Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Diskuse: Trendy v pojištění roku 2019: Co všechno se pro motoristy změní?

Větší důraz na rizikovost a využívání moderních technologií především pro rychlejší vyřízení škod – to jsou hlavní trendy v autopojištění pro rok 2019.
Zpět na článek
30. 11. 2019 18:16
pojištění
Já jsem si teď nedávno sjednal havarijní pojištění přes https://www.top-pojisteni.cz/…arijni-pojisteni a byl jsem překvapený, za jak málo peněz se dá na moje auto sehnat. Dokonce mám i pár doplňových služeb jako je asistenční služba či připojištění předního skla, takže naprostá spokojenost.
28. 4. 2019 09:45
Jsem v klidu
Výroční mám k březnu a na složenku už jsem ani nečekal, že by mi pojišťovna zlevnila sama od sebe, tak o tom si můžu nechat zdát. Vyhledal jsem si nabídku na https://www.srovnator.cz/ napsal co od ní očekávám (bez blbostí, které mi jsou k ničemu) a jsem na tom o čtyři tisícky lépe. Trendy ne trendy, mám klid a ostatní neřeším. Jako každý rok doufám, že nebudu muset uplatnit plnění.
Avatar - rokyta.p
25. 3. 2019 00:50
Re: Co to je za úvodní foto?
Jde o to že máš zaplatit, proto přidají hezké dívky v domění, že asi zaplatíš raději a snáze >:-[] Pojišťovny se musí napakovat a zdůvodnit, co všechno zdražilo aby ti pak ve výsledku mohli říct, že zrovna na tvůj případ se plnění nevztahuje nebo že ti novými díly zhodnotí auto a jiné kecy prdy. Je to byznys, bourej, plať a na nic se neptej.
Avatar - pradeda777
24. 3. 2019 14:11
Co to je za úvodní foto?
Sexuální obtěžování nebo co? >:-[]