Novinky
Nemám moc rád Citroeny, ale tohle je paráda. Kombík krása, sedan ještě lepší. Na interiéru mi moc nesedí ten volant, zvenku přední maska, ale jinak opticky opravdu krásné auto.
Kdyby takhle vypadal Superb, nemusela u něj být tak neuvěřitelně dlouhá diskuze vesměs negativních názorů.
Tohle je prostě auto, která má svůj styl a jde si vlastní cestou.
Kdyby takhle vypadal Superb, nemusela u něj být tak neuvěřitelně dlouhá diskuze vesměs negativních názorů.
Tohle je prostě auto, která má svůj styl a jde si vlastní cestou.
Nová C5 má tragickou dynamiku - se 100kW turbodieselem 0-100km/h za 11,6s...
Citroen sa vždy vyznačoval futuristickým dizajnom a dnes sa vracia ku svojím koreňom.C5 je presne taká ako som dúfal.Moderne línie exterieru a futuristický interier priam srší nápadnmi.Kvalita palubnej dosky je samozrejmá mal som možnosť preskumať...A ešte pre zaujimavosť ofukovače na palubovku sa vyrábajú na Slovensku pri Žiline.
Jestli tenhle exteriér je futuristický, tak Audi je pak auto s designem ze sci-fi >😁 A interiér pokud myslíš volant. Ty tlačítka od 1-9 jsme mohli vidět ve velké části PSA 90.let.
přiznám se,jsem fanda Citroenu.DS,BX,Xantia,XM a C5 první generace,byly káry s nenapodobitelným desingem,měly charisma a punc originality.nová C5 na mě pusobí dojmem,že tvurci se az přiliš nechali inspirovat u německé konkurence,tím mám na mysli boční linie jako by z oka vypadla z dílen Audi a palubni deska se až příliš podobá na ty od BMW.pardon,muj čistě subjektivní názor,je mi líto...... 😒
Ale ne, je to krasne auto.
2. nevšiml jsem si, že by mé oči během koukání házely blesky...
A čo sa týka bodu 2...divím sa, že vôbec reaguješ na také hlúposti...