Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Autofun

Zpět na článek

Na prodej je nejetý Mercedes-Benz 190 E 2.3 z roku 1986. Stojí jako nové "céčko"

12 komentářů

Mr.Murphy
opravdu krásné auto, barevná kombinace interiér/exteriér nemá chybu.... :yes: ale napadá mě půjde to vůbec v západní Evropě ještě přihlásit na běžné značky? a kolik bude případná eko-daň? 😉 jasný, nový majitel to patrně dá na nějaké veteránské a hotovo....

cenovka brutální, ovšem narozdíl od nového "céčka" si to tu cenu udrží.... 😉
Dagmarrr
Asi by byla škoda s ním jezdit. Ideální ho zakonzervovat, nalít olej do válců a vše ošetřit a pouze ho občas někde vystavit. To je rarita (tím, že je prakticky nový) a první projížďkou se tato exluzivita začne smazávat...
hugino
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
CICERO
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse. Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Achernar9
Jednoznačně SUPR ! :yes: Barevná kombinace perfektní :yes: a výbava taky suprová. Bez nějakýho "infotaimentu" = čučícího tabletu nad palubku a 54. všelijakých asistentů. :yes: :yes: :yes: :😉
Akorát sem měl možnost v něm tehdy sedět a jet a s místem uvnitř zas teda nic moc. Ale dneska je to ještě horší, díky širokým tunelům.
topten
tachak v milich, volant nalevo ….
Vasut1974
I svetla jsou US
Rostislav Kočař
Pokud auto nebylo doposud přihlášeno do provozu, tak jej z důvodu emisní normy již nikdo nepřihlásí!
Ragnotti
To auto bude potrebovat dobry servis skor nez ho niekto vobec nastartuje. Motorovy olej a olej v automate bude jedna husta kaša, tesnenie pod hlavou kompletne rozozrate, tesnenia sa budu rozpadavat
chytrak1
Pro mne je toto auto typickým důkazem jak relativně malá modelová péče dokáže zásadně změnit vnímání auta. V týhle verzi je to dost nehezký vůz s odpudivou barvou kůže tvarem sedadel atd. Jakmile se z něj stal plasťák, tak to hned vypadá jinak. a jedná se o skutečnou klasiku - youngtimera. Taky asi proto jim prodeje fungovaly dobře zejména v druhé části životního cyklu.
https😐/mklr.pl/223538
Jerry.Gunman
Jako investiční (skoro) veterán si svého kupce jistě najde - bez ohledu na vcelku dosti sebevědomou cenu 😊
admin badgeAvatar - moje-auto
moje-auto
test admin vložení :-!