Design
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářePremiéra se blíží. Nový Volkswagen Golf vykreslen v zatím nejrealističtější podobě
11 komentářů
CICERO
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Ada je zase tady
0
Úžasné! https😐/***.cz/eM48Z Je třeba zastavit to benzínové a elektrické šílenství. Jediným pohonem s budoucností je diesel na plyn!
chalan66
:no: Velebnosti, jdu blejt ! To je riadny dizajnový GRC ! 😢
Pravda. Vypadá to jako rendlík. :no:
Proč timto mirně řečeno hroznym předpokladem uražiš rendlika... když už nic tak megan, alespoň vypada k světu.
ja som si tuto potrebu uz vykonal doobedu u bawa 1... este teraz aj z dialky na fotkach ma ten jeho rypak desi... tu uz je to lepsie... voci bawu uplne ina basen... aj ked samozrejme golf tiez nikdy nebol velky fesak... najkrajsie je v tomto segmente stale A3 a to vcelku jednoznacne .... dokonca vek mu na krase neubera ale naopak zreje ako vino
uxauxa
vzhled golfa se už od 4vrté generace nemění...
vzhlad wranglera alabo Gecka sa nemeni uz cele desatrocia ( hadaj preco ) .... a je to len a len dobre... su vozy ktore nemusia mat kazdu generaciu komplet prekopany look ako povedzme renaulty ( ktore su vzdy z generacie na generaciu komplet ine ) a pod... proste niektore modely si drzia svoje linie a tvary.. a preto su aj legendami ....
3_diamanty
toto bude fungovat.. ciste linie... sportovy flair.. sexy hrany..... ziadny ohyzdny megarypak a la bmw 1 ale krasne linky... sice to posobi uz kusok ocucane podobne ako nova mazda 3... ale stale je to dost hranate a zaroven to posobi aj hodne kompaktne a citatelne ... ak by teda tato podoba bola aj v reale tak by mi to vobec nevadilo... pekne aj zadne svetla.. aj predna maska aj kukuc.. typicky masivny zadny C stlpik a iste aj bocny profil bude uplne ok... uspech zaruceny... len dufam ze to nebude moc rozplacnute.... a hlavne ci to dostane nejake seriozne 4 valce v dostupnej cenovke