Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Design

Zpět na článek

Škoda ukazuje skicu modernizovaného Superbu. Ukáže se při hokejovém mistrovství

37 komentářů

rokyta.p
Superb 3 je a bude Superb 3, nevidím rozdíl. Ale máte zpoždění s tiskovou zprávou, že pan vedoucí z Kvasin povede Čínu – závod Ningbo a bude nový šéfko.
CICERO
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse. Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Emel
"Naopak uvnitř máme očekávat jen lehké kontury."

Tak tak, žádné tvrdé plasty... ale už jen kontury. Dobře do toho šlapou...
CICERO
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse. Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Ozzman
Tvrdý plast je dnes naopak výhodou, nečteš zdejší testy?!
CICERO
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Ozzman
Hele, proti gustu.... ale asi si na špatném serveru 😁
CICERO
Emel
Hm... čtu a souhlasím s testerem, že Fabia uvnitř vypadá líp než i20. Ale tady je pointa trošku jinde 😉
Ozzman
Tu jsem zrovna nemyslel, Fabie je uvnitř opravdu o dost lepší, než i20 😁 Ale četl jsem to i u více testů, kde to tak jednoznačné nebylo 😁

Jinak chápu, to měl být pokus o vtip.. 😁
woody-alien
Těch kontur bych se trochu bál...aby mezi nimi byl taky nějaký materiál. No, uvidíme při představení a hlavně naživo. 😄
přezdívka (nick)
Nakonfigurovať už nejde aktuálna verzia... nechápem tieto mesačné výpadky v konfigurátore, všetky značky to zvládajú normálne plynulo, len Škoda (a ešte Opel!) dokážu niečo na mesiac vyhodiť 😁
PS: Octavia pred FL krajšia ako teraz... so Superbom to vyzerá rovnako zatiaľ 😞
Ináč vzhľadom na to, že FL má byť o 2 týždne, je nejako málo informácií... že by fakt nebolo nič, čo by stálo za reč? Som zvedavý na nový cenník, keďže to má byť moje ďalšie auto 😲
Emel
Český konfigurátor normálně funguje...

Spekulovalo se o BiTDI, jinak jsou motory docela nedávno překopané kvůli WLTP... určitě přijde 2.0TSI 140kW jako náhrada 1.8TSI.
Pak asi LED světla, Virtual cockpit... takové ty dneska běžné věci, co před pár lety ještě tak běžné nebyly. Možná nějaké novinky v asistenčních systémech.

Sečteno a podtrženo... nic zásadního bych si od toho nesliboval a s designem bych počkal na ofiko snímky, můj tip je, že to bude relativně drobná změna (spíš k horšímu).
CICERO
Emel
Barvy jsou nadále velká přednost Superbu... mírně zdražily, ale za pořád přijatelných 23t je výběr pořád skoro neomezený a vybere si i Cicero. Vzhledem k ceně 17t za běžnou metalízu se divím, že zajímavých barev nevidíme na cestách víc. I když... poté co jsem slyšel o tom, jak je problém prodat sedan v jiné barvě než je bílá, černá, šedá... se zase tolik nedivím.
Ozzman
To má vůbec Škodovka hodně dobře pořešené u více modelů... fantazii se meze nekladou
Emel
Jo, o to víc naštvalo, když RS byla "pouze" ve standardizovaných barvách (ale byla tam hezká modrá, zelená, červená) a RS230 dokonce jen asi ve čtyřech barvách.
webpaja
...ano tuhle černošedobílou skazku jsem taky slyšel. Zřejmě proto tak rychle byly rubínové XE nebo červený Leon pryč 😉
Emel
Možná o tom mají firemní prvokupci jinou představu, než soukromí druhokupci? Anyway... kupovat Superba, asi strávím hezký dlouhý víkend koukáním na barvy.. nebo si domlouvám termín v Kvasinách 😄
woody-alien
To je jedna možnost. Protože představit si, jak budou některé sobě blízké odstíny (třeba červené nebo modré) působit na autě, jen podle konfigurátoru bude podle mě ořech. Druhá možnost (a tak bych nákup Supa řešil já) je strávit hezký dlouhý víkend nějak jinak a pak jednoduše zaškrtnout Sportline a Dragon Skin. Viděl jsem to, funguje to, líbí se mi to, tečka. Jenže já holt nejsem takovej individualista jako třeba praděda. 😉
Emel
Já bych asi zkusil nějakou zajímavou modrou. Teda klasická Race blue vypadá na Superbu taky dobře, ale možná bych zkusil něco originálního.

Dragonskin u nás jeden stává a mně to úplně nesedí... jak je ta černá maska ve světlé barvě, tak vypadá nějaká velká...
PJ164
K designu Superbu 3 jsem neměl výhrady a k naznačenému faceliftu teprve ne. Jožo Kabaň si vychoval skvělé nástupce, kteří svému řemeslu špičkově rozumí. V Česaně a v ředitelně by ale měli přemýšlet nad větší konstrukční a finanční volností. Plout s proudem se již brzy krutě nevyplatí.
MBRANOM
A čo superb nemá virtuálny kokpit, keď ho očakávaš po modernizácii. Ale Vy pepíci ste už šialení ako slováci a neviete už ani české slová používať a snažíte sa ich zamieňať s anglickými debilnosťami.
Samé facelifty, virtuál cocpity. Už ani vo svojom jazyku nadávať neviete.
CICERO
holden2
na skicach takovy rozplacly a ve skutecnosti uzky? jo protoze z hovna bic neupletes a na podvozku golfa auto nepostavis. to jako tam furt bude ten hnusnej detail napojeni kapoty a blatniku?
Dixik2
- Full LED Matrix + zadní LED světla s animaci

- Alcantarový strop

- Ochrana před nárazem zezadu

- 360 stupnu Area View a Trailer Assist

- Kessy full

- Nová generace infotaimentu

- Možnost zrušení výbavového stupně ACTIVE

- 2.0 TSI 140kw

-Side assist

PHEV

1,4 TSI 115kW + elektromotor 85kW = systémový výkon 160kW a 400Nm

Čistý dojezd na elektromotor okolo 70km
honza_f
2.0 BiTDI 176kw nebo ten povedenej 150kw diesel z Audi nebude?
Dixik2
Nebude.Bohužel.
CICERO
CICERO
Ozzman
Hlavně benzinová spotřeba.
webpaja
No, to bych si nebyl tak jistý. Iudex sice nemá biturbo ale twinscroll a u R6 dokáže bez pardonu jezdit pod 10.
Ozzman
Já jsem s BiTDi jezdil chvíli a bylo to kolem 9-10 u Passatu sedan a opravdu jsem to extra nehonil a jel spíše volně na okreskách.
Je fakt, že to bylo nové auto, ale i tak mi to příjde celkem dost na diesel, zvláště, když mi tu SpeedFred nedávno psal, že jel dálku snad za 7 😁 😁
CICERO
honza_f
pokud se ještě někdy vrátím k superbu, tak ve variantě firemní operák, kde 2.0 TSI nikdy mít nebudeme, takže proto mě to zajímalo... 😊 (tudíž spolehlivost netřeba řešit, neb bych ho neměl déle než 3 roky á 25-30tkm)
Hubini
Předek trochu jiný v podobě spodní části masky? Zadek no potěš koště. Když se podívám na fejs Passatu tak tomu dávám palec nahoru. Uznávám, že dizajn je věc fkusu, ale ve finále stejně tydlenc plechovky máme z 80% ve firemních flotilách, takže vo co go.
Fejs/nefejs = služebák nejlepší značka vozidla.
CICERO