Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Ženeva živě: Mercedes-Benz GLK – první dojmy

13 komentářů

Nevím jak komu ale mě připadaj ty přední světla jak ze současnýho Avensisu >😁
Nemůžu si pomoct, ale tento medvěd vypadá dost divně...ta hrozně dlouhá a nízká kapota mi tam prostě nesedí...a interiér taky žádná sláva...mercedes umí rozhodně lepší ;-\
No je fakt nějakej divnej 😉 ale uvidíme v reálu to snad bude lepší.

Jinak, nějak mi tady vůbec nejdou ukládat obrázky, dřív to normálně šlo. Všude jinde mi to taky jde, tak chyba asi nebude na mé straně 😄 Taky to někomu nejde ? Díky.
Mě se teda dost libí ,každy má trochu jiny vkus takže to je diskuse o *
Auto to bude urcite super, co sa vzhladu tyka siluetou mi to silno pripomina Pajero Pinin...
:no:
:yes: :yes: :yes:
*Black_Jacket*
tak ten sa vám vyslovene (ne)podaril páni Nemčúri >😒] >😒] . To hranatejšie urobiť nešlo 😲 😲 . Jáj, to by tu bola potom konkurencia menom Dacia Logan :yes: :yes: :yes:
ale tohle rozhodně není ten případ!!! :no: To je jak Subaru Forester před 15 lety, větší hnus jsem už dlouho neviděl, to snad radši něco šikmookýho než tohle. U BMW se před pár lety pos... a najali Bangla a místo toho aby se u medů poučili, tak všechno zhranatěj. Děs a hrůza......
lancer24
Aj napriek všetkym reakciám je môj názor ten,že GLK môže hrdo nosiť trojcípu hviezdu a Mercedes môže byť právom pyšný na další model.GLK ide v stopách modelu GL,ktorý mu bol príkladom hlavne v hranách.Hranaté autá sa dnes už len tak nevidia,maximalne tak u Jeepu,ale Mercedes spravil dobre GLK vyzerá drsne,priam chlapsky pritom je však určený skôr pre ženy.
Nemuzu souhlasiut, GL je vedle ML jako pohrebni dodavka a tahle mala krabice od bot je priserna. V interieru ani sebelepsi material a spracovani nevyvazi opravdu odpudive tvary. Hrana jako takova je fajn, ale tohle je nedynamicke, rozplacnute, podivne... tajne jsem doufal, ze predseriove vozy ze spionaznich zaberu snad jeste vylepsi... Bohuzel ne... :no: :no: :no: 8-s
Auto to bude urcite super, co sa vzhladu tyka siluetou mi to silno pripomina Pajero Pinin...
Konečně se zbavili kulatých výduchu na palubovce,interier hodně podobný BMW X5,co je příjemné.
ofill 😄