal...ne ze bych s tim uplne souhlasil,ale * to je,to se musi nechat....
Po 5-ich mesiacoch a 16 tisic km hlasim no problem (okrem otvarania samotneho skla 5-tych dveri, choroba vsetkych C5 break, ale kto to vlastne pouziva?). Spotreba od 5.5 do 6.5 podla toho, aku rychlost na tempomate zvolim na dialnici. Mesto potom okolo 7.

Co sa tyka spolahlivosti, prvy predfaceliftovy model C5 bol poruchovy az-az, boli to prve multiplexovane auta Citroenu. Faceliftnuty model je uz vychytany, vraj aj napriek dost vysokej vybave elektronikou je jeden z najspolahlivejsich sucasnych Citronov (kamarat je veduci servisu, mam to od neho). Pre tych, ktori sa radi vrtaju v detailoch poznamenam, ze okrem plechov a pruzenia je to crevami plnokrvna dvojicka Peugeotu 407.

PS: podla matuSovej sukromnej rady si doplatim predlzenu zaruku, uz jej ceny klesli z nebeskych sfer do rozumnejsich, rocne predlzenie okolo 12 tisic, dvojrocne okolo 30.

Osobne som stale spokojny, bola to dobra volba.

Edit: kukam, ze podpisy zo stareho fora zmizli, takze musim dodat, ze mam C5 break 1.6HDi, "Spagetka"
misoo
ten rozdiel 30Nm nie je zas az taky velky, kludne to moze byt aj tym, ze je ten motor dobre zabehnuty a aj dobre udrziavany. bud rad 😄 :yes:
EricCartman
Ach jo, já se bavím >😒] Ještě pokračujte kluci, je to zábava >😒]
Práce? A kdo ti takový úkol zadal? Jestli takto zajišťuješ na něčí popud návštěvnost moje.auto, pak nelituji že jsem svého Jaga smazal, já hraju fair play :no: :no: :no: :no: :no:
Bezcharakterní Rogere/Stanislawe - zavři hubu a zmiz z mojí diskuze, to co jsi předvedl s Lambem je neomluvitelné. Měl jsi radost, když jsi dělal z lidí blbce? Jsem pyšný na to, že jsem tě odhalil právě já! Po tom, co všechno jsem si na svou adresu přečetl díky tvému zatracenému faku bych ti dal nejraději do držky :no: :no: :no: :no: :no: :no:
Uč se raději na zítřejší test z vlastivědy a nezapleveluj mi diskuzi, ty chytráku >😁 Sám níže píšeš, že jsi tady auto měl a stáhnul ho, protože si byl ukřivděn bodovacím systémem. Kašlu na tvoje názory, Jaguarům nerozumíš :-!
Rogere, samozřejmě že mohu hodnotit Tvuj charakter, k tomu postačí Tvůj písemný projev a vystupování na zdejším foru. I Tvoje změna nicku o něčem hovoří... Podmínky a pravidla (bod 1&11) pro Tebe nic neznamenají, je to pro Tebe..PRACE a HRA jako každá jiná... Pokud se živíš podrazy, tak přeji upřimnou soustrast, jednou na to taky dojedeš hrdino.
Máš pravdu, Ricardo, tato diskuze je velmi zajímává a ztrapnilo se v ní opravdu hodně lidí - nebudu ji mazat. Navíc se zde měl drzost ozvat ještě autor faku Gallarda...Ale všichni "šijou" do mě, směju proto všem Wawrisům, humlům a podobným, to co tady píše Stanisalw je úplně neuvěřitelné, a vy takového hajzlíka podporujete a člověka, který si dal práci, aby jeho fake odhalil, pořád kritizujete >😁 >😁 >😁
Co ty jsi za člověka? "Šiješ" do mě a do Jaguaru a svoje auto tady nedáš, papouškuješ moje myšlenky o hodnocení, jsi normální??? 8-s
To je fakt,čím víc kope, tím víc ztrácí.
Škoda toho Lamba, jsem od přírody optimista a chtěl jsem věřit... ;-\ Hoch si neuvědomuje, že má čím dál nižší hodnocení kvůli sobě a ne závisti. Dalšími "resety" Jaga tomu nepomůže. Škoda, XJ se mi vždy libilo.
Velmi pěkné auto, ať jezdí! Jinak, nechci rýpat, ale pro motory se užívají označení např. R4, tzn. typ motoru na prvním místě, počet válců na druhém místě. Takže místo "6V" piš "V6". 😉 6V může znamenat buď šest voltů nebo šest ventilů.
Už jsem ti napsal, jsem z Prahy a určitě se můžeme potkat. Budu jenom rád. Ty se těšíš na moje dveře a já na tvé SMG >😁.
Hitachi
švihák se s ním prý setkal a údajně je to super kluk, nedokážu si potom vysvětlit, proč se chová tak, jak se chová... Mimochodem je tam doznání i skoromajitele gallarda... 😉
tak zábava to je, kdyby tu nebyl automat se sport.řazením tak je to takovej ten starej, dobrej Mercedes. Doporučuju spíš E 400CDI to by mohla být teprve zábava.8V už jsem jednou měl a stílo to za to stovka za 5s.Tady to je taky dosti dobré,ale 6V a 8V je dost velkej rozdíl!
Ricardo
Rogere, ty jsi případ pro Chocholouška! >😁 Myslím že redakce o takovou publicitu nestojí stejně jako Fabik a Švihák o tvoje hodnocení 😉 Jestli máš pocit, že je tady někdo zvědavý na tvoji "HRU" tak jsi na omylu. Zkoušej si to jinde :no:
A co jinýho by to bylo než hra? Prostě normální onlajnovka >😁
Ty si tomu klidně říkej podraz nebo jakkoli jinak, nicméně pro mne to byla práce jako každá jiná. A pokud jde o lízání podrážek - neznáš mne, nepochopíš mne a tak nemůžeš hodnotit můj charakter stejně jako jsem já nehodnotil auta jiných.
Viděl jsem. Komentář je zbytečný... 😐
...jako prvni bys měl navštívit doktora chocholouška ty Rogere. Jestli tomuhle říkáš hra, tak je mi z Tebe nabliti. Mezi chlapy se tomu říká podraz a svinárna. Takže příště si trochu upřesni pojmy. Xj je férovej chlap. kterýmu můžeš se svým charakterem tak akorát zespodu lízat podrážky...
Díky :yes: Nový model jsem řidil (2.0 benzín) a z jízdních vlastností na silnici a z interiéru jsem byl nadšený - velký posun. Zvenku si zatím zvykám - je to takový napuchlý kombík, ani ryba ani rak. Každopádně 2.0 nedoporučuju, na to auto nemá v nízkých otáčkách dost síly. Chtělo by to 3.0 V6 nebo 2.2 diesel...
pepavasa
Maska chladiče? Jinak je dokonalý!!
jack299
je boží s tímto motorem budeš spokojený,ochotně se nechá vytáčet a hezky zatlačí do sedadel-to Favorit fakt neuměl >😁 .dodal jsem foto batožiny.je to 250 litrů,Favorit má 240 litrů.Tak uvidíme co dál.zatím jsme investoval do nových stěračů-ten u řidiče dělal šmouhy.Zajímavé že Ital měnil pouze jeden stěrač i když byli oba Bosch,oba byli rozdílný v uchycený jinak tvarově totožné.Hlavně že se o to staral a dělal pravidelný servis motoru,brzd,katalyzátor atd.tak dej vědět 😉
Chaotik
Jak se ten turbochuj zmiňoval o testu 550i E60, měl jsem tu čest to číst. Ten člověk je asi naprosto nemocnej a závist mu už zničila mozek, jinak si to nedokážu vysvětlit. To není ani recese. Tenkrát to bmwklub dobře zvedlo ze židle. Ale zas fajnový bylo vidět, že jedinej člověk, kterej s ním souhlasil byl nějakej mladej naivní kluk alá "já se svým faválem vystříknu skoro každý bávo", kterej si chudák ještě neuvědomuje, že většina lidí zrovna nezávodí a když už, tak nemá potřebu si honit triko na klukovi s fankem (nic proti faválům, ale týpek to tam psal).
Ricardo
:yes: naprosto souhlasím
Souhlasím s Muffinem ale tohle chápu. Po tomhle typu (ale kombi a 4Matic) pošilhávám - jak to jede a jak se to řídí mimo dálnici (tj. je řízení zábava)?
Hezká recenze, jasných 10 bodíků. Faceliftované CR-V má švagr a nedá na ní dopustit. Nový model taky není špatný, ale něco neurčitého mi na něm vadí ;-\ .
Není to pravda. Já jsem za celou dobu nikoho nehodnotil, to nebylo cílem mojí kampaně.

Lambo tady svůj účel splnilo, zajistilo tomuto serveru ohromný traffic (např. 1500 lidí během 7.5.) z různých zemí, např. včera (Německo 8x, USA 6x, pak Panama, Rakousko, Francie, Irsko, Švajc, Bulharsko, Itálie, Saudská Arábie, Švédsko, Japonsko, Ukrajina, Chile a Austrálie) a podpořilo diskuzi (380 příspěvků). Navíc zde přibylo i pár fajn aut, který by sem nikdo jinak nedal. Prostě to byla mimo jiné skvělá reklama pro MOJE.AUTO.CZ.

Ještě něco, pokud máš XJ nějaký problém s hodnocením, zajdi si třeba k lékaři a nekaž ostatním zábavu.
Nadávky od ostatních uživatelů jako např. fabik a švihák L. akorát svědčí o jejich nedospělosti. Tohle je hra chlapi, JÁ jí vyhrál a tak to tak berte.
Přeji hezký den
Roger Fergusson
s tou dírou souhlasim, sem docela rád, že ji němci zaplácli tim DVD, protože se mi tam teda vůbec nelíbila. ;-\ :-! 😄
ok, kdo chce vidět fotky vnitřku, mrkněte na Jirkovu recenzi >😁 Pod rádiem mám místo CD/MP3 přehrávače ošklivou díru, na volantu mám ovládání rádia a tempomatu, ale to jsou detaily... :-!
David Kos
Zdravím, tvoje oktávka vypadá pěkně, hlavně to opravdu jemný krásný křídýlko na víku kufru, tam si ses opravdu skvěle trefil! Kola na tvém autě jsou in! Ale abych tě jen nechválil, tak jedine co mě oku na tvém autě nelahodí jsou jemné stříbrné mřížky, jak na chladiči tak na nárazníku tvého auta. Trochu škoda, ale jen ať je po tvém. Je vidět že se o auto dost dobře staráš, takže, přejdu k bodování. Za auto jež je lehce v tuningu se mi docela líbi(ačkoliv tuning mě k srdci nikdy nepřirostl), není takový přeplácaný a to je dobře! :yes: Dávám ti za auto 9b, nebýt těch mřížek chladiče a na nárazníku, klidně bych ti přidal bod. Za popis ti dám bohužel méně a to je škoda. Celkem ti hodnotím 8b. Měj se a ať se ti s oktávou dobře daří! S pozdravem: David.
jj, přidej pár fotek interiéru... 😉 např. třeba já, vůbec nevim jak vypadá vnitřek, ne vtip >😁 😉 😄