Novinky

Zpět na článek

Spy Photos: Mercedes-Benz třídy E (nové snímky)

13 komentářů

letanovce
no tak vecsi hnus uz nemohi urobit, zozadu ako korea 5 rokov dozadu a zpredu hrozne tie svetla a giganticka maska, no otras a za to vysolit miliony? :no: :no:
Klaudius
Ty z tych zakamuflovanych aut a malovanok od Lehmanna tolko vidis? Nebud smiesny.
mercedes nikdy nebola korea a ani nikdy nebude..prva automobilova znacka vie asi co robi ked pride na trh s takymto niecim..!!..aa men osobne sa az tak moc nepaci kludne by som si ho kupil..vyzera velmi orbustne..sila zvyku
Johnnn
Přesně tak 😄 Je to povedené kousek. Z profilu nádhera. Jestli je na něm něco korejské, tak leda to, co oni sami ukradli...
moj clovek...ale mercedes ide v poslednych typoch uplne k inym tvarom z gulateho ide k hranatemu...ale nemozem pvoedat ze sa mi to nepaci..😊
neviem, co tu riesite, podla tohto Lehmann-oveho vyplodu je uplne zbytocne cokolvek komentovat a do predstavenia modelu je este peken daleko.
Dokkalfar
Asi nestačí než souhlasit. Není to sice tak hezký, ale ještě se to dá...
Sleeper
Mercedes už dávno není Mercedes. Zatímco BMW se snad začíná vracet ke klasice (nová pětka F10) a opuští banglovská zvěrstva, Mercedes dělá již nějaký pátek kraviny - viz CLS. Čtyřdveřové kupé, které vypadá jako tank? Pche... Dokonce i poslední hezký Mercedes, SL, po posledním faceliftu totálně zprasili.... Jen osobní názor, samozřejmě.
patko
Ako to v Auto.cz robia tie skice???
Nechci vám do toho kecat, ale ty fotky (nikoli ty počítačové kresby!), tak to je Mercedes CLK! A ani ty kresby se mi nelibi...
V clanku je napisane, ze prve dve fotky su CLK...
Tie kresby niesu nic moc, ale je to len Photoshop, takze ziadne strachy 😄
martinpapo
viem ze relane bude vyzerat ovela lepsie ale mne sa nikdy nejak specialne mercedes nepacil...jedine tak 280SE okolo roku 70 v zltej farbe hehe... 😉
V článku stojí akorát to, že v novém Éčku bude to, co by tam mělo být, že bude poháněno šestiválci a osmiválci (kdo by to byl řekl) a aby to nebylo málo tak nám autor pod článkem nechal dvě fotky zamaskovaného CLK (proč?) a zcestnou (jako vždy) skicu od Lehmana... :no: