Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Mercedes-Benz Museum: 120 let historie na devíti patrech (1. část fotogalerie)

10 komentářů

Jó Mercédes tak tomu už to nikdy nikdo neodpáře ať se děje co se děje zustane na vrcholu. :yes:
má to svoje kouzlo a technika jde rychle kupředu
Hned´by som tam isiel. :yes:
Byl jsem tam minuly rok a mohu vrele doporucit.Je to neco nadherneho.Jedna navsteva mi nestacila doufam ze se tam jeste nekdy dostanu.
Sleeper
...ale ten text? Článek je z polské verze webu, pokud ho překládal přímo autor nebo kdokoli jiný, mohl alespoň opravit ty nesmysly.... Daimler se s Benzem nikdy nepotkali, natožpak aby spolu stavěli auto.... A zdá se mi, že tu někdo nechápe spojitosti značek Benz, Daimler, Mercedes a Mercedes-Benz. Obrovská škoda.....
Omlouvam se, ale neni v mych silach vse kontrolovat. Pokud vim, ze je nekde chyba, snazim se ji pri prekladani opravit, nebo pokud si necim nejsem jisty, snazim se vyhledat si primarni zdroj, bohuzel historie automobilek neni moje silna stranka, takze nebylo bodu, ktery by mne znejistel. Priste se pokusim napravit 😉 Kazdopadne diky za nazor.
Sleeper
Díky za reakci, pane kolego 😄 Nevím, tyhle věci alespoň mně osobně připadají jako základní znalosti, ale historii se věnuji asi trochu více... 😄)
ladlen
Mal som to šťastie, že vlani sme spolu so synom v tomto múzeu strávili pol dňa. Je to naozaj perfektné a to sa nepovažujem v histórii aút za znalca. Jediné, čo mi trochu vadilo bolo, že nebol k dispozícii preklad do češtiny alebo slovenčiny, počúvať odborné výrazy po rusky bolo takisto k ničomu a ostatné európske jazyky tak dobre neovládame. Nakoniec nám stačili anglické nápisy priamo pri vystavených exemplároch a múdru skrinku hovoriacu do sluchátok po rusky som ignoroval.Ale je to pastva pre oči.
Byli jme tam minulý rok,můžu vřele doporučit!!!
Sem velký fanda mercedesu, takze chci tam jet jeste jednou
DonLabuznik
Když jsem si asi tak před rokem četl o muzeu Mercedesu na https😐/kralmotoru.cz/…ilovych-fanousku , tak mě zaujalo natolik, že jsem si řekl, že se do něj prostě musím podívat. To se mi splnilo asi tak před měsícem, když jsme si s rodinou udělali výlet do Stuttgartu. Musím říct, že to byl pro mě, jakožto velkého motoristického nadšence, opravdu velký zážitek.