Novinky
Andy
0
Kdyby nas to nebyvala byla naucila zkusenost, tak prvni pohled na tento vytvor s eleganci kapustnaka, jeho letme porovnani s fotkami kamuflazovych aut (mel je vubec autor k dispozici?) nas uvede v relitu, ze nova avensis bude nejak vypadat, ale rozhodne ne takto. Coz je dobre. Strasila by mne ve spani. To uz i camry by vedle toho vypadala ladne a ne prilis obezne. Takze klid a toyoti jezdci mohou dal cekat... Aspon rok. Neni to prilis dlouho?
Nicco
0
Ked tak sledujem hlavnu bocnu krivku a tiez tvar prednej kapoty a mriezky chladica, tak sa Lehman dost trafil, na skodu toyoty.
Klaudius
0
Celok dokresľujú detaily. Tiež už lehmannovcom neverím ani čiarku. Kamufláž je často robená tak, aby evokovala iné hrany a tvary, nedá sa od toho spoľahlivo odchytiť.
0
Suhlasim s tym, ze takto to urcite vypada nebude
Přísloví je pravdivé, fotografie ho potvrzují. Kdyby těm autům nechali to maskování, udělali by lépe.
Ja bych zase rekl "blbej jako ty" nebo GTI, to je mozna trefnejsi. Jinak Toyota to je hlavne kvalita.
Možná ta kvalita platila když to dělali japonci. Ve firmě jsou 4 avensisy a zatím závady:2xlož.př.kol.2xnový motor(spotřeba oleje 1800ccm.benz.)1xvadné ventily.všechny 40 000-150000 km.Vše sice vzáruce ale!!!!je to jenom smůla?
Tak proč to pořád kupujete ???
nakoupilo se to po dobrých zkušenostech s Carinama nadvakrát krátce po sobě,až přijde čas na nové auta budu o tom vážně přemýšlet!Jenže má člověk na výběr?Toyoty se dělaj v polsku v anglii a bůh ví kde ještě,jenom né v japonsku ,koncern dělá ve španělsku,rumunsku a na slovensku,ostatní v turecku a jinejch kočinách takže se dělají jenom srá.če a ještě větší srá.če -bohužel se s tím asi budem muset smířit.
kupte si Octavie a budete "IN" >😁
A teraz vazne: vo firme mame Octavie a manageri maju Avensisy a Passaty. Passaty su neustale v servise, Avensisy vobec.
Ja jazdim na sluzobnej OII a sukromne mam Mazdu3.
Musim konstatovat, ze OII este stale nie je "auto"!!! Je to surove, nemastne, hlucne, tvrde, nesedi to v zakrutach, brzdy to ma divne.
Je to auto a zaroven neauto. Motor po preradeni zacne tahat, no ked sa zvysia o trochu otacky tak prestane e je lenivy. Tak isto brzdy. Ked nepotrebujes brzdit prudko, tak maju silny ucinok, ked potrebujes brzdit, tak nebrzdia. Proste OII este stale nie je auto. Je to auto pre tych, ktori do toho sadli z Favoritu, ci Felicie. 8-s
A teraz vazne: vo firme mame Octavie a manageri maju Avensisy a Passaty. Passaty su neustale v servise, Avensisy vobec.
Ja jazdim na sluzobnej OII a sukromne mam Mazdu3.
Musim konstatovat, ze OII este stale nie je "auto"!!! Je to surove, nemastne, hlucne, tvrde, nesedi to v zakrutach, brzdy to ma divne.
Je to auto a zaroven neauto. Motor po preradeni zacne tahat, no ked sa zvysia o trochu otacky tak prestane e je lenivy. Tak isto brzdy. Ked nepotrebujes brzdit prudko, tak maju silny ucinok, ked potrebujes brzdit, tak nebrzdia. Proste OII este stale nie je auto. Je to auto pre tych, ktori do toho sadli z Favoritu, ci Felicie. 8-s
Zdravím připojím se..tyhle motory 1.8 vvti u avensisu jsou z téhle řady motorů nevydařené..japonci o tom vědí a proto uznávají záruky na spotřebu oleje a pozor nejsou jako někteří ale ted posílají a vyměnují celé motory! otázka: Co koncern z HTP dělá to?když ví že se vyhodilo 5miliard na vyvoj tohoto motoru zbytečně?
No, neviem ci zrovna oskliva, ale fakt je, ze Avensis nikdy dako vyrazne nevynikal dizajnom. V tomto mi trosku pripomina poslednu Vectru... tiez take auto bez emocii...
Tak s tim rozhodne nesouhlasim. Vzhled soucasne Avensisky zalezi na stupni vybavy a na barve. Mame faceliftovanou 2.2 D4D v nejvyssi vybave ve stribrne a to auto se mi designove libi, jak exterierove, tak interierove. Je ale pravda, ze kdyz vidim nizsi vybavy ( jina zpetna zrcatka atd ) v jine barve ( protoze toyota nedela chromovane stresni listy a v te stribrne vypadaji na jine barve auta jak z plastu ) a na plechacich, mam pocďt, ze se koukam na uplne jine auto ( a to ne uplne nejhezci ).
je to skor zmrveny facelift nissan primera
Mne sa to náhodou celkom páči. Je to trochu iný dizajn, nie moc konzervatívny, ale je dobrý. Moderný, pomerne dynamický. Bral by som to aj keby to vyzeralo ako ukazuje Lehmann. Najmä maska je dosť dobrá ...
Tedy věřím, tomu, že nový Avensis bude vypadat jako na obrázcích. Corolla, Avensis, Camry co model to hrůza. Auris počal nový směr "designérské" školy Toyota a nový Avensis v tom bude pokračovat. Srovnejte si povedený a vyvážený vzhled Superbu s tímto "výtvorem" Abych jenom nehanil, tak MR2 nebylo ošklivé auto.
"Povedený a vyvážený vzhled superbu?" Bohužel, superb není vzhledově povedený, natožpak vyvážený ani v jedné moderní generaci 😄) O vyváženém vzhledu u superbů se dalo mluvit do začátku 2. světové války 😄
Myslíš SuperbI alebo SuperbII?
Dvojku, ta se dle mého soudu opravdu povedla, ale to sem nepatří, nechci tady rozpoutávat flame, ber to jenom jako názor, neb vnímání designu je věc značně individuální.
Opravdu pekna Toyota existovala - supra a celica, najma ta posledna
Fotka je splacanina a rozhodne takhle novy Avensis vypadat nebude. Staci se podivat na fotky v techto clancich 😒br />
[odkaz]
Ten bocni profil je uplne jiny, taktez predni maska.
Tady je mozna podoba renderovana ze spy fotografii - [odkaz]
Ten bocni profil je uplne jiny, taktez predni maska.
Tady je mozna podoba renderovana ze spy fotografii - [odkaz]
ELAN
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Podle mně(a není to jen můj názor) dělají nejestetičtější automobily Evropské automobilky.Japonci(snad jen kromě Nissanu)za evropou designově zaostávají.Ani u této Toyoty neočekávám nic závratného,žádnou estetiku,která je např.Laguně,Mondeu,nebo C5 vlastní...
Podle mě nemáš pravdu (a není to jen můj názor) >😁 Japonci jsou cool. S Francouzama, Italama máš pravdu ale Němci až na Audi jsou tragédi.
Samozřejmě,je to můj(a nejen můj)subjektivní názor.mohl bys mi říct,v čem jsou Japonci cool?Ti němci,až na Audi,jsou opravdu tragédi :no:
Nevím jestli jsou Japonci Cool, ale vím, že pro japonské firmy pracují evropská studia a v těchto studiích vznikají auta, která jsou koncipována většinou evropskými designeri. Tak nevím v čem vidíš problém japonského designu. Jinak japonci mají obrovský cit pro linie a vyváženost. Jejich (myslím opravdu Japonce) smysl pro krásno je dán tím, že v krásném prostředí žijí po generace a to zanechává následky. Vem si japonské zahrady, bonsaje a pod. Narozdíl od Němců, kteří jsou viceméně technokraty a podle toho vypadají jejich výrobky. Když mají pěkný vzhled, tak je tam podpis někoho z jihu Evropy, kde lidé žijí podobně jako japonci v krásném prostředí.
Další extra spolehlivej hnus 😄