Novinky
wakantanka
6
že sa s tým ich prístupom na to nevyprdli už dávno. Bez patričnej dealerskej a servisnej siete a s takpovediac nulovým marketingom sa predaje robiť nedajú. Obmedzená ponuka modelov, motorizácií, pohonu a výbav tomu v kontexte ponuky D3 tiež nepridalo.
VŘSDR
4
Nezbývá, než souhlasit a přenechat vše Renaultu. Ten jde na dračku
3_diamanty
0
suhlas... navyse aj to nove QX30 nebolo nic ine len prerobnene GLA s este drahsou cenovkou a s este mensim kufrom aj este prezvejkanejsim dizajnom .. .. takto to proste nemohlo mat uspech.. europan toto neprekusne ... napr. lexus sa aspon snazi a hoc tiez tu nema extra cisla predsa len z roka na rok sa dviha aj v ( pre neho druhoradej ) europe :yes:
wakantanka
2
Ale čoby, sa pozri okolo seba koľko nových Volvo uvidíš. A to majú Max R4 a niektoré aj baterky. Ale pribudli predajné a servisné miesta. Občas aj nejakú reklamu zazrieš a Infiniti? V SK žiadne predajné miesto ani servis. V CZ tuším jedno v Prahe a marketing? Nálepka na RedBulle F1 nestačí.
xxc
0
Ako keby to nemohli predavat a servisovat v Nissane, Renaulte (a Mitsubishi).
wakantanka
1
To asi ťažko, odlišné platformy, odlišné motory a tď. To skôr odservisuješ to QX30 u MB 😄
Byrokraté EU a ekoteroristé jsou jak utržení ze řetězu.
..,nebudou poslední. Idiocie ekoteroristů slaví v Evropě úspěchy, takže můžeme v brzké době očekávat, že se přidají další, komu se nevyplatí investovat do nesmyslných emisních norem - nejdřív zámořské pak i domácí. Že EU byrokraté zničí celý evropský automobilový trh bylo jasné každému, kdo má IQ alespoň o kousek vyšší než houpací kůň.
Infi nabízelo mezi prvními skvěle funkční hybrid. Tam problém nebyl.
ake to prekvapko.... 😄 ...
Jistě 740milionů lidí zajímá málokoho. Ty jsi vážně brepta! >😁
Příchod Infiniti do Evropy pro mě byly druhé Vánoce. Krásné, originální zadokolky s pořádnými motory a exotickou image. FX u nás jezdilo v hojném počtu už dříve a v poslední generaci vůbec nestárne. Pak to začali kazit nedoladěným drive-by-wire systémem v Q50, zanedbáním nabízených SUV, propadákem Q30, a podobně. Pořád si ale myslím, že jde o zajímavou alternativu k D3 a Lexusu. Bude mi chybět.
suhlas so vsetkym .... aj ked mne sa vzdy viac pacili luxusnejsie alternativy toyoty .. cize lexusy ako infiniti ( od nissanu ) ci acury ( od hondy ) .. ale tak ani acuru v eu nemame a vadi to nejak moc? hadam ani nie... nemoze byt kazda znacka vsade.... to asi tiez nejde... infiniti sa bude takto zase lepsie moct sa zamerat na ine trhy a asi to takto bude lepsie ako byt vsade za kazdu cenu ....
inak aj u nas vidim obcas to velke SUV FX30 a vyzera stale super .. dodnes a stale lepsie aj ako akekolvek nove prasacie bawo :yes:
inak aj u nas vidim obcas to velke SUV FX30 a vyzera stale super .. dodnes a stale lepsie aj ako akekolvek nove prasacie bawo :yes:
Infiniti FX nestárne. Nejlepší je, že to auto jezdí od roku 2002 a vypadá prakticky stejně! Když si ho tehdy před mnoha lety u nás v rodném městě pořídil jeden podnikatel, říkal jsem si, že pěknější SUV už nikdo nikdy nevyrobí. Famózní design.
Len jednu zásadnú chybu to má, niet to kde kúpiť a servisovať, ak trošku zapreháňam.
Opraví ti ho v každém Nissanu. Je to v podstatě Murano.
Tato značka je mi jen maličko méně nesympatická, než Lexus. Ten by to mohl v Evropě taky klidně zabalit a 98 % Evropanů by určitě netruchlilo... 😲