Novinky
CICERO
Zepředu to vypadá jako běluha, regulérní little sweet Moby Dick… Ale asi to bude hodně prodejné pro paničky z Prahy a jiné sexualně neukotvené osoby,politiky a duchodce… Nicméně pro všechny ostatní je tu GLS 😉 Nech sa páči 😄
Moc pěkné. K mercedesu určitá krabicovost prostě patří. Zadní partie tedy opět poněkud na vodě, ale jinak má šmrnc. Trochu návrat k původnímu vynikajícímu GLK. :yes:
Ani by som nepovedal, že návrat ku GLK. To stálo pokiaľ sa nemýlim na platforme typu C, malo aj R6. Toto je istý derivát A triedy či B triedy so všetkými kladmi aj zápormi.
CICERO
Jako říkám, že pěkné celkem je ale jestli má víc hran než původní GLK, tak jsem dopoledne osouložil půlku černýho kontinentu... Já tam prostě ty hrany moc nevidím 😁 A jsem i rád... A vlastně, mercedes je od E výše... Tohle je Renoult s hvězdou, když budu chtít rovnou na hrách, tak řeknu, že vlastně i Dacia atd... 😁 Taky se máte tak fajn? Těším se na S class… W223 😄
...tak tohle na mě nefunguje a troufám si odhadnout, že prodeje budou v poměru podobné jako kdysi GLK/X1/Evoque. Tedy, že M-B s GLB bude tahat kvůli vzhledu za kratší konec.