Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Elektrický Aston Martin Rapide E je tu oficiálně. Vznikne jen 155 kusů

9 komentářů

STiRA3
.. aneb opravdu se mi ulevilo, že na plnou baterku při maximálním kalupu ujede celých 26 km, prostě paráda! :no: >😁
CICERO
Co bys chtěl? Lithium do každé rodiny? 😁 Tahle země není Swiss… Lithium už je prodané a ještě ho přitom nikdo, kromě krtka na cínovci neviděl... 😄 😄 😄
Orm
Tesla 3 ujela půlku Severní smyčky, pak jí došel dech - přehřála se. Ale stojí zlomek AM.
CICERO
Přoc ne, když je ztoho někdo vyndanej… Ale lepší humbuk je do budoucna koupit S class co přijde po roce 2020 s R6 diesel 400d s hybridem a dojezdem 100km na EV mode... A do všech tlačit: jooo kámo to víš... To jááá mám elektromobil, vieš 100km dojezd, když si usmyslím i 1100, jsem v klidu a míru… 😁 😁 😁 To je budoucnost... Né ty Teslí iluze od Fiatu... 😁 😉
Orm
Nevidím nejmenší důvod tahat v autě několik set kilo navíc - ať už akumulátory nebo spalovací motor - a ještě za to navíc platit. Hybrid je technicko ekonomicko ekologický nesmysl.
CICERO
Ano - zpusobili to regulace, nařízení, nucené záchrany planety ve jmenu nejlepe žádných emisí. Prostě to bude takhle a kupujici ty se pos*r...

Dám příkla😜 Dycky mě fascinovalo, jakej mají lidi problém stím, když se chce někdo zabít... 1. všichni ho chtějí zachránit ALE: …. nikdo neřeší celospolečensky věci ,proč to vzniklo... a už vůbec ne to co se bude dít po záchraně a nastáva recidiva... Asi je to pro někoho šilený příklad... Ale krásně to na tom všichni pochopí... 😉

A stímhle je to uplně to samé... Zdravý trh = žádné problémy Regulovaný, řízený trh = vznikající celospolečenské pnutí... Užívejte 😉

Všechno se všem libit nebude, i v Číně bude vždy Disent.. Ale je to u té volnosti, vytříbenosti a rovnoměrném se zalíbení všem částem trhu, které je nejlepší, když je minimum regulací a široký trh... 😄
WinDiesel
… tedy pokud se to nepřehřeje jako Tesla :-! :-!
westeros
Pokud vim tak se jednomu cinanovi prehraly brzdy, protoze nemel zapnuty Track mode.
CICERO
WTF ??