Design
Kombinace líbivého kabátu Clia s agresivnější maskou Fiatu je zdařilá. Odlišit to od Clia lepšími sedadly, jiným interiérem, motory od Fiatu by to mohlo mít šanci.
jo a nasledujuci megane moze byt na oplatku zase prekabatene tipo ze jo.... odlisme ho sedackami... dame inu kabinu... ako vobec niekto takto moze uvazovat... cele zle
auto ak chce velky uspech a byt aj samo sebou musi mat predsa svoju tvar a svoje DNA....
auto ak chce velky uspech a byt aj samo sebou musi mat predsa svoju tvar a svoje DNA....
Ty jsi ale tydýt. Pro mě ale žádné překvapení. Tvé příspěvky a reakce jsou pro mě spíš úsměvná tragikomedie, Takový folklór zdejšího webu.
inak tvoju logiku ti neberiem .... len som napisal co si o tomto myslim ... uz nejak specialne "titulovat" ta nebudem ... kedze jednak ta nepoznam a jednak to ani nemam za potreby ...
Já tvé uvažování taky nechápu, takže se asi nikdy neschodnem. Jen namátkou tam kde to funguje : Golf-Leon, I30-Ceed, Grandland-3008, Crosland-2008 a mohl bych vyjmenovat další. Je to naprosto běžná praxe že v rámci koncernu se auto liší více-méně v detailech. Punto-Clio by byl naprosto stejný případ.
Tohle je spíš Bravo než Punto, a hlavně spíš Clio než Bravo.
Takie Punto wygląda tak jak aktualna Micra. A Micra dziś to porażka, nikt tym nie jeździ.
a byt fanda fiatu tak prekababetne clio ani zadarmo.... hruza uz len ta predstava ... aj ked fiat je dnes uz schopny cohokolvek aby nezmizol z automobilovej mapy .. a tak sikovna znacka to kedysi bola.. ;-\
presne tak.. spolocna platforma a technika je dnes uz uplne pochopitelna a voci tomu nic nemam... ale dizajn a nejaka ta vizualna svojbytnost tam musi byt zachovana u kazdeho modelu inak to nebude fungovat... presne tak