Novinky
letanovce
0
no tak vecsi hnus uz nemohi urobit, zozadu ako korea 5 rokov dozadu a zpredu hrozne tie svetla a giganticka maska, no otras a za to vysolit miliony? :no: :no:
Klaudius
0
Ty z tych zakamuflovanych aut a malovanok od Lehmanna tolko vidis? Nebud smiesny.
mercedes nikdy nebola korea a ani nikdy nebude..prva automobilova znacka vie asi co robi ked pride na trh s takymto niecim..!!..aa men osobne sa az tak moc nepaci kludne by som si ho kupil..vyzera velmi orbustne..sila zvyku
Přesně tak 😄 Je to povedené kousek. Z profilu nádhera. Jestli je na něm něco korejské, tak leda to, co oni sami ukradli...
moj clovek...ale mercedes ide v poslednych typoch uplne k inym tvarom z gulateho ide k hranatemu...ale nemozem pvoedat ze sa mi to nepaci..😊
Mercedes už dávno není Mercedes. Zatímco BMW se snad začíná vracet ke klasice (nová pětka F10) a opuští banglovská zvěrstva, Mercedes dělá již nějaký pátek kraviny - viz CLS. Čtyřdveřové kupé, které vypadá jako tank? Pche... Dokonce i poslední hezký Mercedes, SL, po posledním faceliftu totálně zprasili.... Jen osobní názor, samozřejmě.
Nechci vám do toho kecat, ale ty fotky (nikoli ty počítačové kresby!), tak to je Mercedes CLK! A ani ty kresby se mi nelibi...
viem ze relane bude vyzerat ovela lepsie ale mne sa nikdy nejak specialne mercedes nepacil...jedine tak 280SE okolo roku 70 v zltej farbe hehe... 😉
V článku stojí akorát to, že v novém Éčku bude to, co by tam mělo být, že bude poháněno šestiválci a osmiválci (kdo by to byl řekl) a aby to nebylo málo tak nám autor pod článkem nechal dvě fotky zamaskovaného CLK (proč?) a zcestnou (jako vždy) skicu od Lehmana... :no: