1693 komentářů
matuS
0
[odkaz] sonydscp71_samples/ tak tam som si otvoril tu sikmacku, zvacsil som to na 400% a ziadne bodky nevidim....
0
Skus si otvorit toho chlapca s poharom, zvacsit to ani nemusis ak mas dobry monitor, okolo ucha a na brade vidis o com som hovoril - cervene, zlte a zelene bodky. Navyse tato fotka bola robena za dobrych svetelnych podmienok, pri slabsom svetle by to bolo este viditelnejsie. Na cinanke to vidiet skoro neni, iba okolo jej praveho oka. Bohuzial na papierovej fotke to je vidiet ovela viacej.
matuS
ocino to bez digitalu dlho nevydrzal a kupil to iste co ma yyyy a navyse 256mega memorystickov 😊. takze fasa 5megac v rodine 😊
matuS
dostal som od kamosa takyto mail: inak ten sony co si kupil tvoj otec ma bug v objektive. Robi skoro
neviditelny cierny pasik na lavej casti zaberu. Johny si ho kupil tiez a
musi ho predat. Sony ich sice bezplatne vymiena, ale Johny nema doklad o
kupe (niekde sa zapatrosil ked si to daval posielat z USA), takze musi
kupit novu verziu.. idel som fotky, fotil som s nim, mne to nevadilo, resp.
ani som to nevidel, ale on musi mat vsetko 100%. 😄 "
btw ten kamarat, co mi toto pisal spravuje stranku www.kotol.sk, foti na analog a robi imho dobre fotky. odporucam navstivit.
neviditelny cierny pasik na lavej casti zaberu. Johny si ho kupil tiez a
musi ho predat. Sony ich sice bezplatne vymiena, ale Johny nema doklad o
kupe (niekde sa zapatrosil ked si to daval posielat z USA), takze musi
kupit novu verziu.. idel som fotky, fotil som s nim, mne to nevadilo, resp.
ani som to nevidel, ale on musi mat vsetko 100%. 😄 "
btw ten kamarat, co mi toto pisal spravuje stranku www.kotol.sk, foti na analog a robi imho dobre fotky. odporucam navstivit.
matuS> dobre vediet, kupoval som ho posledny den pred odchodom a stihol som spravit len par obrazkov, ale nic take co pises som nevidel. Ale skusim to este. Inak bol som tam 5 tyzdnov a chodil som do Media marktu ako na hodiny klaviru, ked ma manik videl, tak uz od vchodu krcil plecami, ze ma tri objednane a furt nechodia, ze sa muselo nieco stat. Tak len dufam ze toto bol dovod a ze uz mam novsiu verziu, urobim par fotiek a kuknem.
matuS> urobil som zabery bieleho papiera aj cierne so zakrytym objektivom, okrem toho ze som videl kazdy chlp papiera (ani som netusil ze papier je taky hrbolaty) som ziadnu ciaru nenasiel, tak dufam ze uz mam opravenu verziu - teda ak to nebola chyba kusoviek ...
Nechcete sa radsej bavit o autach? Tie fotaky mi lezu na nervy. Keby ta debata aspon niekam smerovala, nepoveiem, ale toci sa stale dookola to iste. Novinar fotit na film nebude, pretoze nebude stihat uzavierky, ludia, co maju fotenie ako konicek, sa budu do krvi hadat, ze digital je sracka, takisto ako profik, co foti trebars krajinky. Na kazdy ucel je vhodne nieco ine, ja fakt nechapem, ako moze niekto proti digi mydlovkam vytahovat EOS-y a Dynaxy...
Su niekde fotky noveho Evasionu? Ale nejake lepsie vcetne interieru a koncpecie atd, nielen z autosalonu...
Su niekde fotky noveho Evasionu? Ale nejake lepsie vcetne interieru a koncpecie atd, nielen z autosalonu...
Dynax7 maximalne tak s EOS 1, ale ani ten by nemal sancu. Som sa sekol v nazve (myslel som DiMAGE 7), EOS300 je low-end. A porovnavat ho s digitalom? Napriklad na zaklade ceny, je priblizne rovnaka ako u "mydloveho" digitalu. Tak vo co gou?
Kedze tu do mna vsetci ryjete, vcera som bol v MediaMarkte vyskusat si par digitalov. 1, Pomaly start 2, Pomaly zoom 3, Pomaly autofocus 4, Slaba kvalita obrazu (na porovnanie mi ukazali A4 zvacseniny so scanu na Nikon Coolscan IV a fotky z Nikon Coolpix 5000, Canon G2 a Minolty DiMAGE 5, vsetko tlacene na tej istej fototlaciarni, ak neverite, vsetko to tam maju k dispozicii) 5, Vysoka cena
Kedze tu do mna vsetci ryjete, vcera som bol v MediaMarkte vyskusat si par digitalov. 1, Pomaly start 2, Pomaly zoom 3, Pomaly autofocus 4, Slaba kvalita obrazu (na porovnanie mi ukazali A4 zvacseniny so scanu na Nikon Coolscan IV a fotky z Nikon Coolpix 5000, Canon G2 a Minolty DiMAGE 5, vsetko tlacene na tej istej fototlaciarni, ak neverite, vsetko to tam maju k dispozicii) 5, Vysoka cena
luf> kde si bol, vo Viedni? ja som tam bol pred vcerom v shopping city, pytal som sa na tie filtre, jedine co som sa dozvedel ze to chce priemer 58 a ze take nemaju. A mamlasi nemali ani 128MB memory stick, takze som neuspel. No a na slovensku Sony o origos filtroch na moj fotak nechyruje. Takze to vyzera na navrat do nemecka. A k tym tvojim poznamkam - tie fotaky sa chovaju inak s pametou a bez. Vzdy si vypytaj nejaku a skus fotit, potom prides este na take zaludnosti ako ze niektore ti zhasnu displej kym cvaknu, to skoro nemas sancu odfotit pohyblivy objekt. To robi aj moj stary fotak v makro rezime na viac ako sekundu. Nastasti Sony funguje skoro okamzite, takze ziadny problem.
yyyy - bol som na Simmeringu, to mam cestou domov. Mrkol som si aj ten tvoj fotak a vpredu je normalny zavit, tipujem tak okolo 47mm, na origos filter by som sa zvysoka ***. Skus to premerat, tych 58 sa mi nezda. BTW u nas su filtre lacnejsie ako vonku.
luf> zmeral som to, priemer zavitu je 58mm, kde sa u nas daju rozumne kupit tie filtre, je nejaky rozumne zasobeny foto obchod? Take ze Nay, Datart a podobne to je ako som zistil blbost ...
Zacni v Tescu na Kamennom namesti; spytaj sa aj pri hoteli Kyjev, tam pri predajni Toyoty je taky obchod so second-hand fotakmi, ale maju aj nove filtre; pokracuj hore na kolarove namestie (cestou mas dva minilaby, tam sa mozes spytat tiez) a na obchodnej vlez do F-Foto (ale ti predavaju filtre Marumi, trochu drahsie ale kvalitnejsie) a ak by si este stale nemal, pod Bratislavskym hradom je maly fotoobchod... Ale ja osobne by som to zobral opacnym smerom a zacal v F-Foto.
no boha! nakupovat pesibusom? to som robil naposledy ked som chodil na gympel na GAMCU, ale asi behnem na tu obchodnu to bude jednoduchsie ... tak dik a uvidime ...
yyyy, luf😒br />
uz len drobnost k tejto teme. Cokolvek potrebujete k fotaku, existuju 2 genialne predajne. Samozrejme nie v BA alebo na slovensku.
1. Praha, Vodickova ulice, Foto Skoda
2. Vieden, Mariahilferstrase, Foto Sobotka
[odkaz]
P.S. V Mediamarkte asi nemali Nikon D1X 😄 Ten pomaly nie je a je to plnohodnotna zrkadlovka. Nechci vsak cenu...
uz len drobnost k tejto teme. Cokolvek potrebujete k fotaku, existuju 2 genialne predajne. Samozrejme nie v BA alebo na slovensku.
1. Praha, Vodickova ulice, Foto Skoda
2. Vieden, Mariahilferstrase, Foto Sobotka
[odkaz]
P.S. V Mediamarkte asi nemali Nikon D1X 😄 Ten pomaly nie je a je to plnohodnotna zrkadlovka. Nechci vsak cenu...
Zistil som ze v petrzalkovom Nayi maju aj UV (300SK), aj polarizacny filter (900SK), aj dlhy (12000SK) a aj siroky (18000SK) konvertor s 58mm zavitom. Tak som zatial kupil na skusku ten UV, a pasuje, aj deklik na nom pekne sedi, problem je len ze s nim su nigh funkcie nepouzitelne, ale hadam az budem fotit tak si fsimnem ze je uz tma ... ved to pise na displeji aby som nebol na pochybach 😄
Co nova C3, jazdili ste v tom niekto? Minule som ju videl nacisto v BA, zda sa mi trocha vysoka...
Ake budu ceny v SR?
Ake budu ceny v SR?
grandson, dnes mali velku prezentaciu v Carltone, ci ako sa to vola po novom (Radisson?). Na vynovenom Hviezdoslavovom namesti stalo snad 30 modrych C3, plus nejake dalsie v inych farbach - celkom dobry tah, ludia sa pristavovali a pytali sa o co ide.
No a mam uz aj cennik - zakladna 1.1 zacina na 369.900, plus 10t za metalizu a pripadne 15.900 za el. okna a dialkove k centralu. V cene su 2 airbagy, imobilizer, v 2 osiach nastavitelny volant, central z kluca, vyskovo nastavitelna sedacka vodica a tonovane skla.
1.1i v lepsej vybave Pack je za 403.300, 1.4i Pack za 425.900. Dost drahe su HDicka 😒 V zaklade 465t, v Pack-u za 494t.
Jazdil som v 1.6i 110konovej, a dost dobre vozenie.
No a mam uz aj cennik - zakladna 1.1 zacina na 369.900, plus 10t za metalizu a pripadne 15.900 za el. okna a dialkove k centralu. V cene su 2 airbagy, imobilizer, v 2 osiach nastavitelny volant, central z kluca, vyskovo nastavitelna sedacka vodica a tonovane skla.
1.1i v lepsej vybave Pack je za 403.300, 1.4i Pack za 425.900. Dost drahe su HDicka 😒 V zaklade 465t, v Pack-u za 494t.
Jazdil som v 1.6i 110konovej, a dost dobre vozenie.
strasne su drahe tie c3, strasne!
dnes som kupil tuto masinku, mensiu nez krabicku cigariet - a uz sa bez nej nepohnem ani na krok 😄
Tiez sa mi pacil, hlavne ze sa vleze do vrecka na koseli, ale nakoniec prehral kvoli nemoznosti natocit displej voci objektivu, teda nutnost pozerat ocami v osi objektivu. Zacinal som s Flexaretom, a ked som si kupil prvu zrkadlovku Zenit, tak som to citil ako silnu nevyhodu. Ked som konecne dospel k mojmu staremu ricohu 4200, co mal otocny objektiv, tak som bol zase ako ryba vo vode. Ten sa mi zmesti do vrecka na gatiach tak som sa na minoltu nakoniec vyprdol. BTW kolko to tu stoji?
😊 X je pekne ale drahe napr. oproti:
[odkaz] pressreleases/ smal_logitech_release.html samozrejme bez tych medzier. Vsetko moj osobny nazor, ten link to je fotak ktory som ochotny mat v aute "pre strycka prihodu".
[odkaz] pressreleases/ smal_logitech_release.html samozrejme bez tych medzier. Vsetko moj osobny nazor, ten link to je fotak ktory som ochotny mat v aute "pre strycka prihodu".
no ... ten logitech vyzera dobre, a nebolo by to na zahodenie, len skoda ze tam nie su nejake podrobnosti. Ja osobne by som ale minoltu mys nekupoval a asi ani fotak od logitechu, predsa len ... niekedy je treba rozumet tomu co vyrabas (nie ze by som ten fotak poznal, mozno prekvapia). Ale to "X" je fakt premakane, a vidno na nom ze do toho ktosi nainstaloval nenainstalovatelne (ma to taky srandovny periskop a v nom relativne zlozity zoom objektiv). Proste ked vedia co tam ma byt tak z ruk nejaky vymet ako fix focus nevypustia. No ale pri tej cene Logitechu zase ...
presne to som mal na mysli, ze dnes nechat fotak za 30 v aute je trosku odvaha (prevlacat to ako macku sa mi zase nechce) a tych $125 by ma nejak netankovalo... X je premakane o tom potom 😄 Tento tyzden mam celkom perny ale buduci ak by bol zaujem by sme sa mohli spichnut povedzme niekde na hradzi a nieco pofotit... sice treba ist do zakazu vjazdu ale to hadam nevadi?
dal som za tu Minoltu 475 euro, plus este cca 6000 korun za 128 MB SmartDrive kartu. Ale mam v plane kupit si este nieco, co ma viacej technickych moznosti - toto si necham len ako dennik/zapisnik. Uvazujem nad C40, viem ho mat za super cenu. Skdd, mozes prosim ta objektivne zhodnotit, ake su NEVYHODY c40ky? Kupit ci nekupit, a ak nie, tak preco?
Pallas> pozrel si www.megapizel.net? inak bez toho aby som ten fotak mal v ruke, tak podla popisu vyzera dobre, asi by mi ale vadili dve veci: ma relativne slaby objektiv - minimalne v pomere k dobre vymakanemu zbytku fotaka. Asi rychlo prides na to ze vlastne nemas zoom - pozri si co sa stane so svetelnostou ked ho vytocis na doraz - padne az kdesi na 4,8 to je u dobreho fotaka na prd, a na mydlovu skatulku by som to hodnotil na prilis drahy fotak. To je aj pripad mojho stareho Ricoha, proste ak chcem dobry vysledok, fotim bez zoomu. Druhy problem by mi vadil ze foti len do 16s. Na nocne fotenie potrebujes pri tom objektive a citlivosti 100 aspon 30 sekund. takze budes musiet fotit s vyssou citlivostou a tam musis pocitat so silnejsim sumom - aj ked podla Neffa ma dobre potlacenie sumu - to ma aj moj Sony ale aj tak je lepsie ak tam sum nie je ako ked sa ho pokusas potlacat, takze ja mam citlivost nastavenu na tvrdo na 100. Podla mna bude zavisiet na co ten fotak chces, ako mydlova skatulka dobry, ale na vychcaninky by som hladal nieco "menej kompaktne".
Opticky zoom 2.8X, clona 2.8 - 4.8, nemoznost redukcnych kruzkov, karty SmartMedia, to su podla mna nedostatky tohto fotaku, pre niekoho nevyhody. Ja som si to kupil na nosenie na akcie a na interierove fotenie. Vyhody? Maly/kompaktny, iba dve baterie, plno kreativnych rezimov, enlarge az na 7 (ci :-! mpix, noise reduction, a vymakane menu. To su zase vyhody podla mna. Neviem aku mas cenu na C40 ale napr. Canon IS90 tiez nie je na zahodenie (aj ked tam uz je vyssia cena). Alebo Dimage5 ci 7 (aj ked to su zruti bateriek ale budu verzie i, ktore su vraj slusnejsie). No prave som domrkal do cenniku... 24856SKK za C40 je dealerska bez DPH.
skdd>co ta trapi na Smart kartach?
Chlapci, prihrejem vam vasu digitalnu polievocku - pozrite si ak mate moznost casopis CT (computer technik) cislo 10, je tam porovnanie Olympus E10 a SLR so zakladnym zoomom. Z tohto testu vychdza vitazne digital 😄 ale zabudli na to, ze E10 stoji asi 3x viacej.
mna moc SM netrapi, skor tak do buducnosti hladim... 256MB je asi strop... ziadne PDA to nema, uz velmi malo mp3 playerov...
SM kupis aj zahodis s fotakom tak vo co go? Zober si sony, absolutne nekompatibilny a este k tomu aj drahy memory stick ...
pallas> som Sony positive, tak som kukol na Sony DSC S-xx fotaky, podla mna dobra alternativa k C40 s kvalitnym objektivom a astamina baterkami - asi to vyjde drahsie, ale podla mna tiez dobra volba
pallas
Keby mal niekto zaujem o Xsaru HDI s peknou vybavou, za dobru cenu (cca 50 dole), tmavozelena a s 0 km - dajte vediet. A mam aj jednu jazdenu VTS v kozi -nenapadna, ale 167 koni...
pallas
luf, este ma napadla jedna doplnujuca info: vies o tom, ze najznamejsi atelierovi fotografi v BA fotia vacsinou s Hasselbladom s datovou stenou? Tusim to ma 8 Mpix, minule som take cudo obzeral v jednom studiu a potom som sa o tom chvilku bavil s fotografom - foti napr. pre Rajo, Palmu a Slovakofarmu, ziadny potrimiskar. Wawrik, tebe fotia tie vodovodne baterie na prospekty cim?
OK, sertre na to, ked si mysli pallas, ze kooperativa alebo slov. poistovna su male a krachujuce, tak dalej niet o com. Len by som rad vedel, ci si tie vase fotaky nechate naveky, alebo ich bude dalej vymienat za novsie modely (s kvalitnejsim obrazom).
luf: uz som nechcel, ale ked sa to rozvinulo - Slovnenska poistovna napriklad na Racianskej foti na digi, Allianz vo vsetkych e😜oziturach foti na digi (na film len vtedy, ked je digi pokazeny), atd. Ak sa robi nove pracovisko, vybavuje sa digitalnymi fotakmi a prislusnym softom na triedenia a sortovanie. Ozaj ta nechcem nijako urazat, ale taka je realita, kinofilm je strasne pomaly a vo vacsich mnozstvach sa neda vhodne archivovat (v tom zmysle, aby si hned dokazal vyhladat to, co potrebujes).
luf, a teraz je aky rozdiel medzi slov. poistovnou a allianzom? vsak to uz je jedno a to iste, nie?
2pallas: fotili na film, ale kvoli tomu sme s nimi skoncili, dlho to trvalo, kym sa to dostalo do kompu.
kto bol v sobotu na dychanku tatra leasingu s xsarou vtr?
Jezdí někdo z Vás Picassem HDi? Řeknete mi mi neco o kvalitě podvozku, komfortu jízdy, spotřebě apod. Předem móóó děkuji.
pallas
yyy, nebol si nahodou vcera vecer na recepcii Seatu v Danubiane, teda tej prezentacii novej Ibizy? Ked som vybral Minoltu z vrecka a cvakol som jeden zaber, tak sa na mna jeden clovek zadival - a ked som potom zbadal, ze ma na krku zaveseny presne rovnaky Sony ako mas ty, mal som nutkanie spytat sa ci to nie si nahodou ty. Takze bol alebo nebol? Nosis okuliare?
😄 nebol, nenosim a nezucastnujem sa repcii ... volakedy mi zacala rast kravata ale uz ma to preslo ... ale mozno sa mu ta minolta pacila ... mne sa paci tiez 😄
Zdravím všechny, zvu vás na tuningovej mejdan Tuning párty 2002, konanej 29.6.2002 na letišti v Hradci Králové.Bude tam sprint, slalom, 40 vystavujících firem, exhibice ostrýho 1500 koňovýho dragsteru, koncert revivalu Rammsteinů... Podrobnosti na www.tuningparty.cz
co ty vlastne mas s citroenom? Mam nestastneho kamarata s 2.2HDI ani to sem radsej nebudem pisat. Potrebuje situaciu riesit nie sa s importerom hadat... Mas nejake kontakty?
skkd> ved napis ake problemy...
auto samovolne vypina motor, neda sa nastartovat, vypina sa ESP po nastartovani vsetko ok, pri vypnuti motoru cudne zvuky od vyfukoveho potrubia, ten "akoze night panel" zhasina co sa mu zachce a ako sa mu zachce. Vystrihli mu zlodeji riadiacu jednotku, kable nie su schopny objednat uz 6 tyzdnov (v rakusku objednane a dodacia lehota 3 dni!!!). C5/HDI
skdd, navrhujem dat niekde treff v Bratislave. Ja som teraz v Prahe, ale vo stvrtok a piatok by som mohol. Cez vikend som mimo BA.
uz to riesi nejaky super (myslim to fakt tak ako to hovorim) francuzsky technik. Ale tie debaty okolo toho kym vobec uznali ze s tym nieco je, ktorych som bol sam aj svedkom, to bola hruza. Ak naozaj takto funguje slovensky citroen tak potom hanba. Nedat ani nahradne vozidlo to uz je vrchol, a nejaka zaruka mobility? Snivajte s nami... Dufam, ze to bola vynimka. Teraz je to uz v inej rovine, pracuje sa na tom aj nahradne vozidlo uz je. Mal som celkom dobry dojem z francuzov (aj ked to nie je moja krvna skupina) ale toto mi ho pokazilo.
Samozrejme sa mozme spichnut 😄 uz len kvoli fotakom a celkom rad by som si obzrel VTS 😄 pozeral som parametre a zavana to autom 😁
Samozrejme sa mozme spichnut 😄 uz len kvoli fotakom a celkom rad by som si obzrel VTS 😄 pozeral som parametre a zavana to autom 😁
som blbec 😄 0907 152535, najlepsie sms, mne sa dovolat to je celkom problem... mozem od 10.00 (vstavam) do 06.00 nextday morning, every day 😄 vecer chodim so psom na hradzu
skkd> nielen francuzi su taki *...
ked sa otcovi narazili alfu, tak mal tiez taku tu knizku, ze dostane auto zadara alebo za lacno, neviem presne, ale proste zavolal tam, a povedali mu, ze kedze sa nehoda stala do 20km od jeho bydliska, tak mu nahradne auto nemozu dat...cize ked narazis v blave, co je vsade od domu do 20km, tak akoze nemas pravo na auto (?!)
proste *, ja tymto akymkolvek asistencnym sluzbam uz vobec neverim.
ad citroen - som zabudol napisat, ze ocinovi tiez mali teraz niekedy menit riadiacu jednotku, lebo mu stale blbla aj s tym plavakom. tak som zvedavy co sa zmeni. ked som sa ho pytal na vrzganie, tak povedal, ze to stale vrzga, ale uz ho to nejako nevzrusovalo, tusim uz slabsie pocuje. 😄
ale mna to ajtak sere. pallas, nevies ako je to s tym vrzganim od zadnej napravy? resp ono to nieje vrzgot, ale klepot, velmi jasne je to pocut na kobercoch na krizovatkach
ked sa otcovi narazili alfu, tak mal tiez taku tu knizku, ze dostane auto zadara alebo za lacno, neviem presne, ale proste zavolal tam, a povedali mu, ze kedze sa nehoda stala do 20km od jeho bydliska, tak mu nahradne auto nemozu dat...cize ked narazis v blave, co je vsade od domu do 20km, tak akoze nemas pravo na auto (?!)
proste *, ja tymto akymkolvek asistencnym sluzbam uz vobec neverim.
ad citroen - som zabudol napisat, ze ocinovi tiez mali teraz niekedy menit riadiacu jednotku, lebo mu stale blbla aj s tym plavakom. tak som zvedavy co sa zmeni. ked som sa ho pytal na vrzganie, tak povedal, ze to stale vrzga, ale uz ho to nejako nevzrusovalo, tusim uz slabsie pocuje. 😄
ale mna to ajtak sere. pallas, nevies ako je to s tym vrzganim od zadnej napravy? resp ono to nieje vrzgot, ale klepot, velmi jasne je to pocut na kobercoch na krizovatkach
ja viem ze opel nemas rad 😄 ale sobota poobede, auto neslo nastartovat (riadiaca jednotka siemens (boze ako ich mam rad) nahle stratila obsah pamate!) volame opel assistance a co sa nedeje do servisu dojde clovek a da nam auto 😄 bol som milo prekvapeny 😄 Akurat nas poprosil ze ked ho budeme vracat tak dotankovat do plna (tak aj bolo odovzdane)... ziadne SKK od kilometra 😄 Samozrejme, ze v pondelok doobeda auto uz bolo opravene.
skdd, takze v BA budem az zajtra navecer. Zostavam v Prahe do zajtra, a na spiatocnej ceste sa zastavim na Autotec do Brna. Ozvem sa z BA. Zoberies potom so sebou tu C40? Chcem sa popytat na podrobnosti.
skdd, nebol si na mobile, tak som ti nechal moje cislo na odkazovaci.
ok, cislo mam... c40 nenosim ju stale zo sebou v aute, ked zavolas idem domov a berem ju (cca 10min 😊
ludia, kam idete fotit co idete fotit? kedy? Ja chodim casto (skoro kazdy den) vecer po 18:00 na modelarske letisko do vajnor (ano, dalsia moja uchylka), co vy na to? odradit ma moze len dazd a silny vietor ... dnes som tam skoro iste
ja chodim na hradzu za petrzalku, do toho akoze zakazu a potom okolo hausbotov popri dunaji. Alebo na kolibu na staru rusicku, je tam pekny vyhlad aj ked vedla uz stavaju. Este je pekny vyhlad od parlamentky v noci na slovnaft...
skdd> mne je to fuk, ja som vecer na letisku vo vajnoroch a fotak a pocitac mam zo sebou, ak pridete pridite ak nie nie - nevadi. Fotit myslim bude co, urcite sa tam zide par peknych modelov ... luf> mas zaujem? ak ano, dones zvecseninu A4 a fotak, nech sa nieco naucim ...
kua ked ja som este stale v prahe... neviem kedy sa vyhrabem nas5 do BA. skdd, cislo som dostal SMS-kou a mam ho uz v mobile. Dufam teda ze to je tvoje cislo, lebo si sa nepodpisal - sucet poslednych 6 cislic je 23??
yyyy - kde na letisku? To akoze na osobnom v BA alebo kam to vlastne chodis? A co tam fotis? BTW neslubujem, ze pridem, ale poslem ti mailom moje telef. cislo, posli mi tvoje cez SMS aby som sa ti mohol ozvat. Dnes sa mam este stretnut s ludmi zaoberajucimi sa autohifi, neviem dokedy to potrva a potom budem mat dufam cas.
na letisku vo VAJNOROCH. Cize nie velke ivanske dopravne ale sportove vo Vajnoroch na modelarskej ploche. Da sa tam dostat z cesty co ide cez vajnory rovnobezne so zeleznicou. Dalo by sa na nu dostat cez most od zlatych pieskov pri Nay ale ten je teraz v oprave, tak treba ist obchadzkou ako ze na Metro a na svetelnej krizovatke dolava a v dedine zase do lava. Pri letisku treba ist medzi hangary tam kde je na opacnej strane cervena novostavba firmy RAVEN, alebo ist za zvukom modelarskych motorov. Sedy megan kombi tam bude len jeden, a Cliom tam nikto nechodi.
tak, uz som na slovensku. kde vikendujete, luf - skdd -yyyy?
V sobotu este v BA (ale makam v byte, este stale prerabam) a v nedelu na strednom slovensku, ale snad dnes vecer by sme mohli dat spicha...
no neviem akurat teraz rano doslo k rozhovoru so zenou - tiez sa odbavujeme s bytom, tak neviem ale teoreticky v sobotu vecer - mozno, ale asi by bolo lepsie nechat to na pondelok
ja musim dnes este zbehnut do Ziliny, mozno tam aj prespim. V sobotu navecer som v BA, a celu nedelu takisto. Od pondelka som zase mimo BA.
no ja som v BA (a pokial nebudem tak to zistim 10min predtym ako zmiznem 😄 Staci zavolat... Mozme nedelu everyday, ale radsej vecer (nie je tak teplo) 😊
ale teraz vidim 5y moze v sobotu, tak v sobotu mozem aj ja... 😊
tak sa to vyjasnilo, mozem aj dnes
u mna nastala zmena planu, do ziliny nejdem, takze dnes som a budem v BA. Skdd ma na mna cislo, inac cez mail copy@post.sk
mam dojst na jednostopym ci dvojstopym? xsarou, xantiou, evasionom, focusom ci mondeom? 😄
dobre tak to spravme takto: dnes aj zajtra po 18:00 som na letisku vo vajnoroch na modelarskej drahe; tak sa dohodnite a pridte, ak sa dohodnete niekde inde alebo inokedy tak asi nemozem ...
Hledám spolucestující na letošní 24hodinovku Le Mans. Jedu už tento čtvrtek. Zájemci volejte a smskujte na tel. 0737982446. Karel
Krásné počteníčko o focení ale já jdu za asi 2 týdny pro xsaru break (jsem zatížený na kombi) protože jsem po zjištění ceny fabie+doplňky+přístup dealera od škodovky utek.No a jak tady vidím tak buď je xsara už tak out nebo se vůbec nekazí protože jsem se zatím skoro nic o spolehlivosti kromě pár průserů s elektronikou (což je dneska asi u všech) nenašel.Testy (autohit ,autobild)vypadají taky až moc dobré.Velikost mi vyhovuje,1,6/16 taky Doufám teda že se třeba někdo ozve.
pekoz, Xsara VTS: vcera 80.000 km, absolutne nic az doteraz - akurat olej+filtre po 15 tkm a nove gumy pri 40 tkm. Original tlmice, original vyfuk...
Jak uz jsem tu psal, krome tech malickosti, stale nic, auto slape jako hodinky, i gumy mam jeste original (v zime jezdim na zimakach). Najezd 60.000km. Za mesic uz ale nebude moje. C5 uz ceka v celnim sklade a ja cekam az mi vyprsi terminovany vklad 😒 Od objednavky uplynulo 7 tydnu. Jeste jsem investoval do 16" disku ronal LZ, pneu mi vymeni primo u prodejce, takze moc netratim.
Xsara už je doma a už má asi 1200 takže začínám sbírat první zkušenosti. Předtím jsem měl Formana ........... tak, už jste se posmáli????
Tak pokračuju.Fakt je že nebyl tak úplně obyčejný trošku větší a širší kolečka měl i na motorku nějací koníci přibyli a bylo jich dost a taky trochu u silnice blíže seděl.Byl to takový můj mazlíček.Jinak celkem slušný felicio a hlavně fabiožrout.ticho.... no snad to neslyšel ten 3písmenkový maniak od Piecha z MB. Ale 10 let je už dost a začaly se projevovat různé stařecké choroby.Taky jsem ho moc nešetřil. Je mi po něm trochu smutno - už jenom proto že šlo všechno udělat v pohodě doma. Živí mě průmyslová elektronika tak mě někdy ty chytré krabičky co se dnes všude do aut cpou (protože o nich něco vím) dost serou a hlavně někteří "značkoví odborníci" na ně k tomu.
Taže výkon motoru (1,6/16) mi stačí zvykám si spíš na ten otáčkový režim, navíc je to ještě moc mladé.Myslím, že 1,4 by už ale byla moc slabá (break)vzhledem k té váze.Zatím 7,6 - 8/100 ale jenom město (2 - 3lidi) + klima(podle PP).
Vnitřní prostor - je pro mě vyhovující - nechtěl jsem nic moc většího. Pohoda za volantem - to snad ani nejde (kromě výkonu motoru) vzhledem k předchozímu autu srovnávat.Ty plasty by mohly být měkčí - aspoň někde.Jinak frantíci přitvrdili v sedadlech zdá se mi to dost slušné uvidíme na dovolené. Vůbec jízdní vlastnosti no nevím popřečtení hodně testů jsem z toho měl trochu strach ale nějak se mi ten přetáčivý stav nedaří dosáhnout nevím jaké máte zkušenosti ale podle mě to sedí na těch kolech co teď montují jako přišité (break má ale asi tvrdší pružení což je dobré) vzhledem k předchozímu autu nemám zase zvyk jezdit moc pomalu . Mám pocit že všichni ti "testeři" z časopisů buď jsou trhači asfaltu ale to je přece rodinné autíčko !! anebo jeden od druhého opisuje.Kupodivu mi nejvíc sednul test v Autohitu(Xsara Break - Opel Astra Caravan- taky jsem v něm něco najel)- na ten časopis se tu někde ale dost nadávalo. Docela dobré testy mají třeba Poláci (i stránky o Xsaře). To náhradní kolo mě sere též-komu už ho ukradli?
O kvalitě ozvučení bych se raději nerozpisoval - za chvili začnou dělat z plastu i ty dráty k repro - no ale co byste chtěli za ty prachy (mám akční model Happy - klima a audio v základní ceně tak asi proto)Je zajímavé že třeba ovládání audio je pěkné - z C5.Vůbec je už v té verzi 2002 dost věcí třeba u C3 se automatické rozsvěcení varovných světel uvádí v reklamě no a té Xsaře to je taky a nikde se o tom moc nepíše.Taky houkačka už je na volantu - kam si myslíte že pořád mlátím když jsem měl toho Formana a to jsem se těšil že budu zvyklý.Spínače od oken mi zase úplně sedí měl jsem je i v F.na stejném místě.
Dá se nějak přeprogramovat ten "maličký" pilot aby tlačítko na kufr otevíralo jenom kufr a ne celé auto - te je dost divné.Ještě by mě zajímalo - pallas jednou někdy dávno drtil nějakého Volvo - hádali se třeba o multiplex - sklo nebo železo. Jak je to teď u Xsary? - osobně mám radši to sklo taková indukce nebo statika to je síla o tom bych moh něco povídat.
Koukám - fuj to jsem se zase rozkecal.
jo ještě určitě bych nesrovnával třeba z C5 pokud bych na to měl tak bych ji bral i když zase si myslím že Xsara už má vychytaných dost much jako každé starší auto což je asi taky dobré.
Tak pokračuju.Fakt je že nebyl tak úplně obyčejný trošku větší a širší kolečka měl i na motorku nějací koníci přibyli a bylo jich dost a taky trochu u silnice blíže seděl.Byl to takový můj mazlíček.Jinak celkem slušný felicio a hlavně fabiožrout.ticho.... no snad to neslyšel ten 3písmenkový maniak od Piecha z MB. Ale 10 let je už dost a začaly se projevovat různé stařecké choroby.Taky jsem ho moc nešetřil. Je mi po něm trochu smutno - už jenom proto že šlo všechno udělat v pohodě doma. Živí mě průmyslová elektronika tak mě někdy ty chytré krabičky co se dnes všude do aut cpou (protože o nich něco vím) dost serou a hlavně někteří "značkoví odborníci" na ně k tomu.
Taže výkon motoru (1,6/16) mi stačí zvykám si spíš na ten otáčkový režim, navíc je to ještě moc mladé.Myslím, že 1,4 by už ale byla moc slabá (break)vzhledem k té váze.Zatím 7,6 - 8/100 ale jenom město (2 - 3lidi) + klima(podle PP).
Vnitřní prostor - je pro mě vyhovující - nechtěl jsem nic moc většího. Pohoda za volantem - to snad ani nejde (kromě výkonu motoru) vzhledem k předchozímu autu srovnávat.Ty plasty by mohly být měkčí - aspoň někde.Jinak frantíci přitvrdili v sedadlech zdá se mi to dost slušné uvidíme na dovolené. Vůbec jízdní vlastnosti no nevím popřečtení hodně testů jsem z toho měl trochu strach ale nějak se mi ten přetáčivý stav nedaří dosáhnout nevím jaké máte zkušenosti ale podle mě to sedí na těch kolech co teď montují jako přišité (break má ale asi tvrdší pružení což je dobré) vzhledem k předchozímu autu nemám zase zvyk jezdit moc pomalu . Mám pocit že všichni ti "testeři" z časopisů buď jsou trhači asfaltu ale to je přece rodinné autíčko !! anebo jeden od druhého opisuje.Kupodivu mi nejvíc sednul test v Autohitu(Xsara Break - Opel Astra Caravan- taky jsem v něm něco najel)- na ten časopis se tu někde ale dost nadávalo. Docela dobré testy mají třeba Poláci (i stránky o Xsaře). To náhradní kolo mě sere též-komu už ho ukradli?
O kvalitě ozvučení bych se raději nerozpisoval - za chvili začnou dělat z plastu i ty dráty k repro - no ale co byste chtěli za ty prachy (mám akční model Happy - klima a audio v základní ceně tak asi proto)Je zajímavé že třeba ovládání audio je pěkné - z C5.Vůbec je už v té verzi 2002 dost věcí třeba u C3 se automatické rozsvěcení varovných světel uvádí v reklamě no a té Xsaře to je taky a nikde se o tom moc nepíše.Taky houkačka už je na volantu - kam si myslíte že pořád mlátím když jsem měl toho Formana a to jsem se těšil že budu zvyklý.Spínače od oken mi zase úplně sedí měl jsem je i v F.na stejném místě.
Dá se nějak přeprogramovat ten "maličký" pilot aby tlačítko na kufr otevíralo jenom kufr a ne celé auto - te je dost divné.Ještě by mě zajímalo - pallas jednou někdy dávno drtil nějakého Volvo - hádali se třeba o multiplex - sklo nebo železo. Jak je to teď u Xsary? - osobně mám radši to sklo taková indukce nebo statika to je síla o tom bych moh něco povídat.
Koukám - fuj to jsem se zase rozkecal.
jo ještě určitě bych nesrovnával třeba z C5 pokud bych na to měl tak bych ji bral i když zase si myslím že Xsara už má vychytaných dost much jako každé starší auto což je asi taky dobré.
matuS
tak to vam teda zavidim 😒 aj ja sa chcem stretnut s vami! o mesiac by som mal byt doma, dufam ze sa este stretneme. pallas, a chcem sa povozit v tvojom aute 😄
dufam ze cely cas co som doma budem testovat picasso.
btw www.gerek.sk, nahodil som fotky aut.
obcas je mi smutno ze som tak v * daleko 😞((
dufam ze cely cas co som doma budem testovat picasso.
btw www.gerek.sk, nahodil som fotky aut.
obcas je mi smutno ze som tak v * daleko 😞((
2matus: neazbudni urobit con! Mimochodom, som zistil, ze moj drahy tata jazdi uz pol roka na C5-ke 😃 Som minule videl na krizovatke striebronu C5, ako na mna vyblikuje, reku, Matus sa vratil a chce ma pozvat na obed alebo tak neco, a ono nie, ono to bolo moje tata...
matus, co povozit, aj ti urobim dobru cenu, keby si ho chcel! ja jazdim na sluzobnych, a celkovo je ten nas rodinny autopark akysi prilis rozkosateny... takze podrzim ti ju? Inak na letisku sme tocili jeden motor nad 10.000 otacok - yyyyy ti povie ktory 😄
>sme tocili jeden motor nad 10.000 otacok< presne tak, a pallasovi sa pacil hlavne jeho karbonovy vyfuk 😄
pallas> idem domov len na 5 tyzdnov a potom zasa sem spat...este na jeden rok.
co sa tyka auta - diky za ponuku, nieje to aktualne, ale pochybujem ze by mi ocino kupil auto s 80.000km, pre neho je to tesne pred koncom zivotnosti 😃
co sa tyka auta - diky za ponuku, nieje to aktualne, ale pochybujem ze by mi ocino kupil auto s 80.000km, pre neho je to tesne pred koncom zivotnosti 😃
80.000 před koncem životnosti ? Měl jsem favorit, a ten měl 180.000km. Já najezdil dalších 50.000.Vozil jsem to jednomu člověku, a ten na to koukal, říkal sice, že prý taxikáři najezdí ta 300 tis, ale tohle auto při svých km nějak dobře jede - "je to ňák dobře udělaný", říkal vždycky, když to projel. Tak jsme mu před prodejem trochu upravili počítadlo, na ca 100 tis, i když sám mechanik říkal, že 85 tis. by bylo tak akorát, a vzhledem k mé péči o karosérii se všichni divili, jak dobře to auto vypadá. Auto se prodalo během 2 týdnů, a já ho na podzim, po roce, co už jsem ho neměl, viděl jednou na ulici - vypadal stále dobře. A to už musel mít tak 250 tis. km, škodovka!Chtěl bych vidět stejně jetou Opela Corsu - leda tak se 3 motory....
Teď mám Hondu Legend a v servisu, kam s ní na prohlídky jezdím, mají "nejstarší" auto s 500 tis. km. Prý je furt v pohodě.
Takže to hlavní co chci říct je, že bych se móc divil, kdyby kterákoliv ojetina měla na tacho původní počet km. A to nejen u nás, na Východě. Západ je na tom stejně...
Teď mám Hondu Legend a v servisu, kam s ní na prohlídky jezdím, mají "nejstarší" auto s 500 tis. km. Prý je furt v pohodě.
Takže to hlavní co chci říct je, že bych se móc divil, kdyby kterákoliv ojetina měla na tacho původní počet km. A to nejen u nás, na Východě. Západ je na tom stejně...
Schumpeter, ta VTS ma skutocne 80 tkm. Bola kupovana nova a dostalo sa jej vsetkej starostlivosti a este aj nieco naviac (olej po 10tkm).
Jeste se s tim pretacenim tachometru chlub... Pekna prasarna. Mas zapotrebi se takhle snizovat? Jak se Ti to libi v opacne pozici jako kupujicimu? BTW prodaval jsem nekolik aut a u zadneho tacho nepretacel.
Schumpeter> nie kazdy je ochotny jazdit v aute nad 100 000km. To nie je o tom co to auto vydrzi alebo nie - proste stary kus je stary kus - ja som auto nad 100 000 este nemal ... mozno az pojdem do penzie a budem s tym chodit do obchodu na nakupy ... 😄
yyyyy, to nie je o ochote, ale o peniazoch. Myslis ze mladi borci s nagelovanymi vlasmi a trickom do V, co prehanaju po Blave cierne 5-kove bavoraky r.v. cca 1988-1989 so znackami DS, NZ, KN ci GA by si nekupili radsej novu 5ku, alebo rovno 7ku alebo ferrari? No a kto vidi na prvy pohlad, ze ma auto za sebou pol milona km a tri totalky? Za 150-180 tisic kupis bud zachovalu feliciu, alebo vycackanu 12 rocnu BMW 5-ku. V com by si bol vacsi frajer? BTW, mne sa najviac paci auto cierne ako noc, elektrony za 10 kazdy, ale na opravu ci vymenu klimy uz nezvysilo - takych borcov poznas podla flaku na zadku (kozene sedacky) a lavu ruku maju opalenu + pravu bledu 😄
pallas> ako ftip dobre, nastastie sa s takymi nestretavam a ani nechcem. Pokial mam auto na to na co ho mam, nepojdem nad 100 000. Pokial mam auto na to na co ho ma synovec, tak ma nebude trapit ze to ma 200 000 za sebou a bol by sprosty keby si kupil nieco lepsie co ma len amortizaciu vecsiu ako su jeho prijmy. Potialto to nie je uchylka, ale mas pravdu ze ta opalena lava ruka co si pisal uchylka je 😄 ... ale mozno sa proste inak nechytaju no ... tak co - je to ich volba, nie rana osudu ... navyse nemusia chodit do sauny - a setria 2x 😃) - keby jazdili na tom favorite, ten by aspon lahsie vyvetrali - nie?
ja mam lavu viac opalenu ako pravu 😄 a nemam bmw 5 '89 a dokonca si pustam aj klimu 😊
skdd, ty mas zasa zlenivenu lavu nohu 😄 lebo ju v aute vobec nepouzivas 😄
pallas> skdd musi mat ovorene okno aby sa lavou rukou zaprel do stlpika lebo lavu nohu uz ma uz definitivne prirastenu ku koberceku ... no a inak by sedel nakrivo 😃)
ad corsa a xyz km... spytaj sa v pepsi cole kolko maju ich corsy alebo comba 😄 jedno rekordne ma 800tisic km 😄 (1.4 8v) urcite prvy motor 😊
na skdd.szm.sk mas ten mesiac co sme rozoberali na letisku... je tam aj nejaky pohlad na slniecko 😊
skdd> nechodil si ty do ludovej skoly umenia? 😄 ... v kazdom pripade pekne ... tu je moja verzia robena v tme s digitalnym zoomom, takze trosku ujete ... ale ked som to skusal len optikou, a pokusal sa dostat z toho co sa da na PCcku, nedospel som k nicomu lepsiemu (je tam len vystrih, nech netahas megabajt tmy) ... [odkaz] orsia/moon.jpg
pekny obrazok... mam nieco fotene z balkona v noci ale je to cele roztrasene... predsa len som robil dlhsie casy + noise reduction... pohladam... dam na web 😊
tiez som to fotil z ruky - na to nepotrebujes dlhe casy - osvetlena cast je taka svetelna ako mas na zemi cez den - ziadny problem - ISO 100 + F3,2 + 1/250 - cvak a mas
ten mesiac je dost dobry... ale je moc rozmazany. neskusis to este raz zo stativom?
viem, ze stacia kratke casy ale preco nevyuzit redukciu sumu u olympusu ked tam je 😄 a dostanes pekne prekreslene fotky obloha s nocnymi mrakmi... akurat este musim laborovat s casom aby som nasiel vhodny pomer medzi sumom a "zaberom".
matuS
nahodil som na web to najlepsie co mam. urobil som tie fotky najlepsie ako som vedel, kazdu min 5x, babral som sa s tym hodiny (spojit 3 obrazky dohromady - schvalne skuste najst miesta kde su spojene)
ale stale niesom moc spokojny, ocakam kritiku, chcem to este vylepsit.
luf, ja som svoje nocne fotky ukazal, teraz ukaz ty svoje.
ale stale niesom moc spokojny, ocakam kritiku, chcem to este vylepsit.
luf, ja som svoje nocne fotky ukazal, teraz ukaz ty svoje.
matuS
luf> kukni na toto [odkaz] fotaky/02/fuji602/ fuji602.html
5y> tie obrazky domov su super. tesim sa na ten fotak. skoda ze neni taky maly, ako dsc-p1, hned by som ho s ocinom vymenil 😊)
5y> tie obrazky domov su super. tesim sa na ten fotak. skoda ze neni taky maly, ako dsc-p1, hned by som ho s ocinom vymenil 😊)
Fjan vecicka, najma ta jeho cena. Ale mam jednu vyhradu (nie k fotaku ale k autorovi) - napisal, ze je to "digitalna zrkadlovka". Nech ho teda rozoberie a najde to zrkadlo. Zrkadlovky nemaju EVF, neni ho treba, aj matnica na Zenite je na tom lepsie ako najlepsie EVF. A podla takehoto patlala si ma clovek vybrat fotak? Najlepsim zdrojom info stale zostava www.dpreview.com.
Koli vam idem zajra vecer do Viedne a nafotim nejake nocne zabery. Ale budu to scany z hotovych fotiek 10x15, takze kvalita nic moc.
Koli vam idem zajra vecer do Viedne a nafotim nejake nocne zabery. Ale budu to scany z hotovych fotiek 10x15, takze kvalita nic moc.
odkedy som mal ricoha co EVF vobec nemal, naucil som sa pouzivat iba displej vzadu, ale to je o inom, chcel som k tym zrkadlovkam povedat len tolko, ze slak by ma trafil keby som sa musel do fotaka kukat len v osi objektivu ... dobry fotak ti pri ostreni musi vediet ukazat v EVF alebo displeji detail tak dobre, aby si vedel zaostrit - ale ja osobne volim fotak co vie dobre ostrit sam - a to som uz fotil automatikou v noci aj cez plot - no problem ... aj tak najlepse fotky som v zivote robil flexaretom ... luf povazujes flexaret dufam za zrkadlovku nie? zenitom som sa nechal ukecat len kvoli spickovemu objektivu secko ostatne bol srot
Flexareta je dvojoka zrkadlovka, ak ma pamat neklame. Uz som ju dlho nemal v ruke, ale tusim ze ano. Vyklopny zadny displej je super vec, ked chces fotit napriklad nad hlavou (to ale tebe nemusim vysvetlovat 😄 ), ale opticky hladacik je dolezitejsia vecicka. Neviem si predstavit, ako sa da kontrolovat hlbka ostrosti (DOF) na EVF so 180 tis bodmi. Ostrenie je vec elektroniky a spolieham sa na nu aj ja, ale DOF je nieco uplne ine, bez optickeho hladacika asi nerealizovatelne. Profi digitaly maju vsetky opticky hladacik a su jendooke, asi vedia preco to tak robia.
nafotim nejake nocne zabery. Ale budu to scany z hotovych fotiek 10x15, takze kvalita nic moc
nechapem, aku to ma suvislost...nevyhovaraj sa uz dopredu.
nechapem, aku to ma suvislost...nevyhovaraj sa uz dopredu.
Nevyhovaram sa, papier ma e😜ozicnu pruznost 6-7EV, plosny skener ma asi 5EV a tak tie fotky budu sedivky bez peknych svetiel ale aj bez sytej ciernej. Skan negativu by bol lepsi, ten ma pruznost asi 10EV a to je paradicka. Vase fotaky maju pruznost asi 5-7EV, takze kvalita skenov bude nizsia, na nejaky zraz ale urcite donesiem niektore z tych fotiek na papieri na porovnanie.
luf> ked nic ine tak mikrosoft foto editor 😃)
Co tym myslis? Ked nieco v skene neni, uz to ziadnymi korekciami nevytiahnes. Ak sa skeneru zda tmavomodra uplne cierna a zlte svetlo uplne biele, nijako ho nepresvedcis, ze to tak nieje. Resp. filmovy skener presvedcis, plosny nie.
no pockat, povodne si to pisal naopak nie? aspon ja som tam videl nieco o sedivkach a nedostatku ciernej ???
Sedivka som myslel tym, ze to nebude mat kresbu vo svetlach a v tmavych castiach. Keby si to iste fotil digitalom, tak sa ti svetla tak nerozplyvaju a napr. obloha by mala aj nejaky farebny prechod. Negativ tie data bude mat, ale nie moje skeny 😒
uuuuuz mi zacalo prsat za golier, ale stihol som to ... na konci stranky [odkaz] orsia/ sony707/ su dva obrazky z balkona ako zrovna vyliezol mesiac ... par dni to vyzera ze sa nebo fotit nebude ... 😒
Nazdar chlapi potreboval bych poradit: Chci si koupit digi foták, ale nevim jakej. Co treba c-700 Ultra Zoom? Nabídku mam za 15 500 bez DPH. Je to dobrej foták nebo mam vzít treba c-4020? Co myslite vy? Moc se v tom nevznám. Díky moc jo a ještě co si mám k němu dokoupit? Děkuju
nic proti zaberom... ale v panorame by sa mi to pacilo viac, cvakni to viackrat s posunom a zlozime panoramu, urcite to bude vyzerat dobre 😊
hmm ... to bola cela panorama co vidim z balkona ... a na slavin sa mi v noci ist nechce ...
tak sorry kluci
Stavros> no ... trochu vyignorovany, ale vies, ked si pozries v akom jazyku sa bavime a pozries co robi kurz vasej koruny a kurz nasej koruny, tak sa nemozes divit ze k tomu nema kto co povedat ... 😒 ale skus kuknut na digineff tam najdes dost informacii, ja osobne som po svojom poslednom fotaku Sony positive, a bral by som len nieco Sony s Karl Zeiss objektivom - myslim ze maju nejaku lacnu mydlovu skatulku co na nu bezala aj v telke reklama s tou kockou co fotila cestu k nej domov - asi by som sa v tej cenovej relacii na to nechal celkom ukecat ... ak ked ten Pallasov napad s tym periskopom Dimage-x tiez nie je od veci - ale vravim, ak ti ide o prachy tak v tom ti neporadime 😒
to stavros: c700 nebrat. ked tak, tak novy c720, ten ma vychytane muchy svojho predchodcu /alebo aspon vacsinu z nich urcite.
Trvalo to dlho, ale nakoniec som to predsalen dokopal do verzie, ktoru mozete vidiet na lufik.tripod.com/foto. Ako budem postupne skanovat dalsie a upravovat ich v PS, budem ich tam pridavat. BTW ked bude dalsi zraz fotografov, niektoru z nich vam donesiem vo velkosti A4 a zvysne 10x15 (a pre istotu aj negativy, aby ste nepovedali, ze som nafotil 200 zaberov a to najlepsie z nich ukazal, pripadne ze su to fotky stiahnute z Inetu 😄 )
Tak vazeni, sorry, ze skacu do vasi debaty o digitakach, ale dnes jsem se byl podivat na tu svoji kocicku, ktera na me ceka v Chomutove. Chudak, musi to jeste 4 tydny vydrzet a ja taky. Kdyz uz jsem tam byl a cely auto prolejzal a okukoval, tak jsem se pana vedouciho zeptal na problemy c-petek. Miril jsem na tu zadni napravu resp. jeji bouchani, coz je asi nejvic proflaknutej problem (aspon podle ohlasu, co jsem nasel na internetu). Takze problem se tykal prvnich serii a spocival v duneni zadni napravy, ktera je duta a tudiz pusobila jako "basova tuba". Pozdeji to pry bylo konstrukcne upraveno. U problemovych vozu to pry resili vystrikanim polyuretanovou penou a zatkami. Neslo tedy o mechanickou zavadu, ale o zvukovou rezonanci zpusobenou prevazne nekvalitnimi silnicemi. Tomu se da docela verit, mam podobne zkusenosti s horskym kolem, kde se po ramu taky vsechno nese a zesiluje a najit nekdy puvodce nejakyho klepani nebo cvakani je fakt problem. kolikrat je lepsi se s tim smirit. U nove c5 to snad nebude potreba. No jinak z prodejce v Chomutove mam maximalne dobry pocit a muzu jej kazdymu doporucit. Po zkusenostech s pristupem prazskych prodejcu, je to nebe a dudy. Rozhodne se vyplati dojet si pro auto tech 100km. No a to ani nemluvim o financni strance veci.
matuS
yyyy-prosimta urob mi radost a chod si kupit tu novu primeru. vyser sa na francuzov. ta primera je bohovska...
MatuS>kupil by som ju ale osieraju ... v prvom rade ma nasrali ze ICC a CVT davaju iba k 2.0 benzinu (nechcem, vela zerie), druhou vecou je ze fsade v reklamnych materialoch pisu ze je v tom standardne navigacia, ale v cenniku zistis ze to nie je pravda, tretia vec je, ze maju "sikmooku" politiku vybavy - proste ze tato vybava je pokope a tak si to treba zobrat, ziadne kombinacie ... ja by som si naskladal nieco ine ... proste nevyberies si - zlaty renolt, keby mala laguna kombik, tak sa uz v nom vozim ... este pockam na mazdu 6 a urobim definitivne rozhodnutie ... zatial to stale vyzera na C5 2.2HDI ale stale vazne uvazujem nad Xsarou HDI 110k - len Pallas mi furt vravi ze je to blbost ... ja viem ze je to o inom, ale je to v rovnakej vybave o 250 000 lacnejsie a s meganom chodim dost casto do servisu s roznymi oplieskancami z parkoviska - kazdy stoji 10 000 a to sa odraza na mojej penazenke vdaka spoluucasti - vdaka tomu ze nasi vodici sa k danej veci nepriznaju - on ma havarijnu poistku a nic ho to nestoji len vyplnit jeden papier, ale preco by sa k tomu priznal ked nemusi, ze? ... 😒
yyyyy, ja tvrdim ze rozdiel v pocite z jazdy v C5 a v Xsare stoji za tych 250.000 Sk. Xsara nie je nove auto (facelift prilis nepomohol, v interieri skor uskodil), je to skor taky bezny spotrebny model, naviac pomaly vybehovy - to uz by som radsej isiel do P307 SW. Oproti tomu C5 Break je lod, korab, v ktorom spravis 1000 km a ani o tom nevies (napr. chrbtica), je to uplne o inom. Podvozok C5ky, co sa tyka komfortu, sa napriklad v Mercedese snazia napodobit skrabanim sa za uchom (kooopec elektroniky), za niekolkonasobnu cenu.
pallas> je to jasnacka, len ja to vidim z trochu inej strany - ten vek xsary by som bral skorej ako vyhodu ak vidim problemy nevych francuzskych aut - od C5 po 307 (teda aspon co tu tak citam). 307 SW mi celkom nevyhovuje ako by mi nevyhovoval Scenic - je to zbytocne vysoke a je to na ukor dynamickych parametrov - staci si pozriet ten samy motor u Megana kombi a u 307SW - je to rozdiel triedy. Osobne by mi skutocne vyhovovovala ta Laguna - je nizka co jej dava dynamiku - jediny problem ktory s nou mam je velkost jej kufra - nechapem preco auto vyssej kategorie ma mensi kufor ako jeho mensi bratricek - viem ze je to dan za vinute pruziny, ale torzne tyce megana mi fakt vyhovuju dostatocne ... megan mi nevuhovuje vybavou je to prilis "lacne" navyse neexistuje tempomat (tu mi vyhovuje ozaj ta primera s inteligentnym tempomatom - ale len pri verzii 2.0 s CVT) takze zatial som na tej C5 - no a tych 250 000 by bolo pekne usetrit - jazdim na tom 100% casu sam, no a tych 250 by slo minut ozaj inak ... 😄
2pallas: v Mercedese, na rozdiel od C5-ky, vies, co ti robia kolesa.
Inak, ten bonmot je ozaj dobry - ze sa MB snazi dohnat C5... 😃
Inak, ten bonmot je ozaj dobry - ze sa MB snazi dohnat C5... 😃
wawrik, nechapem co si mal na mysli? V C5ke nevies co ti robia kolesa? A s tym MB: to bola skor poznamka o tom, ze niekedy je genialne jednoduche a lacne riesenie ucinnejsie a spolahlivejsie, nez drahe a komplikovane.
Pallas: hej, uz som to raz popisoval. Proste nevies, ci sa ti kolesa smykaju, presmykuju alebo drzia. Ako vodic nevies, co ti auto prave robi a necitis ho v riadeni, co povazujem za zasadnu chybu. To je asi moja najvacsia vyhrada k C5.
K tomu MB - ale bonmot to bol aj tak pekny...
K tomu MB - ale bonmot to bol aj tak pekny...
wawrik tak skopirujem sem tu vetu na ktoru si reagoval: "Podvozok C5ky, co sa tyka komfortu, sa napriklad v Mercedese snazia napodobit skrabanim sa za uchom (kooopec elektroniky), za niekolkonasobnu cenu." Je tam nieco, s cim nesuhlasis?
2pallas: teraz neviem, ci si to skopcil kvoli tomu bonmotu alebo kvoli podvozku 😄 Mne proste pripada absurdne, ze by sa v Mercedese snazili kopirovat podvozok C5-ky, preto povazujem ten bonmot za zabavny. Nic vic, nic min.
Pred zhruba piatimi rokmi som isiel asi 500 km v MB E320 4-matic, odvtedy to auto povazujem za etalon pre podvozky luxusnych aut. Je mi jedno, ze ine auto ma lepsiu trakciu, druhe je neutralnejsie a tretie ma lepsie odhlucnene napravy - jednoducho to povazujem za velmi dobre vyvazeny suhrn vlastnosti. Kolesa si v riadeni citil, ale aj tak ta to neunavovalo, auto reagovalo napriek velkej vahe na otocenie volantu bez zhupnutia a presne atd. To je nadlho. Nepopieram komfort C5-ky, ale ozaj ma k dokonalosti (k vyvazeniu vlastnosti) daleko. Aspon pre mna.
Pred zhruba piatimi rokmi som isiel asi 500 km v MB E320 4-matic, odvtedy to auto povazujem za etalon pre podvozky luxusnych aut. Je mi jedno, ze ine auto ma lepsiu trakciu, druhe je neutralnejsie a tretie ma lepsie odhlucnene napravy - jednoducho to povazujem za velmi dobre vyvazeny suhrn vlastnosti. Kolesa si v riadeni citil, ale aj tak ta to neunavovalo, auto reagovalo napriek velkej vahe na otocenie volantu bez zhupnutia a presne atd. To je nadlho. Nepopieram komfort C5-ky, ale ozaj ma k dokonalosti (k vyvazeniu vlastnosti) daleko. Aspon pre mna.
wawrik: k tomu zabavnemu bonmotu dalsi citat: "Doch das wichtigste ist die Hydropneumatische Federung ähnlich wie bei den großen Citroen sorgt dieses technische Gimmick für optimalen Federungskomfort." - uryvok z testu noveho S-ka.
pallas: este raz - fakt myslis, ze MB musi v comkolvek dohanat Citroen? Ale OK, nechajme to uz tak...
wawrik: ja sa predsa netvarim, ze najprv Citroen a potom daleko za nim Mercedes. Princip hydropneumatickeho odpruzenia je ale doteraz neprekonany, a dost mozne ze aj neprekonatelny (mozno raz niektora znacka vymysli nieco na principe linearneho elektromotora, ktovie). No a najdalej vo vyvoji a vyrobe hydropneumatickeho podvozku su prave u Citroena. OK, Subaru je dalej v 4x4, Honda v casovani ventilov - ale bavime sa o komforte. Ziadne auto s konvencnymi tlmicmi jednoducho neodfiltruje priecne nerovnosti vozovky tak, ako auto "posadene" na vankusi plyn/kvapalina. No a to si urcite uvedomili aj v Mercedese, inac by nedavali do S klasse hydropneumaticke tlmice (aj ked to nie je plnohodnotna hydropneumatika, kazdy tlmic ma nezavisly okruh, a navzajom "doladovane" su elektronicky. BTW, spocitaj kolko technickych noviniek priniesol trebars Citroen DS - a kolko z nich teraz pouziva v seriovej vyrobe napriklad aj Mercedes (nepouziva snad Mercedes kotucove brzdy??). Naopak, Citroen tiez kupil licencie na technologie, v ktorych bol pozadu - napr. motory HPI su podla Mitsubishi GDI.
wawrik, jeden priklad z nedavnej minulosti- tzv. aktivny podvozok. Mal ho prvy Citroen? Mal. Ma ho teraz Mercedes? Ma. " Activa, the active anti-roll system
Presented at the 1990 Paris Motor Show, the roll control system was developed for the Activa II working prototype, a luxurious, top-of-the-range coupe convertible.
Fitted on the Xantia Activa in 1995, the Activa system brought substantial improvements in roadholding, safety and driving pleasure. The active roll control system stops the car leaning into bends. A clever combination of electronics and hydraulics, the idea was first devised for the DS in 1958 by Paul Mages, the father of hydraulics at Citroën.
The Activa suspension system comprises two cylinders, one on the left and the other on the rear right-hand side, supplied by the high-pressure source and controlled by an electronic unit receiving information on: vehicle speed, steering angle and steering wheel rotation speed. The cylinders act simultaneously by push or pull for right-hand or left-hand bends and allow the car to take the corner on the level.
"
Presented at the 1990 Paris Motor Show, the roll control system was developed for the Activa II working prototype, a luxurious, top-of-the-range coupe convertible.
Fitted on the Xantia Activa in 1995, the Activa system brought substantial improvements in roadholding, safety and driving pleasure. The active roll control system stops the car leaning into bends. A clever combination of electronics and hydraulics, the idea was first devised for the DS in 1958 by Paul Mages, the father of hydraulics at Citroën.
The Activa suspension system comprises two cylinders, one on the left and the other on the rear right-hand side, supplied by the high-pressure source and controlled by an electronic unit receiving information on: vehicle speed, steering angle and steering wheel rotation speed. The cylinders act simultaneously by push or pull for right-hand or left-hand bends and allow the car to take the corner on the level.
"
a este jeden prikla😜 ked doslo na trh Berlingo, vsetci konkurenti sa buchali po cele, ze ich to nenapadlo skor. Pozri sa na to dnes: Fiat Doblo, Opel Combo, Mercedes Vaneo, ...
2pallas: konecne sa niekam posuvame 😄 Ja samozrejme prvenstva nikomu neberiem, od toho som daleko. Na druhej strane si nemyslim, ze podvozok Citroenu je lepsi, ako nieco ine - filtracia nerovnosti nie je jeho jedinou funkciou. Rypava otazka - u Citroenu si robil - aku ma zivotnost ICH hydropneumaticky rozvod? Narazam na odporucanu vymenu celej hydrauliky po siedmich rokoch, co bola na XM-kach, je to teraz inak? Kamoskine XM-ko, na ktorom som odjazdil tak 20 000 km a ktore som velmi lubil, zhorelo vdaka vade na hudraulike. XMko Matusovho fotra zhorelo tiez (aj ked neviem, kvoli comu). Dalsie dve som videl popri dialniciach atd. V com bola chyba?
Komfort Citroenov je fasa, ale ozaj sa to neda oddelit od ostatnych vlastnosti podvozka - kontakt s vozovkou, spatna vazba atd. Mimochodom, isiel si na pneumatike od Subaru? Asi by si bol prekvapeny, a to tak, ze velmi... A ked mi budes potom tvrdit, ze ta C5-ka sedi lepsie, budem ta mat za fanatika. No, nie ze by som ta nemal 😃
Apropo, do rubriky o Volvach kedysi pisal nejaky VOSA, ktory furt vypisoval, v com je Volvo prve - pasy, vyztuze atd. az po stierace. Mne to potom dost casto pripadalo, ako keby ziadne ine auto pasy alebo stierace nemali alebo keby nefungovali. Nechceme tam skoncit, ze nie? 😃) Mali by sme konecne zrobit nejaku stretavku. Matus, kedy to dojdes a bude con? Nespojime to? Aj s Lubom by som pokecal, rozmlatime nejaku tu C5-ku, mozno uz bude WRX (tu samozrejme nerozmlatime, ale na sedadlo spolujazdca si sadnut na chvilu mozes), poohovarame vsetky fotaky okrem nasich... No co?
Komfort Citroenov je fasa, ale ozaj sa to neda oddelit od ostatnych vlastnosti podvozka - kontakt s vozovkou, spatna vazba atd. Mimochodom, isiel si na pneumatike od Subaru? Asi by si bol prekvapeny, a to tak, ze velmi... A ked mi budes potom tvrdit, ze ta C5-ka sedi lepsie, budem ta mat za fanatika. No, nie ze by som ta nemal 😃
Apropo, do rubriky o Volvach kedysi pisal nejaky VOSA, ktory furt vypisoval, v com je Volvo prve - pasy, vyztuze atd. az po stierace. Mne to potom dost casto pripadalo, ako keby ziadne ine auto pasy alebo stierace nemali alebo keby nefungovali. Nechceme tam skoncit, ze nie? 😃) Mali by sme konecne zrobit nejaku stretavku. Matus, kedy to dojdes a bude con? Nespojime to? Aj s Lubom by som pokecal, rozmlatime nejaku tu C5-ku, mozno uz bude WRX (tu samozrejme nerozmlatime, ale na sedadlo spolujazdca si sadnut na chvilu mozes), poohovarame vsetky fotaky okrem nasich... No co?
wawrik, ok. Tak argumenty.
Podvozok Citroenu je lepsi ako nieco ine - urcite by sa naslo auto, od ktoreho ma C5 lepsi podvozok. Resp. inak: najdi mi auto v cene pod milion, v ktorom sa odvezies pohodlnejsie na dovolenku trebars do Pariza a spat. Vo WRX-e? Tu predvadzaciu 555 som na importerskom dni poprehanal tak, ze som si skoro jazyk odhryzol. Facit: adrenalin 99%, priestor pre posadku cca 40% (ok, 50%, sedacky vpredu su dost dobre), hospodarnost a komfort takych 20%. Naviac by som sa na tom urcite niekde zabil, a aj tak mi chyba zvysnych 1,8 milona, ci kolko to za to chcu. BTW - bezramove okna, ktore pouziva Subaru, su takisto vynalezom Citroenu.
Zivotnost hydrauliky: kolko vydrzia klasicke tlmice akolko hydraulicke gule? Kolko stoja klasicke tlmice a kolko hydraulicke gule? Zaruky na podvozok C5 v SK neviem z hlavy, ale pozriem sa ked bude cas (A system of innovative design, Hydractive 3 requires no maintenance for the first five years or 200,000 km - to maju v tlacovej sprave).
Poziar vdaka hydraulike: nerozumiem. LHM, ktorou je plneny system, nie je velmi horlavy. Prosim vysvetlit. Naviac otazka: kolko km malo natocenych to XM co mala kamoska? Kolko to matusove? Boli kupovane nove v SK, alebo za par supov dovlecene zvonku? Poziarom u individualnych dovozov sa vobec necudujem, sam dobre vies ako taki dovozcovia auta opravuju. Hlavne nech zakaznik zajde 5 km od jeho dvora, a potom uz ziadne reklamacie neprijimaju.
Kontakt s vozovkou, spatna vazba: povoz sa na tej mojej Xsare VTS trebars po Prahe, od Vltavy na Hradcany - a budes citit aj tie dlazobne kocky, ktore tam ani nie su. C5 je plavna lod.
Nediskutujeme co lepsie SEDI ale v com je vacsi komfort. Neverim ze to Subaru prekona Hydroactiv 3 - este v roku 1995 s Xantiou robili testy, a ta Xantia Activa znasala vacsie priecne zrychlenie ako Carrera 911, a to na gumach sirky 205, kym na Carrere boli neviem ake.
Fanatik Citroenu: asi sme sa dlho nevideli, zastupujem teraz inu znacku. Na hydropneumatiku ale nedam dopustit, aj ked tie "nase" auta ju nemaju.
Patenty a vynalezy: ty si sa pytal, ze ci snad nechcem tvrdit, ze Mercedes ma v niecom dobiehat Citroen - ja tvrdim ze ano. Co taka multiplexaz, alebo Dynalto? Plati to samozrejme aj naopak (napr. velkoobjemove naftaky, ktore PSA doteraz nema).
Stretavku: som za. Nemusime ani cakat na Matusa, dajme trebars v pondelok obed v tom bistre blizko mna, co ty na to?
Podvozok Citroenu je lepsi ako nieco ine - urcite by sa naslo auto, od ktoreho ma C5 lepsi podvozok. Resp. inak: najdi mi auto v cene pod milion, v ktorom sa odvezies pohodlnejsie na dovolenku trebars do Pariza a spat. Vo WRX-e? Tu predvadzaciu 555 som na importerskom dni poprehanal tak, ze som si skoro jazyk odhryzol. Facit: adrenalin 99%, priestor pre posadku cca 40% (ok, 50%, sedacky vpredu su dost dobre), hospodarnost a komfort takych 20%. Naviac by som sa na tom urcite niekde zabil, a aj tak mi chyba zvysnych 1,8 milona, ci kolko to za to chcu. BTW - bezramove okna, ktore pouziva Subaru, su takisto vynalezom Citroenu.
Zivotnost hydrauliky: kolko vydrzia klasicke tlmice akolko hydraulicke gule? Kolko stoja klasicke tlmice a kolko hydraulicke gule? Zaruky na podvozok C5 v SK neviem z hlavy, ale pozriem sa ked bude cas (A system of innovative design, Hydractive 3 requires no maintenance for the first five years or 200,000 km - to maju v tlacovej sprave).
Poziar vdaka hydraulike: nerozumiem. LHM, ktorou je plneny system, nie je velmi horlavy. Prosim vysvetlit. Naviac otazka: kolko km malo natocenych to XM co mala kamoska? Kolko to matusove? Boli kupovane nove v SK, alebo za par supov dovlecene zvonku? Poziarom u individualnych dovozov sa vobec necudujem, sam dobre vies ako taki dovozcovia auta opravuju. Hlavne nech zakaznik zajde 5 km od jeho dvora, a potom uz ziadne reklamacie neprijimaju.
Kontakt s vozovkou, spatna vazba: povoz sa na tej mojej Xsare VTS trebars po Prahe, od Vltavy na Hradcany - a budes citit aj tie dlazobne kocky, ktore tam ani nie su. C5 je plavna lod.
Nediskutujeme co lepsie SEDI ale v com je vacsi komfort. Neverim ze to Subaru prekona Hydroactiv 3 - este v roku 1995 s Xantiou robili testy, a ta Xantia Activa znasala vacsie priecne zrychlenie ako Carrera 911, a to na gumach sirky 205, kym na Carrere boli neviem ake.
Fanatik Citroenu: asi sme sa dlho nevideli, zastupujem teraz inu znacku. Na hydropneumatiku ale nedam dopustit, aj ked tie "nase" auta ju nemaju.
Patenty a vynalezy: ty si sa pytal, ze ci snad nechcem tvrdit, ze Mercedes ma v niecom dobiehat Citroen - ja tvrdim ze ano. Co taka multiplexaz, alebo Dynalto? Plati to samozrejme aj naopak (napr. velkoobjemove naftaky, ktore PSA doteraz nema).
Stretavku: som za. Nemusime ani cakat na Matusa, dajme trebars v pondelok obed v tom bistre blizko mna, co ty na to?
2pallas: pekne 😄 mimochodom, kedy bola predvadzacka WRX? Nejako som ju zaspal... Mimochodom, WRX stoji 1,4M, tych 1,8M je za STi.
K tomu zhorenemu kitroenu - bolo kupovane ako nove, ale v Nemecku, malo najazdene okolo 130k km, vek okolo tych siedmich rokov, neviem presne. Povod poziaru na hydraulike zistili nemecky vysetrovatel, poziarnik a dovozca (kto z nich mal aky podiel na vysetrovani, to neviem).
Mari sa mi nieco o cerpadle HP pruzenia, ale to teraz strielam odboku. Nic som blizsie neskumal, proste pre mna bol podstatny vysledok a viac som sa tym ozaj nezaoberal. V podstate mi to utkvelo v pamati len preto, ze poistovna nechcela zaplatit poistku, lebo neboli splnene podmienky udrzby uvedene v manuale (vymena hydrauliky) alebo nieco okolo toho, a kamaratka bola vtedy z toho dost vystresovana.K tomu priecnemu zrychleniu - nepamatas, kolko to bolo?
Aby to nebolo dlhe - k tomu bonmotu, aby som ti to osvetlil, pretoze sa debata posuva inde. Tvoja veta (nebudem ju kopirovat) vzbudzovala dojem, ze konstrukteri od MB s otvorenou hubou stali pred C5 a rozmyslali, ako dosiahnut komfort C5-ky, a jedine, co ich napadlo, boli blackboxy, ktore strkali, kam sa dalo. Mimochodom, ktore elektronicke serepeticky trebars v ecku suvisia s komfortom podvozku?
Obed v bistre nedame, robim kazdy den vcetne nedele do osmej-deviatej, a v sobotu by som rad aspon videl decka 😃 Ale ked tu bude Matus a zlezie sa nas viacej, ten cas si samozrejme urobim.
K tomu zhorenemu kitroenu - bolo kupovane ako nove, ale v Nemecku, malo najazdene okolo 130k km, vek okolo tych siedmich rokov, neviem presne. Povod poziaru na hydraulike zistili nemecky vysetrovatel, poziarnik a dovozca (kto z nich mal aky podiel na vysetrovani, to neviem).
Mari sa mi nieco o cerpadle HP pruzenia, ale to teraz strielam odboku. Nic som blizsie neskumal, proste pre mna bol podstatny vysledok a viac som sa tym ozaj nezaoberal. V podstate mi to utkvelo v pamati len preto, ze poistovna nechcela zaplatit poistku, lebo neboli splnene podmienky udrzby uvedene v manuale (vymena hydrauliky) alebo nieco okolo toho, a kamaratka bola vtedy z toho dost vystresovana.K tomu priecnemu zrychleniu - nepamatas, kolko to bolo?
Aby to nebolo dlhe - k tomu bonmotu, aby som ti to osvetlil, pretoze sa debata posuva inde. Tvoja veta (nebudem ju kopirovat) vzbudzovala dojem, ze konstrukteri od MB s otvorenou hubou stali pred C5 a rozmyslali, ako dosiahnut komfort C5-ky, a jedine, co ich napadlo, boli blackboxy, ktore strkali, kam sa dalo. Mimochodom, ktore elektronicke serepeticky trebars v ecku suvisia s komfortom podvozku?
Obed v bistre nedame, robim kazdy den vcetne nedele do osmej-deviatej, a v sobotu by som rad aspon videl decka 😃 Ale ked tu bude Matus a zlezie sa nas viacej, ten cas si samozrejme urobim.
Caute, vcera priatelka dostala novu C3-ku. Kde by som o nej mohol ziskat najviac informacii? Viete o nejakych testoch, pripadne kto ma uz skusenosti s tymto autom? Diky za info..Je to 1.4 75k, klima a skoro plna vybava/
MIG> ked potrebujes nejake info o priatelke, poytaj sa jej priatelov, byvalych frajerov, rodicov...ale uz ked je tvojou priatelkou, tak je troska neskoro....
😄 ale vazne by ma zaujimalo, preco chces o tom aute informacie ked ho uz ma...radsej ho dnoes na zvezenie, rad sa v nom povozim...
😄 ale vazne by ma zaujimalo, preco chces o tom aute informacie ked ho uz ma...radsej ho dnoes na zvezenie, rad sa v nom povozim...
matuS> to sa neboj, o priatelke mam vsetky potrebne info a parametre 😄.
Vcera som bol prvy krat testovat C3ku. Velmi pohodlny podvozok, tichy motor, dobra vybava, kopec novych napadov a vychytavok. Motor som zatial moc nehnal, vyzera ze od 3tis ma celkom slusny zatah. Uz som zohnal Auto Motor und Sport, kde je podrobny test, dopadol celkom dobre, najme spotrebu dali na 7.3 litra, co je na ich testy v pohode.
Vcera som bol prvy krat testovat C3ku. Velmi pohodlny podvozok, tichy motor, dobra vybava, kopec novych napadov a vychytavok. Motor som zatial moc nehnal, vyzera ze od 3tis ma celkom slusny zatah. Uz som zohnal Auto Motor und Sport, kde je podrobny test, dopadol celkom dobre, najme spotrebu dali na 7.3 litra, co je na ich testy v pohode.
Mimochodem, ta C5 - ka se mi hodně přestává líbit, když ji vidím jet, tipoval bych ji tak na 4,3 metru, tváří se malinká, místo vevnitř je ubohý - seděl jsem v tom. Ale dřív se mi docela líbila.
Jan Delo: po Prahe teraz premavaju koce (drozky) s 2 PS. Je to kabrio, a miesto na zadnych sedadlach je ohromne - mozes si vylozit nohy pasazierovi v strednej rade na kolena, alebo dokonca kocisovi na plecia. Dlzka okolo 8 metrov - zavisi na dlzke kona a na tom, ci sa kon diva do zeme alebo na oblohu - a pritom sa tvari na 6. Naviac je to extremne usporne vozenie (vraj len kybel s vodou a trava okolo cesty). Emisie nula. Doporucujem.
matuS
prilietam zajtra, 13.teho o piatej rano...
wawrik, neporovnavaj plz subaru a citroen 😄 kazde je na nieco ine. stretnem sa s vami rad, vy curinovia :😊
wawrik, neporovnavaj plz subaru a citroen 😄 kazde je na nieco ine. stretnem sa s vami rad, vy curinovia :😊
Matus, Subaru Legacy a Citroen C5 su v priamej konkurencii. Nemas ten dojem? Subarovske 4×4 a citroenacka vybava a hydropneumatika su veci, ktorou sa tito KONKURENTI odlisuju, ale aj tak konkurentami ostavaju.
wawrik> to by musela byt rozpoltena osobnost aby bola schopna porovnavat C5 a Subaru, porovnatelne maju asi len pocet kolies ... myslim ze jedine riesenie pre fanuska oboch by bolo jedine mat obe
2yyyyy: no, ja neviem, ale ja ked uvazujem o aute, tak asi nasledovne: musi to byt velke - asi takto (dajmetomu +/- 4,7m), malo by to mat benzinovy motor 2-2,5l, musi to byt kombi, musi to mat klimu. Bodka. Potom nasleduju vychytavky - chem mat radsej dazdovy senzor, trojzonovu auto klimu alebo mi staci obycajna klima? Dam prednost vacsej spolahlivosti alebo lepsej vybave? Chodim na chatu a do hor tak casto, ze chcem 4×4 na ukor vacsej spotreby, alebo budem radsej setrit na beznine a kupim prednokolku? Atd. proste, tieto dve auta su priamo zrovnatelne, aj ked kazde bue mat navrch v niecom inom. Samozrejme nehovorim o WRX alebo o Outbacku, ale o velkom rodinnom kombi.
wawrik> to co pises je pekne, ale pises o prakticky akomkolvet type auta, to co pises je vybava, ale to co robi C5 usadenou a pohodlnou C5 kou je na hony odlisne od sportoveho charakteru Subaru, proste to dostanes od jedneho sa nijako nekryje co mozes cakat od ineho. Dadovy senzor moze byt vychytavka, ale tie dve auta proste do jedneho vreca nevlezu a nijako od nich nemozes cakat ze jedno by mohlo nahradit druhe, na to su prilis vyhranene, a to nijaka vybava alebo len nejake vychytavky nezmenia - to je o com matuS pisal. Ano, na vybavu ma kazdy dost vyhranene nazory ale to nie je o com tu sla rec.
myslim, ze wawrik chcel povedat ze pre neho su to konkurenti, pretoze on ma urcite naroky na auto (a nie na image) a preco C5 a legacy mozu byt u neho konkurentami 😄 tym padom mi z toho vychadza, ze potencial subaru by nevyuzil naplno 😊
Já myslim chlapi, že wawrik má pravdu. Má stejný problém jako já, chci si koupit nový auto a nevim jaký.Moc se mi líbí SUBARU FORESTER 2,0 - výborný jízdní vlastnosti 4x4 průchodnost terénem, ale co mě trápí, že já jezdim každej den, takže vysoká spotřeba cca 10-12l. Takže další auto co mě napadaj jsou RENAULT LAGUNA 1,9dci nebo MAAZDA 6 2,0 D - 100kW. Žere to 6l a jede to 200 km/h. Subaru je super, ale co ta spotřeba? Laguna má zase kartu místo klíče, dvouzonovou klimu atd. A jinak C5 je taky paráda, ale ta cena strašně vysoká i po slevě 100 tis., kterou bych dostal. Mam nějaký Berlingo v práci. Co byste si vybrali vy? Díky
co sa tyka spotreby mam iba jednu odpove😜 zrataj si kolko rocne najazdis a o kolko "zozere" subaru viacej rocne v korunach, potom treba delit 365 (dni v roku) a uvidis, ze tych 100 korun denne do seba rad investujes (vsak to je taky slabsi obed 😄 No a myslim, ze medzi benzinom a dieselom bude aj nejaky cenovy rozdiel. 😊
Já to vyřešil tak, že pokud mám na Outbacka, tak mě nějaký ten litr benzínu navíc navadí. A jinak to má už jen samé plusy. Alespoň pro mě. A netrápím se tím, že někdo tu samou trasu ujede třeba za 6lt nafty na 100 km. Prostě od francouzů sýry a víno ale ne auto.
no a co ten novej Forester? Koupil by sis ho? Je to jenom 2,0L nepřeplnovanej. Jak myslíš, že to pojede? Mě to taky asi ta spotřeba uplně neodrovná, ale až pojedu někam na dovču abych nemusel u sebe 3x tolik penez. Kdyz na jednu nádrž u toho Forestera nebo Outbacka najedu 550 km a treba u tý mazdy 1100 km tak je to rozdíl. Co myslíš ty?
Forestera jsem neřešil, protože mám 3 děti a když jedeme k moři tak mám ještě škatuli na střeše a je to akorát. Měl jsem Legacy 2.0 cca 6 let a při dovolený do Chorvatska v pěti lidech, žrádlo na 3 týdny, stany, spacáky, potápěčský věci, škatule na střeše, byla spotřeba 8.6 l na 100km s dodržováním předpisů. Kamarád jel s Nisanem 1.6 benzín s námi a měl to za 7.1 l/100km (4 lidi, žrádlo, škatule, stan). Ten nový Outback, který má obsah 2.5 má papírovou spotřebu cca o 2 dl menší než ten starý 2.0 litr. A vzhledem k tomu, že jsme v zimě na horách dost často, tak abych furt nandaval na nějaký předohrab řetězy, tak to se mi opravdu nechce. Prostě sednu a jedu a žeru víc benzínu...
no a mam teda koupit Legacy kombi nebo Forester oba 2,0L? Outback je super, ale muj společník by ho nezkousnul ta cena. Legacy je lepší než Forester? Co v terenu? Jo a kolik jste jeli po ty dalnici do toho Chorvatska?
Já bych se klonil k Legacy. Důvody: je to větší a člověk časem ocení víc místa v kufru a vůbec, lepší to sedí na silnici, a pokud se týká "terénů", tak za celých cca 6 let jsem potřeboval řetězy jen jednou a to na červenou turistickou stezku. Jezdili jsme tam jen dva, já a Lada Niva s řetězy na všech kolech. Pak jsem ale skejsnul na břichu kvůli hlubokýmu sněhu. A co je lepší? Já bych řekl co víc potřebuješ a oceníš. Při "normální" situaci v zimě na silnicích Ti Legáč bude bohatě stačit. Sám osobně jsem se s ním proháněl při kalamitě po dálnici před pluhy a radlicemi, zatímco ostatní jeli pěkně za nimi a čekali na prohrnutí. Tenkrát jsem to měřil a bylo to cca 12 - 15 cm nového sněhu. Zkusil jsem jet tak abych se cítil "bezpečně" a jelo to v tom bordelu 120 - 130km/hod. Pak to začlo už víc plavat. Ostatní jeli 30 - 40km/hod. Tak co bys víc chtěl. A to Chorvatsko je cca 1200 km tam a 1200 km zpět. Dálnice byly do Brna, v Rakousku a kousek ve Slovinsku. Jinak silnice ve vnitrozemí Chorvatska tudíž max 90 a jinak krucánky a vesnice. Jo a jeli jsme z Prahy. Vím je do docela těžký. Já jsem toho Outbacka měl v hlavě 2 roky. Znám to.
wawrik: mam kombika, dlzka cca 4,6 (??), dvojliter benzin, klima, airbagy, zelena metaliza, nehavarovane - a za dobru cenu. Xantia z r. 99, jazdena od 2000 - chces fotky na mail?
Nie nie, ja mam teraz Imprezu a velke auto chcem urcite stvorkolku, preto som sa aj prestal obzerat po Evasione. Xantia by mi asi bola aj mala. Ale... Cisto informativne by si mohol tu cenu a fotky poslat, do Intercomu sa budu nejake auta kupovat, Xantia by mohla byt celkom slusny sluzobak... Ale dik, ze na mna myslis...
wawrik, poslal som tie fotky na tvoj mail. Podrobnosti najlepsie osobne, resp. jedenkrat nazivoi vidiet lepsie nez ho dva dni opisovat na dialku - a auto stoji u mna na dvore. BTW, Subaru nerobilo predvadzacku separatne, ale doviezli tu 555 na importersky den. A potom ju uprostred dna zbalili, lebo sa bali ze im ju niekto rozbije 😄
Musím přiznat, že jsem nikdy Citroen nepovažoval za konkurenta. Ani v nejmenším. No třeba to bylo blbě...
Tak uz som sa dost povozil, aby som napisal fundovane dojmy. Motor som zatial nehnal, ale nad 3000ot. ma celkom dobry zatah, najme na prvych troch prev. stupnoch. Motor je velmi tichy, aerodyn. hluk je tiez malicky a o dobre spravenej aerodynamike svedci aj to, ze vietor nehuci pri otvorenych oknach ako sa to stava v niekt. autach. Podvozok super tlmi vsetky nerovnosti a najme po zvyknuti si na pociatocne naklonenie super sedi v zakrutach, ci uz ostrych, alebo dlhych tiahlych. Mrknite si nemecky Auto-motor-und-sport, je tam test podvozku formou slalomu a inych disciplin a pri porovnani s novou Fiestou/Polom,206 ma vyrazne vyssie rychlosti prejazdu! A to aj oproti niektorym autam z vyssich tried. Sedenie je vcelku pohodlne, trosku kratke sedaky. Drzanie tela do zakrut je dobre snad len vdaka mikroplysu, lebo najme sedaky nie su bocne dostatocne tvarovane. Nastavenia osvetlenia pristr. dosky a digit. tachometra su dostatocne. Ovladanie radia pod volantom a kopec odkladacich miest, aj pod sedadlami v zasuvkach je tiez dobra vec. Svetla maju dobru optiku. Este spomeniem brzdy, kde je pomocny asistent...raz sa mi stalo, ze som silnejsie stupil na brzdu a ucinok sa zrazu zosilnil a zabrzdilo to az nebezpecne rychlo...keby bolo daco za mnou, tak to mozno neubrzdi. Brzdy su inak vyborne. Tolko moje postrehy, caute.
matuS
Pallas> neviem najst na teba telefon, posli mi maila plz bestdriver@gerek.sk 😊) alebo mi zavolaj 0903 966 510. v pondelok som objednany s c5 do servisu, chcel by som s tebou este predtym nieco prebrat atd...
diki
diki
matuS
no, druhy den jazdim s picassom. je to dobre auto. nevrzga, neklepe. motor ma super zatah do kopca, je to precipovane, o 3 tyzdne chcem ist zmerat, kolko to ma. hluk je taky normalny, stale je citit ze je to iba diesel. vyzera to zvnutra slusne, samozrejme chyby by som nasiel ale inak naozaj phoodove auto, 9 mesiacov som prakticky nesiel s autom a s tymto sa mi jazdi uplne v pohode. az na to ze obcas idem v lavom pruhu 😄 ale zlepsujem sa.
kto potrebuje auto pre rodinu = idealne
kto potrebuje auto pre rodinu = idealne
matuS
rad by som sa svami vsetkymi stretol, dajte navrh kedy a kde. ja okrem piatku a soboty ked som na pohode mam cas stale.
Niekedy v piatok alebo sobotu 😄 Cez tyzden nemozem, fnuk fnuk...
sak kludne, ale nie tento piatok
matusu, som v Prahe, na Slovensko pridem asi az v stredu alebo vo stvrtok.
toto je preco v cervenom? cvilu tu nie som a uz to tu ide dole vodou .... ??? ... no ale sa musim pochvalit ze uz mam tu 128M pamet vo fotaku a nastava novy problem, vie mi niekto povedat ako sa 5Mp obrazok za resajzovat na 800x600 bez toho aby bol zubaty? vie niekto nieco na to? ... teda okrem tej opcie v mojom fotaku co to vie urobit - da sa tam spravit ze sa odfoti zaroven obrazoj vo zvolenej kvalite, ale on sejvne dva - jeden co volaju "mail" format aby sa to dalo internetovat ... najskor som to nechapal, ale teraz uz viem ... neskoro samozrejme ...
ked to resiznes vo photoshope, tak to neni pekne? btw teraz fotim s tym ocinovym co mas a ty a je to uplne super. len este nechapem niektorym funkciam 😊)
v com si resizoval?
skusal som microsoft photoeditor a phototoshop co bol k fotaku, ale uplne evidentne to chce nieco lepsie, problem je v tom ze tie jednoduche softy proste zoberu stvorec, pospocitavaju to a sejvnu to ako jeden bod. Vysledok je, ze sikma kontrastna ciara sa stane zubata, chcelo by to nejake inteligentne rozmazavanie, mozno by stacilo pouzit nejaku funkciu soften co ten soft ma, ale mne to nic nehovori, asi to chce nejaky know-how alebo aspon how-know 😄
na [odkaz] orsia/o.jpg a [odkaz] orsia/o.jpg je priklad zmensovania na 25%, myslim ze ho vravi samo za seba, prave som vyskusal funkciu "soften" ale okrem rozostrenia toho co malo byt ostre sa nic pozitivne nestalo
Najlepsie interpolacie na resamplovanie obrazkov ma editor z ACDSee - nejaky InTouch alebo podobne. Je ich asi sedem, niektore uplne zmrvia obrazok, ale dve alebo tri su viditelne lepsie, ako Photoshopovska bikubicka aj bilinearna interpolacia. Ak mas problemy s photoshopovskou, tieto ti urcite pomozu.
co to je ACDSee ??? som zivote nevidel ... 😒
Tak vazeni, uz mam doma C5 kombi 2,0i po dva tydny a jak jsem slibil kratce o tom poreferuji. Je to sice jeste hodne cerstve, mam najeto 1500 km, ale to hlavni uz je jasne. Zatim tedy velka spokojenost, na lepsi se snadno zvyka. Klady jasne prevazuji, da se rict, ze tech minusu je minimum a myslim, ze i ty se podari odstranit. Jsou to prkotiny, teda podle me. Takze napriklad vyskove ovladani sedacky je spatne vyreseno, pri vystupovani a nastupovani skrtam nohou o paku ovladani a nechtene si tak sedacku o kousek snizuji. Pri rychlostech 80 - 120 km/h pozoruji tiche hvizdani z prave strany, jakoby bylo trosku pootevrene okno, ale to samozrejme neni a pohledem se zda, ze vsechno sedi tak jak ma. Pricital jsem to podelnemu str. nosici, ale ten jsem zkusil odmontovat a nic se nezmenilo. Kdyz ale jedu s rodinou nebo mam trochu vic nahlas pusteny radio - a to mam casto, tak to ani nevnimam, je to vazne hodne potichu, C5 je vubec moc dobre utlumena a tak tohle je jedinej pazvuk, kterej jsem odchytil. Zadne vrzajici plasty ani na kocicich hlavach po Praze. Ovladani vysky zadni napravy z kufru je sice prima, ale nesmim pak otevrit a zavrit zadne dvere, protoze auto pak klesne samo do stredni polohy i kdyz mam kufr porad otevreny. No a pozitiva? Fantasticky pocit z jizdy (i pres to hvizdani). Dokonce nekdy jezdim domu z prace oklikou a dam si sportovni rezim odpruzeni a vychutnavam si jak to auto sedi. Sportak to samozrejme neni, ale na takovy velky kombi je to fakt dobry. Mozna na tom maj podil i ty 16" kola. Prostoru uvnitr spousta a odkladacich mist tolik, ze lehce clovek muze zapomenout co kam dal. Automaticky sterace fungujou bez chyby, klimatizace taky. Spotreba zatim mezi 7,5 a 8,5 l/100km. I pri 140km/h auto dobre zrychluje. Odpruzeni funguje taky perfektne, je videt, ze problemy se zadni napravou se tykaly jen starsich modelu.
ACDSee je taka zabavka za XY USD 😄 SKus IrfanView tam su tiez dobre resamplovacie filtre a je zdarma... najdes ho napr. na www.tucows.cz urcite bude medzi top downloadmi 😊
Co říkáte na novou C3. Už jste s ním někdo jel. Sháním nějaký informace. Rozhoduju se jestli ho pořídít nebo ne, ale ještě jsem neměl možnost v něm jet.
matuS
prdi, kedy sa stretneme? wawrik si len tak odchadza v piatok na dovolenku, takze by sme to mohli stihnut. ja sa rad uvolnim v hociktory den v tyzdni....dohodnite sa nejako plz
Dnes, zajtra?
dnes, zajtra, v pohode
dnes vecer, zajtra a pozajtra som na letisku vo Vajnoroch - zase tocime tych 10 000 rpm - tentokrat sutazne 😄
yyy hod mi cislo na seba plz
prave som sa dozvedel ze zajtra sa bude vo Vajnoroch lietat aj letecky suboj, tam tocime na 20 000 a je s tym znacna sranda vcitane neobmedzeneho poctu havarii, tak kto ma cas pridte - fataky a kamery so sebou. Vchod je od cervenych hangarov spolocnosti RAVEN ale to uz niktori poznate.
matuS
yyyy> btw, ja som to myslel vazne. ty si presne typ na oktaviu - zadne sedadla ta nezaujimaju, potrebujes velky kufor... oktavka nieje zasa az take zle auto. das tam tdi alebo 1.8t, idealne na dialnice. zvnutra to vyzera slusne, zvonka kaslat na to, pretekar niesi. 3 roky to musi vydrzat a potom to este aj slusne predas... jo tempomat dostanes do oboch tychto motorov
Oktavii neverim, je postavena na plosine na mensie auto, nema rovne dno kufra. Navyse nepoznam nikoho kto by mal skodu a nemal problemy. To sa tyka aj novych typov ako fabia a oktavia. Ak nenastanu problemy typu odpadnutej suciastky, co sa im uz v celku dari, tak aspon nastane problem typu nejde zaradit spiatocka, a ak ani to nie, tak minimalne po par kilakoch zacne vrzgat kasna alebo nieco podobne. Viem ze vela ludi tvrdi ze secko je OK, ale vecsinou to plynie z toho ze proste nic ine nepoznaju a dana vec im nevadi. To bude mozno aj problem 307 - tu sa zda ze je to nepouzitelne auto, ale je vela ludi uple spokojnych. .... no ale bol son dnes pozriet tu mazdu 6. Zda sa ze je to velmi podobne na C5 (teraz myslim cennikovy pohlad). Tiez ta nie je variabilita doplnkovej vybavy, a ceny lepsie vybavenych verzii je velmi podobna. Plusom je standardny tempomat. Takze mi to stale vychadza na tu C5.
funguje to tu???
nieco je to hnile, neviem spravit novy titulok, tak skusme takto😒br />
ludia, ide o Picasso, PG 307 SW alebo Scenic do babskych ruk v nejakej asi 1.6 benzinovej verzii co radite? ... nebojte sa pohadat sa nech sa to vyjasni ...
ludia, ide o Picasso, PG 307 SW alebo Scenic do babskych ruk v nejakej asi 1.6 benzinovej verzii co radite? ... nebojte sa pohadat sa nech sa to vyjasni ...
nad pazoutom by som zo znamych dovodov nerozmyslal. a vyberat medzi picassom a scenicom? tak to je teda tazke! picasso sa mi viacej paci zvnutra, a ma vacsi kufor. scenic ma lepsiu bezpecnostnu vybavu a ma otackomer. hm, naozaj by som nevedel. nech sa v tom baba prevezie a co ju chyti za srdce, to bude. jo a mam pocit ze picasso bude troska lacnejsie.
Tak baba sa zatial rozhodla ze 1,6 16V je slaby motor. To preto ze jej do terajsieho dvojlitra sadlo 5 ludi. Typujem ze jej teda asi bude vyhovovalt len benzinovy dvojliter, lebo ziadny z dizlov neda viac ako tych 80KW ... hmmm zase bu mat pindy na spotrebu ... ale hadam to bude lepsie ako Leganza. Picasso asi nebude chciet, ked v tom sedela zakrutila nosom - navyse digitalny displej, a zo Scenika a PG si vybera zatial PG podla oka z vonku - ze viacej vyzera ako auto ... 😄
😊 1.6 slaby motor 😄 sa mi to zacina pacit... ten espace nebol nahodou 3.0V6 turbo? To by nebolo dobre? 😉 Ak by si nahodou prehltol znacku, ktorou jazdim tak mozem priniest 2.2 benzin AT full option, len tak na porovnanie.
skdd> no vies, ona to nema "price unlimited" tych 700kSK bola dobra cena a plus 60kSK za dvojliter je schopna prehltnut ... 😄
tak potom 307sw je akurat... cenovo 😊
skdd> ja viem, javie, ja ta rozumiem, ale musis to vidiet tak, ze nie kazdy vrazi 250 000 do porovnatelneho (rovnako vybaveneho) auta ale s vyssim pohodlim. rovnaku dilemu furt riesim ja, XSARA alebo C5 v rovnakej vybave??? ona jazdi po meste, takze nepresedi v kuse viac ako hodinu, tak nie je viac menej o com ... mojich 1000km do roboty je o inom tak tam vyzera zatial na C5, na jesen/ v zime to prelusknem.
a ty chces aby mala nejaky mpv s 2 litrom? vsak ked jazdi v meste je jedno ci 2.0 alebo 1.6 aj ked v leganze mala 2 liter (vsetko je moj skromny sukromny nazor, zo zenami to je tazke to chapem 😄 Ked uz priplacat tak za diesel, nie? Viem, ze tie akoze velke auta su popularne a uplne super prakticke a tiez som si myslel, ze som strateny ked vymenim caravan za sedan a poviem ti, nie je to az take hrozne 😄 akurat vcera som trochu lutoval, narvat compaq ml370 do kufra sa zdalo ako problem ale sadlo to tam ako * na serbel 😄 Inak ked sme pri tych "prioritach" mna tiez serie, ze je tolko aut na vyber, za komanca si si mohol vybrat medzi lada/skoda/"tuzex co prave ma" a bol si jasny 😄
skdd> to je frk nie? aky dizel ma 100KW a je vo fare s konkurencie schopnou cenou??? BTW spytaj sa LUFa na co je 100KW ked vezes 4 ludi okolo hrona 😃) ... ja mam 1,4 16V so 70 KW a staci mi, ked viem ako s tym jazdit - ale ked som sam, neviem si predstavit mat tam narvanych 4 dospelych ... asi vedia preco v tych autach nerobia vecsiu medzeru pred zadnymi sedadlami - v leganze je tam pomaly viac miesta ako vpredu 😃) ... proste babu nepresvedcis aby urobila downgrade vo vnutornom priestore a upgrade v cene 😃)
mi to pripomina tu debatu co sme mali na letisku, velke auto, so silnym motorom, nic nezerie a stoji 200tisic 😄 Poznas moje priority, automat, tempomat, pod 120kw ani ranu 😄 Ja som len reagoval na to jazdenie v meste. Co krutiaci moment? Ten by na zaciatok nestacil? 😊Aj ked ta 66kw verzia je fakt len tak tak krutakom na benzinom 😄 No mas to tazke. Rozmaznavas ju vselijakym vyssimi triedami, na slovenske pomery velkymi motormi, hja tu mas vysledok. 😊
onee a primarne ma to auto byt na co? pre zenu only? alebo driver + 6 stopariek? Ma sa s tym nahanat okolo hrona? alebo posuvat v meste? 😄 Pretoze idealny kompromis asi nenajdes 😞
>Pretoze idealny kompromis asi nenajdes < no ale ten PG 307 SW s 2,0 16V nie je mimo ze? no ale aby som dal vstupne podmienky: auto co vyzera ako auto (cize nie kombi stahovak alebo dokonca nakladak ... ale Santa fe by brala) - proste auto ktore sa da pouzit aj aspon scasti reprezentacne ale vzdy je to aj pouzitelne ako rodinny nakladak; vzdy ale musi odviezt velky nakup z Metra, alebo skrinku obyvacky; musi mat klimu, ABS, ESP a podobne ftakoviny, utomaticku nie, ze vraj vie radit aj sama (ale typujem to pri jeje spotrebe 10/100 ze tomu rada vytne do cervenych cisel); musi sediet vysoko, aby tych hulvatov okolo mala pod kontrolou (furt len to Santa fe ...); nesmie to spomalit ale byt tazkopadne pri plnom osadeni = aspon 100KW; musi do dobre sediet (ESP for must este k tomu ale ten razvor u SW je k dobru); a musi mat okolo seba dost zeleza a airbagov (takze nizsia stredna je dolny kompromis - ale radsej viac - 307 SW je nieco medzi) a 700az 800 je vrchol ochotnosti investovat ... tak scul buc mudry ... o Skodovke nepis do takeho si uz nesadne - vraj jedna stacila ... 😄
😊 nehovorim, ze 307sw2.0 je mimo, je to kompromis, ja by som sa bal peugeotu 307 po tych staznostiach co tu boli v mcafe. Zajazdil som si s tym ale nemal som z toho dobry pocit ale to bol moj cisto subjektivny pocit. A je to nove auto takze mal by som trochu strach z "much". To cenove obmedzenie tam nedava velmi na vyber, jedine ze by si odratal dph, co vsak pri 307 mozes rovnako ako inde. Este ma rozosmialy tie velke nakupy z metra 😄 neviem co tam chodis kupovat (nie ze by tam nic nebolo) ale ja si trufam povedat, ze nikto nerobi vacsie nakupy ako hladny skdd 😊)) A 307 sw povazovat za repre auto 😄 no zarty nabok aj ked sme na slovensku 😄 To santafe je uz naozaj lepsie najma ak v nom sedi baba 😄 a ty uz mas skusenosti so korejskymi autami takze pre teba by to nemal byt problem. Ozaj, pozeral si Vito? To nexces? Cena trosku vyssia ale zase servis skoro zadarmo.
No trufam si povedat ze SW je "najrepre kombi" 😃) a ked nie tak aspon ako kombi ani nahodou nevyzera. Vito sme nekukali, ale kukali tu predlzenu a navysenu "A"cku, tusim sa to vola Vaneo alebo ako. To je vyslovene co by aj ona xela, ale je to slabe a v celku bez vybavy, ked si dokupis co xes, tak cena vyleze. No a co je velky nakup v Metre? - to je snad jasne, to co sa nezmesti sedanu ako je Leganza do kufra ... 😃)
proti gustu ziaden disputat aj ked treba povedat, ze francuzi vedia navrhnut dizajn na urovni, este ta technika keby bola mne na mieru 😄 zistujem kolko ma leganza kufor 😄 aaaaa 411 litrov... takze hladny skdd a jeho plna omega aj so sklopenymi zadnymi stale zostava neprekonana 😄 Ozaj uz si ju posadil do toho dieselu nech sa prevezie?
v dizli nesedela, ani o tom nechce pocut, vidi v to +100 000 za mensiu spotrebu, o nejake priebehy tociveho momentu zlahka ignoruje (aj ked je uspesne skolovana technickym smerom) a na argument ze nebude musiet tolko radit odpoveda "za tie prachy si radsej kupim automaticku prevodovku" ... neznasam premudrele baby 😄
tak potom je pre mnu idealne auto saab 93 cabrio v uprave hirsch... len ta cena... ta cena 😊)))
asi je zatazena na PG, pretoze uplne vazne uvazovala nad 206cc ... preslo ju to az si precitala nejaky test kde pisali ze v zavazadlovom priestore je dostatok miesta len na jednu aktovku - usidila ze ked nosi dve (jedna na to zrno a druha na pracovne veci, doklady a tak) asi jej to celkom vyhovovat nebude 😄
Ve svém příspěvku píšeš o srovnávacím testu Citroen C3/Pol👋206 v Auto-motor-und-sport. Díval jsem se na internetu, ale nemohl jsem to najít. Jestli budeš moct, pošli mi prosím odkaz na ten test.Dík.
Cars@seznam.cz
Cars@seznam.cz
Kolega má Xantii a minulý týden se vracel z hor. Najednou mu za jízdy v jedné zatáčce nešlo otačit volantem. Zabral plnou silou a pak to v řízení zavrzalo a kola se pootočily. Tím vůz vyletěl do protisměru a kolega měl co dělat, aby se vrátil. Tak to trvalo celou cestu do servisu. V servisu mu řekli, že mu zarezlo řízení?!? Považoval jsem Citroen za slušnou značku, ale toto svědčí o tom, že opak je pravdou. Ačkoliv je vůz v záruce, servis nebyl ochoten provést detailnější kontrolu a ani důvod vzniklé závady či způsob její prevence. Myslím, že se jedná o další vzorovou ukázku přístupu k zákazníkům.
Máte s tím někdo zkušenosti na Picassu? Já znám jen lidi s TDi a ti jsou v pohodě. U Citroenu o tom ale nechtěli vůbec slyšet a výkonější motor mi taky nebyli schopni nabídnout. Snad příští rok. Můžete někdo sdělit zkušenosti s Picassem v HDI?
my mame na picasse nie chiptuning ale powerbox a vysledok je taky ze podla brzdy to ma rovnake parametre ako chiptuning od Kerschera (ktory robi ATX) akurat pbox dymi, kercher nedymi. to by som povazoval za hlavnu vyhodu. krivky si mozes pozriet na www.matusko1.host.sk/brzda
perlicka - powerbox bol naistalovany za ucasti dealera citroenu, je tam uz od zabehu, my sme to auto bez toho nikdy nemali.
perlicka - powerbox bol naistalovany za ucasti dealera citroenu, je tam uz od zabehu, my sme to auto bez toho nikdy nemali.
Ludia kto vie presne cim sa lisi Hydractive u C5 1.8 a C5 2.0 ???
yyyyy> za zakladna verzia nema tlacitko prepinania na sportovy mod. kedze sa zevraj aj viacej naklana ako v6, tak tam asi nebude naprogramovany ten sportovy mod, ale to len hadam.
Hydractive3 ma na kazde naprave 2 tlakove koule a umoznuje pouze zmenu svetle vysky vozu (tlacitko SPORT ve voze neni). Hydractive3+ ma na kazde naprave koule 3. Krome zmeny svetle vysky umoznuje take nastaveni sportovniho rezimu (tuhosti podvozku). Ten lze nastavi bud manualne tlacitkem SPORT nebo jej jednotka BHI nastavi sama pokud zjisti, ze styl jizdy (akcelerace, caste otaceni volantem, atd.) odpovida sportovnimu stylu jizdy.
H3 se u nas prodava jen s motory 1,8i a 2,0HDI.
H3 se u nas prodava jen s motory 1,8i a 2,0HDI.
Citroen prisel s novymi prototypy C3 Pluriel a C Airdream vychazejici z C6. Mrknete na tyto linky😒br />
[odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
No to by mohlo byt, pametam si ze mi nejaky manik na vystave rozpraval o nejakej samouciacej funkcii, a niekde na nete zom zase videl nieco o nejakych snimacoch co nie su na tej zakladnej verzii. Takze to bude asi ozaj tak ze to nema "sport" mode vobec (teda nie ze chyba "tlacitko" ale on tam vobe nie je ani automaticky zapinany), a je tam len ten meky. A ta vyska sa reguluje len podla rychlosti a hrbolatosti - nereguluje sa teda tuhost napravy - rozumiem tomu dobre?
Presne tak to je. Co se tvrdosti nebo spis mekkosti podvozku tyce je udajne rozdil mezi jednotlivymi verzemi podle motoru. Podle motoru je auto vybavene koulemi o ruznem tlaku. S tim prave souvisely problemy nekterych C5 sedanu. Zadek auta byl potom moc tvrdy a nekdo to dokonce popisoval jako nadskakovani zadku jako na peru pri prejezdu napr. zeleznicniho prejezdu. Ale to je asi prehnany. Ja myslim, ze to bylo proste o dost tvrdsi nez na co byli lidi zvykli z predchozich Citroenu. U kombiku tento problem nastesti nikdy nenastal. Takze ani ja s tim nemam sebemensi problem. A H3+ za to stoji, s tim jsem moc spokojen. Pri rodinych vyletech to ale nepouzivam.
c5bk> nevies ktore su tvde a ktore meke?
yyyy> tipujem ze tazsie verzie (hdi, v6) budu tie tvrdsie
>tipujem ze tazsie verzie (hdi, v6) budu tie tvrdsie< tazsie a silnejsie ze? no to nepochybujem, ja sa len pytam ci maniekto nejake seriozne informacie ... vyzera to tu este na jednu C5 v nejakej nizkej verzii ... asi 1.8 ... namiesto tej 307SW ... 2.0 uz stoji o vela viacej tak preto som sa pytal na ten hydractive ... je to auto do babskych ruk do mesta, tak nejaky sport rezim a tvrdy podvozok nehrozia 😄
Neda se rict, ze by nektere byly tvrde a jine mekke. Ve skutecnosti by vsechny vozy mely byt stejne nastaveny. Ve skutecnosti si na tvrdost podvozku stezovalo nejvic majitelu sedanu 2,2HDI a 3,0V6. Kouli jsou 3 druhy podle tlaku dusiku nad membranou (25, 31, 44 PSI). Podle motoru a verze (kombi/sedan) se tlak lisi, cim nizsi tlak tim tvrdsi projev. V pripade nespokojenosti s tuhosti je mozne je vymenit za koule s vyssim tlakem. Pripominam, ze toto vse se tyka jen starsich vozu a pouze zadni napravy. U novych vozu a kombiku by tento problem nebo spis pocit nemel nastat. (koule jsou videt pri pohledu zezadu zespoda na zadni napravu a tlak je na nich vyrazen a je dobre citelny)
Pokud mne pamet neklame, tak jednotka PSI je uzivana zejmena v USA a jedna se tusim o Pound/square Inch, ci-li libra na ctverecni palec. 100kPa je cca 7PSI, takze by tlak v kouli vychazel na nejakych 350-700kPa, "lidsky" 3,5 az 7 atmosfer - to se mi nezda jako moc velky tlak, spise bych typoval, ze udaj 25,31 a 44 je v atmosferach.
teda nic o tom neviem, ale preco by bol 3,5 az 7 atm maly tlak? to v pohode unesie auto - ak mas dosadaciu plochu pri najvecsom dosadnuti 4x 100cm^2 (povedzme 10x10cm) tak ti jeden balon unesie 700kg to je dokopy 4 tony ... ???
... staticky. Dynamicky to bude asi trochu inak, nie?
>Dynamicky to bude asi trochu inak, nie?< to ano ale dve gecka tam hadam nie su nie? ak ano tak 14x14 je 200
No vskutku spravna jednotka tlaku v koulich je bar. Pouzitim jednotky psi me zmatli clenove citroen fora na yahoo. To se omlouvam, ale zasnu jaky ptakoviny tady rozpitvavate.
tak nahod adresu a nemudruj 😃)
OK, cele forum je na yahoo v sekci groups, kde je treba se zapsat a pak najit group C5-L, v message delivery vybrat no email. Je trosku krkolomne, ale pak uz to funguje skvele.
Zkus tento link.
[odkaz]%2F
Zkus tento link.
[odkaz]%2F
Zdravím Citroenové odborníky, uvažuji o koupi ojetého vozu a hodně se mi líbí Xantia Break v TD,
můžete mi sdělit nějaké vaše zkušenosti s kvalitou, poruchovostí, na co si dát při nákupu hlavně pozor, co otestovat, jak je na tom TD 66kW se spotřebou, výkonem a spolehlivostí? A co hydraulika?, Také bych rád věděl jak drahé jsou případné ND. Citroen jsem ještě neměl a diesel také ne, ale docela o tom uvažuju.
Díky všem za odpověď.
můžete mi sdělit nějaké vaše zkušenosti s kvalitou, poruchovostí, na co si dát při nákupu hlavně pozor, co otestovat, jak je na tom TD 66kW se spotřebou, výkonem a spolehlivostí? A co hydraulika?, Také bych rád věděl jak drahé jsou případné ND. Citroen jsem ještě neměl a diesel také ne, ale docela o tom uvažuju.
Díky všem za odpověď.
Ještě takový dodatek cena by se měla pohybovat 170-180 tis, je možné za tu cenu dostat solidní auto mladšího ročníku?
Jednoznačně doporučuji. Je to velké pohodlné auto, i když tak nevypadá, spotřeba se dá udržet na 6-7 litrech. Bohužel se u Breaku 1.9TD v uvedené cenové kategorii (r.v.95-96, možná ješte 97, ale to bych byl hodně opatrný) moc nevyskytují slušnější výbavy, o hydroaktivu nemluvě - přece jenom to je "pracovní" auto.
Po zkušenosti se značkovým servisem Auto-Cité v Praze 7 Osadní 10 mi to nedalo a rozhodl jsem se napsat alespoň několik vět. Na automobilu Citroen ZX mi přeskočil rozvodový řemen a došlo k poškození ventilů. Cena za opravu se vyšplhala na 23 tis. a pokračovala by minimálně o dalších 10 tis. za výměnu 2 dílů výfuku. To jsem již odmítnul. Auto mi vrátily s nepravidelným chodem motoru s tím, že příčinou je špatný výfuk. Po převzetí jsem zjistil, že auto během jízdy cuká a z výfuku je cítit benzín. Protože jsem na výfuku nenalezl nic podezřelého, vrátil jsem se zpět, aby mi vadu ukázali. Arogantně mě odvětili, že technik zjistil špatné díly a nemohou k tomu nic dodat.
Po ujetí asi 700km jsem dal automobil prohlídnout do neznačkové servisu s tím, že je špatný výfuk. Na výfuku nic nenašli a zjistili, že příčinou problémů je zkleplý kontakt svíčky(svíčky byly při opravě vyměněné). Za prohlídku a opravu jsem zaplatil 150Kč. Musím zaklepat motor zatím běží jako hodinky.
Jiří Ryba
Po ujetí asi 700km jsem dal automobil prohlídnout do neznačkové servisu s tím, že je špatný výfuk. Na výfuku nic nenašli a zjistili, že příčinou problémů je zkleplý kontakt svíčky(svíčky byly při opravě vyměněné). Za prohlídku a opravu jsem zaplatil 150Kč. Musím zaklepat motor zatím běží jako hodinky.
Jiří Ryba
Také jsem se tam ocitl, když mi praskla na Xantii trubička u serva. Prý že je nutné vyměnit celé servo za 20.000Kč... Když jsem odmítl, jenom tu trubičku nouzově nastavili za 3.300Kč. Nechal jsem si pak opravu provézt v Planet Citroen HK, kde jsem dal za kompletní přetěsnění serva a výměnu trubičky cca 2.000Kč, a to ještě na autě "odladili" spoustu dalších věcí (překontrolovali a doplnili olej v převodovce, atd.) a hlavně auto naleštili a uvnitř vyčistili tak, že jsem ho ani nemohl poznat...
matuS
tie servisy su vazne hnusne. mam taky pocit, ze najlepsie by bolo servisovat si auto svojpomocne. lenze to nejde 😞
matuS, ten Pbox co mate v Picasse tam bol od dealera alebo to montoval niekto iny? Nevies kolko to stalo?
Ahoj! Jestli má někdo zájem koupit ojetý Citroen s pohodlným hydr😲dpružením, tak bych měl na prodej stříbrného BX diesel 1.9, rv. 1989. Je to hatchback, najeto 246 tkm, ve velmi udržovaném stavu. Cenu si představuji kolem 49 tis. Kč, ale jsem ochotný o tom diskutovat. K vidění v Praze nebo v Plzni, zájemcům pošlu fotky a další info. Email: leonardo.tm@email.cz
Pallas zijes? neviem sa ti na kiwi domailit
yyyyy, tak sa mi domailuj na copy@post.sk , ta urcite funguje.
pallas> zijes? neuveritelne, zena teraz kupovala firemne auto tak som sa skusal domailovat ale neuspesne, tak skusim este raz ...
zijem, aj som si cital tvoj mail. Takze Renault? Noo, ked bola dobra cena... Inac ja nerozumiem Citroenu v jednej veci: preco nerobia Picasso HDi v 110k verzii ?!
o picasso vobec neslo, ani o C3, digitalna palubovka bola zavrhnuta hned od zaciatku ... takze v hre bola od citroena jedine xsara
yyyy, digitalna palubovka mi absolutne neprekaza. A to jazdim vselicim, ved vies - aj rucicky aj digital.
pallas> mne tiez "neprekazala" ale az som si po troch rokoch zase sadol do normalneho auta, tak mi bolo dobre ze zase vidim ako rychlo idem a kolko mi toci motor ... 😄
yyyy, no ale ved to vidis aj v C3.
pallas, ano, ale musis si to precitat, ale mna cislo nezaujima, mna zaujima hodnota - napriklad sklon rucicky, alebo prva derivacia - zrychlujme, spomalujem, na to digitaly nie su vhodne, digitalny merak je vhodny na presne odcitavanie, ale analogovy je na "prehlad", navyse analog precitas prifernym videnim, digital musis citat notmalne - takze vedel by som akceptovat to centralne umiestnenie budikov v novej primere, lebo surucickove, ale nevedel som prekusnut digital v picasse. Hovorim tri roky som jazdil digitalnou temprou, zvykol som si na to, ale ked som kupil auto s analogovym rucickovym merakom, mal som z toho pocit ulavy
Prosím ty, kteří mají nějakou zkušenost s jízdou v C5, aby mi sdělili, jaký je rozdíl mezi konvenčním podvozkem a podvozkem hydractive. Neumím si představit co hydractive fakticky přináší. Tlumí lépe nerovnosti silnic? Jaké nerovnosti? Je ten rozdíl oproti konvenčnímu podvozku zásadní? Do jaké míry je pravdivá reklama na bilboardu, kde stojí C5 na kočičích hlavách a vedle je napsáno "každá cesta je dokonalá". Jaké jsou jízdní vlastnosti? (V některých testech jsou vyzdvihovány, v jiných označeny jen za průměrné kvůli naklánění v zatáčkách.) Díky.
sedrik> hydroactive III vo vyssich vybavach C5 (s moznym manualnym nastavenim rezimu SPORT) je naozaj fasa - najme ide o to, ze auto sa _nenaklana_ (samozrejme naklana sa, ale malo)
jazdne vlastnosti su podla mna priemerne, navyse je to pravda s necitlivym riadenim - posilnovac je taky silny ze nieje kontakt s vozovkou - jednoducho to nieje sportove auto aj ked zapnes obidva sportove ovladace, ktore v aute najdes 😄
co sa tyka nerovnosti, tlmi to dobre, najviac je to poznat na velkych priecnych nerovnostiach, napr spomalovac, ked prednou napravou prejdes, system sa pripravi na zadok a zadok prejde tiez krasne plavne (mam skusenost, ze u klasiky je predok v pohode, lebo je tazky, ale zadok nadskoci)
pravdu povediac ja osobne som z hydroactive III sklamany, a ten slogan na billboarde pravda nieje. defaultne je podvozok moc tvrdy, na citroen je to dost nezvyk.
vyhoda je urcite to, ze mas stale rovnaku svetlu vysku bez ohladu na zatazenie, na dialnici sa to automaticky znizuje, cize zvysuje stabilitu a znizuje spotrebu a v podmienkach horsej kvality ciest sa zasa automaticky zvysuje (v blave to vyzera ako offroad 😄 )
takze asi tak, podla mna je to naozaj fasa system, ale zasa zazraky necakaj, nekonaju sa.
jazdne vlastnosti su podla mna priemerne, navyse je to pravda s necitlivym riadenim - posilnovac je taky silny ze nieje kontakt s vozovkou - jednoducho to nieje sportove auto aj ked zapnes obidva sportove ovladace, ktore v aute najdes 😄
co sa tyka nerovnosti, tlmi to dobre, najviac je to poznat na velkych priecnych nerovnostiach, napr spomalovac, ked prednou napravou prejdes, system sa pripravi na zadok a zadok prejde tiez krasne plavne (mam skusenost, ze u klasiky je predok v pohode, lebo je tazky, ale zadok nadskoci)
pravdu povediac ja osobne som z hydroactive III sklamany, a ten slogan na billboarde pravda nieje. defaultne je podvozok moc tvrdy, na citroen je to dost nezvyk.
vyhoda je urcite to, ze mas stale rovnaku svetlu vysku bez ohladu na zatazenie, na dialnici sa to automaticky znizuje, cize zvysuje stabilitu a znizuje spotrebu a v podmienkach horsej kvality ciest sa zasa automaticky zvysuje (v blave to vyzera ako offroad 😄 )
takze asi tak, podla mna je to naozaj fasa system, ale zasa zazraky necakaj, nekonaju sa.
to matuS: Dík za odpověď. Mám ještě pár dotazů.
Co znamená tvoje věta "defaultne je podvozok moc tvrdy"? Omezuje hydractive nějak znatelně přenos rázů a otřesů od vozovky do interiéru? Jak je to se spolehlivostí různých elektronických systémů v C5? Jaké je výrobní zpracování vozu - vrzání a pazvuky v interiéru? (Je to příliš drahé auto, než aby se tyto mouchy daly tolerovat).
Co znamená tvoje věta "defaultne je podvozok moc tvrdy"? Omezuje hydractive nějak znatelně přenos rázů a otřesů od vozovky do interiéru? Jak je to se spolehlivostí různých elektronických systémů v C5? Jaké je výrobní zpracování vozu - vrzání a pazvuky v interiéru? (Je to příliš drahé auto, než aby se tyto mouchy daly tolerovat).
Co znamená tvoje věta "defaultne je podvozok moc tvrdy"?
ze je tvrdy 😄 v porovnani s XM a xantiou. tvrdost podvozku je podla mna podobna ako ma passat.
je velmi tazko povedat, do ktorej kategorie sa auto radi, pretoze vnutornou velkostou patri do vyssej strednej, vyrobca zasa hovori ze je to nastupca xantie, ktora patri do strednej triedy. kazdopadne si myslim ze auto nedosahuje komfort pruzenia vyssej strednej triedy - mercedes E je na tom lepsie.
Omezuje hydractive nějak znatelně přenos rázů a otřesů od vozovky do interiéru?
to je taka divna otazka, nevies to nejako lepsie sformulovat? neviem na co narazas...
Jaké je výrobní zpracování vozu - vrzání a pazvuky v interiéru? (Je to příliš drahé auto, než aby se tyto mouchy daly tolerovat). je to v pohode. zo zaciatku buchalo v zadnej naprave - znamy problem, ale to uz je dnes spravene. inac auto vrzga len na macacich (kocicich) hlavach (ale tam vrzga aj novy passat 😄 ) inac je celkom tiche, som bol prekvapeny ked som sa v tom naposledy viezol. otec mal auto ako jeden z prvych na slovensku, cize boli tam este nejake detske chyby, trvalo to sice skoro rok, kym to vsetko spravili (najme tu zadnu napravu) ale teraz je to OK, ja som to auto prehnal po cestach a necestach a bolo naozaj tiche.
spracovanie - ak ti nevadi ze v Exclusive je iba imitacia dreva - vyzera celkom dobre, ale ked na to zaklepes tak je to jasne 😊, a ked si dokupis kozu (otec ma svetlu) tak auto vyzera velmi dobre a naozaj kvalitne.
ja som sa este viezol s 2.0 a 2.0hdi a obe boli tiche a vyzerali dobre. myslim si ze c5 je uz celkom dobre auto.
ze je tvrdy 😄 v porovnani s XM a xantiou. tvrdost podvozku je podla mna podobna ako ma passat.
je velmi tazko povedat, do ktorej kategorie sa auto radi, pretoze vnutornou velkostou patri do vyssej strednej, vyrobca zasa hovori ze je to nastupca xantie, ktora patri do strednej triedy. kazdopadne si myslim ze auto nedosahuje komfort pruzenia vyssej strednej triedy - mercedes E je na tom lepsie.
Omezuje hydractive nějak znatelně přenos rázů a otřesů od vozovky do interiéru?
to je taka divna otazka, nevies to nejako lepsie sformulovat? neviem na co narazas...
Jaké je výrobní zpracování vozu - vrzání a pazvuky v interiéru? (Je to příliš drahé auto, než aby se tyto mouchy daly tolerovat). je to v pohode. zo zaciatku buchalo v zadnej naprave - znamy problem, ale to uz je dnes spravene. inac auto vrzga len na macacich (kocicich) hlavach (ale tam vrzga aj novy passat 😄 ) inac je celkom tiche, som bol prekvapeny ked som sa v tom naposledy viezol. otec mal auto ako jeden z prvych na slovensku, cize boli tam este nejake detske chyby, trvalo to sice skoro rok, kym to vsetko spravili (najme tu zadnu napravu) ale teraz je to OK, ja som to auto prehnal po cestach a necestach a bolo naozaj tiche.
spracovanie - ak ti nevadi ze v Exclusive je iba imitacia dreva - vyzera celkom dobre, ale ked na to zaklepes tak je to jasne 😊, a ked si dokupis kozu (otec ma svetlu) tak auto vyzera velmi dobre a naozaj kvalitne.
ja som sa este viezol s 2.0 a 2.0hdi a obe boli tiche a vyzerali dobre. myslim si ze c5 je uz celkom dobre auto.
to matuS: Pokusím se tedy přeformulovat druhou otázku. Jedeš-li jakýmkoli autem a přejedeš-li nějakou díru či vypouklinu v silnici, je v interiéru cítit náraz - prostě podvozek neutlumí celou energii toho nárazu kol na nerovnost a ten náraz je cítit i v kabině. Někdy jen málo, někdy se otřese celá kabina, záleží na konkrétní nerovnosti, rychlosti a na autě. Některá auta mají podvozek od kabiny dobře odizolován a rázy se přenášejí jen málo, jiná naopak. Chtěl jsem vědět, jestli podvozek hydractive se dá z tohoto hlediska nějak charakterizovat. Doufám, že to není úplně nesmyslný dotaz.
Díky moc za informace.
Díky moc za informace.
Sedric - a nebolo by jednoduchsie sa v tom aute previezt, aby si zistil, ako sa to sprava? Ja som sa s matuSom previezol - dojmy uz vyprchali, ale pamatam si z toho, ze C5 je velmi fajnove auto. Bohuzial ma designovo moc neoslovilo, ale jazda s nim bola velmi fajn.
>designovo moc neoslovilo< to chce stravit to trosku; ked som to videl prvy krat na zivo, skoro som sa pogrcal, ale teraz sa mi zacina celkom pacit, aj to vidiet po uliciach stale castejsie ... ale kombi sa mi pacilo hned od zaciatku 😄
BTW: viete ze to malo mat povodne splyvajuci zadok? ale prerobili to - mozno ked vybehla nova laguna, asi by sa prilis podobali 😄
to Luf: Máš samozřejmě pravdu. Já si jen neumím udělat čas. V pracovní dny to absolutně nepřipadá v úvahu (aspoň mi to tak připadá) a v sobotu nemají v salonech otevřeno (pokud vím). Pokud jde o design C5, tak já jsem úplně unešenej. Jen to auto vidím a zvedá se mi tep. No a Break to je úplná bomba. Nejideálnější ze všech rodinných kombi.
sedrik> tlmi to dobre. ale nie dokonalo. podla mna vacsie nerovnosti zvlada lepsie ako tie mensie - tj tvrde razy niesu ale jazda nieje plavna.
MatuS, řekls mi vše, co jsem chtěl vědět. Dík.
to Sedrik: no on ten C5 neni zas takovej zazrak. Je to takovy auto pro fotry. Sportovne si v tom nezajezdis. Zkousel jsem ho - taky se mi libil, ale nevzal jsem ho. Taky je relativne drahej. Trochu slusna vybava stoji 900 000. Ale vyzkousej a uvidis. Jinak u citroena maji otevreno i v sobotu. Citroeny nejsou spatny. Do prace jsem kupoval nejaky Berlingo a i kdyz s tim obcas jedu, tak je velmi pohodlny a prijemny.
Zrovna C5 mi moc pro fotry nepripada. Ja se aspon za fotra nepocitam. Designove je trosku jinde nez konkurence, to je pravda, ale usedly design rozhodne nema. Draha taky neni, ale vzhledem k vybave. Za tech 900 000,- bys o moc vic vybaveny auto nekoupil. Ja jsem se svoji C5 break 2.0i maximalne spokojeny. Jede svizne, podvozek zehli nerovnosti, spotrebu ma priznivou. Zpracovani, alespon na mym aute je vyborny. Interier mi kupodivu nevrze ani na kocicich hlavach. A je to obrovsky auto, do kteryho se toho spousta vejde.
Ode me fakt maximalni spokojenost.
Ode me fakt maximalni spokojenost.
Prave to, aky je obrovsky mi na nom vadi asi najviac. Proste mi to pripada ako dodavka a ked vidim sedan, tak stale mam pred ocami dodavku. Mne citroenacke predky moc nepasuju - vynimkou je iba Saxo pred faceliftom, to ma smrnc.
1. Tak mi vcera nejakej *** ukrad' antenu. Nejdriv jsem si zoufal, co bude stat nova, ale pak jsem si pujcil antenu z feldy a heureka - ona tam pasuje. Takze to spravilo 170,-Kc a mam novou. Pocitam, ze original by stal pres pet stovek. No a ze prej Citroen dela vsecko jinak nej ostatni.
2. Shodou okolnosti taky vcera jsem prezouval na zimni gumy. Auto jsem kupoval na elektronech 16", ale sehnal jsem si je sam, takze jsem mel original plechovy 15" disky. Me to nejdriv nedoslo, ale az v pneuservisu zasly nad tim, ze jsou hlinikovy. (pravdepodobne stejny jsou na P307) Je zajimavy, ze ty zimaky jsou vlastne lehci nez letni. Jedina dan za tu vahu jsou specificky srouby bez kuzelu.
2. Shodou okolnosti taky vcera jsem prezouval na zimni gumy. Auto jsem kupoval na elektronech 16", ale sehnal jsem si je sam, takze jsem mel original plechovy 15" disky. Me to nejdriv nedoslo, ale az v pneuservisu zasly nad tim, ze jsou hlinikovy. (pravdepodobne stejny jsou na P307) Je zajimavy, ze ty zimaky jsou vlastne lehci nez letni. Jedina dan za tu vahu jsou specificky srouby bez kuzelu.
matuS
tak som mal vcera pokec s ocinom ohladom aut, prislo aj na c5, a iba mavol rukou.
pytam sa ho co sa deje, tak len zapindal, ze je to srot a ze najblizsie auto ktore kupuje je bud japonec alebo mercedes 😄
konkretne sa vyjadril, ze furt sa mu na c5tke seru take blbosti ako nejde otvorit dvere, palivomer atd...
tak to len aby ste vedeli. co ostatni c5tkari?
pytam sa ho co sa deje, tak len zapindal, ze je to srot a ze najblizsie auto ktore kupuje je bud japonec alebo mercedes 😄
konkretne sa vyjadril, ze furt sa mu na c5tke seru take blbosti ako nejde otvorit dvere, palivomer atd...
tak to len aby ste vedeli. co ostatni c5tkari?
Bila petidverova Xsara, rok vyroby 97, do provozu 2/98, garazovana, Airbag, central, delena sedadla, najeto 12000 km!!!!! Je to po nejakem dedouskovi. Cena 190000,-.
Mam to vzit?
Hasna
Mam to vzit?
Hasna
hasna, jaky motor?
Motor to ma 1,4i.
Ja na motory moc narocny nejsem. Mam rad malou spotrebu a jezdim relativne podle predpisu. Jak si Xsara stoji s kvalitou, rzi, a tak? Ma Citroen drahy servis a nahradni dily? Citroeny vubec neznam. Bracha ma ZX 1,9 turbodiesel a vydrzel mu uz nemozne.
Diky, za jakekoliv info.
Hasna
Ja na motory moc narocny nejsem. Mam rad malou spotrebu a jezdim relativne podle predpisu. Jak si Xsara stoji s kvalitou, rzi, a tak? Ma Citroen drahy servis a nahradni dily? Citroeny vubec neznam. Bracha ma ZX 1,9 turbodiesel a vydrzel mu uz nemozne.
Diky, za jakekoliv info.
Hasna
hasna ja by som to vzal, na tvojom mieste. Osobne by som vzal radsej 1.8i 16v, ale ked ti ide skor o spotrebu nez o vykon, nie je co riesit.
OK. Dikes. Pujdu do toho. Zitra se na to jdou podivat dva manici z fochu. Ale vypada to, ze to je skoro nove auto. Bohuzel bile, ale te starsi Xsare bila docela slusi a aspon to nebude pritahovat zlodeje.
Nejde mi ani tak o spotrebu, i kdyz o tu taky, ale o pomer cena/protihodnota. Navic na trhu s ojetymi vozy si nemuze clovek moc vybirat. Z bazaru bych auto nevzal a v primem prodeji je v tehle cenove relaci dost omezena nabidka. Skodovky a VW jsou silene predrazene. K tomu pridam, ze se mi Xsara odjakziva libi a je to. Jenom me trochu znervoznovalo, ze je to rok vyroby 97, coz je prvni rok vyroby Xsary. Nemela Xsara nejake vyrazne nedostatky na zacatku vyroby, ktere byly pozdeji odstraneny?
Nejde mi ani tak o spotrebu, i kdyz o tu taky, ale o pomer cena/protihodnota. Navic na trhu s ojetymi vozy si nemuze clovek moc vybirat. Z bazaru bych auto nevzal a v primem prodeji je v tehle cenove relaci dost omezena nabidka. Skodovky a VW jsou silene predrazene. K tomu pridam, ze se mi Xsara odjakziva libi a je to. Jenom me trochu znervoznovalo, ze je to rok vyroby 97, coz je prvni rok vyroby Xsary. Nemela Xsara nejake vyrazne nedostatky na zacatku vyroby, ktere byly pozdeji odstraneny?
no ja viem o jednej inovacii. Xsara mala na zaciatku pristrojovku a obklady dveri z makkeho plastu, o co ju v ramci inovacie a uspory vyrobnych nakladov neskor obrali - a nahradili tvrdym plastom 😒 ale to az v 2000 tusim.
Ahoj pallas,
Muzes mi prosim vysvetlit, proc je tak sileny rozdil v cenach Xsary na trhu a v tabulkovych vykupnich hodnotach v autobazarech. Na tu moji vyhlidnutou Xsaru je odhadni hodnota 130 tisic!! A prodava se za 190. Cim to je? Je to tak kvalitni auto, nebo je jich tak malo, nebo je to predrazene, nebo co? To by me fakt zajimalo.
Hasna
Muzes mi prosim vysvetlit, proc je tak sileny rozdil v cenach Xsary na trhu a v tabulkovych vykupnich hodnotach v autobazarech. Na tu moji vyhlidnutou Xsaru je odhadni hodnota 130 tisic!! A prodava se za 190. Cim to je? Je to tak kvalitni auto, nebo je jich tak malo, nebo je to predrazene, nebo co? To by me fakt zajimalo.
Hasna
Ta Xsara ma kola se ctyrmi srouby. Nevite nekdo, jakou maji roztec?
Hasna
Hasna
Xsara, disky majú rozmer 5,5Jx14, 4x108, ET18. Orig. pneu 185/65-14. Xsara je disajnovo jedno z najharmonickejších áut. Sám ju mám, Break 20 HDI, úplná spokojnosť. Tá tvoja síce má už trochu vek, ale zdá sa, že bola hýčkaná. Cena sa mi zdá dobrá, skús sa pre pokoj duše trochu jednať. (napr. pneu majú životnosť 6 rokov, náplne chladič, brzdy apod.)
Tak som bol kuknut Mazdu 6, co vy na C5 versus M6? Kukal som kombiky 2.0 benzin. Cena dost podobna, mazda navrch ESP a tempomat, C5 hydraulika. Pre mna je C5 v tej kombinacii nepouzitelna lebo tam nejde tempomat (ten ide len u dizlov), ale na porovnanie dobre ... BTW palls mi poslal tento v celku zaujimavy link: [odkaz] test/neuwagen/ artikel.php?artikel_id=2842&A_SESS= 68a19fc7d9cf3cf 3c9d4ba612e2341bf ... bacha na medzery ...
yyyyy: ak Ti mozem poradit, vyskusaj si okrem 2.0 aj 1.8. Ten motor sa udajne velmi vydaril a vykonostne je na urovni 2.0 pri nizsej spotrebe. Pripadne podebat so STAVROSom na temu Mazda6 a diesel, slubil napisat nejake prve dojmy, ktore su vraj velmi pozitivne 😉)
Oktan> 1.8micka je out of sence - oni kombinuju natvrdo vybavu a motor, takze 1.8micka je bez vybavy. Aj ked si myslim ze mozno motorovo je 1.8 OK, ale spotreba na to moc nenasvedcuje. Francuzske motory pod dva litre su dost striedmejsie - aj ked mozno slabsie
matuS
jednoznacne 6tku, ta je navyse od citroena aj pekna.
btw tu hyudrauliku neber moc ako plus, ja v nej az take vyhody zasa nevidim. urcite je to fasa, a je to zaujimave, ale nieje to nic take extra - neznamena to tak vela, co by u mna rozhodovalo o vybere auta.
btw tu hyudrauliku neber moc ako plus, ja v nej az take vyhody zasa nevidim. urcite je to fasa, a je to zaujimave, ale nieje to nic take extra - neznamena to tak vela, co by u mna rozhodovalo o vybere auta.
matuS, C5 ma myslim meksi podvozok, a to je to co ma zaujima. Este som M6kou nesiel, az sa vratim do blavy tak si to pojdem vyskusat, ale kde som co cital, tak je to skorej tvrdsie ... starekosti potrebuju svoje ... teraz chvilu jazdim Scenikom, ten je sialene meky, a naklana sa ale nemozem si pomoct, vyhovyje mi to ... urcite viacej ako moj megan kombi do ktoreho si budem za chvilu musiet zase sadnut ... 😄
Tak tá 6ka berie aj mňa. Keby bola v tej dobe keď som bral Xsaru, asi by som nerozmýšľal ani chvíľu. A kým vyleziem zo Sáry, tak bude zase niečo novšie.
matuS
yyyy> citam SME a musim povedat - kupujme citroeny! 😄
no dozvedel som sa ze sa rozhodli postavut u nas nejaku fabriku na vyrobu pazoutov a citronov. vy to tak doma asi neberiete, ale pre mna takto zvonka je to uplne fantasticka sprava. jedine takto nase slovensko bude pekne pomalicky rast a bude sa nam kvalitne zit. som strasne rad, ze sa to podarilo. je super, ze budeme mat 2 automobilky, cize si budu v podstate troska aj konkurovat. smiesne ale je, ze mame strasne nizky pocet obyvatelov a potom v prepocte vychadza, ze sme automobilova svetova velmoc 😊))
ale aby som len nekakal propagandisticke reci - c5 a makkost - neviem neviem, mne sa c5 nezda makka (ked to porovnam s xantiou alebo xm, tak je rozhodne c5 tvrde auto). mne sa zda tvrda ako passat (passat je inac dost mekke auto, ale ma tie lavicove sedacky, tak mas pocit, ze je tvrde). c5 pekne filtruje cestu ale len na vacsich nerovnostiach. male nerovnosti to moc nefiltruje a mne sa zda, ze to auto na nich tak nedostojne poskakuje. to bol moj pocit. co ostatni c5tkari?
PS: c5 sa mi zda len troska maksia ako honda accord coupe.
no dozvedel som sa ze sa rozhodli postavut u nas nejaku fabriku na vyrobu pazoutov a citronov. vy to tak doma asi neberiete, ale pre mna takto zvonka je to uplne fantasticka sprava. jedine takto nase slovensko bude pekne pomalicky rast a bude sa nam kvalitne zit. som strasne rad, ze sa to podarilo. je super, ze budeme mat 2 automobilky, cize si budu v podstate troska aj konkurovat. smiesne ale je, ze mame strasne nizky pocet obyvatelov a potom v prepocte vychadza, ze sme automobilova svetova velmoc 😊))
ale aby som len nekakal propagandisticke reci - c5 a makkost - neviem neviem, mne sa c5 nezda makka (ked to porovnam s xantiou alebo xm, tak je rozhodne c5 tvrde auto). mne sa zda tvrda ako passat (passat je inac dost mekke auto, ale ma tie lavicove sedacky, tak mas pocit, ze je tvrde). c5 pekne filtruje cestu ale len na vacsich nerovnostiach. male nerovnosti to moc nefiltruje a mne sa zda, ze to auto na nich tak nedostojne poskakuje. to bol moj pocit. co ostatni c5tkari?
PS: c5 sa mi zda len troska maksia ako honda accord coupe.
matuS, keby si vedel akú radosť a koľko nádejí do toho vkladajú ľudia z okolia, ktorých sa to priamo týky! Je to fantastické, snáď to v budúcnosti budú aj väčšie autá ako na plošine 1. U VW už na to prišli, že to vieme. S tou veľmocou máš pravdu, je to pravda, Češi sú na tom podobne.
2oktan: mas k tej veci blizsie, pripadne mas nejake technicke zakulisne info, ktore nie je zname? Daj mi pliz vediet na rado@novycas.sk.
Matus: 1. PSA stava u nas tovaren, a mozno som hrdy, ale z toho sa nenajem, problem je, ze stupa hodnota koruny, co je to posledne co potrebujem ... 😄 ... 2. islo mi skorej o porovnanie tvrdosti C5 a M6, myslim (M6 som este neskusal) ze C5 bude trvdsia. Jazdil som C5 2.0HDI a to sa mi zdalo asi tak vhodne co by som ocakaval (az na to ze ten motor je evidentne slaby - to by asi chcelo precipovat)
yyyy> ty sa z toho nenajes? preco myslis len na seba? zamestnaju kopec ludi, nie len tych 3500 priamo v tovarni ale aj kopec mimo toho. ludia konecne budu pracovat(!!!), budu mat peniaze, bude troska viac penazi v rozpocte, tak snad sa nam troska viacej ujde na lepsie cesty, lepsie nemocnice.... uz znejem ako M. Jakes na vyrocnom XXIIIV zjazde KSC 😄
nemozes predsa pozerat len na seba. snad sa ludia doma budu viacej usmievat. tu sa ludia usmievaju. poznam tu jedneho taliana, ma zenu slovenku, bol na slovensku ked bol ten futbalovy zapas s anglicanmi. povedal mi - ked na tom slovensku su vsetci taki zamraceni a vobec sa neusmievaju, vsetci sa tvaria ze ich otravujes.
toto sa musi zmenit. a zmeni sa to aj tym, ked ludia budu spokojni, nebudu sa musiet strachovat, ci budu mat zajtra peniaze atd...
apropo, ty si myslis, ze mna sa zmena kurzu netyka? ja som sem isiel a kupoval som dolar za 24.9, teraz predam za 22.76, a este stale skk stupa...
ale neposerem sa, o to viacej sa tesim domov.
nemozes predsa pozerat len na seba. snad sa ludia doma budu viacej usmievat. tu sa ludia usmievaju. poznam tu jedneho taliana, ma zenu slovenku, bol na slovensku ked bol ten futbalovy zapas s anglicanmi. povedal mi - ked na tom slovensku su vsetci taki zamraceni a vobec sa neusmievaju, vsetci sa tvaria ze ich otravujes.
toto sa musi zmenit. a zmeni sa to aj tym, ked ludia budu spokojni, nebudu sa musiet strachovat, ci budu mat zajtra peniaze atd...
apropo, ty si myslis, ze mna sa zmena kurzu netyka? ja som sem isiel a kupoval som dolar za 24.9, teraz predam za 22.76, a este stale skk stupa...
ale neposerem sa, o to viacej sa tesim domov.
matuS: veľmi dobre si to vystihol, dúfam,že nás bude čím viac usmiatych.
wawrik: mám len bežné informácie, ale mám pár známych, čo do toho vkladajú nádej.
wawrik: mám len bežné informácie, ale mám pár známych, čo do toho vkladajú nádej.
Tak ta xsara je moje. Dedek uz sice neslevil, ale je to naprosta funglovka. Neskutecne. Na STK se svolavali technici a neverili, ze to nevezu nekde ze skladu. Ani jednu noc to nestalo venku, jezdilo to jenom od brezna do rijna a kdyz jsem si pod to vlezl, tak to bylo jako bych byl pod novym autem nekde na autosalonu. Parada. Uz jsem tomu vcera zahulil a najel skoro 1000 km. Pri vyssich rychlostech se mi zda motor docela hlucny. Ale treba se to rozhybe. Ted deda s tim v zivote nejel pres osmdesat. Jeden dotaz. Jdou na Xsaru sehnat nejake levne pricniky na strechu?
Za kolik?
Hasna
Za kolik?
Hasna
Na trase Cesky Tesin - Bayreuth, skoro porad po dalnici, si to vzalo 8,8 l/100km. Moc jsem to nesetril, ale ani zadna divocina. porad tak 140 km/h. Myslite, ze to jeste klesne, nebo je to normalni spotreba?
Ma tady vubec nekdo tento vuz?
Hasna
Ma tady vubec nekdo tento vuz?
Hasna
to Hosna: Zdravím. Doporučuji tyhle odkazy. Dost jsem se tam dozvěděl a podle popisu tvojí trasy asi polština nebude problém ???? jestli bydlíš tam co myslím
[odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
Jinak Xsara 1,6/16 Break -spotřeba byla v létě max 7,0 (podle PP !)+klima. Teď v zimě to vylezlo až na 8,4 při těch mrazech - bežný provoz asi 100 - 150 denně ale už to zase klesá. (zatím 15 kkm uvidím jestli si to ještě sedne) Je fakt že jak se tomu šlápne na krk tak průměr leze nahoru dost rychle ale to je u všech stejné.
to matuS : Mas pravdu. Rajo sa predáva aj u nás(mliko určitě - jogurt nevím) a protože mám doma na mlíko dva těžké notoriky tak po tom kolik ho spotřebovali by už museli být po smrti.
Jinak pro všechny 😒br />
na [odkaz] je moc fotek nového faceliftu Xsary. Tak můžete hodnotit.
Pár věcí se mi tam dost líbí.
[odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
Jinak Xsara 1,6/16 Break -spotřeba byla v létě max 7,0 (podle PP !)+klima. Teď v zimě to vylezlo až na 8,4 při těch mrazech - bežný provoz asi 100 - 150 denně ale už to zase klesá. (zatím 15 kkm uvidím jestli si to ještě sedne) Je fakt že jak se tomu šlápne na krk tak průměr leze nahoru dost rychle ale to je u všech stejné.
to matuS : Mas pravdu. Rajo sa predáva aj u nás(mliko určitě - jogurt nevím) a protože mám doma na mlíko dva těžké notoriky tak po tom kolik ho spotřebovali by už museli být po smrti.
Jinak pro všechny 😒br />
na [odkaz] je moc fotek nového faceliftu Xsary. Tak můžete hodnotit.
Pár věcí se mi tam dost líbí.
matuS
my (obcania) potrebujeme aby koruna stupla, aby ludia troska pocitili ekonomicky rast. lebo platy nerastu. ak za tieto 4 roky ludia nepocitia zmenu k lepsiemu, zasa sa dostane do vlady nejaky kokos.
samozrejme inac je rast koruny na***, lebo bude rast import.
samozrejme inac je rast koruny na***, lebo bude rast import.
matuS: trosku si odporujes. Rast koruny neznamena, ze ludia pocitia ekonomicky rast. Ako spravne vravis, rast koruny zvysuje saldo zahranicneho obchodu, lebo klesa e😜ort a rastie import. Neviem, ci je to to najlepsie, co mohli vymysliet...
Rast koruny -> rast importu -> rast salda ZO -> tlak na znizenie kurzu koruny. A kedze sme nmaly stat, takymto tlakom sa neubranime a koruna klesne zase naspat. Bez rastu nasej ekonomiky (a tym myslim rast rychlejsi ako rast v krajinach, s ktorymi mame najvacsi zahranicny obchod; co ja nevidim ako realnu vec) bude kurz iba oscilovat okolo nejakeho rovnovazneho stavu. Vase uvahy su vsetky spravne, len som ich trosku dotiahol.
Ad fabrika - pravdepodobne sa tu budu pre zaciatok montovat auta z polotovarov. Predpokladajme, ze pre zaciatok sa nebudu vyrabat od piky motory, kasne a prevodovky z ocele z Kosic. Takze saldo sa moc nezmeni - pribudne dovoz dielov a pribudne vyvoz aut. Rozdiel bude iba pridana hodnota, ktora je u aut nastastie dost vysoka. Minus to, co uz napisal yyyy. To vsetko prinesie finalne poztivny dopad na nasu bilanciu ZO (zvysime vyvoz, to je pre nas podstatne) a prinesie to aj dalsie pozitivne dopady na zamestnanost a HDP. A keby vyrabali auta od piky u nas, bolo by to uplne idealne, mozno by sme casom mohli dosiahnut vyrovnanu obchodnu bilanciu. Nehladajte vo vsetkom len same negativa a usmievajte sa, snad nam bude lepsie 😃)
Ad fabrika - pravdepodobne sa tu budu pre zaciatok montovat auta z polotovarov. Predpokladajme, ze pre zaciatok sa nebudu vyrabat od piky motory, kasne a prevodovky z ocele z Kosic. Takze saldo sa moc nezmeni - pribudne dovoz dielov a pribudne vyvoz aut. Rozdiel bude iba pridana hodnota, ktora je u aut nastastie dost vysoka. Minus to, co uz napisal yyyy. To vsetko prinesie finalne poztivny dopad na nasu bilanciu ZO (zvysime vyvoz, to je pre nas podstatne) a prinesie to aj dalsie pozitivne dopady na zamestnanost a HDP. A keby vyrabali auta od piky u nas, bolo by to uplne idealne, mozno by sme casom mohli dosiahnut vyrovnanu obchodnu bilanciu. Nehladajte vo vsetkom len same negativa a usmievajte sa, snad nam bude lepsie 😃)
matus> mas pravdu, ale v konecnom dosledku MNE zivotna uroven klesne - to je vsetko co vravim; inak je pkne ze zamestnaju xxx ludi ale tiez musis vidiet ze zmenou kurzu koruny par ludi o job zase pride vdaka konkurencieneschopnosti ich produktov - a to nie len kvoli tomu ze "sa tazko vyvaza" ale aj preto ze proste manik dobre zarabajuci v automobilke sebe a svojim detom nekupi v samke slovensky jogurt co sa pozajtra vyhodi skysnuty, ale kupi dovozovy jogurtik, ktory ani neni o tolko drahsi, vdaka kurzu koruny. Proste to samo ze vznikne JEDNO priemyselne centrum vec nevyriesi - ale suhlasim, nejako sa zacat musi.
yyyy - s radostou by som kupil jogurt, mlieko, keksik ale aj kura alebo ine maso zo slovenskej produkcie. Ale chod napr. do Tesca a skus pohladat v regali, kolko najdes nasich jogurtov a kolko zahranicnych. A potom sa pozri, kolko stoja. Bohuzial je to jasne v prospech zahranicnych, aj pre chudobu. Viacej penazi bude iba znamenat, ze nekupi tych zahranicnych jogurtov 2ks, ale kazdemu decku 2 a sebe tiez jeden. Bohuzial, na Slovensku je to tak!
chalani vsimli ste si, ze tu sa ide stavat akurat fabrika kde sa bude nieco skladat? myslite si, ze to ti francuzi (ked to bude vyhodne niekde inde) nezbalia a neprevezu? bohuzial sa bude tvorit iba minimalna pridana hodnota na tych autach. ja som za aby tu boli take prevadzky ale omnoho radsej privitam dizajn centra, vyvojove clanky alebo nieco kde sa ta pridana hodnota prejavi viac. beriem ze offsetovy program tu je tiez a relativne sa mu dari aj bez tejto investicie (vwbrose a podobne) a chapem ze toto je (mozno) iba zaciatok ale urcite nas to nespasi. takze prestat snivat a hor sa makat 😃)
skd😜 Myslim, ze az take zle to nebude. VW tiez zacali iba skladackami (ak si dobre pamatam) a teraz sa uz robi v BA kopec veci. Inak s tym prevezenim tiez dost silne pochybujem, kde inde by mali tak vysoko kvalifikovanu pracovnu silu za tak smiesne platy?
skdd - praveze pridana hodnota je dost vysoka. Dost pochybujem, ze sa u nas vyrobene auta budu akoze predavat do francie za nakladovy cenu a az odtial sa budu predavat dalej za trhovu. Alebo si to moc zjednodusujem a predstavujem ako hurvinek valku?
myslim ze sa tomu hovori zuslachtovaci styk 😄 dovezie sa latka tu sa usije a znova sa to vyvezie. a k tej cene, neviem ci dostanu danove prazdniny ale urcite mame podpisanu dohodu o zabraneni dvojiteho zdanenia takze velmi rychlo sa zisti co je vyhodnejsie ci zdanit u nas alebo inde. je jasne ze profit tu na 100% je ale (nechcem tym nikoho urazit) co myslis kto robi vacsiu pridanu hodnotu clovek ktory nieco projektuje a vymysla alebo clovek ktory nieco niekam vlozi, priskrutkuje a posle dalej? mne ide iba o tom, ze netreba zaspat na vavrinoch a do neba vychvalovat tu investiciu zvonku 😄 viem ze to nie je relevantne (aut👋IT) ale flextronics v CR je zdarny priklad toho ako to moze dopadnut.
yyyy> konecnom dosledku MNE zivotna uroven klesne ja si myslim, ze mas zivotnu uroven slusnu, ked sa kurz posunie o 5%, tak to ta jednoznacne nezabije.
nekupi v samke slovensky jogurt co sa pozajtra vyhodi skysnuty, ale kupi dovozovy jogurtik to je ale uz chyba slovakov, ked budu nakupovat zahranicne vyrobky, ktore aj sami vyrabame.(preco si ludia naivne myslia, ze to co je zahranicne musi byt zakonite lepsie? - a stymto suvisi to, co dzurinda sluboval ale nedotiahol - chceli znackovat vyrobky "made in slovakia", aby sme ich my sami kupovali. by ste sa cudovali, ako tuna funguje ked je vyrobok australian made - ludia sa vzdy rozhodnu radsej pre to, ako zobrat z vonku)
btw preco hovoris skysnuty? my vzdy nakupujeme jogurty rajo (vyrabane tusim nemeckou technologiou) a nikdy nemame problemy.
nekupi v samke slovensky jogurt co sa pozajtra vyhodi skysnuty, ale kupi dovozovy jogurtik to je ale uz chyba slovakov, ked budu nakupovat zahranicne vyrobky, ktore aj sami vyrabame.(preco si ludia naivne myslia, ze to co je zahranicne musi byt zakonite lepsie? - a stymto suvisi to, co dzurinda sluboval ale nedotiahol - chceli znackovat vyrobky "made in slovakia", aby sme ich my sami kupovali. by ste sa cudovali, ako tuna funguje ked je vyrobok australian made - ludia sa vzdy rozhodnu radsej pre to, ako zobrat z vonku)
btw preco hovoris skysnuty? my vzdy nakupujeme jogurty rajo (vyrabane tusim nemeckou technologiou) a nikdy nemame problemy.
matuS - dakujem pekne Raju za nemecku technologiu vyroby jogurtov. Je to humus! Ak raz budes mat moznost, skus si v okoli Ziaru nad Hronom kupit jogurt, ktory vyraba PD Lovcica Trubin klasickou technologiou => trvanlivost 5 dni, ale jogurtik je vynikajuci. Navyse ho mozem bez problemov dat mojmu drobcovi, lebo mam istotu, ze v nom nie je viacej chemikalii ako v pracom prasku. Jogurt vznika posobenim nejakych bakterii z mlieka, ale z biologie viem, ze bakterie sa roznozuju e😜onencialne s casom. Ako je teda mozne, ze Rajo vyrdzi 21 dni? 1, bud tam nie su ziadne zive bakterie alebo 2, je tam tolko chemie, ze ich stiha zabijat. Ako si ale mozem byt isty, ze postupne nezabije aj mna resp. drobca...
Cely tento moj rozculeny prispevok bol o tom, ze nie vsetko dovozove je dobre. A tiez aj o tom, ze v BA nemozem zohnat jogurt, ktory by som mohol dat zjest aj mojmu drobcovi.
Cely tento moj rozculeny prispevok bol o tom, ze nie vsetko dovozove je dobre. A tiez aj o tom, ze v BA nemozem zohnat jogurt, ktory by som mohol dat zjest aj mojmu drobcovi.
luf, si nejaky moc precitlively. ja jem rajo odkedy sa vyraba a nie malo a nic mi nieje. aspon zatial 😄
moc tvojho drobca nezvykaj na moc ciste veci, lebo potom ho zabije nejaky obycajny virus. vsimni si ciganov, su spinavi, chodia aj v zime bosi, ale ajtak su cely zivot relativne zdravi a plodni...su proste odolni.
btw pokial na jogurte nieje napisane, ze obsahuje zive jogurtove kultury, tak ich obsahovat nemusi.
moc tvojho drobca nezvykaj na moc ciste veci, lebo potom ho zabije nejaky obycajny virus. vsimni si ciganov, su spinavi, chodia aj v zime bosi, ale ajtak su cely zivot relativne zdravi a plodni...su proste odolni.
btw pokial na jogurte nieje napisane, ze obsahuje zive jogurtove kultury, tak ich obsahovat nemusi.
No ked si myslite, ze to je mlieko, tak z neho urobte kysle mlieko. A ked to nepojde (co som si isty), zozente si mlieko od niekoho, kto ma kravu a ochutnajte, porovnajte... No nic, asi dost na tuto temu.
Luf, s tym nepohnes, v nemecku sa predavaju take potraviny len sterilne a to bude rychlo aj u nas. Tie jogurty sa mozno vyrabaju prirodzene "pomocou zivych kultur" ale to co ide do skatulky je uz sterilizovane - a nikdy sa nedozvies ako, ci teplotne, konzervacnou prisadou, alebo ozarovanim. Ale ber to tak, nemcov je ako hadov a oni uz otestovali 😄
Bylo by zajímavé zjistit jak a hlavně z čeho se dělá to co se už prodává jako kyselé.
A dost!
Kdo už byl na :
[odkaz]
ať zvedne ruku......
Jestli nikdo tak Vám to všem vy jogurtoví citroenáři 😃) doporučuji. Než to stáhnou protože je to nějaký malý firemní servr. Ale nikde jinde jsem více obrázků neviděl.
A dost!
Kdo už byl na :
[odkaz]
ať zvedne ruku......
Jestli nikdo tak Vám to všem vy jogurtoví citroenáři 😃) doporučuji. Než to stáhnou protože je to nějaký malý firemní servr. Ale nikde jinde jsem více obrázků neviděl.
tie fotky su z original novinarskej stranky www.citroen-presse.com.
To jo, žádná Amerika ale v polském C klubu jsem se poprvé dozvěděl že něco existuje už někdy v polovině měsíce.
Konečně se rozhoupali u oficiálního dovozce a změnili si stránky. Byla to už docela ubohost.
No a už to je tam konečně taky.(pořád se mi ale ta grafika moc nezdá - třeba design citroen.sk se mi líbí více)
No ale to je jedno. Jak se vám líbí ty změny na autíčku. Jsou to pravda blbiny ,ale mě moc
Konečně se rozhoupali u oficiálního dovozce a změnili si stránky. Byla to už docela ubohost.
No a už to je tam konečně taky.(pořád se mi ale ta grafika moc nezdá - třeba design citroen.sk se mi líbí více)
No ale to je jedno. Jak se vám líbí ty změny na autíčku. Jsou to pravda blbiny ,ale mě moc
Dík za tip ale zkoušel jsem ten novinářský odkaz- a nic.
Tak nevím asi to není pro běžné lidi protože ta registrace vypadá dost precizní.A co je to ta 48 hodinová ověřovací doba? Dá se tam přihlásit jako normální spotřebitel?
Fakt že s novinama nic nemám. Takže mi asi zůstane zase jenom ten polský klub.😲(((
Tak nevím asi to není pro běžné lidi protože ta registrace vypadá dost precizní.A co je to ta 48 hodinová ověřovací doba? Dá se tam přihlásit jako normální spotřebitel?
Fakt že s novinama nic nemám. Takže mi asi zůstane zase jenom ten polský klub.😲(((
Zdravim, potrebuji radu, manzelka trosku tukla saxo a auto nechce chytit. nevite nekdo, kde je u Saxa pojistny narazovy vypinac na benzinovou pumpu? diky
pallas
malo by sa stavat nedaleko trnavy, presnejsie po pravej strane dialnice BA-ZA, medzi dialnicou a obcou Zavar.
matuS
mozno raz budeme robit aj nieco viacej ako skladat. ale to chce cas. to nebude hned.
dalsia vec je, ze hoci sa tu bude len skladat, bude vela subdodavatelov zo slovenska a to je tiez to, co sa rata.
dalsia vec je, ze hoci sa tu bude len skladat, bude vela subdodavatelov zo slovenska a to je tiez to, co sa rata.
Hm, tak jsem myslel, ze si v Citroen klubu prectu neco o autech a ono zatim jogurty 😄. Nasi porizuji Xantii s naftou, tak bych se rad zeptal, ma-li s tim nekdo zkusenost a jakou, popr. tady nekdo nabizel odkazy na mail, tak mam danma@post.cz Dik
To víš s Citroeny nejsou žádné velké problémy 😄)).
Bohužel s Xantií zkušenosti nemám (ale líbí se mi)
Mohu doporučit Xsaru - moooc spokojený
zkus [odkaz] - je to ale polsky 😊)
Bohužel s Xantií zkušenosti nemám (ale líbí se mi)
Mohu doporučit Xsaru - moooc spokojený
zkus [odkaz] - je to ale polsky 😊)
pallas
vie uz niekto, ako bude vyzerat nova C2, ktora by sa mala vyrabat v Koline? Podoba sa na tento prototyp? [odkaz] foto_big/ae_Citroen_C2_01_653.jpg
no, ma to posuvne dvere, to je pekne, ale vyzera to tak, ze sa s dverami posuva aj spetne zrkadlo. tak to je dobra blbost!!
a auto mi spredu pripomina nejaky korejsky *. tusim daihatsu. preco sa citroen tak sere poslednu dobu? peugot robi celkom dobry dizajn...citroen sa dal zlym smerom. zacalo to faceliftom xsary, cez c5, teraz toto. este picasso vyzera ako tak.
a auto mi spredu pripomina nejaky korejsky *. tusim daihatsu. preco sa citroen tak sere poslednu dobu? peugot robi celkom dobry dizajn...citroen sa dal zlym smerom. zacalo to faceliftom xsary, cez c5, teraz toto. este picasso vyzera ako tak.
Mam na vas dotaz. Mam Xsaru a zbyly mi pricniky z Felicie. Myslite, ze to bude pasovat? System je stejny. Bohuzel to nemuzu vyzkouset, protoze jsem v Nemecku a pristi tyden je budu potrebovat. Co myslite?
Tak uz je to neaktualni. Tady v Nemecku jsou originaly na Citroena o tisicovku levnejsi. Takze jsem je obednal.
Ahoj. Kolik vyjdou příčníky na Break? Je tam rozdíl - ve střeše je přímo vodítko. V česku jsou originály kurevsky drahý. Mám možnost dovézt. Díky.
Zdar Citroenáři! Pořídil jsem si Xantii Break 1,8i, 74kW, r.96. Auto má servisku a najeto necelých 90tis. km. S citroeny nemám žádné zkušenosti. Nerad bych se někoho dotknul, ale rád bych se dozvěděl, na co si dát větší pozor, na co menší, čemu se na autě více věnovat, jaké můžu očekávat závady, co je na autě konstrukčně slabší, co je dobré preventivně měnit, jak je to s životností agregátů, pérování, nebo různých ovladačů v interiéru, apod. Předem díky za názory a rady.
Vítám do rodiny.Docela dost informací o Xantii a všech starších Citroenech je na www.citroeny.cz.
Velmi dobré co do informací jsou i stránky polského klubu
[odkaz]
Přeji příjemný let.
Velmi dobré co do informací jsou i stránky polského klubu
[odkaz]
Přeji příjemný let.
Originaly pricniky na moji petidverovou Xsaru tady, v Nemecku, stoji 81,- jurasu.
Dík.To je po zjištění ceny "originálních dílů" u nás, docela zajímavá informace.
Ze jo?
Ja jsem byl taky docela prekvapeny.
Ja jsem byl taky docela prekvapeny.
Přesně. Ty příčníky na Break si cenili u nás asi na 7 až 8000.-
Docela jsem protáhl hubu.Dost stačilo že jsem si ve stařecké slepotě vzal zadní zástěrky. Originál !!! Nové auto - člověk je celý z toho pitomý. Všem co znají a už teď se smějou potvrzuju - ano jso to asi vyhozené peníze.Jako zástěrky fugují celkem dobře to jo. Jsou i docela pěkné - jenom trošku dlouhé a brousím je skoro na každém retardéru. Hlavně ve více lidech. No ale neber to za 1100.-. Přemýšlím, kolik mě vždycky ta černá čára stojí 😄)
Docela jsem protáhl hubu.Dost stačilo že jsem si ve stařecké slepotě vzal zadní zástěrky. Originál !!! Nové auto - člověk je celý z toho pitomý. Všem co znají a už teď se smějou potvrzuju - ano jso to asi vyhozené peníze.Jako zástěrky fugují celkem dobře to jo. Jsou i docela pěkné - jenom trošku dlouhé a brousím je skoro na každém retardéru. Hlavně ve více lidech. No ale neber to za 1100.-. Přemýšlím, kolik mě vždycky ta černá čára stojí 😄)
No ty pricniky na petidverovou Xsaru stoji u nas 3,5k. Jinak Sara jezdi dobre. Ta ctrnactistovka je ve vyssich rychlostech trochu hlucna. Mel jsem nove Punto a to ve 160 bylo tiche jako o dve tridy vetsi limo. Pristi tyden se bude delat hudba a je to komplet. Jo, jeste MedvedBlock. Jezis ty prachy leti.
Jo jo o 1,4 jsem taky uvažoval, ale měl jsem před tím Formana Stříbrňáka v úpravě Sprint (56 kW/asi 115Nm - jezdil docela fajn - takový Fabiožrout to byl) a měl jsem obavu že to bude lenivé (Break). Sice ta 1,6 je na motoru dost dražší ale kupodivu spotřeba je menší než ten Forman no a pěkně to tahá.(200 jsem ale ještě neprubnul - na českých cestách to snad ani bez rozbití podvozku nejde a navíc to není firemní auto!!! už se těším na nějakej autobahn) Akorát jsem se musel chvilu učit jezdit s 16v motorem.Jinak cca 16000-1/2roku v pohodě (akorát drobné blbiny jako všude a piští brzdy)
Decka, kde bych si mohl nechat vypiskovat skla a kolik to tak stoji?
Delaji to primo v nejakem Citroenu? Nebo musim sehnat nejakou specializovanou firmu?
Delaji to primo v nejakem Citroenu? Nebo musim sehnat nejakou specializovanou firmu?
Nechával jsem na skla vyleptávat CZ + VIN. Je to podobné jako pískování ale ne tak do hloubky a trochu levnější . Prodejce (Meteorcar) objednal sadu - viz www.aaahero.cz a udělali to ještě před předáním. Bylo to sice dražžší o tu jejich práci ale představ si to - děláš to poprvé - nové autko - ruky se ti třepou a potom několik let čumíš na křivé písmenka nebo fleky. Znám to, mám
na předním skle jednu dírku (malou - takové naklepnutí - kámen asi při 5kkm - zuřil jsem jako čert )a pořád mi na ni tahá očima.Dostal jsem potom i registrační kartu. Jinak to nabízí samozřejmě více firem co dělají alarmy atd..
Citroen má svoji databázi VIN (Laser) - tam se jedná hlavně o náhradní díly a výbavu konkrétního auta - potom existuje ještě stíratelná kartička k autu (CarPas?)s kódem např pro autoradio atd.-(zapsání se ale provádí přes servisní komp při výměně příslušného komponentu).Prý třeba firemní OEM autorádia nějak nehrajou když si ho ukradneš a nacpeš třeba do jiného Citroena.
na předním skle jednu dírku (malou - takové naklepnutí - kámen asi při 5kkm - zuřil jsem jako čert )a pořád mi na ni tahá očima.Dostal jsem potom i registrační kartu. Jinak to nabízí samozřejmě více firem co dělají alarmy atd..
Citroen má svoji databázi VIN (Laser) - tam se jedná hlavně o náhradní díly a výbavu konkrétního auta - potom existuje ještě stíratelná kartička k autu (CarPas?)s kódem např pro autoradio atd.-(zapsání se ale provádí přes servisní komp při výměně příslušného komponentu).Prý třeba firemní OEM autorádia nějak nehrajou když si ho ukradneš a nacpeš třeba do jiného Citroena.
Tak muzika v Xsare je hotova. Parada. Uz konecne nerusi ta trochu hlucnejsi ctrnactistovka.
A jeden dotaz.
Kdyz mi bezi motor a stojim, tak u praveho zadniho kola neco jakoby bzuci. Nevite nekdo co to je?
A jeden dotaz.
Kdyz mi bezi motor a stojim, tak u praveho zadniho kola neco jakoby bzuci. Nevite nekdo co to je?
Zdravím všechny! Od 07/2002 mám novou Xsaru (1.6 16v), najeto 32.000km. Nevíte v kolika km se mění svíčky?
A ještě dotaz na někoho kdo má stejné auto - vypozorovali jste nějaké neduhy? Já zatím ne.
A ještě dotaz na někoho kdo má stejné auto - vypozorovali jste nějaké neduhy? Já zatím ne.
Tak to jsme asi stejně. Zatím necelých 20kkm.
Z větších jenom motor - těsnění pod hlavou od novoty a hvízdají brzdy (přední) -ale to začalo dělat až v zimě - asi sůl.Blbá homologace pneumatik - jenom jeden rozměr - nízkoprofil - sedí perfektně ale zimní jsou bohužel drahé jak čert.Celkově je to dost nízké - doufám že sis jako já chytře koupil originál zadní zástěrky. Trochu mi chybí kryt pod motorem, hlavně teď v zimě se to více špiní.Jinak je uživatelský test na Autorevue.cz v sekci Citroen.
Mám z toho testu dost rozporuplné pocity - podobné problémy neznám - je místama dobrý a mistama dost podivný a hlavně reakce některých pitomců v diskuzi. Podle jejich vystupování nemají ani Trabanta a tak aspoň otravujou.
Já jsem jinak velmi spokojený uživatel.
Ještě asi nějaké drobnosti ale to jsou spíše už konstrukční chybičky které mají všichni (pardon kromě "božsky dokonalého VW")
Jinak se koukni kolem 767 v sekci Peugeot nechce se mi to přepisovat - je to něco o motoru - doporučuji taky stránky polského Citroen klubu. je tam dost informací.
Break 1,6/16 - Gris Quartz.
Z větších jenom motor - těsnění pod hlavou od novoty a hvízdají brzdy (přední) -ale to začalo dělat až v zimě - asi sůl.Blbá homologace pneumatik - jenom jeden rozměr - nízkoprofil - sedí perfektně ale zimní jsou bohužel drahé jak čert.Celkově je to dost nízké - doufám že sis jako já chytře koupil originál zadní zástěrky. Trochu mi chybí kryt pod motorem, hlavně teď v zimě se to více špiní.Jinak je uživatelský test na Autorevue.cz v sekci Citroen.
Mám z toho testu dost rozporuplné pocity - podobné problémy neznám - je místama dobrý a mistama dost podivný a hlavně reakce některých pitomců v diskuzi. Podle jejich vystupování nemají ani Trabanta a tak aspoň otravujou.
Já jsem jinak velmi spokojený uživatel.
Ještě asi nějaké drobnosti ale to jsou spíše už konstrukční chybičky které mají všichni (pardon kromě "božsky dokonalého VW")
Jinak se koukni kolem 767 v sekci Peugeot nechce se mi to přepisovat - je to něco o motoru - doporučuji taky stránky polského Citroen klubu. je tam dost informací.
Break 1,6/16 - Gris Quartz.
Uff..Těsnění pod hlavou? Tak to se mi naštěstí vyhnulo. Ale jinak máš pravdu, jeden rozměr pneu v TP, s tím jsem se ještě nesetkal! Nechápu co je k tomu vedlo.. No nic, naštěstí je to firemní auto, takže na zimu jsme obul Dunlop Wintersport M3 a jsem spokojen. Kryt pod motorem by se hodil.. je zvláštní, že kolega co má Xsaru 2.0 HDi tak tam ten kryt má. A taky oproti mně má navíc na vnitřní straně víka motoru takovou tu odhlučňovací a izolační "deku".. Nechápu proč to nedali i na ten můj model, když má celkem slušnou výbavu 6x airbag, aut. klimatizace, pal.PC atd... To nějak nechápu. Ale s motorem jsem spokojen.. Díky za ty odkazy, mrknu na to... Měj se.
Nazdar vespolek, dnes mi bylo oznámeno že na mě doma čeká dopis kde jsem vyzýván dealerem (mám
nedávno novou Xsaru) abych se dostavil na kontrolu
palivové soustavy. Co vy, tykalo se to už i někoho
z vás? Co tam po vás chtěli a jak to odůvodnili?
Díky...
nedávno novou Xsaru) abych se dostavil na kontrolu
palivové soustavy. Co vy, tykalo se to už i někoho
z vás? Co tam po vás chtěli a jak to odůvodnili?
Díky...
matuS
picasso sa pokazilo. neslo nastartovat, a potom ani zamknut. museli ho odviezt odtahovkou.
dufam ze zajtra budem mat nove spravy, co sa stalo 😊
dufam ze zajtra budem mat nove spravy, co sa stalo 😊
Baterka???? Těch počítacích krabiček už je tam docela moc- 😄
pekoz> spravne, bola to baterka. ale nechapem ako sa to mohlo stat. ja som raz v aute sedel asi hodinu a zodpovedne mozem povedat, ze do hodiny sa ti automaticky kompletne vypne vsetko! za prvych 15-20min radio, pri polhodine sa vypne ventilator a casom sa vypne aj kontrolka zapalovanie (klucik v prvej polohe)
potom ked chces ist, musis klucik vybrat, a zasa ho dat spat. ak sa dobre pamatam.
jedine mohlo vybit bateriu nezavisle kurenie, ale to potom musela byt baterka strasne oslabena.
potom ked chces ist, musis klucik vybrat, a zasa ho dat spat. ak sa dobre pamatam.
jedine mohlo vybit bateriu nezavisle kurenie, ale to potom musela byt baterka strasne oslabena.
Origos baterky, co idu do francuzskych aut maju velmi kolisavu kvalitu. Niektore vydrzia neuveritelne dlho, ine zomieraju aj za niekolko mesiacov. Netusim, co moze byt pricina, ale casto som uz o tom pocul.
Alebo mohol zostat niektory CPU v nejakom nedefinovanom stave a nevypnut nejaky spotrebic. Klasicke mechanicke spinace tieto problemy nemali a na mojom starom Renaulte sa po vytiahnuti klucika vypla elektrika v celom aute okrem svetiel. Dnes vytiahnutim klucika iba date CPU vediet, ze uz nebudete auto pouzivat, ci vsetko vypne ale zostava iba na nom 😒 BTW na jednom skoleni o debugovani nam ukazovali statistiku, podla ktorej 10tis riadkov kodu softveru pre auto obsahuje 100 chyb, softveru pre jadrovu elektraren 10 chyb a softu pre raketoplan 1 chybu. Ale netusim, kolko riadkov kodu ma soft v aute 😄
Alebo mohol zostat niektory CPU v nejakom nedefinovanom stave a nevypnut nejaky spotrebic. Klasicke mechanicke spinace tieto problemy nemali a na mojom starom Renaulte sa po vytiahnuti klucika vypla elektrika v celom aute okrem svetiel. Dnes vytiahnutim klucika iba date CPU vediet, ze uz nebudete auto pouzivat, ci vsetko vypne ale zostava iba na nom 😒 BTW na jednom skoleni o debugovani nam ukazovali statistiku, podla ktorej 10tis riadkov kodu softveru pre auto obsahuje 100 chyb, softveru pre jadrovu elektraren 10 chyb a softu pre raketoplan 1 chybu. Ale netusim, kolko riadkov kodu ma soft v aute 😄
Jo to znám.Xsara se vypíná postupně asi do 40 minut(přesněji jsem to nesledoval).
Pak už jenom svítí "Economy mode active" a musí se znova NASTARTOVAT aby se vše aktivovalo.Jenom klíček nepomáhá.Co mi na tom vadí že se takhle vypne i radio (OEM firemní) a když tam sedím a čekám tak je to naprd.Zase si ale musíš představit že spousta těch procesorů "žije" i když je auto v klidu a vypnuté(aby to vůbec na tom multiplexu pak šlo zapnout) a nějaký odběr proudu (velmi malý)je proto pořád - navíc máte HDi - že? a ten při startování žere taky dost a elektroniky je na něm skoro víc než na benzínu.K tomu zimní starty - krátké trasy - pořád světla,topení atd. Všechny procesorové systémy jsou poměrně slušně ošetřeny proti různým chybám a poruchám komunikace a provozních dat.Co je ale spolehlivě odstřelí jsou výpadky a poklesy v napájení(i v řádu ms).No a v autě je pro počítačové systémy přímo vražedné prostředí. (třeba takové prosolené kabely mívají pěkné svody).Potom opravdu stačí 2 roky a baterka je na vyhození.A co jsem tak čet tak je to problém všech.Viz BMW 7** a problémy s řídícími systémy. Osobně mám z toho přecpávání elektronikou dost nedobrý pocit i když to umí spoustu pěkných věcí.
Něco jiného - když už jsi na drátě -jak vám zamyká Picasso_ - viz můj předchozí dotaz.
Dík.
Pak už jenom svítí "Economy mode active" a musí se znova NASTARTOVAT aby se vše aktivovalo.Jenom klíček nepomáhá.Co mi na tom vadí že se takhle vypne i radio (OEM firemní) a když tam sedím a čekám tak je to naprd.Zase si ale musíš představit že spousta těch procesorů "žije" i když je auto v klidu a vypnuté(aby to vůbec na tom multiplexu pak šlo zapnout) a nějaký odběr proudu (velmi malý)je proto pořád - navíc máte HDi - že? a ten při startování žere taky dost a elektroniky je na něm skoro víc než na benzínu.K tomu zimní starty - krátké trasy - pořád světla,topení atd. Všechny procesorové systémy jsou poměrně slušně ošetřeny proti různým chybám a poruchám komunikace a provozních dat.Co je ale spolehlivě odstřelí jsou výpadky a poklesy v napájení(i v řádu ms).No a v autě je pro počítačové systémy přímo vražedné prostředí. (třeba takové prosolené kabely mívají pěkné svody).Potom opravdu stačí 2 roky a baterka je na vyhození.A co jsem tak čet tak je to problém všech.Viz BMW 7** a problémy s řídícími systémy. Osobně mám z toho přecpávání elektronikou dost nedobrý pocit i když to umí spoustu pěkných věcí.
Něco jiného - když už jsi na drátě -jak vám zamyká Picasso_ - viz můj předchozí dotaz.
Dík.
pekoz> zamykania - navod som ujovi poslal, troska sa boji, aby sa mu auto samo nezamklo, ked necha vovnutri kluce 😄 ale som ho ubezpecil, ze to naozaj zamkne az nad 10km/h, takze to vyskusa a da mi vediet. potom ti aj ja dam vediet. len dufam, ze sa mu to auto naozaj samo nezamkne 😄
inac ma napadla situacia - nechas nastartovane, zabudnes zatiahnut rucnu brzdu, ides sa vycurat, vidis ako sa ti auto pohyna, natahujes nohavice, bezis o zivot, dobiehas auto, auto prekracuje 10km/h a zamyka sa, dobehnes auto, skusas otvorit, buchas na sklo, nadavas, auto ide do priekopy a prevracia sa 😃
inac ma napadla situacia - nechas nastartovane, zabudnes zatiahnut rucnu brzdu, ides sa vycurat, vidis ako sa ti auto pohyna, natahujes nohavice, bezis o zivot, dobiehas auto, auto prekracuje 10km/h a zamyka sa, dobehnes auto, skusas otvorit, buchas na sklo, nadavas, auto ide do priekopy a prevracia sa 😃
2matus: pokial niekto necha nastartovane auto bez rucky, zasluzi si to 😃 To je nieco ako Darwinov prirodzeny vyber - vodic, co na to nema (schopnosti), nejazdi 😄
sak jasne 😊
take auto dokaze niekoho aj zabit.
je to ako s tou elektrickou v dubravke...blazon
take auto dokaze niekoho aj zabit.
je to ako s tou elektrickou v dubravke...blazon
matuSko> no teda ty jsi ještě větší pesimista než já 😄))
ale zase představa holého maníka s bimbasem v ruce jak uteká za autem ..... 😄)))))
a co takhle blondýnka se sukní u kolen a vystrčenou *.......to by bylo ještě lepší😄)
Nevím jestli to bude zrovna 10km - u malé Xsary se hodně funkcí odvozuje od rychlosti 20 - a uživatel to vůbec nevnímá takže to bude jenom další funkce navíc. Když jsem se třeba byl nedávno povozit s novým Meganem (nepřítele musíš poznat když ho chceš zničit) tak to zamykání bylo slyšet ve dveřích asi kolem 20km. Myslím že to už hodně nových aut má.Mně nejvíc zaujala ta možnost uživatelského nastavení (není třeba Proxia za moc peněz).Potřeboval bych to naroubovat na Xsaru.(Manželka jezdí často sama ve městě).Tak teď mám novou zábavu - zjišťuju co se dá všechno jednoduše nastavit 😄)))
V manuálu samozřejmě ani slovo...
ale zase představa holého maníka s bimbasem v ruce jak uteká za autem ..... 😄)))))
a co takhle blondýnka se sukní u kolen a vystrčenou *.......to by bylo ještě lepší😄)
Nevím jestli to bude zrovna 10km - u malé Xsary se hodně funkcí odvozuje od rychlosti 20 - a uživatel to vůbec nevnímá takže to bude jenom další funkce navíc. Když jsem se třeba byl nedávno povozit s novým Meganem (nepřítele musíš poznat když ho chceš zničit) tak to zamykání bylo slyšet ve dveřích asi kolem 20km. Myslím že to už hodně nových aut má.Mně nejvíc zaujala ta možnost uživatelského nastavení (není třeba Proxia za moc peněz).Potřeboval bych to naroubovat na Xsaru.(Manželka jezdí často sama ve městě).Tak teď mám novou zábavu - zjišťuju co se dá všechno jednoduše nastavit 😄)))
V manuálu samozřejmě ani slovo...
pekoz> hmmm, taka blondyna by bola mnami, ale este som nevidel normalnu zensku cupiet vedla auta a curat 😄
ale skusme si to predstavit, a predstavme si, ze nie cura, ale serie. a dobieha to auto s osratou * 😄 to by bola zabava, pozerat sa na to 😊
ale skusme si to predstavit, a predstavme si, ze nie cura, ale serie. a dobieha to auto s osratou * 😄 to by bola zabava, pozerat sa na to 😊
>ale este som nevidel normalnu zensku cupiet vedla auta a curat< tak tom ja videl. V nemecku na dialnici v noci bola totalna zapcha. V aute predomnou boli dva pariky vo veku asi 20-25. Zrazu vybehla kocka, evidentne potrebovala vycurat, tak sa porozhliadala, ked je najmenej vidiet. No ona najmenej videla pred mojim reflektorom, tak nadvihla minisuknu, cupla si chbtom ku mne a curala. VSETKO VSETKO som detailne videl. Aj to ze baby s tym maju problemy a ze tak stvrtina jej slo do topanky a po vysokych opetkoch na zem... no proste sila. Uplne evidentne nepochopila, ze ona sice cez to svetlo nevidi, ale za to ja velmi dobre 😃)
😄))) Viděl jsi "K..va hoši Guten Tag"
Jak tam Bohuš před kadibudkou povídá😒br />
"Chlap se musí rozhodnout jestli to nebo hento
Ženská si sedne a uvidí"
Buď rád že ti nenasrala na blatník..😄))))
Jak tam Bohuš před kadibudkou povídá😒br />
"Chlap se musí rozhodnout jestli to nebo hento
Ženská si sedne a uvidí"
Buď rád že ti nenasrala na blatník..😄))))
Postup aktivace Picasso
Zapnout zapalování
stisknout tlačítko centrálního zámku na pal.desce a držet 5 sec.
zobrazí se"Automatic doors locking enable" - zatroubí to a zamyká to dveře nad cca 10km/h
pro deaktivaci je stejný postup(bez zobrazení)
To jenom pro osvětlení dotazu (určitě to majitelé Picassa znají - mělo by to fungovat alespoň u novějších verzí SW - doufám že ne jen u verzí aut pro PL)
Mně spíš zajímá jestli to náhodou někomu nefunguje i u Xsary (u těch novějších z konce roku 2002 nebo později)přes ovladač centrálu podobně jako programování zamykání kufru. Mám pře d garančkou a možná bych měl důvod loudit nový softík. (v manuálu k autu samozřejmě nic!)
Zapnout zapalování
stisknout tlačítko centrálního zámku na pal.desce a držet 5 sec.
zobrazí se"Automatic doors locking enable" - zatroubí to a zamyká to dveře nad cca 10km/h
pro deaktivaci je stejný postup(bez zobrazení)
To jenom pro osvětlení dotazu (určitě to majitelé Picassa znají - mělo by to fungovat alespoň u novějších verzí SW - doufám že ne jen u verzí aut pro PL)
Mně spíš zajímá jestli to náhodou někomu nefunguje i u Xsary (u těch novějších z konce roku 2002 nebo později)přes ovladač centrálu podobně jako programování zamykání kufru. Mám pře d garančkou a možná bych měl důvod loudit nový softík. (v manuálu k autu samozřejmě nic!)
V me Xsare neni na elektriku lauter nic. Absolutne zakladni model 1.4. Jenom 700 watu sinus v muzice. Takze pohudka. Uz jsem se tady ptal, ale zkusim to jeste jednou. Kdyz bezi motor, tak u praveho zadniho kola jakoby neco bzuci, nebo syci. Co to muze byt? A jeste jedna vec, po vypnuti motoru se asi po peti sekundach ozve z tehoz mista takove tiche bzzzzz. Jako by nejake servo, nebo co. Co to je?
Řekli že u některých sérií může docházek k nepře-
sné komunikaci mezi plovákem v nádrži a budíčkem
na palubce- takže trapárna, žádný mechanický pro-
blém...Když sem řek, že mě to neblbne přesto tam
chtěli nahrát prej uplně novej program, kterej jim
na toto poslali z ústředí.
No tak to snad k něčemu bylo...
sné komunikaci mezi plovákem v nádrži a budíčkem
na palubce- takže trapárna, žádný mechanický pro-
blém...Když sem řek, že mě to neblbne přesto tam
chtěli nahrát prej uplně novej program, kterej jim
na toto poslali z ústředí.
No tak to snad k něčemu bylo...
camargue> zaujimave, ocino ma rovnaky problem s plavakom odkedy ma auto. menili plavak, menili software, nic nepomaha, niekedy proste plavak ukazuje 0 a potom sa palubak ide z toho rozkokosit.
idem mu napisat, co sa s tym deje.
idem mu napisat, co sa s tym deje.
podle schematu X2 je ten snímač klasický potenciometr zapojený jako reostat (2 dráty)+ další dva na motor čerpadla - víc jich tam není.
Pak už jen zřejmě AD převodník a zobrazení s návazností na jiné funkce (takže SW). Někde jsem čet že problémový palivoměr se táhne u PSA delší dobu - začalo to asi někde u P306 !? Já mám u X 2002 zatím klid.Snad se mi podaří zjistit víc...
Pak už jen zřejmě AD převodník a zobrazení s návazností na jiné funkce (takže SW). Někde jsem čet že problémový palivoměr se táhne u PSA delší dobu - začalo to asi někde u P306 !? Já mám u X 2002 zatím klid.Snad se mi podaří zjistit víc...
Zdravím
Někde u 1605 jsem sliboval nějaké informace k palivoměru. V současné době je k dispozici nový SW pro motor který by měl řešit problémy s měřením . Já jsem sice žádné neměl ale i tak doporučuju k vyzkoušení - zdá se že těch úprav je více - autíčko nějak obživlo (jak psali Germáni - test Auto Bild "Eine echte rakete"). Nevím ale jak to je u jiných motorů.(vyzkoušeno na 1,6/16 / 2002)
Někde u 1605 jsem sliboval nějaké informace k palivoměru. V současné době je k dispozici nový SW pro motor který by měl řešit problémy s měřením . Já jsem sice žádné neměl ale i tak doporučuju k vyzkoušení - zdá se že těch úprav je více - autíčko nějak obživlo (jak psali Germáni - test Auto Bild "Eine echte rakete"). Nevím ale jak to je u jiných motorů.(vyzkoušeno na 1,6/16 / 2002)
Ahoj! chci se s vámi podělit o jeden malý velký
poznatek, záleží asi natom jak pro koho, kdo má
taky novou Xsaru. I vám se totiž úplně odpočátku
možná občas v iteriéru někde odzadu ozve takové
skřípavé zavrzání po přejezdu větší nerovnosti,
čili např. ve městě dost často. Vadilo mě to, i když sem od začátku věřil že to není v tak doko-
nalém autě chyba zpracování a nepletl se. "Vděč-
ným" zdrojem tohoto pazvuku byly dorazy zámků za-
dních dělených sedadel - jsou z gumy, schované
přímo v mechanismech zámků a jak se karoserie ne-
patrně zakroutí zavržou o lakované protikusy (zá-
padky) které sou samozřejmě pevnou součástí ske-
letu...No a tak se veme tuk a oboje se pěkně na-
patle😊 to samý se může udělat i na uchycení za-
dního plata kufru a pak už jen slyšíte to ticho...
poznatek, záleží asi natom jak pro koho, kdo má
taky novou Xsaru. I vám se totiž úplně odpočátku
možná občas v iteriéru někde odzadu ozve takové
skřípavé zavrzání po přejezdu větší nerovnosti,
čili např. ve městě dost často. Vadilo mě to, i když sem od začátku věřil že to není v tak doko-
nalém autě chyba zpracování a nepletl se. "Vděč-
ným" zdrojem tohoto pazvuku byly dorazy zámků za-
dních dělených sedadel - jsou z gumy, schované
přímo v mechanismech zámků a jak se karoserie ne-
patrně zakroutí zavržou o lakované protikusy (zá-
padky) které sou samozřejmě pevnou součástí ske-
letu...No a tak se veme tuk a oboje se pěkně na-
patle😊 to samý se může udělat i na uchycení za-
dního plata kufru a pak už jen slyšíte to ticho...
V tomhle je podle mne právě rozdíl mezi francouzskými a jinými, zejména německými, vozy. Ty pazvuky se musely projevit už při testování vozu, tedy mám na mysli dlouho před uvedením vozu do prodeje. Ale Frantíci se na to vyprdli. Nic s tím neudělali. Naopak v novém německém autě na takové lajdáctví, který bys musel sám takhle komicky řešit, skoro nenarazíš.
Sám jsem měl xsaru (koupena nová v r. 99) ale byl to *. Po 2 tkm už to auto bylo plný pazvuků a skřípání, i když jsem s ní jezdil velmi opatrně. Jinak na značku jsem nezanevřel, je mi pořád moc sympatická, auta dělá moc hezký. I když nevím, jestli bych si ještě někdy nějaký koupil. Možná osobní Berlingo, to se mi jako rodinný vůz moc líbí, takže bych i pozapomněl na špatnou zkušenost.
Dnes mám Hyundai Elantra 1.6, najeto 13 tkm. Je to velký, pohodlný, tichý s velmi dobrou spotřebou. A nikde nic nevrže, neskřípe a nerachtá.
Sám jsem měl xsaru (koupena nová v r. 99) ale byl to *. Po 2 tkm už to auto bylo plný pazvuků a skřípání, i když jsem s ní jezdil velmi opatrně. Jinak na značku jsem nezanevřel, je mi pořád moc sympatická, auta dělá moc hezký. I když nevím, jestli bych si ještě někdy nějaký koupil. Možná osobní Berlingo, to se mi jako rodinný vůz moc líbí, takže bych i pozapomněl na špatnou zkušenost.
Dnes mám Hyundai Elantra 1.6, najeto 13 tkm. Je to velký, pohodlný, tichý s velmi dobrou spotřebou. A nikde nic nevrže, neskřípe a nerachtá.
Tak to sem necekal, ze u Citroena (maj ho nasi)narazim na spriznence s Elantrou 😄. Mam tu samou rok a najeto 20 tis. Jakou mas spotrebu? Hodil bys nejaky zkusenosti do Hyundai fora (v archivu)?
Moc to nekoresponduje s mojimi skusensotami. Mam Clio, ma nalietane 82tis s hrkoce. Ale nedavno som skusil Polo s nalietanymi 12tis a hrkotalo tak isto...
??? moj megan ma 80000 nic nevrzga nic nehrka ... (na rozdiel od predchadzajucich 3 dejv, fiatky, forda(ten hrkal minimalne) a 4 skodoviek) ... turci to mozno robia lepsie 😄
To Jaros😒br />
Tak hochu nevim - asi máš v životě smůlu,ale
to jak se trapně povyšuješ s nějakejma německejma
pekáčema opravdu nesvědčí o tvém vztahu k autům...
jinak bys nemoch napsat o autě který svýma kvali-
tama podvozku, prostorem a odolností stále patří
mezi elitu třídy že je "*"...Taky si nemyslím
žebych to řešil komicky - od té doby v autě nic
ani nezavrzá, byla to jediná věc, navíc ty gumový
bloky sou v těch zámcích právě proto aby ty
zadní sedadla neklepaly a tak nerachotily při
otřesech. Navíc to začalo dělat v zimě kdy bylo
v noci i -15° a tudíž stačilo udělat to jak sem
to popsal. Teď už sem nato ani nesáhl, sedadla
skládám poměrně často a při pohledu do zámků je
vidět že po mazacím tuku není na těch styčných
plochách ani stopa... takže ....
Tak hochu nevim - asi máš v životě smůlu,ale
to jak se trapně povyšuješ s nějakejma německejma
pekáčema opravdu nesvědčí o tvém vztahu k autům...
jinak bys nemoch napsat o autě který svýma kvali-
tama podvozku, prostorem a odolností stále patří
mezi elitu třídy že je "*"...Taky si nemyslím
žebych to řešil komicky - od té doby v autě nic
ani nezavrzá, byla to jediná věc, navíc ty gumový
bloky sou v těch zámcích právě proto aby ty
zadní sedadla neklepaly a tak nerachotily při
otřesech. Navíc to začalo dělat v zimě kdy bylo
v noci i -15° a tudíž stačilo udělat to jak sem
to popsal. Teď už sem nato ani nesáhl, sedadla
skládám poměrně často a při pohledu do zámků je
vidět že po mazacím tuku není na těch styčných
plochách ani stopa... takže ....
Dobrý den, rád bych se dověděl zda je možné, aby se při intenzívním brzdění (ze 170 na 80 km/h)pokřivily přední brzdové kotouče natolik, že se pak přenáší chvění do volantu. Saxo 1.4i.
Děkuji za odpověď.
Děkuji za odpověď.
Asi jste to uz vsichni cetli, ale chci se zeptat, zda byl tento problem uz odstranen, pripadne v cem spocival a jak byl odstranen. Dost by me to zajimalo.
Za jakekoliv informace predem dekuji.
[odkaz]
Za jakekoliv informace predem dekuji.
[odkaz]
hasna> ocinovi to po roku(!) spravili, ale aspon poriadne a uz to naozaj nebucha. takze ide o to, ze nejaka cast napravy je duta, a obcas pri prejazde nerovnosti sa hluk v nej zosiluje a teda je to hlucne. oprava je jednoducha, vystriekali vnutro nejakou lahkou penou, ktora tam stuhne a uz sa nic nedeje. tak mi to bolo povedane.
No toto.
Jestli je to tak jednoduche, tak to je pohoda ne?
A jak jinak C5? Spokojenost? Jaky mate motor? Automat, manual?
Jestli je to tak jednoduche, tak to je pohoda ne?
A jak jinak C5? Spokojenost? Jaky mate motor? Automat, manual?
ma tam 3.0 automat.
spokojnost - ocinko je nespokojny. povedal ze citroen uz nechce 😄 to je dobre, lebo ja ich uz mam tiez plne zuby. ale inak to nieje zle auto, objektivne musim povedat.
ocino hlavne doplatil na to, ze kupil jeden z prvych kusov na slovensku, a vyse roka im trvalo, nez to auto dali dokopy. to je dost smutne.
teraz ho uz len seru take drobnosti ako lave zadne dvere sa obcas neodomknu (ajtak ich nepouziva, ale asi je mu trapne ked niekoho chce zobrat a povie, ze musia ist z jednej strany, lebo tam je to pokazene - no ako na skode 120L) a potom ten blbnuci palivomer. snad to daju teraz dohromady
najviac ho stvala ta buchajuca zadna naprava, bol s tym x-krat v servise, a uz som pisal kolko im to trvalo. asi kvoli tomu uz ma averziu voci tomu autu. ked bol teraz za mnou, tak mi doslovne povedal - doplatim a hned ten srot predam. chcem ho ale ukecat, nech mi to auto necha 😃
ak sa to ma porovnat s alfou, co mal predtym, tak toto je spolahlive auto.
ale ber ma s rezervou, lebo ja to tak velmi teraz necitim, lebo niesom doma, ale ked som bol v lete, a som sa s tym povozil, tak to malo okolo 60.000km, a po oprave napravy ziadne vrzganice vovnuutri atd.
(ja som bol auto prevziat v servise a tak som to buchanie hned overoval 😄 )
btw priemernu spotrebu ma asi o 3litre nizsu ako bola na alfe, a to alfa bola len 2.5l!!
spokojnost - ocinko je nespokojny. povedal ze citroen uz nechce 😄 to je dobre, lebo ja ich uz mam tiez plne zuby. ale inak to nieje zle auto, objektivne musim povedat.
ocino hlavne doplatil na to, ze kupil jeden z prvych kusov na slovensku, a vyse roka im trvalo, nez to auto dali dokopy. to je dost smutne.
teraz ho uz len seru take drobnosti ako lave zadne dvere sa obcas neodomknu (ajtak ich nepouziva, ale asi je mu trapne ked niekoho chce zobrat a povie, ze musia ist z jednej strany, lebo tam je to pokazene - no ako na skode 120L) a potom ten blbnuci palivomer. snad to daju teraz dohromady
najviac ho stvala ta buchajuca zadna naprava, bol s tym x-krat v servise, a uz som pisal kolko im to trvalo. asi kvoli tomu uz ma averziu voci tomu autu. ked bol teraz za mnou, tak mi doslovne povedal - doplatim a hned ten srot predam. chcem ho ale ukecat, nech mi to auto necha 😃
ak sa to ma porovnat s alfou, co mal predtym, tak toto je spolahlive auto.
ale ber ma s rezervou, lebo ja to tak velmi teraz necitim, lebo niesom doma, ale ked som bol v lete, a som sa s tym povozil, tak to malo okolo 60.000km, a po oprave napravy ziadne vrzganice vovnuutri atd.
(ja som bol auto prevziat v servise a tak som to buchanie hned overoval 😄 )
btw priemernu spotrebu ma asi o 3litre nizsu ako bola na alfe, a to alfa bola len 2.5l!!
Hmm. Ty prvni kusy, to je vzdycky risk. At uz je to Citroen, Skoda, nebo VW. A jakou ma teda asi spotrebu?
okolo 13, lebo jazdi dost v meste. ale mimo mesta je to vazne sporovlive auto, na dialnici pri 130-150km/h sa dostanes kusok pod 10. pomalsie sa ist neoplati, lebo ta 4rka je dost dlha, takze potom je to podtocene a spotreba je rovnaka
Tenhle problem je uz vyresen, kazdopadne u novych modelu. U starych je to vec modifikace. Stranku [odkaz] bych nebral moc vazne, podle me je to problem britskych servisu citroen a hlavne britskeho zastupce Citroen. Jak jsem po ruznych diskusich vycetl, maji nejvetsi problemy prave v Britanii. Je treba zvlastni, ze jako novy se jim nabizi model, ktery byl vyroben vic nez pred rokem. Kazdopadne problemy se zadni napravou se tykaly jen sedanu. Ja mam moji C5 2.0i kombi od lonskeho cervence a jsem moc spokojen. V podstate nejvetsi problem bylo dalkove ovladani autoradia, ktere mi vymenili a je klid. Spotreba 7,5 az 9,5 l/100, zadne pazvuky, zadne svitici kontrolky. Problemy C5 Matusova otce jsou opravdu asi dany tim, ze to byl jeden z prvnich kusu. Jo kdo si pocka, ten se docka.
Chci koupit prostorné auto za rozumný peníz a ve výběru je XM, poradíte mi prosím, na co dávat bacha při koupi. Který motor je dobrý- preferuji naftu. Případně čemu se vyvarovat. Díky.
XM prostě nemůžeš koupit, pokud máš aspoň trochu pudu sebezáchovy, neexistuje auto, kde se celý podvozek posere dřív. Nejsem zaujatý majitel německého vozu, ale lehce se podílím na dílně kde se dělají francouzi a tohle říkám s plnou odpovědností.
Dík za info.Toho se právě bojím, podvozku a perování.Většinou slyším samé špatné zvěsti. Já chci jezdit a ne ležet pod autem. Co bys doporučil v kategorii 50-80 tisic Kč? Chci pohodlný vůz, XM jsem zařadil do výběru právě díky komfortu.Měl jsem 120acítku, pak 4 roky Escorta 1,4 a nakonec Octavii 66kW TDi. Změnil jsem práci a jsem bez auta.Připadám si jako beznohý a tak vybírám. Najel bych měsíčně asi 3000 km.
Asi Forda Sierru, nebo Peugeota, ale upřímně mě ta částka za auto přijde tak malá, že bych si vedle ještě připravil 30 tKč a perfektního mechanika, který by mi to vymazlil, protože 3000 měsíčně není vůbec málo, to je o kategorii aut cca 250tKč. Sorry, ale takhle vidím já poměr mezi kilometry a odpovídajícím vozem - respektive bych skoro uvažoval o novém.
Pro:imaxim Máš pravdu počítám s tím, že do auta vrazím cca 80+20tisíc. Ta Sierra není špatná, 2,0 DOHC mi doporučili kluci ze Sierradiskuze, 1,8,TD je tragisch. Nechci se moc zadlužovat, leasing máš 3 roky a já možná do roka dostanu služebáka.Čím jezdíš Ty??Můžeš psát na mptv@seznam.cz
Nechci nijak rejpat ale naprosto vážně podotknout, že takováto tvrzení o XM sou značně
alibistická a říkají je ti co vůbec neví o čem
tohle kouzelný auto ve skutečnosti je, natož aby
ho dokázali vůbec objektivně hodnotit. Ano, realita v bazarech je ve velké většině prostě taková, že jsou to "zajícové v pytli" a budoucí
majitel pak může být hodně rozčarovaný... Ovšem
to vůbec není autem, je to těmi "odborníky" co
tato auta šlendriánsky opravovali a taky falšováním ujetých kilometrů...
alibistická a říkají je ti co vůbec neví o čem
tohle kouzelný auto ve skutečnosti je, natož aby
ho dokázali vůbec objektivně hodnotit. Ano, realita v bazarech je ve velké většině prostě taková, že jsou to "zajícové v pytli" a budoucí
majitel pak může být hodně rozčarovaný... Ovšem
to vůbec není autem, je to těmi "odborníky" co
tato auta šlendriánsky opravovali a taky falšováním ujetých kilometrů...
Ale vůbec nerejpeš, já jenom cituji lidi, se kterými auta dělám, co dělají Citroeny každý den a vydělávají na jejich poruchovosti, seroucím se podvozku (jasně první roky jsou v pohodě) a neschopnosti Francouzů zkonstruovat auto, aby bylo pohodlně opravitelný, aby bylo někde místo na klíč atd. Podle mě je prostě Citroen konstruován jako nejběžnější spotřební zboží.
...no tak to sou asi přesně ti lidi na kterých to všechno padá, to je zajímavý že všichni, kteří sou skutečně z branže vždy říkají "no jo frantíci,ti mají všechno dokonale promyšlený.."
a taky že jo. Já osobně sem rozdělal na prvočinitele (a potom zas hlavě složil😄 dva starý Citroeny, který sme si restaurovali do sbírky a od té doby už to není jen koníček ale
úplná láska k značce...a i proto sem pak žasl nad
Xsarou tenkrát na dovolené z půjčovny a jasně si
řekl - jiný auto (pro normální náročný ježdění)
nechci... takže obratem k tomu příspěvku co odrazuje a zpochybňuje XMku - jak je to s většinou jich u nás to víme, ale ten kdo ji skutečně chce a chce aby stála zato, stejně si ji
nechá dovézt z jistých končin, které se nato obecně doporučujou...pak už se muže jen usmívat jak on po cestách proplouvá zatímco ostatní poskakují, nemluvě o celkové výjimečnosti toho vozu...
a taky že jo. Já osobně sem rozdělal na prvočinitele (a potom zas hlavě složil😄 dva starý Citroeny, který sme si restaurovali do sbírky a od té doby už to není jen koníček ale
úplná láska k značce...a i proto sem pak žasl nad
Xsarou tenkrát na dovolené z půjčovny a jasně si
řekl - jiný auto (pro normální náročný ježdění)
nechci... takže obratem k tomu příspěvku co odrazuje a zpochybňuje XMku - jak je to s většinou jich u nás to víme, ale ten kdo ji skutečně chce a chce aby stála zato, stejně si ji
nechá dovézt z jistých končin, které se nato obecně doporučujou...pak už se muže jen usmívat jak on po cestách proplouvá zatímco ostatní poskakují, nemluvě o celkové výjimečnosti toho vozu...
hele já tvůj individuální přístup naprosto chápu a celkem rozumím citroenářům, ale z podstaty věci je systém pérování složitý a tím pádem náchylný k poruchám a to pomíjím francouzské diesly, které prostě chčijou olej a nejseš schopen je udržet čistý. Ale to je opravdu spíš na osobní popovídání než na kousání se na webu.
camargue> to je fajn, ze je kde to auto rozumne opravit, skor ide o to, ze dneska by sa malo do servisu chodit tak na vymenu oleja a diagnostiku. myslim, ze doby ked sa generalkovali auta su uz davno za nami...
imaxim> ja mam skusenost iba s citroenackym 1.4 dieslom a ver mi, ze ten olej nebral vobec. nikdy som do toho auta olej nedolieval (vymena co 10.000km)
imaxim> ja mam skusenost iba s citroenackym 1.4 dieslom a ver mi, ze ten olej nebral vobec. nikdy som do toho auta olej nedolieval (vymena co 10.000km)
Imaxim asi myslel netěsnosti oleje a ne že to ten
volej žere... ovšem co se týče pověsti naftových
motorů od koncernu PSA, tak k tomu není třeba komentář - sou špičkový a toho času opět nejdokonalejší na světě - přesto nejede vlak
(i když já osobně diesel z pricipu nikdy - benzin
je benzin)
A já proti vzrušenější "debatě" i tady nic nemám.
Znovu prostě opakuju že ten problém není žádnou
konstrukcí, v těchhle případech je to prostě nulová udržba a léta tvrdé služby - každej jen jezdil a nestaral se onic. Proboha dyť hydraulika
pérování se považuje za dospělou už od dob Citroenu GS, a třeba na takové Xantii je absolutně spolehlivá ...a na jakou se dostala úroven v rámci C5 už je oničem obhajovat. I kdyby se všechny Mercedesy a Audi Allroad s tisíckrát
komplikovanějším vzduchovým systémem ***y tak
se stejně jen můžou PŘIBLÍŽIT
volej žere... ovšem co se týče pověsti naftových
motorů od koncernu PSA, tak k tomu není třeba komentář - sou špičkový a toho času opět nejdokonalejší na světě - přesto nejede vlak
(i když já osobně diesel z pricipu nikdy - benzin
je benzin)
A já proti vzrušenější "debatě" i tady nic nemám.
Znovu prostě opakuju že ten problém není žádnou
konstrukcí, v těchhle případech je to prostě nulová udržba a léta tvrdé služby - každej jen jezdil a nestaral se onic. Proboha dyť hydraulika
pérování se považuje za dospělou už od dob Citroenu GS, a třeba na takové Xantii je absolutně spolehlivá ...a na jakou se dostala úroven v rámci C5 už je oničem obhajovat. I kdyby se všechny Mercedesy a Audi Allroad s tisíckrát
komplikovanějším vzduchovým systémem ***y tak
se stejně jen můžou PŘIBLÍŽIT
to Camargue😒br />
Protože mám velmi vážný zájem zakoupit ojetou XSARU (po pečlivém😄zvážení jaký typ auta vůbec vybrat), můžeš mi, prosím, konkretizovat (pokud to není obchodní nebo jiné tajemství)ty "jisté doporučované končiny" odkud se ji vyplatí dovézt. Popřípadě kontakt na někoho kdo se tím zabývá. Děkuji.
Protože mám velmi vážný zájem zakoupit ojetou XSARU (po pečlivém😄zvážení jaký typ auta vůbec vybrat), můžeš mi, prosím, konkretizovat (pokud to není obchodní nebo jiné tajemství)ty "jisté doporučované končiny" odkud se ji vyplatí dovézt. Popřípadě kontakt na někoho kdo se tím zabývá. Děkuji.
chodis este lietat? upgradol som techniku a teraz urcite odfotim ten tvoj pekelny pekac 😊
teraz tazko makam na novom pekaci, ale som v sklze, tak asi budem musiet vytiahnut staru techniku, mozem sem napisat az sa rozhodnem vybehnut - mozno buduci vikend ak to pojde
skdd>chodis este lietat? upgradol som techniku a teraz urcite odfotim ten tvoj pekelny pekac 😊< chodim ... dnes vecer sa chystam, ale vecsinou chodime vecer medzi 6tou a 8mou ... cez vikend tu nie sme, mame sutaz v Hradci Kralove
pallas
... ale nie je to pozitivny postup.. vo Vrakuni v stredu ukradli striebornu C5, a vraj je to uz druha za poslednych 14 dni v Blave.
niekto si dobre pozrel zamok - tak to teraz skusa zpenazit 😄; btw pallas, dostal si moj mail na copy...?
To matuS: prosímte uklidni se, jaká generálka?
jasně v tom příspěvku rozlišuju mezi autama do sbírky a na normální ježdění. samozřejmě že dneska už by nikoho ani nenapadlo dělat celkovou opravu u moderního auta...to by se asi nedoplatil
a navíc ty * servisy u nás, už je vidím jak generálkujou třeba převodovku - nesmysl, možná s těží sám výrobce
jasně v tom příspěvku rozlišuju mezi autama do sbírky a na normální ježdění. samozřejmě že dneska už by nikoho ani nenapadlo dělat celkovou opravu u moderního auta...to by se asi nedoplatil
a navíc ty * servisy u nás, už je vidím jak generálkujou třeba převodovku - nesmysl, možná s těží sám výrobce
Čest..,no rozhodně se nenech odradit tím že Švýcarsko je daleko.Rakousko se zdá na první pohled výhodnější, ale já bych určitě trval na tom
prvním. S Francií je u frnacouzskýho auta paradoxně prej lepší moc nekalkulovat, stavějí se k tomu víc jako ke spotřebnímu zboží. Za svoje peníze bys měl určitě odmítat i sebelíp opravenou
bouračku. Přesný kontakt ti neporadím, ale v každých větších inzertních novinách se prezentujou
soukromníci, pokud by se někomu do Švajcu nechtělo,di automaticky za jiným. Taky není špatný zajít přímo do autobazaru, o kterým víš že si nechává kvalitní auta vozit, byť třeba jiných značek. Nechtěj auto z velkoměsta (těch tam stejně
moc není) ale jinak sou provozní podmínky ideální-
např. se tam vůbec v zimě nesolí a díry na silnici
je pojem neznámý. PS: chceš první generaci Xsary
nebo Xsaru II styl Picasso?
prvním. S Francií je u frnacouzskýho auta paradoxně prej lepší moc nekalkulovat, stavějí se k tomu víc jako ke spotřebnímu zboží. Za svoje peníze bys měl určitě odmítat i sebelíp opravenou
bouračku. Přesný kontakt ti neporadím, ale v každých větších inzertních novinách se prezentujou
soukromníci, pokud by se někomu do Švajcu nechtělo,di automaticky za jiným. Taky není špatný zajít přímo do autobazaru, o kterým víš že si nechává kvalitní auta vozit, byť třeba jiných značek. Nechtěj auto z velkoměsta (těch tam stejně
moc není) ale jinak sou provozní podmínky ideální-
např. se tam vůbec v zimě nesolí a díry na silnici
je pojem neznámý. PS: chceš první generaci Xsary
nebo Xsaru II styl Picasso?
Zdravím a děkuji za odpověď. Vybral jsem 5dv. HB, 1.6 nebo 1.8 v provedení SX. Xsara II je samozřejmě moc pěkná, ale vzhledem k finančnímu limitu (nechci překročit 220tKč - je-li to aspoň trochu možné) i nedostupná. Takže první generace, před faceliftem.
PS: Jaký je Tvůj názor na dovoz z Holandska?
PS: Jaký je Tvůj názor na dovoz z Holandska?
No supr, s 5 dveřma to bude naprostá klasika...
A to Nizozemí to bych kecal čoveče..., jako pozice Citroënu je tam dost výrazná a tradiční a jen vím, že nám to doporučovali ohledně dovozu
starých Citroënů (jako už prakticky veteránů -
Kačena, Ami 6 apod.) a taky ohledně dílů na tyhle
starý modely, ale jak je to s novýma ojetinama
to nemám představu. To bude asi něco jak Rakousko,
fakt je že Nizozemí v inzerátech tak často nebývá.
A prosímtě až to auto budeš mít, tak si dobře a
trpělivě vysonduj který servis (nevím odkaď z ČR
seš) Citroën u nás budeš navštěvovat. V téhle zemi na tom dost záleží, i když pravděpodobně se
na tom autě nebude nic kromě údržby spravovat...
Sou ale jisté úkony (výměna rozvodovýho řemenu,
lamela spojky, kde už se v tom vrtají víc a ...
no dál radši nic .. tak hodně zdaru...😊
A to Nizozemí to bych kecal čoveče..., jako pozice Citroënu je tam dost výrazná a tradiční a jen vím, že nám to doporučovali ohledně dovozu
starých Citroënů (jako už prakticky veteránů -
Kačena, Ami 6 apod.) a taky ohledně dílů na tyhle
starý modely, ale jak je to s novýma ojetinama
to nemám představu. To bude asi něco jak Rakousko,
fakt je že Nizozemí v inzerátech tak často nebývá.
A prosímtě až to auto budeš mít, tak si dobře a
trpělivě vysonduj který servis (nevím odkaď z ČR
seš) Citroën u nás budeš navštěvovat. V téhle zemi na tom dost záleží, i když pravděpodobně se
na tom autě nebude nic kromě údržby spravovat...
Sou ale jisté úkony (výměna rozvodovýho řemenu,
lamela spojky, kde už se v tom vrtají víc a ...
no dál radši nic .. tak hodně zdaru...😊
Holandane jsou takovi Skotove bez sukni... Na dovozy z osobních zkusenosti doporucuji Svycarsko nebo Belgii, Nemecko nebo Rakousko vetsinou nic moc (zpravidla hodne "nalitano" a casto svepomocne upravy), i kdyz zazraky se deji. Francouzi se ke svym autum skutecne nechovaji prilis vstricne, koneckoncu jsem budto ve F nebo v N slysel prupovidku "Nemcovi pochval auto, Francouzovi psa".
Hledám majitele vozu Citroen r.v. 1996-2000, kdo by chtěl otestovat diagnostiku [odkaz] ať se mi ozve přes [odkaz] (mě zajímá, zda bude SW a HW fungovat s touto značkou (via OBD generický protokol), teoreticky by to mělo šlapat. Prvnímu možnost získat adapter za dotovanou cenu. Více viz osobně - pošlete na sebe kontakt přes tu stránku.
Zkoušel někdo zjistit jestli se dá do 2.0 HDi přidat i mezichladič (mám chip i chladič oleje). Díky
matuS
vcera som sa povozil na 94 xantii 2liter, najazdene 105tisic, fu, tak musim povedat, ze naozaj paradna jazda! ako to filtrovalo nerovnosti, a ako ticho, dost som z toho nechapal. povedal by som ze je to lepsi jazdny komfort ako C5...
btw c5 -> nieco sa dosralo na serve, museli menit hadicu, a nieco je pokazene ale nevie sa co, prejavuje sa to tym, ze ked vyberem kluciky zo spinacej skrinky, tak motor stale bezi az do otvorenia dveri...skusobne dneska namontovali novu spinacu skrinku, ak to pomoze tak 30.000sk ak nie, tak namontuju staru a rozmyslaju co dalej...
auto ma teraz 110.000km, motoricky je v poriadku, priemerna spotreba 11.9, ale furt sa seru nejake prkotinky, ako central na jednych dverach, nechce sa zavriet popolnik (novy 5.000sk) a podobne. ocino picuje, ze najlepsie auto bol xedos a toto su sroty 😊
btw c5 -> nieco sa dosralo na serve, museli menit hadicu, a nieco je pokazene ale nevie sa co, prejavuje sa to tym, ze ked vyberem kluciky zo spinacej skrinky, tak motor stale bezi az do otvorenia dveri...skusobne dneska namontovali novu spinacu skrinku, ak to pomoze tak 30.000sk ak nie, tak namontuju staru a rozmyslaju co dalej...
auto ma teraz 110.000km, motoricky je v poriadku, priemerna spotreba 11.9, ale furt sa seru nejake prkotinky, ako central na jednych dverach, nechce sa zavriet popolnik (novy 5.000sk) a podobne. ocino picuje, ze najlepsie auto bol xedos a toto su sroty 😊
matus, to aj brachovi sa stalo, ze sa mu nechcel zavriet popolnik... oprava cca 10 minut, je tam taka pruzinka, ktora vyskocila. Kam chodite do servisu?
do race, ale uz tam fotra seru, tak zacne chodit do stupavy. problem je, ze raca riesi to nevypinanie motora (spinacia skrinka nepomohla, takze na buduci tyzden namomtuju spat tu staru) takze asi to tam bude chciet doriesit.
asi ho ukecam, nech sa uz na racu vysere a nosi to len do stupavy. stupava bola zatial vzdy fajn, jedine je na***, ze je to tak daleko.
ale jar je blizko a c5 pojde asi do darexu...
asi ho ukecam, nech sa uz na racu vysere a nosi to len do stupavy. stupava bola zatial vzdy fajn, jedine je na***, ze je to tak daleko.
ale jar je blizko a c5 pojde asi do darexu...
pallas
tak dufam ze otca uz presli take napady ze kupovat absolutnu novinku hned pri premiere na autosalone 😃
to ano, a zaroven ho presla chut na francuzske auta 😊
Matúš, tak nech si kúpi Kiu Sorento. Na tú nikto nenadáva, a ešte je na ňu aj 10 mes. poradovník. Jedine že by ju chcel hneď - to sa potom ozvi 😄
zdravim, vlastnim Xsaru 1.4 neceli rok este je v podstate nova ale mam s nou jeden problem no teda 2 problemi...zatial som s nou najazdil cca 10 000 km iba a problem je ze obcas ked zaradim 5ku tak auto proste strati vykon a nemozem dosiahnut rychlost viac nez tak 100 km a mozem mat pedal zosliapnuty az po podlahu a proste nic auto nereaguje potom musim dat na 4 a zase 5 a potom to uz ide ale obcas ani toto nezaberie, kedze mi po roku konci zaruka tak som to odniesol do servisu nech sa na to pozru a samozrejme vsetko v poriadkuka tak sa obavam ze potom si budem muset zaplatit opravu sam a teraz sa ma snazia v servise oblbnut ze autu nic neni no neviem. V com moze byt problem? A ten druhy problem je ten ze ked radim z 1na2 ako keby daco v prevodovke praskalo nech sa snazim radit co najjemnejsie vzdy to pukne. Moze to byt tym ze som na tom tak malo zatial najazdil a auto este neni zabehane ako mi povedali v servise...? Kazdopadne uvitam kazdu radu
skus si priplatit predlzenie zaruky, ak sa to da. inak neviem co by si mohol spravit.
auto uz zabehane je. praskanie - neviem. prevez technika.
servis by nemal mat dovod ti neopravit auto, zarucne opravy fakturuju importerovi.
auto uz zabehane je. praskanie - neviem. prevez technika.
servis by nemal mat dovod ti neopravit auto, zarucne opravy fakturuju importerovi.
Chystam se koupit jete Evasion, Ulysse nebo 806 a potrebuji popis dekodujici VIN, nebo jina identifikacni cisla, abych mohl overit aspon nasledujici udaje😒br />
datum vyroby karoserie(auta), datum vyroby motoru, typ motoru (potrebuji mit jistotu, ze motor je 2.0i 97kW a vice, nebo CT (ne 89 kW) ), pripadne vsechny mozne dalsi udaje.
Poradite mi nekdo, kde to lze ziskat?
datum vyroby karoserie(auta), datum vyroby motoru, typ motoru (potrebuji mit jistotu, ze motor je 2.0i 97kW a vice, nebo CT (ne 89 kW) ), pripadne vsechny mozne dalsi udaje.
Poradite mi nekdo, kde to lze ziskat?
matuS
tak som sa parkrat vozil v novom berlingu 2.0hdi a mozme povedat, ze total sklamanie.
Na to, ze ked sa to vybavi, je to drahe takmer ako picasso, tak 😞( otras. S picassom sa to neda vobec porovnat. Volant utopeny, nasmerovany kolmo hore ako v autobuse, radenie sice presne, ale take divne rozviklane, koniec paky opisuje metrove drahy pri radeni, v sirokych topankach sa plynovy pedal bije s brzdovym.
Co sa tyka interieru, fakt humus, palubovka este vyzera ako tak, ale tie vyduchy a-la c3 su nalakovane na cierno a vyzeraju strasne, kruhove pristroje su uplne otrasne, radio hra na***. Prisambohu sa mi na tom aute najviac pacili puklice, az uplne z blizka bolo vidno, ze su to ocelove disky s puklicami, z dialky to vyzera ako elektrony.
jazdne vlastnosti inac na tom snehu celkom dobre (mna gumach dunlop m3), brzdy OK, aj nastup, hdi tradicne dobre, aj ked horsie odhlucnene ako v picasse.
berlingo je fakt taky neohrabany nakladiak, lenze taka potom mala byt aj ta cena...
Na to, ze ked sa to vybavi, je to drahe takmer ako picasso, tak 😞( otras. S picassom sa to neda vobec porovnat. Volant utopeny, nasmerovany kolmo hore ako v autobuse, radenie sice presne, ale take divne rozviklane, koniec paky opisuje metrove drahy pri radeni, v sirokych topankach sa plynovy pedal bije s brzdovym.
Co sa tyka interieru, fakt humus, palubovka este vyzera ako tak, ale tie vyduchy a-la c3 su nalakovane na cierno a vyzeraju strasne, kruhove pristroje su uplne otrasne, radio hra na***. Prisambohu sa mi na tom aute najviac pacili puklice, az uplne z blizka bolo vidno, ze su to ocelove disky s puklicami, z dialky to vyzera ako elektrony.
jazdne vlastnosti inac na tom snehu celkom dobre (mna gumach dunlop m3), brzdy OK, aj nastup, hdi tradicne dobre, aj ked horsie odhlucnene ako v picasse.
berlingo je fakt taky neohrabany nakladiak, lenze taka potom mala byt aj ta cena...
Pozeram, ze je to tu nejake mrtve... Ale predsa skusim otazku...
Neviete mi poradit nejaky dobry servis alebo mechanika (najlepsie specialistu na motory a este lepsie specialistu na Citroen motory😊 )
v okoli Martina alebo Ziliny (pripadne kusok dalej) na vymenu tesnenia pod hlavou a vymenu gufierok ventilov na Citroene Xsara 1.6i? Alebo je to oprava, ktoru dobre zvladne kazdy servis?
V autorizovanom servise vyjde praca na cca. 5.700 Sk, myslite, ze sa to da niekde spravit podstatne lacnejsie?
Co je dobre si dat rovno vymenit, ked bude hlava dole? Nejake ine tesnenia, gufierka, ...?
Dakujem za kazdu radu.
Dusan
Neviete mi poradit nejaky dobry servis alebo mechanika (najlepsie specialistu na motory a este lepsie specialistu na Citroen motory😊 )
v okoli Martina alebo Ziliny (pripadne kusok dalej) na vymenu tesnenia pod hlavou a vymenu gufierok ventilov na Citroene Xsara 1.6i? Alebo je to oprava, ktoru dobre zvladne kazdy servis?
V autorizovanom servise vyjde praca na cca. 5.700 Sk, myslite, ze sa to da niekde spravit podstatne lacnejsie?
Co je dobre si dat rovno vymenit, ked bude hlava dole? Nejake ine tesnenia, gufierka, ...?
Dakujem za kazdu radu.
Dusan
Provozujete nekdo C4? :?:
Jak jste s timto autem spokojeny. :?:
Jak jste s timto autem spokojeny. :?:
Ahoj mame se zenou krasnyho cervenyho C. AX rok 92 litrovej motor) a nikde se nemuzu dopidit jak ma presne velkou nadrz. Neporadi nekdo?
Ahojte všichni,
mám saxíka z roku 2001 a rád bych věděl, jaké nejširší pneu mohu na tento vůz dát ? Neporadí mi někdo z vás ? Díky 😊
mám saxíka z roku 2001 a rád bych věděl, jaké nejširší pneu mohu na tento vůz dát ? Neporadí mi někdo z vás ? Díky 😊
Milan: Podívej se na www.saxoclub.net a uvidíš jaké kola na jakém saxu mají. Záleží jestli s upravama nebo bez.
zdravím všechny.Potřebuju poradit!! Poslední dobou se mi při jízdě začíná objevovat a pípat na přístrojovce za jízdy nápis ENGINE TEMPERATURE. Objevuje se nepravidelně a "nečekaně". PROSíM Poraďte! nevím čím to je, ani jak se toho zbavit. Za všechny rady předem děkuji
zdravím všechny.Potřebuju poradit!! Poslední dobou se mi při jízdě začíná objevovat a pípat na přístrojovce za jízdy nápis ENGINE TEMPERATURE. Objevuje se nepravidelně a "nečekaně". PROSíM Poraďte! nevím čím to je, ani jak se toho zbavit.Zastavím, rozeběhne se větrák a za asi 10 minut nastartuju a nic už nehlásí. Za všechny rady předem děkuji
toto mi obcas na C5 robilo (hlavne pri teplotach -10 a viac) tak som sa na to vykaslal. Asi cidlo.
Btw mne stacilo vypnut a zapnut motor a bolo to v pohode.
Btw mne stacilo vypnut a zapnut motor a bolo to v pohode.
Asi jsem tu už s "křížkem po funuse",mám C4 asi9 měsíců,zatím najeto jen 2500 km,ale nemůžu si vynachválit.Spotřeba-kombinovaná do 7l,jezdím s "lehkou nohou",pohodlíčko a každý se za mnou otočí.
kuko
Zdravím
V rámci rodiny převezmu Xsaru 1.4 benzin, r.01. Na jaře byla na servisní prohlídce, najeto cca 105tis (jistých, byla kupovaná jako funglovka). Ptali jsme se na výměnu rozvodů, ale mechanici v autorizáku tvrdili, že to stačí kolem 120tis km. Vůz však už přece jenom má skoro 8 let, a časový limit se taky doporučuje pro výměnu rozvodů.
Myslíte, že je to skutečně OK do těch 120tis. (k této hranici se dostanu cca na jaře příštího roku), nebo už raději nečekat. Případně to vzít do jiného servisy na konzultaci?
Dík
V rámci rodiny převezmu Xsaru 1.4 benzin, r.01. Na jaře byla na servisní prohlídce, najeto cca 105tis (jistých, byla kupovaná jako funglovka). Ptali jsme se na výměnu rozvodů, ale mechanici v autorizáku tvrdili, že to stačí kolem 120tis km. Vůz však už přece jenom má skoro 8 let, a časový limit se taky doporučuje pro výměnu rozvodů.
Myslíte, že je to skutečně OK do těch 120tis. (k této hranici se dostanu cca na jaře příštího roku), nebo už raději nečekat. Případně to vzít do jiného servisy na konzultaci?
Dík
Mohl by jste mi někdo říct, jakou reálnou spotřebu má Xsara 2,0 16V? A je tam velký rozdíl oproti 1.8 16V? Díky.
pepek79
Máte někdo zkušenost s tímto dodavatelem www.vyfukovesystemy.cz ?Koukal jsem, že maj hodně dobrý ceny výfuků na naše auta a hlavně to nejsou žádný poláci, ale značový originály.Já měl nějakýho poláka a vydržel mi přesně rok a půl, tak jsem si řekl, že si připlatim za kvalitu a koukám, že tady je to skoro za tu samou cenu co jsem kupoval to šitózního polmostrowa nebo jak se to jmenovalo."
S těma internetovejma obchodama se roztrh pytel.Ale je fakt, že je to výhodnější než v normálnim krámě nebo servisu.Souhlasim s kolegama, že Bosal stojí za starou bačkoru a některý ty polský taky.Já sázim už nějakou řádku let na osvědčenej Walker.Co jsem tak koukal na netu, tak jsou asi nejlevnější tady [odkaz] dávaj 4 roky záruku a to jsem nikde jinde nenašel.