Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Premiéra radikálního Chevroletu Corvette C8 potvrzena. Supersport s motorem uprostřed se ukáže v létě

16 komentářů

Magister
Pokud budou obě verze, tak je to přeci paráda! Plus pro všechny fandy. Spíše bych to obrátil, pokud ta Vette bude mít motor uprostřed, bude stejně hezká a rychlá jako Ferarri a spol. a 3x levnější, čím evropské supersporty obhájí cenu... 😉

Je fajn, že se opět uvažuje o atmo 6,2. To si už v Evropě můžeme jen nechat zdát...a nebo přivézt z jiného méně zeleným šílenstvím postiženého kontinentu.
Blue Sun
Stejně si to nekoupíš, tak co tu brečíš?
Magister
A proč bych nekoupil? Brečím? Máš něco s hlavou... já jsem rád, že Vette bude a ještě nejspíš ve dvou provedeních.
miro68
bude to super auto. Niektore komponenty vychadzaju este z Ferrari 458 Italia. A ma byt pekelne rychla. Vraj najrychlejsia v zelenom pekle, ale s hybridnym pohonom. Co sa na tom zmenilo neviem, lebo tieto informacie su uz nejaky ten rok stare. Ale bude to dobre. A o ponechani aj povodneho modelu sa uz hovorilo aj vtedy, aby nestratili skalnu klientelu. A ak bude zaujem, isto to tak ponechaju. Plus nejake tie elektronicke vychytavky, ktore budu zlepsovat vyhlad z vozidla...
webpaja
Jaké komponenty jsou ve Vette použity z Italie?
miro68
ako fyzicky priamo komponenty nie, ale nieco velmi podobne ako bola 458 spider, alebo 488 teraz. Teda cabri👋coupe system velmi podobny prave Ferrari, pretoze rovnake ulozenie motora a ti isti ludia za konstrukciou. Inak aj 458 nebolo technicky nic vynimocne. Skor sa platilo za meno, teda nie je dovod si mysliet, ze Corvette ponukne horsie technologie, materialy. Corvette bola vzdy nositelom pokrokovych konstrukcii, teda v USA urcite a nezabudajme, ze Lambo, ci Ferrari v minulosti tiez nebolo nic specialne. Dokonca este na technike sme mali vykres naboja zadneho kolesa z Testarossy a velmi jednoduche. Corvette by mala ale ponuknut brutalny vykon v najvykonnejsej verzii.
webpaja
458 před 10-ti lety nebyla vyjímečná? Oproti čemu?
Emel
Jako... ta věta je dost pitomě napsaná podle mě. Vette nebude drahá, bude levnější než Lamborghini 😁 .

"Třikrát" sis domyslel, to se uvidí o kolik to bude. Ferrari pořád bude mít ten karbon a tak... a image.
Dinar
Stejně hezká možná, stejně rychlá za cenu 3x menší nebude zcela jistě. Sice chápu tvůj vlhký sen, ale z toho co píšou, stávající vette jako levnější varianta, + použitá technika, bude základ min 2,5 mio, lepší verze, které možná budou mít na to, konkurovat ferrari, tak za 4. Bude to velmi na hraně, dá někdo takové peníze za ameriku?
speedfred
Takto zamaskovanú Vette som videl minulý rok na pri NRingu a vypadala aj keď maskovaná báječne.
HaroldKytka
V Evrope dostanes vic nez 6ti litrovej motor napriklad u Lamba a Ferrari.
Toliko k tomu, ze si o tom muzem nechat zdat.
Blue Sun
má mít motor vpředu!
Magister
Říká kdo? Modré slunko? Rozhodnou zákazníci. A pokud umíš číst - budou pravděpodobně obě verze.
Emel
Jo, bude Corvette Tour 😄 . To ale bude nejspíš jen dočasné obchodní řešení.
Osobně se mi aktuální Corvette dost líbí... jestli půjdou po uvedení novinky dolů s cenou... no, pořád je to drahý auto, ale ježděnky kolem 1,5M jsou zajímavý.
Anonym
zánovní s pár km už jdou sehnat i za méně.

Za mě určitě plus že budou obě verze a že zkusí něco nového a víc sportovního
Emel
Co jsem se díval (2015+), tak pod 1,5M s daní to moc nejde... ale jasně, může bejt vždycky dobrá nabídka.