Autofun

Zpět na článek

Jeden nadšenec si takhle v Anglii zrenovoval starého Rapida. Jak se vám výsledek líbí?

11 komentářů

CICERO
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse. Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
chytrak1
... dost to vypovídá o tehdejší produkci škody - auto z roku 89 a přidáním par chromovych cingrlatek a menších světel a hned je to jak z raných sedmdesátek. A to nemluvím o tom jak ta auta jezdila. To by byl propad ještě dal.
Hammunasakra
Co o nás vypovídá = že dost lidí by tehdejší doby rádo vrátilo? 😉
chytrak1
Cože?! To si fakt nemyslím a z reakcí noc takovýho taky neplyne. Naštěstí...
MOJE JMÉNO
Může mi někdo vysvětlit, co má tohleto společného s RAPIDem? Tohle je upravené Garde. Mimochodem, žádná sláva...
RADEK1
Než použít slovo zrenovoval, bych asi napsal zprznil. Je to teenagerský tuzing. Hnus.
chytrak1
Garde 89? E-Ee! Proste rapid se starejma dilama. Opticky ty auta byly skoro stejný.prave ze na škodovku 89, šly namontovat věci ze 70. let. Pokrok nezastavíš, a v rámci RVHP už vůbec ne! >😒]
Hammunasakra
CICERO
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse. Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Hammunasakra
To je divný tebe mám docela rád zatimco vlastizrádce https😐/www.reflex.cz/…-prezidenta.html nějak ne a Ne a NE a je mi z něj eeeee
CICERO