Novinky
Přihlásit pro přidání komentáře
Freddka
To co rika je pravda - ted, kdyz uz to kazdy vi ... :-)
Ovsem napr. zcela ignoruje fakt, ze dost do toho promluvily i pujcovny ala zipcar apod. ktere vlastne nabizeji neco obdobneho - a tento model funguje celkem dobre. Zatim.
Spis bychom se ho meli zeptat na autonomni dopravu.
Sice muze uhnout, ze to je otazka az za 10-20 let a samozrejme to je pravda. Nicmene co potom? To by bylo zajimavejsi cteni, tak snad nekdy priste ... a snad ne 10 let po tom, co uz nas vsechny budou vozit ty ubery bez ridice... :-)
Ovsem napr. zcela ignoruje fakt, ze dost do toho promluvily i pujcovny ala zipcar apod. ktere vlastne nabizeji neco obdobneho - a tento model funguje celkem dobre. Zatim.
Spis bychom se ho meli zeptat na autonomni dopravu.
Sice muze uhnout, ze to je otazka az za 10-20 let a samozrejme to je pravda. Nicmene co potom? To by bylo zajimavejsi cteni, tak snad nekdy priste ... a snad ne 10 let po tom, co uz nas vsechny budou vozit ty ubery bez ridice... :-)
Pedro23
Pan je sice ekonom, ale možná nemá ponětí jak fungují velké fleety. Ty společnosti v ideálním případě auta nic nestojí. Kupují je s obrovskou množstevní slevou a prodají je zánovní za podobné peníze. Samozřejmě je něco stojí pojistka a údržba vozu. Mega výdělečně projekty to nebudou, ale já jsem rád že jsou. Jezdím občas do centra, tam to nechám kdekoli na zóně a víc se nestarám.
Jerry.Gunman
A já bych FAKT nezůstal na půl cesty, sdílet se přece dá TOLIK věcí, které má člověk doma a zrovna v tuto chvíli je nepotřebuje...
- v noci mohu přesce sdítel své košile, kalhoty, boty i spodní prádlo
- ve dne zase pyžamo a postel
- průměrně 23 hodin denně toaletu
- průměrně 29,5 hodiny denně tchýni
- hrnce na vaření, lžičky, nože vidličky
- zkrátka majetek můj celičký
- jen ať CELÝ SVĚT se o tom doví,
že jsem tolik, TOLIK pokrokový :D
;-) ;-) ;-) ;-) ;-)
- v noci mohu přesce sdítel své košile, kalhoty, boty i spodní prádlo
- ve dne zase pyžamo a postel
- průměrně 23 hodin denně toaletu
- průměrně 29,5 hodiny denně tchýni
- hrnce na vaření, lžičky, nože vidličky
- zkrátka majetek můj celičký
- jen ať CELÝ SVĚT se o tom doví,
že jsem tolik, TOLIK pokrokový :D
;-) ;-) ;-) ;-) ;-)
A co to dotáhnout ještě dál a sdílet děti (někdo je nemá), manželku,milenku, (taky někdo nemá), psa, kočku, hada, krečka a kýho vejra ještě.....
Všechno bude, neomarxisti z Bruselu to ještě dotáhnou do dalšího levelu :-)
Všechno bude, neomarxisti z Bruselu to ještě dotáhnou do dalšího levelu :-)
Sdílení komentáře
Nejsem sice ekonom, ale automobilka, která zákazníka přesvědčuje, že auto nepotřebuje, asi dělá něco špatně. Snad si to koncern uvědomí dřív, než na to dojede...