Novinky
Přihlásit pro přidání komentáře
No tak hezký auto by si zasloužilo trochu lepší sloh, než např. věty typu: cíluje auto k cílovým skupinám
acALIEN
Kdyby dali tuhle palubku,nebo tenhle styl palubky i do modelu KUGA,nebylo by Kugarovi co vytknout.... 😉
Už vidim tu výbavu, z rozboru jedné fotky není vzadu ani držák nad oknem, jenom háček....připomíná mi to fabii po faceliftu, kde vrámci úspor brali držáčky, kryty a výbavu aby möhli po zdražení více rentovat.....😊 jinak fajn, budíky na mě působí lacině, chybí teploměr...ales nad to bude OK
Ronault.
Ať koukám, jak koukám, tak se nová Fiesta Fordu podařila. Interiér je nápaditý, navíc palubní deska a středový panel je pěkně sladěn, dokonce to vypadá, že nebude ohoržováno koleno. A co mě potěšilo nejvíce oproti Fiestě minulé generace, je konečně kožená manžeta řadící páky. Když jsem se posadil do předešlé generace, tak jsem byl nadšen (i přes strohost exteriéru a interiéru) kvalitou a prostorností, co ve mě vzbudilo odpor, byla právě ta manžeta, která mi připomínala to, co bylo ve Favoritech :no😒br />
Co mě ještě malinko zaráží, je absence nějakého nového motoru, ale pokud opravdu klesne hmotnost, tak jako u Mazdy 2, tak by tohle mělo stačit.
Málem bych zapomněl exteriér. Tak ten se z mého pohledu podařil. Oproti Mondeu není takový přeposilovaný a proti Focusu po faceliftu zase není tak kýčovitý. Takže teď si jen počkat až to bude v showroomech a jít se přesvědčit, co Ford namíchal
Co mě ještě malinko zaráží, je absence nějakého nového motoru, ale pokud opravdu klesne hmotnost, tak jako u Mazdy 2, tak by tohle mělo stačit.
Málem bych zapomněl exteriér. Tak ten se z mého pohledu podařil. Oproti Mondeu není takový přeposilovaný a proti Focusu po faceliftu zase není tak kýčovitý. Takže teď si jen počkat až to bude v showroomech a jít se přesvědčit, co Ford namíchal
interier je vyslovene gýčovitý nevyvážený ten motýlikovitý stredový panel t j vrchol gýčovitosti a motory v podstate rovnaké-lenivé až ked sa rozbehnú tak idú v podstate nová kisna aj tu vidíme ten audiovský predok,ktoré prevzali všetka automobilky a dali tomu nový vnutrajšok v čom je teda pokrok-pýtam sa Vás ,ktorí tak" zasvecene" píšete??? 8-s
A byl bys tak laskav a mohl nám (kterým se Fiesta vesměs hodně, ale hodně líbí...), kde tedy ten pokrok, který tady nevidíš je? Kterou značku máš na mysli? Ad lenivé motory, mohl bys specifikovat, které máš na mysli a co si představuješ pod pojmem nelenivý motor? A co myslíš tím audiovským (asi jsi měl na mysli Audi, že) předkem? Děkuji předem za fundovanou odpověď....
Mimochodem, jsem zvedavy, jak bude vypadat obycejna, potazmo socialni verze Fiesty, ktera bude zrejme nejprodavanejsi (cenove rozmezi 250-350tkc). :-!
Myslim ze nova Fiesta je velice povedene auto. Designove se mi libi (to je ale jen subjektivni pohled), podvozkove ocekavam nejvyssi kvalitu (samozrejme jsem v ni jeste nejel), ale je to Ford coz je zaruka. Pokud se podivam na motory, 1,25 benzin a 80 koni, to zni skvele 😄 Myslim ze pokud bude nekdo porovnavat novou Fiestu a Fabiu, tak neni co resit, Fiesta vyhrava ve vsech (alespon pro me) dulezitych parametrech.
Kromě tebe nikdo novou Fiestu a Fabii porovnávat nebude, protože každé to auto je cílené jinam. Jenom zakomplexovanci jako ty, kteří si žádné takovéhle auto nikdy - slyšíš dobře nikdy - nekoupí, pořád cítí potřebu Fabii kritizovat. Je zajímavé, jak jsi tou Fábií posedlý, nikdo z předchozích diskutujícíh si na ni ani nevzpomněl, stejně jako všichni vynechali jiná nejmenovaná auta téhle kategorie - jenom ty musíš zase přijít s tou přihlouplou poznámkou. Je mi tě líto, měl by si se jít léčit.... :no:
záleží, co to jsou ty pro tebe důležité parametry. já jsem kupoval auto na podzim a kromě fiesty - fusionu, corsy samozřejmě ve výběru byla i fábie. první ze všeho vypadla corsa, za cenu kolem 350 tk, kterou jsem měl jako strop toho nabídla kupodivu nejmíň. nakonec zvítězil fusion, protože fábka se mi nelíbí, zas na druhou stranu já to mám jako N1 ve firmě, krása nerozhoduje...proto pro mě je např. nová M2 naprosto passé, kdyby pokračovali ve dvojčeti Fusiona, potěšili by mě víc.....
Nova, nastupujuca Fiesta je odvazne (mozno az mierne gycovite) auticko na ktore sa takisto tesim. Je to taka extravagantnejsie strihnuta Mazda 2 (ktora je mimochodom az na velkost kufra skvela). Som zvedavy na Fiestu nazivo a na prvu skusobnu jazdu.