Novinky
rokyta.p
0
Nezapomeňte, po setmění v děloze vše objímající pseudoznačka Hyndai již teplo nenabízí >😒] Beztak to bude zase matlanice kde v praxi víc škody a posměchu jak užitku, za mě ne-e. 8-s :no:
Penky
2
Nepřijdou už i Vám ty vaše komentáře trošku přes čáru? Co článek o Hyundai, to kritika. Přijde Vám to normální? Já jsem naopak na tento model hodně zvědavý, jelikož má být cílený hlavně na mladé lidi. Co o tom svědčí? Design bude bezpochyb zajímavý. Co si myslíte vy ostatní?
car
0
Tý hele..tohoto..?..si vůbec nevšímej.Je jich tady víc,tak 4.Jak je zde článek o Hyundai,tak jsou zde první,vyzvrací se a jdou zase pryč..vůbec na ně nereaguj..to víš,to je ta (bohužel)česká závist.Jinak jasně, Hyundai jde ještě do segmentu pod Konu,bude to úspěšný auto..jsu zvědavej.
Tak jsem velmi zvědavej na vzhled auta, pokud tam má být větší odlišnost od Kony, který má být větším bráškou Venue, kolik tam bude podobností? Segment SUV je velmi žádaný, takže se dalšího příchodu SUV nedivim. Jsem velmi zvědav na dubnové představení všech modelů Hyundaie a všech novinek, které nám přinesou.
Novinek bude po dobu celého roku víc než dost.. např Tucson N,na závěr roku nová i20.Spousta hybridů,el.vozů..jsu zvědavej jestli se k nám dostane nová Sonata a též perla-Nexeo.Ale už dnes pokrývá Hyundai vše..spalovací motory,hybridy, elektrické vozy, vodík.. jeden z nejlepších hothatchu i30N