Novinky
Keď tam dajú 3 isofixy, bude to mať matrix led svetlá, a bude odhlučnené, mohlo by to byt dobré auto na cestovanie do práce. Len musí byť lacné.
Od začatku je mi lito, že Opel šel pod PSA a tohle je jedna ze zprav, ktera zamrzi. Zřejmě i u nove 208 to bude stejne jako s OPC u corsy. Tak ještě, kdo vi jak to bude s novym cliem. Ford ještě naštěsti stihl přijit s "normalnim" ST, ktere se navic povedlo na vybornou.
[odkaz]
[odkaz]
Co Opel vlastně čeká? Zatím to vypadá, že PSA jen chce chrlit jeden přebrandovaný model za druhým, kam to spěje?
Nejsem nějaký fanda Opelu, ač mám Astru J OPC, což je první a kromě nové Insignie GSi i poslední model co mě od Opelu vyloženě zaujal. Nicméně Astra K a nová Insignia jsou podle mě solidní auta a mrzí mě, že to zřejmě půjde pryč a všechny další modely budou jen auta PSA v konzervativním hávu...
U OPC to vyloženě zabolí. Chápu, že je tam přetlak když třeba i Hyundai dělá hothatche, ale tímhle se pasují jen do role montovny Peugotu. To z nich bude nakonec Dacia? Smutné.
Nejsem nějaký fanda Opelu, ač mám Astru J OPC, což je první a kromě nové Insignie GSi i poslední model co mě od Opelu vyloženě zaujal. Nicméně Astra K a nová Insignia jsou podle mě solidní auta a mrzí mě, že to zřejmě půjde pryč a všechny další modely budou jen auta PSA v konzervativním hávu...
U OPC to vyloženě zabolí. Chápu, že je tam přetlak když třeba i Hyundai dělá hothatche, ale tímhle se pasují jen do role montovny Peugotu. To z nich bude nakonec Dacia? Smutné.
Předělat malý mrštný, hravý a lehký hot-hatch na těžký, drahý a nudný elektropohon bez řazení, to může napadnout jen naprostého bezmozka! 8-s
inak za mna uz nepotrava dlho a o nejakom "sportovani" ( a nahanani maximaliek ci zrychlenia a casov na ringu ) jazdenie uz vobec ale vobec nebude... a nejde len o corsu.... ale celkovo
ja predsa nemam nic proti malemu mrstnemu autu s nejakymi 100kw ... ale tie vytunene dnesne 200-220 konove hot male auta za 20 a viac tisic eur su uz fakt za mna nieco co mi v danom segmente chybat nikdy nebude