Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Modernizovaný Mercedes-Benz GLC odhaluje ceny. Kolik stojí jako mildhybrid?

9 komentářů

KANKUNEN
je to takové no name. A kdy bude ten pravý ořechový motor R6 d?
Dinar
Tohle mě taky nedávno napadlo, bmw jde cestou 3d zadních světel, porsche, a mercedes, který má v tomto největší tradici, nic.
Ale pokud jde o GLC, tak to se mi líbí, jak vizuelně, tak tím jak jezdí, z mého pohledu je to jeden z nejlepších akt. modelů mercedesu. A R6 bude. 😉
Machýrek
Bude? Měl jsem za to, že do GLC se R6 nevejde. Ale tak asi jo, když to píšeš. Jinak v červnu by měla vyjít ještě taky 43 po FL.
KANKUNEN
Jestli ten motor opravdu někde chybí tak je to ve V. I v nejsilnější verzi je ta dynamika nic moc.
CICERO
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse. Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Dinar
Máš pravdu samozřejmě, měl jsem napsat, bude, resp. vrátí se V6, právě v té 43amg verzi, stejně jako u céčka. Ta řadovka se tam zřejmě nevejde, tj. dýzlový šestiválec asi po fl. vůbec nebude, opět stejně jako u céčka. 😉
CICERO
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse. Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Londonbridge
Tam je uz davno 8 valec 510 koni , myslim to robia len v GLC coupe
GLC AMG 63 alebo 63 s , a je aj 6 valec GLC 43 tiez coupe . Tak ze nevidim velky problem pod kapotou jedine kto by chcel R6 naftu musi o triedu vyzsie.
Dagmarrr
Pokud vím, tak OM 656 v GLC 400 d 4MATIC s 243 kW bude v nabídce někdy od léta (pravděpodobně už jako model 2020). Řadový šestiválec se tam vejde, už se dávno v GLC (X253) testuje a to jak u klasického SUV, tak i u Coupe. Bohužel nepůjde do nového GLB, což je škoda.