Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Mazda se chce vrátit do Le Mans. Bude to s Wankelem?

6 komentářů

KANKUNEN
To je moje myšlenka 😉 , Le Mans je stejně jen jednorázovka. Včera jsem viděl naživo trojku HB, vypadá famózně, opravdu famózně. Už tu záď nebudu kritizovat, ale pro větší okno tam místo je, jenže realita je taková, že děti čumí do mobilu a ne z okna. Ale úplně to řve, chci být taky MPS.
Magister
A nebylo by lepší, kdyby raději začali zase dělat i sportovnější vozy nebo jejich verze? (nepočítám MX-5). Takovou Mazdu 3 (6) MPS například... než závoďák.
michael.snow
naprosto nekoresponduje s nadpisem. V článku o Wankelu ani slovo, tak by mě zajímalo na základě čeho se do nadpisu dostala otázka ohledně Wankelu. Je k tomu i víc info a nebo se jen jedná o vlhký sen redaktora?
Anonym
aaaaa 😄 😄 😄
palix
Otázka je, či Mazda potrebuje viac reklamy ako má. Autá sa predávajú veľmi dobre, sú nádherné = reklamu si robia samé na ulici.
Na druhej strane si myslím, že účasť na motoristických športových podujatiach prospieva pri vývoji jednotlivých značiek. Čo sa odskúša u pretekárskeho auta, to sa časom môže v nejakej podobe dostať do sériových áut. Možno to podporí obnovenie modelov MPS, prípadne nejakú novú RX9, RX10... 😊.
A možno len páni z Mazdy dostali chuť zabaviť sa.
beibej
ty prachy co narvou do lemans narvali radši do reklamy. Byli by vidět víc.