Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Diskuse: Jízdní dojmy s Range Rover Evoque: Jak moc je jiný? Nebo stejný...

Moudré heslo říká: neměň, co funguje. Proto zůstal Range Rover Evoque věrný úspěšnému designu a zapracoval na všem ostatním.
Zpět na článek
30. 3. 2019 23:13
Re: najkrajsi range
souhlasím s tím, že Evoque je fakt krásný auto, asi nejhezčí malé SUV. Furt je to ale auto pro manželku, protože pro rodinu je to malý a nedokážu si představit, že bych so to koupil pro sebe jako "single" auto.
takže Ok. v ideálním svete budu mít velký auto pro rodinu, něco atraktivního - kupé s klasickou koncepcí pohon na zadek - pro sebe, a ženě do nákupáku toto. procento rodin, který si toto mohou dovolit tusím nebude vysoký, ale přesto jich je vidět dost. jasná známka toho, že design prodává líp, než reálná využitelnost auta. Navíc Land rover/Jaguar... velká obezřetnost co se týká spolehlivosti. Dacia logan 1.6 te nejspíš doveze "dál"
Avatar - 3_diamanty
30. 3. 2019 19:18
najkrajsi range
evoque je pre mna najkrajsi range rover a som rad ze nvoa generacia je drfakto "rovnaka" ako ta predosla... aj rozmerovo aj vizazou... cesta evolucie je v tomto pripade spravny krok nakolko predchodca nastavil tvar a robil "svoju pracu" dokonale :yes:

PS: https://img2.auto.cz/…ull/5630139_.jpg tazko najst "lepse zvladnuty" bocny profil u SUV.... v osvojich "vodach" je za mna evoque aj nadalej tym skutocnym etalonom a jasnym lidrom :yes: