Novinky

Zpět na článek

Chrysler 300C SRT-Design: dieselové SRT

8 komentářů

twistedTSD
sestivalcovy trivalec 😄
Vcera jsem si to auto prevzal a nikdo koho jsem vezl, nepoznal ze je to naftak. Kdyz se to prislapne tak je ten zvuk fajn. Jinak to moc nesetrim a zatim se pohybuju jak dle tankovani, tak dle kompjutru na cca 8.5 litrech na sto. Takze to je v podstate jako stodvacka >😁 Dale na tom mam samozrejme dvacitky kola a jizda je komfortnejsi nez v nejakem jezevcikovitem superbu na sestnastkach nafouknutych jak kopacak 😄 (superba ma tatik)

Dale bych rad poopravil autora clanku pana Aleše Jungmanna, interier je trosicku jiný, jsou použity kvalitnější materiály (ackoli stale je to amerika) a ma to karbonove doplnky interieru. Jinak predni maska, ktera je na obrazku je k dispozici uz pet let i na puvodnich 300ceckach. Takze ze by byla jina maska je omyl. Je stejna a muzeme si vybrat z nekolika moznosti. Jen naraznik je trosicku poupraveny - nasavani vzduchu viz original SRT 😄
Miluju to auto, ma charakter 😉
Bárt
Todle auto, jakkoliv dobře vypadá, pro mě skončilo v okamžiku, kdy jsem se dozvěděl, že ve verzi s V8 a 4x4 má jako kombík užitečné zatížení jen něco málo přes 300kg... :no:
R8 V12 TDI na tebe 😉
tomu, že do něj dali diesel se ani moc nedivím, to spíš tomu jaký diesel... 160 kW je pro takové auto málo, bez ohledu na to, jestli jde o vznětový nebo zážehový motor ;-\
Co to proboha ten Chrysler vyvádí? Nejen že do asi nejhezčího sedanu/kombíku současnosti cpe motor, který patří do traktorů, ale ještě ke všemu to maskuje pod sportovní označení SRT!!! To je pravdu degenerace...
cuisine
dneska jsem na něj koukal teda v kombíku ... má to krásný anatomický sedačky ale to je asi jediné co bych z toho chtěl ... na co drnco kola která zabíjej komfort .. děkuji nechci ...
Opraveno, děkuji.
empi
Sestivalcovy trivalec by mohl jit na ruku jak zelenym, tak vyznavacum sametoveho chodu sestivalcu. Viz "nám dobře známý šestiválcový vznětový tříválec".