Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Ženeva živě: Mercedes-Benz GLK – první dojmy

13 komentářů

Konečně se zbavili kulatých výduchu na palubovce,interier hodně podobný BMW X5,co je příjemné.
ofill 😄
Auto to bude urcite super, co sa vzhladu tyka siluetou mi to silno pripomina Pajero Pinin...
Auto to bude urcite super, co sa vzhladu tyka siluetou mi to silno pripomina Pajero Pinin...
Mě se teda dost libí ,každy má trochu jiny vkus takže to je diskuse o *
Nemuzu souhlasiut, GL je vedle ML jako pohrebni dodavka a tahle mala krabice od bot je priserna. V interieru ani sebelepsi material a spracovani nevyvazi opravdu odpudive tvary. Hrana jako takova je fajn, ale tohle je nedynamicke, rozplacnute, podivne... tajne jsem doufal, ze predseriove vozy ze spionaznich zaberu snad jeste vylepsi... Bohuzel ne... :no: :no: :no: 8-s
lancer24
Aj napriek všetkym reakciám je môj názor ten,že GLK môže hrdo nosiť trojcípu hviezdu a Mercedes môže byť právom pyšný na další model.GLK ide v stopách modelu GL,ktorý mu bol príkladom hlavne v hranách.Hranaté autá sa dnes už len tak nevidia,maximalne tak u Jeepu,ale Mercedes spravil dobre GLK vyzerá drsne,priam chlapsky pritom je však určený skôr pre ženy.
ale tohle rozhodně není ten případ!!! :no: To je jak Subaru Forester před 15 lety, větší hnus jsem už dlouho neviděl, to snad radši něco šikmookýho než tohle. U BMW se před pár lety pos... a najali Bangla a místo toho aby se u medů poučili, tak všechno zhranatěj. Děs a hrůza......
*Black_Jacket*
tak ten sa vám vyslovene (ne)podaril páni Nemčúri >😒] >😒] . To hranatejšie urobiť nešlo 😲 😲 . Jáj, to by tu bola potom konkurencia menom Dacia Logan :yes: :yes: :yes:
No je fakt nějakej divnej 😉 ale uvidíme v reálu to snad bude lepší.

Jinak, nějak mi tady vůbec nejdou ukládat obrázky, dřív to normálně šlo. Všude jinde mi to taky jde, tak chyba asi nebude na mé straně 😄 Taky to někomu nejde ? Díky.
:yes: :yes: :yes:
:no:
Nemůžu si pomoct, ale tento medvěd vypadá dost divně...ta hrozně dlouhá a nízká kapota mi tam prostě nesedí...a interiér taky žádná sláva...mercedes umí rozhodně lepší ;-\
Nevím jak komu ale mě připadaj ty přední světla jak ze současnýho Avensisu >😁