Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Diskuse: Volkswagen ID.3 bude mít levnějšího sourozence. Koncept se ukáže ve Frankfurtu

Automobilka VW letos na frankfurtském výstavišti představí další elektrický koncept. Tentokrát půjde o vizi cenově dostupného elektromobilu z rodiny ID..
Zpět na článek
9. 5. 2019 20:32
10. 5. 2019 13:56
Avatar - CICERO
9. 5. 2019 17:08
Sbalit vlákno
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Rozbalit vlákno
4
Avatar - Hammunasakra
9. 5. 2019 17:29
Re: Cíle jsou jasné:
Pěkný shrnutí = eště bys do toho měl přidat ekonomiku https://ekonom.ihned.cz/…prijde-z-nemecka :-)
Avatar - 3_diamanty
9. 5. 2019 18:46
Re: Cíle jsou jasné:
odhadujem tak za 10 rokov u nas budu uz len bohati a potom chudoda .... stredna vrstva uz proste zmizne ... budu len bohati s 3-4 autami a potom uz len ludia bez aut ... ved nie nadarmo uz teraz setrim kedze mi je jasne ze o dalsich 7-8 rokov si uz nejake to dalsie male auto so 4 valcom za 10-12 litrov nekupim... ale miesto toho ma v showroome bude cakat uz ako najdostupnejsie auto nejake to elektro velkosti golfu za 25 litrov.... ;-\ .... este raz budeme spominat ake mame zlate ceny dnes este ked si vies stale aj za 9 tisic kupit nejake to mestske auto a nic pritom neriesit... este nam skonci sranda ked casom najlacnejsie auto nepojde pod 20 tisic a z dnesneho bezneho dopravneho prostriedku sa stane uz skor luxusna zalezitost pre bohatych ... hadam prehanam ale ked vidim ten trend prechodu na elektro ( ktore ozaj nie je moc lacne a velakrat ani zmysluplne ) a ked aj vidim ako nam popri tom miznu jednoduche dostupne lacne auta tak moje obavy nie su fakt nahodne ... :-|
Avatar - CICERO
9. 5. 2019 19:16
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Avatar - .StenLi.
10. 5. 2019 10:47
Re: Cíle jsou jasné:
Tvoje obavy su totalne zbytocne, tak ako boli zbytocne pri instalovani top technologii z Mercedesu S do Golfu, ponuka aut nema nic spolocne s vrstvami, tie tu budu vzdy a tym padom automaticky pre ne bude existovat aj trh s autami. Konieckoncov presne o tom je tento clanok. Ponuka lacnych jazdenych EV bude rapidne zlepsovat ako aj podiel EV s poriadnym tepelneym menezmentom a teda malou degradaciou kapacity baterii a je snom kazdeho jazdenkara skontrolovat na aute jeden parameter a hned vie co kupuje, na rozdiel od macky vo vreci u TDI/TSI s tisickami tepelne a mechanicky namahanych suciastok ktore su v nejasnom stave, casto repasovanom len na kratke obdobie predaja.. Uz dnes sa daju kupit EV od par tisic podla tiredy a zaplava EV v EU, ked su v niektorych statoch najpredavanejsimi autami celkovo jasne ukazuje ze situacia sa bude uz len prudko zlepsovat. Ked si od ceny jazdeneho EV odpocitas uspory tisicov eur rocne na palive, olejoch, filtroch, rozvodoch, brzdach a stale vo viacerych statoch vysoke emisne poplatky a zohladnis radovo vyssiu spolahlivost EV, tak sa situacia pre nizsie triedy praveze zlepsi. A to nehovorim o prechodnom obdobi kedy sa majetni budu zbavovat ICE aut a menej majetni si budu moct dovolit kusky o ktorych iba snivali, vid dnesna zaplava nemeckych TDI jazdeniek v nasich bazaroch.

Okolo EV sa robi vela bu bu bu pretoze jednoduche narody sa boja vsetkeho noveho.. tak nevytvarajme dalsie tiez zbytocne katastroficke scenare ;-)

EV nie su ziadny zazrak ktory sa zrazu vyskytol, je to logicky a ocakavany krok ktoreho nastup urcoval prave spominany trh a ekologicka uvedomelost zakaznikov. Nase vnucata sa budu pozerat na dnesne ICE auta ako my na parne lokomitivy.. snad este budeme mat vtedy rovnake rocne obdobia a Golfsky prud..
Avatar - WinDiesel
9. 5. 2019 19:26
DOCELA MASÍRKA NA AUTOCZ
VW má asi dost dobrej budget je to vidět, opakující se články o pořád tom stejném
VW chce, VW plánuje, VW slibuje
dobrej pokus o brainwashing až na to že to 90% populace brzy poleze na nervy
Už jste někdy ve VW slyšeli o negativním efektu špatného marketingu ?
Rozbalit vlákno
0
9. 5. 2019 20:32
Odrobene
Clanok o skode + clanok o vw(a nie jeden). Plan na dnes splneny
Rozbalit vlákno
0
10. 5. 2019 13:56
Tleskám
CICERO a WinDiesel,
Vy musíte být ty nejchytřejší bytosti v naší galaxii nebo alespoň na Zemi. Svědčí o tom moudré příspěvky CICERA a velmi vtipný nick WinDiesel. Ono už pojmenování po herecké hvězdě má opravdu hloubku.
Rozbalit vlákno
0
10. 5. 2019 14:02
Socialismus?
Jo a ještě k tomu vašemu socialismu. Pro socialismus je velmi signifikantní, že nemá schopnosti, lidi, kapitál, zázemí a ani vůli k špičkovému vývoji čehokoliv (snad kromě špičkového marastu). Což je naprostý opak toho, co probíhá napč. ve VW, Tesle, atd.... Takže vážení Cicero a další, zkuste si promyslet, co je a není socialismus.
Rozbalit vlákno
0