Novinky
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářeNadcházející Porsche Boxster/Cayman se patrně stane elektromobilem. Nabídne i hybridní verzi
7 komentářů
CICERO
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
CHerokee
Potom, co sebrali atmo 6 válce a dali tam 4 hrnky je mi to celkem jedno. Člověk je na cestě nepotká. Ať si klidně dál ničí svůj průmysl Němci...jen ve chvíli, kdy budou mít všichni stejné baterky a budou se řídit samy, kdo si koupí Porsche nebo Mercedes, když úplně stejně bude jezdit čínská kopie za čtvrtinu?
CICERO
To si Nokia taky myslela před boomem smartphonů...a jaká byla. Takže aby tak stejně nedopadli právě Němci se svými auty, když se vzdávají technologického náskoku v konvenčních motorech a opičí se v elektrických, kde ale ruku na srdce, jsou Japonci a Číňani dále.
CICERO
LandHodor
Jen aby to Porsche neprehnalo s budoucim Caymanem/Boxsterem zatahem elektromotoru od spoda vuci B6 911. Vzdy Porsche zalezelo aby Cayman/Boxster nebyl rychlejsi jak legenda 911.
ProchyToman
Tohle auto uz sleduji dva roky a porad jsem jej mel za dokonalost. Odpustil jsem i ty 4hrnky namisto 6ti. Rikal jsem si ze tohle ridicsky auto musi bejt rychle a ovladatelne a pokud to tak bude s lehcim a tocivejsim 4hrnkem tak holt asi ju. No ale ted elektrina a to uz nejde odpustit. Ty co tyhle drahy auta skutecne kupujou novy tohle asi ale neresi