Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Diskuse: Slibovaná Toyota C-HR na elektřinu je tu. Má ještě odvážnější tvary než originál

Toyota C-HR vždy vynikala svým odvážným designem. Nyní je tu verze ještě výraznější než dosavadní model.
Zpět na článek
Avatar - 3_diamanty
17. 4. 2019 12:12
takze v elektrike uz len ako predokolka
ale aj tak som rad ze sa nam ponuka elektroaut opat kusok rozsiruje aj smerom "dole" ... predsa len C-HR v "elektikie" mi dava pre realneho smrtelnika stale vacsi zmysel ako nejaky obrovsky E-tron za miliony a dalsie jemu podobne "tazko-chapatelnosti" na 4 kolesach ... vidim to razom na vaznu konkurenciu pre zbrusu novy el. soul aj el. verziu noveho DS3 crossback ktory casom tiez pride na trh ... este som zvedavy aj na novu el. mokku ked pride ( hoc asi uz v elektrike tiez pride o 4kolku ) .. kazdopadne kolko bolo el. crossov tejto velkosti pred 5 rokmi na trhu? dva tri? ... a dnes? uz ich je hadam aj dvojnasobok a coskoro bude aj trojnasobok... takze uz sa to viditelne pohlo ( hybridy to iste ) :yes: PS: este aj ten face ma el. C-HR za mna akysi krajsi ako "spalovak" ... skoda len toho dojazdu... cakal som vacsi ale chapem... este asi par rokov potrva kym to bude ono .... zatial sa mi popravde najviac paci kusok necakane DS3 crossback z tychto vsetkych el. crossov... https://img2.auto.cz/…ull/5610549_.jpg proporcne zatial u mna top ... z tychto vselijkych vajicok a skatul stale jasne najlepsi bocny profil ( paradne buggy ) :yes:
Rozbalit vlákno
1
Avatar - wakantanka
17. 4. 2019 14:09
Re: takze v elektrike uz len ako predokolka
Mne dáva Toyota zmysel hlavne ako hybrid :)
Avatar - .StenLi.
17. 4. 2019 13:28
Nezmysly od Toyoty
Toyota robi velke pokroky v dizajne a zaroven obrovske preslapy. Svoj omyl ohladom nahradenia asi najlepsej radiacej paky resp. joysticku na trhu RNDB klasickou PRND si uz asi uvedomili a dufam ze sa vratia vo vsetkych hybridoch a EV k RNDB joysticku ktory okopiroval aj Nissan. Taktiez vybava Selection s povinnym ciernym stropom a interierom bez moznosti HUD pri Corolle aj RAV4 je riadny fail, pre mna az no-deal. Nezmyselne rozhodnutia.. skoda.Taktiez uvadzat tieto EV po kontroverznej Corolla kampani kde si robili srandu z EV a pred uvedenim vlastnych baterii vyvijanych s BMW je len taka hra na elektrifikaciu ktoru Toyota vobec nepotrebuje ale asi podlahla osialu.
Rozbalit vlákno
8
Avatar - Mikesus
18. 4. 2019 09:35
Re: Nezmysly od Toyoty
Souhlasím s tím, že joystick RNDB bylo to nejlepší ovládání co jsem měl možnost zkusit. To jak ma toyota prokládané výbavy jsem zjistil, že není omezeni toyoty a lokálního importéra. Např. nová corolla, má možnost adaptivnich tlumičů, ve spoustě zemí jsou standardem v nejvyšších výbavách, český importér na můj dotaz odpověděl, že jim to nepřišlo takové vylepšení a bylo to na nás trh moc drahé, tak to vůbec dávat nebudou. To samé je i skládáním výbav. Prostě někdo rozhodně jak to trh "chce" a tak to bude.
Ohledně reklamy, ta mi přišla vtipná, z nikoho si nedělali srandu, ukázali jen negativa ostatních. To může kdokoli i u toho hybrida.
Avatar - Hammunasakra
18. 4. 2019 10:09
Re: Nezmysly od Toyoty
Sám bych to líp nenapsal ;-)
Avatar - .StenLi.
18. 4. 2019 10:55
Re: Nezmysly od Toyoty
Tiez sa ma ta reklama nijak nedotkla, ale Toyota si za nu vysluzila silnu kritiku aj od majitelov Toyot ktori sa vyjadrovali ze to bola ich posledna Toyota.
Skor mi ako majitelovi a fanusikovi Toyota hybridov vadi ta nezmyselna kampan oznacujuca ich hybridy za Self Charging, kazdy hybrid na svete je self charging..
Co sa vybav tyka tak ten tmavy strop a interier je jednoznacne obmedzenie z vyroby, nie rozhodnutie dealera.
Avatar - Mikesus
18. 4. 2019 11:37
Re: Nezmysly od Toyoty
barvy interiéru jsou u toyoty obecně méně individuální. Ovšem pokud nechci černý strop, mám dalších několik výbav, kde to není.
Avatar - .StenLi.
18. 4. 2019 12:18
Re: Nezmysly od Toyoty
Ano, ale doteraz takyto problem s farbou stropu neexistoval. Ak ho nechces cierny a cierny interier a sedadla, alebo chces HUD tak prichadzas o vsetky prvky vybavy selection: disky, cierne lakovanu strechu atd... a po tomto kompromise mas uz len jednu jedinu alternativnu vybavu, ktora prakticky ani nie je alternativou, lebo si za vsetko tak priplatis ze sa cena vysplha o triedu vyssie. U znaciek ktore ponukaju moznost sirokej konfiguracie tvori poziadavka na cierny strop uplne zanedbatelne percento, o to nezmyselnejsie je toto rozhodnutie jeho nanutenia a prichadzaju tym o mnohych zakaznikov vratane mna co som bol rozhodnuty pre kupu Corolly :'-(
Avatar - Mikesus
18. 4. 2019 13:38
Re: Nezmysly od Toyoty
To už by se dalo říct, když chceš HUD, tak nemůžeš mít RAV4, nebo v Camry si připlatit 100k za HUD. Disky v ze selection můžeš mít na jakékoli výbavě, ať už jako příslušenství, nebo příplatek v executivu. Černá střecha, to je u mne bez komentáře, jedná se jen o vizuelní prvek a ten je mi úplně jedno, jestli je nebo není.
Chápu tvé naštvání, co máme selection yarise, tak naopak zatím všem se černá střecha i zevnitř líbila. Já osobně bych s tím dlouho jezdit nechtěl, neboť jsem naopak zvyklý na skleněnou střechu.
Avatar - Mikesus
18. 4. 2019 13:45
Re: Nezmysly od Toyoty
Jinak ta výbava je opravdu podle importéra. Např. v Německu mají adaptivní tlumiče v nejvyšší výbavě, ale selection vůbec nenabízí, stejně tak ani HUD v žádné výbavě.
Avatar - Mikesus
18. 4. 2019 11:39
Re: Nezmysly od Toyoty
A jestli je někdo takový primitiv, že v té reklamě hledá výsměch, tak prosím. Ten si ho najde vždy.