Novinky
Přihlásit pro přidání komentáře
marozKO
0
mam za to, ze pozinkovanou karoserii melo uz 924, ale to jen tak na okraj. 😉
Jan Gutbayer
0
A když už opravujeme, tak motor od Porsche mělo už 924 S
marozKO
0
no vidis, toho jsem si nevsiml >😁
T613
Když jsem prvně viděl 959, což už je takových 18let nazpět, byla to láska na první pohled. Pak jsem dostal k Vánocům model 959 z Rallye Paříž-Dakar a láska se prohloubila. Dodnes je to podle mě nejkrásnější auto od Porsche. :yes:
jo opravdu super bourak.mit ho tak v garazi...mi osobne se vsak nejvic libi 968 kabrio :yes:
Mam úplně stejný pocity a ještě si pamatuju, jak ho dostal, nebo vyhrál ten zrzavej německej tenista. Becker? Dneska už se dá r.88 sehnat za pakatel... 200 tisíc euro😊
Fakt? Ještě že se blíží výplata >😁
A co takhle verzi sport s 500 koníky jen za 260 tis 😉
[odkaz]%20SPORTVERSI… />a nebo tady
[odkaz]
Je jich tam celkem sedm, tak snad si vybereš
[odkaz]%20SPORTVERSI… />a nebo tady
[odkaz]
Je jich tam celkem sedm, tak snad si vybereš
Víš že za trápení zvířat je nepodmíněný trest odnětí svobody až na dvě léta? >😒]
lucas.
"nejprve pracovalo pouze jediné a od 4300 ot./min se připojovalo i druhé". Zaujimalo by ma, akym sposobom sa pripajalo to druhe turbo. Ved predsa pripojene je stale a pohanane nie je elektronicky, takze musia ist spolu obe naraz. Len ak je jedno vacsie, tak dosahuje operacnych otacok o nieco neskor. Alebo som nieco nepochopil?
Druhé turbodmychadlo se může připojovat přes bypass, tedy obtok, který ovládá ventil. Ale spíš bude zapojené přímo za menší a při vyšší otáčkách, velkých průtocích, bude obtékáno. A proud spalin bude proudit přímo na lopatky vetší turbíny. Takže si to pochopil správně.
este jedno Porsche bolo netypicke - 912 sice vyzerala ako 911, ale mala len stvorvalec.
ale melo typickou koncepci - tedy vse co nejvice vzadu. Tu je rec predevsim autech s motory jinde, nez za zadni napravou.
Mileator
Dokedy nebolo 959 ,bolo pre mňa len Ferrari. Odkedy je 959 ,je pre mňa Ferrari , Porsche a potom všetko ostatné. Moje prvé zvezenie sa v ozajstnom šporťáku bolo v 944 . Prvý pocit -dobre som si dr..l hlavu keď som sadal do tej hĺbky na miesto spolujazdca. A potom to bolo také normálne akurát s dobrým zvukom. Až na to že som dovtedy cez 200 na tachometri na vlastné oči nevidel. A už ani dlho potom.
Falco
Již více než 40 let je Porsche 911 synonymem pro sportovní automobil. Nejen, že stanovuje trendy v celé jedné kategorii, ale je rovněž klasikem v modelové řádě Porsche! Ano, právě tento vůz si berou světové automobilky za vzor… a když chtějí prorazit na poli sportovních automobilů, tak jedině po boku 911. Krále se ovšem podaří sesadit málokomu. Není proto náhoda, že je tento legendární vůz nejuznávanější zástupce Stuttgartské automobilky!
Porsche patří k tradičním německým výrobcům a v poslední době tato malá firma zaznamenává jeden úspěch za druhým. S ukázkovou ziskovostí hraje jasný prim mezi automobilovými výrobci a vše nasvědčuje tomu, že má před sebou skvělou budoucnost… :yes:
Porsche patří k tradičním německým výrobcům a v poslední době tato malá firma zaznamenává jeden úspěch za druhým. S ukázkovou ziskovostí hraje jasný prim mezi automobilovými výrobci a vše nasvědčuje tomu, že má před sebou skvělou budoucnost… :yes:
A možná to tak dopadne, že i každej škodovkář bude mít vlastně Porsche...
To už snad je ne? Jmenuje se Škoda 11OR :-!
Na 110R mělo Porsche ještě málo akcií.
Mňam... jedno z posledních čistokrevných coupé. Doufám, že se jednou dočkáme nástupce 😄
Dočkáš, ale těžko se bude jmenovat Škoda. Přeci si němci nebudou sr...t do svýho hnízda. To už myslim zamázli s první studií Octavia kupé
Nikdy neříkej nikdy.. malé sportovní kupé se dostanou do módy, o tom nepochybuj 😉
Tady nejde o módu, kupé dělá VW dost a ještě si kazit prodejnost škodovkou? Ale já nejsem proti, snad v tom nebudu muset jezdit😊)
Nemyslím konkurenci Sciry, ale něco malého o rozměrech Fabie (a tím nemyslím výšku 😉 )
S foukanou 1,4, dravým designem (nikoliv agresivním, těch jsou tuny) by určitě dokázal okouzlit dost mladých řidičů. Navíc bych zde počítal cenu okolo 450-500 tis.
Brisk dokázal udělat z fabky dost hezké kupé [odkaz]
S foukanou 1,4, dravým designem (nikoliv agresivním, těch jsou tuny) by určitě dokázal okouzlit dost mladých řidičů. Navíc bych zde počítal cenu okolo 450-500 tis.
Brisk dokázal udělat z fabky dost hezké kupé [odkaz]
Vím, že to sem nepatří, ale pod testy není diskuze. Takže cituji z recenze Audi A4 3,2 FSI quattro: "Trochu jsem v tom tápal. Je nová Audi A4 limuzína budoucnosti, nebo nejsportovnější sedan střední třídy? Či snad obojí? Model 3,2 FSI quattro poskytl rozhřešení." Pro mě je pan Zezulka symbolem laciného infotainmentu, ale může mi někdo vysvětlit význam slova "rozhřešení" v tomto kontextu? Nejsem lingvista, proto mě to zajímá. Jak spor dvou názorů vyřeší "rozhřešení"?
Je to samozřejmě nesmysl, p. Zezulka měl určitě na mysli prosté rozřešení. Ale Osmodiare, nedělal bych z toho takovou vědu, v mnoha mediích, i seriozněji laděných než Auto.cz, narazíš na spoustu případů chybně použitého výrazu, takové ty potencionály místo potenciálů apod. A když už kritizuješ, zamysli se nad vlastním spojením „laciný infotainment“, on sám infotainment vzhledem k faktu, že u něj z principu (proto se takto označuje) převládá forma (zábavnost) nad podstatou (tj. samotným obsahem informace) je tedy ve smyslu kvality podání informace laciný. Takže sousloví „laciný infotainment“ je už trochu významový nesmysl, jako třeba kdybys nějakou knihu označil za „nekvalitní brak“. 😉
To není pravda. Infotainment není ze své podstaty laciný, brak je dnes relevantní žánr a může být kvalitní i nekvalitní. Já mluvím o správném významu slova, ty o přebytečbých adjektivech. Jen jsem tím chtěl ukázat, jak kult zábavnosti okrádá na informační hodnotě.
Infotainment je ze své podstaty laciný, tedy pokud rozumíme stejně co je tou podstatou, v tomto smyslu mluvíme o způsobu předání informace, tedy sledovaným kriteriem je, řečeno sportovní terminologií, "umělecká hodnota" způsobu předání informace, kde u infotainmentu je onen způsob forma(co největší zábavnost), povýšena na obsah. Toto nelze chápat jinak než jako laciné, protože snadno masám prodejné. Kapišto? Použít slovo ve špatném významu je stejná chyba jako použít nadbytečné adjektivum. Brak není žádný relevantní žánr, toto slovo označuje odpad, zmetek, nekvalitu, přidat k němu adjektivum kvalitní/nekvalitní je nesmysl.
Nezlob se na mě, ale vaříš z vody. Literární teorie zná brak, lacinost není atribut infotainmentu. Brak je anglicky "pulp", prostě béčko. A trvám na tom, že je dobré béčko a špatné béčko. Doporučuji knihu Úvod do studia médií od Burtona a Jiráka a slovník literární teorie. To jsou fakta, nikoliv názor jako v tvém případě. A nějaké "kapišto" si schovej do hospody k pivu.
Jenže ty pleteš dohromady dvě věci, to, že se literární teorie zabývá brakovou literaturou, a že v jejím rámci dokáže rozlišovat nad tzv. brakem dobrým a špatným resp. lepším a horším nic nemění na faktu, že z jazykového hlediska je spojení nekvalitní/kvalitní brak významovým nesmyslem. Uznávám, že když jsem dal příklad s knihou, mohlo tě to zavést k ohánění se literární teorií, ale brak neoznačuje pouze literaturu, to slovo má mnohem širší záběr, a vždy znamená odpad, zmetek, nekvalitu, a to není můj názor, to je prostě význam toho slova uváděný ve kterémkoliv výkladovém slovníku. Spojení laciný infotainment je podobného druhu, v současné době, kdy prakticky jiné než infotainmentové předávání informací přestává existovat se i tady v rámci různých mediálních teorií rozlišuje mezi infotainmentem lépe nebo hůře zvládnutým, takže vznikají i spojení jako tvůj laciný infotainment. O souvislostech vývoje způsobů předávání informací a tedy i o způsobu označovaném za infotaniment se dočteš v každé teorii masové komunikace, na začátek doporučuju McQuila, kde se taky dozvíš, že lacinost je atributem infotainmentu, a to už z podstaty, prostě se jí nemůže vyhnout, hlavním znakem je zábavnost, jejíž předpokladem je (vzhledem k masovému určení) zjednodušení, povrchnost, výběr jen některých částí informace, navíc existuje velká část informací, které svým samotným charakterem vůbec popírají možnost, být podány zábavně, takže formou infotainmentu ani jinak než povrchně a lacině jejich předání vyznít nemůže. Obecný problém s infotainmentem je, že vytváří dominantní mediální prostředí, v němž jsou informace prezentovány ne podle své závažnosti, ale podle své zábavnosti. Jestli se ani pod tímto nerozumí lacinost, pak nevím.
Jinak, ať se tu v tom nešťouráme, rozumím ti, co chceš říct, kult zábavnosti mi taky nesedí, jen, tenhle přebrebt p. Zezulky, bych zrovna jako nejtragičtější ukázku pokleslosti nebral, prostě se to občas stane. 😉
V clanku je dalsi chybka - u odkazu na PORSCHE 944 vede odkaz na fotografii Porsche 924S. :-!
+ kdo chcete mrknete na nas web [odkaz] tam se to transaxlemi jen hemzi. 😉
+ kdo chcete mrknete na nas web [odkaz] tam se to transaxlemi jen hemzi. 😉
patko
Aj tak mam p.Zezulku rad , lebo dobre vie v Roadlook-och TV znazornit vtip na testovanom aute...
Martin911Turbo
Tak sám jedno z netradičních Porsche vlastním a to 944 S2 (viz můj profil) Auto má výkon, nadčasový design jak exteriéru, tak interiéru a je zábavné 😄 Dosud kroutím hlavou nad výbavou auta z roku 1989, kterou by mohli závidět leckterá současná auta. Jinak 959 je modla asi každého Porsche fandy jako já :yes: