Novinky
Skvělej design,dá se říc až slabikářově.Co se týče exteriéru,
interiér je mnohem individuálně proměnný. :yes:
interiér je mnohem individuálně proměnný. :yes:
to uz dneska neumi nikdo dat do auta poradny motor? Nad starou deltou se nikdo nepozastavoval proto jak vypadala ale proto jak jezdila respektive nebyt intergale tak slovo delta nema skoro zadnou silu. Chtelo by to vymenit 1 za 2 , takova delta 2,4 T-Jet uz zni opravu dobre 😉
Nádherná přehlídka emocí, stylu, slušivých linek... Tohle auto vzkřísí Lancii... Modlete se za povedenou Delta integrale 😄 jen zírám :yes:
Blbý je, že už z těch fotek je vidět nekvalitní slícování karosářských dílů, to jsem zvědav jak to bude s elektrikou a elektronikou 😢 To bude klasická Itálie na povrchu huj a pod tím fuj. Mám italská auta RÁD! proto mne mrzí že se nenaučili dodnes co je kvalita a precize výroby ;-\
>😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 , kde že je to nekvalitní slícování? Prosím označ to ať si to také prohlédnu.... >😁 >😁 >😁 >😁 >😁
Taky jsem se na to koukal.. dokonce jsem si vzal šupleru a přeměřoval >😁
A? Přední pravý podběh je o cca 0,0003 mm níž od kapoty než ten levý? Taky se mi zdá. A ta kůže na přístrojové desce má o jeden steh na levé straně pod volantem víc, než je na straně pravé, že?
koukám, že sis taky všiml >😁
no je to prostě hnus milostivá :no: >😒] 😉
no je to prostě hnus milostivá :no: >😒] 😉
Tak oči mám ještě dobrý..., ale přiznám se, že kdyby na to miluna neupozornil(a), tak bych to málem přehlídl. Mea Culpa, mea maxima Culpa. >😒]
No je to trošku deformace po pár letech dělání klempířiny ALE je to auto na výstavu, tedy lepší a pečlivěji vybrané než běžná produkce. Podívejte se na foto bílé varianty z PZ a linii rohu zadního blatníku s obloukem nárazníku - NEPASUJE a potom na hranu dveří, měla by hrát od zadu dopředu a NEPASUJE, vypadá to jak špatně opravené auto po havárii, o té liště na PZdveřích nad prahem ani nemluvím. Dále na detail přední lampy a mezeru mezi špičkou blatníku a kapotou, roh blatníku někdo evidentně přihnul ke kapotě a vypadá to hrozně! Ten schod, nárazník blatník tatáž fotka také není nic moc. Na černé verzi je mezera mezi předním nárazníkem a kapotou a na bílé je to absolutně bez mezery. NO TO ZAS BUDE PARADA. Zkuste si někdy prohlédnout mezery třeba na Toyotě, tam opravdu můžete běhat se šuplérou a nenajdete chybu. Je mi to líto že se to Italové nedokáží naučit ale svědčí to dost o technologii a přesnosti při výrobě.
Tak zaprvé to co ty tady uvádíš není žádná nepřesnost. Jsou to udělané fotky za docela mizerných světelných podmínek, a to co ty tady popisuješ na tom autě prostě není. Například na té tmavé pro odlesky nevidím vůbec nic, tudíž netuším, jestli tam není například ta kapota povyskočená (nýbrž otevřená), jako že si myslím, že je. Takže nevím do jaké míry děláš v plechařině, ale psát kraviny ti jde.
Mimoto, tyhle auta, byť jsou na výstavě, tak jsou z předsériové produkce. Vzpomínám si na slavný Golf, když během v podstatě prvních dvou let výroby vyjížděly tyto extra auta s fukou cca 2 cm mezi víkem zadního kufru a zadním levým světlem a ještě u prvních aut chyběla kožená manžeta na páce ruční brzdy.
Obecně má Fiat velmi úzké a rovnoměrné spáry, zcela srovnatelné s tou Toyotou. Mimoto, kdyby si byl takový odborník, tak by si moc dobře věděl, že i Toyota, nebo Ford berou celé výrobní celky (roboty), pro výrobu a montáž aut od Comau, který je 100% vlastněný Fiatem.
Mimoto, tyhle auta, byť jsou na výstavě, tak jsou z předsériové produkce. Vzpomínám si na slavný Golf, když během v podstatě prvních dvou let výroby vyjížděly tyto extra auta s fukou cca 2 cm mezi víkem zadního kufru a zadním levým světlem a ještě u prvních aut chyběla kožená manžeta na páce ruční brzdy.
Obecně má Fiat velmi úzké a rovnoměrné spáry, zcela srovnatelné s tou Toyotou. Mimoto, kdyby si byl takový odborník, tak by si moc dobře věděl, že i Toyota, nebo Ford berou celé výrobní celky (roboty), pro výrobu a montáž aut od Comau, který je 100% vlastněný Fiatem.
Zdar hosi, na kvalitu jsem zvedavej, ale pokud muzu zatim posoudit z toho, co je na ceskym trhu, tak Y i Musa jsou uplne v pohode.....A to mi jich uz rukama par proslo..😄)
BTW kdyz jsme u tech vystavnich aut, tak si prectete tohle. I konkurence obcas predvede pekne ulet....😄) ..."..Zkušenosti s prodejcem (autosalon / autobazar)
Zkušenosti s prodejcem super, kamarád pracuje na importu takže jsem jako jeden z prvních mohl na jaře cupru řídit. Zařídil mi lepší cenu a leasing. Celkově jednání bylo super. Nastal jen takovej menší problém, po cca dvou týdnech jsme zjistili, že na laku jsou chyby, auto jsem reklamoval a zjistilo se, že se ve fabrice střikalo dvakrát. Je to vidět hlavně v mezidveřnich prostorách. Po menších hádkách s importerem jsme se dohodli na slevě ve formě nákupu orig. doplňků za cca 35.000,- kč...." Podrobnosti na moje auto recenze Seat Cupra, urcite to najdete...
BTW kdyz jsme u tech vystavnich aut, tak si prectete tohle. I konkurence obcas predvede pekne ulet....😄) ..."..Zkušenosti s prodejcem (autosalon / autobazar)
Zkušenosti s prodejcem super, kamarád pracuje na importu takže jsem jako jeden z prvních mohl na jaře cupru řídit. Zařídil mi lepší cenu a leasing. Celkově jednání bylo super. Nastal jen takovej menší problém, po cca dvou týdnech jsme zjistili, že na laku jsou chyby, auto jsem reklamoval a zjistilo se, že se ve fabrice střikalo dvakrát. Je to vidět hlavně v mezidveřnich prostorách. Po menších hádkách s importerem jsme se dohodli na slevě ve formě nákupu orig. doplňků za cca 35.000,- kč...." Podrobnosti na moje auto recenze Seat Cupra, urcite to najdete...
Teda wolffe to jsou zas kydy. Miluna má pravdu. To co popisuje je na fotkách vidět. A basta. A okecávat to pohádkama o výrobě strojů je dost zoufalý. Jdi do politiky, oni taky když nevěděj jak argumentovat začnou blábolit o věcech který s problémem nesouvisej.
A tou pohádkou o 2 cm škvíře u golfu ses definitivně znemožnil. Takový věci nejsou snad ani na blbě opravnejch autech po bouračce. >😒]
A tou pohádkou o 2 cm škvíře u golfu ses definitivně znemožnil. Takový věci nejsou snad ani na blbě opravnejch autech po bouračce. >😒]
Podotkl jsem, že mám italská auta rád a několik jsem jich vlastnil, zrovna tady dodělávám jednu Deltu Integralle po celkové rekonstrukci a tady se na mezery vůbec nehrálo. Jen prostě říkám, že mne ten přístup Lancie jako prémiové značky Fiatu mrzí a nerovné linie a mezery o lecčems vypovídají. Mezery mezi karosářskými díly jsou na autě v některých případech nutné kvůli funkčnosti a dále slouží pro vyrovnání nepřesností jednotlivých dílů. To velmi zjednodušeně znamená, čím užší a rovnoměrnější spára, tím je vyšší přesnost výroby, basta. Pokud jsou nepřesnosti zřejmé i z fotografií, skutečnost bude patrně ještě horší a je celkem fuk odkud má kdo jaké roboty, i když u té Toyoty bych silně pochyboval. Mimochodem právě Toyota, začala používat už nejméně před deseti, lety kapotové panty s přesnými otvory pro šrouby, kapotou se prostě nedá hýbat a nic nepřesného a nerovného dohnat. To je dost hustá frajeřina ne? Pokud srovnáváš spáry Fiatů a dnes mimo francouzů čehokoliv jiného, je tam vidět rozdíl a jestli ho nevidíš, tvoje věc já to prostě poznám :-!
Bohužel, slabota. Stará Delta, to byl pojem... tohle je jen něco, co chce vypadat fakt dobře, ale cesta není v pomádě na vlasy a latexovým oblečku. Pro Deltu ne. Pár ***ů si to možná koupí (se snadno omyvatelnejma koženejma sedačkama) ale jako hrubej sporťák si to nedovedu představit. A vůbec se nedivím, že tu nad tím onanujou lidi, jako je Wolffi 😄
No snad není třeba poukazovat na homosexualitu člověka, který nekálí u zdi a nebojí se pořídit si něco výstředního, zvláště, když to v tomto případě znamená opravdový vkus. Kdyby se lidé nebáli oprostit od zavedených tradic, nebyl by třeba vozový park v ČR fádnost sama o sobě.
Kdyby Delta nebyla nasazena v rally, tak by žádným pojmem nebyla. Ale to platí i o Audi Quattro, či P205.
Tohoto "hošana" si taky dokáži klidně představit v ostré verzi. Ono i mezi starou obyč Deltou a Deltou Integrale byl dosti výrazný designový rozdíl. Což by si měl vědět, když byla takovým pojmem...
Tohoto "hošana" si taky dokáži klidně představit v ostré verzi. Ono i mezi starou obyč Deltou a Deltou Integrale byl dosti výrazný designový rozdíl. Což by si měl vědět, když byla takovým pojmem...
neviem si predstaviť Deltu s takýmto razvorom ako športovu verziu...a celkovo nova Delta nijako nenadväzuje na staru Deltu a pokial Integrale bude tak bude mať pramálo spoločných znakov s legendárnou Integralou
V dnešní době má sportovní verzi i kuka vůz >😒] Tak určitě to nebude ve stylu staré integrale, a že by se mi evropská odpověď na Lancer a Imprezu líbila 😉 , ale spíše hodně nabroušená civilní verze, jakých je plno
to je snad jasné,že GTi,RS ,Astra OPC či všetky ostatne ostre verzie serioviek ani nemajú byť konkurenciou pre Lancer či Imprezu vo vrcholných variantách...predsalen je smiešne zrovnávať klasicke auto s WRCčkom na cesty/obrazne povedané!/...tak s týmto sa dá súhlasiť nejaká ostrá verzia s športovím vzhľadom by nebola na škodu...
Já to tak nemyslel. Ale spousta lidí tady hořekuje nad tím, že Delta už není tak ultimativní jako první generace. Bohužel není, ale žel lidstvo měkne
aha ...je to tak dnešný svet nieje zvyknuty na doslova surové autá v tejto triede,čo svojho času Delta jednoznačne bola...
Takové surové auto bych nyní spíše intuitivně hledal u Alfy. Jenže.. jenže
alfa sa preberá a translaxe ma byť opäť samozrejmosťou,športova značka musi mať športovú koncepciu,motor v predu nahon na zadne ...alfa nezachrani česť ani somosvorom pre každy model,všetko maju prednokolky a tie maju svoje limity...
U integrale to nebyl design ale funkcnost. Stara delta sama o sobe prinesla spickovou techniku uz v 70 letech. Co se tyce podvozkovych skupin na Integrale a to az na pozdejsich verzich 16V a 8V kat. jsou stejne, pozdeji pouze zesilene. Design delal Giugiaro a jeho Italdesign.
čtu tady tu diskusi o "Deltě"... kdo zná starou Deltu Integrale HF, tak ví, že byť jen obyčejná, Delta nemůže být a nebude obyčejným autem. Budou-li nějaké výstřední verze a já věřím, žer budou, myslím, že to nebude mít konkurenci.
Je dobře, že jméno DELTA je zpátky.To především. Teď jen to n.ep.o.sr.at.
Je dobře, že jméno DELTA je zpátky.To především. Teď jen to n.ep.o.sr.at.
Bohužel, i když miluji italská auta, fandím jim a nedám na ně dopustit, tohle je první Lancia, kterou nemám rád a nelíbí se mi. Lancia vykročila cestou Seatu. Celá produkce prakticky totožná až na rozměry karoserií. Je to jen zvětšený Y, hlavně podle předku. To nedopadne dobře.
Delta 1. generacie bola nadherna ako civil tak aj integrale, 2.generacia to bolo daco otrasne, a tato 3. generacia je na dnesne pomeri krasne auto......dufam ze takisto pridu aj s verziou HF, tak to bude panove narez...... drzim palce Lancii
Le*** plakátů Integrale S4 a italfilové se mohou plácat po zádech dle libosti, ale běžný zákazník se podívá na Lancii řka: "Hm, hezké." a půjde si objednat Golfa, tak to prostě je. Lancia je zdechlina, ukázková navoněná zdechlina bez šance na úspěch.
zdechlina je bohužial Golf...už len napr. taká 147 prežila 3 jeho generácie a stále sa dobre predáva, Lancii sa darí a prakticky to, že sa jej tak dobre darí zabezpečili len dva modely...Y a MUSA, Delta bude čerešničkou na torte, ktorá túto bilanciu len vylepší
Fakt je ten, že je v černých číslech (což se třeba zrovna tomu VW moc nedaří (nebo Seatu) >😁
Hmmm, Golf a zdechlina.... hmmm
To, že se Alfy ročně prodá dohromady 165 tis kusů je dorbý výsledek? Už i ta naše škodovka má 650 tis prodaných vozů ročně. A pro někoho se 147 dobře prodává...
Bože, začněte už myslet!
To, že se Alfy ročně prodá dohromady 165 tis kusů je dorbý výsledek? Už i ta naše škodovka má 650 tis prodaných vozů ročně. A pro někoho se 147 dobře prodává...
Bože, začněte už myslet!
Dobře prodávající je ten, který je ziskový. A někdy se stane, že model je veleúspěšný. Jestli se jich prodá 650tis. nebo 165tis. je vcelku jedno.
Budmě konkrétní. Alfa je ve ztátě. Lancia dle mého taktéž.
Jinak než příště něco napíšeš, obecné kecy o ziskovosti si nech od cesty, ty jsou jasné, reaguj přímo aplikací na daný problém a k němu se vyjádři.
Jinak než příště něco napíšeš, obecné kecy o ziskovosti si nech od cesty, ty jsou jasné, reaguj přímo aplikací na daný problém a k němu se vyjádři.
Pokud jsou jasné tak nechápu co tady plkáš o úspěšnosti?! 147 může být stejně úspěšná jako Golf pokud svému výrobci generuje zisk. A vzhledem k tomu, že se vyrábí již poměrně dlouho tak to bezpochyby činí. Takže při menším počtu vyrobených kusů může daný výrobek činit výrobci větší radost, než jinému výrobci jiný výrobek při nesrovnatelně vyšších vyrobených kusech. Já zapomněl jsou to obecné plky. Zapomněl jsem, že Alfa produkuje několik let ztrátový model.. blablabla..
A to, že jsou ve ztrátě nemusí znamenat, že jim výroba negeneruje zisk,ale to jsou taky obecné plky..
Vidíš opět si ukázal neznalost. Z koncernu Fiat je nyní v červených číslech skutečně jen AR a to jen díky vysokým nákladům na restruktualizaci a přípravy nových modelů (149, Furiosa, 8C, 169 a připravují se ještě další). Furiosa by měla být velmi zisková a je to přesně ten model co by měl nahnat prodejní čísla, takže o prodejní čísla bych se nebál. Kdyby si četl zprávu pro akcionáře z Fiatu, tak by si věděl, že jak Lancia, tak Fiat, tak další značky vč. Maserati jsou v letošním roce ziskové. Mimo jiné yb ses taky dočel, že Fiat zejména u značek Lancia a Alfa Romeo přešel na úplně jinou taktiku prodeje, jejíž zavedení bude sice nějaký pátek trvat, nicméně už teď přináší první ovoce a tím není nahánění prodjeních čísle alá BMW. Fiatu u těchto značek půjde nabídnout vozy, které budou výjimečné jak kvalitou a použitými technologiemi, tak také cenou přesně vypočtenou tak aby byla výroba rentabilní. Ono to zní triviálně, ale v praxi to enní vůbec jednoduché. Prvním takovým počinem bylo 8C, které je při počtu kusů cca 1000 vč. spidera ziskové!!!!!!!!!!!!!!! V podobném duchu se například ponese i nástupce 166 tedy 169, jejíž cenová úroveň bude nejspíš mírně nad úrovní například řady 5 s tím, že nabídne mnohem vyšší kvalitu. Zpět k Lancii. Lancie má ztrátový model, kterým je Thesis, který je velmi ztrátový, anproti tomu velmi výdělečné Musa a Ypsilon, které na každém aut vydělávají velmi moc. Mimoto, nevím jestli to víš, ale Golf byl donedávna také ztrátový. Víš to (takže na počtech prodaných kusů skutečně až tak moc nezáleží)?
Opět kecy. Tvůj problém je jeden a podstatný. Neustále píšeš v budoucím čase. Realita ti totiž do karet vůbec nehraje.
V této chvíli je Alfa ve ztrátě, prodej za minulý rok 165 tis kusů a to je prostě tragédie. Nic jiného a není to omluvitelné. Pokud bych seděl na pozici šéfa, z takových výsledků, které mimochodem trvají již "pár" let, by se pode mnou pěkně kývala židle.
169, o té se mluví už asi 3 roky zatím nikde a už teď bude zastaralá. Alfa slibovala nové motory, taky doteď nikde a než je uvede, bude zase pozadu.
Němci, ač je jakkoli nemáš rád, generují zisk. Prodávají pořád více a prostě se jim daří.
To jsou další fakta, nikoli dojmy.
V této chvíli je Alfa ve ztrátě, prodej za minulý rok 165 tis kusů a to je prostě tragédie. Nic jiného a není to omluvitelné. Pokud bych seděl na pozici šéfa, z takových výsledků, které mimochodem trvají již "pár" let, by se pode mnou pěkně kývala židle.
169, o té se mluví už asi 3 roky zatím nikde a už teď bude zastaralá. Alfa slibovala nové motory, taky doteď nikde a než je uvede, bude zase pozadu.
Němci, ač je jakkoli nemáš rád, generují zisk. Prodávají pořád více a prostě se jim daří.
To jsou další fakta, nikoli dojmy.
Proč píšeš o něčem jiném... Z koncernu VW generují zisk pouze 2 automobilky. Škoda a Audi. Bugatti, Bentley (tady si teď nejsem jistý),Seat a světe div se VW jsou ve ztrátě. Tu v hlubší tu v menší. Co na tom pitomečku nechápeš. To nemá s budoucím časem nic společného. Mercedes je ziksový, ale Chrysler utáhnout neokázal, tak raději zbaběle utekl. BMW se v poslední dekádě výjimečně daří,ale ještě před těmi deseti lety prodávali v podstatě tolik aut co dnes AR. Na tom pitomečku taky nechápeš co? To, že AR má v plánu během prakticky 3 let prodávat přes 300 000 aut taky nic zvláštního není ( k tomu má dopomoci Furiosa. To, že se AR vrací na severoamerický trh je taky pravda. 165 000 aut prodali. Ano v Evropě. A co. V koncernu Fiat jsou ziskové Fiat, LAncia, Ferrari, Maserati. Bože ty si taky fakt pitomeček. Pochopit věc, že nemusíš prodávat 1 mil aut ročně aby si ybl ziskový umí v podstatě každý i lopata. Ale tobě to evidentně dělá problémy. Mimo to, že Fiat prošel restruktualizací a že se hodlá navrátit do svých ztracených pozic tady nikdo nepopírá. Jneže jso tady pitomečci jako ty, kteří tvrdí, že Fiat nemá technický potenciál a že to nedokáže. Totéž pitomečkové jako ty tvrdili o Fiatu a během dvou let dokázal (ano také díky tomu, že má obrovksá technologický potenciál, v podtatě největší v Evropě) to co se mimo jiné povedl snad už jen Renaultu. ANo Fiat vzhlíží do budoucna.. protože minulost je za námi a budoucnost je to co rozhodne kdo bude ten úspěšnější. Fiat rostě, VW stagnuje. Přeber si to pitomečku sám.
Jinak pitomečku ještě mi pověz, kde si přišel na to, že AR 169 bude zastaralá když vyjede, notabene, jak si přišel pitomečku an to, že motory z koncernu Fiat jsou zastaralé když vyjdou. Jak sem psal níž, 191 kW z motoru 3,6 FSI měla Alfice už v 156 v 3,2 před deseti lety, přičemž plnili stejné emisní normy. Bože ty si fakt pitomeček.
Jinak pitomečku ještě mi pověz, kde si přišel na to, že AR 169 bude zastaralá když vyjede, notabene, jak si přišel pitomečku an to, že motory z koncernu Fiat jsou zastaralé když vyjdou. Jak sem psal níž, 191 kW z motoru 3,6 FSI měla Alfice už v 156 v 3,2 před deseti lety, přičemž plnili stejné emisní normy. Bože ty si fakt pitomeček.
Ty jsi koukám takový (s)prosťáček. pokud dojdou argumenty, nastupuje urážení co?
Pokud chceš hodnotit koncern, zahrň všechny značky a pak celkový výsledek. U VW problémy byly, ale tomu už je rok, to jsi trochu zaspal a opakuješ rok staré zprávy.
Já se fakt směju nad tím, jak tady jeden studentík a projektant dokáže rozumět ekonomice lépe než kdejaký šéf firmy. Wolffe, když je ti to tak jasné, nechápu, proč nemáš slušnou práci a nejezdíš třeba AR 159. Hold snění, to je to, co ti jde.
Pokud chceš hodnotit koncern, zahrň všechny značky a pak celkový výsledek. U VW problémy byly, ale tomu už je rok, to jsi trochu zaspal a opakuješ rok staré zprávy.
Já se fakt směju nad tím, jak tady jeden studentík a projektant dokáže rozumět ekonomice lépe než kdejaký šéf firmy. Wolffe, když je ti to tak jasné, nechápu, proč nemáš slušnou práci a nejezdíš třeba AR 159. Hold snění, to je to, co ti jde.
Já mám slušnou práci, velmi. Mám nadprůměrný plat. Ale i nadprůměrný plat nestačí v naší zemi na to,a by si člověk ve 30 letech mohl koupit byt za 2 miliony, opravit dům a k tomu kupovat auto za 1,0 mil Kč, notabene, když ho jako zaměstnanec nemůže odepisovat z nákladů. Já si ve 30 letech jako slušný zaměstnanec nedělám ambice na to abych kupoval auto za 1,0 mil Kč, ale bohatě mi stačí auto z nižší střední, kterým je Fiat Bravo. Ale nejspíš tohle asi ty nejsi schopen pochopit.
Mě argumenty nedošly, problém je, že co tady předvádíte je demagogie a v podstatě jste s argumenty nepřišli. Jediné vaše argumenty s kterými jste přišli, jsem Vám v podstatě uznal (DSG u Golfu...) a tím vaše střelivo došlo. V momentě, dky kdokoliv přejde k demagogii, mám právo použít výraz pitomeček, protože lépe se ta osoba definovat nedá. Slovo studentík, které se na mě orpavdu nehodí je v tvém případě použito nejspíš více pejrativně než v mém případě pitomeček, které je myšleno jako slaboduchý jedinec, nevyznající se v nastoleném problému, což předvádíte. Všimni si já se o VW nezajímám, něco vím, ale nemám potřebu to tady rozebírat. Kdo má potřebu rozebírat Fiat, Lancii, jste vy, byť jste na tenkém ledě, neboť nic nevíte a jen používáte nic neříkající neargumentační fráze, které by si už v této chvíli zasloužili přes čumák, neboť jsou sprosté.
Mě argumenty nedošly, problém je, že co tady předvádíte je demagogie a v podstatě jste s argumenty nepřišli. Jediné vaše argumenty s kterými jste přišli, jsem Vám v podstatě uznal (DSG u Golfu...) a tím vaše střelivo došlo. V momentě, dky kdokoliv přejde k demagogii, mám právo použít výraz pitomeček, protože lépe se ta osoba definovat nedá. Slovo studentík, které se na mě orpavdu nehodí je v tvém případě použito nejspíš více pejrativně než v mém případě pitomeček, které je myšleno jako slaboduchý jedinec, nevyznající se v nastoleném problému, což předvádíte. Všimni si já se o VW nezajímám, něco vím, ale nemám potřebu to tady rozebírat. Kdo má potřebu rozebírat Fiat, Lancii, jste vy, byť jste na tenkém ledě, neboť nic nevíte a jen používáte nic neříkající neargumentační fráze, které by si už v této chvíli zasloužili přes čumák, neboť jsou sprosté.
Lhal jsi tu, a to neomluvíš. Nemám to rád. Onehdá jsme spolu rozebírali Itálii, z diskuze jsi utekl. Došly ti argumenty a já jich měl pěknou zásobu, tam jsi byl totiž na tenkém ledě ty. Bohužel pro tebe máš jednu (nejen) blbou vlastnost. Své žvásty pokládáš za axiomy. Jakékoli jiné tvrzení, které nehodláš akceptovat a může být pravdivější než tvoje, se snažíš shodit, zašpinit a zlehčit. Takže se uklidni "pitomečku", nejsi na tom jinak.
Myslíš metalurgii...? Neutekl sem. Jen sem nehodlal pokračovat v diskuzi na které jsem usoudil, že se asi neshodnem (mimoto odborník na metalurgii nejsem a pochybuji že ty ano,a le pokud jo, tak super, aspoň něčemu rozumíš). To je stejné jak bych já tvrdil, že kinder čokoláda je lepší než Fazer a ty tvrdil opak. Někdo je dobrý v tom a jiný zase v tom. To, že Itálie nemá zdroje vím... ale je na tom už dnes v podstatě stejněě jako to Německo... To je bezpředmětná diskuze ve globalizovaným světě. Tobě když se bude hodit tak popřeš i nos mezi očima. P.S. Nejsem si vědom, že ybch lhal...
Integrale S4??? zadny takovy auto neexistuje...
A jinak mas pravdu, bezny zakaznik - rozumej zednik, hornik, policajt, vojak, delnik, dlazdic si pujde mozna koupit golfa, jestli na to vystracha v penezence, protoze Pepa v hospode rikal, ze je to proste Hustokara..
A jinak mas pravdu, bezny zakaznik - rozumej zednik, hornik, policajt, vojak, delnik, dlazdic si pujde mozna koupit golfa, jestli na to vystracha v penezence, protoze Pepa v hospode rikal, ze je to proste Hustokara..
S4 mám doma dokonce jako model od Bburaga. Výkon tuším cca 280 kW skupina B. Po tom co se v tom zabil ten.. jak se jmenoval.. najdu doma... tu skupinu zrušili. To auto bylo rychlejší, než cokoliv co v té době bylo známé. Na okruhu to mohlo časem konkurovat tehdejší formuli jedna.
B skupina to boli rally autá ,B čkove preteky bol adrenalín WRC je slabí odvar...v B skupine boli všetky autá krvilačné šelmy,ale S4ka bola král týchto šeliem.Jediný kto sa snou mohol zrovnávať bolo Audi Quattro...
Při souhře všech pozitivních okolností ta Audina držela krok. Ale Delta byla opravdovým králem i královnou. Ano ano.. Adrenalín to byl.. BOhužel povětšinou se smutným koncem. Už ty auta byla příliš silná a rychlá.
Takže ten co se zabil byl Toivonen. Vyhrál před tím všechno co mohl s naprostým náskokem a naprostou suverenitou. Výkon jsem hodně podstřelil, byl nějakých 440 kW. Technologie, řídící systémy byly Magnetti + Abarth. Hmotnost cca 890 kg. V podstatě nedostižný a nikdy asi překonaný závodní stroj. >😁
Mrkni mi profilu na moje.auto.cz a pak urcite asi pochopis, ze se v Lancii trosku orientuju 😊 Ale chapu, co te zmatlo, nicmene mu puvodni prispevek zustal bohuzel nepochopen. Snad pomuze toto: S4 - ANO, Integrale - ANO, ale "Integrale S4" nikdy 😉
Krom toho, S4 toho nema s civilni deltou mnoho spolecneho, je to formulovy trubkovy ram obaleny do karesorie pseudotvaru delty, s motorem Abarth 1.8 preplnovanym mechanickym dmychadlem a klasickym vyfukovym Turbem. Nektere soutezni verze, napr. specialy upravovane pro zavody do vrchu mohly disponovat vykonem okolo 600 koni a sprint z 0-100 zvladaly pod 3 vteriny...
Krom toho, S4 toho nema s civilni deltou mnoho spolecneho, je to formulovy trubkovy ram obaleny do karesorie pseudotvaru delty, s motorem Abarth 1.8 preplnovanym mechanickym dmychadlem a klasickym vyfukovym Turbem. Nektere soutezni verze, napr. specialy upravovane pro zavody do vrchu mohly disponovat vykonem okolo 600 koni a sprint z 0-100 zvladaly pod 3 vteriny...
doporučujem prezentačné video Delty z Ženevy na www.autoblog.it😄 to wolf: myslím, že akákoľvek diskusia či argumenty Dinara nepresvedčia, on nech si jhazdí na svojej nádhernej Oktávke a my sa kochajme znovuzdrdenou Deltou...padajú aj jeho "argumenty" o starom podvozku zo Stila, ktoré tu prezentoval pre niekoľkými týždnami pod článkom o Delte, lebo púráve Delta dostane systémy, ktoré v nižšej strednej nikto nemá...a kedže nepochopil, že podvozky nestarnú po 5 rokoch a typy závesov kolies nie sú niečo podobné ako elektronika, ale je to koncepcia, kde nemalú úlohu hrajú aj financie je diskutopvať s ním ako hádzať hrach o stenu...😄 Je napríklad koncepcia podvozku v Astre či Civiku tiež zastaralá? Má Golf či A3 či Oktávia podobné elektronické systémy ako bude mať Delta? Kto sa dnes na ulici otočí za Golfom A3 či dokonca Oktávkou..tu je odpoved jasná...uplne nikto >😒] a to je odpoveď na otazku kde bude nová Delta. Žiadna tuctovka typu jeho Oktávie či Golfa a to tu nikto nespochybnuje ich kvality, ale ktoré auto je dnes už nekvalitné...čiže čo ponúkajú navyše? Odpoved nič... >😒]
Kvalitu,spolehlivost,eleganci,image.Pros… dneska nemůžeš přijet mezi slušný lidi v italským autě.Teda můžeš,ale budeš okamžitě za švorcáka.V A3 a Golfu ne.Na obhajobu stejně tak nemůžeš jezdit v korejcích a dalších prémiových značkách,i když budou ještě kvalitnější než Fiat,nebo Lancia.Pardon,já zapomněl,že kvalitní auta se mimo Itálii nevyrábějí.
dneska nemůžeš přijet mezi slušný lidi v italským autě :yes: :yes: :yes: No myslím, že tohle hovoří za vše... Nevím jestli si takový pitomeček od narození a nebo až pod vlivem GTI a nebo si ta stejná osoba.. ale mylsím, že po tomhle je celkem jasné... co jsi zač. Pitomeček. Bravo.
Aspoň je vidět, že původ auta ti neukáže co je řidič zač. Ty jsi toho jasným důkazem.
Jojo.. No nejspíš si musí kupovat německé auto.. aby bylo vidět, že je slušný člověk... Jiní si to nákupem auta z Německa nemusí dokazovat,a le jsou všeobecně uznávaní byť jezdí autem francouzským, japonským, korejským, italským. Hold měl bych napsat i do Las Vegas a jinam zprávu na radnici, že všechny lidi, co tam mají Ferrari, Maserati, sedlají Ducati, objednali 8C competetione, by měli nejlíp co nejrychleji pozavírat, protože to určitě nejsou slušní lidi... >😒] :yes:
Mluvme věcně. Přijet v "luxusním" sedanu italské výroby, pomalu ani nejde. Jediné co mě napadá je Maserati. Nic jiného italové nenabízí, co by nevyvolávalo obecné pozastavení. Pokud to nechápeš, málo si toho zažil, málo ... Lidi kolem sebe nezměníš, ani jejich názory na italský vozy a je jedno jestli mají kravaty, nebo montérky. Oni si tě už zařadí sami. 😉
Obecně vzato je lidem úplně jedno v jakém autě evropské značky přijedeš. Nedůvěru budí pouze korejské auta, a to především pro jejich design a cenu.
Je mi líto, když si takovým způsobem poznamenaný, že žiješ ve světe, kde se lidi hodnotí podle auta... Já svým způsobem taky hodnotím lidi podle auta, ale ne podle toho na jaké auto mají,a le spíše jaké si vyberou. A nevypovídá to ani tak o peněžence, ale spíše o vkusu. Tedy ne o tom jestli je někdo švorcák (pokud nepřijede v šunce), ale jaký má vkus... tedy pokud někdo na schůzku přijede Passatem, tak to nevypovídá nic jiného, než že vydělá (možná) na leasing na auto za 750 000, ale nemá absolutně žádný vkus se sportovními ambicemi. Když by přijel ve 159, tak vím, že ten člověk má rád pěkné věci, má životní elán a při tom je krapet majetnější. Bohužel tohle je asi nad Vaši schopnost vnímání světa... Ale je jasné, že člověk co si koupí Lancii za 3/4 milionu je větší švorcák než ten co si koupí POlo v akci za 250 000. Tomu rozumím. U lidí s tak pokřiveným vnímáním okolí... bych se i divil, kdyby tomu bylo jinak.
Bohužel Vlčku, úspěšní jezdí třeba obyčejným Superbem. Auta jsou pro ně kusy plechu, nic za co by se měli práv diskuzích. Některé mají image (němci obecně) jiné ne.
Tohle doteď nechápeš.
Tohle doteď nechápeš.
sám sis odpověděl, že lidem je jedno v čem jezdí a v čem přijedeš.
No, pokud bys měl zkušenosti z managemntu firem, věděl bys, že je nepsané pravidlo vybírat německé vozy. V našich zeměpisných šířkách to prostě jendo není. A nezáleží to na tobě, ale na okolí.
No že by první rozumný argument, který sis možná ani neuvědomil.. a to naše zeměpisná šířka. Ano.. náš stát je malý a jako takový ho charakterizuje malost a blízkost k Německu. To nikdo nepopírá. Německý management nebude vybírat italská auta.. stejně tak jako italský management nebude vybírat německá auta... A ostatní firmy? Mají na výběr. Jedni vyberou italský jiný francouzská a ostaní třeba i ty německá.
Asi bys byl hodně překvapený, kolik jezdí v Itálii německé prémie jako manažerské vozy.
Já v Itálii byl a znám ji dobře. Jezdí ji tam dost. Taky proč ne. Italové nejsou tak nacionalističtí jako Němci. Mimoto, je pravda, že Fiat měl období 85 - 95 slabé. Postupně se to mění a opět má přes 30% trhu a roste na domácím trhu a i jinde. Sám znám itala co přešel z Lancie na BMW (na thesis neměl v té době peníze) a hodně fuckuje, že je to proti Kappě (která dlouho bezproblémově sloužila) pekáč neskutečnej a zjistil, co věcí na autě mu může vadit a jak může auto nepohodlné být. Ta přetržka v nabídce Lancie byla, to taky nikdo nepopírá. Ale prostě v momentě kdy marketing a managing Fiatu začne pracovat jak má, tak se situace rapidně mění (což je i an této Deltě patrné).
Hlupáčku,bavím se samozřejmě o běžné italské produkci-Fiat,Alfa,Lancia,o kterých tato diskuze je.A až se jednou podíváš mezi slušnou společnost na úrovni a s nějakým postavením,tak mi dáš za pravdu.Je to asi svým způsobem snobství,ale tak to prostě je.Kdo chce s vlky výti.......,ale to by jsi coby nadprůměrně vydělávající jedinec mohl vědět.Tohle se prostě nelíbí pouze těm,co na to nemají.Necítíš se zneuznaný a odstrčený?Tak to je život.
Já jsem tak silná osobnost, že jsem ten co ty vlky vede. Nejsem tak malý, abych se spokojil s tím, že zpívám písničku toho, koho chleba jím. Pokud se mi něco nelíbí, tak to řeknu. A mimochodem, to, že německé produkty až na ověřené výjimky považuji za šmejdy je o mě všeobecně známo a hrdě se za to stavím... a realita mi dává jen a jen za pravdu. P.S. Když za mnou dojde skuhrající dodavatel s argumentem... náš produkt je cvynikající, je to německá kvalita... tak ho velmi slušným a rázným kopem vracím zpět do realiyty a pokud nepřijde skutečně s argumentem, proč ten výrobejk je lepší, nemá u mě šanci. Co se aut týká.. Já s autem jezdím, auto nemám rezavé, mám ho v podstatě bezúdržbové, starám se o něj jako o každé jiné a jsem spokojený, což mnoho hrdých majitelů německých aut říct nemůže... Takže abych to shrnul.. ty musíš někomu lézt nejspíš do zadku a jít s davem. Já se snažím dav spoluutvářet.
Omlouvám se, to sem byl já, to je jasné
Podle toho,co píšeš jsi obyčejná nula.Spoluutvářej si svůj dav,to je asi tak jediné,čeho budeš schopen.Ty jsi ani nepochopil,co jsem ti chtěl sdělit.S příjmem 40.000 a autem nižší střední povedeš tak maximálně bandu lopat s vlky a s těmi si to spoluutváření užij.Když myslím vlky,tak hovořím o lidech,kteří tvoří proudy současných dějin a podstatně lepší auta střední třídy i německé provenience jsou pro ně prostě plebs a jejich majitele vůbec nebudou brát na zřetel,natož s nimi o něčem jednat.Jestli se dostavuješ na důležitá jednání v džínách,aby jsi nemusel nikomu lézt do zadku,tak se nedivím,že jsi takto ustrnul.Toto jsou prostě fakta.Neříkám,že zrovna pěkná a lichotivá,ale zcela věrně odráží realitu ve společenských vrstvách,kam se zřejmě naštěstí nikdy ani nepodíváš.Jinak kvalitu německých produktů také zrovna nehájím,to je asi jediné,na čem jsme schopni se shodnout.Ovšem pokud ti vyhovuje dekorum fanatického italomila,tak se raději začni věnovat hadrům,tam alespoň nebudeš muset lhát sám sobě.
Jak to tady čtu, opravdu se musím smát. Lancia v posledních letech produkovala doslova kulový, jediný co bylo vidět, byly malý Ypsilonky a sem tam nějaká porouchaná Kappa.
A najednou je to pro zdejší italomilce jasná prémie. No tak tomu se mi nechce už vůbec věřit, že pro někoho stačí, jak tady někdo trefně poznamenal, nacpat do auta kožený sedačky v základu a rázem je to konkurent pro prémiovky.
Nikomu nevadí, že je to opajcovaný Bravo, že automobilka nemá dostatek techniky pro vyšší objemy, které prémii do jisté míry definují a už vůbec nemá modelové portfolio.
Na imagei se musí trvdě pracovat, ta se musí vytvářet, trvá to roky a k jejímu úpadku stačí pár let hluchá mezera, kterou Lancia měla. Nyní to je prostě jen něco, co si chce na "asi" něco prémiovějšího hrát, ale ve své podstatě fiatí techniku za štítek Lancie neschová.
PS: Chci li luxusní VW, mám tu program Individual. Tu mi upraví kterýkoli model VW dle mých přání. Nejde o žádný tuning, ale o plnohodnotné luxusní vozítko přímo z výroby. Už jste někdy viděli Polo s palubovkou jako v Passatu?
A najednou je to pro zdejší italomilce jasná prémie. No tak tomu se mi nechce už vůbec věřit, že pro někoho stačí, jak tady někdo trefně poznamenal, nacpat do auta kožený sedačky v základu a rázem je to konkurent pro prémiovky.
Nikomu nevadí, že je to opajcovaný Bravo, že automobilka nemá dostatek techniky pro vyšší objemy, které prémii do jisté míry definují a už vůbec nemá modelové portfolio.
Na imagei se musí trvdě pracovat, ta se musí vytvářet, trvá to roky a k jejímu úpadku stačí pár let hluchá mezera, kterou Lancia měla. Nyní to je prostě jen něco, co si chce na "asi" něco prémiovějšího hrát, ale ve své podstatě fiatí techniku za štítek Lancie neschová.
PS: Chci li luxusní VW, mám tu program Individual. Tu mi upraví kterýkoli model VW dle mých přání. Nejde o žádný tuning, ale o plnohodnotné luxusní vozítko přímo z výroby. Už jste někdy viděli Polo s palubovkou jako v Passatu?
Ty si vážně úplně mimo... Nejlepší hláška je porouchaná Kappa... No musím se přiznat, že sem u krajnice Kappu neviděl, ale novou A8 se zvedlou a kouřící kapotou už ano...
Měl by si se vzpamatovat...
Jinak Fiatí technika je na tom nejspíš líp než ta od Audi..., byť to se holedbá neústále hláškou náskok díky technice...
JInak Polo s Palubovkou z Passata a nebo ještě lépe z Phaetona.. to musí být krasavec... >😁
Pro tvé info, Fiat oživuje značku Abarth.. a pro tvé info, nejsilnější 500 v Abarthu bude stejně výkoná jako nejsilnější škodovka. >😒]
Měl by si se vzpamatovat...
Jinak Fiatí technika je na tom nejspíš líp než ta od Audi..., byť to se holedbá neústále hláškou náskok díky technice...
JInak Polo s Palubovkou z Passata a nebo ještě lépe z Phaetona.. to musí být krasavec... >😁
Pro tvé info, Fiat oživuje značku Abarth.. a pro tvé info, nejsilnější 500 v Abarthu bude stejně výkoná jako nejsilnější škodovka. >😒]
A co s tím ty hloupej?Za ty prachy si koupím radši AUTO.Rozumných lidí je málo,rozumných lidí s penězi ještě méně a pro ty ostatní je tady Fiat. >😒]
Opět budoucí čas a opět zbožná přání.
Kappa není rozhodně žádný výstavní kus kvality. Optej se mikyho a jeho kamarádů, zdali se dá mluvit o bezporuchovém voze. Kappu měl můj bývalý šéf. Psal jsem to tu, ač to auto oprašoval a jezdil s ním jen velmi zřídka a jako důchodce, při 24 000 tis, km se mu zadřel motor. Do teď nemůže Lancii přijít na jméno a po útrapách, které prožil s výměnou motoru (který mu chtěli naúčtovat), do žádného itala nepůjde. Zkušenost.
A nový superb s 3.6 FSI 191kW bude mít nižší výkon než Fiat 500 Abart? >😁
Wolffe, přestaň už konečně lhát, na vyvracení tvých lží opravdu nemám čas ani chuť.
Kappa není rozhodně žádný výstavní kus kvality. Optej se mikyho a jeho kamarádů, zdali se dá mluvit o bezporuchovém voze. Kappu měl můj bývalý šéf. Psal jsem to tu, ač to auto oprašoval a jezdil s ním jen velmi zřídka a jako důchodce, při 24 000 tis, km se mu zadřel motor. Do teď nemůže Lancii přijít na jméno a po útrapách, které prožil s výměnou motoru (který mu chtěli naúčtovat), do žádného itala nepůjde. Zkušenost.
A nový superb s 3.6 FSI 191kW bude mít nižší výkon než Fiat 500 Abart? >😁
Wolffe, přestaň už konečně lhát, na vyvracení tvých lží opravdu nemám čas ani chuť.
Tata si kdysi koupil Kappu 2.0 Turbo. Podle me to bylo povedene, prostorne a velice dobre vybavene auto. Za ten milion to byl dobrej kauf. Horsi to pak bylo s prodejkou 😄
Co se tyka kvality zpracovani no problem, zadne pazvuky, jediny drobny problemek byl ten, ze od zacatku zrala dost oleje. Az po roce se prislo na tom, ze mela uz z vyroby nejak obracene dva pistni krouzky 😄
Co se tyka kvality zpracovani no problem, zadne pazvuky, jediny drobny problemek byl ten, ze od zacatku zrala dost oleje. Az po roce se prislo na tom, ze mela uz z vyroby nejak obracene dva pistni krouzky 😄
Opět budoucí čas (bude mít nižší výkon)???? Abarth SS už je, teď od Ženevy. Kdypak asi tak bude ten Superb (když myslím, že ten motor je ještě na rýsovacím prkně).... >😁 Ano nedá se s tebou pro tvé základní neznalosti diskutovat.
P.S. To na co Alfici staší 3,2 už před lety potřebuje VW 3,6... taky ukázka techniky... Jne tak mezi nama. S tou Lancií ti to opravdu, ale opravdu nevěřím, je to tipická ukázka jedna paní povídala...
P.S. To na co Alfici staší 3,2 už před lety potřebuje VW 3,6... taky ukázka techniky... Jne tak mezi nama. S tou Lancií ti to opravdu, ale opravdu nevěřím, je to tipická ukázka jedna paní povídala...
Ha há! Jistě, já ti ten motor 3.2 od Alfy ze srdce přeju, to je prostě obyčejný šmejd. A pokud není, kup si ho, když ho tak vychvaluješ.
Fiat 500 Abarth (160 koní) se koupit nedá, na trh bude uveden asi v listopadu, nevím co se to tu furt snažíš vymýšlet a nalhávat. Octavia RS která se koupit dá, má v naftě 170k, a v benzínu 200. Což je snad jednoduchá matematika i pro tebe, že je to pořád více jak 160 koní v SS Abrťácký pětistovce.
Fiat 500 Abarth (160 koní) se koupit nedá, na trh bude uveden asi v listopadu, nevím co se to tu furt snažíš vymýšlet a nalhávat. Octavia RS která se koupit dá, má v naftě 170k, a v benzínu 200. Což je snad jednoduchá matematika i pro tebe, že je to pořád více jak 160 koní v SS Abrťácký pětistovce.
Prijd mi ukazat porouchanou kappu, prijd a najdi mi na kappe zavadu, prijd a pak si o tom budeme povidat, jo? Do ty doby se zdrz hlasovani, jo? 😄
Jasně, to samý jak Wolff, který kolem svýho auta lítá každej tejden a pulíruje, aby mu nezrezlo před barákem. Tak zase ty lítáš kolem svý kappy. No, já mám na svém A4 natočeno 260 tis a šlape jak hodinky. Žádná závada, jen spotřební věci. A to to auto nijak nešetřím, má jen pravidelný servis, jinak nic.
A z ceho usuzujes, ze ja to delam jinak, pravda moje Kappa ma natoceno pouhych 124 tis.
Jo a na 124 tis. už je tvůj seznam poruch na můj vkus poměrně velký. Mě například neshořela ani jedna žárovka - nikde. Vyměnil jsem světla za integrované s mlhovkama, když bylo auto nové a od té doby v autě vozím jako náhradu žárovky světlometů navíc. Ale pořád mám ve světlech ty originály z výroby.
Takže upozorňuju, na to, že to auto jen jezdí, olej nežere a nemá nijak zvláštní péči je to oproti tvé kappě super-hyper spolehlivá mašina. A to musím říct, že je schopno jezdit pomalu i na ředidlo. Sežere bez protestů co naleju.
Takže upozorňuju, na to, že to auto jen jezdí, olej nežere a nemá nijak zvláštní péči je to oproti tvé kappě super-hyper spolehlivá mašina. A to musím říct, že je schopno jezdit pomalu i na ředidlo. Sežere bez protestů co naleju.
Vsichni tu mluvite o vseobecne znamych vecech,jestli je lepsi ten ci onen,neda se to srovnat kazdy ma neco,cele to vysi na tom ze koncern VW proste ziskal kdysi cimsi nejakou pozici a veze se to snimi porad to same plati o Fiatu,neni horsi jen se proste tezko bude ziskavat zpatky ta jeho pozice okolo 80 let.Zkratka vetsina populace si dnes radsi koupi VW i presto ze se jim italska auta libi vice a s kvalitou sou dnes prakticky na stejne urovni.I kdyby mel Fiat nejlepsi auto v danem segmentu tak stejne pujde vetsina ke konkurenci protoze ztracena povest se jen tezko ziskava zpet.Mluvim tady absolutne nestrane ,jelikoz delam v nejmenovanem servise zabyvajicim se vsemi znackami tak si myslim ze muzu velice dobre posuzovat tyhle rozdily a z vlastni zkusenosti muzu rict ze italska auta jsou hodne podcenovana co se vsech obecne branych vlastnosti auta tyce.Jenze verejnost si zkrtka kdysi jednou udelala obrazek a jak uz sem rekl tezko se toho zbavuje.Dale bych chtel podotknoutneco k tomu jak tu bylo receno ze neni uspech 160 000 prodanych kusu u alfy,pro alfu je to dost ovsem v porovnani s konkurenty je to malo,jenze otazka je bylo by dobre kdyby Alfa byla tuctovka?muj osobni nazor je ze neni.A ani ji nikdy nebyla tudiz se to neda srovnavat,na to tu mame jine znacky.To same je v pripade nove delty o tom jak se bude prodavat se da jen polemizovat ,podle me to nebude opet bestseller ale nejprodavanejsi model znacky urcite.Tot asi vse zkratka tohle sou me poznatky za dobu co delam svou praci kterou mam rad.A muj nazor je takovy.
Jinak sem rád, že se nám to tady sešlo: Deception, FX, AG, chytrak1 a chybí už jen velký Guru, G jako Golf (nebo jak to ta trouba píše)... a budete kompletní... (no nemsím zapomenout na Adu, i pro ten jeho výstižný nick) Začínám se bavit... zejména vašemi znalostmi. >😁 , protože ty jsou zcela bravurní.
Tak jsem se prokousal touhle velice přínosnou diskusí a dalo mi to zabrat. Málem jsem spadnul pod stůl u některejch hlášek VW filů.
Delta je zástupce v nižší střední. VW filové si asi nevybaví koho je to nástupce. Já jim poradím, jedná se o Lancii Lybru. Kdo jí zná tak snad i chápe proč nová Delta vypadá tak jak vypadá. Prostě je víc do luxusu než do sportovna.
To že čerpá základ z brava je naprosto normální, zvlášť v dnešní době, kdy se používají podvozkový skupiny pro celý řady aut v rámci koncernu. Kdo čeká že se model, kterej má navrátit značku tam kam zaslouženě patří - na výsluní, bude od základu samostatně vyvíjen, tak je dost naivní.
Tohle auto, podobně jako Thesis, je třeba vidět naživo.
Moc fotogenický není, ale live se máme na co těšit.
Delta je zástupce v nižší střední. VW filové si asi nevybaví koho je to nástupce. Já jim poradím, jedná se o Lancii Lybru. Kdo jí zná tak snad i chápe proč nová Delta vypadá tak jak vypadá. Prostě je víc do luxusu než do sportovna.
To že čerpá základ z brava je naprosto normální, zvlášť v dnešní době, kdy se používají podvozkový skupiny pro celý řady aut v rámci koncernu. Kdo čeká že se model, kterej má navrátit značku tam kam zaslouženě patří - na výsluní, bude od základu samostatně vyvíjen, tak je dost naivní.
Tohle auto, podobně jako Thesis, je třeba vidět naživo.
Moc fotogenický není, ale live se máme na co těšit.
Me straslive bavi, jak tady panove kydate hovadiny, ale pritom nemate ani paru o cem to mluvite, 100x se opakujici nazor o tom, ze Fiat je ve *** a ze Lancia nikdy nebyla luxusni a nedejboze, ze jediny cim je znama je Delta integrale. Jste K SMICHU, vsichni. Poprosil bych nevzdelane diskutery, aby si nejprve nez zacnou kecat nejaky kraviny uvedomili, ze je to prave Lancia, ktera dala svetu napr. samonosnou karoserii, to jen jako priklad, je spousta dalsich jinych technickych zalezitosti, ktere Lancia tomuto svetu prinesla. Priklad si myslim, ze tento je dostatecny... Lancia vyrabejici luxusni automobily napr. Aurelia nebo jina exkluzivni vozitka. Ze v te srackove a mizerne poruchove kappe jezdil napr. Vaclav Havel, proste jste k smichu. Na poli sportu byla Integrale pri vsi sve velikosti jen tresen na dortu, ze Stratos, 037, ale i Fulvia 1.3 HF byly megastar doby, kdy o Vas svet jeste ani neuvazoval. Nebudeme se ani zminovat o krasnych kouscich typu D-50... Nevite zhola nic a proste ten hnuj kydate vsemi zpusoby jak se Vam to hodi. Uz v dobe kdy ten Vas slavny VW rozjizdel vyrobu pojizdnych broucich plechovek byla Lancia davno prestizni a uznavanou znackou - premiovou. Kazdy z Vas hospodskych povalecu neumite nic jineho nez papouskovat to co jste slyseli v hospode od Franty Pepika z Hrdlorez. To ze se Lancia dostala do problemu kvuli tomu, ze cely Fiat byl v problemech je holt otazkou ekonomickeho vyvoje, ale to ze se nejake firme par let nevede neznamena, ze takovi usmudlani vylizanci ted budou kydat kraviny na Celou znacku. Zaverem chci dodat, ze Delte fandim, ani my fanousci znacky nepredpokladame, ze delta se zahy objevi na poli WRC, Lancia se posunula do segmentu luxusnich aut. Chcete-li snad toto vyvratit, tak se podivejte na tabulky pojistoven. A je tam proto, ze tam patri, i stara hranata delta jedna tam patrila. Staci se podivat jaky je rozdil v pohodli u starych Lancii a jejich vrstevniku. U modelu 90. let to plati taktez, troufnu s klidnym srdcem tvrdit, ze stejne stara auta jinych znacek rozhodne lepe vybavena nebudou. Drzim delte palce a doufam, ze se ji povede dostat Lancii tam kam odjakziva patri... PS: Thema 8.32 je taky vlastne jenom dalsi italskej poruchovej krap s mizernym motorem a uz od vyroby je zrala do srotu, ze? Tupci ...
To že kedysi niečo vyrábala nič neznamená. Aj Fiat robil luxusné autá. A má image luxusnej značky? Je to len bežné auto. Aj Land Rover bolo farmárske auto. A je dnes prémiová značka, ktorá vyrába naprestižnejší off-road-RR. Aj Mercedes-Benz vyrábal najluxusnejšie autá. A dnes je iba prémiová trieda. Takže to čo bolo- 8-s Ty tiež nie si vzdelaný. Dnes sa hovorí kde Lancia je. A určite to nnie je prémiová trieda.. 8-s
Aj ty si bol kedysi Elanem.. čo bolo to bolo 😉
Neviem čo to má s autami. Asi nič, že. Nikdy nebudeš mať normálne argumenty. Si jeden tupý puberťák, ktorý si ako raritu-obľúbil Tatru. To je všetko. :no:
😉
A opäť žiadne argumenty. :no:
Argumenty? K čemu? A pro koho?
Si opäť trapný a opäť bez argumentov. :no:
Pročti si diskuzi najdeš tam vše
Omlouvá tě pouze tvůj nízký věk.
Až jednou zkusíš něco jiného než itala, budeš zase psát úplně něco jiného. Vždy se bavím nad tím, jak mladí kluci, kteří si koupí své první auto (Fiaty jsou prostě v po bazarech to nejlevnější sportovně střižené), se za něho do krve bijí a ostatní označují za tupce. Jo chlapče, život tě naučí, svým příspěvkům se jednou budeš asi smát, pokud to ovšem tvá mozková kapacita dotáhne někam dále.
Až jednou zkusíš něco jiného než itala, budeš zase psát úplně něco jiného. Vždy se bavím nad tím, jak mladí kluci, kteří si koupí své první auto (Fiaty jsou prostě v po bazarech to nejlevnější sportovně střižené), se za něho do krve bijí a ostatní označují za tupce. Jo chlapče, život tě naučí, svým příspěvkům se jednou budeš asi smát, pokud to ovšem tvá mozková kapacita dotáhne někam dále.
No, takze v prve rade. Prvnim prohreskem neschopneho diskutera na nizsi intelektualni urovni je znevazovat oponenta s jinym nazorem.Za druhe, Pokud mas jiny nazor, nez ja, tak ho prezentuj. Za Treti, to co jsem napsal, jsou hola fakta a historicka data, bohuzel pro tebe pravdiva a za pravdu se kazdy bije mne nevyjimaje. Takze jakakoli zmena meho vozoveho parku na techto faktech proste nic nemeni. Za ctvrte, muj prispevek byl apelovanim na to, aby tady diskuteri bez obstojne zakladny faktu, na kterych je mozno rozumnou diskuzi stavet nepsali lzi a vymysly. A za pate svou poznamkou o me mozkove kapacite jsi rozhodne dokazal, ze ta tva to moc daleko nedotahla. Bohuzel.
Hele, mezi dospělými chlapy bys s označením někoho za "tupce" asi neuspěl... Tedy aspoň ne ve společnosti, která je na úrovni a ne jako absolventi učňáku.
Jak oznacis nekoho, kdo si porad dokola mele tu svou aniz by predkladal rozumne argumenty a o probirane veci nemel potuchy a neakceptuje jiny nazor nez ten svuj?
A co tak se s nim nebavit?
Mě třeba nepřesvědčíš v tom, že tvoje Kappa je spolehlivější než moje A4. Prostě vím že není - dle toho co máš v profilu. A najdou se tu tací, kteří budou tvrdit, jaká je A4 šunka. A jsou mi k smíchu.
Mě třeba nepřesvědčíš v tom, že tvoje Kappa je spolehlivější než moje A4. Prostě vím že není - dle toho co máš v profilu. A najdou se tu tací, kteří budou tvrdit, jaká je A4 šunka. A jsou mi k smíchu.
Takze podle tebe je reseni to, ze kdyz s necim/nekym nesouhlasis, tak proste budes mlcet? Opravdu je toto spravny pristup?
Ja se te nesnazim presvedcit, ze moje Kappa je spolehlivejsi nez tvoje A4. Ale z ceho usuzujes, ze moje Kappa je poruchova to je to oc tu bezi. Kde je dana premisa, ze vsechna italska auta jsou spatna? Jestli jsi spokojen se svoji A4, budiz ti pochvalena, ale znamena to, ze moje kappa je auto automaticky auto nespohlive?
Je to jako dole: Podvozek Stila je proste spatny!! A proc? No protoze je spatny!!!
Zajima mne, podle ceho jsi usoudil, ze denne litam kolem auta a opravuji ho aby se nerozpadlo, jak jsi prohlasil vyse. Zajima mne, proc jsi neco takoveho prohlasil, aniz bys vedel jestli je to pravda nebo ne? To je dukazem dospelosti a vyspelosti ke ktere dojdu az budu starsi? Tvrdit neco co nemam overeno, ze je to tak?
Ja se te nesnazim presvedcit, ze moje Kappa je spolehlivejsi nez tvoje A4. Ale z ceho usuzujes, ze moje Kappa je poruchova to je to oc tu bezi. Kde je dana premisa, ze vsechna italska auta jsou spatna? Jestli jsi spokojen se svoji A4, budiz ti pochvalena, ale znamena to, ze moje kappa je auto automaticky auto nespohlive?
Je to jako dole: Podvozek Stila je proste spatny!! A proc? No protoze je spatny!!!
Zajima mne, podle ceho jsi usoudil, ze denne litam kolem auta a opravuji ho aby se nerozpadlo, jak jsi prohlasil vyse. Zajima mne, proc jsi neco takoveho prohlasil, aniz bys vedel jestli je to pravda nebo ne? To je dukazem dospelosti a vyspelosti ke ktere dojdu az budu starsi? Tvrdit neco co nemam overeno, ze je to tak?
Tady v diskuzích svět nespasíš, to už bys snad odhadnout mohl.
Ke Kappě, z tvého seznamu poruch, co jsi v profilu vyjmenoval usuzuji, že nejde o nijak spolehlivý vůz. Jak říkám, já na své A4 měním jen spotřebák a NIC jiného. Dále ti žere olej a to poměrně drahý a s autem musís zacházet jak v rukavičkách.
Já si takhle auto, které má sloužit, nepředstavuji.
A usoudil jsem tak z toho, že jsi v profilu vypsal kdejaký zásah, co je nutné udělat, aby se něčemu předešlo. Tohle já neřeším, proč taky, nemám itala.
Ale ty tohle nepochopíš dřív, než taky vyzkoušíš jiné auto a najednou se budeš divit, že se o to ani nemusíš starat a přesto ti bude sloužit dobře. Pro vás majitele italů je spousta věcí tak nějak normální, pro mě ne. Proč by bylo, když nemusím, že?
Ke Kappě, z tvého seznamu poruch, co jsi v profilu vyjmenoval usuzuji, že nejde o nijak spolehlivý vůz. Jak říkám, já na své A4 měním jen spotřebák a NIC jiného. Dále ti žere olej a to poměrně drahý a s autem musís zacházet jak v rukavičkách.
Já si takhle auto, které má sloužit, nepředstavuji.
A usoudil jsem tak z toho, že jsi v profilu vypsal kdejaký zásah, co je nutné udělat, aby se něčemu předešlo. Tohle já neřeším, proč taky, nemám itala.
Ale ty tohle nepochopíš dřív, než taky vyzkoušíš jiné auto a najednou se budeš divit, že se o to ani nemusíš starat a přesto ti bude sloužit dobře. Pro vás majitele italů je spousta věcí tak nějak normální, pro mě ne. Proč by bylo, když nemusím, že?
Tonouci se stebla chyta.. pekne.. Takze:
Porucha je tam jedina, bohuzel zadnemu vozu se nevyhne urcity melouch a to otevrene priznavam, ten ventilator je bolest. Zbytek jsou rozvody, olej brzdove desky a preventivni vymena termostatu pred zimou, protoze to byla prvni zima co bylo auto u me a abys vedel, jak je to auto poruchove jeste se chystam vymenit svicky a zapalovaci kabely, jen tak pro jistotu, taky olej v prevodovce a doplnit klimu, jo to je tak straslive nespolehlive a poruchove auto... A video dokazuje jak s autem zachazim v rukavickach. Muzu ti s klidnym srdcem rict, ze rucicka otackomeru se daleko casteji pohybuje nad 3500 nez pod touto hranici... Asi ctes hodne mezi radky co, a nasel jsi tam take neco co tam neni... Az mi ukazes auto na kterem se nic z toho co jsem menil ja nebude muset delat, tak ti osobne vybeham nobelovku...
Jo taky jsem si vzpomel, ze to zere benzin, myslis ze to je spatne? Zere ti taky nejake to palivo nebo mam neco rozbiteho???? (mimochodem, aby ses mel zase ceho chytit, tak auto z 95% nepoznalo jiny benzin nez VP nebo VPR, kdyz uz jsi narazel na to, ze do toho liju drahy olej) To bude smejd ten ital. Svemu zaludku taky dopravam jen to nejlepsi, tak proc ne taky svemu autu...
Porucha je tam jedina, bohuzel zadnemu vozu se nevyhne urcity melouch a to otevrene priznavam, ten ventilator je bolest. Zbytek jsou rozvody, olej brzdove desky a preventivni vymena termostatu pred zimou, protoze to byla prvni zima co bylo auto u me a abys vedel, jak je to auto poruchove jeste se chystam vymenit svicky a zapalovaci kabely, jen tak pro jistotu, taky olej v prevodovce a doplnit klimu, jo to je tak straslive nespolehlive a poruchove auto... A video dokazuje jak s autem zachazim v rukavickach. Muzu ti s klidnym srdcem rict, ze rucicka otackomeru se daleko casteji pohybuje nad 3500 nez pod touto hranici... Asi ctes hodne mezi radky co, a nasel jsi tam take neco co tam neni... Az mi ukazes auto na kterem se nic z toho co jsem menil ja nebude muset delat, tak ti osobne vybeham nobelovku...
Jo taky jsem si vzpomel, ze to zere benzin, myslis ze to je spatne? Zere ti taky nejake to palivo nebo mam neco rozbiteho???? (mimochodem, aby ses mel zase ceho chytit, tak auto z 95% nepoznalo jiny benzin nez VP nebo VPR, kdyz uz jsi narazel na to, ze do toho liju drahy olej) To bude smejd ten ital. Svemu zaludku taky dopravam jen to nejlepsi, tak proc ne taky svemu autu...
Lžeš sám sobě. Dělej jak myslíš, mě je to jedno. Z toho co píšeš, já prostě nedělám, nedělám ani žádnou prevenci a auto prostě jezdí a jezdí. Vsadím boty, že kdybych stejně jak s mou A4 zacházel s kappou, byl bych v servisu stálým zákazníkem.
Tvé povyšování si ve svých 24 letech strč za kobouk, působí to směšně, jak človék, který svému žaludku dopřává jen to nejlepší, jezdí s ojetým italem za pár šestáků.
Tvé povyšování si ve svých 24 letech strč za kobouk, působí to směšně, jak človék, který svému žaludku dopřává jen to nejlepší, jezdí s ojetým italem za pár šestáků.
Ano, dedo, uz budu hodny... :-!
Takze si zkus otevrit prirucku k autu a pocist si neco v kapitole servisni intervaly, treba by ses dovedel, ze v aute je nality olej a neplacal bys tu nesmysly.
Me povysovani je na miste, nad lidmi, kteri otevrene lzou a vymysleji si, jen aby meli cim podlozit svuj nazor. Takovym ani jejich dozasjista vysoky a vyzraly vek nepomuze.
Takze si zkus otevrit prirucku k autu a pocist si neco v kapitole servisni intervaly, treba by ses dovedel, ze v aute je nality olej a neplacal bys tu nesmysly.
Me povysovani je na miste, nad lidmi, kteri otevrene lzou a vymysleji si, jen aby meli cim podlozit svuj nazor. Takovym ani jejich dozasjista vysoky a vyzraly vek nepomuze.
Plasty sú úbohé. Zo vzhľadu zostala základná architektúra. :no: Svetlá s čiernym dekorom sú škaredé. A navyše postaviť luxusné auto na modifikovanom podvozku Stila? Tak to je už na mňa príliš. :no: :no:
A co bylo na podvozku stila spatne?
No predovšetkým to, že mal na Trabant. Veď to bol úplny prepadák. Ty odborník. Si sa viezol v niečom? Alebo len v Stile, že sa ti zdal lepší do tvojho Favoritu a teda hneď nejlepší?
Pro ty z nas, jenz nedisponuji dostatecnym potencialem polozim svou otazku jeste jednou a budu ocekavat odpoved, tak to vetsinou na svete chodi. Co bylo na podvozku Stila spatneho?
V tom, že nemal na nikoho v triede. Pokús sa pochopiť čo ti horím a nebu´d očarený z toho, že okrem Stila si na nijakom inom modernom auto nejazdil
Ja jsem ve Stilu jeste nejel, jen se ptam, co na nem bylo vylozene spatne, kdyz napriklad tady ho zaradili mezi PLUSY : [odkaz]
Ale vtedy sa ešte poriadne neviezli v moderných autách. Len na Golfe IV, FocusI. Spomínam ako príklad. Takže sa nečuduj. Ale ako náhle nastúpili, bolo Stilo porazené. 😉
A to je tvuj argument? Aha.. v Tom pripade ma Stilo daleko lepsi podvozek nez Golf I. Takze Golf I byl uplny smejd, ze? Je to prece tvoje Logika...
Nie. Je mi jasné, že Stilo sa neporovnáva s novými autámi. Ale snáď táto Delta nie je tiež konkurent pre staré, ale nové autá. 😉
Ano, ale dozajista se mnou budes souhlasit, ze 10 let vyvijena vec, ktera se pouzije v mnoha generacich nemusi byt uplne spatna. Prikladem budiz technologie TDI-PD, ktera az na nektere neduhy pramenici z jeji technologicke podstaty - tudiz neodstranitelne obstojne dokazala konkurovat take hezkou radku let, byť jiz byly vynalezeny pokrocilejsi technologie, ze ano? A pokud je dana technologie dostatecna pro vuz zamerny tak a tak netreba ji menit - zakonite to vsak neznamena, ze je spatna, je to tak?
A ešte sa chcem pripojiť k otázke MikyJ keď už si taký odborník na autá (hotový Matuzalem) v čom je podvozok Stila taky zly?Mame ho v rodine a zatial nam koleso neodpadlo 😄
Moje příští auto. Na Italy v designu nikdo nemá... :yes: :yes: :yes:
Lancia Delta bola pojem. Lancia ako taka bola podla mna premiantom a znackou pre fajnsmekrov, od zaciatku 90 rokov vsak klesla, a stratila renome, image a doveryhodnost a v urcitych segmentov modelov aj kvalitu (vynimka mozno len Kappa a Lybra). Teraz sa prebudza k zivotu, drzim jej palce, pretoze je jej povinnostou stat sa opat klenotom talianskeho automobiloveho priemyslu a dizajnu. Nova delta na to predpoklady dava.Kvalita spracovania, materialy,moderne motory. Par rokov, este vyssi model a opat sa vrati k premiantom. Ma na com stavat a konkretne Delta ma predpoklady byt uspesnejsia ako Bravo, ktoreho sa objednalo 120.000. Ostatne delta sa Ma vyrabat v Cassine - vraj v najmodernejsom zavode v Europe pre masovejsie vozy nizsej strednej triedy a strednej triedy primeranej cenovej urovne. Budu konkurenti este vyhlbena jama na morave /hyundai a Zilina/kia?
No, tak jsme se to opět dozvěděli. Golf, ten snad ani nezatáčí ani nebrzdí, místo převodovky má aintopf a místo motoru kysaný zelí. Německá prémiová trojka vyrábí mastodonty, a tak jedině snad Bravo ukazuje, jak se v Evropě dělaj auta. Jo a ještě, Delta... Bože. Na co to nahoře koukáme? Tohle má být prémiový (!) italský hřebec? Ten š***tý našpulený čumec a blezeovaně kýčovitá záď. Marně, opravdu marně hledám týpka, pro něhož je tohle auto určené. Až ho někdo najdete, prosím pomozte.
Lancie je automobilka s bohatou, opravdu bohatou historií, která trestuhodně nezvládla posledních 20 let. Lancia totiž už není... Lancia. Lancia je automobilka, která roky žije z dámského subkompaktního ypsilonu a z miniMPV... je to lokální, dnes nevýznamná značka. Totálně promarněná šance. Svět jí utekl o jeden auto-vesmír. Reinkarnace lancie je o to bolestnější, že pokud tedy už se má odehrávat na pozici kompaktů, pak celý svět čekal auto, poměrně ostré nářadí pro chlapa, které naváže na až legendární Deltu z osmdesátých let. Je to jinak.
Zde velmi silně souhlasím s Dinarem. Ano, masírka pro nagelované rádobyelegány, to jsou ta slova, která vystihují dokonale současnou deltu. Škoda.
Lancie je automobilka s bohatou, opravdu bohatou historií, která trestuhodně nezvládla posledních 20 let. Lancia totiž už není... Lancia. Lancia je automobilka, která roky žije z dámského subkompaktního ypsilonu a z miniMPV... je to lokální, dnes nevýznamná značka. Totálně promarněná šance. Svět jí utekl o jeden auto-vesmír. Reinkarnace lancie je o to bolestnější, že pokud tedy už se má odehrávat na pozici kompaktů, pak celý svět čekal auto, poměrně ostré nářadí pro chlapa, které naváže na až legendární Deltu z osmdesátých let. Je to jinak.
Zde velmi silně souhlasím s Dinarem. Ano, masírka pro nagelované rádobyelegány, to jsou ta slova, která vystihují dokonale současnou deltu. Škoda.
Mýlíš se, ti "hezounci" určitě nepojedou Lancii, ale Audi nebo BMW. A to z prostého důvodu. Lancia nemá tu správnou image. Lancii si budou kupovat lidé, kteří budou znudění současnou produkcí neustále se opakujících motivů. Jestli to bude početná skupina nebo ne ukáže čas.
pokud bych mel vybrat mezi DELTOU a GOLFEM 6 tak je to jasne, nema smysl cekat na toho nemeckyho smejda! DELTA RULEZZ!!
Súhlasím, presne.
..stalo se už někdy, abys někomu nelez do *, blbe.?
Nechcem odpovedat na prispevok nikoho konkretneho z Vas, ale VW (Hitlerom vymyslena,fínancovana a realizovana fabrika !) je skutocne znacka pre masy, teda sedlakov; a na svete ich je minimalne 90% (i ked i u VW - napr. Transporter, ... sa najdu skutocne fajn kusy). Vlastnil som 3 VW, 1 Audi - spominam to co som vlastnil od Group VW, len kvoli tomu, ze mam pocit ako by tu diskutovali "papierovi" autickari. Takze VW si uz nekupim, lebo nie som clovek bez vkusu a nezavidim susedovi auto, ale si ho kupujem preto, ze sa mi paci a predom si zistim jeho technicke parametre (teraz mam LR Discovery 3 a Citroen C6), samozrejme mi zalezi i na individualite. Tieto mnou spominane predpoklady pre kupu auta ma vsak asi iba 10%, takze VW-naci stale budu existovat a obmedzene chvalit iba "nemecke" auta i ked je jasne, ze taliani su najvacsi machri v dizajne, anglicania v tradicii, Svedi v bezpecnosti, ... atd. Nehadajte sa preto o hlupostiach a skuste sa zamysliet nad tym, ci i v mojich slovach nie je kus pravdy a VW-naci prestante chvalit tie traktorove TDI-PD, donedavna pevne zadne napravy, VW Golf uz po 2 generacie bez napadu, od koncernoveho Audi trapnu "uhorku" Q7, ... (naopakt skutocne fajn Audi Allroad, ci TT - mal som ho v S-line) a budte pri konfrontacii i s inymi, pre Vas protikladnymi nazormi aspon trochu objektivni a nie zaslepene obmedzeni.
Když přehlídnu některé úvahy o kvalitě, kterou tady někteří argumentují, VW onanii atd... nebo jen srovnávání s Golfem, což je vlastně dneska při končící generaci golfa zbytečnost, tak se z diskuze toho moc vypátrat nedá.
S Deltou to dopadne na českém (i slovenském) trhu ne moc slavně. Nejspíš dostane vysokou cenu a i přes podařený design, kvalitní zpracování atd... se prodávat moc nebude. Když se u nás najde někdo, do si připlatí na premiovou značku, tak šáhne po Audi, BMW atd..., protože to má sousedka a má to jméno. To, že to je tak trochu šeď a nuda už je jendo. Těch pár nadšenců, co ocení nápaditost a znají Lancii bohužel prodeje nezvednou. Navíc většina lidí dostane služební Oktávku, Focusa, Megana nebo Golfa a bude po úspěchu Lancie. Což je ovšem škoda. U nás ještě Lancia nemá bohužel vybudovanou pevnou základnu 😐
S Deltou to dopadne na českém (i slovenském) trhu ne moc slavně. Nejspíš dostane vysokou cenu a i přes podařený design, kvalitní zpracování atd... se prodávat moc nebude. Když se u nás najde někdo, do si připlatí na premiovou značku, tak šáhne po Audi, BMW atd..., protože to má sousedka a má to jméno. To, že to je tak trochu šeď a nuda už je jendo. Těch pár nadšenců, co ocení nápaditost a znají Lancii bohužel prodeje nezvednou. Navíc většina lidí dostane služební Oktávku, Focusa, Megana nebo Golfa a bude po úspěchu Lancie. Což je ovšem škoda. U nás ještě Lancia nemá bohužel vybudovanou pevnou základnu 😐
...by mohl byt vetsi sklon zadnich sedadel, kdy uz to konecne nejakou automobilku napadne! ;-\ Jinak to vicko nadrze na posledni fotce zrovna moc slicovane neni...
Ale elegance ji rozhodně nechybí, to zase ne.
To jsou zase "takovéty" hospodské žvásty a vtipy, jako, že Golf je lepší než Bravo apod., jimž věří už jen ta spodina, neznalá aut.
Deceptionovi doporučuju www.alik.cz
Jenže stálé porovnáváme "nové" Bravo, jehož technika v případě podvozku nebyla vůči Stilu výrazně přepracována a odcházející generaci Golf. Bravo má tedy v některých ohledech navrch jako nový model. Tedy prostornost, i když vzadu žádný zázrak a pak velikost kufru. V ostatních ohledech jen dotahuje. Trochu málo na nej volbu v nižší střední, tedy podle některých diskutérů.
Technika,technika to je to stále omýlané slovo, Golf používá mnohem starší motory, materiály také na Bravo nemají,o důležitých věcech pro pohodlné cestování jako je rozvor a s tím spojený vnitřní prostor nemá cenu vůbec hovořit, nic nového, stále to samé, Golf 6 to bude stejné, takže se tu nesnaž vštěpovat takovéto názory.
Co 1.6 JTD, ukaž mi něco podobného u VW, ne na papíře, ve skutečnosti.
Ne na papíře, ale ve skutečnosti. Jo a benzíny tu vypisovat ani nebudu, to by bylo ještě větší fiasko.
Jestli si myslíš, že někomu stačí jeden motor, který konkurence zrovna teď nemá (ale do půl roku ho tu máme) aby odsoudil značku, tak jsi hodně zaslepený.
1.4 a 180k pouze s turbem značí jen jednu věc. V podání Fiatu to bude průser, který bude mít servisní náklady Boeingu 737.
Jestli má nebo nemá Fiat náskok, to jasně ukazuje anketa Engine of the Year, kde VW a BMW obsazuje přední pozice. EOTY není žádné subjektivní hodnocení, ale názory od odborníků.
PS: Koncern má V8, V10 a má i V12 do luxusních sedanů - samozřejmě v benzínu.
Opět píšu fakta, nikoli dojmy.
A ocenění auto roku je dobré akorát tak jako samolepka na autosalon. Nic jiného to neukazuje. Nic. Golf oceněn nikdy nebyl a prodává se ho mraky, passat to samé. Vy fiaťáci se ukájíte jen těmito myšlenkami, leč v reálném životě jde o prachy, nikoli o tituly. Stejně jak Wolff, titulů jak mraky, ale pořád je to profesní nula.
Skvělé. :yes:
Kdyz se ohlidnes jinde nez v koncernu, ted nemyslim Fiat (nejcastejsi flamy jsou asi Fiat vs. VW), zjistis, ze VW je valcovano mnoha jinymi. Ten svetoborny Golf je hojne nakupovan do firem, to jej hodne drzi i pres jeho zastaralost. Treba firma Jungheinrich kupuje (nebo alespon kupovala) pouze Golfa v ruznych stupnich vybavy podle pozice.
Prvni Golf byl senzace, revoluce, stejne jako treba Peugeot 205, ale postupne uz zbyvaji jen slogany Generation Golf, Das Auto. Je zde Focus, Civic, Auris, Bravo a jina skvela auta.
Jiste, s prichodem TDI-CR zmizi jeden obrovsky handicap, ale ani generace 5,5 neodstrani mnoho jinych handicapu a Golf bude dal skvele prodavat jako auto do firem, kde se nehodlaji delat "e😜erimenty" a zmena je velmi obtizne prosaditelna.
Také se mi líbí jak tady spousta lidí neuznává, že Audi je prémie, vždyť přeci používá koncernové díly ne? V případě A3 to více méně platí, ostatní modely jako A4 jsou vlastními vozy. Přitom Lancia postaví vůz na bázi Brava a okamžitě je z ní prémie?
Rover nikdy nebyl prémiovkou, protože to byl britský mainstream. Nikdy si ani na prémii nehrál.
Jenže prémie není jen o technice, ale celkovém přístupu a kvalitě vozu, designu, již zmíněné individualizaci...
To nadechnutí pomocí plic Fiatu můžeš klidně přenést na Lamborghini, Jaguar, Audi atd. Všechny tyto automobilky svého času potřebovaly(jí) vydatnou injekci a Lancia potažmou Fiat group je na řadě teď. Nic víc nic míň
a teraz čakať na reakcie typu,že Audi je to iste a to už sa fakt zasmejem >😒]
To že má techniku z Fiatu u běžného zákazníka nebude mít příliš velký vliv. Kdo ví o původu A3, Touaregu apod.? (O tomhle si mě nedávno sám poučoval). Takže pokud to zase nezazdí, tak má dle mě velké šance oslovit zákazníky.
Kazdopadne se mi Delta libi, Lancie mam velmi rad a za tri roky az budu vybirat nove auto o ni budu zcela jiste premyslet.